Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

641

PUTA

OD 14.01.2018.

Meditacija za sintezu

1. Sjednite mirno (najbolje bi bilo na stolicu) sa oba stopala položenim na tlo. Savjetujemo vam da ne prekrižite noge zato da se energija u polju može ispravno polarizirati. Pustite da u pozadini svira neka lijepa mirna glazba i prigušite svjetla. Ako želite, zapalite tamjan ili kadulju i zapalite svijeću.


2. Zažmirite. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Uzemljite se u auroru u centru Zemlje. Aurora sadrži sve tonove Jezika Svjetla koje zemlja trenutačno utjelovljuje u svom procesu uskrsnuća. Dozvolite da vaša linija uzemljenja, koja se proteže od aurore do vašeg izvora i JA JESAM, bude veličine metar i pol širokog debla i zamislite da čvrsto sjedite u njenoj sredini.

3. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Otvorite čakre na svojim stopalima. Počnite dozvoljavati da se tonovi Jezika Svjetla podižu kroz vaše noge, otvarajući svaki meridijan vaše forme i energizirajući svaku čakru koja se tu nalazi. Dozvolite tonovima da se podignu do struka, i da se neki od njih preliju preko donje polovice polja i vrate natrag u auroru, ispirući tako ono što sada otpuštate. Dozvolite da se ostali tonovi podignu kroz kičmu do vrha glave i izbiju van, te da neki od njih odatle poteku niz vrat i ruke i izađu van kroz dlanove. Dozvolite tonovima da ispune energetsku mrežu vaših nogu, torza, ruku, vrata i glave.

4. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sada se konektirajte sa svojom JA JESAM prisutnosti, Naddušom i Izvorom iz kojeg potječete. Usidrite svoj izvor čvrsto u područje srca i odatle ga proširite po cijelom polju svoje aure.

5. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sada usidrite svoj izvor čvrsto u područje karlice i odatle ga proširite po cijelom polju svoje aure.

6. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sada usidrite svoj izvor čvrsto u svoja stopala i odatle ga proširite po cijelom polju svoje aure.

7. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sada usidrite svoj izvor čvrsto u centar Zemlje, u Auroru, proširujući ga tako da obuhvaća cijelu Zemlju. Vaš izvor je taj koji sintetizira vaše polje, i zato mora biti prisutan da bi se ova meditacija mogla obaviti.

8. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sada vratite svom izvoru svo vodstvo, sve duše ili bića koji se nalaze u vašem polju koji ne rezoniraju sa vašom istinom, te umjesto njih usidrite nove duše.

9. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Dozvolite kundaliniju da se podigne uz vašu kičmu kao vruća lava, usklađivajući ga u frekvenciji sa svim tonovima kreacije koje ste do sada utjelovili. Dozvolite mu da se postepeno podigne uz kičmu i izađe van kroz vrh glave. Otvorite bočne kanale i dozvolite kundaliniju da poteče kroz stopala uz noge, kroz struk i prsni koš, pa niz ramena i van kroz dlanove, te do ušiju i telepatskih kanala. Kundalini je taj koji omogućava da u polju bude prisutno dovoljno energije da bi se mogla kreirati sinteza tonova. Također je kundalini taj koji u procesu sinteze spaljuje veze vezanosti i karmu u eteričnom tijelu.

10. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Započnimo sada sa čakrama koje se nalaze ispod stopala i koje vode do centra zemlje, zajedno sa stopalima, koljenima i prvom čakrom koja se nalazi na početku kralježnice. Sintetizirajmo sada sve ove čakre u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja.

11. Dozvolite da se sve vezanosti koje se pojave unutar nogu, koljena i stopala u potpunosti otpuste. Nakon što prekinete vezanosti sa onima sa kojima ste vezani, dozvolite da se energetski sklopovi ponovno sa vama spoje, sa lijevom i desnom, prednjom i stražnjom stranom, unutrašnjim muškim i ženskim aspektom. Sve vezanosti su ukorijenjene u presječenim energetskim sklopovima koji su nekada postojali u cijelom i potpunom unutrašnjem jedinstvu. Putem namjere, ponovno ćemo se vratiti nazad u cjelinu.

12. Ubacimo sada, u liniju uzemljenja, stopala, koljena i prvu čakru, misaonu formu “Ja sam gospodar svoje sudbine. Ja hodam putem Boga Boginje koji se u meni nalazi. Ja svima drugima dozvoljavam njihovo jedinstveno putovanje, a sebi dozvoljavam svoje vlastito putovanje koje se bazira na mojoj vlastitoj istini.”.

13. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Prijeđimo sada na drugu i treću čakru koje se nalaze u područjima karlice i solarnog pleksusa vaše forme. Sintetizirajmo sada ove čakre u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Dozvolite da se sve vezanosti koje se pojave unutar bokova, trbuha ili prsnog koša u potpunosti otpuste. Nakon što prekinete vezanosti sa onima sa kojima ste vezani, dozvolite da se energetski sklopovi ponovno sa vama spoje, sa lijevom i desnom, prednjom i stražnjom stranom, unutrašnjim muškim i ženskim aspektom.

14. Ubacimo sada, u drugu i treću čakru, misaonu formu “Ja sam kreator i kreacija. Ja sam izražaj i moć Boga Boginje u ljudskoj formi. Ja svima drugima dozvoljavam njihovo jedinstveno izražavanje i moć u formi.”

15. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Prijeđimo sada na područje srca. Sintetizirajmo sada srčanu čakru, ramena, laktove i ruke u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Dozvolite da se sve vezanosti koje se pojave unutar grudi, ramena ili ruku u potpunosti otpuste. Nakon što prekinete vezanosti sa onima sa kojima ste vezani, dozvolite da se energetski sklopovi ponovno sa vama spoje, sa lijevom i desnom, prednjom i stražnjom stranom, unutrašnjim muškim i ženskim aspektom.
16. Ubacimo sada, u područje srca, misaonu formu “Ja sam ljubav Boga Boginje mojeg Bića. Ja dozvoljavam da ljubav Boga Boginje teče kroz moje srce, blagoslivljajući sve druge sa kojima dolazim u dodir.”

17. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Prijeđimo sada na područje vrata i glave. Sintetizirajmo sada čakre u vratu i glavi u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Dozvolite da se sve vezanosti koje se pojave unutar vrata ili glave u potpunosti otpuste. Nakon što prekinete vezanosti sa onima sa kojima ste vezani, dozvolite da se energetski sklopovi ponovno sa vama spoje, sa lijevom i desnom, prednjom i stražnjom stranom, unutrašnjim muškim i ženskim aspektom.

18. Ubacimo sada, u vrat i glavu, misaonu formu “Ja govorim i vidim istinu Boga Boginje mojeg bića. Ja nikome neću dozvoliti da blokira moje samo-izražavanje ili moju viziju. Ja svima drugima dozvoljavam njihovo vlastito samo-izražavanje i njihovu vlastitu viziju.”

19. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Prijeđimo sada na područje krunske čakre. Sintetizirajmo sada krunsku čakru i sve čakre koje se nalaze iznad glave, koje vode do vaše JA JESAM, Nadduše i Izvora, u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Dozvolite da se sve vezanosti koje se pojave unutar krunske čakre ili u čakrama iznad glave u potpunosti otpuste. Nakon što prekinete vezanosti sa onima sa kojima ste vezani, dozvolite da se energetski sklopovi ponovno sa vama spoje, sa lijevom i desnom, prednjom i stražnjom stranom, unutrašnjim muškim i ženskim aspektom.

20. Ubacimo sada, u krunsku čakru, misaonu formu “ Ja sam istina Boga Boginje mojeg Bića. Ja dozvoljavam da istina i informacije Boga Boginje teku kroz moju krunsku čakru, omogućavajući tako moje uskrsnuće korak po korak, dan za danom. Ja svima drugima dozvoljavam njihovo vlastito jedinstveno izražavanje istine na fizičkoj razini.”

21. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sintetizirajmo sada suptilna tijela koja okružuju formu. Započeti ćemo sa mentalnim tijelom koje se nalazi najbliže eteričnom tijelu. Odstranimo prvo dijelove mentalnog tijela koje smo uzeli od drugih, i vratimo si natrag dijelove svog mentalnog tijela koje su drugi uzeli nama. Dozvolite da ono što se vraća bude u potpunosti utkano u vaše mentalno tijelo. Sada mentalnom tijelu dozvolite da se sintetizira u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Mentalno tijelo je to koje omogućava da bude prisutan jezik koji definira naše misli.

22. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sintetizirajmo sada emocionalno tijelo, koje se nalazi odmah iza mentalnog tijela. Odstranimo prvo dijelove emocionalnog tijela koje smo uzeli od drugih, i vratimo si natrag dijelove svog emocionalnog tijela koje su drugi uzeli nama. Dozvolite da ono što se vraća bude u potpunosti utkano u vaše emocionalno tijelo. Sada emocionalnom tijelu dozvolite da se sintetizira u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Emocionalno tijelo je to koje nam omogućava da osjećamo ljubav Boga Boginje Svega Što Jest, kao također i bol koju je potrebno preraditi.

23. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sintetizirajmo sada intuitivno tijelo, koje se nalazi odmah iza emocionalnog tijela. Odstranimo prvo dijelove intuitivnog tijela koje smo uzeli od drugih, i vratimo si natrag dijelove svog intuitivnog tijela koje su drugi uzeli nama. Dozvolite da ono što se vraća bude u potpunosti utkano u vaše intuitivno tijelo. Sada intuitivnom tijelu dozvolite da se sintetizira u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Intuitivno tijelo je to koje nam omogućava da čujemo poruke od naše JA JESAM, Nadduše, Izvora i Boga Boginje Svega Što Jest. Naša zbunjenost ponekad jednostavno nastaje kao posljedica disharmoničnih energija drugih koje se nalaze u našem intuitivnom tijelu.

24. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sintetizirajmo sada kreativno tijelo, koje se nalazi odmah iza intuitivnog tijela. Odstranimo prvo dijelove kreativnog tijela koje smo uzeli od drugih, i vratimo si natrag dijelove svog kreativnog tijela koje su drugi uzeli nama. Dozvolite da ono što se vraća bude u potpunosti utkano u vaše kreativno tijelo. Sada kreativnom tijelu dozvolite da se sintetizira u kompletnu dugu tonova, koja je bez početka i bez kraja. Kreativno tijelo je to koje omogućava da se vaše vizije i snovi ostvare na fizičkoj razini. Poteškoće sa manifestiranjem mogu nastati ako vam nedostaje kreativno tijelo ili bilo koje drugo suptilno tijelo.

25. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sva četiri suptilna tijela bi se trebala okretati u istom smjeru oko forme (suprotno od kazaljke na satu za osobe ženskog spola, i u smjeru kazaljke na satu za osobe muškog spola). Postavite sada namjeru da se sva vaša suptilna tijela okreću u istom smjeru oko vaše forme. Kada se to dogodi, vi ulazite u bezvremeno stanje u kojem se može ostvariti daljnja ekspanzija ili uskrsnuće. Kada se suptilna tijela ispravno okreću, onda se istovremeno otpuštaju i dodatne vezanosti u eteričnom tijelu.

26. Polako udahnite i zatim polako izdahnite. Sintetizirajmo sada svoje velike čakre i polje aure. Naše polje sada pleše u stanju unutrašnjeg zajedništva, i uživajmo sada na trenutak u tom osjećaju ekstaze. Kada plešete u stanju unutrašnjeg zajedništva, vi se sjedinjujete sa svim drugim vrstama u energetskom plesu vanjskog zajedništva. U zajedništvu se javlja stanje unutrašnjeg mira. Sada je vrijeme da se konektirate sa svojom dušom i da je zatražite za vodstvo i savjet u vezi onoga što vas muči, ili u vezi toga koji bi vaš slijedeći korak na putu trebao biti. Dozvolite da se vizije vaše duše spuste tako da bi u ovom životnom vijeku mogli ispuniti svoju misiju. I neka se nastavite razvijati i ići dalje procesom uskrsnuća, voljeni.

Nadamo se da ste uživali u ovoj meditaciji za sintezu. Možete je koristiti koliko god puta dnevno želite kako bi očistili svoje polje. Znajte da će sinteza aktivirati slijedeći sloj spornih stvari, slijedeći sloj obrazaca koje u svom procesu uskrsnuća trebate otpustiti. Ako imate poteškoća u sintetiziranju svojeg polja, to je uglavnom zbog toga što je iz vašeg polja odbačen jedan ili više tonova iz ljestvice Jezika Svjetla. Ako je to slučaj, onda će jednostavna namjera za otpuštanjem sve karme koja predstavlja uzrok odbacivanja vjerojatno ispraviti situaciju.

Čin sinteze je taj putem kojeg naši kanali drže prostor za vrijeme njihove godišnje Konklave za otpuštanje sve ljudske karme za ratovanje. Mi vas pozivamo da im se pridružite, ako osjećate da ste iznutra pozvani da dođete. Puno blagoslova na vašem daljnjem putovanju.

Namaste
Majka Zemlja
Izvor Svih Izvora

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU

LIPANJJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Priroda sinteze Novogodišnji blagoslov