Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član vajran

Upisao:

vajran

OBJAVLJENO:

PROČITANO

466

PUTA

OD 14.01.2018.

RADOST

RADOST

 

Osjećamo li svu količinu ljepote, vrijednosti i raskoši bogatstva života prožetog radošću životom? Koliko smo prepoznatljivi, i samima sebi i drugima, po obdarenošću radošću životom? Koliko tu radost nosimo, umijemo ju živjeti u sebi i sobom ju širiti na druge neprestano i uvijek i posvuda uokolo sebe kud god da se krećemo?

Često i na raznim stranama, nekad s više, a ponekad s manje uspjeha, tragamo za novim materijalnim i duhovnim vrijednostima kojima bismo htjeli okititi svoj život i živote svojih bližnjih, a ne razmišljajući pritom o tome da sva bogatstva i sreće u svom životu, kao i u životima ljudi s kojima ga neposredno dijelimo, ili ih si tek povremeno dotičemo, možemo ostvariti samo i upravo onoliko koliko smo, a bez obzira na sve prilike ili ne prilike koje nas trenutno okružuju, već otprije u sebi ispunjeni radošću životom.

Radost životom ostvarujemo, podržavamo i njegujemo svojim neprestanim životnim optimizmom očitovanim sposobnošću za lakim pronalaženjima i punim uživanjima već i u najsitnijim detaljima svakodnevnica, jednako kao i pri realizacijama onih posebnih predhodno priželjkivanih i planiranih nam događanja. A u jedinom za sve to mogućem nam statusu: nesputanošću u iskazima vlastitog javstva, zatim u nepokolebljivoj težnji za slobodom, istinom, ljubavlju, uvažavanjem različitosti i tolerancijom.

Čovjeku vedroga duha, onomu ispunjemom radošću životom, nikada ne može biti dosadno. A što je posebice značajno i vrijedno, ni onima koji su s takvom osobom u dugotrajnom odnosu ili već pri povremenom doticaju.

Radosti životom izvorište je u smislu postojanja i u vjeri u vječni život!

Trajno i u svakom trenutku osjećam se neizmjerno bogatim prožetošću radosti životom. Toliko da bih i u ovaj sad čas koncentriranosti i prisjećanja na to najradje iz sveg glasa zapjevao. I hoću! Čim završim s ovim iskazom. A vi?

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

MALE DRAGOCJENOSTI