Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1393

PUTA

SVJETSKI DAN LJUBAZNOSTI

SVJETSKI DAN LJUBAZNOSTI
Dana 13. studenog 1998. godine u Tokyju je, na inicijativu Svjetskog pokreta za ljubaznost, održana konferencija o ljubaznosti. Tom prilikom donijeta je posebna deklaracija koja među ostalim govori o toleranciji i prihvaćanju različitosti. Naglašavajući važnost te deklaracije, upravo je taj datum odabran kao Svjetski dan ljubaznosti i obilježava se u cijelome svijetu, u nekim državama više u nekim manje.

 

Dana 13. studenog 1998. godine u Tokyju je, na inicijativu Svjetskog pokreta za ljubaznost, održana konferencija o ljubaznosti. Tom prilikom donijeta je posebna deklaracija koja među ostalim govori o toleranciji i prihvaćanju različitosti.

Naglašavajući važnost te deklaracije, upravo je taj datum odabran kao Svjetski dan ljubaznosti i obilježava se u cijelome svijetu, u nekim državama više u nekim manje.

Ljubaznost je, nažalost, sve rjeđa, a dovoljna je da nam vrati osmijeh na lice. Svatko od nas može uljepšati dan nekom to nas ništa ne košta, a nekom puno znači. Pozdraviti nekog u prolazu  pozdravom ili osmjehom zar to nije lijepo i vi ćete se osjećati bolje. Današnje vrijeme zahtjeva osmjeh , pozitivnost i pozitivne vibracije inače ćemo svi potonuti i mladi i stari. Samo loše vijesti se stalno šire. Broje se zaraženi i mrtvi umjesto da se slave rođeni i živi.

Upravo zbog današnjeg stanja duha ljudi , predlažem vam da nazovete prijateljicu ili rođaka sa kojom se niste dugo čuli, baš zazovite umjesto da pišete suhoparne poruke, zahvalite na prijateljstvu , recite nekom da ga volite,posjetite baku u domu, pitajte susjedu dali  joj što treba iz placa jer upravo tamo sada idete.

Pozovite nekog na kavu koga niste dugo vidjeli i zapostavili ste taj odnos zbog stalne zaposlenosti.  Zahvalite nekom tko vam je učinio neko dobro , a to niste učinili. Poklonite nekom cvijet, poklonite osmjeh, poklonite bilo što i samo budite ljubazni. Za činiti dobro malo treba. Samo treba uključiti srce i dušu, pustite glavu danas na miru. Zagrlite drage osobe, bez nekog posebnog razloga. Uostalom, kakav razlog treba za zagrljaj?Majke i očevi, djedovi i bake , kćerke i sinovi, unuci i unuke razveselite toplim zagrljajem svoje drage i mile.

No, ima tu još nešto dan ljubaznosti podrazumijeva i da budete ljubazni prema sebi. Iako to zvuči pomalo čudno, ponekad zaboravljamo na vlastite potrebe. Počastite se omiljenim kolačem ili pićem , odvojite vrijeme da uživate u čitanju dobre knjige ili da se posvetite hobiju kojeg volite. Kupite si poklon. Učinite bilo što, što vas  čini sretnim.

Na kraju nemojte zaboraviti da topla i ljubazna riječ otvara svaka vrata.

Božica Glavač

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info