Upisao:

sofija132

OBJAVLJENO:

METAFIZIČKO OBJAŠNJENJE BOLESTI :

METAFIZIČKO OBJAŠNJENJE BOLESTI :

METAFIZIČKO  OBJAŠNJENJE  BOLESTI :

= Kad vidimo čovjeka s tužnim izrazom lica, trebamo znati da u njemu prevladavaju tužne misli,..- kod njega prevladava „Veliki Problem Disanja“, prvo - Udisaj, uzimanje, primanje, prihvaćanje, ispunjavanje,..- kao i,..- Izdisaj,..- davanje, pražnjenje, otpuštanje, izbacivanje, oslobađanje,..! Prema navedenom nikako nisu isključene bolesti Disajnog sustava u koji spadaju organi - Nos, Sinusi, Pluća, Debelo crijevo,..!

Upravo zbog navedenoga, zanimljiva su lica ljudi, jer na njima možemo dijagnosticirati bolesti koje ih opterećuju i od kojih pate, kao i Psihički Uzrok koji je doveo njihovo Fizičko Tijelo u situaciju u kojoj se nalaze. Izraz Lica, kao i držanje Tijela, izravan su odraz načina čovjekovog razmišljanja tijekom cijelog njegovog života. Ako ne promijenimo naš misaoni sklop, zapitajmo se kako ćemo izgledati kada ostarimo?

Ako smo od onih koji vjeruju kako se sve događa s razlogom, onda nam je potpuno jasno da su naše tjelesne manifestacije bolesti samo odrazi onoga kako se osjećamo u vezi s nama samima. Što nam, i zašto naše tijelo poručuje možemo najlakše shvatiti ako to sagledamo iz metafizičke perspektive.

Ljudski organizam je jedinstvo uma, tijela i duše, koji funkcionira na vrlo jednostavan način, sve ovisi jedno o drugome i o savršenoj ravnoteži između to troje. Harmonijsko funkcioniranje cijelog sustava temelji se na činjenici da svi dijelovi djeluju u svom optimumu bez stresa. Kada nam se dogodi nešto što naš sustav izbaciti iz ravnoteže u energetskim slojevima tijela, na jedan će ili drugi način to izmijeniti ravnotežu funkcija sustava. Naš će se organizam naći u stanju stresa, stoga se svaka bolest ili bol može tumačiti kao izravna poruka koja objašnjava kako je ravnoteža sustava poremećena.

Mnoge bolesti ili blokade se pojavljuju na suptilnijim razinama tijela puno ranije nego što je to vidljivo na našem fizičkom tijelu, te čak i najmanji znak bolesti treba promatrati kao znak da sustav ne radi u svojim idealnim uvjetima.

Neke duhovne tradicije iscjeljivanja vjeruju da je bolest zapravo „prijatelj duše“, jer će nas i najmanja bol ili duža bolest upravo natjerati na razmišljanje i rekonstrukciju cijelog našeg života kako bi pronašli ozdravljenje.

S ezoteričnog gledišta, bolest ili bol nije uzrok, već posljedica izlaganja lošim uvjetima života, ili unosa nekvalitetne prehrane, ali i kvalitete i kvantitete učestalosti disonantnih energija koje kruže oko nas. Dakle, bolest ili bol možemo gledati kao upozorenje na nešto što se odvija s nama, a što utječe na cjelokupni sklad našeg duha, tijela i uma.

U skladu s tim, s metafizičkog gledišta postoji objašnjenje za svaku bolest ili bol za određeni dio tijela.

Autor teksta : Dolores Rodin, mob - 091/9576-267. (sofija132)

Osobne stranice svih članova kluba

KAZALIŠTE

MAGAZIN

BRZI CHAT

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Ovaj lijepi kišni dan neka vam bude radostan! Moje biljke se ovoj kišici jako vesele.Lp

 • sayan

  Zdravo svima...pitao sam pre jedno mesec dana i nisam nasao pa da pitam opet gde su osovi clanci u kojoj kategoriji?usao sam na pretrazivac kao sto ste rekli i izaslo je ''svi objavljeni osho clanci'' to je radilo na starom forumu a sada tu ima samo oshov

 • vanessa

  ♥*Lp

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim! Lp

 • vanessa

  ♥*♪♫ ♪♫:)))

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info