Član sofija132

Upisao:

sofija132

OBJAVLJENO:

UNIVERZALNI ZAKON PLAĆANJA

UNIVERZALNI ZAKON PLAĆANJA
U životu uvijek nešto moramo dati, da bismo za uzvrat nešto dobili – ako je čaša punu, ne možemo je napuniti, prvo je trebamo isprazniti. Razmjena energija mora postojati. Jedna se vrsta energije, uvijek pretvara u neku drugu vrstu energije.
Objavite i Vi sadržaj na Magicusu Upute za unos sadržaja Editiranje postojećih članaka

UNIVERZALNI ZAKON PLAĆANJA

Kao što već znamo, za svako putovanje - potrebna nam je Karta. Bez karte ni u kino ne možemo, ni u tramvaj, a pogotovo ne, na neko duže putovanje bilo kojim javnim prometalom. Kartu kupujemo Novcem, a već sam naglasila da je novac energija, i to jaka. U životu uvijek nešto moramo dati, da bismo za uzvrat nešto dobili – ako je čaša punu, ne možemo je napuniti, prvo je trebamo isprazniti. Razmjena energija mora postojati. Jedna se vrsta energije, uvijek pretvara u neku drugu vrstu energije.

Novac je simbol razmjene energije, jer novac jest energija i to jaka. Novac nam služi da nešto kupimo i da dobijemo, a ne da ništa ne davši – ušićarimo. Nikako ne možemo kao živo biće – čovjek napredovati na svom „životnom putovanju“, a da baš ništa ili vrlo malo – žrtvujemo. Jer ako želimo biti Osoba vrijedna poštovanja (bilo sami pred sobom – što je izuzetno važni ili pred drugima – što je manje važno), tada moramo poštivati Zakon Plaćanja – ako ga ne poštujemo – naplatit će nam se sam.

Ako želimo krenuti na „putovanje života“ bez vozne karte, i ako još pritom pojma nemamo u kojem smjeru želimo ići ili idemo, a pogotovo, ako glumimo ono što nismo, a mislimo da jesmo toliko – daroviti, učeni, maštoviti, vrijedni, marljivi, bolji od drugih, praveći se važni u svakom pogledu – varamo se jako, obmanjujemo sami sebe, zavaravamo se misleći da varamo i lažemo drugoga. Nismo svjesni svoje sramote pred Univerzalnim Zakonom Prirode – pred kojim smo se doveli u vrlo opasan položaj. Sve i svakoga možemo varati i zavaravati, baš kao i sami sebe, ali Zakon Prirode ne možemo varati, i to nikada ni ne bismo smjeli ni pokušavati (osvetit će nam se sigurno – imam primjera iz svoje dugogodišnje prakse kroz rad s ljudima),..!
.
Univerzalni Zakon Prirode, milom će nas ili silom kad-tad natjerati da platimo cijenu i veću od one koju bismo inače platili – da smo pošteno igrali „kartama života“ koje su pred nas bile postavljene. Kao što nije dobro kada se uzdižemo iznad drugih – praveći se važni, tako nije ni dobro sebe podcjenjivati, a nikako ne valja ni umanjivati svoje sposobnosti. Umjerenost je potrebna u svemu.
.
Autor teksta - Dolores Rodin, mob - 091/9576-267. (sofija132)

 

SADRŽAJ UPISAO

Član sofija132Merlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana sofija132 dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

🔝

KOMENTARI

 • 04.05.2017. 06:25h

  Član emilio-iiMerlin0

  Forma je Zakon.....

  Ako bi bilo točno da "zarobljeni ste u Formi misli" onda bi nam to značilo da svaki puta kada nastojimo zadovoljiti Formu mi i posežemo za Sadržajem!?

  I to 'vrlo' podsječa na "Država nikad ne plače" jer sve Plačaju državljani!

  A najlakši način da nekoga Zarobimo bi bio da mu damo "slobodnu Državu" a koja če onda trošiti 90% Energije na o-državanje Stvarnosti svakodnevice i što opet jako asocira na "pametniji popušta a jači kvači"?

  .....& sve bismo si mi to mogli i "SuperRačunalom" izračunati "crno na bijelo (pare na sunce ili razvedravanje vremena) al'li kada nebismo imali i taj Problem=Karika koja nedostaje nije u Lancu.

   

 • 09.05.2017. 11:44h

  Član emilio-iiMerlin0

  Ako-Koliko je Muji "stajalo"...

  ....Toliko je Fati i "stalo"!

  A-Pitanje je za SuperRačunalo "i":Šta je "to" Re-Produktivni Odnos!?

   

  E Lucija neka od'pipka!

   

  Vo... L i'l* M.

   

  P.S:Posredstvom Staklo-Plastike Nabijeni Strujom..... a onda nam dođe Kilo-Vat po Jedinici Vremena???

 • 02.08.2017. 20:19h

  Član emilio-iiMerlin0

  Divno je.........

  ......kada nam netko govori/tepa kako je sve u najboljem redu i odvija se prema planu!

  Nedivno je pak kada se ispostavi da smo izvisili i na začelju kolone a još i svojom krivicom jer smo povjerovali u priču i zaspali na lovorikama?

  I zato treba u sklopu 24 sata barem 6 puta ili svaka 4 sata izbaciti protuotrove pa i jer nas protivnik truje non-stop!?

   

  Također treba reči da nam kada nekoga mrzimo ne treba puno pa da ga i ubijemo dok kada ljubimo tada ni uz najbolju dioptriju ne možemo progledati.

  (muškarci se mogu sporazumijeti razumom pa čak ponekad i bez riječi ali je najdojmljivije ako još i zapjevaju u duetu jer tu se i vidi to zajedništvo oli "libreto"....... h ttps://www.youtube.com/watch?v=B7YGR17Yiyg   *)

   

  P.S:Treba isto tako i upozoriti seljake da se u gradu ne može ni na wc bez "karata" a o novcima je bolje šuškati nego govoriti ako več nemamo karticu???

IZDVOJENO

Tehnike

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝