Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

468

PUTA

OD 14.01.2018.

NOŠENJE SVJETLOSTI JE VELIČANSTVEN ZADATAK I

NOŠENJE SVJETLOSTI JE VELIČANSTVEN ZADATAK I

Donositelji novog svitanja XII 

Nošenje svjetlosti je veličanstven zadatak I

 Barbara Marciniak

Sada je vrijeme za sve vas da ponovo definrate vaše vlastite identitete u jednom  širem smislu. U ovom svemiru odvijaju se događaji o kojima vi, pa čak i mnogi vaši politički lideri nemate pojma. Morate prestati sa svojom naivnošću u vezi definiranja bogova - misleći da postoje bića koja dolaze s neba na ovu planetu sa specijalnim talentima i sposobnostima i da su oni svi spiritualno povezani. Vi ćete kao vrsta otkriti neke vrlo uznemiravajuće stvari u idućih nekoliko godina. Mi vas pripremamo dekretom Porodice Svjetlosti tako da možete razumjeti i biti informirani o vašim vlastitim opcijama.

Mi smo vam naglasili taj pojam multidimenzionalnosti – koncept da možete biti na mnogo mijesta i da možete pomijerati svoju svijest. Mi smo podijelili s vama onu postavku da će od ove Zemlje biti stvoren jedan određeni broj svjetova. U jednom vremenu, ili drugom, vi ćete dolaziti u situaciju da sumnjate u sve ovo što smo podijelili s vama. Vaš sistem će doživjeti stanje šoka, i vi nećete biti u stanju povjerovati u kom stupnju ste bili neinformirani, tako da ćete jedno određeno vrijeme sumnjati u stvarnost naših informacija.

Mi vam možemo samo ponuditi informacije koje su bazirane na vašem vlastitom ubrzanju. Vi se morati razviti i sami se dosjetite u vezi toga kako da pitate za informacije zato što postoji jedan sveti zakon u vezi uplitanja ili interferencije. Ima mnogo onih koji su prekršili taj zakon u vezi interveniranja na Zemlji: čak su i oni iz naše pradavne sfere postojanja to činili. Mi smo vam dovoljno često naglašavali to da je ovo jedan univerzum slobodne-volje i jedna zona slobodne-volje, tako da, naravno, to podrazumijeva da je ovdje sve dozvoljeno. Otuda, uvijek će biti onih koji će željeti  biti gospodari, vladari i autoriteti nad drugima. Vi ste previše naivni u vezi toga koliko puno bića ovdje kontrolira druge.

Porodica svjetlosti je poznata po svojoj sklonosti i ljubavlju za stvaranjem društava u kojima dolazi do jednog nevjerojatnog kretanja u svim pravcima uzduž svjetlosnih zraka. Što to znači? Svjetlost je informacija, tako je Porodica Svjetlosti jedna porodica informacija. Postoje svijesti – porodice rata – koje provode možda i milijarde godina prema vašim pojmovima, proučavajući, promovirajući i iskušavajući kontrolu nad sviješću. U jednom univerzumu koji postoji izvan vremenskih ograničenja, unutar neke zone slobodne-volje odigravaju se sve vrste scenarija.

Ovo je vrijeme za vas da radikalno promijenite vaše poglede u vezi samih sebe i da počnete da slamati granice. Sada je vrijeme za vas da se izdignete iznad sitnih događanja i melodrama svakodnevnog života i počnete  se spajati na jednom kosmičkom nivou sa kompliciranijim dramama koje se tu pojavljuju. Na taj način, vi ćete moći biti bolje informirani o vašim vlastitim namjerama, svrsi i dramama. Vi morate biti u stanju da razumijete jedno i drugo, vaš identitet i vašu sposobnost  putovanja na tom svom identitetu u bilo koje druge svjetove koje izaberete.

Ova priča o Porodici Svjetlosti, ili “Povratak bijelih dresova”, kao što vi volite to da nazivate, je ono ko ste vi. Vi ste se obvezali na to da napravite određeni zadatak, da budete u ovoj misiji i da se sjetite i odradite ono zašto ste ovdje došli. Mi smo vam rekli da će se vaši svjetovi i vaši identiteti unutar njih drastično promijeniti i vi se sada približavate tim vremenima. Vi ste se promijenili, mnogi od vas. Ukoliko pogledate unazad da pogledate ko ste bili prije godinu dana, u najboljem slučaju svako od vas će primjetiti da ste sada mnogo snažniji.

Idealno, svako od vas bi trebao početi osjećati to da vi stvarno, u svakom momentu, stvarate vašu vlastitu realnost i da je svaka situacija koju doživljavate, bilo da ste zaposleni ili nezaposleni, stvorena prema vašem vlastitom dizajnu. U ovo vrijeme, u najboljem slučaju svako od vas je ovladao umjetnošću manifestacije zato što je sada vrijeme za vas da uvučete kosmičku informativnu mrežu u vaše tijelo i uključite je u vašu psihu tako da možete postati jedan odašiljać tih podataka na ovoj planeti. To je mrežni sistem koji se pali uz pomoć svjetlošću inkodiranih vlakana izvan vašeg tijela.

Vi morate biti mnogo pronicljiviji u vezi toga ko ili što dolazi s neba, zato što će vas pokušati nasamariti i prevariti a vi nećete moći to razumjeti. Mi to vidimo zato što i sami znamo koliko je lako vas prevariti i nasamariti. Ponekad vam i mi to radimo kako bi vas natjerali da se pokrenete. Mi smo vam rekli da smo s vama već bili veoma lukavi. To je bilo potrebno, zato jer da smo vam rekli cijelu priču, mnogi od vas bi podvili rep i davno pobjegli odatle.

U najboljem slučaju, mi smo u vas uspjeli uliti povjerenje. Mi smo vam također ulili jedan novi kodicil informacija tako da možete prihvatiti osnovni građevinski blok ovog sistema – koncept da vi stvarate same sebe, da vi stvarate vašu realnost uz pomoć vaših misli – i stvarate jedan svijet koji je dizajniran od strane Porodice Svjetlosti. Na taj način, jedan novi plan i energetska mreža može se nadviti nad dijelom ove Zemlje, tako da može da iznikne jedna potpuno nova mogućnost. Bez vas i te nove mogućnosti koju vi donosite, postoji potencijal za jedan veliki kosmički rat ovdje na Zemlji, u neko vrijeme.

Istupite malo van s vašim osjetilnim centrom i osjetite kako se širi konfuzija po ovom svijetu u vezi toga šta se zbiva. Ova planeta je funkcionirala na jednoj vrlo niskoj frekvenciji, frekvenciji koja je bazirana na opstanku i frekvenciji koja je bazirana na onesposobljavanju. Vaš identitet je baziran na onome što vi možete skupiti izvan sebe. Dvanaest lanaca (DNA) će obezvrijediti sve ono što je predstavljalo i okruživalo ova dva lanca. Sav novac kojeg ste uštedjeli i imovina čiji ste vlasnici – potpuno su nebitni za evoluciju ove planete.

Osjećate li kako strah i nesigurnost teku kroz ljudske živote kako oni počinju da shvaćaju da se principi na kojima su njihovi životi bili definirani sada ruše. Shvatite da je svjetlost krivac za to njihovo rušenje i da vi kao pripadnici Porodice Svjetlosti i Čuvari Frekvencije, izazivate to njihovo rušenje zato što donosite jedan elektromagnetni naboj na ovu planetu i emitirate jednu novu frekvenciju. Vi doprinostite tome da se stvori taj kaos nove svijesti.

Razmislite o svom životu u posljednje godinu-dvije i vidjet ćete da je tu bilo perioda kad ste i vi sami bili u jednom nevjerojatnom kaosu svijesti. Bili ste u jednom kaosu kod donošenja odluka o tome ko ste vi, gdje želite da živite, s kim želite da stupite u brak, da li želite da ostanete u braku ili ne, da li želite da imate dijete ili ne, da li želite da nastavite s tim da budete roditelj i mnoge druge stvari.

Obratite pažnju na vaše društvo i osjetite kako se temelji na kojima su ljudi zasnovali svoje živote polako pretvaraju u krš. Ono globalno shvaćanje ove realnosti još malo pa će biti stvar prošlosti. Ti temelji sada klize a u ovim vremenima još uvijek ima i onih koji nisu u stanju da primjete to klizište. Najvažniji razlog za pojavu tog klizišta je taj što nove informacije postaju sada dostupne, što čini one stare informacije arhaičnim i oronulim a vi ste ti koji ste za to zaslužni. Tako ste vi u određenom stupnju odgovorni za svoju evoluciju kroz sve to i da postanete vaša vlastita inspiracija – da budete jedan živ primjer za druge.

Vi preuzimate na sebe jednu veoma aktivnu ulogu. Postoje mnogi koji kažu, “Oh, ne, evo dolazi svjetlost!" zato što je svjetlost poznata po tome što mijenja svaku vibracionu frekvenciju na koju naiđe. Svjetlost nosi informaciju, a informacija proširuje sisteme tako da stari sistemi ne mogu više opstati. Tako, kako se svjetlost kreće i uništava, ona isto tako rađa nove sisteme uz pomoć onoga što ostavlja iza sebe. Novi red se formira.

Nekima od vas neće biti lako da misle o sebi kao o razaračima zato što je u vašem sistemu vjerovanja već jasno izgrađen stav o razaranju. To je samo jedna paradigma i ako se budete zaglavili u takvim vibracijama i ne razbijete takve ideje, onda ćete ostati zarobljeni i ograničeni u doživljavanju realnosti. Da, vi ste razarači. Vi razarate one sisteme gdje “tim mraka” i ignoriranje prevladavaju. Svjetlost ulazi u sve takve sisteme i razara ih, a sam doživljaj uništenja je relativan u odnosu na to koliko čvrsto i koliko vatreno se svijest držala onoga što se uništava.

Ko će vas izbavljati napolje kad situacija postane kritična? Gdje je spasilački tim? To ste vi. Da bi došlo do ove transformacije vi morate koristiti sve što imate na raspolaganju. Postoji i jedna nevjerojatno velika pomoć iz svakojakih drugih oblasti; međutim, sve to zavisi od vas, a ne od nas. Vi ćete morati da promijenite frekvenciju jednostavno uz pomoć svog zalaganja, odlučnosti i snage vaše volje.

Otkrijte što ste vi u svom fizičkom tijelu, to je jedna vaša ispostava moći ovdje. Učite kako da upravljate njime i koristite ga i kako da postanete jedno s njim. Noseći svjetlost unutar svog tijela, vi donosite tu frekvenciju na ovu planetu a ta frekvencija je informacija. Ta frekvencija svjetlosti sadrži u sebi povijest vašeg identiteta  i povijest vaše posebne svijesti. Kao što smo rekli, ta svijest je bila razbacana iz vaše baze podataka ili ćelijske strukture zato što oni koji su došli ovamo da postanu vaši bogovi ne bi mogli da vas kontroliraju kad bi vi imali iste sposobnosti kao i oni. Tako su oni na vama sproveli biogenetičke eksperimente i doveli do vaše mutacije, što je kasnije nazvano - “Pad” (Adamov ‘pad’ ili ‘istjerivanje’ iz raja, prim. prev.). To je vrijeme kada je ignoriranje ljudske vrste počelo prevladavati. Oni su izveli mnogo različitih eksperimenata, koji su uslijedili tokom jednog dužeg vremenskog perioda.

Svjetlost podrazumijeva skupljanje svega onoga što je bilo razbacano, a da bi obavili taj zadatak sve što vi treba da radite to je da bivstvujete. Kada vi jednostavno jeste, i kad se razvijate i puštate da vaš lični život istinski evoluira, shvatite to da i svi drugi pripadnici svjetlosti evoluiraju isto kao i vi. Vi šaljete svoju telepatsku poruku da ste prisutni ovdje, isto kao što i mi uvijek kažemo vama, "Mi smo ovdje." Mi smo također pripadnici Porodice Svjetlosti, i mi nosimo informacije sa sobom i posvuda ih emitiramo.

Potrebno je da svako od vas ispita granice koje je postavio oko sebe. Vi vjerujete da ste evoluirali, da imate jednu širu sliku i da vidite mnoge stvari. U odnosu na ono odakle ste krenuli, vi stvarno jeste uznapredovali. Međutim, mi vam garantujemo da ne vidite granice koje ste trenutno sami za sebe postavili, koje još uvijek definišu ono šta vi vjerujete da možete uraditi a sta ne možete. One predstavljaju ono što vas veže za ovu verziju frekvencije realnosti.

Te granice koje ste sebi postavili, koje reklamirate i proglašavate, sprečavaju vas da se krećete u skladu sa informacijama koje se bude unutar vas samih. Te informacije su dio vašeg duhovnog uzdizanja. Različiti slojevi realnosti se odstranjuju tako da vi postajete sve više u harmoniji sa oblašću duha. To je ono što podrazumijeva duhovni napredak. Mi želimo da se oslobodite svojih ograničenja i prestanete štititi svaki aspekt svog života.

Nošenje svjetlosti je jedan veličanstven zadatak. Kad jednom dozvolite svjetlosti da uđe u vaše tijelo, onda ćete započeti proces svog mijenjanja – što nije uvijek povezano sa radošću, uživanjem i zabavom, kao što su to neki od vas već primjetili. U tom procesu, kad stvari nisu toliko vesele, prva stvar koju možete napraviti da spriječite svoju evoluciju je ta da se ispunite strahom kao odgovorom na emocionalna zbivanja. Vi ćete možda optuživati nekoga drugog, kukati i žaliti se, a možda ćete osjećati ili vjerovati da vam je neko nešto napravio.

Ostatak planete vjeruje tako, ali oni nisu pripadnici Porodice Svjetlosti. Ovdje postoje milioni pripadnika Porodice Svjetlosti, naravno, svjetlost se vraća na ovu planetu gdje su ‘Crni Dresovi’ bili na vlasti veoma dugo vremena. Ti Crni Dresovi hranili su se vašim emocijama straha i negativnosti, ratovima i pohlepom; sve je to dozvoljeno zato što je ovo univerzum slobodne volje. Primarni Stvoritelj je tim mraka isto kao što je on i Porodica Svjetlosti. Primarni Stvoritelj je - sve stvari.

Mi vas podučavamo uz pomoć priča. Jednog dana, vjerojatno, vi ćete progledati kroz ove priče koje vam pričamo. Vama one onda neće više biti potrebne jer ćete vi tada biti u stanju da razbijete paradigme i postanete svjesni većih realnosti. Sve do tog dana, mi ćemo vam se obraćati uz pomoć priča, tako da možemo održavati vašu pažnju i namamiti vas da idete u područja od kojih se užasavate – u područja za koja ste se zarekli u najdubljim dijelovima vaše duše da ćete putovati.

U kratkom vremenskom periodu biće veoma potrebno to da se shvati koji su ljudi stvarno Čuvari Frekvencije a koji samo pričaju o tome. Čuvari frekvencije će biti pozvani da stvore jednu određenu stabilnost na ovoj planeti, zato što oni cijelo vrijeme znaju da su oni ti koji stvaraju svoju realnost. Oni uče kako da prkose zakonima čovječanstva uz pomoć jednog svjesnog upravljanja njihovom svjesnošću i energijom. To je dubina besprijekornosti i odlučnosti o kojoj mi govorimo.

Mi nismo ovdje da vam dijelimo komplimente ili da vas navodimo da se osjećate zadovoljnim samim sobom. Mi smo ovdje da vas podsjetimo na to ko ste vi i na ono što ste se prihvatili da ostvarite na ovoj planeti. Mi smo ovdje da vam pružimo podršku i da vas ohrabrimo da se sjetite – da vam damo određena uputstava i pomoć tako da vi sami za sebe možete otkriti čuda koja vas očekuju u vašem ljudskom tijelu.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

O čemu se ovdje zapravo radi? NOSENJE SVJETLOSTI JE VELIČANSTVEN ZADATAK II