Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

691

PUTA

OD 14.01.2018.

VAŠA OBVEZA I VAŠA POSVETA DA EVOLUIRATE U 3D

VAŠA OBVEZA I VAŠA POSVETA DA EVOLUIRATE U 3D

Donositelji nove svjesnosti XXI


Poglavlje XXI - Vaša Obaveza i Vaša Posveta da evoluirate u 3DIz našeg ugla gledanja, vi svi imate znanje, vi samo treba aktivirati vašu memoriju unutar vašeg bića. Mi smo primjetili da neki od vas, iz vašeg ugla poimanja vape za pomoći i govore: "Mi trebamo pomoć i navodjenje."
Hajde da onda predložimo put kojim definitivno možete ići - formulu koja će djelovati.

Ta formula je krajnje jednostavna. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, iznova i iznova postavite sa jasnoćom to što želite da iskusite.

Možda to što želite spada u kategoriju nemogućeg prema nečijim drugim ograničenjima ili prema nečijim drugim limitacijama.
Sa osjećajem da to zaslužujete i sa milosti prema sebi, otkrijte unutar sebe ono što vas čini sretnim.
Ono što čini da se osjećate lako, da se osjećate povezani i da se osjećate živi. Što je to što vi želite, a što će istovremeno donijeti mir na planeti, dok ste vi zaokupirani vašim vlastitim bićem?

Što god da su ove stvari, počnite da ih želite. Pozovite ih sebi govoreći: "Namjeravam da iskusim harmoničan način života. Namjeravam da iskusim zdravlje i energiju koja će me voditi u kreativne doživljaje. Namjeravam da sam situiran i da hrana, krov nad glavom i sve stvari koje su mi potrebne da iskusim život meni budu dane u velikoj količini i da ja tu količinu proslijedjujem i dijelim s drugima."

Ovo nisu ideje koje ste vi bili učeni da mislite.
Dva do tri puta dnevno posvetite mali dio vašeg vremena tome da vam postane jasno što želite. Svaki dan otvorite energije u svom tijelu i iznad vašeg tijela pozivajući frekvenciju svjetla. Zamislite zraku svjetlosti koja prolazi kroz 12 čakri, sedam unutar vašeg tijela i 5 van vašeg tijela. Ove čakre su informacioni centri ili vorteksi koji kad se aktiviraju počinju da osciluju. Kad oni osciluju, oni kreiraju pokrete unutar vašeg tijela koji aktiviraju svjetlošću kodirana vlakna da se povežu i formiraju 12 evoluirajućih spirala u tijelu.

Vrlo je važno za svakoga tko želi da bude u kompletnoj harmoniji sa svojim fizičkim bićem da prakticirate redovno neki vid dubokog disanja. Ovo je program gdje je udisaj vrlo važan, kisik se unosi u tijelo i dešava se oksidacija.

Sljedeća aktivnost koju preporučujemo za one koji žele da povećaju energetske vibracije u tijelu je okretanje.
Pomjerajte se sa lijeve na desnu stranu, okrećući se oko sebe i fokusirajući pogled na palac, brojeći i okretajući se. Mi predlažemo da se vi okrećete 33 puta najmanje jednom dnevno. Vi možete da dostignete 33 okretaja veoma sporo. Ako ste u mogućnosti da dostignete 33 okretaja, tri puta dnevno, tako da se okrećete 99 puta dnevno, vidjet ćemo koliko ćete dugo ostati na ovoj planeti ili barem u ovoj dimenziji.

Kad završite okretanje, bez obzira koliko ste obrtaja napravili, stavite svoje dlanove zajedno ispred grudi. Spojite ih, držeći svoje oči otvorene i balansirajte sa stopalima razmaknutim u nivou ramena tako da se osjećate usidreni, a da još osjećate okretanje u isto vrijeme.
Ovo jako ubrzava okretanje čakri unutar vašeg tijela, što značajno ubrzava nivo na kome vi možete primiti i interpretirati informacije.

Dakle, metode koje se koriste su namjera, disanje, svjelost i okretanje.

Dodati ćemo još nešto. Pošto ste vi elektronska bića koja mijenjaju svoju frekvenciju velikom brzinom, mi predlažemo da pijete dosta vode, svježe vode, čiste vode. Voda se ponaša kao provodnik. Ona održava vas sistem otvorenim i provodljivim.

Ima još mnogo drugih stvari koje možete naučiti.
Naučite da imate iskustvo sa promjenjenim stanjima svijesti, a da se ne osjećate da nemate kontrolu.

Razvijate ta stanja i koristite ta stanja da prikupite informacije, da promjenite moguće vjerojatnosti, da se krećete na koridorima vremena i da promijenite svoje vlastite živote.
Onda izadjite iz njih sa poštovanjem prema znanju kako da svojom voljom koristite ta promjenjena stanja.

Kad naučite ovo, ubrzanje će biti apsolutno fenomenalno. Kad bude mnogo svjesnosti na planeti koje imaju takve mogućnosti, cijeli netvork koji organizira i prati ljudsku svjesnost se mijenja. Više energije će doći na planetu zato što će tu biti oni koji mogu da je prihvate i drže.

Svatko može da nauči da prihvati i poštuje ovu energiju, zato što ona mora da bude smještena u vas.
To je poput izvora nafte. Kakva bi bila korist od izvora nafte ako su neiskorišteni i ako se rasipaju na sve strane. Jako malo, one bi samo kreirale nered.
Ali , kada vi dobijete Zemljina blaga kao što su izvori nafte ili izvori prirodnog gasa ili vodopadi i kombinirate ih sa svojom voljom, vi kreirate svrhu ili oblik usmjeravanja energije. Onda se onima koji usmjeravaju ove prirodne resurse energije dogadja izobilje i bogatstvo. Najvažniji aspekt ovog cijelog procesa usmjeravanja i skladištenja energije je da se vrednuje Zemlja i njeno iskustvo prije svega.

Vama je u ovo doba dan jedan nevjerojatan prirodni resurs, a vi trebate da se na njega priključite i da ga usmjerite. Tada ćete vi biti veoma bogate individue u području dostupnosti i ovladavanja.

Mnogi od vas žele dostići više nivoe realnosti i ostati tamo, zaboravljajući da je vaš zadatak ovdje i na Zemlji.
Vi morate naučiti da ostanete uzemljeni.
Potreba da ostanete uzemljeni je nešto što mnogi od vas ne razumiju.
Vi ćete ubrzo otkriti da ako se pomjerite u više i više vibracije i ako nemate stvari koje će vas prizemljiti i spojiti svjetove u jedno, vi možete imati teškoća sa nervnim sistemom.

Kad se frekvencija promjeni i više svjetla dodje u tijelo, tipično "ljudsko vozilo" počinje da prima mnogo više informacija.
Ponekad vi osjećate veliku dosadu živjeti u ovom svijetu i želite samo biti na nivou primanja informacija i zaboraviti ono što vi smatrate zemaljskim životom.
Ako niste uzemljeni vi nećete biti u stanju da prihvatite, integrirate i koristite informacije.
To može jednostavno prepuniti vaš sistem i vi nećete biti u stanju da to što primate prevedete i da ostanete mirni.

Vi morate biti u stanju balansirati mnogo svjetova u isto vrijeme.
Kako ćete ovo uraditi?
Namjerom, prakticiranjem i odlukom.

Uzemljenje dozvoljava svjetovima da se stope i dozvoljava vama da pristupite mnogim svjetovima. To vam dozvoljava da osjećate energetske talase i da preusmjerite ove energetske talase na ono mjesto i onda kad vam to treba da postanete superhumano biće.

Dobar način da se prizemljite ja da odete napolje i da sjedite na zemlji. Idite i sjedite u prirodi.
Stojite i sjedite pored drveta neko vrijeme. Sjedite na suncu i čitajte knjigu dok vas sunce obasjava ili idite na plivanje ili stavite vaše noge u vodu.
Ovo su elementi. Ovi elementi stvaraju zemlju tako da ih možete osjećati.

Kad budete napredovali i kad se vaša cijela populacija pomjeri bliže stapanju dimenzija, vaš nervni system će morati moći prevesti sve ove informacije koje će promjeniti vaše shvaćanje ovog svijeta.
Ovo vrijeme dolazi. Prošle godine, informacije koje vi znate već godinama postale su javne.

Mnogo više ljudi koji nisu bili zainteresirani za bića na drugim planetama ili za lično napredovanje postali su zainteresirani ili barem svjesni ovih stvari. Oni su svjesni da postoji rastući napredak.
I da se nešto mijenja u svijetu, ne samo u Americi.

Sada postoji konflikt u energijama, koji vi možete nazvati ili okršaj ili velika bitka. Bitka će postojati zato što je ovo borba čija će frekvencija prevladati svijetom i tko će posjedovati, manipulirati i obučavati vašu frekvenciju.

Tko ste vi kao frekvencija prerušena u ljudski oblik i koji je vaš specifičan posao koji treba da odradite u ovo vrijeme?

Od neophodne je potrebe da znate tko ste vi i šta vi radite kad to radite.

Kako vi postajete više interdimenzionalni i multidimenzionalni i kako se frekvencija mijenja i energija ubrzava, vaše tijelo prolazi kroz drastične promjene i nervni sistem - prenosioc informacija mora s time da izadje na kraj.

Vi morate da naučite da rukujete sa više realnosti u isto vrijeme, da shvatite što to radite i da prevede tu informaciju planeti Zemlji.
Vi ne biste bili ovdje da nije bilo važno da vi uzemljite informacije i energiju u Zemlju. Dakle, kad god se osjetite elektrizirani ili napunjeni energijom, shvatite da ste vi u promjenjenom stanju svijesti. Shvatite takodje koliko mnogo promjenjenih stanja svijesti postoje i da morate usmjeriti sebe da budete provodnik poput velikog cjevovoda.

Kad znate da ste u promjenjenom stanju svijesti i da su vam date informacije, energija ozdravljenja ili uzdizanja - ponašajte se kao cjevovod.
Napunite se energijom i postanite svjesni da ste u multidimenzionalnom izrazu. Registrirajte to ali ne analizirajte.
Samo dozvolite energiji da se filtrira kroz vas u Zemlju i to će sve imati mnogo više smisla kasnije.


Vi možete otkriti vaše emocionalno tijelo tako što ćete reći da vjerujete da se emocijama može vjerovati. Izjasnite se da vi vjerujete da su emocije dobre, da su sigurne, da vas one mogu odvesti negdje, da su one od značaja i da one nisu samo smetnja ili izvor nesporazuma.

Svaki put kad se emocije oslobode u vama pogledajte što one rade za vas ili vama. Kad se vi svadjate sa vašim djetetom i vaše dijete vrišti na vas i poslije se osjećate loše i plačete, pogledajte u svoje emocije. Što emocije rade za vas? Kad god imate emocionalne reakcije vi pristupate informacijama iz različitih realnosti. Pronadjite tu frekvenciju i zadržite je.

Postoji univerzalno vjerovanje da su emocije ne mogu kontrolirati. To nije točno.
Vi možete kontrolirati emocije i vi ne morate izgubiti kontrolu.
Emocije mogu biti frekvencije unutar vas kroz koje vi osjećate dubinu i srž vašeg bića.

Iako, netko može gledati u vas i misliti da se sa vama ništa ne dešava. To ne znači da ih vi blokirate, to jednostavno znači da ste vi odredili način da osjećate emociju i da se ne osjećate loše ili dobro oko toga nego jednostavno da shvatite da vi to osjećate.
Pogledajte što možete uraditi sa emocijama.
Gdje vas one vode?
Koji je sljedeći korak?
Razdvojite se od tog dogadjaja koji je donio emociju. To će nekima od vas pomoći.

Tjelesno vježbanje će vam pomoći da osjetite olakšanje.
Vi koristite mišiće i tkivo kao oklop da pokrije vaš kostur. Ovo tkivo je postalo kompaktno i duboko zakopano i čuva ono što je u kosturu da izadje na površinu.
Vi želite da dobijete pristup informacijama koje su u kostima, zato što su kosti mjesto gdje su sačuvane priče, dok se blokade drže u tkivu.
Vi morate da idete kroz sve ove slojeve da bi našli istinu unutar vašeg tijela.

Vaš nacrt ili plan zbog kojeg ste došli na ovu planetu i što treba da postignete počinje da bude nadražen kako mu se približavate. Ovo je kao igra koju ste igrali kao djeca, vi bi ste krili nešto i kad bi netko došao blizu vi biste rekli "toplo".
Vaše tijelo postaje nadraženo kad vaš nacrt počinje da preuzima komandu i odvede vas van vašeg logičkog uma u iskustvo.
To je zato što se vi počinjete poklapati sa vašom svrhom.
Vaše tijelo, ne vaš um, uzima unutra informacije.
Ako dozvolite vašim emocijama da imaju mnogo slobodniju vladavinu, vi ćete imati veće zadovoljavajuće iskustvo nego kada kritizira vaše emocije ili kad ne razumijete kroz što prolazite ili kad pokušate da ih kontrolirate.

Vama trebaju vaše emocije.Mi ne možemo dovoljno to da naglasimo. Neki od vas su ponosni što nemaju emocije. To više neće moći da funkcionira jer ćete shvatiti da će vas ono na što ste ponosni – uništiti.

Vi možete osjećati da ste sa svojim roditeljima razriješili sve stvari. Bilo bi mnogo točnije reći da ste imali više razumijevanja nego što je bilo moguće u dato vrijeme.

Kad iskusite neki vid tjelesnog vježbanja ili rada sa kristalima ili kad kreirate pomak k višim niovima, vi ćete vidjeti mnogo cjelovitiju sliku.
Informacije su sačuvane i zapisane u kamenu. Informacije su takodje zapisane u kostima. To je zašto je značajno da se radi na kosturu, zato što to drži mnoga vaša iskustva tokom života. Neka stvari izadju napolje i ne morate kritizirati sebe što ste mislili da ste završili sa nekim dogadjajima u životu. Recite, "Ovo je divno. Ima još mnogo ovdje, volim to."
Iskoristite ovo iskustvo, kao da otkrivate rudnik zlata, kao da otkrivate da ste vi ponovo rodjeni kao bogataš.

Sve kroz što vi prolazite je ono za što ste vi odlučili da kroz to prodjete.
Vi ne znate koliko vi stvari čistite.
Vi otvarate puteve svjesnosti ne samo za vas nego za cijelu planetu. Dobra stvar je što ovo što sada čistite je lakši slučaj. Neke stvari koje će doći poslije su mnogo bizarnije, ali vi ćete biti toliko iskusni, da to neće praviti neku razliku. Sve se dešava u pravo vrijeme.

Sadašnja promjena je evolucija priključivanja unutarnjih podataka u vanjske podatke.

Čišćenje koje se odvija je pristupanje svim emocionalnim tijelima od kojih ste vi bili uplašeni da ih koristite. Vi morate pristupiti svom emocionalnom tijelu da bi pristupili spiritualnom.

Kao što smo rekli, mentalno i fizičko tijelo idu ruku pod ruku, dok emocionalno i spiritualno tijelo idu ruku pod ruku.
Vi morate pristupiti nefizičkom svijetu kroz vaše emocije, zato što je spiritualno tijelo nefizičko, a vi ste zatvoreni u fizičkoj realnosti.

Ljudska bića teže tome da vole njihove drame toliko da se izgube u procesu prerade. Prerada može postati njihov način života. Ovo nije korisno.
Nije baš "cool" da uvijek preradjujete i govorite ljudima "Nemoj me zvati, ja preradjujem, duboko sam u mojim stvarima, ne mogu da pronadjem izlaz iz ovoga."
Da, vaša lična drama treba da se ispita. Da, vaša lična drama je kao banket za hranjenje samog sebe.
Ali, jedite hranu i idite sa svojim životom i napravite sebi drugi banket.
Nemojte se držati ovih dragulja vaše prošlosti i biti uplašeni ako razriješite probleme, vi onda nećete imati išta drugo uzbudjujuće u vašim životima.Bilo bi dobro preradjivati u malim koracima.

Ljudski tijelo se razvija i mijenja. Ono može vjerovati da su mu potrebne odgovarajuće kombinacije hranjivih materija zato što ste tako učeni.
Idealno bi bilo da u ovom momentu zaboravite što ste učili. Slušajte vaše tijelo i neka vam vaše tijelo kaže što ono želi.
Mi pretpostavljamo da su mnogi od vas promjenili ukus za stvari koje volite jesti. Vi se ne osjećate ugodno da jedete što ste prije jeli, zato što vibracije određene hrane nisu kompatibilne sa vama.

U mesnoj industriji, kao što znate, krave, svinje i živad nisu hranjena hrana. Oni žive u malom prostoru i mnogi od njih nikada ne vide svjetlost dana.
Mnogi od njih su jedni na drugima zato što žive u malim redovima metalnih kutija.
To je kako se oni uzgajaju.
Oni se hrane steroidima i antibioticima.
Oni se ne uzgajaju sa ljubavlju.
Kad ih vode na klanje, takodje se ne ubijaju sa ljubavlju.
Tako da vi uzimate i probavljate sve ove vibracije.

Sjetite se da sve stvari postoje kao vibracija.
Životinje su postavljene na planetu da budu vaši prijatelji, da žive na zemlji, da vas hrane i da vam pruže zaštitu ako je moguće. Ovo je trebalo da bude radjeno sa ljubavlju.
Ako živite na farmi i gajite svoje vlastite piliće ili svinje i hranite ih i kada dodje vrijeme da završe život, ako radite to sa ljubavlju i suosjećanjem, to je u redu.
Vi date kvalitet života njima i onda se životinje recikliraju i daju kvalitet života vama.
Ovo bi bilo idealno. Ovo je bila realnost za dugo vrijeme na ovoj planeti. Ovo više nije realnost.

Budite svjesni vibracije unutar svih stvari.

Neka vaše tijelo govori što želi. Dozvolite sebi da budete voljni da se mjenjate, zato što će se vaše tijelo dok pokušava da poveća frekvenciju i gradi svjetlosno tijelo odvojiti od odredjene hrane.
Izrazite namjeru da želite da promjenite vaše prehrambene navike i izrazite namjeru da stvari dodju vama.
Mi naglašavamo iznova i iznova da ste vi mnogo više od fizičkih bića. Vi postojite u mnogim realnostima i vi imate veliki broj vodiča.
Dakle, svatko od vas mora postati mnogo jasniji u svojim namjerama. Ono što želite - iskažite i recite: "Ja želim da napredujem, ja želim da promijenim način ishrane. Želim da imam veći stepen intuicije."

Budite JASNI u to ime što namjeravate.
Riječi:"JA NAMJERAVAM" imaju neopisivu moć.

Istinito zdravlje bi se sastojalo od 12 kompletno mutiranih i evoluiranih spirala unutar vašeg tijela, koje bi aktivirale pun kapacitet mozga. Bit će potrebno vremena da se svih 12 spirala kompletno aktivira, iako one mogu biti uključene.
Neki od vas ih osjećaju kao uključene ali ne i aktivirane. Kad su one u aktivaciji, cijeli mozak je uključen i vi ste genije.
Vi znate sve, vi imate telepatiju i vi ste vlasnik Živuće Biblioteke. Vi imate kartu da pristupite bilo kom tipu informacija sačuvane bilo gdje na planeti.

Ako težite ičemu, mi vas molimo da postanete besprijekoran Čuvar Frekvencije. Držite unutar sebe znanje i informacije najvećeg reda, reda bezgraničnog bića.
Stvorite tu frekvenciju, da bude dostupna svuda oko vas - jednostavno živeći je, šetajući se ulicama, kupujući i odmarajući se navečer na vašim jastucima, znajući tko ste vi.

Doći će vrijeme kad nećete više morati tražiti informacije van sebe.
U to vrijeme, mi i drugi kao mi, doći će da vas aktiviraju, da vas skupe zajedno i grupiraju da bi vi mogli reflektirati jedno drugo i elektromagnetski napajati jedno drugo.

Kad mi radimo sa vama, mi kreiramo iskre svjetlosti koje dozvoljavaju otvaranje.
Kad se ta otvaranja dese unutar vas, vi vibrirate takvom frekvencijom, da utičete na sve okolo vas. Kad god se desi da nešto "klikne" sa nekim drugim od vas, vi odašiljate frekvenciju raspoznavanja i drugi ljudi je pokupe.
To je kako raste grupni um.
Ovo se dogadja bez vašeg racionalnog razumijevanja ili potrebe da to jasno shvatite, zato što se to dogadja elektromagnetski unutar tijela.
Vaša energija raste upravo onoliko koliko vi možete da izdržite.

Svatko mora aktivirati multidimenzionalnost u sebi. Jedan dio sebe donosi odluku i kaže:"U redu, ja želim da idem u multidimenzionalno iskustvo. Što ja želim da radim?"

Prvo mora da se stvori želja. Želja je spoznaja koja vas dovodi u taj trenutak. Onda morate odlučiti što želite sa tom željom. VI je možete sutra već zaboraviti.

Da bi strukturirali tu želju i demonstrirali da ste doista ozbiljni, učestvujte u dogadjajima, akcijama, ritualima i ceremonijama koje će pokazati vašu ozbiljnu namjeru. Onda živite na takav način da šaljete signal da vi to doista želite.
Ovo može biti kao živuća i hodajuća molitva. Crkva uči ljude da se mole i da mole odredjene Bogove za ono što oni žele ili za oproštaj. Mi predlažemo živuću molitvu, jedan proces u kojem svaki vas trenutak ima značenje i vodi vas na osnovu vašeg ponašanja i vaše koncentracije na ono što želite k onome za što se molite.

Živa molitva uključuje vrlo svjesnu namjeru u vezi predmeta u vašoj realnosti: imajući oltar, imajući svete stvari i nemajući ništa u vašoj realnosti što nema značenje za vas.
Mi znamo da prijedlog da nemate ništa u vašoj realnosti što nema značenje za vas stvara zemljotres u nekima od vas. Ali koliko vas se suočava sa stvarima koje ne želite u vašim životima, da li je to kaput koji je nošen posljednjih 15 godina, koji ima nekoliko rupa od moljaca ispod ramena ili partner koga ste vodali okolo za 35 godina koji ima više od nekoliko rupa od moljaca.

Izazov je da se oslobodite od svega u vašem životu što nema značenje za vas, da, ovo je od esencijalne važnosti.

Postavljanje oltara je dobar okvir za aktiviranje rituala. Ritual budi celularnu memoriju i podsjeća vas na stara učenja koja su sačuvana unutar vas. To dovodi ta učenja u vašu aktivnu memoriju.
Ritual će vas staviti u SADA i odvesti vas iz JEDNOG proširenog i produženog SADA do DRUGOG, uz poštovanje aspekata Majke Zemlje koji imaju lično značenje. Vi kreirate lično značenje sami za sebe.
Sve stvari postaju neko biće zato što je neko odlučio da ih energizira. Sve može biti energizirano.

To ovisi o snazi individualnog uma da aktivira volju i da je koristi da transformira realnost.

Nema nikoga na planeti Zemlji u ovo vrijeme tko nije potaknut impulsom da napreduje.
Nitko bez tog impulsa nije došao ovdje.
Svi portali koji su se otvorili i nacrti koji su postavljeni za ovo vrijeme bili su uvjetovani radom u pravcu samo-motiviranja, samo-ekspanzije i rapidne evolucije.

SAMA OVA KNJIGA je proces i aktivator. Kodovi su sakriveni u ovoj knjizi.

Mi vas ohrabrujemo da se ponašate u skladu sa impulsima koji vam šapuću u uho govoreći:
"Vi ste dio Obitelji Svjetlosti i Zemlja je Živuća Biblioteka."

Mi ćemo vas izazivati i pomagati govoreći da za ovo postoje mnoge nagrade.

Čak i kad mi ne garantiramo da će izazov ikada prestati, postoji jedan nivo nadmoći koji ćete vi postići.

Učite da čitate simbole i pratite impulse do najvećeg mogućeg zaključka.
Biti multidimenzionalan, znači otvoriti kanale, okrenuti pozive različitim frekvencijama i onda primiti transmisiju znanja.

Nema dovoljno riječi u trenutnom rječniku da se opišu osjećaji nefizičkog realiteta.
"Spirit" o kojem mi pričamo obuhvata mnogo ideja. U biti, on se svodi na sve ono što nije fizičko ili unutar treće dimenzije.

Vi možete usorediti ovaj izazov sa skokom na trampolinu i skakanjem do jednog TAKO visokog skoka, nakon kojeg vi više nikada nećete dodirnuti trampolin ponovo. Vi skačete i skačete i onda odete za zlatom koje će vas poslati u područje Duhovnog Svijeta.
Vi se time ne gubite, ne uništavate i vaše molekule nisu raspršene. Ovo je jednostavno skok koji su svi stari šamani prakticirati na Zemlji i održavali kao potencijalni način povezivanja inteligentnih formi i pomaganja evolucije ljudske rase.

Multidimenzionalnost je za naš način života. Mi smo shvatili da je dio izazova kao učitelja je da prenesemo naš način života u sisteme koji evoluiraju.
Da vas smirimo, to je proces prema kojem se vi krećete, (ukoliko se u medjuvremenu ne pozdravite sa planetom) iako to kako ćete ga vi doživjeti zavisi od vas samih.

Mi želimo da vi odete do ruba litice, da iskoraknete naprijed i da stojite u zraku ispred ruba litice.

Mi želimo da vi budete tamo vani.

Mi želimo da vi prepoznate odmetnika u vama: onog koji zna i koji će razbiti naširoko ovu realnost i uspostaviti jedan potpuno novi obrazac svjesnosti.

Ovo neće biti uradjeno od jednog svjetskog vodje, ovo će biti uradjeno od vas masovno, jer - mase su za to spremne.

U ovo vrijeme, Čuvari Svjetlosti su na ovoj planeti u milionima.
Sve što trebate je da evoluirate sebe.

Vaš rad je u ovo vrijeme veoma intezivno povezan sa samim sobom, sa vašim fizičkim tijelom.

Vaše unutarnje ja (Self) dozvoljava da igrate ovu igru u ovo vrijeme. Volite sebe, poštujte se, slavite se i vodite brigu o sebi, govorite dobro o sebi i namjeravajte da vaše unutarnje ja (Self) funkcionira sa optimalnim kapacitetom.

Ovo je sve što vi trebate raditi, da bi bili otvoreni za povezivanje sa Vašom Obitelji Svjetlosti.

Onda budite spremni da saznate koga je Svjetlo već srelo, sa kim će vas Svjetlo upoznati i tko sve Svjetlo zapravo je.

Ljubav je ono što doživljavate kad odete iza svjetlosti. Vi trebate svjetlost, koje je informacija, da bi pristupili ovoj ljubavi.
Bez frekvencije informacije, frekvencija ljubavi je pogrešno interpretirana.

Ako frekvencija ljubavi dodje prva, bez frekvencije svjetlosti, vi mislite da je ljubav izvan vas, umjesto da ste TO VI SAMI.
Onda radite ono što su ljudi vjekovima radili na ovoj planeti: vi obožavate i idolizirate i mislite da je ljubav NEGDJE VANI, a ne da je TU UNUTRA.

Mi smo odlučili da dodjemo na ovu planetu i da djelujemo prvo sa svjetlom informirajući vas, snažeći vas i potpaljujući vaš nacrt u skladu s informacijama sadržanim u njemu.

Sada kad ste informirani i kad razumijete što će se tokom multidimenionalne infuzije svjetlosti dešavati sa vašim identitetom, vi ćete početi doživljavati frekvenciju ljubavi koja će dozvoliti da svoju ljubav proširite na druge verzije svog multidimenzionalnog Ja i kreirate masovno ozdravljenje svjesnosti na mnogim nivoima.

Iskustva koje ćete vi imati u ovim realitetima aktivnosti mogu biti jako snažna.
Oni će vas promijeniti neopisivo i vi ćete hodati unaokolo sa smiješkom od uha do uha drugima a drugi će se pitati: što se to s vama dogadja?

Vi ćete se ovako osjećati zato što ćete biti u frekvenciji ekstaze. Vi ćete biti u vibraciji povezanosti i svatko i sve što budete privlačili sebi će biti dio te vibracije.
Sve što nije u rezonanciji sa ovom frekvencijom neće moći doći ni blizu vas.
Zapravo, kad vi vibrirate na višim frekvencijama, sve što nije u tim frekvencijama vas neće čak ni vidjeti.

Kad vi operirate u frekvenciji informacija spojenih sa kreacijom i ljubavi, vi ćete biti postavljeni da radite – da širite tu frekvenciju - ne da vi to radite za druge, nego dozvoljavajući drugima da osjećaju vašu frekvenciju kad dodju u kontakt sa vama.

Vi svi ste od neprocjenjive vrijednosti, znate li to?

Oni od vas koji ovladaju ovim stvarima, a nema razloga da vi svi ne ovladate, biće vrlo traženi ovih dana.

Vi ćete biti gledani kao superiorno biće. Bilo kako bilo, ne radi se o tome da se vi odvojite od ostatka populacije. Vaše je mjesto u populaciji i da ih učite i da im pokažete kako i oni mogu učiniti istu stvar.

Frekvencije se trebaju dati slobodno i trebaju biti dijeljene slobodno tako da svatko otkrije za sebe što može.

To je način na koji će ova planeta evoluirati.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član Luce malaLuce mala

  Lp svima! :)

  23.02.2021. 19:59h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  za Iridu: ostvarilo se tumačenje mog sna, draga Irodo, san o bijelim ljiljanima

  23.02.2021. 19:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Ja nisam tu. :) Odnosno upravo idem.. :) Ugodna večer! :)

  18.02.2021. 21:23h
 • Član iridairida

  tko nije prisutan, molim neka se javi....

  16.02.2021. 19:40h
 • Član iridairida

  gdje su ovo troje nestali..., otišli u maškare...:)))

  16.02.2021. 12:18h
 • Član DeVeTDeVeT

  naravno da je sve u redu...:))))...

  12.02.2021. 20:16h
 • Član Luce malaLuce mala

  Onda je sve u redu. :))))))

  12.02.2021. 19:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Seksualnost- Most k Višim Nivoima Svjesnosti GALAKTIČKI PLIMNI VAL SVJETLOSTI