Želiš pisati na Magicusu? Klikni za brze upute.

Kalendar događanja

sofija132

7

Broj Merlina

Dolores Rodin : Vanjski suradnik časopisa Alter, Majstor Učitelj Usui Reiki i Karuna Reiki Sustava Prirodnog Iscjeljivanja, Pisac i Autor svojih tekstova koje objavljujem na FB, i na mojim Javnim stranicama Svi članci člana sofija132
Član sofija132

Upisao:

sofija132

GRIGORIJ GRABOVOJ - Sve je energija koja vibrira na određenoj dimenziji, u nastavku vidi - Šifre brojeva za iscjeljivanje

GRIGORIJ GRABOVOJ - Sve je energija koja vibrira na određenoj dimenziji, u nastavku vidi - Šifre brojeva za iscjeljivanje Postoje mnoga svjedočanstva ljudi koji su ozdravili od najtežih bolesti ili su uspjeli riješiti svoje životne probleme služeći se metodom Grigorija Grabovoja. Ovaj ruski znanstvenik s više diploma donio je svijetu šifre pomoću kojih na relativno jednostavan način možemo riješiti mnoge probleme. Njegovu metodu odobrilo je i rusko ministarstvo zdravlja.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

KAD BOLI MOZAK? : Mozak boli kod Depresije - Usamljenosti - Napuštenosti - Odbačenosti,..

KAD BOLI MOZAK? : Mozak boli kod Depresije - Usamljenosti - Napuštenosti - Odbačenosti,.. U naslovu navedena sva psihička stanja jesu povezana, ne može se ni jedno od njih staviti na prvo mjesto, jer jedno za sobom povlači drugo. Ali evo, ipak prvo idem od Depresije (u časopisu Alter, bio je objavljen tekst Dolores Rodin - o Depresiji i primjer iz prakse). Depresija (latinski - deprimare = pritiskati), dakle ovo je vrsta psihotičnog stanja koje slijedi iza neke krize, neke životne krizne situacije. U ovom slučaju kad se radi o Depresiji - Kriza je Uzrok, a Depresija je Posljedica Krize.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEČE, IZBOR JE TVOJ - Odaberi Silu Dobra i Ljubavi, ili Silu Zla, Gnjeva, Ljutnje, Mržnje, Bijesa,..

ČOVJEČE, IZBOR JE TVOJ - Odaberi Silu Dobra i Ljubavi, ili Silu Zla, Gnjeva, Ljutnje, Mržnje, Bijesa,.. Neumjerena Želja, Pohlepa, Požuda, Degradacija,.. najveći je grijeh, najveći neprijatelj svakog čovjeka, uzrokovana je Gnjevom - Bijesom, koji se kasnije manifestira Tugom, Depresijom, Neurozama,.. Psihičkim bolestima Duše, a bolesna Duša donosi bolesti Tijelu. Čovjek mijenja jednu neumjerenu želju za drugom, jednu ideju za drugom, a sve u nadi da će u nekoj drugoj želji ili ideji naći zadovoljstvo.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA Pitam se imamo li svi sudbinu, da li je ona određena, ili je sami stvaramo. Sada poslije tvoje smrti, mislim da je to sve jedno, ali znaj, bit ću kraj tebe, ako nešto budeš trebala - tamo na onome svijetu. Ti si mi potpora, inspiracija u mojim tužnim, besanim noćima. Nisam nikada rekao da te volim, a često sam htio te riječi izgovoriti na glas, ma da sam ih u mislima, stalno mislio.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

Priča o Jeseni

 Priča o Jeseni Jesen je Plodonosno Godišnje Doba, koje je okrenuto Zapadu, a donosi berbu plodova na većini biljaka trajnica kao što su - jabuke, kruške, šljive, grožđe,..! Isto tako na većini listopadnih stabala tijekom jeseni će otpasti sve lišće. Također tijekom jeseni životinje koje spavaju zimski san, ući će u takozvano stanje Hibernacije, u kojem će im sve sakupljene masne naslage tijela, kao i zaliha hrane - omogućiti da prežive zimu,..!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK - Životni ciklus čovjeka

ČOVJEK - Životni ciklus čovjeka Čovjek (latinski - Homo sapiens = umni čovjek) je živo biće koje ima visoko razvijen mozak sposoban za apstraktno razmišljanje, govor, rješavanje problema, introspekciju i slično. Današnji čovjek razvio se prije oko 200.000 godina na prostoru Afrike. Ljudska populacija je u 2011. godini premašila brojku od 7 milijardi stanovnika. Čovjek je misaono biće (može zaključivati, crtati, razmišljati), društveno biće (živi u društvu), duhovno biće (razlikuje dobro od zla) i prirodno biće (dio je žive prirode).
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK : GLAVA i VRAT (opis značenja Vratnih Kralježaka)

ČOVJEK : GLAVA i VRAT (opis značenja Vratnih Kralježaka) Slijedi detaljan opis fizičkih i psihičkih uzroka problema povezanih uz Prvi (1.-C.) - Atlasa i Drugi (2.-C.) Cervikalni vratni kičmeni kralježak. Moramo znati da pogrešan stav u držanju Glave može brzo dovesti do glavobolje i bolova u vratu - vratnom dijelu kralježnice, kao i u ramenima. Ako držanje Glave hitno ne korigiramo, pa nastavimo i dalje držati Glavu nepravilno, to dugotrajno loše držanje može dovesti do ozbiljnih problema, kroničnih bolova i oštećenja Prvog vratnog (1.-C.) - Atlasa i Drugog vratnog (2.-C.) - Cervikalnog kičmenog kralješka.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

SEROTONIN - „Hormon Sreće"

SEROTONIN - „Hormon Sreće Jednog je dana majka rekla svom djetetu : "Kad me jednog dana više ne bude, milo moje dijete, ne troši vrijeme na Tugu i Žalost. Možeš samo malo i kratko vrijeme tugovati i žalovati, a dalje budi Hrabra, i budi Sretna,.."! Zapamtimo, Tuga i Žalost jesu snažne emocije koje iscrpljuju snagu i odnose jako puno energije (kad smo tužni i žalosni gubimo najviše energije), pa je upravo zbog toga dobro došla Čokolada.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

PROSTATA : Četvrti (4.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak,..

PROSTATA : Četvrti (4.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak,.. Problemi sa Prostatom (muška spolna žlijezda), spadaju pod Drugu čakru (2.) - „Ja i drugi“, narančaste boje : Spolna, seksualna, urološko genitalna, crijevna čakra svih vrsta međuljudskih i partnerskih odnosa, kao i kundalini energije (seksualne - reproduktivne) koja spada u jednu od najjačih stvaralačkih kreativnih energija, limfno je središte (krvotok, disanje, pokreti),..! Ova je Druga čakra u paru je, to jest povezana je sa Šestom čakrom (6.) - „Ja vidim“, ciklama boje : Mozak (um razum inteligencija, intuicija,..) i Glava (svi dijelovi glave i sva osjetila na glavi - uši, oči, nos, sinusi, usta, jezik,..), kao i promatranje i svjesno viđenje sebe samih, ali i drugih koji nas okružuju.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ILUZIJA - Što je Iluzija?

ILUZIJA - Što je Iluzija? Iluzija, zabluda, nestvarnost, mašta, „san“,..! Pogledajmo stvarnosti u oči! Da li je naša želja samo Iluzija? Da,.. Iluzija, jer sve naše želje više ili manje, jesu iluzije koje proizlaze iz prvobitne iluzije! Ako malo bolje razmislimo, shvatit ćemo da na dubljem nivou naše svijesti, sva su naša životna stanja zasnovana na našim iluzijama. Zato se zapitajmo - Što je Iluzija?
Član sofija132

Upisao:

sofija132

USTA - Uzrok Bolesti Usta

USTA - Uzrok Bolesti Usta Kad god se radi o bolestima Usta, ona postaju onemogućena za prihvaćanje hrane bilo tekuće ili krute. Bolesti Usta na taj način pokazuju na našu nesposobnost - uzimanja, primanja, prihvaćanja, ali ne radi se samo o hrani ili tekućini, već i o emocijama i osjećajima. Vidljiva je naša zatvorenost za sve novo što nam dolazi.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

GODINA JE IZA NAS, A ŽELJE U NOVOJ SU ISPRED NAS

GODINA JE IZA NAS, A ŽELJE U NOVOJ SU ISPRED NAS Ova Nova 2020., godina trebala bi biti samo „Naša Nova Godina“ osobnog napretka i rasta, godina u kojoj moramo nastojati što više dobroga i pozitivnijega napraviti za sebe i za naše najmilije. Neka nam ova naša nova godina bude godina ispunjena riječju - Ljubav, pa tako sve što god budemo radili i čemu god se budemo posvetili, radimo to s ljubavlju u Duši i Srcu. Samo je Čista Ljubav pravi uzrok (uzrok je ujedno i izvor) koji nam kao posljedicu donosi pozitivnu energije, osmjeh na lice i sreću u Duši. Kad je naša Duša sretna, i naše je fizičko Tijelo zdravo i poletno.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

TAROT KARTE - Astro Horoskop

TAROT KARTE - Astro Horoskop Budućnost čovjeka najviše zanima,..! Čovjek je znatiželjan, zanima ga što će sutra biti, kako će se neki događaji odvijati i završiti. Ako nije imao odgovora na svoja pitanja, čovjek je vjekovima smišljao načine kako da dođe do nekih saznanja, kako da otkrije tajnu koja mu neprestano - „bježi pred nosom“, kako da sazna ono što je ljudskom umu nedostupno,..?!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

PRIČA O ZIMI I SJEVERU - "Život Vječni"

PRIČA O ZIMI I SJEVERU - Sjeverna strana nije povoljna, zato što izaziva uništenja i pobune, stvara prepreke, donosi poraze,..! Dolazi do stagnacije, smrzavanja, siromaštva i gubitaka preko kojih je iskazana sva arhetipska, praizvorna energija kreacije jednog dijela materijalne prirode.  Međutim, nije baš sve tako „crno“, jer Zima i Sjever donose snagu strpljivosti, snagu osposobljavanja za preživljavanje u teškim životnim okolnostima i razdobljima kao prirodnim ciklusima života,..!  Zima donosi svjesnost, ali i znanje koje govori o tome da je za preživljavanje potrebno rješavanje realnih i tekućih životnih problema. 
Član sofija132

Upisao:

sofija132

MOŽDANI UDAR - Znakovi bolesti i primjeri iz prakse

MOŽDANI UDAR - Znakovi bolesti i primjeri iz prakse Na moždani udar teško možemo utjecati, ali ga dobrom prevencijom možemo ublažiti ili „zaustaviti“. Ako na vrijeme unesemo neke promjene u svoj način života, moguće je rizik od obolijevanja svesti na najmanju moguću mjeru. Povod koji me potakao da prevedem i uredim i podijeli ovaj tekst o Moždanom Udaru, bila je smrt moje unučice koja je sa ovoga svijeta iz nepoznatih razloga otišla mjesec dana prije, u dobi od 13,5 godina. Danas kad se u sjećanju vraćam na njeno ponašanje uviđam da je imala nekih sličnih simptoma-pokazatelja. E, kad bi čovjek sve znao, bio bi sveznajući, ipak smo mi svi samo obična ljudska bića - nismo svemogući,..! Molim vas, hoćete li i vi ovaj tekst, barem nastojati dalje dijeliti!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

RAK (karcinom-zloćudna bolest) - "Osluhni svoje tijelo"

RAK (karcinom-zloćudna bolest) - Kod bolesti Raka (karcinoma - zloćudne bolesti), trebamo znati da je naš život moguće još davno ispao iz kolotečine, baš kao vlak što bezumno juri - skrenuo sa tračnica, uletio u tunel, izgubivši vozni red, upao je u „Zonu Sumraka“. Hoće li ovaj vlak bez vozača i voznog reda u svojoj ludoj jurnjavi ubiti nekoga drugog ili razbiti sebe,..? To je ono pravo pitanje!
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK - "Ludilo 21 Stoljeća"

ČOVJEK - Danas u 21., stoljeću, kad bismo trebali biti civilizirani, kulturni, blagi, humani, nježni, pažljivi milosrdni jedni prema drugima, jer smo navodno evoluirali - napredovali,..- ali ne, mi smo nazadovali, vraćamo se retrogradno natrag u doba vladavine neandrtalaca, eto to je "ludilo 21 stoljeća", tužno je ali je istinito.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info