Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

724

PUTA

OD 14.01.2018.

GALAKTIČKI PLIMNI VAL SVJETLOSTI

GALAKTIČKI PLIMNI VAL SVJETLOSTI
Ovo je posljednje poglavlje knjige Donositelji novog svitanja. Toplo preporučujem da ponovno pročitate sva poglavlja. Znanje je ono što nas može spasiti. Budite svjesni vibracije unutar svih stvari.Ova knjiga je proces i aktivator. U njoj su sakriveni kodovi.Shvatite ozbiljnost vremena u kojem živimo. Mi nismo nemočni. Naš um i naše misli kreiraju naše iskustvo. Naša stvarnost je rezultat naših misli. Vi ste donositelji svitanja. Ako želite promjeniti planetu, radite na sebi. Budite sami svoj autoritet, ne dozvolite da drugi odlučuju o vama.Vi ste od neprocjenjive vrijednosti. I na kraju znajte da nošenje svjetlosti je veličanstven zadatak.

Donositelji novog svitanja XXII


 Poglavlje XXII – Galaktički Plimni Val Svjetlosti  
Svjesnost se budi među masama na ovoj planeti. Zbroj svih događaja koji se ubrzavaju i razvijaju se ulijeva u svačiju realnost. Ovi događaji su koordinirani i dizajnirani da vas kolektivno dovedu, kao vrstu do ove nove oktave izražavanja svjetlosti.

Ova infuzija galaktičkog vala svjetlosti dolazi iz budućnosti kroz portale koje otvarate na Zemlji ako pratite i ponesete sebe putovanjem i pričom koju smo mi podijeli sa vama.
Mase se bude.
Vi vidite njih oko vas i osjećate buku i grmljenje svjesnosti, unutrašnja Zemlja se mijenja, što će uistinu označiti otvaranje prolaza za cijelu civilizaciju.

Sa ogromnom podrškom od strane naših učitelja, mi smo prezentirali informacije ovoj planeti za koje mi osjećamo da usklađuju naše namjere i ujedinjavaju naše energije. Mi osjećamo da smo mi u ovom vremenu dali jasnu poruku, inspirativnu poruku koja nosi valove istine.

To je poruka da izazove, da probudi i pozove dio Sebe koji je skriven i koji je ležao uspavan. Mi osjećamo da će materijal koji smo podijelili sa vama kroz ovu knjigu, da probudi u vama ono što vi već znate. On je tu da vam donese shvaćanje o različitim verzijama vaše iluzorne realnosti koja vam je prodana i da shvatite koja je  vaša uloga u tome može biti.

Mi smo stimulirali svakoga od vas sa provokativnim porukama za razmišljanje.
Naša namjera je bila da pomjerimo svakoga od vas iz mjesta, a ne da se osjećate loše.

Vi možete sebe dovesti u neugodno stanje, mi vas podržavamo da nađete utjehu.
Mi vas također podržavamo da se popnete nekoliko planinskih nivoa svjesnosti unutar sebe, da odete na novo mjesto utjehe i da pronađete doline vječne mladosti, vječne vitalnosti i neprestanog izražavanja kreativnosti. Tamo ćete vi naći nove vidike svjesnosti i galaktički Val Svjetlosti iz budućnosti. Naša je namjera u prenošenju ove finalne poruke u poglavlju 22, finalnom poglavlju, da iskoristimo vibraciju broja 22, ključnog broja.

Ovaj broj je povezan sa utiskivanjem i prenošenjem u ovu verziju fizičke realnosti jednog ključnog učenja - poruke koja sadrži jednu šifru.
Poruka nije samo u načinu na koji su riječi povezane zajedno: tu su slojevi informacija skriveni u sustavu i razotkrivanju ove knjige.
Ideje su prezentirane, javljaju se konflikti, predložena su rješenja i inspiracija probija svoj put, vodeći vas uvijek do krajnje predanosti da inspirirate sebe.

Mi osjećamo da ćete vi imati koristi od ove orkestracije koje smo mi uzrokovali iza kulisa.
Postoji proces razumijevanja koji ova knjiga prezentira. Tamo gdje izgleda da je bio kaos i konfuzija i tamo gdje izgleda da su se stvari rasule, to rasulo je stvorilo svoj vlastiti red.
Ovaj red je sumiran u ovoj konačnoj poruci pod brojem 22.

U ovoj finalnoj poruci mi govorimo dušama i srcima svakoga od vas.

Mi od vas tražimo da čujete poziv, da ga prepoznate i da iskoračite naprijed kao član Obitelji Svjetlosti. Imajte snage u svim danima koje živite na ovoj planeti da živite tu svjetlost i da je podijelite sa svima koje susrećete.

Ovo ne znači da propovijedate ili prodajete tu svjetlost.

To znači da živite Svjetlost za koju znate da vi jeste, da otkrijete u jednostavnosti svog bića svrhu vaše egzistencije, da se rascvjetate s tim i pre-zasadite ovo mjesto koje je Planeta Zemlja u njegovom najdubljem vremenu prijelaza.

Proces pomjeranja u više oktave razumijevanja - ovo povezivanje dimenzija i kreiranje novih teritorija će voditi svakog kroz novo shvaćanje smrti.
Vaša svjetlost će biti tražena.
Vaša svjetlost predstavlja ono što vi znate.

Ova knjiga ima mnogo načina, kroz dizajn i kroz kodove koje vi niste mogli prepoznati, da vas podsjeti u ovim finalnim stranicama da vi znate to sve o čemu mi govorimo i da je to sve unutar vas.

Sad je vrijeme za vas da podijelite otkrića i čuda funkcioniranja ovog "fizičkog vozila", vašeg tijela u ovim vremenima promjena i prijelaza koje uključuju smrt svijeta kakvog vi znate. Gdje god je smrt, tamo je uvijek i rođenje, nešto umre, nešto novo se rodi.

Dok se ova planeta pomjera bliže tim danima velikih promjena, svatko od vas će biti pozvan da bude i da se dokaže kao stup svjetlosti.
Vi ćete pokazati put u vrijeme kad ljudi budu očajni zato što stari načini više nisu rješenje, oni se više ne uklapaju i ne odgovaraju. Mi smo prezentirali u ovoj knjizi da svjetlost donosi dosta ovog kaosa na planeti. Dakle, tokom tih vremena, vaši talenti će biti potrebni.

Vi ne možete  bježati i sakriti se, vi ste potrebni da se probijete kroz društvo i da donesete alternativne načine postojanja.
Vi ste potrebni da podijelite svoja uvjerenja u kreiranju realnosti vašim mislima i da pokažete drugima kako ovo radi kroz izlječivanje i kreiranje novih ideala civilizacija i kooperacija.

Kako dani počnu da se razmotavaju, objaviti će se stara proročanstva, kao da postaju živa.
Ova stara proročanstva biće mnogo raznobojnija i imati će njihove vlastite verzije kad budu učili ovu planetu njihove najveće lekcije.

Kako evoluirate, vi ćete nositi dalje to što znate, vi ćete to dijeliti i živjeti to.
Vi postajete veći Nositelj ili veći Izraz Svjetla.
Kroz ovaj proces, vi ćete vidjeti, da ćete u nekoliko sljedećih godina biti katapultirani brzinom većom od brzine svjetla s tim što vi znate.
Mogućnosti, talenti i informacije koje će doći do vas su jednostavno unutar vas.

Mi ćemo vas podsjetiti da postoji Galaktički plimni Val Svjetlosti iz budućnosti koji dolazi k vašoj planeti i da će se ovo ukrštavanje osjećati masovno u godini 1993. Biće kao da cijela planeta ima jednostrani porast svjesnosti.

Val treba da bude gigantski da bi djelovao na sve mase koje su zaključane u kontroli frekvencije.

Vi, Obitelj Svjetlosti, koji ste ovdje u milionima, koji stvarate mjesto u vašim tijelima za ovaj galaktički val, vi ćete omogućiti da se svjetlost probije kroz prvi sloj svjetlosnog tijela masovno za sve. Svjetlosno tijelo je tijelo koje drži kompletnu transformaciju za vrste. Ono će biti u mogućnosti da organizira realnosti kroz pomjeranje svjesnosti uz namjeru od jednog pogleda do drugog, poput okretanja stanica na televizoru.
Svjetlosno tijelo će sadržavati sve ove kodirane informacije i biti u stanju da sve ove kodirane informacije prevede voljom. Ono će komunicirati unutar dimenzije i interdimenzionalno.

Sjetite se, materija je jednostavno svjetlost koja je zarobljena.

Kako gradite svoje svjetlosno tijelo, vi dozvoljavate da se molekularna struktura reorganizira i da se oslobode spone koje vas drže za određene aspekte materijalnosti tako da vaše duhovno razumijevanje može biti više u skladu sa vašim svakodnevnim životom.

Izgradnja svjetlosnog tijela je omogućavanje manje zarobljene materije da se manifestira i dozvoli svjetlu koje je slobodnije u izražavanju i traženju svog vlastitog izvora, da postanete ko vi, u stvari, jeste, tako da niste previše čvrsti.

Kad podignete svoj nivo vibracija, vi postajete svjetlosno tijelo. Vi ćete stvarno primjetiti promjene u tijelu.
Vaše tijelo će postati vitalnije, mlađe, više hranjeno u vašem vlastitom biću i definitivno procesor velikog broja informacija. Postat će super-biće. Građenje svjetlosnog tijela uključuje postajanje super-bića.

Pomijeranje trajanja staničnog tijela kroz pomlađivanje i produživanje ćelijskog života se ponovo vraća u modu.
Ovo je dio kreiranja svjetlosnog tijela, tijela koji nije tako gusto, koje nije samo-uništavajuće, koje se samo stvara i koje se samo puni. To je ono za čime vi težite. Vi biste bili vaše svjetlosno tijelo i vi biste to osjećali, da vaš logički Um nije toliko zabrinut oko toga da li je to moguće i da vam društvo ne govori da je to nemoguće.

Mi ne možemo dovoljno  naglasiti da vi trebate prestati slušati društvo.
Ovo će biti jedna od najtežih stvari za vas koju trebate napraviti i jedan od vaših najvećih prijeloma koji ćete ostvariti. Vi imate vaše društveno JA i vaše duhovno JA i vi morate odlučiti koje od njih je za vas svetije.
Koje je za vaš izvor autoriteta?
Dozvolite da vaše intuitivno Ja postane vaš autoritet.
Dozvolite svom intuitivnom JA da bude zastavničar za vaše iskustvo, iskustvo koje nitko drugi neće cijeniti.
Vaše iskustvo potječe od zadatka za kojeg znate, iako ga se ne sjećate uvijek.

Ako pristupite prema svemu što znate sa stavom da postoji Božanski red i Božanski smisao, bez da VAŠ Ego to uvijek razumije, vi ćete se pomijerati kroz realnosti vrlo brzo.

Biće dosta različitih načina za osjećanje ovog galaktičkog vala svjetlosti.
Definitivno, on će katapultirati svakoga u veću verziju njihovih najvećih mogućnosti.
Ovo, je naravno izbor svake osobe.

Naše finalne riječi uključuju zahvalnost svakome od vas koji prepozna izvor svjetlosti koji je dio vašeg identiteta i koji vas je naveo da pročitate ovu knjigu i da slijedite tihi šapat koji odzvanja niz zlatne spirale kroz koridore vašeg vlastitog bića.

Mi vas poštujemo, mi vas poznajemo i cijenimo vašu vrijednost i mi smo ovdje da vam pomognemo.

Mi smo svi ovdje kao Obitelj Svjetlosti da donesemo taj izbor i tu slobodu da napreduju ponovo na ovoj planeti, da ih dovedemo na ovo mjesto gdje će sjati kao dio Žive Biblioteke, kao jedna nova Zvijezda, nova Svjetlost na horizontu mnogih svjesnih osjećajnih svjetova.

Mi čekamo u budućnosti da vaša prošlost sretne i presiječe našu sadašnjost i da podigne čitavo Postojanje na jednu novu oktavu, do najveće oktave Postojanja.


Naše je veliko zadovoljstvo da u ovom procesu imamo vašu pomoć.

 

Barbara Marciniak

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

VAŠA OBVEZA I VAŠA POSVETA DA EVOLUIRATE U 3D MULTIDIMENZIONALNO STAPANJE II