Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1869

PUTA

RAZBIJANJE MITA Dr. Jurinčić: ‘Cjepivom se stvara tek privremen imunitet, a posljedice su dalekosežne’

RAZBIJANJE MITA Dr. Jurinčić: ‘Cjepivom se stvara tek privremen imunitet, a posljedice su dalekosežne’
Ovo je ofenziva!”, započinje naš razgovor dr. Nada Jurinčić, umirovljena pedijatrica sa splitskom adresom o buri ospica koja ove dane mete medijske stupce. Navode se laži, generalizira, šire poluinformacije… Cjepivom se stvara tek privremen imunitet, tvrdi. Naime, niti jedna studija u Hrvatskoj nije pokazala kolika je koncentracija antitijela poslije cijepljenja – kako je onda moguće da je, cijepljen, odrastao čovjek zaražen ospicama – pita se naša sugovornica koja je svoju dugogodišnju medicinsku praksu odradila na afričkom kontinentu. Izvor: nportal.hr

“Postoji grupa zaraznih bolesti koja se zove dječje bolesti. U narodnoj mudrosti kaže se kad je nešto lagano ‘Ah, to mu dođe kao dječja bolest’ zato što te dječje infektivne bolesti imaju specifične značajke koje nisu karakteristične za zarazne bolesti odraslih. Zarazne bolesti dječje populacije postoje kako bi se imunološki sustav djeteta izvježbao. Naravno, djeca imaju različit imunološki sustav i otpornost. Imate djecu koja su normalna, dobro uhranjena, a tu je i onaj dio djece koji boluje od nekih kroničnih bolesti kao što su primjerice šećer, srčano ili bubrežno oboljenje – e, ta će djeca biti ugrožena svakom bolešću što svakako ne znači da će umrijeti od morbila danas. To su smiješne stvari!”, kaže.

“Radila sam u žarištima epidemije i gledala što se radi, bila sam u Sjevernoj Africi te povremeno odlazila u Sudan, no ovdje govorimo o Europi. Naša djeca su uglavnom uhranjena i dobrog stanja. Manipulira se s dvama različitim terminima, a to su vakcinacija i imunizacija. Kako se vrši cijepljenje? Zašto se daju kokteli? Gdje vas u prirodi može napasti toliko bolesti odjednom? Mi se u okolišu možemo zaraziti samo dišnim putem, a ovdje se virus daje supkutano. Organizam se jednako ne bori s bolešću izazvanom respiratorno i krvlju.” “Također”, nastavlja dr. Nada Jurinčić, “nitko ne spominje posljedice aluminija koji je sastavni dio cjepiva te se, jer se daje pod kožu, ne može izlučiti iz tijela.”

“Tijelo se prema aluminiju ponaša kao prema stranom tijelu, njega fagociti progutaju i nose ga u sebi. Takav fagocit imunološki sustav ne prepoznaje kao normalan. Teški metali mogu biti preduvjet za autoimunu bolest. Uzrokuje se degeneracija neurološkog sustava koji počinje razarati vlastiti organizam. Govorim o bolestima kao što su multipla skleroza, Parkinsova bolest, reumatski artritis… Ovo je priča koju kolege iz pedijatrijske udruge ne žele načeti međusobno. Ja ne mogu ostati ravnodušna. Nitko nema pravo unijeti u tuđe tijelo ništa protiv njegove volje, jer bi u suprotnom to značilo da smo robovi.”

Dječja bolest treba doći u toj dobi, naglašava, a cjepiva, smatra, upravo otvaraju opciju da se te bolest javlja u odrasloj dobi kad je daleko teža. To što procijepljeni Dubrovnik nema epidemiju morbila ide u prilog ranije objašnjenom. Naime, kad bi bolest došla u prirodnom obliku te se vakcinacija izvršila u periodu kad je i vrijeme morbila, jer svaka bolest koja je zarazna ima svoj ciklus u prirodi, djeca bi dobila malu količinu virusa, ali bi svaki od njih i ojačao imunitet. “Kad dođe ciklički porast koncentracije virusa u prirodi, djeca koja su u grupicama (vrtići ili škole) trebala bi nositi maskice kao što to rade Kinezi. Netko bi imao morbile koje ne bi ni primijetio, dok bi drugi imao one subkliničke – možda bi imao jedan do dva dana temperaturu, dakle bilo bi različitih slučajeva, ali bi se dogodio trajni imunitet populacije.”, zaključuje.

Svakom roditelju dr. Nada Jurinčić preporučila bi da traže od liječnika odgovore na navedena pitanja i tek onda donesu vlastitu odluku jer “u svijetu imamo epidemiju autizma. Praktički svako četvrto dijete u SAD-u ima neki oblik autizma. Ja osobno ne mogu tvrditi da je uzrok cjepivo, ali ni oni ne mogu tvrditi da nije!.”

Izvor: nportal.hr

Prenijeto sa : Transformacija svijesti

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 12.06.2018. 09:48h

  Član emilio-iiMerlin0

  Mi nismo anđeli........

  Svi mi razmišljamo veoma identično a samo su nam uloge veoma raznolike odnosno nas naši i historijski ratovi prikazuju u pravom svijetlu odnosno se to mijenjaju metode ali princip ostaje isti?

  Pitanje je kako bismo razmišljali da smo na Billovom mjestu jer mi se i za sitne pare prodajemo a kamo li kada počnemo računati u milijardama!

  h ttps://www.youtube.com/watch?v=nq30UlA9xqY

  ......ali možda nismo ni toliki griješnici ako nam je toliko toga nametnuto izvana?

  Uostalom:

  *Naočigled esencijalne neslobode i izrabljivanja kojem podležemo, možemo i aktuelnu diskusiju o primerenom uzgoju domaćih životinja da pogledamo u novom svetlu. Jer, kao što kaže Kerol Tigs, mi životinjama činimo samo ono što Voladoresi nama čine - kao učeni robovi svojih gospodara besramno ih izrabljujemo: muzemo ih, sisamo i koljemo, krademo njihova jaja i povrh toga činimo ih poslušnima na najrazličitije načine. Vezujemo ih, trpamo u kaveze, podrezujemo im krila, rogove, kandže i kljunove, dresiramo ih, činimo zavisnima i ubijamo u njima agresivnost i prirodan nagon za slobodom.

  Naše celokupno ponašanje je prožeto time, jer mi ne samo da izrabljujemo domaće životinje, nego i celokupnu živu i neživu prirodu – uključujući ljude oko nas. Uprkos ukidanju ropstva i opštem načelu modernog sveta, koje propagira slobodu, jednakost i bratstvo, ti uslovi vrede tek za one retke, koji su u socijalnom sistemu izborili gornje položaje. Većina još uvek živi i radi u zavisničkim odnosima, u kojima su manje ili više dobrovoljni robovi, iako danas više ne nose lanac oko vrata. Njihova jedina uteha leži najčešće u činjenici da postoji neko ko je još niže na hijerarhijskoj lestvici, koga mogu da izrabljuju i ugnjetavaju, sasvim u stilu bicikliste: gore pognut, dole gazi*

  **"Everyone of us can 'see' energy - even now - but you are no longer aware of it. Infants on the other hand perceive energy directly. However, as they get older the 'Usher' introduces them to the world of ordinary reality. Instead of seeing amorphous energy, the infant one day will assemble the energy configuration into...a table. A toy. A dog. A tree. Each time the transformation comes from the Usher.

  "First and foremost we live in a world of energy. Only secondarily do we live in a world of objects. The position of the assemblage point determines the reality that we assemble of the energy.

  "This world is not as important as we make it out to be. Our language is biased; we call it 'reality' when it is really only one of many modes of the assemblage point. For convenience though let us refer to it as 'ordinary' reality.

  "Ordinarily once the Ushers do their work of helping us perceive the various energy configurations as 'objects,' the assemblage point is fixed once and for all and the assemblage point does not move thereafter.

  "We are forced to maintain a world of everyday life until we die.**

  ***Have an integrity about it - don't brag or compete (competition is the worst thing in the world, it is a primary support for the third cornerstone of everyday reality, the sense of self importance).***

  ((Nemo znanje je nešto što svi imamo«, nastavio je.
  »To je nešto što svime vlada, što ima potpuno znanje
  o svemu. Ali to ne može da razmišlja, pa tako ne može
  ni da govori o tome što zna.
  Vračevi veruju da kada čovek postane svestan da
  zna, i kada želi da svesno zna to što zna, on gubi iz
  vida to što zna. To nemo znanje, koje ti ne možeš da
  opišeš, jeste naravno namera — duh, apstraktno. Covekova
  zabluda je u tome što je želeo da to zna neposredno,
  onako kako zna svakodnevni život. Što više
  to želi, to utoliko više prolazi.«
  »Ali šta to znači rečeno običnim rečima, don Huane?
  «, upitao sam.
  »To znači da se čovek odrekao nemog znanja u korist
  sveta razuma«, odgovorio je. »Što se on više drži
  sveta razuma, to više namera postaje efemerna.«


  _________________________

  Opasno je kad ne znaš šta ti se dešava. Kada
  to znaš, više nema prave opasnosti.«
  Zatim je govorio o čoveku iz davnina. Rekao je da
  je čovek iz davnina znao, i to najneposrednije, šta da
  radi i kako to najbolje da radi. Ali, pošto mu je išlo tako
  dobro, počeo je da razvija osećanje sebičnosti, koje
  mu je pružalo osećaj da može da predvidi i planira
  postupke koje je hteo da izvede. I tako se pojavila ideja
  individualnog »ja«; jednog individualnog ja koje je počelo
  da vlada čovekovom prirodom i obimom njegovih
  dela.
  Kako je osećanje individualnog ja jačalo, čovek je
  gubio svoju prirodnu vezu sa nemim znanjem. Savremeni
  čovek, pošto je baštinik tog razvoja, postaje bespomoćan
  jer je uklonjen od izvora svega, tako da je sve
  što može da izrazi, njegovo očajanje, i to nasilnim i ciničnim
  delima samorazaranja. Don Huan je naglasio da
  je razlog za čovekov cinizam i očajanje ono malo nemog
  znanja što je u njemu ostalo, koje radi dve stvari: prvo,
  pruža čoveku mogućnost da nazre svoju vezu sa izvorom
  svega; i drugo, čini da čovek oseti da bez te veze nema
  nade da se smiri, da se zadovolji, da postigne.

  _______________________________

  otkrili
  da svako pokretanje skupne tačke znači kretanje
  od prekomerne zabrinutosti za individualno ja koje je
  žig savremenog čoveka. Nastavio je i rekao da vračevi
  veruju da je položaj skupne tačke to što od savremenog
  čoveka pravi ubilačkog egoistu, koji je potpuno posvećen
  svojoj slici o sebi. Pošto je izgubio nadu da će se
  ikada vratiti izvoru svega, čovek traži utehu u svojoj
  sebičnosti. I radeći tako, uspeo je da svoju skupnu tačku
  učvrsti baš na onom mestu gde ovekovečuje svoju sliku
  O sebi. Otud se može reći da svako kretanje skupne tačke
  od njenog uobičajenog položaja završava pokretanjem
  čoveka od slike o sebi i njene prateće okolnosti: samovažnosti.

  _______________________________

   razotkrili tu samovažnost
  i videli da je ona samosažaljenje prerušeno u nešto
  drugo.
  »Zvuči nemoguće, ali to je tako«, rekao je. »Samosažaljenje
  je pravi neprijatelj i izvor čovekove bede. Bez
  izvesnog stepena sažaljenja prema sebi samom, čovek
  sebi ne bi mogao da dopusti da bude toliko samovažan
  kao što jeste. Dakle, kada se jednom angažuje sila samovažnosti,
  ona razvija sopstveni impuls. I baš je ta
  naoko nezavisna priroda samovažnosti to što pruža pogrešno
  osećanje vrednosti.«

  ____________________________

  Položaj samorefleksije«, nastavio je don Huan,
  »primorava skupnu tačku da skupi svet lažnog sažaljenja,
  ali u stvari prave okrutnosti i samocentriranosti.
  U tom svetu, jedini pravi osećaji su oni koji pogoduju
  onome ko ih oseća.))

  ((Don Huan je rekao da je ljudska svest kao jedna
  velika kuća naseljena duhovima. Svest svakodnevnog
  života zapečaćena je u jednoj sobi te ogromne kuće,
  čitavog života. U tu sobu ulazimo kroz magični otvor:
  rođenje. I izlazimo kroz drugi sličan magičan otvor:
  smrt.)))

  OR  - "A Different View of the World "

  !!! Acupuncture is certainly one of the most valuable resources healers use to help patients. The strange thing is that modern medicine does recognize acupuncture as a bona fide practice, not because it wants to but because its results cannot be denied. Modern medicine cannot explain how acupuncture works because it refuses to recognise the human being as conglomerate of energy channels invisible and undetectable to its instruments. Glorious will be the day when medical science puts aside their prejudices and benefits from the knowledge of the healers! But that will only be possible through a cultural revolution which alone can make ‘doctorates in energy studies’ acceptable to our universities. Unfortunately, as long as huge economic interests are involved, that revolution will not happen. Large pharmaceutical laboratories that commercialise medicines are the real villains. It is they who sponsor doctors, they who toy with the public health. Not only do they make medicines, they also create diseases for which they subsequently sell us cures. There is no denying that much good has been done by pharmaceutical products: they do help the sick recover. The same results, however, can be achieved much more simply and costeffectively by using natural means which do not have contraindications: plants, salts, massages, cleansing, and energetic balancing. It is simply the matter of choosing the most suitable treatment for each patient. Once people have learned to take care of themselves, everything will be different.
  People will be aware of themselves, and then there’ll be no need for doctors because everyone will know how to cure themselves. In fact, there will be very few diseases because people will know how to prevent them in the first place: how to avoid harmful habits, adopt a balanced diet and appropriate physical activities. That will be a true revolution, like the introduction of latrines, personal hygiene and regular washing of hands were in their time. It would be really great if schools, instead of endlessly teaching useless things, taught students about the functioning and the maintenance of the body as their basic subject. A simple action of this kind could prevent countless diseases. Self-healing is a matter of self-awareness. As our awareness increases, our energy increases with it, and so does our ability to act upon ourselves. That in turn further increases our energy and consequently our self-awareness, thus closing the circle. ???

  One su cijepljene i liječe ili.... plaču za nečim neobjašnjivim!?

  - ht tps://www.youtube.com/watch?v=OyEICTuUei4

  - ht tps://www.youtube.com/watch?v=Dy_fEcKaawU

 • 12.06.2018. 12:20h

  Član iridaMerlin32

  Emiliov prijedlog

 • 12.06.2018. 12:21h

  Član iridaMerlin32

  Emiliov prijedlog

 • 12.06.2018. 12:21h

  Član iridaMerlin32

  Emiliov prijedlog

 • 12.06.2018. 12:26h

  Član iridaMerlin32

  Nije teško zbrojiti dva i dva...

  Klika je uništila naš imunološki zavod da bi nam uvaljivali svoja cjepiva...

  E sada, treba natjerati narod da ta cjepiva i prihvati...

  Trebalo bicijepiti zdravstvo, medicina se razboljela...

 • 13.06.2018. 08:36h

  Član bglavacMerlin14

  Ovo stanje bi mogli nazvati " Kad medicina postane najveći neprijatelj čovjeka"!

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Hvala i tebi . Lp

  09.05.2021. 17:00h
 • Član iridairida

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥

  09.05.2021. 13:32h
 • Član iridairida

  I tebi Božice sve sretno i lijepo..♥♪♫ ♥*♪♫ ♥...., i ti si mama...

  09.05.2021. 13:32h
 • Član bglavacbglavac

  Drage mame, sretan vam vaš dan. Uživajte danas. Lp

  09.05.2021. 07:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep dan vam želim. Lp

  07.05.2021. 06:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro veće. Lp

  06.05.2021. 20:39h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.05.2021. 19:55h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info