Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1633

PUTA

OD 14.01.2018.

OVAN JE PLAMEN

OVAN JE PLAMEN
Netrpeljiv je, ne trpi miješanja u posao, stalno u nekoj agresiji. Miješa se u tuđe odnose, hoće da vidi sve jasno, čisto, precizno; Riskira samo nek se afirmira, ne mjeri riječi, goruća osjećanja tjeraju na brzi utrošak snaga pa je u zreloj dobi već umoran.

OVAN JE PLAMEN

ONA je impulzivna, strastvena, spontana i vedra; treba brzo svoj pol, inače je nemirna. Zato oblači uniformu, žive boje, da poput cvijeta privuče leptira. Traži kompletnog muškarca: Jakog da je ukroti, nježnog da je mazi — usput da njezina redovno bude posljednja. Želi sve doživjeti vizuelno i uzbudljivo, osjećanja su plamteća, ljubi strasno, daje povoda, udesi prigodu, zatim, kao ženski majstor igre taktizira, uzmiče, neda se zavesti. Nudi već pogledom, ali dobro zna dokle smije ići. Sama osvaja s lakoćom. Ne podnosi scene, prigovore, trač, ne dijeli ljubavnika s drugom, ne skuplja slilke glumaca; nameće kom­plekse i sukobe. Ne dozvoljava miješanje u svoje stvari, na dužnosti čestita, vjernost za vjernost, nevjeru učini samo za revanš. Straši se ljubomore, zato spaljuje svoja osjećanja ako osjeti izdaju. Odmah za­li ijeva objašnjenja. Jo topla i vibrira, vatren Ikoitus, Ekscentrične poze, predigra na ikilitorisu. Češće plavuša pa nagazi na crnomanjaste. Svjež ton, živahne kretnje, malje i madeži; zna i da ugrize.

ON je jarovitog fkaraktera, uvijek nešto gori. Oštra razlika da i ne; neće ništa polovično, zato treba više dobrih aspekata da ga žena pod­nese. Uvijek usmjeren prema gore, kao plamen, dinamični idealist kojemu su potrebna uzbuđenja. Traži ženu koju ne mora ikontrolisati, da se može posvetiti ambicijama. Netrpeljiv je, ne trpi miješanja u posao, stalno u nekoj agresiji. Miješa se u tuđe odnose, hoće da vidi sve jasno, čisto, precizno; Riskira samo nek se afirmira, ne mjeri riječi, goruća osjećanja tjeraju na brzi utrošak snaga pa je u zreloj dobi već umoran. Ljubav dokazuje djelima, nezna riječima. Osvaja brzim spontanim nastupom, pozom, uniformom, distinkcijama. Ne­vjerni ne prašta i lako se odluči na raskid. Vjeran tek toliko što stvar nije planirao; inače vjerniji u zrele dane. Li aktivan ali koitus bez predigre i brzo prelazi na »bračnu dužnost«. Češće plavokos i vitak, prozirne sjajne oči, tanke stisnute usne, žilav i snagu hoće trošiti u rad, eros je tek za odmor.

OVAN : OVAN

Dva plamena ikoji jedva čekaju da se spoje i gore zajedno. Nije dobro ako su zaposleni na zajedničkom radnom mjestu. Čak i koci stola se svađe da se u postelji brzo pomire. Dok oba gore dobro je. Jedan se ipak prvi gasi i javlja se poznata staračka ljubomora. Ako su loš>i aspekti MA svađe počnu ranije i slijedi raskid. Zato u početku treba izvesti podjelu rada, usmjeriti zanimanja, recipročne akcije, po­sebno u upravi, rad sa kovinama ,odvojena radna mjesta. Nikada da on njuška po kuhinji a ona da mu pretura spise. Erotski spoj je va­tren, iako brz dolazi često do istodobnosti. Duže ljubljenje kvari užitak jer se usnice prebrzo zagrijavaju. Za koitus važni klima uređaji.

OVAN : BIK

Plamen treba da dugo gori da bi zagrijao busen. Topli bus još dugo poslije zadržava toplinu. Razlike su velike i treba ih dobro pro­učiti da bi se nekako uisaglasile. Plamen je brz i idealan, zemlja je spora i materijalna. Za praktični život to se dade koristiti: Prvome čekić, drugome blagajna. Prvi radi i štedi, drugi umješno troši. Erotski spoj može biti odličan ako se prvi suzdržava a drugi forsira. Inače koitus najčešće nije istovremen, orgazam izostaje. I kod samog milo­vanja treba razumno podesiti razlike topline i oporasti kože, prvoga rulke, drugoga tijelo. Prvi je nježan i vruć, drugi opor i hladan.

OVAN : BLIZANCI

Plamen na vjetru se razgori, ugasi, a opasno je i od požara. Znači treba paziti na mjeru. Gdje ima vatre ima i dima. Ova dva tipa se brzo otkriju i povjere, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Platneni Ovan neće biti uredno zadovoljen radi brzoplete površnosti partnera i veza je nestabilna. Konačni akt je neistovremen, orgazma nema, treba sve dobro analizirati ako se želi stalnije zadovoljstvo. Za održavanje ovakve veze dobro je raspodjeliti posao: Plamen gori i stvara, okretni partner sve evidentira, dobavlja veze, rukuje dokumentacijom. Muž Dim obasipa ženu masom beznačajnih darova; žena Dim skakuće olko muža-vatre, i alko prejak eros prvoga ili prejaka znatiželja drugoga stvar ne pokvare u mlađe dane, čeka ih sretna starost.

OVAN : RAK

Vatra i voda. Plamen na izvoru! To se neda usaglasiti. Osjećaji neusklađeni ,trpe obojica. Sukobi zbog kuće, stana, roditelja, doma i domovine. Sipolja to izgleda dobro; osvjetljen izvor. Unutra se može pomoći ako ih vežu djeca. Sreća je što tip Raka umije dugo trpiti pa stvar nekako ide. Strast ih ne veže, nejednako zagrijavanje, Vatreni osjećaj prvoga i vodeni dubinski drugoga nikako da se iznutra usa-glase, lonac prekipi. Ako su erotski planeti kod nekoga jače naglašeni, taj će prvi izdati. Bude li to- muž Izvor on može još uvjetk ostati dobar otac, ali žena Izvor proživljava sve dubokom imaginacijom i brak je nepopravljiv. Pri koitusu mora misliti na drugoga.

OVAN : LAV

Plamen i svjetlo svuda idu zajedno i bojazni nema. Zajedničke akcije, ambicije, javni poslovi, sve unapređuje bračni život, jedan drugoga gura na viši stepen svjetla i časti. Eros je uredan i čist, nena-metnuta vjernost, jasan poredak u poslovima, odnos u polovima. Lju­bljenje i polni čin su kao prirodan fenomen, bez perverzija, veza po­staje prirodna dužnost. Nema previše ljubljenja, koitus intenzivan, istovremen, dovršen, pa iako kratak ostavlja lijepe uspomene. Kako, je uzajamno povjerenje podjednako čvrsto brzo se prelazi na dnevne zadatke.

OVAN : DJEVICA

Vatra slabo zagrijava žal, malo pijeska gasi vatru sigurnije od vode. Odnos je delikatan; intelektualni nesklad; teško usaglasiti po­glede i htijenja, svagdje zbog nervoze ili bolesti. Ovan je osjetljiv na prigovore koje Djevica osnažuje dokazima. Ako je ovaj drugi muško Jako će podleći volji Ovna i postati papučar, Ikoji će dosadno zabadati nos u kuhinju. U intimnim odnosima teško je usaglasiti brzinu i to­plinu. Samo vrlo dobri aspekti mogu stvar popraviti. Najgore je ako prvi prigovara na frigidnost a drugi na prostotu; brak puca. Da se iiskompleksirani brak spasi, najbolje je tražiti izlaz u radovima, poslov­nici, uzajamnosti zanimanja, itd. a o erotici neka brinu sretniji.

OVAN : VAGA

Plamen na lakom vjetriću je nešto neprijatnije; jedan potiče drugoga. Igre su lake, emotivne, erotska veza zanimljiva, kontakti usmjereni, pažnja i povjerenje, ugodni sastanci. Prvi je osjetljiv na prigovore a drugi na provokacije; prvi će lako stvar dramatizirati, a

ovaj drugi je teži zataškati. Zato je mladost kritična a starost sigurna. Milovanje i predigra važniji su od glavnog čina, zato je sretnije alko je prvi muškarac. Drugi partner onda lakše i strpljivije čeka glavni štimung, a erotski spoj še može označiti kao vatra i slama. U sluča­jevima gdje se brak pokvari ipak ostaje duga uspomena.

ovan : Škorpion

Vatra (plamti uzbrdo, rijeka dere nizbrdo — kakav tu može biti spoj i saglasnost?! Strasti imaju na pretek, to je u mladosti gvožđe i magnet. Tek (kasnije se ispolje dva zla, ivatra i voda, oba siloviti i za-suikani, hoće dirigirati, ne podnašajiu diktat. Ako je MA naglašen ovaj spoj je vrlo opasan; ako su aspekti dobri onda se oba žrtvuju i drug za druga stradava. Loši aspekti nose tragedije. Zbog dokazivanja jačine strasti u mladosti se nadmeću do iznemoglosti pa to vodi do ruine seksa. Prigovor da jedan od partnera nezna ili ne može, brzo razori bralk. S puno smirenosti ovdje bi se razigrao gorući akt, ali uvjek se jedan plaši što će reći onaj dirugi. Požar ispari potok, rijeka ugasi vatru.

OVAN : STRIJELAC

Plamen i žar ne mogu jedan bez drugoga. Toplina, sjaj, idealizam, optimizam, oduševljenje. Cijene ljudski poredak ^nadopunjavaju se du­ševno, shvaćaju tjelesno. Privlačnost je spontana, bez okolišanja pri­stupaju zadovoljstvu. Nelki viši ideali i ljudska osjećanja ih posebno vežu, a taiko i planovi. U erotskim aktima jednaka toplina, tempo i takt. Orgazam po pravilu normalan, prijatan koitus i iza njega nor­malni prijateljski odnosi. Ova dva tipa mogu ostvariti ideal krilatoga boga.

OVAN : JARAC

Plamen i kamen, — to je rima, ali opasna. Lako i toplo na tvrdo i studeno. Toliko značajne razlike da se na prvi pogled ne preporučuju. Veze se inače teško ostvaruju, još teže održavaju; odnosi zadrti, na­metanje volje, teroriziranje, djeca svojeglava. Ovan se prvi odlučuje da dokrajči tu glupu situaciju. Ljubljenje je ikamen u plamen. Srećom se ovi tipovi rijetlko sretnu. Ako isu dobri aspekti MA-SA rnože veza potrajati,  npr. u  nekim vojno-industrijskim  poslovima  i  slično.

OVAN : VODENJAK

Prvi spoj je veličanstven. Kao grom. Plamen u oblaku. Ali isto se tako brzo gasi. Iza prve djece vatru oblak pokriva, odnos ostaje radi djece i svijeta, umjerena distanca. Veza zanimljiva; može da nenadano prasne, inože i potrajati. Dođe li po srijedi nevjerstvo prvi će odmah .raskinuti, drugi neće praviti pitanje. Ako su oboje intelektualci veza će biti trajna i intimna, budući su manje podložni predrasudama.

 

OVAN : RIBE

Plamen na moru je živa romantika. Prvi tip ne dostiže kontro-lisati dubinu Riba, a ovaj drugi se posvećuje nekom nejasnom idealu. Opasne su vjerske i ideološke razlike. Prvi tip prigovara za neurednost, drugi za pedanteriju. Prvi može zaliutati i biti izgubljen, drugi kao rasplinut i žrtva okolnosti. Sreća je što umije trpi ti, čak kad je od­vojen u postelji ili (kod stola. Nekima se desi da traže pomoć na strani pa su obojica jednako krivi i jednako zadovoljni. Cak i pomognu drug drugu.  Inače njihov  koitus  brzo postaje zasićen.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU...

LIPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi,, s današnjim danom imamo 60.009.286 pregleda . Dakle prešli smo šezdeset milijona pregleda. Za nas ovo je izvanredan broj posjeta. Budite mi dobro i uživajte u ovom danu. Lp

  06.06.2024. 05:20h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan Državnosti , dragi magicusi!

  30.05.2024. 06:59h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, želim vam sretnu i blagoslovljenu nedjelju. Lp

  26.05.2024. 07:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ZVIJEZDE, LJUBAV, SEKS BIK JE BUSEN