Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

642

PUTA

MULTIDIMENZIONALNO STAPANJE II

MULTIDIMENZIONALNO STAPANJE II
KO su ti multidimenzionalni dijelovi VAS? Mnogo puta ste bili vođeni da vjerujete da postoje drugi dijelovi vas koji supuno više povezani nego vi sami. Djelomično, ovo je istina. Međutim, otkrićete da će se unutar vašeg bića, vaše duše, početi aktivirati podaci koji su spremljeni unutar vašeg tijela koje nosi cjelokupnu povijest.


KO su ti multidimenzionalni dijelovi VAS? 


Mnogo puta ste bili vođeni da vjerujete da postoje drugi dijelovi vas koji supuno više povezani nego vi sami. Djelomično, ovo je istina. Međutim, otkrićete da će se unutar vašeg bića, vaše duše, početi  aktivirati podaci koji su spremljeni unutar vašeg tijela koje nosi cjelokupnu povijest. 

Na koji nacin će te prepoznati druge aspekte sebe? To se može dogoditi sasvim postepeno, a može se dogoditi i tako naglo, kao da vas je neko udario  po glavi. To jednostavno zavisi od "VAS SAMIH". Može vam se dogoditi jednog dan da sjedite u jednoj sobi i da dok trepnete okom  nadjete se u drugoj sobi. To bi bilo analogno onome kao "da vas je neko udario po glavi". Kada su postepene promjene u pitanju, može vam se dogoditi da hodate ulicom i da slika u izlogu ili na poster na zidu "uključi" nešto u vama i da na momenat osetite vaše simultane identitete, vaše aspekte sebe, koje postoje unutar vas. 

VI ćete početi  istraživati aspekte sebe koji postoje u ne-fizičkom svijetu, kao i dijelove sebe koji predstavljaju svemirska bića koja egzistiraju u svemiru. Duša će se probuditi. Ona će spoznati svaki njen aspekt i svaki njen aspekt za sebe te će poznavati sve ostale aspekte u cjelosti. 
Kako budete učili  kretati se na vibracionomputu / frekvenciji (vibrational rate), tako ćete postajati svjesni svih realiteta zajedno i postati ćete bića četvrte dimenzije. Ovo ćete postići tako što ćete prvo učiti balansirati sa tri ili četiri realiteta, zatim pet ili šest i tako dalje. Probudićete sposobnosti Pra-Stvaratelja i postaćete vaš PraStvaratelj. 

Cilj Pra-Stvaratelja u kreiranju ovog univerzuma i svih ostalih univerzuma je bio da se on (Pra-Stvaratelj) razvije do te mere i da se otvore mnogi multidimenzionalni kanali informacija do te mjere, tako da on, koji se nalazi i svim stvarima koje poznajete – može postati svjestan samog sebe u svim stvarima – svjestan svih događanja u kojima su upletene sve stvari i da može sve  analizirati pravilno, bez da poludi. 

Vi sada razvijate te sposobnosti u sebi. Praktično, dio koji sada prolazite je nateži dio zbog toga što sumnjate da li je to sve zaista realno. Tijelo vam govori jednu stvar, a um drugu. Tijelo vam govori jednu stvar, a društvo drugu. 

Znanje raste i to je ono znanje o onome što se sada budi unutar vas. 

Vi morate biti angažirani i predani čitavo vreme. Kada ove darove i sposobnosti budete osetili na svojoj koži,vi morate naučiti  raditi sa njima po svaku cijenu. Kakav god poremećaj u životu da vam se događa, znajte da ste vođeni od uzvišenih izvora i da sve što vam se događa, dogđa se za vaše napredovanje k višem. Konačno,ovi događaji će vas obogatiti. U sadašnjosti, vama se čini kao da vam neko ubacuje bačve sa zlatom u zadnje dvorište, a vi na to kažete:"Jao, zlato mi uništava travnjak." Vi mislite da travnjak nije tako lijep kao što je bio zbog svog tog zlata koje je tamo istovareno. 

Kad god vam se dogodi neko iskustvo, sudjelujte u njemu kompletno. Budite kompletno prisutni u vašem fizičkom tijelu. Uživajte u tome i naučite kako  simultano posmatrate vaše iskustvo, kako utjče vaše iskustvo na druge ljude i vas i rezultate koje dobijate iz svih vaših iskustava. Kada vam se dogodi bilo što neuobičajno, možete reći sebi:"Sjajno, evo ga ponovo. Šta mogu od ovoga  naučiti?" 

Kada vam se ovakva iskustva ne događaju, vi počnete  fantazirati, o tome da možete  preuzeti kontrolu nad vašim životima i da se ponašate kao da možete  upravljati s  tim neobičnim iskustvima kada vam se ponovo pojave. Ovo možete postići na isti način kako ste naučili da se probudite u snu i da kontrolirate snove, a da ne budete uhvaćeni kada vas neko juri ili da napravite da zvono u školi zazvoni, taman kada je trebalo da dobijete jedinicu. Vi morate, kao individue i kao vrsta da kultivirate sposobnost da sa vjerovanjem ili namjerom ovladate svim vašim životnim iskustvima.Na ovoj planeti se bliži približavanje vaših drugih “sebe”. (SELF) 

Vaši “dijelovi SEBE” koje ćete sresti dolaze iz svih krajeva svemira. Postoje dijelovi SEBE od kojih ćete se skameniti, kad pomislite na njih i dijelovi SEBE od kojih bi mogli umrijeti od srčanog udara. To su dijelovi VAS koji su VI. 

Zemlja sada prolazi kroz inicijaciju. Vi prolazite kroz inicijaciju, jer vi ste dio Zemlje i vi se ne možete razdvojiti od ovog sistema. Zemlja se transformira i ima namjeru da bude domino za vaš sunčevi sistem. 
Ona želi da se mnogi svjetovi stope u jedan i želi biti dovoljno uzemljena, da dozvoli svim ovim svjetovima da egzistiraju i da provede/preradi to iskustvo. 

To je ono što Zemlja ima u planu. Tako da, vi morate imati u planu ovu istu stvar. 

3D Svijet se upravo kreće prema jednoj dimenzionalnoj koliziji, ne koliziji svjetova, nego koliziji dimenzija. 
Mnoge dimenzije će se sudariti jedna s drugom. Neke od ovih dimenzija mogu izgledati zastrašujuće i užasavajuće. Test i inicijacija (a inicijacija uvijek znači – kretanje kroz jednu drugu stvarnost, osvajanje te stvarnosti, te transmutiranje te stvarnosti) znače uvijek suočavanje sa energijama i bićima koji su naizgled nevjerojatno “tamni”, da shvatite da su oni došli da se stope s vama, jer oni su vi. Oni su dio vašeg multidimenzionalnog SEBE, a vi ste vođa vašeg SEBE i VI STE SVJETLO. 
Tama će doći k svjetlu. BUDITE jako čisti i jasni, kad radite sa ovim stvarima. 
Ako se imalo dvoumite ili sumnjate u vezi ičega, nemojte to raditi. Budite jasni. 

MI definiramno svjetlost kao promociju, dijeljenje, poklanjanje informacija. Tama je kontroliranje i zadržavanje informacija. Razmislite o ovome i osjetite to. VI ste došli na ovaj planet sa kodiranim nacrtom da nosite svjetlost i da dovedete do jedne ogromne planetarne transformacije. VI ste došli da budete vođa vaše duše, da budete onaj dio vaše duše koji će biti vođa. OVAJ dio vaše duše kaže: “JA odredjujem što će se tu dogoditi, ja odredjujem ritam i ono što će se dogoditi je SVJETLO i informacija. Nema više tame.” 

Jeste li ikada mislili da postoje dijelovi vas koji su u tami i da ne znaju kako da nadju svjetlost, osim kroz vas? 
Oni također žele svjetlost. Oni žele rješenja i odgovore. Ono što vi možda osjećate nije neophodno NAMJERA tamne strane, nego prije svega njen temeljni osjećaj: STRAH – koji je izazvan manjkom informacija. 

Neinformirani dijelovi VAS će doći k vama da bi se informirali. Kako ćete ih informirati? 
Vi širite SVJETLO, vi dijelite SVJETLO. VI kažete: “Ja imam namjeru da svi moji dijelovi SEBE dođu na ovaj put, i da oni takodjer dobiju svjetlost.” To je vrlo jednostavno. 

BORBA izmedju SVJETLA I TAME vam zapravo niti služi niti koristi. 

To je dio ove priče o razdvajanju i drži vas zbunjenima. Zapravo, tu postoje samo aspekti individualnih duša koji stupaju u konflikte jedni s drugima i pri tome nose različite maske. 

VI se borite protiv vas samih. Bitka izmedju svjetla i tame i dobra i zla je samo izmedju dijelova vas samih. 

Ovi dijelovi su multidimenzionalni nastavci ili reinkarnacije istog energetskog kolektiva, kojeg ste vi dio kao individua. VI se bojite nečega, jer vi to ne razumijete. 

Kao razdvojene forme svjesnosti, koje su dio PraStvarateljeve igre, vi se nalazite u svemiru koji se sastoji od dualnosti. PraStvaratelj je stvorio ovaj svemir slobodne volje tako da slobodna volja može dovesti do kaosa, a onda do preusmjeravanja energija i spoznaje da je PraStvaratelj u svim stvarima. 

Sa slobodnom voljom je sve dozvoljeno i tako nastaju suprotnosti. Ove suprotnosti se “odvoje/ raskole” od SEBE isto kao što je PraStvaratelj u svim stvarima i dozovljava sve stvari. Stvari koje sretnete i kojih se bojite ste VI. 
Tako da kad se fokusirate na priču izmedju dobra i zla i pokušavate shvatiti, sve što treba je da shvatite da se vi igrate s loptom i bacate loptu jednom drugom aspektu sebe koji dozvoljava da se vi igrate s loptom iz vašeg ugla gledišta. 

Takozvano “zlo” služi važnoj svrsi. VI to osudjujete, jer vam se čini da je “zlo”. Kao član Obitelji Svjetla, kad postojite na drugim mjestima, vi se krećete u različite aspekte vas samih i igrate te uloge do perfekcije. 

Kad ste došli ovdje, vi ste ušli u gustoću planeta i radili ste sa duplom spiralom, koja je minimalno funkcinirala, tako da ste zaboravili puno stvari. SADA, kada se budite i shvaćate što vi možete postati, vi SAMI SEBE vodite k shvaćanju da ste vi vaš neprijatelj. 

Kao član Obitelji Svhetla, vi imate nevjerojatnu količinu razumjevanja koju drugi nemaju. VI ste došli sa tim. VI se sada podsjećate na to i VI to sada učite i prihvaćate. Dio vašeg zadatka je da dozvolite SEBI da se stopite sa drugim dijelovima sebe koji su, kako vam se sada čini, vaši neprijatelji i razdvojeni od vas. 

Ovi dijelovi SEBE se nalaze u svim mogućim formama i varijacijama postojanja. Vaš zadatak sastoji se takodjer u tome, da frekvenciju ljubavi koja je frekvencija kreacije i frekvenciju svjetla, koja je frekvencija informacije nosite UVIJEK U SEBI, u svakom segmentu vaše DUŠE. 

Vi ste došli ovdje zajedno kao duša da bi skupljali iskustva i obogatili PraStvaratelja. Kad se VI razdvojite, vi idete svako na svoju stranu i djelujete sa slobodnom voljom, što god da izaberete, bez da sudite, tako da možete skupljati ispravne informacije i dovesti vas ka Cjelokupnosti. (orig. wholeness, op. prev.) 

Ova stvar sa DOBRIM I ZLIM je nešto što vam može postati zamka, ako ne izađete izvan tog okvira. 
VI ste jedna kolekcija jedne nevjerojatne količine ličnosti koji se inkarniraju u mnogim sistemima stvarnosti. 

Kao članovi Obitelji Svjetla, vi dolazite u ovu stvarnost, da donesete informacije, a tako radite i u mnogim različitim sistemima. Postoje takodjer verzije vas koje rade to isto u zajednici guštera, zajednici bića koje izgledaju kao insekti i bića koji izgledaju kao ptice. Vi ste jedna kolekcija ličnosti. Kao član Obitelji Svjetla, vaše reinkarnacijsko iskustvo uključuje i ne-humane forme. 

Jedna karakteristika koju članovi Obitelji Svjetla imaju zajedničko, je njihovo sudjelovanje u mnogim verzijama osjećajnih realnosti (realnosti koja je sposobna da se osjeća) ili realnosti koja je složena od dijelova. 

Mnoge forme koje ste vi izabrali da bi se inakrnirate u njih, bi vam izgledale jako strašno i čudno, pa ipak ovo je način na koji ste vi evoluirali vašu dušu. VI se ne inkarnirate samo u jednu vrstu, VI ste “putujući”. 
Kao što ste maskirani u “ljude”, VI možete biti maskirani kao gušteri ili kao nešto drugo. VI ovo radite, tako da se možete ujedniti i da razumijete biće Prastvaratelja koji je sadržan u raznolikosti svih bića i vrsta, koji na prvi pogled nemaju nista zajedničko. 

Kao članovi Obitelji Svjetla, VI ZNATE što se dogadja IZA KULISA. VI dolazite kao ambasador, da bi stopili stvarnosti, da postanu informiranije u sebi, tako da se svatko ko je uključen može osloboditi straha i postati oslobodjen (uninhibited). 

Dio vašeg posla je da sretnete te druge VAS, da se stopite s njima i da osjetite kako je to. Idealno, vi ćete postati multidimenzionalni putnici i bit ćete sposobni da se napajate snagom iz vašeg tijela. VI možete možda raditi u polju, možda upravo radite u svom vrtu ili pričate sa nekim ili berete jagode, kad odjednom do vas dođe jedan zvuk. Vi se ispričate i kažete: “Pozvan sam. Vraćam se poslije”. VI odete, sjednete i dozvolite vašoj ličnosti na Zemlji da otputuje. VI onda skroz svjesno odvedete vašu ličnost upravo tamo gdje je neophodno potrebna, da bi pomogli Obitelji Svjetla u njenim sposobnostima upravo u toj drugoj realnosti. VI ćete to znati. 

VI ćete postati SVI multidimenzionalni igrači. VI uopće nečete jedan drugome uzimati za zlo, kad jedan od vas čuje taj Ton i kada bude pozvan. Vi ćete skroz svjesno putovati i zabava će vam doći od vašeg samog SEBE. 

Vi nećete više čitati knjige, slušati kazete ili ići u kino, jer vi ćete sve te stvari SAMI živjeti. Kad vi donesete mogućnosti Obitelji Svjetla na planetu, drugi neće željeti da vi budete ovdje, jer vi se ne uklapate sa njihovim Bogovima. 

Ne žele svi biti slobodni. VI kao član Obitelji Svjetla, VI ćete stvoriti jednu novu Zemlju koja će biti slobodna. 

Oni koji ne žele biti slobodni će imati NJIHOVU ZEMLJU takodjer. Postojat će vrijeme raskola i vrijeme separacije. Članovi Obitelji Svjetla znaju da oni ne moraju da rade ikada išta na silu. 

VI jednostavno morate  raditi zajedno u harmoniji, da podržavate jedni druge i da tražite jedni druge, tako da se osjećate ugodno u onome što radite, jer neke stvari koje ćete raditi će biti jako žestoke. 

Svako od vas je dobrovoljno došao ovamo u ovo vrijeme da nosi frekvenciju. U ovo vrijeme frekvencija je SVJETLO, ali s vremenom, vi ćete naučiti kako da nosite frekvecniju LJUBAVI. 

Velika većina vas nema pojma što bi frekvencija ljubavi mogla biti. VI pričate o ljubavi i svjetlosti, ali vi još uvijek ne shvaćate pravo značenje te riječi i njenu širinu. Svjetlo je informacija, Ljubav je kreacija. VI morate biti informirani prije nego što kreirate. Da li razumijete ovo? 

Dok vi rastete i dolazite do viših područja spoznaje, vi ćete proći kroz nešto, što se osjeća kao cementni betonski blok vas samih, koji su vas držali dolje, na podu. 

Zamislite si frekvenciju koja je ograničila ljudski experiment, kao radio stanicu. Ljudski experiment je imao jednu jedinu stanicu već preko 300.000 godina. Uvijek ista pjesma. 
Ljudski experiment nije bio u stanju da okrene frekvenciju i čuje jednog drugog odašiljaoca, tako da je vec 300,000 godina bila emitirana i primana ista frekvencija. 
Ovo je kreiralo karantenu – jednostavno rečeno planeta je bila kao zapečaćena i hermetički zatvorena. 

Kreativne kozmičke zrake koje sada šalju PraStvaratelj i Originalni Planeri, probijaju se kroz taj frekventni štit. 
Oni upravo bombardiraju Zemlju. Bilo kako bilo, oni moraju imati nekoga da ih primi. Bez primaoca, ove kozmičke zrake bi stvorile kaos i konfuziju. Vi kao član Obitelji Svjetla, vi ste došli u sistem da bi prihvatili ove zrake znanja. 

Vi tada širite to znanje, novi način života i novu frekvenciju cijelom stanovništvu, da bi promijenili čitavu planetu. 

Kao član Obitelji Svjetla, vi ste ovdje da bi USIDRILI frekvenciju i dozvolili da počne mutacijski proces u vašim tijelima, da bi ga vi dalje predavali i napavili prijemčljivim za planetu. 

VI živite taj proces, i onda ga šaljete na planetu. Što to znači? To znači da će se vaša STVARNOST s vremenom promjeniti i način na koji vi doživljavate stvarnost će se promijeniti. 
Ve ćete prestati biti VI kakvi ste sebe znali prije i bit ćete puno više povezani sa vašim drugim djelovima VAS koji svi čekaju da naprave skok u svjesnosti kao VI. 

Ovaj proces uključuje susretanje i stapanje koristeći vašeg multidimezionalnog SEBE. Čim dosegenete do višeg znanja, vi shvaćate da niste sami i da tu postoje gomile VAŠIH SEBE: na vama leži izazov da ovo shvatite. 

Nema dostizanja višeg znanja, bez da prođete kroz multidimenzionalnog sebe. To znači, vi ćete morati steći totalni uvid i doživljavanje, sretanje, stapanje sa kolektivom inteligencije koja postoji u sveopćem sadašnjem širenju i ekspandiranju izvan vremena i prostora. 

Vjerujte nam, kad mi kažemo da VI, članovi Obitelji Svjetla ste uradili ogromne studije povjesne manipulacije koja se događala na ovoj planeti, kao što je neko ko je poslan na neki zadatak morao proći kroz dugu obuku prije nego što je uopće mogao biti poslan na teren. 

SVATKO OD VAS je bio treniran i VI IMATE ZNANJE U SEBI. 

Naš dio je da odsviramo temeljene akorde i da aktiviramo vašu svijest tako da vi možete ići dalje, da VI možete izvesti melodiju ili pjesmu ili ples na koji ste pripremljeni. 

VAŠE ZNANJE leži u vama i kad si VI dozvolite da ga otkrijete, ono će se buditi i buditi uvijek u dubljim i dubljim slojevima 

Vi koji se složite sa ovim i prihvatite sve ovo - vi ćete postati sami sebi dovoljni i prilično neovisni. 

VI ćete osim toga postati  puni znanja, obrazovani i upućeni,  oni od vas koji ne posustaju kad se uplaše. 

Mi ćemo vam reći skroz iskreno: strah će u vašem evolucijskom procesu igrati uvijek jednu ulogu, tako da se bolje odmah naviknite na to. Nemojte misliti da je vaš strah loš. Kad jednom padnete pred vašim strahom i uzmete ga smrtno ozbiljno, onda morate proći skroz kroz taj strah i osjećati ono što osjećate, tako da ga možete svladati. 
Počnite sa time što ćete reći: JA ću transmutirati ovaj strah. JA ću razumjeti da je ovo dio plana. JA ću razumjeti da mi on može služiti. 

Sjetite se, vaša moć i vaša sposobnost da stvarate stvarnost vašom voljom ZAVRŠAVA TAMO GDJE POČINJE STRAH. 

A mi vam kažemo: život znači: sresti se sa strahom. 
Pogledajte na vaše doživljaje u životu i na to kako ih vi stvarate. 

Razumijte da ih vi uvijek stvarate da bi vam služili i da bi vi od toga imali koristi. 

VI ste trenirani za ovo. 

VI ste kodirani za ovo.

Nastavlja se

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član Luce malaLuce mala

  Lp svima! :)

  23.02.2021. 19:59h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  za Iridu: ostvarilo se tumačenje mog sna, draga Irodo, san o bijelim ljiljanima

  23.02.2021. 19:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Ja nisam tu. :) Odnosno upravo idem.. :) Ugodna večer! :)

  18.02.2021. 21:23h
 • Član iridairida

  tko nije prisutan, molim neka se javi....

  16.02.2021. 19:40h
 • Član iridairida

  gdje su ovo troje nestali..., otišli u maškare...:)))

  16.02.2021. 12:18h
 • Član DeVeTDeVeT

  naravno da je sve u redu...:))))...

  12.02.2021. 20:16h
 • Član Luce malaLuce mala

  Onda je sve u redu. :))))))

  12.02.2021. 19:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GALAKTIČKI PLIMNI VAL SVJETLOSTI KOJA JE VAŠA SVRHA