Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

669

PUTA

OD 14.01.2018.

Razmišljanja na putu ... 13. nastavak (?!) - o mozgu i istini

Što je naša stvarnost?! Drže li nas u laži? Tko i zašto?!

Lani sam slušala dva nastupa Davida Ickea, i bilo je zanimljivo njegovo gledište - preporučam svima da malo izađete iz svoje tupe učmale svakodnevnice tipa kuća - posao, i pokušajte sagledavati stvari iz drugih kuteva.

Tamo sam čula o specijalistici psihijatrici od koje su Ameri odmah napravili show program, pa je stvar ispala komercijalna i napuhana, iako po meni gdje ima dima ima i vatre. Naime, ona je rekla - za one koji nisu gledali i ne razumiju engleski i one koij nisu čitali članke o tome - otprilike ... da su se događale čudne stvari prije tj. UOPČI samog njenog moždanog udara, u kojima je u djelićima sekundi vidjela (a žena nije glupa, studirala je nešto kao neuropsihijatriju ili sl., odlično se razumije u mozak i njegova djelovanja), dakle vidjela je na čas umjesto svojih prstiju kandže, nešto kao da je vidjela umjesto sebe, neko zmajsko stvorenje prethistorijsko ili sl.

Kako sam ja rođena istraživačica - svemirski brod Enterprise sa zadatkom otkrivanja novih svjetova i civilizacija - osim što sam u životu vidjela par puta neka mitska bića, a govorim pri čistoj svijesti osobe koja radi i previše i ima naprosječan IQ, ne pije, ne puši i ne uzima droge i tablete, odlično spava itd., dakle vrijeme je da se zamislimo DA LI SMO MI ONO ŠTO VIDIMO U OGLEDALU ILI NE? I ako ne, koji je razlog da ne znamo tko smo i što smo?!

Naime, prisjetila sam se Jill Bolte Taylor jer sam na jednoj meditaciji vidjela (osim što zadnjih mjeseci primjećujem aure polako i rijetkima, ali samo čistima), da kad sam u meditativnom polusvjesnom stanju gledala tu auru, da ta osoba zapravo nije ono što je, tj. da izgleda čisto drugačije. Da li imaju pravo oni što kažu da mi očima ne vidimo pravo stanje jer - ne znam objasniti - nešto s lomom svjetlosti, očima i mozgom ne štima, pa vidimo samo mali dio slike i PRAVE STVARNOSTI, baš kao što se služimo samo jako malim dijelom mozga?! Neka me netko ispravi?! I da li nam je evolucijski taj mozak zakržljao jer nismo razvili ste dijelove natprosječno koliko možemo?! Neki kažu da koristimo 90% ali ISKORIŠTAVAMO SAMO 10%.

Čitala sam da svaki dio mozga služi nečemu, ali isto tako navodno JE PROBLEM POVEZANOST između dijelova mozga!

Do sada sam experimentirala osobno sa tzv. nehipnotičkom regresijom, ali te slikovne poruke koje se dobivaju u theta stanju čini mi se, netko mogao protumačiti kao neke slike iz mozga, podsvijesti itd.

I drugo, kako znanstvenici tumače otkud nam neka sjećanja na druge planete, privlačnost nekim stranim zemljama, lako učenje određenih stranih jezika, itd. itd., ako se ne priznaje znanstveno reinkarnacija i prošli životi. Jer naša duša - energija ili nazovite kako hoćete MORA NEGDJE ODLAZITI kad napusti tijelo - odijelo. To tijelo - odijelo na koje osobe pojedine troše bogatstva jer su se POISTOVJETILI S NJIME - nije NIŠTA bez svijesti - duše - koja ga pokreće.

evo filma dr. Jill Bolte Taylor koji je jako zanimljiv

   http://www.ted.com/talks/lang/scr/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.html

i jednog zanimljivog posta "Mit o 10 posto" o mozgu:

http://www.snopes.com/science/stats/10percent.asp

Bogu hvala, rođena sam s extra kognitivnim sposobnostima koje su priznali i psiholozi, pa nastavljam istraživanja i dalje.

Bilo bi mi drago da se osloobodite svojih strahova pa da i vi zapišete svoja zapažanja.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info