sofija132

5

Broj Merlina

Dolores Rodin : Vanjski suradnik časopisa Alter, Majstor Učitelj Usui Reiki i Karuna Reiki Sustava Prirodnog Iscjeljivanja, Pisac i Autor svojih tekstova koje objavljujem na FB, i na mojim Javnim stranicama Svi članci člana sofija132
Član sofija132

Upisao:

sofija132

MARK ELLIOT ZUCKERBERG (novi Bii Gates")

MARK ELLIOT ZUCKERBERG (novi Bii Gates Kontrola privatnosti : Jedna od posebnosti Facebooka je mogućnost kontrole privatnosti svakog korisnika. Prema vlastitim željama korisnik može sakriti svoj profil i fotografije od nepoznatih ljudi. Unatoč tome, Facebook se tijekom svog postojanja našao na meti brojnih kritičara upravo zbog problema privatnosti korisnika, ali također i zbog pitanja cenzure.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

HRANA i ORGANI

HRANA i ORGANI Agresivci trebaju jesti - kašu od žitarica, zeleno povrće, zelje, mrkvu, peršin,..! Izbjegavati trebaju crveno povrće, rajčicu, ciklu, a od mesa svinjetinu. Ponekad bi prehrana čovjeka trebala biti jednolična - kruh, kaša, žitarice, riža, mlijeko, čajevi,..! 
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ČOVJEK - "Ludilo 21 Stoljeća"

ČOVJEK - Danas u 21., stoljeću, kad bismo trebali biti civilizirani, kulturni, blagi, humani, nježni, pažljivi milosrdni jedni prema drugima, jer smo navodno evoluirali - napredovali,..- ali ne, mi smo nazadovali, vraćamo se retrogradno natrag u doba vladavine neandrtalaca, eto to je "ludilo 21 stoljeća", tužno je ali je istinito.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

ANOREKSIJA - „Kost i Koža“ (miris češnjaka)

ANOREKSIJA - „Kost i Koža“ (miris češnjaka) Anoreksija je Duševna bolest, prikazuje problem Ega (Ego - ponašanje - Ja Jesam, to što jesam),..- uzrok je straha od nepoznatoga koje izvire iz dubine Podsvijesti - (ID-podsvijest - nesvjesnog Uma (mozga, uma - razuma, svijesti, biti i suštini, svrsi života), izazivajući paničan Strah. Paničan Strah koji se nalazi duboko „uskladišten i pospremljen u podrum“ - potisnut u Tamu Podsvijesti, u Sjenu, u Psihu, izaziva strah od života na ovome svijetu.