Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1662

PUTA

OD 14.01.2018.

Dr. S. Sagan – čišćenje entiteta (ISIS metoda)

Dr. S. Sagan – čišćenje entiteta (ISIS metoda)
Dr. med. S. Sagan, poznavatelj taoizma, hinduizma, akupunkture i ayurvede, razvio je postupak čišćenja entiteta, za koje smatra da su u 99% slučajeva fragmenti raspadnutog astralnog tijela preminule osobe (prizemljene duše). Entiteti se trebaju očistiti i smatra da za to ne postoji alternativa, na način da će jednostavno otići, otpasti s domaćina (prije trenutka smrti) jer bi za njih mogli reći da su uhvaćeni u klopku. Na nekoliko mjesta u knjizi, upozorava da čišćenje entiteta nije za svakoga i da loše vođen postupak može imati i katastrofalne posljedice i za terapeuta (tzv. "konektora") i domaćina.

Dr. S. Sagan – čišćenje entiteta (ISIS metoda)

Dr. med. S. Sagan, poznavatelj taoizma, hinduizma, akupunkture i ayurvede, razvio je postupak čišćenja entiteta, za koje smatra da su u 99% slučajeva fragmenti raspadnutog astralnog tijela preminule osobe (prizemljene duše). Entiteti se trebaju očistiti i smatra da za to ne postoji alternativa, na način da će jednostavno otići, otpasti s domaćina (prije trenutka smrti) jer bi za njih mogli reći da su uhvaćeni u klopku. Na nekoliko mjesta u knjizi, upozorava da čišćenje entiteta nije za svakoga i da loše vođen postupak može imati i katastrofalne posljedice i za terapeuta (tzv. "konektora") i domaćina.

Postupak se sastoji od tri faze: detekcije, promatranja i na kraju čišćenja. Samo čišćenje ne bi imalo smisla ako se prethodno ne dobije više podataka o samom entitetu da bi se bolje razumjelo kakav je utjecaj imao na domaćina, te da se takva znanja iskoriste, kako u budućnosti ne bi došlo do novog nakačenja. Sagan naglašava da je do nakačenja došlo zato što je postojalo nešto zajedničko kod domaćina i entiteta.

Detekcija

Za pronalaženje entiteta koristi ISIS, vlastitu metodu za pobuđivanje promijenjenog stanja svijesti. Pronalaženje može trajati i nekoliko seansi, a kad je entitet (ili više njih) pronađen, s njim se uspostavlja komunikacija kako bi se dobilo više informacija o njemu/njima, koje će se iskoristiti u sljedećim fazama. Zašto je veći broj seansi potreban nije objašnjeno, ali moglo bi se pretpostaviti da je to stoga što će neke osobe trebati više vremena da uspostave kontakt sa svojim unutrašnjim sadržajima. Kada je osoba "ušla" u sebe, Sagan kaže da će entitet biti pronađen, jer je vidljivo ugniježđen na energiju (eterično tijelo?) domaćina.

Za komunikaciju, Sagan navodi 20-tak različitih pitanja koja bi trebala pomoći u utvrđivanju mjesta nakačenja na tijelu, njegovom izgledu, obliku, koliko dugo je već nakačen, što želi, koja mu je omiljena hrana i kako ona utječe na entitet (ovo često rezultira promjenom njegove veličine). Pitanja bi trebala pomoći i u dobivanju informacija o tome kako se entitet hrani (odakle crpi energiju), da li je npr. uzročnik nekih glasova u glavi, što bi htio poručiti, je li fiksiran ili mijenja svoju poziciju u tijelu, odakle je stigao, itd. U ovoj fazi se može otkriti i ima li domaćin nekih sekundarnih dobiti od nakačenja, ili podatak o tome gdje bi entitet otišao, kada bi to mogao, ili što bi se s njim dogodilo u slučaju smrti domaćina.

Pitanje "Što želiš?" smatra vrlo važnim, može se i više puta postaviti naizmjenično s drugima pitanjima, no s pitanjima u ISIS stanju ne treba insistirati, kako se ne bi nepotrebno uključio svjesni um (ego) sa svojim besmislenim odgovorima.

Pitati entitet kad je došao često neće biti dovoljno, a Sagan za to nudi ISIS tehniku regresije, gdje se osoba vraća nazad u prošlost ukoracima od 5 ili 10 godina do trenutka bivanja u majčinoj utrobi.

 ISIS se temelji na tri osnovna principa: u "jedan na jedan" interakciji (engl. Interaction) između pomagača (koji se naziva i 'konektor') i klijenta, na istraživanju unutarnjeg prostora (engl. Inner Space) naše svjesnosti aktivacijom energetskog centra koji se nalazi između naših očiju, i pronalaženju izvora (engl. Sourcing) emocija i energija prilikom pretraživanja unutarnjeg prostora (Isto, Sagan govori da je boravak u majčinoj utrobi kritični period za dobivanje nekog nakačenja, pa taj period života treba detaljno istražiti.

Važan princip kojega se treba držati je da se domaćinu na niti jedan način prethodno ne ukaže na postojanje entiteta ili na bilo koji način sugerira na moguće postojanje nakačenja na njemu. Do te spoznaje osoba treba samostalno doći tijekom postupka, što će iskustvo učiniti vjerodostojnijim i manje traumatičnim. Tek po otkrivanju nakačenja dopuštena je slobodna razmjena mišljenja i utisaka.

Promatranje

Nakon što je entitet detektiran, slijedi faza promatranja koja obično traje dva tjedna. Sagan upozorava da u ovoj fazi ne bi ni na koji način trebalo pokušavati izgurati entitet, npr. govoreći mu da ode, jer ne samo da se s time neće ništa postići, nego postoje i dobre šanse da se entitet zbog toga prikrije, što može lako dovesti do krivog zaključka da je otišao!

Ako je prethodno pronađeni entitet nestao, to se može dogoditi iz dva razloga: ili zato što je bio fiktivna tvorevina uma ili (u 99% ostalih slučajeva) zato što se prikrio. U periodu promatranja, preporuča se zauzimanje neutralnog stava prema entitetu (npr. slanje ljubavi moglo bi samo učvrstiti emocionalne veze s domaćinom).

Promatranjem se može naučiti dosta o samom entitetu, ali bi domaćin isto tako mogao dosta toga naučiti i o sebi, na način da svaki put kada osjeti neku emociju, želju ili požudu pogleda u sebe i promotri što je izvor toga: entitet ili on sam.

Sagan jasno upozorava na tendenciju nekih osoba da u novootkrivenom entitetu pronađu dežurnog krivca za svoje svakodnevne nedaće. Ovo je neodgovorno i nepoželjno ponašanje, koje samo može umanjiti mogućnosti da se nešto nauči kroz fazu promatranja.

Promatranje bi trebalo obuhvatiti sve aspekte življenja domaćina:

njegov posao, osobe s kojima živi i druži se, vrijeme rekreacije, zdravstvene aspekte, prehrambene navike, itd. To bi trebalo osigurati dobivanje sljedećih informacija:

• što entitet želi, što mu se sviđa i ne sviđa

• kako utječe na emocije domaćina, njegove želje i odluke

• što su unutar domaćina njegovi identiteti, a što pripada entitetu.

Čišćenje

Proučavanje nakačenja samo po sebi nije dovoljno i moglo bi stanje učiniti još težim za domaćina, ako se u dogledno vrijeme ne pristupi čišćenju (mogli bi se pojačati simptomi prouzročeni nakačenjem).

Čišćenje treba izvesti iskusna i pripremljena osoba, kako bi se izbjegli problemi koji mogu nastati u ovoj fazi. S postupkom ne bi trebalo brzati prije nego li domaćin dovoljno ne upozna entitet.

Entitet ne može otići samo zato što to od njega tražimo. Sagan to uspoređuje s traženjem od životinje da prestane disati i crkne, i smatra da entitet, sve i kad bi htio, ne može otići zato što: "Ono [entitet] je doslovno uhvaćeno u klijentovu strukturu.

Određena sila je potrebna da bi se izvukao van klijentove energije.

Ovo mora biti pravilno izvedeno, parcijalno čišćenje je gore nego nikakvo čišćenje: entitet koji se uspije othrvati čišćenju, čak djelomično, često postaje učvršćen i time ga je teže kasnije očistiti".

Isto tako smatra da samo izbacivanje entiteta iz domaćina nije dovoljno, jer se postavlja pitanje gdje će otići, odnosno prvo mjesto na koje bi mogao pokušati otići je sam "čistač" (engl. cleaner). Ovdje dolazimo i do nekih kvaliteta koje bi čistač trebao imati, a to su:

• neustrašivost i emocionalna stabilnost – ne smije biti uplašen situacijom, obzirom da entiteti mogu osjetiti energije vezane za emocije straha, itd.

• dovoljna razina duhovne vizije, na način da može vidjeti što se događa s entitetom za vrijeme čišćenja, osobito gdje će entitet otići nakon izbacivanja i hoće li određeni ostaci eteričnog (energetskog) dijela entiteta biti raspršeni unaokolo

• suradnja s duhovnim bićima koja će pomoći u postupku.

Ovdje nema mjesta za improvizaciju i zahtijeva se da čistač dobije neku vrstu "dozvole za čišćenje" od takvih bića, s tim što ona moraju biti iz Svjetla, a ne prevaranti koji će stvarati puno vibracija i slati lažno svjetlo prema čistaču

• jako dobro zdravlje – ako je čistač dobrog zdravlja, onda će mu čišćenje entiteta dati još više energije. Ako je slab, bolestan, žalostan, emocionalno nestabilan i postoji neko curenje energije, onda čišćenje entiteta može postati opasan postupak.

Ako su domaćin i "čistač" spremni za postupak, isti bi se trebao odvijati u "kontroliranom" okruženju, kako ne bi došlo do zagađenja zbog mogućeg rasprskavanja "eteričnih ostataka". Sagan preporuča da se to napravi u prostoru koji po mogućnosti nije na geopatogenom čvoru, i u kojem nema drugih osoba, životinja ili biljaka (na biljkama se, obzirom da imaju eterično tijelo, također mogu zadržati eterični ostaci entiteta). Domaćin bi se trebao ugodno smjestiti na nekoj prostirki na podu, a pored njega čistač.

Nije loše da u prostoru bude upaljena svijeća.

Postupak čišćenja, za vrijeme kojega niti u jednom trenutku nema fizičkog kontakta između čistača i domaćina, sadrži slijedeće korake:

• Čistač počinje proizvoditi određeni zvuk kako bi podigao vibraciju aure domaćina. To ne mora biti nikakva posebna riječ ili zvuk, važna je energija proizvedenog zvuka.

• Uspostavlja vezu s duhovnim vodičima/pomagačima.

• Otvara Svjetlo iznad svoje glave. Ovo je nešto što se ne da objasniti, ne zato što je tajno, nego zato što je jednostavno neobjašnjivo ・ to netko ili može napraviti ili ne. Ovo ne spada u domenu analitičkog uma. U ovom trenutku domaćin obično vidi izlazak entiteta i snažno preuređivanje tjelesne energije.

• Duhovni pomagači iscjeljuju entitet na način da otklanjaju njegovu potencijalnu toksičnost. Ovo traje djelić sekunde i kako se entitet približava Svjetlu, tako mijenja svoj oblik.

• Duhovni pomagači vode entitet u novo boravište, gdje više neće trebati funkcionirati na parazitski način. Ako je riječ o fragmentu, onda se rastopi u Svjetlu. Čistač isto tako može potaknuti raspršivanje fragmenta u prašinu ili astralno svjetlo.

• Domaćin i čistač ostaju nekoliko minuta nepomični, pod izvanrednim utjecajem Svjetla, nakon čega se polako vraćaju nazad i otvaraju oči.

Postupci nakon čišćenja

Sagan posebnu pažnju pridaje mogućim eteričnim ostacima, škartu koji može ostati po izbacivanju entiteta. Navodi da zna za neke čistače koji nisu bili svjesni ovog procesa, pa su završili ozbiljno bolesni zbog akumulacije takve energije. Najjednostavniji način da se smanji mogućnost odlaska preostale energije na neželjeno mjesto je njezino preusmjeravanje, te predlaže slijedeći trik: imati pri ruci kockicu bijelog rafiniranog konzumnog šećera i ponuditi ga entitetu trenutak prije nego će biti izbačen iz domaćina! Tvrdi da to nije ništa novo, jer je to bila praksa u raznim tradicionalnim obredima na cijeloj planeti (spominje primjer iz hinduističke tradicije: Bhūtaśuddhi).

 Škart je vrlo suptilan; ako čistač nije oprezan, lako može ostati nezapažen, a ovakva strana energija, ako se ne počisti, može postati tzv. perverzna energija koja kratkoročno može izazvati gla-

 Ceremonija uklanjanja duhova i drugih bića čija bi prisutnost mogla ometati ostale ceremonije i Pūjā-e (obrede darivanja). Nudi se skuta, šećer i cvijeće. Ovo je u nekim regijama poznato i kao Bali. Ceremonija završava bacanjem sjemenki senfa. Rašireno je vjerovanje da će razbacivanje sjemenki senfa u kombinaciji s mantrama, zaštititi prostor od zlog prisustva.

 Kod perverzne (izopačene) energije, Sagan objašnjava kako pridjev "perverzna" nije najbolji jer nas navodi na misao o nečem lošem i zlom. Riječ je jednostavno obolje, zamor i slične probleme, ili može ostati uspavana i nadalje potpuno nezapažena. Dugoročno može ozbiljno ugroziti fizičko i psihičko zdravlje čistača, posebno ako se nastavi s novim nakupljanjem.

Kad je riječ o osobi bivšem domaćinu, Sagan predlaže da se odmori na par dana od istraživanja je li entitet eventualno još na njemu ili ne, obzirom da zbog preuređivanja energije u tijelu ionako neće moći puno vidjeti, a predlaže da stavlja obloge sljedećih nekoliko dana na mjesto gdje je entitet bio pronađen. Obloge treba napraviti tako da se uzmu 3-4 sirova krumpira (po mogućnosti iz poznatog izvora, mogu se prethodno i oguliti), izribaju se i sok se koristi u oblozima koji trebaju biti debljine 1 cm. Oblog se drži do tri sata, osim ako nije riječ o predjelu oko srca ili vrha glave i čela kada bi trebao stajati oko sata i pol, nikako duže od dva sata. Za vrijeme dok je oblog postavljen ne bi se trebalo pomicati, a zadnji sat je najvažniji u postupku. Oblozi se stavljaju u tri navrata: na dan ili dan poslije čišćenja entiteta, pa 2-3 dana nakon prvog, i zadnji  nekoliko dana nakon drugog. Upozorava da se oblozi ne bi smjeli stavljati prije nego li se entitet izbaci, opet stoga što bi ga to moglo samo uznemiriti, a što bi onda lako moglo završiti njegovim prikrivanjem.

Sagan preporučuje korištenje ovakvih obloga i u drugim prilikama kad se želimo očistiti od perverznih energija (pretpostavljam da bi valjalo uzeti u obzir prethodnu napomenu). Za slučaj da je domaćin bila žena i da je entitet bio u području reproduktivnih organa, što je vrlo čest slučaj, predlaže vaginalete (čepiće) dr. Christophera.

Za kraj Sagan govori da se entitet više neće vraćati ako je na propisan način očišćen, i spominje moguće daljnje razloge za osjećanje simptoma nakačenog entiteta: o energiji koja je na krivom mjestu, a što može rezultirati neželjenim posljedicama

 Sastojci vaginalete: jednaki dijelovi u prah smrvljene biljke Mitchella repens, kore Ulmus rubra, korijena Rumex crispus, korijena Symphytum officinale L., korijena Althaea officinalis (bijeli sljez), Stellaria media, korijena Hydrastis canadensis i lišća Verbascum thapsus. Preporučuje se za detoksifikaciju i u tretmanu cisti, tumora, neplodnosti i problema s maternicom, (Usp. dr. J. R. Christopher: Vaginal bolus, viđeno: 03.08.2011.)

5. to što je pronađeno nije entitet već tvorevina uma

6. postoji više od jednog entiteta (nisu svi odmah detektirani)

7. pojavio se novi entitet (iako se to u pravilu ne događa, postoji mogućnost da se na osobu ipak nakači novi entitet). Kao jednu od visokorizičnih situacija spominje smrt u obitelji. Ako dolazi do opetovanog nakačenja, onda razlog može biti:

° drogiranje

° spavanje i boravak na geopatogenim čvorovima, koji imaju za čovjeka nepoželjne vibracije

° rad kao iscjelitelj bez pravog poznavanja energetske dinamike, pri čemu se mogu pokupiti najrazličitije vrste perverznih energija

° bavljenje magijskom praksom

Diskusija

Saganova tehnika čišćenja entiteta, obzirom da se vrši izbacivanje (engl. Ejecting), nalikovala bi egzorcizmu kada ne bi bilo jedne vrlo bitne činjenice, a to je da se itekako vodi računa o tome da entitet završi tamo gdje mu je i mjesto: u Svjetlu. Druga vrlo značajna i vrijedna činjenica je preuzimanje svih mjera predostrožnosti, kako ostaci entiteta (eterični škart) ne bi dospjeli na drugo biće, bez obzira na njegov stupanj svjesnosti (ljudi, životinje ili biljke koje bi mogle biti u prostoru gdje se vrši čišćenje). Ovdje se ipak postavlja pitanje bi li neke od ovih radnji trebalo poduzimati kada se entitet ne bi nasilno izbacivao, i je li to to razlog zašto drugi autori (Fiore, Baldwin, Modi, Hickman, Ireland-Frey) "škart" nisu spominjali i vjerojatno s njim nisu ni imali problema? Od svih spomenutih, možda je Hickman loš primjer obzirom da je isključivo radila na daljinu, ali npr. Ireland-Frey je započela svoju "karijeru" čišćenja po Baldwinovoj metodi u 67. godini i to regularno radila sljedeća dva desetljeća. Kakve bi mogle biti posljedice na jednoj "starici" prilikom susreta sa svom tom mogućom perverznom energijom? No, Baldwinova metoda (koja se temelji na radu Fiore i prethodnika), tretira entitet kao samosvjesno biće kojem treba neka vrsta terapije.

Smatrati entitet samo "smećem" koje je ostalo po raspadu astralnog tijela pokojnika, ne mijenja na stvari dok god ta svijest, koliko god da je mehanička u svojim porivima i zahtjevima, može dobro reagirati na terapiju kao da je riječ o potpuno integriranoj (ako to uopće možemo tako nazvati) ljudskoj svijesti. Vrijedi li ovdje da, ako je entitet kao cjelina (eteričnog i astralnog dijela) došao na domaćina, nema razloga da kao cjelina i ne ode dalje u Svjetlo, naravno uz pomoć snaga iz Svjetla? Sam ne može otići, ali uz pomoć i prethodnu "psihoterapiju", zašto ovo ne bi mogao biti manje opasan proces?

Kako god bilo, moglo bi se reći da je Sagan na svoj način ponudio integralnu, učinkovitu i za sve uključene sigurnu tehniku koja rješava 99% problema s entitetima. Promatranje (druga faza postupka) također je vrijedna jer osobu okreće prema samoj sebi, da po novim kriterijima gleda na svoje ponašanje i odnose s okolinom, ali s punom odgovornošću što bi joj zaista moglo pomoći i nakon što se riješi nakačenja.

Ovdje ostaju neodgovorena dva druga, na neki način međusobno povezana pitanja: što je s onim entitetima koji nisu "izgubljene duše" ili astralni fragmenti, i što je s implantatima i "demonskim" napravama? Toga je toliki broj da ih se ne bi moglo tek tako staviti pod tepih ili okarakterizirati kao pokušaj stvaranja "od muhe slona". Knjiga je napisana 1994. g. i nije ništa starija od, recimo, pisanja Modi (1997. g.), Encounters od Fiore (1997. g.), a da ne spominjem Baldwina (1992. g.). Bez obzira na moguću vremešnost knjige, informacije koje se mogu pronaći na njegovim web stranicama ne daju odgovor na ovo pitanje, jer nisam uspio pronaći ništa o implantatima i napravama kojima možemo biti "obilježeni" od strane nevidljivih manipulatora (zvali ih mi demonima, vanzemaljcima ili lopticama-skočicama).

Možda je činjenica da se u ISIS stanju ne obraća pažnja na takva nakačenja ili bi mogli okriviti drugu stranu i "sugestivnost" hipnoze, kojom su spomenuti autori inducirali promijenjeno stanje svijesti.17

Sagan na nekoliko mjesta spominje da se ISIS stanje ne 

U knjizi o entitetima Sagan u slučaju ISIS tehnike na više mjesta upućuje da su "proceduralni detalji iscrpno opisani na drugom mjestu" (Sagan, str. 4) upućujući na svoju sljedeću knjigu (Dr. med. S. Sagan: Regression: Past-life Therapy for Here and Now Freedom, Clairvision School, 1999.) u kojoj ISIS, osim što je spomenut kao osnova njegova rada, nije opisan niti ukratko, a još manje iscrpno.

U kontaktu predstavnika Clairvision school za detalje o ISIS-u upućen sam postiže korištenjem hipnoze, sugestije, pozitivne afirmacije ili kreativne vizualizacije, već radi po principu otvaranja percepcije direktnom aktivacijom tjelesne energije.18 Želi li time sugerirati da npr. hipnotička indukcija nije dovoljno kvalitetna za procesiranje entiteta? Iz vlastitog iskustva mogu reći ・ kad prođete pokraj svjesnog uma, bilo to hipnotičkom ili nehipnotičkom indukcijom, onda ste tamo: u radnoj okolini potrebnoj da se obavi posao. Prema vlastitom iskustvu mogao bi već sada reći da sugestivnost nije odlika hipnoze, već općenito promijenjenog stanja svijesti, odnosno stanja svijesti kad je naš analitički um ostavljen po strani. Da to nije tako, ne bi se događalo da npr. mnogi nekritički prihvaćaju poruke iz najrazličitijih izvora koje se pojave prilikom meditacije, od kojih je puno njih sve prije nego nemanipulativno i nesklono dominaciji, što je osnovna odlika bića iz Svjetla tj. principa Ljubavi (ne trebam dodavati i pridjev bezuvjetne jer to Ljubav s prvim velikim slovom jednostavno JEST).

Na kraju bih se osvrnuo na jedan detalj vezan za opisanu suradnju s duhovnim bićima, a to je spominjanje postojanja svojevrsne dozvole. Zvuči pomalo čudno da bi netko iz domene Svjetla bilo što dozvoljavao ili zabranjivao nekome u radu. Ovo bi isto tako moglo značiti da će bića iz Svjetla biti spremna surađivati samo s "izabranima" (tj. iniciranima19).

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/hr/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Ostale metode i postupci Egzorcizam katoličke crkve