Kalendar događanja

Član dinaja

Upisao:

dinaja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

364

PUTA

OD 14.01.2018.

Zvjezdani štit protiv pljačkaša emocija.

Zvjezdani štit protiv pljačkaša emocija.
Nedavno sam na adresi, dinaja.blog.hr. objavila tekst LJUBAV I SUZE i u svitanju dobila prvo ovakav komentar od nekog anonimnog posjetioca koji mi se ovako predstavio.................... PRESERAVAŠ SE, 20.07.2009. u 06:58 "Su ti svi doma? Očito si matora al ovakve bedastoće tu napisati ,senila te ne opravdava.Ni moguće da si utvaraš pjesništvo? aso daklem kad baba znori i zagori svašta more biti....ovo je znači zov prirode,čista nejebica." Komentar je zrcalo unutarnjih strahova jer se posjetioc nije usudio uistinu predstaviti. Razmišljala sam što li je taj ranoranioc uistinu želio reči jer ovim komentarom nije rekao ništa. Ovakvim komentarom se ne može nikoga uvrijediti, ovakvim komentarom se ne može nikoga povrijediti, ovakav komentar ne poziva ne preispitavanje samoga sebe, ovaj komentar je ostao kao zrcalo ispod mog teksta, zrcalo ljudske sramote. Od ovakvih komentara se možemo braniti samo zvjezdanim štitom koji izrasta u nama samima.

 

Ljubav je kad jedan čovjek
ljubav je kad jedna ....
ljubav je kad .....
ljubav je,
jednostavno ljubav 

tek onda kada shvatimo da je ljubav važnija od želje da budemo voljeni onda smo uistinu i voljeni
.

 

Poznajem li te?
pitam čudesnu sjenku u mom zagrljaju.
Osjećam li te?
pitam ljepotu trenutka,
kapljicu rose na tek procvaloj ruži,
taj čudesni biser vredniji od prohujalih godina.

univerzumŽivot je more šapuće mi Balašević pjesmom i poziva me na putovanje prohujalim godinama da osjetim, da spoznam, da se sretna probudim u ovom novom trenutku ljepote.

 


Promatram zvjezdano nebo i tražim u tom beskraju potvrdu ljepote i odjednom vidjeh zlaćani trag koji me povede do središta sna koji budna sanjam.

"Je li ljepota uistinu blještavilo svjetlosnih zraka koje se, na svom putu do mojih očiju, prelamaju i odavaju mi čudesnost zakona Božjeg skrivenog u zlatnoj spirali, čudesnost koja poistovjećuje prirodu i moj osjećaj za njenu savršenost?" upitah mudrace koji su zvijezde nazivali imenima boginja.

 Sedam Atlasovih kćeri plešu svoje gluho kolo režući nebo, zlaćanom spiralom svojih pokreta. Ljepotu ne spoznajemo očima, ta spoznaja izrasta u dubini duše, tamo gdje se zrcali stvarnost i izrasta u svijest o njoj.

 

 

U ničijoj zemlji, na granici između estetike, čudesne simfonije univerzuma i matematike se krije tajna ljepote i mijenja svoje oblike onako kako se mijenja moja svijest o njoj. Iako uzajamnost između zlatnog reza i estetike do danas nije racionalno objašnjena zlatni rez je uvijek vidljiv u estetici bilo kojeg oblika ljepote.

"Odakle dolazi ljepota?" upitah treperavu zvijezdu.

 

proljece"Sama starogrčka riječ kosmos u prevodu znači istovremeno ljepota, uređenje i nakit. Kosmos je za Grke tog vremena bio odraz ljepote i harmonije, kosmos je bio dokaz savršenog uređenja u kojem svi njegovi djelovi zajedno čine cjelinu jednog velikog lijepog svijeta, ali pri tom sjedinjenju ni jedan dio ne gubi osobnost." šapuće mi treprava zvijezda.

 

alkemija"Promatrajući veliki svijet, na prvi pogled mi se svugdje ukazuje simetrija, prirodni zakon kojim si objašnjavam jednakost dijelova, zakon po kojem sam ponekad spremna definirati ljepotu i savršenost, ali ljepota je u svom vječitom nastajanju puno kompleksnija i slijedi na prvi pogled, za moje oči, nespoznatljive zakone." pokušah nastaviti dijalog s treperavim svijetlom noćnoga neba.

 

plejade


"Zaustavi se u trenutku spoznaje. U tvom malom univerzumu se zrcale svi prirodni zakoni, duboko u tebi sjaje Atlasove kćeri i plešu svoje gluho kolo. Slijedi njihov trag i doći ćeš do najsvjetlije točke, do izvora svijesti, do očiju Božjih." daleka misao se sjedinjavala s mojom.


"Gdje početi, kako pronaći u sebi zvjezdani trag?" upitah željna spoznaje.

Starorimski arhitekt Markus Vitrius je uz pomoć matematike izračunao da je čovjekovo tijelo visoko onoliko koliko je raspon njegovih raširenih ruku, da njegova uzdignuta ruka i suprotna u stranu ispružena noga čine radius kružnice koja ga ovija, da mu je lice široko kao pet očiju, da je razmak između očiju širok kao jedno oko, te da je udaljenost između usta i očiju isti veličini uha.Raširih ruke i noge i nađoh se u Leonardovom virtualnom kvadratu pa sljedeći zakon zlatnoga reza spoznah postojanost djeljenja i umanjivanja.

Slijedeći ga spoznajem da i svaki najmanji djelić mojega tijela posjeduje sva obilježja skladnosti cjeline.

 

 

Božje oči....metafora za zadnju točku zlatne spirale koja izrasta iz zakona zlatnoga reza.

 

Slijedimo li svjesno zlatni rez u sebi, stvaramo si misaonu dinamičnu spiralu, putujemo djelovima tjela, razdvajamo ih i seciramo ali u svakoj njenoj zadnjoj točki osjećamo božje oči, naše oči kontemplacije, svijesnu spoznaju mjesta ujedinjenja sa univerzumom.

 To je točka iz koje izvire samoosjetilnost i samoosjećajnost, u kojoj se susreću osjećaji i pokret, točka iz koje proizlazi harmonija naših duševnih i fizičkih stanja i prelazi u naš emocionalni izraz, to je najsvjetlija točka u nama samima, iz nje se šri vječna svjetlost našeg postajanja, vječni svjetlosni zagrljaj koji nas štiti od uljeza u našu svijest.

Ako spoznamo da je beskonačnost skrivena u konačnosti naših tijela, ako osjetimo vječnost u trenutku postojanja, onda se Aleph, znak beskonačnosti, oči božje, nalazi upravo u toj točki zlatnog reza ljudskog tijela- iz nje proizlazi harmonija njegovog prostora, svjesna spoznaja ujedinjenja svih njegovih sposobnosti i erupcija snage osobnog postojanja.

 

 

beba u orhideji

 


To je najljepši cvijet univerzuma, pupoljak iz kojeg cvijeta naš život, točka u kojoj se nalazi sve i ona je sve. U njoj je sjedište naše unutarnje dinamičke ravnoteže, iz te točke je krenula naša povezanost s univerzumom u trenutku rezanja pupčane vrpce.

 

vampire

 


Prvim udisajem mi, dinamičnim procesima nesvjesno spajamo tu točku s mozgom i tako ucrtavamo put životnoj energiji, koja će cijeli naš život strujati i oblikovati naše tijelo, tog čudesnog energetskog vampira koji nam ponekad pljačka, ali puno češće poklanja ljepotu postojanja.

Iz te točke kreće naše postojanje, tu su skupljeni i ujedinjeni vječnost i beskonačnost, tu nastaje veliki prasak svakog svjesno življenog života.

 

Zadnja točka na tom zlaćanom putu je točka prividnog mira, u njoj se susreću znanje, vjera i san, spajaju spoznaja, svijest i tijelo, sjedinjuje sveto trojstvo u arhetip mojih prošlih i sadašnjih stanja, u oku božjem se povezuje svijest i podsvijest.

 Tu u dubini sebe same osjetih leptirov let, treperavu stvarnost nezaboravnog trenutka i spoznah odakle dolazi ljepota i prisjetih se stiha Vesne Krmpotić.

Ako Tebe nosim,
Svaki mi kamen na duši je lak.
Ako Tebe želim,
Slobodna sam da svaku stvar
Uzmem i ostavim -
Da uzmem kao da ostavljam,
Da ostavim kao da uzimam.

Svakoj je travki ime: Ti.
A Ti sam nemaš imena:
Kao ni ja.


Ti nemaš imena, ti si rosa na tek procvaloj ruži, ti si biser vredniji od svih prohujalih godina, ti si bezimeni pjesnik poezije mojega života. Ti mi pjevušiš
Jesen stiže dunjo moja, a ja ti odgovaram stihom.

Ako osjećam tebe
ljepoto ovog jutrenja,
ljepoto ovog buđenja,
ljepoto nazirućeg dana,
ljepoto dolezećeg sutona.

Dok osjećam tebe
tada znam odakle dolazi ljepota,
tada znam kako se rađa trenutak,
tada znam što je leptirov let,
tada znam zašto se širi ljubav


i postaje najveći i najvredniji osjećaj koji posjedujemo, postaje TA LJUBAV.

Osjetimo zvjezdani štiti u sebi, čudesni treptaj na kraju spirale u nama samima i onda

ŽIVIMO LJUBAV JER LJUBAV JE SVE!!!!

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 24.07.2009. 08:56h

  Član dzorkoMerlin2

  lady D

  zanimljiva podudarnost... rastri kavach... je naziv na sanskrtu... za \"štit nepobjedivosti\"..,
 • 24.07.2009. 08:58h

  Član dzorkoMerlin2 može se reći poetičnije i \"zvjezdani štit\"... vedski ršiji (vidioci; mudraci) su ga opisali... takorekoć prije početka vremena... prije puno stotina tisuća godina...
 • 24.07.2009. 08:58h

  Član wendy.tanjaMerlin7 dinaja,najljepša,ako ovo nije dovoljno da objasni onom komentatoru što je smisao ljubavi..onda mi zaista srce plače zbog mraka u kojem je toliko uronjen,da i najjače božansko svjetlo tu tamu ne može rasvijetliti..ali,čemu ponekad bacanje toga biserja,bez osvrta,tko će ih uzeti? ne kažem svinje..svatko ovdje u hijerarhiji života ima svoje mjesto..ali svinje pojedu,ne znajući što jedu..Nije za zamjeriti..Čovjek to čini rafiniranije..Pokupi bisere,i stavi ih na tračnice života,da ih vlak pretvori u prah..Ne uzima bisere da ih čuva,ili pokloni drugom..on ih svjesno mrvi u prah..dimenzija tame ipak kao takva ne postoji..ona je samo pozadina neba, gdje zvijezde svojim sjajem zauzimaju mjesto..Bisera ima u izobilju u dušama koje žive Ljubav..Samo treba znati kad i kome ih poklanjati..
 • 24.07.2009. 08:59h

  Član dzorkoMerlin2 u modernoj fizici gotovo istovjetni fenomen... opisan je kao Meissnerov učinak...
 • 24.07.2009. 09:00h

  Član dzorkoMerlin2 u modernoj sociologiji opisan je kao... Maharšijev učinak...
 • 24.07.2009. 09:01h

  Član dzorkoMerlin2 Rumi... pjesnik iz 13. stoljeća... iz današnjeg Afganistana... je pojasnio... u drugima vidimo ono što smo sami...
 • 24.07.2009. 09:03h

  Član dzorkoMerlin2 de te fabula narratur... o tebi govori priča... tako su Latini upozoravali one koji vrijeđaju... koji loše govore o drugima općenito...
 • 24.07.2009. 09:05h

  Član dzorkoMerlin2 moderna psihologija... naziva to \"projekcijom\"... sadržaje... osjećaje... misli... stavove... koji su u nama... koji su \"naši\"... projiciramo na našu okolinu... na druge ljude... kada god govorimo o drugima... govorimo o sebi... ;)
 • 24.07.2009. 09:08h

  Član dzorkoMerlin2 vrijeđanje drugih... jest zapravo poziv u pomoć... \"ajme, ljudi, u neprilici sam, pomozite...\" poručuju oni koji vrijeđaju... govoreći ružne riječi...
 • 24.07.2009. 09:09h

  Član dzorkoMerlin2 Nazarećanin je poručio... \"ljubite neprijatelje svoje...\"
 • 24.07.2009. 09:11h

  Član dzorkoMerlin2 i upravo o tome govori Tvoj članak, lady D... ;))
 • 24.07.2009. 09:32h

  Član dinajaMerlin2

  dzorko

  hvala ti dragi dzorko.vrijeđanje drugih je uvijek poziv u pomoć, vrijeđanje nije kritika nego vapaj nesretne duše..........kritika je pozitivna energija koju drugi često krivo protumače...........ljubiti neprijatelja je teško, ali izvedivo, to je ponaka i sadomazohizam, ali i iz njega se uči u jača zvjezdani štit u sebi.........:-)))
 • 24.07.2009. 09:35h

  Član dinajaMerlin2

  wendy

  draga Wendy...........ljubav je najbolji zvijezdani štit, najjača obrana od uvrijeda........ružne riječi su zrcalo nesigurne duše, duše koja u sebi nije pronašla izvor ljepote i paranoično se boji tuđih misli........ hvala ti na predivnom komentaru.......i jasno hvala ti da čitaš moja tekstove.........:-)))
 • 24.07.2009. 09:50h

  Član dzorkoMerlin2 zapravo... ljubiti neprijatelja... nikakvo \"moranje\"... osobito ne nikakav sadomazohizam... za početak, dosta je biti ravnodušan... nipošto hiniti \"ljubav\"... zvjezdani štit... rastri kavach... jača onoliko koliko biva veći naš unutarnji mir...
 • 24.07.2009. 09:51h

  Član dzorkoMerlin2 štit nepobjedivosti je to čvršći... što je čišći naš um i čišće naše srce... što je veća unutrašnja čistoća... jači je zvjezdani štit...
 • 24.07.2009. 10:04h

  Član dinajaMerlin2

  dzorko

  danas se na portalu nalazi ovaj tekst i tekst o energetskim vampirima........ stalno se navodi knjiga\"Geometrija božanske iskre\" predivna knjiga koju doista treba pročitati...i svijesno potvrditi to što ti kažeš dragi dzorko. autorica u knjizi citira Pat Rodegasta Borba između svjetla i tame U tebi je samome. Ovo nije svijet žrtvovanja. Ti potpuno upravljaš svojim životom. Ovdje si da vidiš gdje si u Svjetlu , Ali i da istražiš ostatke tamnih zakutaka Kojima je namjera da unište Svjetlo. Tama je izbor. Tama govori o poricanju Svjetla, A ne o odsutnosti Svjetla. (Emmanuel\'s Book) Biti slobodan od straha od smrti, Biti slobodan od nepovjerenja, od ograničenosti, Biti slobodan da budeš ono što zaista jesi ? To su darovi koje ćeš primiti Ako platiš cijenu introspekcije i iskrenosti. Ljudski život je najteža učionica Dok ne naučiš jednostavnu činjenicu Da je tvoja istina tvoja snaga, Tvoje spasenje tvoje ispunjenje, Tvoja svrha i tvoj put. (Emmanuel\'s Book) kada to shvatimo, kada to osjetimo u sebi onda znamo da se sve nalazi u nama samima i da smo mi nosioci RASTRI KAVACH........:-)))
 • 24.07.2009. 10:16h

  Član dzorkoMerlin2 : )
 • 24.07.2009. 10:17h

  Član dinajaMerlin2

  dzorko

  uvjerena sam da nas nikakav rez do spoznaje i osjećaja zlaćane spirale u sebi ne može osloboditi od nas samih, jer enegetski vampir, taj čudesni pljačakaš emocija sjedi u nama samima........uvijek se pitam zašto ljudi uvijek traže krivca izvan sebe, zašto okrivljuju druge za svoja emocionalna stanja........iz trena u tren smo sami sebi sudac, krvnih i liječnik..osjetih to jučer po neznam koji put.......osjetih da sam sama kriva što sam riječ surogat sama sebi pripisala kao neugodu....ali u misaonom dijalogu se sve riješi........mi izrastamo iz samih sebe ako sudjelujemo u konestruktivnoj diskusiji i ne nazivamo čovjeka prikrivenim neprijateljom.......uvijek se pitam zašto se ljudi dijele na žrtve i pobjednike, zašto se na taj način bude strahovi..........kada netko napiše da se vampir preoblači u žrtvu uvijek se pitam od kuda mu znanje da može suditi o drugom čovjeku i njegovom trenutačnom duševnom stanju.......... nekoga proglasiti pljačkašem emocija je toliko ružno kao što je i ružno nekoga proglasiti žrtvom......... takvim izjavama se samo ubija sunčana strana ulice svoga postojanja, jer gorčina koja izlazi iz takvih rečenica je toliko jaka da pokazuje samo slabost tako zatrovanog srca......... zvjezdani štit u nama samima nas brani od nas samih i tog našeg unutarnjeg vampira........:-)))
 • 24.07.2009. 10:34h

  Član kajaMerlin4 Pozdrav !!! Moje iskustvo ... :-))) ! Naučili me ; mama, Crkva da moram ljubiti sve po spisku, tko god mi dođe pod ruku .... i tako sam se ja pretvorila u najdvoličniju osobu na svijetu. Izvana sam imala masku osmjeha i ljubavi a unutar sebe sam klela. I tako... dugo, dugo ... dok me to nije koštalo .... a onda sam naučila : OSOBA NIJE NJEGOVO DJELO. Postoji osoba rođena i stvorena od Boga i Njegova Duša je sam Bog. Čista, savršena. To je Osoba koju ja ljubim kao samoga Boga. To je osoba koju ja gledam u čovjeku. Sva djela IZVANA koja čini ta ista osoba nema veze sa njegovom stvarnošću, i kao takav me puno ne zanima. To je čovjek koji živi u iluziji ovoga svijeta i svijet mu je učitelj. Dali davati ono što imamo u sebi bez obzira ako to i izgleda \' bacati biserje pred svinje \' !? Nikada ne prosuđujem dali je neki čovjek vrijedan ili ne da mu se da nešto u ljubavi. Svi smo mi u istom paketu - utrobi , još uvijek iluziji Zemlje. I svi se nalazimo u fazi buđenja. Nitko nije samo zločest ili samo dobar. Tisuće razloga, a često i opravdanih ima onaj koji djeluje \"zločesto\". Te razloge zna samo Bog. A kako On nikada ne sudi, odakle meni pravo da to ja činim, jer osudom njegovih djela osuđujem i samoga Boga. Jedino sam se naučila ( i učim svaki put nanovo) kako djelovati kad ispred mene stoji čovjek sa svojim zlim djelovanjem. Kako se nositi sa tim a da neuredi mene, da me ne može povući u svoje mreže.
 • 24.07.2009. 10:48h

  Član dinajaMerlin2

  kaja

  draga moja kaja svaki čovjek je kovač svoje sreće, svatko sam sebi stvara postelju u kojoj ugodno ili neugodno sniva..........život je lijep, život je ljubav, život je pun osobnih uspona i padova....život to sam ja, ti, on, ona........svatko je na koncu sam sa svojom sudbinom i svojom naravi............raditi na sebi, u sebi tražiti svoje greške i te greške ispravljati je jedini put ka sebi samom........u svima nama se nalazi dobro i zlo, u svima nama se svijetlo i tama, u svima nama je bolst i zdravlje, svi nosimo u sebi kancerogeno tkivo......... nitko me ne može uvuči u brlog svog neizživljenog srca ako mu ja to ne dozvolim............. energetski vampiri su u nama samima i zvjezdanim štitom svog unutarnjeg neba se branimo od nas samih......... drugi mi mogu nanijeti samo fizičku, ali ne i duševnu bol..........:-))))
 • 24.07.2009. 14:12h

  Član shadowofsoulMerlin9 dinajo, jučer oko 16h sam se susrela sa čistim zlom... zlom od kojeg mi je i danas muka... tom zlu sam pomagala koliko sam mogla, razumjela sam je, štitila pred njenom djecom i od nje same... kad god je bila u nevolji, zvala je mene, a ne osobu koju je trebala zvati niti svoje kćeri... uvijek sam ispunila sve što me molila, da bi me jučer napala kao nitko do sada, toliko me napala izvrijeđala da sam prekinula zauvijek sa tom osobom... i još mi je muka u utrobi, još osjećam taj težak kamen... ali opet sam rekla: nije važno ŠTO kaže, već TKO kaže... suprug me doma uvjerava da to ne uzimam tako srcu, ali eto - dirnula je u nešto u što nije smjela dirati jer me previše dobro pozna... uvijek netko učini neko zlo, bez obzira koliko si dobra s nekom osobom... ja sam odavno shvatila, da postoje ti crni entiteti koji oduzimaju energiju pozitivne duše i hrane se njome poput vampira... to što sam jučer doživjela, rezultairalo je i onim mojim tekstom \"neživo\", jer moja delikatna, osjetljiva i komplicirana duša nije mogla prevesti na svoj specifičan jezik to zlo koje mi je bačeno na mene... no evo.. polako dolazim k sebi... :)
 • 24.07.2009. 15:18h

  Član dinajaMerlin2

  shadow

  sve što je ta osoba izgovorila je samo zrcaljenje njene duše........znam da je teško, jako teško u sebi preraditi izgovorene gadarije, znam da je teško u sebi preraditi uvrijede,a ali ti jadni mali ljudi nas mogu razljutiti, mogu nas rastužiti, mogu nam nanijeti fizičku bol ali ne mogu djelovati na našu dušu...........nemogu djelovati na energiju koju mi sami svojim postojanjem u životu proizvodimo..........da ponekad nam treba vrijeme da bjes i ljutnju pretvorimo u izlječujuću energiju protiv ljudske zločestoće...........to je skoro naša svakodnevna škola.........ali mi smo sigurno u stanju izrasti iznad sitnih ljudskih slabosti...........vrijeđanje je slabost duše onoga koji vrijeđa.......izgovorene riječi su samo strijelice otrova iz životom otrovanog srca.........vjeruj mi draga sjenko, govorim ti iz iskustva, jedino nas žele povrijediti oni kojima smo željeli pomoći da se izdignu iznad svojih slabosti........ naša greška jer smo spoznali te slabosti.........jedino takve duše sipaju otrov, jedino takve duše mogu, ali sreću samo na trenutak, zalediti srce........ ne daj se sjenko........u tebi je snaga........:-)))
 • 24.07.2009. 16:11h

  Član mgracanMerlin2

  Hi, dinaja!

  Ja sam uglavnom a merry-go-round Strijelac, tj. udri brigu na veselje i uglavnom tako preživljavam otrovne strijele kojima su me dobrano zasipali, a i danas im ponekad osjetim žaoku i oštricu... Međutim, ne treba se povući nego nastaviti kao da se ništa ne događa...jer ovo je vrijeme kad je neobično važno i potrebno BACATI BISERE PRED SVINJE - svemu usprkos!
 • 24.07.2009. 17:10h

  Član dinajaMerlin2

  mgracan

  da draga mirjana, potrebno je bacati bisere pred svinje....osjećamo se bolje, sigurnije, sretnije, mirnije.......:-))))
 • 24.07.2009. 21:45h

  Član shadowofsoulMerlin9 upravo tako, dinajo... svinje ostaju svinje, a biseri i dalje ostavljaju svoj sjaj i u blatu i na nebu i na najljepšem ženskom vratu :)

SADRŽAJ UPISAO

Član dinajaMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana dinaja dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  bravo, čestitke oboma!

  18.07.2019. 18:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  izašla je moja 3. zajednička zbirka poezije "Eho poezije" Jadranka Varga i Ivan Dragičević

  17.07.2019. 12:38h
 • Član mkrmarmkrmar

  Lijep pozdrav svima !

  13.07.2019. 15:51h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  12.07.2019. 12:55h
 • Član bglavacbglavac

  Lijep pozdrav svima !

  29.06.2019. 07:43h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  27.06.2019. 11:11h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, lijep i radostan blagdan vam želim! Lp

  20.06.2019. 01:07h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Pledoaje našem emotivnom umu. Psihoanaliza ili samokreativnost? NOVI LIJEK ZA EMOCIJE