Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1442

PUTA

OD 14.01.2018.

Novogodišnji blagoslov

Novogodišnji blagoslov
Izvor Svih Izvora i Majka Zemlja, kanalizirano kroz Karen Danrich "Mila"

Nova Godina je vrijeme za razmatranje, u kojem osoba može napraviti inventuru cijele prošle godine (ili više godina) i svega što su je iskustva koja je u prošloj godini doživjela naučila kao duhovnog sljedbenika. Jer, život je vrsta škole, trening škole za duhovno majstorstvo, iako je ta činjenica već dugo vremena izgubljena i zaboravljena u sadašnjoj distorziji na Zemlji. Sada je došlo vrijeme da se sjetite izvorne svrhe zbog koje je vaša duša uzela formu. Vaša duša je uzela formu da prevlada, da uskrsne, da se vrati "kući" tj. ljubavi i zajedništvu koje je nekada postojalo na vašoj razini realnosti.

Nova Godina je također i vrijeme planiranja, planiranja i vizualiziranja godine koja dolazi. I to je, u stvari, svjesna manifestacija. Ljudska vrsta već jako dugo nesvjesno manifestira svoja životna iskustva. Iz nesvjesnog, osoba je izvrgnuta neprekidnoj uzajamnoj igri genetskih misaonih formi, uzroka i posljedice, karme, prokletstava i čarolija koji se mogu umiješati u željeni ishod njene vizije. Iz nesvjesnog, osoba također ne može preuzeti odgovornost za svoj život. Bez preuzimanja odgovornosti, osoba ne može prevladati i uskrsnuti. To jednostavno nije moguće.

Ljudska forma nije bila izvorno dizajnirana da manifestira nesvjesno. Izvorni plan za ljudsku formu je bio da svaki čovjek svjesno sanja, gdje bi svatko svjesno vizualizirao ono što želi manifestirati i onda to ostvario kroz čin postavljanja namjere. Puna svjesnost ili svjesno sanjanje i postavljanje namjere su istoznačni. Osoba ne može ići prema punoj svjesnosti bez da preuzme svjesnu odgovornost za svoje manifestacije, bez obzira na ishod iskustva. Osoba ne može ići prema punoj svjesnosti bez da postane svjesna svog unutrašnjeg krajolika ili sna.

Ovaj Novogodišnji Blagoslov se daje zato da ostvari otvaranje prema vašem nesvjesnom ili "unutrašnjem krajoliku", otvaranje u mnogostruke razine realnosti unutar kojih svaki čovjek postoji. Otvaranjem prema takvim razinama realnosti, osoba može prevazići ono što sprječava njeno uskrsnuće, što sprječava da se želja njenog srca manifestira u fizičkoj realnosti. Kada se otvarate prema takvim razinama realnosti, nemojte se bojati. Znajte da smo ja, Izvor Svih Izvora, i sve vrste na Zemlji, sa vama kada se vrata u nesvjesno otvore u potpunosti. Manevriranje kroz te razine može u početku biti problematično, međutim, jedna ili dvije vrste će biti uz vas pri svakom koraku puta, služeći vam kao vodiči u slučaju da naletite na problematičan susret sa svojom vlastitom unutrašnjom tamom.

Za otvaranje vrata prema vašem nesvjesnom je potrebno postaviti namjeru. Namjeru da postanete svjesni onoga što vam je nepoznato. Postavite namjeru da se sjetite svojih snova i da se sjetite svojih putovanja i susreta koje ste imali u snu. Samo onda kada se počnete sjećati možete dobiti puniju sliku toga što uistinu jeste izvan vremena i prostora. Vi ste veličanstveni, vi ste multidimenzionalni, i vi ste također i distorzirani sa mnogim okretajima polariteta koji su se dogodili u dimenzijama na kojima postojite. Kada postanete svjesni tih okretaja, možete postaviti namjeru da ih razmrsite, iscijelite, prevladate, ispravite, i nakon što ste to učinili povratite izgubljene dijelove samih sebe koji su se razlomili u okretajima i zakretajima niz dimenzije. I kada su ti dijelovi sebe vraćeni natrag i obuhvaćeni, onda postajete cjelovitiji, ujedinjeniji, i veličanstveniji iznutra.

Zatvorite svoje oči. Duboko udahnite. Uzemljite se čvrsto usidrivši dušu u svoju formu. Povežite se sa mnom, Izvorom Svih Izvora, i dozvolite mi da ispunim vaše polje i formu sa zlatnim svjetlom ljubavi Svega Što Jest i Svega Što Je Ikada Bilo. Ti si dio cjeline, moj voljeni čovječe. Ispred tebe stoje dva predstavnika prirodnih kraljevstava. To su tvoji vodiči, jer su se te vrste složile sa tim da podrže tvoj izbor uskrsnuća, tvoj izbor da se u ovom životnom vijeku vratiš kući, i tvoj izbor da postaneš svjestan nesvjesnog. Dozvoli da ljubav koju oni za tebe osjećaju ispuni tvoje srce, i dozvoli im da sada uđu sa tobom u zajedništvo.

Sada postavi namjeru za otvaranje vrata u svoje vlastito nesvjesno. Kako izgleda unutrašnji krajolik? Ah, on je različit za svaku iniciranu osobu. Jer, ti si san i sanjar, priča i predstava, glumac i producent svoje vlastite predstave. Drugi se spajaju sa tvojom predstavom unutar svoje vlastite predstave, i to je ono što sveopća realnost jest, zajednički sporazum da se odigra određeni scenarij za sveukupno iskustvo života na Zemlji. Međutim, scenarij se mijenja, voljeni. Scenarij sada uključuje uskrsnuće i prevladavanje, i oni koji ne odabiru uskrsnuće ili prevladavanje će s vremenom prestati postojati, jer je to nova realnost za Zemlju.

U novu sveopću realnost možeš ući tako što ćeš odabrati uskrsnuće, odabrati prevladavanje, odabrati da promijeniš svoje misaone forme tako da postanu bazirane na zajedništvu. To je ono što je potrebno učiniti ako želiš uskrsnuti, radije nego umrijeti u nadolazećim godinama, a za prevazilaženje je potrebno da postaneš upoznat sa svojim unutrašnjim krajolikom, mislima, osjećajima i energijom koji se nalaze iza plesa svih međusobnih djelovanja u tvom životnom iskustvu.

Postavljanjem namjere za otvaranje prema unutrašnjem krajoliku, u bliskoj budućnosti ćeš kreirati za sebe dva iskustva. Prvo iskustvo će biti radosno, i predstavljati će izražaj ljubavi i svjetla koje držiš unutar sebe. A drugo će biti susret sa svojom vlastitom tamom. Ponekad će se ta tama pokazati kao izgubljeno dijete ili ranjeni tinejdžer. Zagrli dijete ili tinejdžera i pruži mu ljubav, i on ili ona će se ponovo smijati i biti radostan/radosna nakon što postane dijelom cjeline koju predstavljaš.

Ponekad će se ta tama pokazati kao čudovište. Znaj da tvoja tama predstavlja dio tebe kojeg trebaš pobijediti, kojeg trebaš prevladati, dio tebe kojeg trebaš obuhvatiti i ponovno voljeti. Taj tamni dio je moćan samo zato što si mu dao svoju moć da tebi ili drugome naškodi. Ti u svojoj ruci imaš mač svjetla koji će razbiti i raspršiti svu tamu na koju možeš naići, i tvoji vodiči će te podržavati kroz to iskustvo. Dozvoli to iskustvo. Dozvoli taj ples, jer samo onda kada postaneš svjestan nesvjesnog možeš početi sa procesom prevladavanja. A prevladavanje predstavlja neophodni dio tvog uskrsnuća, tvog putovanja kući.

Unutarnji krajolik se unutar sadašnje ljudske sveopće realnosti sasvim krivo shvaća. Unutarnji krajolik predstavlja mjesto u kojem svi unutarnji obrasci, sve misaone forme koje predstavljaju uzrok vaše vlastite kreacije i iskustva na Zemlji mogu biti razotkriveni, otkriveni i zatim preobraženi putem namjere. Ti se obrasci i misaone forme veoma često vide u obliku slika kao što su izgubljeno i usamljeno dijete ili tinejdžer, kao u gornje navedenom primjeru. Takve slike često puta dolaze i u obliku filmova koji sadrže sjećanja iz prošlih života. Dozvolite da se role takvih filmova prikažu i svjesno dožive. Kada bol iz takvih života izroni na površinu, očistite je i postavite namjeru za otpuštanje i brisanje tog iskustva iz genetskih memorijskih banaka. Na taj način su misaone forme koje su bile zarobljene u iskustvima tih prošlih života otpuštene i preobražene.

Osim tisuća i tisuća zapisa iskustava iz prošlih života, također ćete pronaći da u unutarnjem krajoliku plešete na drugim razinama realnostima na mnoštvo različitih načina. Ti načini uključuju darove i talente, razna izražavanja svih vrsta, uključujući umjetnost, prijatelje, poslove i sve ostale stvari koje također doživljavate na Zemlji, no u drugačijem polaritetu od vašeg svjesnog fizičkog sebe. Što sa time želimo reći? Pa, to da oni koji su vam prijatelji na Zemlji su neprijatelji na alternativnoj razini. Oni koji su vam muževi ili žene ili druge važne osobe na Zemlji su oženjeni za druge ili dobri prijatelji sa drugima na drugoj razini realnosti. Možete pronaći da unutar svakog paralelnog života imate potpuno drugačijeg bračnog suputnika, potpuno drugačije prijatelje, posao i interese.

Zašto je to tako? Svi polariteti moraju biti izraženi. Ako se ne mogu izraziti u fizičkom svijetu, onda se izražavaju u nefizičkom. I za to služi san - da se dožive alternativna iskustva koja su suprotna vašem sadašnjem životnom izražaju kako bi se sva unutarnja energija mogla održati u ravnoteži. Kada bi bio izražen samo jedan polaritet, onda bi postojao ogromni disbalans u energetskom toku cijelog polja. I zbog toga se ove nesvjesne razine sna koriste za balansiranje polja i balansiranje polariteta ekstrema koji se izražavaju u formi.

Dozvolite si da postanete svjesni tih paralelnih života. Zatim postavite namjeru da ih u potpunosti integrirate u vaše sadašnje životno iskustvo. Kada se to dogodi, prestati ćete biti odvojeni unutar paralelnog života i postati ćete cjelovitiji i potpuniji iznutra. Na taj način možete iz svog paralelnog života donijeti u vaše sadašnje životno iskustvo darovitosti, talente i nove načine izražavanja. U sadašnjoj ljudskoj distorziji postoji 36 odvojenih razina realnosti na kojima svaki čovjek pleše. Svaka integracija tih razina vodi do veće slobode samo-izražavanja i veće unutarnje cjelovitosti.

Mila je još davno postala svjesna svog unutarnjeg krajolika. Ona je svjestan sanjar. Ponekad je taj krajolik za nju bio veoma konfuzan, ipak, ona je svoja iskustva o multidimenzionalnoj sebi opisala u svojim pisanim materijalima koje smo objavili na našoj internet stranici, naročito u tekstovima koji se nalaze u odjeljcima Transmisije o Uskrsnuću I i II. Kada je Mila još davno po prvi put postala svjesna svog sna, ona je otkrila da je na alternativnim razinama realnosti bila duhovni učitelj. Ona je uživala učiti druge na tim razinama, te je odabrala da taj dio sebe integrira. Kada su sve razine na kojima je imala takvo zanimanje bile u potpunosti integrirane, ona je postala učiteljica na fizičkoj razini. Interesantna stvar za nju je bila da uopće nije trebala ništa učiti kako bi mogla postati učiteljicom, jer, izgledalo joj je kao da je bila učiteljica cijeli svoj život! I takva je priroda integriranja sebe iz svojih paralelnih života.

Mila je također otkrila da u nefizičkim područjima nije imala financijskih problema, a da je na fizičkoj razini imala neprekidnu borbu kako bi mogla manifestirati. Ponovno, nakon što su takve razine realnosti bile u potpunosti integrirane, ona je otkrila da su se njene sposobnosti da manifestira popravile do točke u kojoj je sve što joj je trebalo bilo s lakoćom manifestirano. Mnoge inicirane osobe se muče sa problemima manifestacije i obilja, i gornji primjer vam pokazuje kako potpunim integriranjem onih paralelnih života u kojima doživljavate suprotni polaritet uzrokuje da dođete na srednji put. Srednji put predstavlja sposobnost da manifestirate točno onoliko koliko vam je potrebno u bilo kojoj točci svog životnog puta.

Mila je na nekoliko nefizičkih razina realnosti također imala i ispunjavajuću ljubavnu vezu. Ponovno, nakon što je zadnja od tih realnosti bila u potpunosti integrirana u fizičko, Oa se pojavio na jednoj od njenih radionica i dva tjedna nakon toga preselio u Kaliforniju kako bi joj pomogao voditi Duhovnu Školu Uskrsnuća. Njihova veza je do današnjeg dana harmonična i podupirajuća. Takva je priroda integriranja polariteta, jer tada možete manifestirati želje svojeg srca na fizičkoj razini.

Polaritet je taj koji vam uvjetuje da jednu stvar imate u fizičkom, a njenu suprotnost u nefizičkom. Kada je nefizičko u procesu uskrsnuća u potpunosti integrirano, polaritet onda prestaje biti životnim iskustvom bilo koje inicirane osobe koja izabire uskrsnuće. I zato, mi vas pozivamo da postanete svjesni svojih paralelnih života i da postavite namjeru da ih u potpunosti integrirate. Kada to učinite, ne samo da postajete "cjelovitiji" iznutra, već i otvarate vrata prema manifestiranju želja svojeg srca.

Pozivamo vas da dobro razmislite, što je želja vašeg srca? Što bi ste htjeli manifestirati u fizičkom što bi vam donijelo radost? Ništa si ne uskraćujte, jer vi ste Bog Boginja u formi. Postavite namjeru da tako bude. To što želite i što vam donosi radost će vas ispuniti, i u vašoj unutrašnjoj ispunjenosti će tada biti mjesta da radost Boga Boginje pleše sa vašim poljem, blagoslivljajući tako i druge i Zemlju. I takva je priroda radosti, ona je eksponencijalna, šireći se sve dalje i dalje i dalje što se više uzdižete u vibraciji.

Međutim, postoje dvije kvake. Da li je to što želite manifestirati usklađeno sa željama vaše duše za vašu inkarnaciju? Postavite namjeru da dovedete sve manifestacije u sklad sa željama vaše duše, kao također i sa novim božanskim planom za uskrsnuće Zemlje. Jer, možete manifestirati nešto što kreira toliko karme da nećete moći uskrsnuti. Postavljanjem stalne namjere da sve manifestacije budu usklađene sa dušom i božanskim planom za uskrsnuće, vi ćete zaobići tu potencijalnu zamku duhovnog puta.

Da li to što želite manifestirati uključuje druge osobe? Postavite namjeru da te druge osobe budu uključene u vašu viziju samo onda ako je to želja njihovih duša i ako je to dio božanskog plana uskrsnuća. I onda dozvolite, dozvolite im njihovu istinu, voljeni. U procesu uskrsnuća, vaša misaona forma postaje moćna. Vi možete nadjačati misaone forme drugih, postavljajući svoju volju iznad njihove. To prikuplja strašnu karmu koja vam neće dozvoliti da uskrsnete i da se vratite kući. I stoga, mi sve inicirane osobe savjetujemo da svima drugima dozvole njihov ples, bilo da su to članovi porodice, bračni suputnici, druge osobe koje su vam važne, djeca, roditelji ili prijatelji.

Svaki ples ima svoj značaj u velikom plesu ljudske drame, jer svaki omogućava otpuštanje određenog segmenta karme koju nitko drugi ne može otpustiti osim individue koja ju je uzrokovala. Ponekad je karma otpuštena u bolesti, ili smrti, ili nesreći, ili u drugim teškim situacijama koje su kreirane da osobu nauče one lekcije koje njena duša uči u ljudskoj formi. Ne uskraćujte drugima njihove duhovne lekcije, ili će vam biti uskraćen izbor uskrsnuća.

U svim namjerama za manifestaciju, slijedite samo svoju vlastitu unutarnju istinu, koja se izražava u vašem srcu. Uđite u svoje srce, prozor vaše duše, i pitajte dušu - što je to za što želiš da postavim namjeru da se ostvari u nadolazećoj godini? I onda postavite namjeru da tako i bude.

Možda ćete se u svom životu morati odvojiti od drugih koji žele da manifestirate njihove vizije koje oni imaju za vas, umjesto vaših vlastitih. Postavite namjeru za odvajanje vaše istine i vašeg puta od svih drugih prije nego što pitate svoje srce što želi manifestirati. Inače bi se mogli naći u situaciji da postavljate namjeru za manifestiranje želja drugih u vaš život, radije nego vaših vlastitih. Takva je priroda sadašnjeg ljudskog plesa. Kada postanete svjesni takvi uzajamnih djelovanja energija, možete odabrati da ih razvrstate gdje spadaju i otkrijete svoju vlastitu jedinstvenu istinu, te onda i samo onda postavite namjeru da se vaša vlastita istina manifestira.

Naši kanali imaju posebnu ceremoniju koju održavaju svake Nove Godine koja se zove ceremonija vatre. Mi sada ovo dijelimo sa svakime od vas tko bi možda želio napraviti sličnu ceremoniju za narednu Novu Godinu, bilo sam, ili sa drugima. U ovoj ceremoniji se svakom sudioniku daju dva lista papira. Na prvom listu svaki sudionik treba napisati ono što bi želio dovršiti ili u potpunosti otpustiti u nadolazećoj godini. Ponekad je takva lista dugačka i po nekoliko stranica. Na drugom listu svaki sudionik treba napisati svoje osobne ciljeve, duhovne i ostale, tj. ono što bi želio manifestirati u narednoj godini. Svaka vizija za narednu godinu se piše na tu drugu listu, koja opet može biti dugačka nekoliko stranica kada se dovrši.

Kada je grupa spremna, napravi se krug oko metalne ili keramičke vatro-otporne posude u kojoj se po dnu posipa pakovanje soli preko koje se nalije alkohol tako da je u potpunosti prekrije. Tada se zapali šibica koja se baci u posudu, i nakon što se zapali vatra, svaka osoba baci svoje liste u vatru, prvo ono što žele otpustiti i onda ono što žele manifestirati u narednoj godini. Umjesto posude možete također koristiti i kamin.

Za prvi list papira se izmoli posebna molitva, koja zatvara vrata godini koja je prošla i otvara vrata novoj godini, novoj eri, novom sutra. Tada svako zamišlja kako se ono što je odabrao otpustiti preobražava i gori u plamenovima svog vlastitog kundalinija. Nakon toga se izmoli i druga molitva, koja usidrava snove i vizije za narednu godinu. I dopustite da se ono što ste odabrali otpustiti i što ste vizualizirali za narednu godinu ostvari!

Vatra je moćan element, kao što su i svi ostali elementi moćni. Dozvolite vatri i svim drugim elementima da postanu vaši prijatelji. Svi elementi su svjesni, oni su živi, i oni će vam govoriti ako to dozvolite. Elementi mogu postati dijelom vašeg unutarnjeg krajolika, zajedno sa svim drugim vrstama u prirodi na Zemlji, i svim nefizičkim vodstvom koje dolazi od vaše duše i izvora. Dozvolite svom vodstvu da vam svjesno govori kroz vaš unutarnji krajolik, putem slika i putem misli. Te misli vam mogu neko vrijeme zvučati kao vaše vlastite, no slušajući ih, shvatiti ćete da vam vaše vodstvo govori stvari koje uopće niste znali! I onda ćete se ponovno preispitati u vezi vaše darovitosti za telepatiju i vidovitost! Takve darovitosti predstavljaju prirođeni dio izvornog ljudskog nacrta. Postavite namjeru da se otvore, zajedno uz unutarnji krajolik i vaše nesvjesno.

Elementi su prisutni kako bi podržali vaš proces prevladavanja. Dozvolite vatri da vam pomogne u otpuštanju onoga što ste spremni prevladati, vodi da opere sa vas bol i Zemlji da upije ono što odbacujete u gustoću unutar vašeg procesa uskrsnuća. I dozvolite zraku i vjetru da otpušu ono što ste spremni otpustiti iz svog polja. Elementi su svjesni i oni su vaši prijatelji. Dozvolite im da kroz vas govore svoju mudrost.

Svako kraljevstvo u prirodi je ispunjeno sa mudrošću. Svako kraljevstvo je ispunjeno sa darovima i talentima koji vam mogu pomoći na vašem putu. Otvorite se prema njima. Dozvolite im da vas nauče ono što oni znaju, jer oni nisu pali u duboki san i zaborav kao čovječanstvo. Dozvolite leptiru da vas nauči kako da ponovno letite, i pčeli kako da u svoj životni tok sakupite druge koji također idu putem uskrsnuća. Dozvolite medvjedu da vam pomogne u iscjeljivanju, i vuku u razumijevanju zajedništva i zajednice. Dozvolite kornjači da vas nauči o zaštiti, i jelenu da vas nauči o ljubavi. Dozvolite orlu da vam pomogne u letenju visoko, dovoljno visoko kako bi mogli uskrsnuti, kako bi mogli otići "kući". Svako kraljevstvo je specijalizirano u određenom daru, i kada se otvorite prema vašem unutarnjem krajoliku, takvi će se darovi sa vama besplatno podijeliti. Takva je priroda zajedništva i bezuvjetne ljubavi - da će bilo što što se zamoli biti dato, pod uvjetom da neće biti zloupotrijebljeno.

Kada se otvorite prema unutarnjem krajoliku, otkriti ćete da niste sami. Vi nikada niste bili sami, voljeni. Oni koji vas okružuju su uvijek bili ovdje, no vi ste se odvojili. Dozvolite da se vrata prema nesvjesnom otvore i više nikada nećete biti sami. Čineći tako, usamljenost će nestati i biti će zamijenjena sa radošću i ljubavi duše. A kada vas duša ispuni, onda više nećete imati potrebe da budete ispunjeni sa bilo čim što se nalazi izvan vas. To će omogućiti da se u vašem životnom iskustvu razvije stanje nevezanosti.

Vezanost se pojavila kada se unutarnji krajolik zatvorio. Zašto se unutarnji krajolik zatvorio? Rastavljanjem genetskog materijala i proizvodnjom nekoliko rasa robova, informacije za nesvjesno su bile izgubljene. Proces uskrsnuća donosi povratak svih informacija koje su tijekom vremena izgubljene, genetskih i ostalih. Odabirom uskrsnuća, vi vraćate natrag svoje sposobnosti za uspostavljanje komunikacije sa nefizičkim područjima. To je veoma važno, jer samo ćete u unutarnjem krajoliku moći naći "Boga/Boginju", i samo ćete u unutarnjem krajoliku moći postići prevladavanje i ponovno pronaći svoj put prema "kući".

Ovaj blagoslov je za one koji se žele otvoriti prema svojem unutarnjem krajoliku, i koji se žele vratiti "kući" u ovom životnom vijeku. Ja, Izvor Svih Izvora, ću otvoriti vrata prema vašem nepoznatom i unutarnjem stanju bivstvovanja, ako tako zaželite. I neka bude! I neka vam donese veliku radost, veliko razumijevanje i veliko prevladavanje. I neka uskoro uđete u kraljevstvo zajedništva i radosti.

Namaste
Izvor Svih Izvora
Majka Zemlja i Sva Kraljevstva na Njoj

21.12.2000.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro veće. Lp

  08.02.2023. 21:05h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče Bglavac.

  07.02.2023. 19:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro došli dobri ljudi. Želim vam lijepu večer , naravno uz magicus. LP

  07.02.2023. 18:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Hajmooo...dalje...ima li još dobrih ljudi?

  07.02.2023. 17:52h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  test11...toooo....bravo ....

  07.02.2023. 17:51h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Zdravo https://www.magicus.info/testt11

  07.02.2023. 17:49h
 • Član testt11testt11

  ahoj Edine...-:)

  07.02.2023. 15:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Meditacija za sintezu Ulaženje u stanje unutarnjeg blagostanja