Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

891

PUTA

OD 14.01.2018.

Razmišljanja na putu ... 11. ? dio

Razmišljanja na putu ... 11. ? dio

Ne podnosim soljenja. Jer: to je užasno gubljenje vremena. Kako najviše volim na Zemlji prirodu, uživam u šetnjama i lijepom zraku. A najviše mrzim čiče čije je vrijeme prošlo odavno i koji su BOLESNO egocentrični. Ne straši me ni što su magijaši i bliski sa avatarima?! NEK MI SE NE PLETU U PRIVATNI ŽIVOT jer ću se nadodati u medijima i na sudu novim tužbama za utjecanje magijsko (uz ono što ti piše premlaćivanje žene - jadnica je pogledala kakvog mladog zgodnog komada ili uzela tringeld za frizuru) kao i grubo postupanje s djetetom!

Ne treba mi prodavanje magle koje zna baš svaka budala: kako molitve utječu na zdravlje, a tako i boje i muzika i kako treba paziti na ekologiju. I placebo efekt skoncentriraj se na molitvu i zdravlje pa će ti doći. I to kako ako misliš na loše da će ti loše doći. I da ne proučavam alternativu 30 godina znala bi to i sama.

Inače, puno zdravlja, sreće i novca djede ti želim, ali od mene molim odmak! Zapamtite dobro neću imati milosti tko mi takne familiju ili egzistenciju i na sve sam spremna! I prestanite već jednom me žicati na sve strane novce u mailu jer ću ja vas početi otvoreno javno tražiti lovu također!

Valjda ću naći na kugli zemaljskoj ako se kojim sretnim slučajem ne ostvari proročanstvo da ću umrijet za koju godinu, nekog normalnog a la Domančić ili Domagoj Matijević ili kakav normalni alternativac da me uči bioenergiji ili nekoj grani alternativne medicine koja bi za mene bila idealna! Od silnih vidovnjaka valjda to neki vidi. Svijet je pun duhovnjaka i gurua, nije moguće da su svi ludi i negativci. Koliko ja znam, SVAKO utjecanje energijama (pogotovo jer je osoba uzela moju kosu koju ne želi vratiti) da bi netko radi što ti hoćeš a mimo njegove volje JE CRNA MAGIJA! I pokvarene priče kako ako budem radila ovo i ono dobit ću bolji posao fuj! Nikakva moć me ne zanima a moja obitelj mi je svetinja i moja egzistencija! Sram nek vas bude jadnici, slijedeći put ću pisati imena i prezimena! U nepoželjnoj si pošti, a mob će biti isključen, osim toga mogu se prošetati na sud i policiju.

PS Inače hvala ti što si me zbližio s mužem, kako je ljubav jaka, možda još poradimo na djeci a i svadba uslijedi!

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info