Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

433

PUTA

OD 14.01.2018.

RASPLAMSAJTE UNUTARNJI PLAMEN

RASPLAMSAJTE UNUTARNJI PLAMEN


XIX - Rasplamsajte unutarnji Plamen


 

Planeta teži uspostaviti  balans u sebi. Budući da je “Sebstvo” (self) jedan sklop, sastavljen od svih stvari, izvjesna harmonična vibracija je ta koja balansira sva vaša vanzemaljska, multidimenzionalna, muška i ženska Sebstva. (selves)

Vi ste nevjerovatno kompletna i cjelokupna bića, što vi sada počinjate i shvaćati. Dozvolite sebi da se rascvjetate i da postanete ova potpuna cjelovitost. Nitko vas u tome ne priječi, osim vas samih. Ako vi dozvolite ovo ispunjenje i završetak, vas očekuju takvi vidici i perspektive, koji su potpuno izvan dosega vaše mašte.

Vi upravo otkrivate da vi trebate vaše emocionalno tijelo i da vi trebate OBOJE, vašu ženstvenost i vašu muževnost. Vi trebate sve vaše talente, da bi preživjeli i da bi shvatili što se upravo razotkriva i razvija na planeti.

Molimo vas, shvatite OZBILJNOST vremena u kojem živite. Kao što mi provodimo vrijeme sa svakim od vas, tako ćete vi po redu biti testirani i kad dodje pravo vrijeme - postavljeni da učite mnoge druge.

Kroz osjećaj, vi možete otkriti puno više, jer vi težite tome da u vama nešto razriješite i da u vama nešto upotpunite.

Da pokažete sebi koliko ste ne-cjeloviti, vi ste stvorili situaciju neopisive razdvojenosti, koja vam izgleda kao da je izvan vas. Vama se čini kao da vaša drama ima nekakve veze sa vrlo moćnim čovjekom protiv vrlo moćne žene. Koje od to dvoje će biti žrtva? Tko je u pravu, a tko u krivu? Što nam ova vječna drama zapravo hoće reći? Kakvo je ovo vanjsko ogledalo koje reflektira ono što se dešava u vama unutra?

Kad vi pristupate multidimenzionalnosti, vi morate stopiti “muškost” i “ženskost”. Vi nećete prestati kod razdvojenosti ili borbe izmedju muškaraca i žena koja se vodi već tisućama godina. Tko stvara ovu razdvojenost izmedju muškaraca i žena?
To su Bogovi Stvaratelji, koji su za vas ovaj obrazac postavili i pokrenuli ove frekvencije, iz drugih uglova gledišta. Ova priča razdvojenosti im je jako dobro služila, upravo zbog kaosa i uništenja koje je stvorila.

Muška vibracija je došla na vlast u zadnjih 5 000 godina. Da bi polako shvatili, tko su oni, oni su se kompletno i totalno razdvojili od svega što je prije toga bilo na moći: matrijahalni pokret i žene.

Žene djeluju tradicionalno kroz područja intuicije i osjećaja. Muškarci su takodjer bili nositelji intuicije i osjećaja, nebrojeno puno puta, ali u ovoj najnovijoj razdvojenosti, oni u sebi nisu uzeli osjećaje.

Došlo je do ogromnog raskola i muškarci i žene na ovoj planeti su upali u ogroman konflikt. Zašto se ovo desilo?
Pa, to je bila zamka. Postavljeno je kao zamka od Bogova Stvaratelja koji su preuzeli planet i invadirali ovu realnost – tako se hraneći, odražavajući se na životu, funkcionirajući i prehranjujući sebe emocionalnim kaosom, previranjima i metežem.

Ovaj planet je već bio potčinjen svim mogućim vrstama planova i aktiviteta, orkestriranih da bi stvorili čim više emocionalnog kaosa i meteža. Čim je više ljudi involvirano u ove aktivitete, tim veći je i potencijal emocionalnog kaosa i previranja. Bogovi Stvaratelji su inicirali ove aktivitete da bi vam “smjestili” da vi radite jedni protiv drugih.

Da bi vi razbili ovaj sistem, kao što i je vaš zadatak, vi morate promjeniti mnoge razdvajajuće strukture koje su postavljene. Bilo kakva separacija koja postoji, bilo to izmedju muškarca i žene, crnca ili bijelca, Orijentalca i Kavkasca – vi to morate promjeniti.

Vi ste kao član Obitelji Svjetla došli na planetu s namjerom da postavili sebe u arhetipične situacije. Kao što smo mi rekli, vi ste to uradili, da bi shvatili mase i da bi preobratili (transmutirali) energiju za njih, tako da tu energiju kao prvo transmutirate u SEBI. Jednom kad postignete izlječenje ili povezanost, vi to preuzimate na sebe i ne iscjeljujete samo sebe, vi iscjeljujete VRSTU i MASOVNU PSIHU.

Odvojite se od vaših ličnih drama i shvatite kako je sve simbolično. Pogledajte sebe kao žensko biće, tragajući za svojim identitetom i primjetite kako se čini da vam muški identitet konstantno suprotstavlja. Vi morate otkriti kako da unutar sebe dovedete ove identitete jedno ka drugom.

Kada se ovo spajanje dogodi unutar vas, ono će se automatski dalje nastaviti i izvan vas. Vaše putovanje po ovom planetu sadrži u sebi i zadatak da iscijelite dominaciju muškog nad ženskim. Vi ne morate to što radite i što vam se dešava uzeti osobno i nositi to kao teret, kao da se tiče lično vas. To se ne tiče lično vas, to je univerzalno.

Svatko od vas u sebi nosi energije, da bi ih razriješio u sklopu vašeg kolektivnog iskustva. Kao članovi Obitelji Svjetla, vi, SVATKO od vas imate svoje reinkarnacijske bombončiće – stvari koje vas najviše personificiraju i stvari koje vi smatrate stimulirajućima. Zbog toga ste vi svi različiti.

Kao član Obitelji Svjetla, vi se morate razgranati ili razdijeliti da bi shvatili što to znači biti čovjek. Vi morate prekriti kompletan spektar iskustava, tako da možete razumijeti na staničnom nivou koliko mora biti transmutirano, koliko duboko ide taj osjećaj nemoći i bespomoćnosti i koliko je energija Boginje izgubljena i sakrivena od svjesnosti vrste.

Sjetite se, vi ste bića koja ste frekvencijski zadržana u vašem napretku i vaš zadatak je da dovedete ljudska bića na poziciju gdje su oni balansirani da mogu SVJESNO UBRZATI svoju evoluciju. Kad ste zaustavljeni u evoluciji manipulacijom frekvencije i manipulacijom DNA, tu onda postoji samo jedna frekvencija koja se može odašiljati. Tu dolazi do borbe sa samim sobom i stvari se čine razdvojenije.
Čim vi postajete cjelovitiji, vi više ne razdvajate stvari na takav način, vi vidite da su sve stvari samo dio iskustva. Nekad se vi toliko izgubite u tom iskustvu bivanja čovjekom, tako da zaboravite zašto ste došli ovamo.

Kao član Obitelji Svjetla, vi ste došli ovamo da se transmutirate za vrstu. Čim se vi više i više odvajate od vaših drama i čim više postajete emocionlano nevezani, vi se nećete više osjećati uhvaćeno i nećete se više osjećati kao njihove žrtve. Vi ćete razumjeti da vi imate posla sa energetskim kolektivom. Tako da, kolektivno gledajući, čim spoznate to u sebi, moći ćete odašiljati jednu novu vibraciju, sa kojom će se harmonizirati i žene i muškarci.

Svaki put, kad vi osjećate da ste napravili pomak, vi i jeste napravili pomak. Nemojte omalovažavati korake koje ste poduzeli. Vi ponekad omalovažavate sebe, kad pogledate na vaše ponašanje i osudjujete sebe i druge kao loše. Pogledajte radje kako vi možete profitirati od svega.

Konflikt, koji prevladava, je zapravo konflikt izmedju muškog i ženskog u vama. VI niste otkrili kako da stopite muške i ženske dijelove sebe i oko vas su milioni sa istim konfliktom unutar sebe.Budite milostivi i velikodušni prema sebi.
Dok vi izgradjujete kooperaciju izmedju vaših muških i ženskih dijelova unutar sebe, vi ćete biti u stanju da razvijete kooperacije i da radite jedni s drugima na planeti i kooperacije da radite sa bićima koja će doći iz svemira, koji su svi dijelovi VAS.

Vi svi morate postati vaš vlastiti vladar. Dok se vi mjenjate, vi trebate jedno mjesto za sebe u kojem možete djelovati, bez da se osjećate obavezni prema nekom drugom. U isto vrijeme, vi ne možete tražiti nešto od nekog drugog, bez da njemu dozvolite da ima isto pravo. Vi redefinirate na mnoge načine cijeli koncept veza i kooperacije. Veza je kooperacija. To je dogovorena kooperacija frekevencija ili stapljanje frekvencijske modulacije.

Mnogi od vaših starih načina, na koje ste se ophodili jedni prema drugima će postati jako iritantni jer vi otkrivate frekvenciju slobode. Vaš zadatak je da vučete tu frekvenciju slobode na planetu. Naravno, vi ćete je prvo vući u vaš vlastiti život, u obitelj i vaše veze. Idealno, vi ćete naučiti kako da budete slobodni, a ipak vezani u velikom broju veza, relacija, kontakata i poznanstava u životu.

Na nesreću, na ovom planetu, jedna veza podrazumijeva vlasništvo. Kad se muškarac i žena vjenčaju, mladenkin otac daje tradicionalno mladenku. Drugim riječima, ta muška figura mora “predati” kćer. Kod vas postoje nevjerovatno puno očekivanja od onog drugog, kako da se ponaša unutar te veze.

Razjasnite sami sebi što vi zapravo smatrate pod “vezom” i to će olakšati na duge staze mnoge stvari. Kao što ne postoji vlasništvo u roditeljstvu, tako ne postoji niti vlasništvo u jednoj vezi. Vi stojite jedno s drugim u vezi, kad vi razmjenjujete energiju naprijed i natrag. Idealno, u svim tim vezama i relacijama postoji komunikacija.

Muška vibracija je predala svoju moć, upravo kao i ženska. Oni je predaju vladama koje kažu: “Hej, odi i ugrozi svoj život! Odi i bori se za nas i pucaj za nas! Ako budeš ranjen, mi ćemo se malo pobrinut za tebe u bolnici i dat’ ćemo ti nešto malo novca. Ma što ima veze, samo ti ‘ajde!”, i muškarci to slušaju. Taj lanac poslušnosti i predavanja moći jedne individue je tako kompletan.

Vi otvarate vaše osjećajne centre. Muškarci teže tome da imaju veće blokove u njihovim osjećajnim centrima nego žene. Energija je u muškarcu jednostavno zaglavljena, jer se kretala od prve chakre, ka drugoj i tu je stala. Osjećajni centar u muškoj vibraciji nije aktiviran. Ovo je dio eksperimenta koje se dešava već zadnjih 4000 ili 5000 godina. Ženska energija, koja osjeća i donosi život na planetu i reprezentira kreativnost se premjestila u podredjenu poziciju, da bi muška vibracija imala mogućnost da vodi svijet bez osjećaja.

Mi želimo da vi dobijete malo širu sliku. Mi promatramo kretanje svjesnosti. Ženska svjesnost, koja je nositelj magije i intuitivnosti, složila se da preda to značenje ženstvenosti, ne samo ženstvenosti – fizički, nego svjesnosti o tome tko su žene. Mnoge urodjeničke kulture koje su živjele na Zemlji i koje su znale stvari o životu su bile vrlo “ženske”.

Sjetite se, žena dovodi literarno život na planetu, jer život dolazi iz ženskog tijela. Žena nosi stoga osjećaje, jer ne može se na planetu donositi život i ne osjećati ništa, osim ako se ne priključite patrijarhalnom pokretu koji kreira droge da vas omamljuju i otupljuju na osjećaje. Ako vi ne osjećate život, vi ne cijenite život. Ako vi osjećate život i sudjelujete u kreaciji i donošenju života, vi više cijenite život, jer vi znate nešto o njemu.

Patrijarhalni pokret je sebe u zadnjih 5000 godina odmaknuo od procesa poradjanja, tako da se je mogao posvetiti eksperimentiranju sa ratovima i konstantnom uništavanju čovječanstva. Energija je namjerno blokirana u muškarcu. Kao što smo mi rekli, muška energija je vrlo zaglavila. Mi ne pokazujemo prstom ni na koga. Ali mi kažemo, da je generalno gledajući energija muškog roda na planeti vrlo zaglavljena u području druge chakre - u genitalnom području.

Žene, vi ste zaglavljene u području vrata, jer vi ste se složile prije 4000 ili 5000 godina da zašutite o magiji i intuiciji i o tome što ste vi reprezentirale i znale o tome kao jedan dio “blizanske vatre”. (twin flame)

Ta “blizanska vatra” je “muško” i “žensko” koje egzistira u JEDNOM tijelu, bez obzira jeste li vi muškarac ili žena.

Patrijarhalno društvo je bilo vodjeno od muškog aspekta “Sebstva” (self), koje ste vi svi bili. Vi ste svi eksperimentirali sa svjesnosti i učili sami sebe o tome što za vas najbolje funkcionira, kao pripremu za ovo vrijeme, kad će se taj plamen – “blizanska vatra” razbuktati u vašem tijelu.

U ovo vrijeme, blizanska vatra nije tražena kao partner izvan vas, nego vi morate shvatiti da mora doći do integracije vašeg muškog i vašeg ženskog dijela sebe u vama samima i kao zrelost svega onoga što ste vi do sada uradili.

Nakon što ste integrirali muške i ženske dijelove unutar sebe i aktivirali vašu vlastitu blizansku vatru, onda kad vi budete tražili partnera, vi ćete tražiti nekog ko je KOMPLETAN, ne samo nekog koji bi u vama ispunio potrebu i manjak koje vi do sada niste spoznali, niste sami sebi priznali i niste SAMI SEBI ispunili.

Tokom ovih perioda promjena, žene će morati da otvore njihova grla i da daju sebi dozvoli da govore. A muškarci, vaš izazov u razumijevanju žena i drugih muškaraca je da počnete da osjećate i da dozvolite i integrirate vaše osjećaje u seksualnosti u vašim vezama.

Mnogi muškarci sada imaju teškoća sa ženama.
Žene izludjuju muškarce. To je istina.

Ono što vam mi sugeriramo – za mušku vibraciju, a takodjer i za žensku koja radi na muškom aspektu sebe je da se vi trebate “pomaknuti u osjećaj” dok dijelite vašu seksualnost. Pomaknite se u emocionalnost stvari, radije nego da doživljavate mehaničku seksualnost i stimulaciju fizičkog tijela.
Postoji i emocionalna stimulacija kojoj treba emocionalna predanost i emocionalno povjerenje. Elektromagnetski gledajući, ovakva emocionalna stimulacija će u vama otvoriti jednu frekvenciju. Ova frekvencija, koju reprezentira seksualnost vas podsjeća na vaše božansko porijeklo.

Muškarci su zatvorili njihov osjećajni centar, da bi iskusili vladanje na ovoj planeti. Muškarac je bio u stanju da započne rat i da ubija i da dominira na planeti, jer je on zatvorio svoj osjećajni centar. Žena se složila da zatvori svoj centar za govor, tako da bi muškarac imao priliku da iskusi kako je biti odgovoran za jedan sistem.

Sve ovo dolazi sada do jedne točke stabilizacije i izjednačavanja. Žena je počela otvarati svoje grlo prije nekih 30 godina i počela je koristiti priliku da govori kad je to “došlo u modu”. Problem je da su mnoge žene završile tako što su zatvorile njihove osjećajne centre, čim su otvorile njihove centre za govor. Tako su postale iste kao i muškarci. Ali, potreban je balans.

Sada žena osjeća potrebu da probudi ženski princip u sebi. Ona je u ženskom tijelu i ovladala je korištenjem muške vibracije u sebi. Ona je otišla u svijet i osjeća se moćno. Ona može šetati po ulicama, bez vela na njenom licu, ona može odlučiti da li se želi ili ne želi vjenčati. Ona je njeno vlastito vlasništvo. Ona je u ovoj zemlji odgovorna za njene vlastite odluke. Ona je počela da se “omekšava” i da budi onaj dio sebe koji je hrani i koji joj donosi život. Dok upotpunjava sebe sa svojim muškim i ženskim dijelovima sebe i kad dozvoljava sebi da iskusi evoluiranje DNA, ona odašilje ovu frekvenciju. Ova frekvecnija će na planeti postati dominirajuća.

Neophodno je potrebno da muškarci otvore njihove osjećajne centre. To je slijedeći korak kroz koji muškarci moraju proći da bi uspostavili balans sa ženama. Ovo će se za muškarce desiti jako brzo. Ovo neće biti 30-ogodišnji proces, jer muškarci se sada u ovo vrijeme u njihovoj populaciji kreću ka globalnoj zbunjenosti. Muškarci shvaćaju da se njima ne svidja ono što se dešava u svijetu i oni dovode autoritete u pitanje.

U jednoj točki, ove frekvencije će postati dominirajuće. Onda, na primjer, će se desiti da jedan muškarac eksperimentira na životinjama u laboratoriju i da se njegov osjećajni centar trenutno i kompletno otvori. On će osjetiti svu bol koju osjeća ta životinja i sve ono što je on radio postaje odvratan izvor gadjenja i gnušanja. On će se okrenut i izaći iz laboratorija i više se nikad neće vratiti, jer će biti potresen. Ovo će se desiti muškoj vibraciji. Mi smo rekli da će se muška vibracija transformirati u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Mi vam nećemo reći zašto i kako, jer će neki od vas to smatrati strahovitim. Pa ipak, mi ćemo reći da čim valovi nastave dolaziti, doći će do nezaustavljivog jednostranog rasta svijesti u populaciji. U jednom odredjenom momentu će muškarci biti u najžešćoj bitci da vladaju svojim osjećajima, jer osjećajni centar će biti aktiviran. To će se desiti ili polako ili će se otvorit eksplozivno u jednom trenu.

Žene će u isto vrijeme biti pogodjene otvaranjem njihove srčane chakre, tako da mogu suosjećati sa muškarcima, kad vide da njihovi muškarci osjećaju. MI ovdje govorimo o masovnim dogadjajima iniciranih valovima Svjetla koji će aktivirati ljude.

Ženska energija koja osjeća i povezuje život sa životom se budi u svima. Žene moraju redefinirati njihove ideje o ženstvenosti i snazi. One moraju otkriti kako je to biti jak kao žena, kao što muškarci moraju otkriti kako je biti ranjiv kao muškarac. Koji je aspekt muškarca umiljat kad je on ranjiv? Koji je aspekt žene umiljat kad je ona osnažena od same sebe, kad je ona ženska verzija snage i moći, a ne muška verzija.

Žene su nosile oko svojih energetskih polja tvrdi oklop, one su se time štitile. Sada, one će razviti istinsku emocionalnu snagu. Tvrdi vanjski oklop će nestati, a svjetlosno tijelo će zračiti iz srca. Boginje i Bogovi se slažu i rade sa tom energijom. Zaključeno je da se drama razvjie na ovaj način.

Stare priče su zakopane i zatrpane, priče o magiji ženskog, stvaralačkog, onoga što je u stanju da poradja, onog što je u stanju da drži u sebi misteriju krvi – životne snage – i one koje je u stanju da taj život donese natrag na Zemlju. Gdje su priče o Boginji - onoj koja voli, osjeća i hrani? Muška populacija je takodjer imala u sebi energiju Boginje i imala je potebu za njom.

Da bi se vašu planetu u zadnjih nekoliko tisuća godina bolje kontroliralo, vama su dani svi mogući mitovi o vanzemaljcima. Oni su osnovali sve vaše religijske institucije.
Mi smo vam rekli da ste vi jedan eksperiment. U odredjena vremena, eksperiment je bio udižuć i pun ljubavi, ali u nedavnim vremenima taj eksperiment se preobratio u nevjerojatan trulež.

VI, kao članovi Obitelji Svjetla, vi ste došli da bi ponovo invadirali ovaj planet i ponovo dovukli svjetlost na planetu, tako da u ovu glupost od separacije i rata više nikada ne bude bilo vjerovano.
Muškarac i žena su bili kreirani da jedno drugo nadopunjuju, a ne da stoje jedno drugom nasuprot.

Sjetite se: osjećaj je emocija.Emocija je KLJUČ da odete sa ovog planeta, EMOCIJA JE KLJUČ da otkrijete vaše multidimenzionalne dijelove sebe, da ih iscijelite i da postanete jedno.

Emocija je ključ za aktiviranje Zemlje kao živuće Biblioteke, kroz što će biti aktivirano i od uništenja sačuvano jedno vrijedno područje egzistencije. Sa muškarcima i partrijarhalnim društvom na čelu odgovornosti za ovu planetu i sa ženama u podzemlju, čak niti u zaledju, separacija je bila glavna tema i osjećaji su jednostavno bili bačeni na stranu, bili su označeni kao loši i nisu bili poželjni. Vi ste postali automati, koji su igrali one uloge koje su vam dane da bi vas držalo odvojenima.

Tako da vi nemate nikakvu kolekciju snažnih i moćnih žena da se na njih ugledate. VI nemate ništa u smislu primjera koji vam može služiti kao uzor snažne i moćne ženstvenosti. Tako da muškarci teže da budu muževni, a žene teže tome da se osnaže i opunomoće kroz jednu mušku vibraciju, jer vi nemate nikakvu jasnu sliku jedne snažne i moćne žene.

ALI, vi si morate sami stvoriti takvu sliku. Počnite tako što ćete shvatiti bogatstvo energije koju ženska verzija sebe ima, koju intuiciju, prijemčljivost, kreativnost, suosjećanje i prehranjivanje. Vi upravo otkrivate koje je tu bogatstvo identiteta prisutno, koje je dugo vremena bilo diskreditirano. Ako ste vi žena, vi ste živuća forma ove esencije. Muškarci moraju tek otkriti njihovu formu Boginje untar njih samih, gdje Boginja unutar njih susreće Boga.
Iz istog razloga je i pogled na muškost poremećen. VI jednostavno nemate primjera jednog jakog, snažnog, a osjećajućeg muškarca. Društvo je obilježilo muškarce koji osjećaju kao slabiće. Ali, sada, muškarci počinju promatrati njihove emocije i govoriti: “Hej, ja ovo osjećam” i znaju da su oni i dalje muškarci. Tako da muškarci i žene oboje stvaraju njihove uzore za snagu i moć i integrirane verzije muževnosti i ženstvenosti. Ovi modeli dolaze sada i oni dolaze jako brzo. Vrijeme razdvojenosti je gotovo.

Kao što smo vam mi rekli, vi ne tražite izvan sebe partnera vaše blizanske vatre. Ono što vi tražite je integracija ženske i muške esencije unutar vas samih. Ove dvije esencije čine jednu cjelinu.

Cjelokupni ljudi teže tome da se povežu sa drugim cjelokupnim ljudima u vezama koje su bazirane na povjerenju, žudnji i izboru. Veze nisu više bazirane na: «Trebam te u mom životu da me upotpuniš i da mi daš vrijednost.»
Vi postajete kompletni u sebi samima i radite s nekim drugim tko je takodjer kompletan u sebi i tko nudi da otkrijete jedan kompletno novi teritorij za istraživanja.

Kad vi u sebi spojite ta dva plamena, vi prepoznajte intuitivni, senzitivni dio Boginje u vama koji donosi život, kao što prepoznajete i dio koji je snažan, moćan, racionalan i intelektualan. Jedan dio koji je jako prizemljen, a jedan koji je jako spiritualan.

Kad vi stopite te energije zajedno u sebi samima, za vas će biti od primarne važnosti da nadjete nekog tko u sebi ima iste kvalitete. Vama jednstavno neće odgovarati netko ko nije integriran i čitav.

Vi ćete automatski sebi privući ljude koji su cjeloviti i to će se dešavati bez po muke.

Vi ćete biti u stanju da se povežete i “zakačite” jedno za drugo iz žudnje i iz prepoznavanja, a ne iz nužde.

Vi ćete dostići nešto na što niste do sada nikada ni pomišljali u niti jednoj vezi prije toga i vi ćete vašoj vezi dati jednu sasvim nov obraz, jednu povezanost, jednu totalno novu definiciju. Vi ćete postati vaš vlastiti uzor za ovu novu vrstu veze.
Mnogi od vas će otkriti da je institucije braka beznačajna. Jednostavno neće odgovarati onome što vi znate i onome kako vi želite da živite

Budući da se vi svi nalazite na putu da integrirate vaše polaritete, doći će uvijek nanovo do poteškoća i do teških tema. Dobro došli u teška vremena, jer ona mogu biti vaš najveći učitelj. Ostanite fokusirani na vaš vlastiti razvoj, vaš put i vas samih, a ne na to što drugi rade.

Pozovite vaše unutranje i muško i žensko i počnite dijalog izmedju njih, tako da oni mogu raditi u partnerstvu i harmoniji. Dajte sami sebi jako puno ljubavi i ohrabrenja.
Dogovorite sastanak sami sa sobom i recite si : “Hej, volim, te. Ti si prekrasan, ti si predivan, ti si jednostavno broj 1, ti si najbolji na svijetu!”

Kad vi sami sebi ukažete čast da ste dostojni i da zaslužujete vašu vlastitu ljubav, kao da ste neki kralj ili kraljica kojem se iskazuju najviše počasti, tada se SVE MJENJA.

Snaga i integracija postaju vaši, jer vi VJERUJETE U SEBE i VI VOLITE TO TKO STE VI.

KAD VI POČNETE  VJEROVATI U SEBE i VOLJETI  SEBE, sve se MJENJA, sve počima ići onako kako vi to želite.

Najteže za najveći broj vas je da počnete vjerovati da vi zaslužujete ljubav i da se posvetite tome da to počnete vjerovati i prakticirati.
Nitko drugi vas nikada ne mora voljeti. VI niste ovdje da bi išli unaokolo i skupljali ljubav od drugih ljudi, te da bi tako uvjerili sebe da ste vi toga vrijedni.

VI STE OVDJE da bi ovladali jednim jako teškim zadatkom u jednom tamnom sistemu koji vam daje jako malo stimulacije i jako malo informacija o tome kako stvari zbilja stoje i o stvarnoj istini.

Vi ste tu da NAPRAVITE nemoguće.

Ako se posvetite tome da volite sami sebe i ako stavite ovu posvetu na prvo mjesto od čega ćete početi svaki dan, sve ostalo se DOGAĐA samo po sebi.

Vi postajete cijeli i kompletni. Onda ste spremni za jednu duboku vezu sa nekim drugim tko je takodjer cjelovit i kompletan, a ta vas veza može odvesti u neistražena područja.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  24.02.2020. 19:49h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sinfonija svjesnosti Seksualnost- Most k Višim Nivoima Svjesnosti