Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član BhairavaDeva

Upisao:

BhairavaDeva

OBJAVLJENO:

PROČITANO

672

PUTA

OD 14.01.2018.

"Tehnka" JA

Nema potrebe da zamišljate Apsolut, niti da meditirate na kvalitete Saguna Brahmana niti da meditirate na vrline. Uđite u osjećaj JA i odbacite sve ostalo, jer JA osjećaj je JEDINA STVARNOST koja postoji.
Opustite se. Nebitan je položaj u kojem sjedite. Ako vam je udoban taj u kojem ste sada onda je on idealan za ovo.
Prepustite se nekoliko trenutaka prostom posmatranju tijela i uma. Bez mješanja u proces koji traje. Taj proces je samo odraz trenutnih vibracija koje prožimaju vaš um. Tijelo prosto reaguje na njih. Stoga ništa ne mjenjate samo posmatrajte što se zbiva.
Nakon nekoliko minuta obratite pažnju na sam proces posmatranja. Na sam čin posmatranja. Pratite posmatranje do njegovog Izvora.
Nebitno je koliko duboko to osjećate.

Sada, dok je vaša pažnja usmjerena na posmatrača i osjećaj koji duboko u sebi osjećate kao JA. Ne kao Ja Jesam, jer je to definicija i ona će vas vrlo brzo izbaciti na površinu, zbog identifikacije.
Jedna od "zamki" jeste prostor koji možete osjetiti dok se "konektujete" na osjećaj JA. Ne obraćajte pažnju na njega, to je proces koji se zbiva obrtanjem pažnje.
Taj prazan prostor će se uskoro pretvoriti u punoću koju prožima JA osjećaj. Samo nastavite da idete ka Izvoru tog osjećaja, bez obzira na ekstazu koja će se vjerovatno javiti i ona je samo u ovom trenutku ometajući faktor.
Ostanite u tom osjećaju JA koliko možete. Ako se izgubi, što je normalno u početku, ponovo se vratiti na taj osjećaj JA.

Jedan od načina da se također priđe tom osjećaju jeste da uskladite dah sa osjećajem JA.
Osjetite kako svaki udah i izdah ulazi i izlazi iz tog osjećaja JA.
Veoma brzo će vas uvesti u isti prazan prostor koji ispunjava osjećaj JA.
Što dah postaje suptilniji i laganiji, jedva osjetan, više ćete osjećati "konekciju" sa JA.

Taj "dodir" sa JA-osjećajem jeste prvi korak u apsorbovanju u Sebe. I on je najbliži osjećaj onom što se zove Buđenje ili Samospoznaja. No, znajte da ni osjećaj JA nije Probuđenje. On je najbliži "osjećaju" koji se zbiva u trenutku dodira sa Apsolutnim u sebi.

Sljedeće što sljedi iza toga osjećaja JA jeste lagani gubitak, lagani nestanak sve percepcije koja se može desiti na nekoliko trenutaka, apsorbcijom u JA.
Nemojte ga ganjati, jer će sama intencija da ga odagna. Sama intencija je pomjeranje uma. I to vas vraća nazad na početak.

Redovnom praksom ovog gore što sam napisao, većina će jako brzo da dotakne onaj unutrašnji duboki osjećaj Sebstva.
Iz ove "tehnike" meditacije ćete izlaziti osvježeni kao poslje dubokog sna. (Duboki san je boravak u onom Što Jeste.) Ako je radite odmah nakon ustajanja osjećaj JA koliko god da bude izbljedio dnevnim aktivnostima neće u potpunosti nestati. Kasnije će se događati nešto veoma interesantno a to je da u nekim trenutcima taj osjećaj JA "sam" dođe u polje vaše svakodnevne percepcije u bilo kojoj aktivnosti koju trenutno radite.

Još nešto.

Pre nego što se bilo šta pojavi, bilo to vanjski svijet ili unutrašnji svijet mora postojati JA koje svjedoči postojanju toga. Osjećaj JA je ispoljenje Apsoluta. Ne i sam Apsolut. No to je najbliži osjećaj koji možete percepirati. Iza njega nastaje potpuna APSORBACIJA u Apsolutu. Ili ti Nirvikalpa Samadhi. On može trajati par minuta ili par dana. Nebitno.
JA osjećaj je sam Život. I on prožima ovu kreaciju.

Ovo je jedan od najdirektnijih puteva.
Nema potrebe da zamišljate Apsolut, niti da meditirate na kvalitete Saguna Brahmana niti da meditirate na vrline. Uđite u osjećaj JA i odbacite sve ostalo, jer JA osjećaj je JEDINA STVARNOST koja postoji. Budnost koja se posle toga javlja je ono što većina osjeti nakon niza godina meditacije sa tehnikama Afirmacije. Sa ovom "tehnikom" to je mnogo brže, da ne kažem tri ili četri puta brže od klasičnih pristupa.

Kasnije ovaj osjećaj JA možete svesno dovoditi u sve aktivnosti koje radite, što će vas održavati u povišenom stanju svesti. A i za to postoji jedan način koji je dosta jak i brz. No o njemu malo kasnije, kada odradite ovo ovdje napisano.

Ako štogod nije jasno, rado ću odgovoriti.
Niti jedno iskustvo koje se javlja tokom ovoga a biće ih mnogo, nije previše bitno. Dapače, sve je to ometanje i odvračanje pažnje sa JA osjećaja. Znači sve ih odbacite.

Pozdrav
Bhairava Deva

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 26.02.2009. 08:22h

  Član safirisMerlin7 Šaljem ti topli svjetlosni zagrljaj dobrodošlice:)
 • 26.02.2009. 08:36h

  Član mlabosMerlin12 BhairavaDeva dobro došla na magicus!
 • 26.02.2009. 08:41h

  Član mlabosMerlin12 ili došao...ali ionako sve je JEDNO :)))
 • 26.02.2009. 08:48h

  Član mlabosMerlin12 i eto bila na tvom blogu...ON JEST...
 • 26.02.2009. 08:53h

  Član vajranMerlin3 majo, kada neznaš, jednostavno kažeš da je sve jedno... jeli to neka tehnika... biće da je žensko... da je muško, bio bi... volim kada na kraju teksta piše da sve odbacim... super... pa... bacam... fijuuuu...
 • 26.02.2009. 09:03h

  Član vajranMerlin3 kuda li je samo odletjelo. moram paziti...nasumično bacanje nije dobro...koji bi samo nered nastao da sve pobacam. toliko toga ima... probao sam... ali nema takvog komunalca koji bi to počistio... uradi-sam... a i nije dobro živjeti u smeću. a smeće nije smeće dok ne baciš...
 • 26.02.2009. 09:06h

  Član borivojMerlin3

  BhairavaDeva,

  možeš pročitati što i drugi misle o ovoj tvojoj tehnici meditacije, toliko radi znanja i ravnanja, ja objavio jučer: https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=17687 lijep ti pozdrav! :-))))
 • 26.02.2009. 09:09h

  Član bhairavadevaMerlin2 Svima zelim fin dan i saljem vam pozdrav.
 • 26.02.2009. 09:10h

  Član bhairavadevaMerlin2 @Borivoj Procitao sam. Hvala na sugestiji. Pisemo se dalje. Pozdrav
 • 26.02.2009. 09:11h

  Član vajranMerlin3 pozdrav tebi bhairavadeva... imam komunalni problem... nisi naveo gdje je deponij i treba li nam....
 • 26.02.2009. 09:15h

  Član vajranMerlin3 ...i kako da znamo sa sigurnošću da smo stvarno odbacili kada smo bacili....
 • 26.02.2009. 09:54h

  Član vajranMerlin3 ..i da formuliram pitanje... uđite u osjećaj ja i odbacite sve ostalo... ako štogod nije jasno, rado ću odgovoriti... kaže bhairavadema... gdje i kako... pita vajran...
 • 26.02.2009. 11:53h

  Član umaMerlin0 možeš pročitati što i drugi misle o ovoj tvojoj tehnici meditacije, toliko radi znanja i ravnanja, ja objavio jučer: https://www.magicus.info/hr/m agicus/tekst.php?id=17687 lijep ti pozdrav! :-)))) Ahahahahahahh, koja si ti uvlakuša.... Kakvo znanje i ravnanje, lik koji piše ovakve stvari da se zanima za infantilne komentare...ccccc
 • 26.02.2009. 16:54h

  Član borivojMerlin3 Upisao: nihonkichigai Kategorija: Priče Učitelj Yun-men Majstor zena Yun-men (jap.Ummon,864-949)jednom je rekao: \"Naša škola ti dopušta da kreneš kojim god hoćeš putem.On te ubija ili uvodi u život - ili jedno ili drugo.\" Jedan od redovnika upita : \"Kako ubija ?\" Majstor je odgovorio : \"Zima odlazi,a proljeće dolazi.\" \"Kako je to kad zima odlazi,a proljeće dolazi ?\" upitao je redovnik. Majstor mu odgovori : \"Zabaciš štap na rame,lutaš ovuda,onuda,na istok,ili zapad,sjever ili jug,kuckaš po divljim panjevima,ako ti se tako sviđa.\"
 • 26.02.2009. 20:32h

  Član vajranMerlin3 bhairavadeva ignorira pitanja... namjerno to radi. pitao sam svoj visak. zato jer on želi odgovarati samo na pitanja usmjerena na podršku njegovim stavovima. ostalo ga ne zanima.
 • 26.02.2009. 21:50h

  Član umaMerlin0 Tamo gdje sam Ja, ne postoji \"moja\" ili \"tvoja\" strana vec samo moja, I u Svjetlosti Ja Jesam al\' u Tami nisam izuzev kad upalim svjetlo. Ja sam Mracan kao ambis, uglavnom kad nista ne vidim, u koji se spotaknem. U praznini Nistavila Ja nosim fenjer za svaki slucaj.
 • 26.02.2009. 22:00h

  Član vajranMerlin3 ... kada si mračan kao ambis, u ambisu si. u ambisu je mrakača... ja ne treba-m fenjer ni u kojem slučaju.
 • 27.02.2009. 17:41h

  Član borivojMerlin3

  KOMENTATORIMA,

  VRIJEME JE ZA KOREKCIJU PONAŠANJA: ------------------------------------------------ hvala te bože.... svi komentari od danas... stvar se popravlja... NAKON POČETNOG UDARA PO BHARIRAVA DEVI, sad smo se malčice korigirali... tako vas volim... pozdrav prijatelju i drž mi se. :-))) boro
 • 27.02.2009. 18:40h

  Član vajranMerlin3 boro, ovo obraćanje komentatorima ti uistinu nije trebalo. ali ako će to tvoje soljenje doprinijeti zabavi, samo naprijed...
 • 28.02.2009. 07:26h

  Član borivojMerlin3

  dragi vajran...

  razočarao si me zadnjih dana... 1.- dosoljavanje meni pameti tvojim teorijama, kemijskim, fizikalnim, atomskim, da, otkud DUŠA MRTVACA TEŠKA 22 grama, a da to nisi provjerio... a ti što pišu baljezgare... 2.- kod mene na isti ovaj ispis \"TEHNIKA\" JA, a tako i ovdje pogledaj koliko je TVOJIH nepotrebnih komentara, da na kraju završavamo i sa GLOGOVIM KOLCEM??? zašto, kome i čemu to služi... 3.- učiniš li još koji nepromišljeni kiks ili preseravanje, ja mijenjam ploču prema tebi, imat ćeš tretman kao neki... RAZMISLI PRIJATELJU, OVO SVE ŠTO NAVODIM NIJE BILO U REDU S TVOJE STRANE... NEŠTO OD TVOGA ISPISA: vajran 26.02.2009 09:11 h pozdrav tebi bhairavadeva... imam komunalni problem... nisi naveo gdje je deponij i treba li nam.... vajran 26.02.2009 09:15 h ...i kako da znamo sa sigurnošću da smo stvarno odbacili kada smo bacili.... vajran 26.02.2009 09:54 h ..i da formuliram pitanje... uđite u osjećaj ja i odbacite sve ostalo... ako štogod nije jasno, rado ću odgovoriti... kaže bhairavadema... gdje i kako... pita vajran... JEBI GA, OVO JE ČISTO PRESERAVANJE S TVOJE STRANE! MOZGA, GRAM MOZGA VIŠE, NEBI ŠKODILO... .................. KOMENTATORI, MOLIM KOREKCIJU U PONAŠANJU borivoj 27.02.2009 17:44 h USLIJEDILA JE PROMJENA, U SKLADU TOGA I PONAŠAJTE SE. ONO ŠTO STE SASULI, TO I POLIŽITE JER VJETAR PUŠE SA DRUGE STRANE... BHARIRAVA DEVA, borivoj 27.02.2009 17:37 h hvala te bože.... svi komentari od danas... stvar se popravlja... NAKON POČETNOG UDARA PO BHARIRAVA DEVI, sad smo se malčice korigirali... tako vas volim... pozdrav prijatelju i drž mi se. :-))) --------------- boro - sirena 27.02.2009 18:09 h Mogla bi napisati komentar -ali neću ..mogla bih i komentirati koji komentar ..ali to se još manje isplati..tolika gužva..samo to mogu reći ..oko jedne metode koja nemože bit jednostavnija nego što jest..te one metoda uma koja je slijedi ..sučeljavanje različitih stajališta ..osporavanje..sudaranje ..razdvajanje..i anihilacija..uvijek je tako..Početak i kraj svake tehnike je- ljubav i SVAKE METODE KOJA IZ TOGA PROIZLAZI ..I OBJAŠNJENJA..ISTO TAKO..A HUMOR JE UVIJEK NAJBOLJI..JER TO ZNAČI DA SI PREVAZIŠAO I SEBE I TU METODU I POSTAO KRALJ SVIH METODA ..LJUBAVI.. POZDRAVI SVIMA.. ----------- sirena 27.02.2009 18:32 h U svakom slučaju..Hvala vam što postojite ..svi vi koje ovdje srećem ..ništa nebi mijenjala na ikome ..SAVRŠENI STE TAKVI KAKVI JESTE..puse ----------------- Kaja 27.02.2009 18:41 h Da ne mudrujem .... kopiram u potpunosti Sirenu .... U svakom slučaju..Hvala vam što postojite ..svi vi koje ovdje srećem ..ništa nebi mijenjala na ikome ..SAVRŠENI STE TAKVI KAKVI JESTE..puse ..... jedino nadomećem .....ako uživate u sebi ...UŽIVAJTE .... Puse svima ! ----------------------- \" ... A HUMOR JE UVIJEK NAJBOLJI..JER TO ZNAČI DA SI PREVAZIŠAO I SEBE I TU METODU I POSTAO KRALJ SVIH METODA ..LJUBAVI.. POZDRAVI SVIMA.. \" - SIRENA BHAIRAVA DEVA - TEBI POZDRAV! LJUBIM SIRENU, puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... ------- iz indijanske mudrosti... borivoj 28.02.2009 06:58 h 2. Budi tolerantan prema onima koji su se izgubili na putu. Neznanje, ljutnja, ljubomora i pohlepa izlaze iz izgubljenih duša. Moli se za to da pronađu vodstvo. -------------------- neće ti nikada pronaći vodstvo... nema šanse... garant...
 • 28.02.2009. 07:29h

  Član dinajaMerlin2 Dobro vam jutro dragi virtualani prijatelji!!!!!!! Dok se svitanje bori sa ostatcima tame i ona daleka svjetlost skida ljepotici noći srebrnu haljinu ja stojim na obali sna i prisjećam se njegove ljepote....... Zavoli dan u kojem se budiš šapuće mi mjesećina pri odlasku zavoli misli i sjećanja šapuće mi sijač zvijezda zaboravljenom muzikom tuge, dozvoli srcu da diše, šapuće mi krilati konj koji me je noćas nosio u daljine........... Za mrkim čempresima dime se iskre ljubićastog svitanja Pred mojim snenim očima izrasta zdenac s krilatim Amorom od kamena koji nijem još uvijek sanja. Zavoli dan u kojem se budiš, ruke sijača zvijezda još uvijek prebiru po harfi tiho, još tiše zvuci tuge postaju cvrkut ptica, miris jasmina pred mojim prozorom........ ljepota dana u kojem, u kojem još snena pozdravljam Danicu i volim............. doista volim dan u kojem se budim.........
 • 28.02.2009. 08:13h

  Član gemini1Merlin2 Dečki, mir i ljubav! Svaki je car čarobnjaka svoje županije! Živjelo prijateljstvo i tolerancija! Mir svim bićima!
 • 28.02.2009. 19:42h

  Član vajranMerlin3 boro moj, daj molim te promijeni ploču i bez da radim kiks. meni je ionako svejedno. ništa se više i ne odbija od mene... samo prolazi skroz naskroz. ja za sve imam svoje razloge. uopće me ne zanimaju ni tehnike ni tekstovi. svatko može svašta napisati. i prepisati. i soliti i pametovati. ono što ja pokušavam saznati kroz moje komentare, to je tko to tamo piše, što piše, to me ne zanima. ustvari zanima me ali tek kada saznam tko piše. jer od iste stvari netko može napraviti drek a netko zlato. znam da razumiješ. ako sam već u nekom društvu onda želim saznati tko su ljudi. ne kako se zovu i gdje su rođeni, nego tko su oni... i zato komentiram. i pitam. na svoj način koji se nekom može svidjeti a nekom ne... svejedno mi je... ali odgovor, odgovaranje i neodgovaranje uvijek odaju čovjeka. a dok smo na ovoj zemlji, najprije smo ljudi a tek onda tehnike i tekstovi. daljnja razmišljanja zadržavam za sebe... to za tebe nije. jeli ti to jasno.... a sad ti raspali brate koliko i kako hoćeš... mogu se ja nositi sa pedeset takvih provodadžika kao što si ti.... ispod ovog teksta ti naime igraš ulogu provodadžike... i zapamti... svi imaju svoje razloge, sve ima svoju svrhu, i ništa nije bez veze.... osim tebe i tvojih gluposti koje su navedene u gornjem tvojem komentaru, tj. tvojih prijetnji meni... a sada otpuši... svejedno mi je...
 • 28.02.2009. 19:56h

  Član vajranMerlin3 a što se bhairava deve tiče, on i dalje nije odgovorio na pitanje gdje odlaže to što otpušta... jer napisao je da otpušta sve svoje smeće od sebe. samo tako. bez prethodnih ikakvih priprema i radnji. je postoji samo njegova tehnika koja i nije tehnika a prije nje i poslije nje ničega nema. vjeruj mi, jako dobro razumijem o čemu on piše. da to što ne zamišljamo, to i nije. i u pravu je. ali na isti način možeš zamisliti i da ti noge nisu prljave.... pa ih cijeli život ne trebaš prati.... i šta sada... sve je u redu, ali nedostaje i prije i poslije.... i ako to nije komunalni problem na energetskoj razini, što onda je... uostalom, ništa nije ni važno... što se mene tiče, meni je svejedno. saznao sam nešto o čovjeku koji je tekst napisao. jer dok smo na zemlji, ljudi smo... i to je ono što se od nas primarno očekuje... nismo primarno napuhanci ni prepotentni... kao neki koji su svu pamet svijeta popili i \"žive taj život\"... što to znači... da žive život i ništa više... ne ni pamet ni ljudskost.
 • 28.02.2009. 20:02h

  Član vajranMerlin3 a sada boro moj... prijatelju dragi... odi i liži.... samo da prepišem tvoje riječi iz gornjeg komentara... nadam se samo da imaš dosta sline... bog te blagoslovio, ja i ovo pišem sa smješkom, bez ikakve ljutnje kao i uvijek što pišem i to i ističem stalno.... ljudi smo, zar ne.... o svemu i svakako možemo.... problem nastaje samo onda kada netko na nekom pukne.... ja evo puknuti neću... nasmiješen sam. samo iz razloga što mi je uvijek za sve svejedno.
 • 28.02.2009. 20:04h

  Član vajranMerlin3 jer kao što postoji i neobraćanje pažnje, postoji i ispravno reagiranje... sve uvijek na istoj razini.... približno.
 • 28.02.2009. 20:09h

  Član vajranMerlin3 hahahahaha.... e, baš sam se raspisao.... nema do zabave. a svakog budalu nešto zabavlja. tako i mene... kao da je važno. imao sam naporan dan i ne pada mi napamer da se u ovo doba dana bavim napornim promišljanjima....
 • 28.02.2009. 20:11h

  Član vajranMerlin3 a za glog i češnjak, šta da radim. to mi je alat... nisam ja kriv što sam igrom slučaja naslijedio posao štriguna. posao kao posao...
 • 28.02.2009. 20:18h

  Član vajranMerlin3 piše meni boro... razočarao si me zadnjih dana.... hahahaha... nije mi jasno... šta sad da radim. kao da sam kod njega na plaći pa sam podbacio normu... a zatim je točno naveo sve što ga je piknulo.... nije ni njemu lako živjeti kad ga toliko toga pika i tako dugo pamti.... i onda mi predlaže tretman kod njega.... boro, prijatelju... sve je ovo ionako zezezancija... daj mi samo reci pošto su ti tretmani.... jeli više od sto kuna... e, sad dosta... neću više. malo samokontrole ne škodi. kao ni energetske ravnoteže.
 • 28.02.2009. 20:19h

  Član vajranMerlin3 laka ti noć boro moj... gren spat. i izvini ako sam ti se što zamjerio. ti meni nisi. niti nećeš... dobrica si neki....
 • 26.06.2017. 11:49h

  Član emilio-iiMerlin0

  Te "I" ka A......

  Nije čak ni problem u "svijet vam To neče pružiti iako se pruža" nego kako nas nešto tako Pružno može toliko Smotati!?

  Ili ako pođemo putem naših Pruga i Vlakova možemo sagledati Tračnicu kao "ravnu prugu" a čitavu Željezničku Infrastrukturu kao "začarani krug" a i kompletno Čvorište kao samo jednu od Sinapsi u našem mozgu?

  Ili ako pogledamo "Trampa" i u kojim on nas Blokovima posmatra u odnosu na naše posmatrenje Njega iz njegove Blokade..... oli kako on i kao kroz puter ulazi u našu Privatnost a mi u White House možemo jedvice po strogom Protokolu.... tojest kad netko insistira na svojoj Ljudskosti a po Ljudskosti u nama i sa Neljudskim posredništvom?

  Ako "to" ne samo da ne možemo riješiti nego i ne dovodimo u Pitanje......... onda "ja'dan-ja nikada neču biti odgovoran" mada se predstavljam.

  (ali šta bi to značilo da "čim sročimo pitanje Znamo i Odgovor".... i zašto govore oni koji neznaju a "tko Zna taj šuti" smo pretočili u "zlatne poluge"???)

   

  P.S:Samo Istina u vama može prepoznati Istinu.... i zato To i neče doči da se-vidi#

  Moramo otiči da bi se vratili,ili se izgubiti da bi se našli,oli zaboraviti tu zaboravnost..... otiči u turizam da bi se raspametili u proračunatosti%

  Najteže je izgleda ipak povjerovati da smo toliko pokvareni.......... jer naše namjere "čiste"$

  Ili zašto preferiramo "ubojstvo" u filmologiji a da bi riješavali "slučaj" a u kojem nas kao slučajno drži "ljubavna priča"& - nema Happy Enda jer smo po onom "kako sam ubio Boga" ipak uzeli Honorar, umjesto da idemo Putem "kada znam Kako tada znam i Koga".... odnosno odbacujemo Ljubav za malo milovanja ili poradi "putenosti" koja ne vodi nego jaše.... ali največa je bijeda u tome da nam nema ni "pukotine u Egu"....... promašiti "za dlaku"!!!

SADRŽAJ UPISAO

Član BhairavaDevaMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bhairavadeva dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

PROSINAC...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  -:))))))

  04.12.2020. 13:06h
 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan svima Barbarama, Baricama, Barama...i tak...:)))..

  04.12.2020. 08:34h
 • Član DeVeTDeVeT

  evo proslo...:)))...

  03.12.2020. 18:38h
 • Član DeVeTDeVeT

  jesam...:)))....

  03.12.2020. 18:37h
 • Član iridairida

  dobar dan veseljaci...-:))))

  03.12.2020. 14:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan - još nevakcinisani

  03.12.2020. 12:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Protresi glavom i stresi stres.

  03.12.2020. 12:48h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info