Želiš pisati na Magicusu? Klikni za brze upute.

Kalendar događanja

sofija132

7

Broj Merlina

Dolores Rodin : Vanjski suradnik časopisa Alter, Majstor Učitelj Usui Reiki i Karuna Reiki Sustava Prirodnog Iscjeljivanja, Pisac i Autor svojih tekstova koje objavljujem na FB, i na mojim Javnim stranicama Svi članci člana sofija132
Član sofija132

Upisao:

sofija132

PROSTATA : Četvrti (4.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak,..

PROSTATA : Četvrti (4.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak,.. Problemi sa Prostatom (muška spolna žlijezda), spadaju pod Drugu čakru (2.) - „Ja i drugi“, narančaste boje : Spolna, seksualna, urološko genitalna, crijevna čakra svih vrsta međuljudskih i partnerskih odnosa, kao i kundalini energije (seksualne - reproduktivne) koja spada u jednu od najjačih stvaralačkih kreativnih energija, limfno je središte (krvotok, disanje, pokreti),..! Ova je Druga čakra u paru je, to jest povezana je sa Šestom čakrom (6.) - „Ja vidim“, ciklama boje : Mozak (um razum inteligencija, intuicija,..) i Glava (svi dijelovi glave i sva osjetila na glavi - uši, oči, nos, sinusi, usta, jezik,..), kao i promatranje i svjesno viđenje sebe samih, ali i drugih koji nas okružuju.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK - Životni ciklus čovjeka

ČOVJEK - Životni ciklus čovjeka Čovjek (latinski - Homo sapiens = umni čovjek) je živo biće koje ima visoko razvijen mozak sposoban za apstraktno razmišljanje, govor, rješavanje problema, introspekciju i slično. Današnji čovjek razvio se prije oko 200.000 godina na prostoru Afrike. Ljudska populacija je u 2011. godini premašila brojku od 7 milijardi stanovnika. Čovjek je misaono biće (može zaključivati, crtati, razmišljati), društveno biće (živi u društvu), duhovno biće (razlikuje dobro od zla) i prirodno biće (dio je žive prirode).
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK : GLAVA i VRAT (opis značenja Vratnih Kralježaka)

ČOVJEK : GLAVA i VRAT (opis značenja Vratnih Kralježaka) Slijedi detaljan opis fizičkih i psihičkih uzroka problema povezanih uz Prvi (1.-C.) - Atlasa i Drugi (2.-C.) Cervikalni vratni kičmeni kralježak. Moramo znati da pogrešan stav u držanju Glave može brzo dovesti do glavobolje i bolova u vratu - vratnom dijelu kralježnice, kao i u ramenima. Ako držanje Glave hitno ne korigiramo, pa nastavimo i dalje držati Glavu nepravilno, to dugotrajno loše držanje može dovesti do ozbiljnih problema, kroničnih bolova i oštećenja Prvog vratnog (1.-C.) - Atlasa i Drugog vratnog (2.-C.) - Cervikalnog kičmenog kralješka.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

USTA - Uzrok Bolesti Usta

USTA - Uzrok Bolesti Usta Kad god se radi o bolestima Usta, ona postaju onemogućena za prihvaćanje hrane bilo tekuće ili krute. Bolesti Usta na taj način pokazuju na našu nesposobnost - uzimanja, primanja, prihvaćanja, ali ne radi se samo o hrani ili tekućini, već i o emocijama i osjećajima. Vidljiva je naša zatvorenost za sve novo što nam dolazi.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA Pitam se imamo li svi sudbinu, da li je ona određena, ili je sami stvaramo. Sada poslije tvoje smrti, mislim da je to sve jedno, ali znaj, bit ću kraj tebe, ako nešto budeš trebala - tamo na onome svijetu. Ti si mi potpora, inspiracija u mojim tužnim, besanim noćima. Nisam nikada rekao da te volim, a često sam htio te riječi izgovoriti na glas, ma da sam ih u mislima, stalno mislio.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ILUZIJA - Što je Iluzija?

ILUZIJA - Što je Iluzija? Iluzija, zabluda, nestvarnost, mašta, „san“,..! Pogledajmo stvarnosti u oči! Da li je naša želja samo Iluzija? Da,.. Iluzija, jer sve naše želje više ili manje, jesu iluzije koje proizlaze iz prvobitne iluzije! Ako malo bolje razmislimo, shvatit ćemo da na dubljem nivou naše svijesti, sva su naša životna stanja zasnovana na našim iluzijama. Zato se zapitajmo - Što je Iluzija?
Član sofija132

Upisao:

sofija132

Broj Tri (3.)

Broj Tri (3.) Broj tri (3.) : Muški broj - duhovit je i šarmantan, s lakoćom komunicira, nastoji biti u središtu pozornosti, smatraju ga zavodnikom. Dobar je psiholog i ima razvijenu socijalnu inteligenciju koja mu olakšava ostvarenje ciljeva poslovnih ali i ljubavnih. Njegova priroda je vjernost i postojanost, ali koja međutim, može biti često vrlo upitna!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ZUBI : Treći (3.-C.) Vratni Cervikalni Kralježak - „Škrgut Zubi“

ZUBI : Treći (3.-C.) Vratni Cervikalni Kralježak - „Škrgut Zubi“ Slika prikazuje ne samo sve naše zube, već i njihov veliki utjecaj na pojedine organe našeg tijela, zato je dobro da pročitate ovu priču o Zubima, kojima upravlja naš Treći (3.-C.) - Cervikalni Vratni kičmeni kralježak, pripadnik naše Pete čakre (5.) - „Ja Govorim“, svjetlo plava boja neba : Grlo, grkljanska, grlena, govorna, komunikativna, vratna i ramena, Hipotalamus, Štitnjača i doštitnjače,..! U ovom tekstu možete pročitati i značenje nekih glavnih moždanih živaca, i to - Peti (V.), Sedmi (VII.) i Osmi (VIII.).  
Član sofija132

Upisao:

sofija132

UZROK BOLESTI JETRA

UZROK BOLESTI JETRA Ako su naša Jetra bolesna, zapitajmo se - da li su stavovi po kojima živimo za nas dobri, ili nam više ne odgovaraju? Da li su ti isti životni stavovi usvojeni od drugih, ili su stvarno naši već davno „otrcani“? Zbog koga ili zbog čega se ljutimo, mrzimo, kritizirano, bjesnimo, ogorčeni smo? Na koga ili na što se žalimo, i zbog čega to radimo? Tko nam to, i što nam to „ide na jetra“, a mi nemamo snage „otkvačiti ga" ili "otkvačiti se“, od istoga?! Ako osvijestimo i shvatimo tko ili što je „uzrok koji nam ide na jetra“,..- Hitno trebamo napustiti situaciju u kojoj se nalazimo, ili pak naučiti reći - Ne, onome koji nam „proždire jetra“!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

TAROT KARTE - Astro Horoskop

TAROT KARTE - Astro Horoskop Budućnost čovjeka najviše zanima,..! Čovjek je znatiželjan, zanima ga što će sutra biti, kako će se neki događaji odvijati i završiti. Ako nije imao odgovora na svoja pitanja, čovjek je vjekovima smišljao načine kako da dođe do nekih saznanja, kako da otkrije tajnu koja mu neprestano - „bježi pred nosom“, kako da sazna ono što je ljudskom umu nedostupno,..?!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

RAK (karcinom-zloćudna bolest) - "Osluhni svoje tijelo"

RAK (karcinom-zloćudna bolest) - Kod bolesti Raka (karcinoma - zloćudne bolesti), trebamo znati da je naš život moguće još davno ispao iz kolotečine, baš kao vlak što bezumno juri - skrenuo sa tračnica, uletio u tunel, izgubivši vozni red, upao je u „Zonu Sumraka“. Hoće li ovaj vlak bez vozača i voznog reda u svojoj ludoj jurnjavi ubiti nekoga drugog ili razbiti sebe,..? To je ono pravo pitanje!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

MOŽDANI UDAR - Znakovi bolesti i primjeri iz prakse

MOŽDANI UDAR - Znakovi bolesti i primjeri iz prakse Na moždani udar teško možemo utjecati, ali ga dobrom prevencijom možemo ublažiti ili „zaustaviti“. Ako na vrijeme unesemo neke promjene u svoj način života, moguće je rizik od obolijevanja svesti na najmanju moguću mjeru. Povod koji me potakao da prevedem i uredim i podijeli ovaj tekst o Moždanom Udaru, bila je smrt moje unučice koja je sa ovoga svijeta iz nepoznatih razloga otišla mjesec dana prije, u dobi od 13,5 godina. Danas kad se u sjećanju vraćam na njeno ponašanje uviđam da je imala nekih sličnih simptoma-pokazatelja. E, kad bi čovjek sve znao, bio bi sveznajući, ipak smo mi svi samo obična ljudska bića - nismo svemogući,..! Molim vas, hoćete li i vi ovaj tekst, barem nastojati dalje dijeliti!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK - "Ludilo 21 Stoljeća"

ČOVJEK - Danas u 21., stoljeću, kad bismo trebali biti civilizirani, kulturni, blagi, humani, nježni, pažljivi milosrdni jedni prema drugima, jer smo navodno evoluirali - napredovali,..- ali ne, mi smo nazadovali, vraćamo se retrogradno natrag u doba vladavine neandrtalaca, eto to je "ludilo 21 stoljeća", tužno je ali je istinito.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

TAROT - SKAT

TAROT - SKAT TAROT - SKAT - moguće da niste ni čuli za njega? Izvanredan je zato jer daje točne i konkretne odgovore i to jasno i pouzdano sigurno. Od preko 590 pitatelja, samo 3 osobe su rekle da im nije jasan odgovor, svi ostali su i više nego zadovoljni,..! 
Član sofija132

Upisao:

sofija132

HRANA i ORGANI

HRANA i ORGANI Agresivci trebaju jesti - kašu od žitarica, zeleno povrće, zelje, mrkvu, peršin,..! Izbjegavati trebaju crveno povrće, rajčicu, ciklu, a od mesa svinjetinu. Ponekad bi prehrana čovjeka trebala biti jednolična - kruh, kaša, žitarice, riža, mlijeko, čajevi,..! 
Član sofija132

Upisao:

sofija132

GRIGORIJ GRABOVOJ - Sve je energija koja vibrira na određenoj dimenziji, u nastavku vidi - Šifre brojeva za iscjeljivanje

GRIGORIJ GRABOVOJ - Sve je energija koja vibrira na određenoj dimenziji, u nastavku vidi - Šifre brojeva za iscjeljivanje Postoje mnoga svjedočanstva ljudi koji su ozdravili od najtežih bolesti ili su uspjeli riješiti svoje životne probleme služeći se metodom Grigorija Grabovoja. Ovaj ruski znanstvenik s više diploma donio je svijetu šifre pomoću kojih na relativno jednostavan način možemo riješiti mnoge probleme. Njegovu metodu odobrilo je i rusko ministarstvo zdravlja.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

PTICE ZNAJU PUT ISTINE

PTICE ZNAJU PUT ISTINE Ptice poznaju put istine, one žive po Univerzalnim Kozmičkim Zakonima Prirode. Ptice slijede prirodne zakone.Ptice kroz svoj životni vijek imaju samo jednog partnera kojem su odane sve do smrti. Ptice poštuju tradiciju i običaje, podržavaju jedna drugu, nisu pohlepne, nisu zavidne ni ljubomorne, ne rade zlo svom bližnjem,..! Ptice znaju voljeti, one znaju tugovati,..!
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info