Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1091

PUTA

OD 14.01.2018.

ZNAČENJE POZITIVNE I NEGATIVNE PRAČESTICE ZA NASTANAK STVARANJA I NEBESKIH DUALA

ZNAČENJE POZITIVNE I NEGATIVNE PRAČESTICE ZA NASTANAK STVARANJA I NEBESKIH DUALA
JEDNO ČISTO NEBESKO BIĆE SVJETLA PRENOSI BOŽANSKU OBJAVU PREKO JEDNOG OBJAVITELJA DANAŠNJEG VREMENA

 

1. ZNAČENJE POZITIVNE I NEGATIVNE PRAČESTICE ZA NASTANAK STVARANJA I NEBESKIH DUALA

 

 

                Teme ove objave:

 

1.        Nastojanje naših Prastvoritelja stvoriti na početku mali svemir. Strpljiva i marljiva  potraga za prikladnim profinjenim atomima, koji će odgovarati njihovim osobinama i budućim bićima s kojima će harmonizirati.

2.        Porijeklo naših  prastvaralačkih roditelja.

3.        Rađanje prvih bića svjetla pomoću naših roditelja – prastvaraoca, njihovi sinovi i kćeri.

4.        Evolucija elementarnih atoma.

5.        Stvaranje razvojnih područja u kojima ljubazno žive, međusobno povezani, minerali, biljke, životinje kao i prirodna bića, koja stalno teže višim stupnjevima evolucije.

6.        Veliko strpljenje prvih sinova i kćeri pri kozmičkom toku vremena, da bi sami mogli ostvarivati srdačna začeća.

7.        Pra-funkcija obaju stvaralačkih čestica u životnoj jezgri muških i ženskih svjetlosnih bića.

8.        Teški uspjeh proroka, sve do današnjeg vremena, zbog njihovog nepoznavanja zemaljskih zakonitosti i zakona o nebeskom životu kao i njihovo nepoimanje registriranih protuinformacija, koje mogu krivo prenijeti i odbaciti božanska saopćenja.

9.        Deset Zapovjedi, koje je prije tisućljeća primio čovjek – vjernik, sa stajališta nebeskog života.

10.     Nevidljivi krvotok snaga, koje proizvode molitve i njihovo djelovanje.

11.     Stalni razvoj darovanih životnih osobina pomoću novih iskustava nebeskih bića, kako bi mogli voditi bogatiji i sretniji život.

12.     Značenje samospoznaje i iskrenosti za brzo duhovno dozrijevanje i nebeski povratak.

13.     Zašto ovaj naš svijet, u kojem dominiraju muškarci, ne poštiva pravedni princip jednakosti svih bića i ne harmonizira sa   nebeskim principom života ?

14.     Koje zakonske kriterije trebaju ispuniti nebeski duali, da bi si mogli uvijek ishoditi dodatne energije i da bi mogli postizati nove stupnjeve razvoja ?

 

JEDNO ČISTO NEBESKO BIĆE SVJETLA PRENOSI BOŽANSKU OBJAVU PREKO JEDNOG OBJAVITELJA DANAŠNJEG VREMENA:

 

Pozdravljam sve ljude, čija su srca otvorena, da preko božanske pouke, razviju i usreće svoj život !

JA, nebesko biće svjetla, ovu sam objavu primio od  neosobnog JA SAM BOŽANSTVO ( Praduh ) i prenism vam je preko jednog objavitelja. Ovo je ponuda svim ljudima, koji su dobre volje i otvorena srca. Slijedite radosno UNUTARNJI PUT PREMA BOGU i tad će vam ova saopćenja pružiti veliki duhovni uvid u vašu nebesku domovinu svjetla.

Ova je objava također važna uputa za harmonične, partnerske odnose, jer vam omogućava bolje razumjeti nebeski stav o značenju i smislu vječnih dualnih veza. Ujedno se objašnjava  NEGATIVNA i POZITIVNA pračestica i njena funkcija u dualnom savezništvu.

Nadalje Praduh objašnjava stvaranje prvog bića svjetla spajanjem obadviju stvaralačkih pračestica. Isto se tako objašnjava dugi i naporni put praroditelja – stvaralaca, koji su za njihovo potomstvo tražili najbolje mogućnosti za začeće djece, nastojeći ih povezati s njihovim prvim sinovima i kćerima. Unatoč ograničenja ljudskog jezika Praduh omogućava ljudima, otvorena srca, shvatiti, koje su naporne i duge pokušaje naši prastvaraoci poduzimali, da bi uskladili profinjene stvaralačke atome, kako bi nebeskim bićima omogućili harmoničan život u jedinstvu i zaštitili od suvišnog kozmičkog zračenja.

Budite svjesni slijedećeg:  Naši prastvaralački roditelji, na temelju iskustava, uvijek su nastojali načiniti takvo stvaranja u kojem će , nebeskim bićima, biti moguć harmoničan, miran i sretan zajednički život i stalni daljnji i viši razvoj. Za ovo ostvarenje marljivo i strpljivo su tražili. Za nebeska bića, odgovarajuće osobine s kojima bi mogla živjeti slobodan život.

Kao što voda u svom koritu treba nesmetano teći bez zastoja, trudili su se naši Prastvoritelji stvoriti atome sposobne za razvoj. Oni su trebali od  PRACENTRALNOG  SUNCA primiti veliku količinu svjetlosne snage i stalno održavati visoku vibraciju svjetla, da bi ove snage mogli transportirati u za to predviđene kanale, u sva područja svemira. U ovom su optimalno uspjeli.

Kad su profinjeni atomi stalno izvodili željenu funkciju, pokušali su ih smjestiti u upravo raspoloživa svjetlosna tijela, koja su se sastojala iz trilijuna svjetlosnih atoma Ovo je bilo neophodno, jer su njihova bića bila stvorena u jednom sasvim drugom stvaranju, kojem im nije bio moguć nikakav pristup. Promjenom osobina  i funkcije atoma, koji su bili usklađeni našem načinu života, naši Praroditelji nisu više imali nikakvu vezu sa stvaranjem njihovog rođenja. Molim shvatite: Jedna magnetska povezanost, sa jednim stvaranjem i sa jednom nastanjenom planetom, moguća je samo tada, ako stvorena bića pokazuju iste osobine atoma i ako žive na isti način, koji  se odražava u zračenju i vibraciji. Ova zakonitost važi također i za duše u palom području.

Kad su naši roditelji – prastvaraoci napustili njihovo prijašnje stvaranje posjedovali su visoki stupanj znanja za ostvarenje jednog novog stvaranja. No za dobro funkcionirajuće novo stvaranje, kojeg su čeznutljivo željeli, bilo je potrebno iz temelja stvoriti nove atome i steći iskustvo u njihovoj primjeni. Naporna i duga nastojanja naših Praroditelja bila su praćena mnogim pogrešnim pokušajima i ovo su otvoreno uočavali. Oni su trebali dugo vrijeme pripreme dok im nije konačno uspjelo pronaći odgovarajuće atome, koji su planirano funkcionirali. Pri svom stvaranju mogli su se osvrtati na njihovo prijašnje, sveobuhvatno znanje iz  PRASTVARANJA. U novo oblikovanom stvaranju oni su još kao dual – parovi bili središte danih energija. Ovo se je kasnije izmijenilo rastezanjem i razvojnim proširenjem stvaranja i umnažanjem božanskih bića.

Svoje donesene energije vrlo su štedljivo primjenjivali i nastojali su, sa svojim mislima, različite atome usmjeriti u željenom pravcu,  prema još vrlo malom svemiru. U tu svrhu trebali su najprije svjetlosne kanale, koji će moći magnetski održavati konstantnu  poziciju i snabdijevati svoje snage – poznate kao eterične snage ili struje božje ljubavi. Stoga su ispleli svemir s velikim brojem svjetlosnih kanala, koji su u stanju transportirati veliku količinu energije i također svjetlosna bića od jedne planete prema drugoj. Postupno su se oblikovali još mali profinjeni događaji, s još nedovršenim suncima i planetima. Kad su se učvrstile kozmičke temeljne zakonitosti i kad su atomi počeli ustaljeno funkcionirati u stvaranju, tad su naši Praroditelji počeli prilagođavati svoja svjetlosna tijela odgovarajućoj funkciji svemira. S tekućom energijom u svemiru stvorili su kozmičko jedinstvo, kojem su se priključili oni i njihovi potomci, preko životne jezgre, sa svim životom u nebeskom kraljevstvu. U tu svrhu morali su investirati mnogo strpljenja, jer trilijuni svjetlosnih čestica njihovih bića trebale su primiti informacije novih funkcija s predviđenim novim česticama.

Ovim mjerama njihova su svjetlosna tijela postala identična s još malim svemirom (nebeskim životom) u strukturi atoma i u njihovoj zakonitoj funkciji. Ali ovi kozmički atomi nisu pokazivali one osobine bića svjetla tj. onaj način ponašanja, koji je bio registriran kao informacije u njihovim atomima.

Pokušajte si zamisliti početnu situaciju, još malog profinjenog stvaranja i naše roditelje Prastvaraoce pri njihovom napornom stvaranju. Ako vam je ovo moguće tad ćete duhovno bolje razumjeti  slijedeći dio ovog objavljivanja.

Naši roditelji – Prastvaraoci svojim radom i radošću imali su, pri svojem stvaranju, na raspolaganju veliki broj nebeskih atoma. Za preuređivanje i usavršavanje njihovih svjetlosnih tijela bio im je potreban precizni izbor atoma, koji trebaju održavati svaku nebesku zakonitost, bez komplikacija pri energetskom opterećenju i u fleksibilnosti. Isto tako trebali su moći, bez poteškoća, prihvatiti stalno nove načine ponašanja pri njihovoj evoluciji  u nebeskom životu. Nebeskim svjetlosnim bićima također je trebao biti  uvijek moguć vibraciono viši i svjetlosno intenzivniji odnosno energetski i misaono bogatiji život. Ovo im je izvanredno uspjelo, kako za njih tako i za njihovo ljubljeno potomstvo.

Nebeska su bića bila radosna i sretna, što im je darovan vječni život. Stoga se uvijek zahvaljuju preko Praduha – „JA SAM BOŽANSTVO.“  To činim i ja, čisto nebesko svjetlosno biće i radujem se, što po božjoj volji mogu dalje prenositi ove objavljene poruke iz struje božje ljubavi.

Znajte, da ovo znanje ne potječe od mene, jer mijedno nebesko biće nije sposobno poučavati, budući mi svi za naš neosobni život ne trebamo nikakve vođe. Sve znanje i informacije, koje trebamo za naš životni razvoj mi stalno primamo iz neosobnog Božanstva, koje se nalazi u Pracentralnom suncu. Ono ima najveće značenje u našem životu jednakosti, pravednosti i srdačnosti.

Vi si još ne možete predočiti veliku razliku između vašeg zemaljskog života i našeg nebeskog, jer vas je od djetinjstva jako prožimao vanjski, svjetovni život i život utemeljen  na osobnim odnosima. No, jednom će i u vama biti zauvijek ugašen svijet osobnih odnosa, jer ćete kroz nova iskustva, sa skromnim, nebeskim načinom života, u kojem se stalno nalazi vaša osoba, postati svjesni, kako je lijep neosoban život. Tad će za vas postati posve neinteresantno ponašanje kojem još teži vaša osoba. Čisto duhovno biće želi vam od srca, da se uskoro razvijete i iskusite ovo duhovno stanje.

Iz struje božanske ljubavi primio sam neizmijenjeno i zahvalno ovu objavu i prenosim je, preko ovog medija, svim ljudima otvorena srca !

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, želim vam sretnu i blagoslovljenu nedjelju. Lp

  26.05.2024. 07:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  L.P.

  16.05.2024. 16:58h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragim povratnicima. Lp

  16.05.2024. 08:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Svuda pođi - Magicusu dođi.

  14.05.2024. 22:42h
 • Član vanessavanessa

  .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

  14.05.2024. 16:40h
 • Član bglavacbglavac

  Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

  12.05.2024. 07:57h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

  01.05.2024. 07:55h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info