Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2702

PUTA

OD 14.01.2018.

Moć vaše namjere

Moć vaše namjere
Majka Zemlja, kanalizirano kroz Karen Danrich "Mila Sinoski"

Moć misaone forme ljudske vrste se tijekom zadnjih 10,000 godina ljudske povijesti jako podcjenjuje i potpuno pogrešno razumije. Razlozi zašto sadašnja ljudska misaona forma toliko malo svjesno razumije tematiku koja se tiče moći vaše namjere su jednostavno posljedica manipulacije snaga tame. Ta se manipulacija javila kao rezultat zaborava u kojem se nalaze duše koje upravljaju čovječanstvom i zemljom, a zaborav stvara zaborav. Sile tame su ništa drugo nego duše koje su ušle u zaborav i kojih se ne treba bojati, nego ih radije treba razumjeti.

Zašto su te duše ušle u zaborav? Zaborav se javlja zbog mnogih razloga. Obično se javlja kao posljedica lomljenja ili rascjepljivanja na biološkom nivou ili na nivou duše. Primjer jednog oblika zaborava u koji sam ja, Majka Zemlja, ušla je bio posljedica lomljenja Zemlje na pola. To se dogodilo prije nekih 300 milijuna godina, i kada se dio Zemlje razmrskao i odvojio, onda su biblioteke znanja koje su se nalazile u onome što je bilo uništeno bile izgubljene.

Lomljenje duše se događa na isti način, gdje se dio duše odlomi i tada su sve informacije ili znanje koje se nalaze u tom dijelu koji se odlomio također izgubljene. Lomljenje duše se događa zbog mnogobrojnih razloga, od kojih je pad u frekvenciji najčešći. Zemlja je tijekom zadnjih 300,000 godina padala i padala u frekvenciji, gdje je svaki značajniji pad uzrokovao da se sve duše inkarnirane na Zemlji razlome, gubeći na taj način dio svog znanja. Kako je Zemlja nastavljala padati u frekvenciji, toliko je radnog znanja sadržanog u dijelovima duša koje su se razlomile bilo izgubljeno da je i sama Zemlja ušla u zaborav.

Zemlja, u svom izboru da uskrsne, izabire izlazak iz zaborava. Čineći to, Zemlja se podiže u vibraciji i malo po malo vraća natrag sve razlomljene dijelove duše, te pri tome vraća i sve izgubljene segmente informacija, biblioteka i znanja koji su s vremenom bili izgubljeni. Zemlja će kroz čin obnavljanja jednoga dana ući u slijedeću dimenziju misaone forme. Jer, Zemlja je jednom postojala u dimenziji iznad ove, i slijedeći unatrag svoju prošlost, Zemlja će ponovno postati prekrasna zvijezda koja je nekad kao pet-dimenzionalno vozilo bila.

Na isti način, ljudska vrsta je također padala i padala u frekvenciji zajedno sa Zemljom. Svaki pad je uzrokovao da se dio svih duša inkarniranih u ljudskoj formi razlomi. Tijekom vremena je toliko radnog znanja ljudske vrste bilo izgubljeno (što se može izjednačiti sa DNA ili genetskim materijalom) da je čovječanstvo palo u nesvjesnost. Nesvjesnost se može definirati kao vrsta koja ne može evoluirati, ili u sadašnjoj dilemi čovječanstva na Zemlji, kao vrsta koja se ne može sjetiti da uskrsne.

Jedan od faktora koji doprinosi zaboravu je misaona forma da vi ne kreirate svoju vlastitu realnost i da ste doista žrtva iskustva kojeg niste sami na neki način kreirali. Misaona forma žrtve je ta koja možda više nego bilo koja druga vodi do vjerovanja u nemoć. Zbog vjerovanja da je ljudsko biće nemoćno, vi se podvrgavate autoritetu koji vas zlostavlja i vjerujete da jedan čovjek nije u mogućnosti ništa promijeniti, a kamoli imati globalni utjecaj.

Poteškoća sadašnjeg ljudskog stanja je vremenski razmak između uzroka i posljedice. Vi možete uzrokovati određeno iskustvo i posljedicu iskusiti tek mnogo kasnije u svojem životu ili u slijedećoj inkarnaciji ili generaciji. Primjer ovome bi mogao biti mladić koji se ne brine primjereno o svojoj formi, zlostavlja je sa lošom prehranom i otrovnim tvarima i onda kasnije u životu doživi bolest. Drugi primjer bi mogao biti netko tko jako zlostavlja svoje dijete i onda kasnije doživi da se odraslo dijete nasilno okrene na njega.

Taj vremenski razmak je rezultat usporavanja vremena, a što je rezultat mnogobrojnih padova u frekvenciji na Zemlji. Kako je Zemlja padala u vibraciji, vrijeme se usporilo do točke u kojoj se između uzroka i posljedice javio vremenski razmak. Taj vremenski razmak nakon kojeg dolazi posljedica uzrokuje to da vi mislite da ste žrtva. Jer, ako doživite određenu okolnost kao što je zlostavljanje u djetinjstvu ili seksualno zlostavljanje, vi ste zaista to isto iskustvo prouzročili počinitelju u prijašnjoj inkarnaciji. Nadalje, ako vas netko brutalno ubije, vi ste zaista u prijašnjoj inkarnaciji brutalno ubili počinitelja, gdje su uzrok i posljedica vremenski razmaknuti između inkarnacija.

Kada ne bi bilo vremenskog razmaka, tada bi ubojstvo nekoga u ovom životu rezultiralo time što bi ste u veoma kratkom vremenskom razmaku i vi sami bili ubijeni. Zlostavljanje nekoga bi rezultiralo u tome da bi ste i vi sami u veoma kratkom vremenskom periodu bili jednako zlostavljani. Kao rezultat, vi ne bi kreirali takvo iskustvo jer bi znali što vas kao za posljedicu čeka.

Razlomljavanje ljudskog duha je glavni uzrok vremenskog razmaka. Sa samo dvije zavojnice DNA, sadašnja ljudska forma doživljava vremenski razmak od 8 - 10 godina između uzroka i posljedice. Vi možete pokrenuti uzrok i onda će trebati osam do deset godina da se posljedice dožive ili primijete u vašem životnom iskustvu. U biti, posljedica se spušta kroz osam dimenzija i konačno ulazi u treću dimenziju, omogućavajući vam da doživite vaš uzrok. Jedini problem je taj da ste već davno zaboravili da ste pokrenuli taj određeni uzrok i da možda više ne povezujete posljedicu sa prvobitnim uzrokom.

Što je uzrok? Uzrok je određena misaona forma koja se pokreće putem namjere. Navedimo primjer: recimo da mlada žena veoma jako želi imati dijete. Ona pokreće uzrok ili misaonu formu za svoju želju tako što postavlja namjeru da se njena vizija nje sa svojim djetetom manifestira u njeno životno iskustvo. Međutim, u njenom se životu pojavljuju sve krivi muškarci, jedan za drugim, i nijedna od njenih ljubavnih veza se ne manifestira u ništa dugotrajno. Konačno, ona zatrudni, ali sa krivim čovjekom. Tada odluči napraviti abortus. Godinama kasnije, ona ponovno zatrudni i to opet nije baš ljubavna veza kakvu želi, no želja za djetetom nadjača poteškoće i dijete se rodi. Vrijeme koje je prošlo je osam do deset godina.

Možda je u vremenu kada je zatrudnjela ta žena mislila "Ja ne želim imati dijete sa krivim čovjekom" i potpuno zaboravlja na to kako je tako davno postavila namjeru za začećem djeteta. Ona se čak možda osjeća kao žrtva ili se možda njen partner tako osjeća. Njen partner je također morao postaviti namjeru za pravljenjem djeteta i možda se ne sjeća da je takvu namjeru stavio u pokret. A sad dolazi zamršeni dio. Vi također imate nesvjesne namjere za koje uopće ne znate da postoje, no one su bez obzira na to pokrenute. Nesvjesna namjera za začećem djeteta je ta koja može uzrokovati da jedan ili oba roditelja vjeruju da se začeće dogodilo slučajno ili greškom. A ipak u realnosti, ono je bilo odabrano ili namjeravano, iako nesvjesno.

U uskrsnuću, vi postajete svjesni nesvjesnog. Dio po dio, nesvjesno se mora integrirati zato da bi se moglo uskrsnuti. To se događa tako što se tijelo podiže u vibraciji kroz biološku preobrazbu, omogućavajući onome što se razlomilo u duhu da se integrira nazad u polje aure, suptilna tijela i energetske mreže forme. Kako se to dešava, u vašem se životnom iskustvu javlja sve manje i manje iznenađenja i veća šansa da uspijete manifestirati baš ono što ste svjesno zamislili. Jer, nesvjesno iskrivljuje vašu viziju na takav način da može distorzirati vašu svjesnu namjeru.

Što to točno znači? Pa, u gornje navedenom primjeru, žena nije željela samo dijete već i trajnu ljubavnu vezu. Ona je dobila dijete, no njena nesvjesna namjera da ostane slobodna i nevezana je kreirala prolaznu vezu sa ocem. Sada ćemo vam dati još jedan primjer. Žena traži partnera koji će je voljeti. Njen bivši muž ju je fizički zlostavljao. Ona stavlja u pokret misaonu formu i viziju za novim partnerom. I zaista, on se pojavi i s vremenom ona shvati da je i on također fizički nasilan. Što je pošlo krivo? Pa, nesvjesna vizija ove žene za partnerom je uključivala i misaonu formu nasilja.

Uskrsnuće može promijeniti ovakav ishod. U uskrsnuću, vi pristupate nesvjesnim misaonim formama i sporazumima koji uzrokuju da manifestirate nešto drugo od onoga što ste svjesno htjeli. Kada su svaka misaona forma i sporazumi prevladani, onda se vaša manifestacija može ostvariti na način na koji želite. I tako uskrsnuće čini mogućim ono što je naoko nemoguće u sadašnjoj ljudskoj paradigmi.

No u svemu ovome postoji još nešto. Naš kanal Mila i mnogi koji su udruženi sa njenom organizacijom SSOA zaista integriraju nesvjesno. Oni će potvrditi činjenicu da postoje milijarde nesvjesnih sporazuma od kojih je većina njih po svojoj prirodi negativna. Pod negativno mi mislimo da u tim sporazumima vi na neki način žrtvujete samog sebe ili žrtvujete drugog da bi postignuli određeni cilj.

Uskrsnuće donosi novu paradigmu za ljudsku civilizaciju i ljudske odnose, paradigmu baziranu na zajedništvu. U zajedničkoj svjesnosti se nitko nikada ne žrtvuje da bi se postigao neki cilj. Radije, sve individue rade u skladu i u raznim kapacitetima u svrhu postizanja cilja, te svatko dobiva nagradu koja je jednaka potrošenoj energiji u bilo kojem projektu. To je zajednička svjesnost u akciji: dobivena energija je jednaka uloženoj energiji, ili drugim riječima, svaka nagrada je jednaka uloženom trudu.

U vašoj sadašnjoj paradigmi vi imate neke koji doprinose veoma malo bilo kome ili bilo čemu i žive bogato. Oni su za svoj doprinos čovječanstvu previše nagrađeni. Također imate neke koji daju puno i dobivaju vrlo malo - nedavni primjer ovome bi bila Majka Tereza. Međutim, to iskustvo je također posljedica vremenskog razmaka. Jer, oni koji žive bogato su dugo vremena puno davali i dobivali malo zauzvrat. Njihov životni vijek bogatstva je povratak iz 800 do 1000 životnih vjekova u siromaštvu u kojima su veoma puno davali i dobivali veoma malo zauzvrat. Nadalje, oni koji cijeli život puno rade i žive u siromaštvu žanju povratak iz drugog vremena i druge inkarnacije.

U uskrsnuću vi skraćujete vremenski razmak. Ovo znači da ćete brže doživljavati posljedicu svog uzroka i vidjeti svoje vizije ili nagrade kako se manifestiraju u ovom životnom vijeku. Kada integrirate svih 36 razina realnosti, vi u potpunosti otpuštate sve nesvjesne misaone forme koje bi mogle iskriviti vašu viziju, čineći tako mogućim da svoju viziju manifestirate puno lakše i bez distorzije. To se dešava nakon što se ljudska forma vrati u stanje prvobitnog nacrta za ljudsku vrstu koja je na Zemlji zasijana prije nekih 50,000 godina. Naši kanali Mila i Oa su, nakon mnogih godina uspjeha i patnji sadržanih u procesu uskrsnuća, veoma blizu utjelovljenja takvog stanja. U njihovoj organizaciji također postoje mnogi koji ih veoma brzim tempom slijede.

U odstranjivanju vremenskog razmaka, vi također morate biti svjesni svojih misli. Jer, kad bi naši kanali u svom sadašnjem stanju imali neku destruktivnu misao, ona bi se manifestirala u naredna 24 sata. Zbog toga su oni postali veoma oprezni i dozvoljavaju da u njihov um u bilo kojem trenutku bilo kojeg dana dolaze samo pozitivne, konstruktivne, ispunjene ljubavlju i radosne misli. Često se puta javljaju snage tame koje bi ih htjele izmanipulirati kroz slanje destruktivnih misli u njihovo polje. Oni su naučili da takve misli jednostavno pošalju natrag pošiljatelju. Na taj način njihove misli ostaju pozitivne.

Njihove misli su bile mnogo puta testirane kako bi se osiguralo da su postali dovoljno svjesni da mogu razabrati kada u njihovo polje uđe destruktivna misao. Sve u svemu, oni su naučili da sve što je ispunjeno strahom, negativno, pogrdno, destruktivno, osuđujuće, bijesno ili bolno rezultat destruktivne misaone forme. Nakon što takvim misaonim formama dozvole da se vrate onima koji još uvijek funkcioniraju u takvoj paradigmi, oni ostaju mirni. Vi možete održavati misaonu formu u kojoj nema destrukcije samo onda kada uđete u neprestano stanje mira.

Možda se pitate kako se to čini? Pa, to se čini kroz biološku preobrazbu forme u znatno višu frekvenciju. Kako tijelo raste u frekvenciji, vi možete integrirati polaritete ili suprotne strane samoga sebe. Ako pogledate na sadašnju ljudsku misaonu formu, ona je bazirana na polaritetima ili suprotnostima. Vi ili osuđujete ili ne osuđujete, zlostavljate ili volite, zatim ste negativni ili pozitivni, bijesni ili mirni. Vi se možete polarizirati u vašu stranu, no u nekoj točki ćete automatski doživjeti suprotnu misaonu formu, jer će bilo koji zamah u jedan ekstrem rezultirati zamahom u suprotan ekstrem. To njihanje između dvije suprotnosti je posljedica lomljenja ljudskog iskustva u 36 odvojenih razina realnosti. U biti, posljedica lomljenja je polaritet izražavanja ljudskog iskustva. Jedna razina izražava jedan polaritet, a druga njegovu suprotnost. Npr. vi ste veoma miroljubivi i puni ljubavi na fizičkoj razini i skloni zlostavljanju i agresivni na drugoj razini. Taj ples suprotnosti također uzrokuje da se suprotnost izražava u vašem svjesnom svakodnevnom životnom iskustvu. Npr. ako ste puni ljubavi i miroljubivi, vi ćete prirodno privući agresivnog i zlostavljačkog partnera. Privlačnost suprotnih polova je ta u kojoj se može javiti kakav takav privid cjeline. Međutim, u ljudskom iskustvu ta privlačnost kreira mnogo neprestanih poteškoća.

U uskrsnuću, vi integrirate dio sebe koji je suprotan na svakoj razini realnosti na kojoj postojite. Tako u gornjem primjeru, ako miroljubiva i ljubavlju ispunjena individua integrira svoju nesvjesnu ličnost koja je zlostavljačka i agresivna, onda ona dolazi u ravnotežu i utjelovljuje mir. Mir kojeg tada utjelovljuje nije rezultat polariteta ili suprotnosti, već radije rezultat obuhvaćanja ili utjelovljavanja ravnoteže. Čineći tako, osoba također može privući partnera koji je isto tako miroljubiv jer je također integrirao svoju nesvjesnu polarizizanu prirodu.

Naši kanali Mila i Oa se nisu susreli sve dok svaki od njih nije integrirao dovoljno polariteta unutar sebe da može kreirati vezu ispunjenu ljubavlju, koja je radosna i podupirajuća i koja neće smetati njihovom izboru da uskrsnu. U njihovoj organizaciji postoje drugi koji također kreiraju slične veze kao rezultat unutarnjeg rada i integracije svojih nesvjesnih obrazaca, a što je svojstveni dio procesa uskrsnuća.

Željeli bi smo ovaj dio teksta završiti sa shvaćanjem o pravoj moći ljudske misaone forme i vizije. Bilo koja misao koju imate će se manifestirati. Također možete odabrati da svjesno zamislite svoje snove i manifestacije koje će ispuniti želje vašeg srca. Međutim, također morate biti svjesni nesvjesnih misli koje vaše vizije mogu iskriviti u nešto što niste očekivali. Kada si dozvolite da postanete svjesni svog nesvjesnog dijela i odaberete otpustiti te neskladne obrasce, vaša će sposobnost da manifestirate svoje snove postati moguća.
RECEPT MAJKE ZEMLJE ZA MANIFESTACIJU

1. Pozovite mene, Majku Zemlju, da vas usidrim. Uzemljite se tako što ćete se konektirati sa centrom Zemlje koristeći meditaciju za uzemljivanje i pokretanje kundalinija iz "Podržavanje Ljudske Forme u Uskrsnuću". To osigurava da je vaše polje čisto od onih sila koje bi htjele distorzirati ili manipulirati vašu viziju.

2. Počnite tako što ćete zamisliti ono što vaše srce uistinu želi manifestirati u vašem sadašnjem životnom iskustvu.

3. Ispunite viziju sa emocijama radosti, ljubavi, zajedništva i nježnosti. Možete koristiti simbole Jezika Svjetla koji su bazirani na zajedništvu i ispunjeni frekvencijama bezuvjetne ljubavi. Ispunite svoju viziju sa simbolima Jezika Svjetla.

4. Prizovite svoju JA JESAM i svoju Naddušu iz koje se vaša JA JESAM proteže u formu, da ispuni vašu viziju sa svojom vizijom za vaše životno iskustvo. Predajte se promjenama koje vaša duša želi napraviti u većem razumijevanju da vaša duša vidi više od vas ono što treba iskusiti da bi ispunila svoju misiju.

5. Uskladite svoju viziju sa Božanskim Planom Boga/Boginje/Svega Što Jest tako što ćete zamoliti Boga/Boginju da podrži vašu viziju sa svojim blagoslovom.

6. Postavite namjeru da se vaša vizija manifestira. Čin postavljanja namjere je taj koji viziju šalje vašem solarnom suncu gdje se ona zapisuje. Nakon što je solarno sunce zabilježilo viziju i shvatilo je, vizija se šalje u najdalju dimenziju u kojoj postojite i odande se počinje spuštati u fizičko.

7. Postavite namjeru za uskrsnuće! U procesu uskrsnuća vi počinjete integrirati svoje nesvjesne dijelove, ubrzavajući tako vrijeme manifestacije svojih vizija ili namjera u fizičko.

8. Postavite namjeru za dovođenje do svjesnosti onih nesvjesnih misaonih formi koje bi mogle spriječiti da se vaša manifestacija realizira. Kada svaka misaona forma koja blokira vašu manifestaciju izroni na površinu, postavite namjeru da je u potpunosti otpustite. Takva namjera ima najveću moć kada ju postavite noću prije nego zaspite ili ujutro nakon što se probudite (kada se nalazite "između" svjetova).

9. Postavite namjeru za dovođenje do svjesnosti svih nesvjesnih misaonih formi koje distorziraju vašu manifestaciju na način na koji vam realizirana manifestacija ne bi donijela radost. Kada svaka misaona forma koja distorzira vašu manifestaciju izroni na površinu, postavite namjeru da je u potpunosti otpustite.

10. OBRAĆAJTE PAŽNJU! Obraćajte pažnju na male događaje koji vam govore kakvo je nesvjesno stanje vašeg bića. Obraćajte pažnju na odraz vaše misaone forme kojeg privlačite u svijet oko sebe. Da li privlačite bijesnog klijenta ili prijatelja? Koji je onda dio vaše misaone forme bijesan? Postavite namjeru za otpuštanjem svojih bijesnih misaonih formi i obrazaca. Da li privlačite ljubavnika hladnog srca? Koji onda dio vas samih ima hladno srce? Postavite namjeru za otpuštanje svih obrazaca koji se na to odnose tako da slijedeći ljubavnik može biti bliže onome što želite manifestirati.

11. Zahvalite se za ono što se manifestira. Ponekad vas to što se manifestira uči o vašim nesvjesnim distorzijama koje se tek trebaju otpustiti. U tom slučaju je sve što se manifestira veliki dar, ako to iskustvo iskoristite za otpuštanje obrazaca koji su uzrok takve kreacije.

U procesu uskrsnuća vi shvaćate da ste sposobni promijeniti svoj svijet. Vi shvaćate da kada se unutrašnji svijet i nesvjesno mijenjaju, zajedno sa svim vjerovanjima i misaonim formama, da se tada i vaše iskustvo vanjskog svijeta simultano mijenja. Tada shvaćate da ste zaista moćni, dovoljno moćni da možete promijeniti svoje vlastito doživljavanje realnosti.

Dugo ste vremena vjerovali da se moć nalazi izvan vas, da drugi kontroliraju vašu sudbinu, bilo da su oni vaši roditelji, vaš klijent ili vaše dijete. Uskrsnuće donosi istinu. Prava istina je da svatko od vas kreira svoja vlastita iskustva, bilo da su ona mučna ili radosna. Kada shvatite da samo vi držite ključeve svojih vlastitih kreacija, i da kada vratite svoju moć natrag od onih kojima ste ju dali i preuzmete odgovornost za svoje vlastite misaone forme, onda život ima šansu da se promijeni i postane ono što ste oduvijek željeli.

Moć ljudske namjere može pomaknuti planine. Naš kanal Mila je prošle godine s puno odlučnosti zamislila viziju o ostvarivanju događaja znanog kao Konklava Majstora na koji bi trebalo doći oko 1,000 ljudi, a što je neophodno da se očisti ljudska karma neophodna da bi Zemlja mogla ostvariti veoma važnu inicijaciju u svom globalnom uskrsnuću. Bilo je ustanovljeno da je potrebno 1,000 tijela da se očisti sva karma neophodna da Zemlja uspije postići svoj cilj. Nažalost, kako se događaj približavao, postalo je jasno da će se pojaviti samo nešto više od 100 ljudi.

Mila se povukla u sebe i pitala "Što da radimo?" Njena je duša odgovorila "Namjeravaj uspjeti". I tako, unatoč malim izgledima, ona je postavila namjeru za otpuštanje sve ljudske karme nužno potrebne da Zemlja dovrši svoje inicijacije kroz samo 100 ljudskih formi. Njena duša i Bog/Boginja/Sve Što Jest su ispunili njenu viziju sa svojom moći. Moć namjere duše i Boga/Boginje/Svega Što Jest je 100,000 puta veća nego što bi bilo koji čovjek mogao sam manifestirati.

Pošto je Mila svoju namjeru uskladila sa Božanskim Planom Boga/Boginje/Svega Što Jest, pojavila se nužno potrebna podrška iz ne-fizičkih svjetova da omogući da se njen cilj uspije ostvariti. I zaista, ona je uspjela! No, njen uspjeh je bio čin Božanske Intervencije. Božansko može intervenirati samo onda kada ste mu se voljni predati i dozvoliti. Mila je u predaji tom iskustvu naučila kakva je moć usklađivanja sa božanskim.

Shvaćajući da se u usklađivanju sa Bogom/Boginjom/Svime Što Jest mogu postići velike stvari, vi učite da ljudska forma nije bespomoćna. Međutim, vi također shvaćate da moć ne dolazi iz ljudskog vozila, već jednostavno teče kroz one koji su se voljni predati i dozvoliti. Čineći to, vi u svojoj formi izražavate božansko i moć Boga/Boginje/Svega Što Jest, a što je ljudsko iskustvo oduvijek bilo dizajnirano da izražava.

I zato vam preporučujemo da pogledate na vaše najteže prepreke. Što god one bile, namjeravajte uspjeti i postavite namjeru za mijenjanjem svojih okolnosti. Onda zatražite od mene, Majke Zemlje, da podržim vaš cilj i zamolite svoju dušu i Boga/Boginju/Sve Što Jest za podršku. U prizivanju božanskoga, vaše će se prepreke rastopiti u novu sutrašnjicu. i tada ćete shvatiti kakva je moć ljudske namjere kada je u skladu sa Bogom/Boginjom/Svime Što Jest. U usklađivanju sa Božanskim sve postaje moguće!

Ja, Majka Zemlja, također molim one od vas koji se osjećaju pozvani da nam se pridružite na jednoj od predstojećih Konklava u 2000 ili 2001 godini. Bez obzira na to koliko ljudi dođe, ja znam da će se svrha zbog koje su ti događaji sazvani ostvariti! Oni koji odaberu sudjelovati će za svoj doprinos biti jako nagrađeni, jer u omogućavanju Zemlji da se iscijeli, vi se također iscjeljujete iznutra.

Do naše slijedeće komunikacije, Namaste.

13.06.2000.

www.galaksija.info


 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro. Nebo je bilo prekrasno. Tko nije gledao propustio je nešto jako lijepo. Lp

  29.03.2023. 07:49h
 • Član bglavacbglavac

  Večeras gledamo u nebo i uživamo u prilici da gledamo planete u njihovoj šetnji nebom. LP

  28.03.2023. 17:32h
 • Član bglavacbglavac

  Sretna vam nedjelja dragi magicusi. Lijep pozdrav!

  26.03.2023. 04:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ❤️ ☕ ☕♥♥♪♫♫♪♥♥

  22.03.2023. 17:01h
 • Član vanessavanessa

  .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥21.3.23 pozdrav od zločeste

  21.03.2023. 15:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima, kolikovas ima.

  19.03.2023. 18:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  17.03.2023. 06:57h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Božićni dar