Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član nlandeka

Upisao:

nlandeka

OBJAVLJENO:

PROČITANO

467

PUTA

OD 14.01.2018.

MOLIM SAVJET

Trebam savjet, pa ako mi netko od vas može pomoći savjetom .... Mnogi se boje javno izreći o problemima koji ih tište i muče... Ja se nikada nisam bojala pričati o temema o kojima mnogi ne žele razgovarati i smatraju ih za nekakvu sramotu, misle da su manje vrijedni ako imaju problema sa bolestima, osjećajima, brigama... nije tako i voljela bih kad bismo mogli sve otvoreno pitati tada bi po mom mišljenju svrha ovog portala bila 100 % pogodak

Moje najmlađe dijete, predivan devetnaestogodišnjak koji je ujedno i moj suradnik i prijatelj rođen je sa kroničnom astmom koju smo liječili godinama kako klasičnom medicinom tako i alternativnim načinima liječenja. Bio je to vrlo ozbiljan slučaj astme, gotovo svakodnevno sa teškim problemima disanja, više puta hospitaliziran. Godinama sam kupovala čajeve gospodina Plečka i njegov rad veoma poštujem jer sam iz vlastitog iskustva vidjela koliko pomaže. Usprkos poslu i obavezama pročitala sam svu moguću literaturu i sama sam brala ljekovito bilje te od njih kuhala sirupe i čajeve koji su također pomagali o čemu se spremam napisati članak za Magicus.

Međutim to trenutno nije moj najveći problem što se tiče njegovog zdravstvenog stanja. Prije dva mjeseca je obolio gotovo bez ikakvog razloga o čemu sam već pisala (vaša svjedočanstva) i to je bio moj prvi kontakt s vama s kojima sam se zaista evo na ovaj način sprijateljila i volim vaše primjedbe i savjete. Inače odličan đak, maturirao je s odličnim, ima stalnu djevojku već tri godine, psihički veoma inteligentan i stabilan dečko, financijski situiran ima zaista sve što može poželjeti jedan mladić njegovih godina (osim obitelji koju je neizmjerno volio-živi sa mnom proteklih šest mjeseci a do tada je živio sa ocem deset mjeseci), praktički nema razloga za zabrinutost, međutim ipak je negdje u tijelu postojao neki okidač za koji nismo znali i aktivirao - napadaj panike. Vrlo teška bolest po mom mišljenju.  U protekla dva mjeseca bili smo više puta u hitnoj, dijagnosticirano mu je sve i svašta npr. gastritis, oštećenje jetre, stavili su ga na strogu dijetu, smršavio je deset kg, prošli smo nekoliko privatnih ambulanti, posjećuje i privatnog psihoterapeuta, od prije tri dana smo ipak pribjegli antidepresivima iako smo bili zajednički odlučili da ćemo pokušati sve da ih izostavimo iz terapije jer su napadaji panike učestali. Neprekidno pričamo, nemamo tajni, nikada nije zlostavljan ni na koji način, nije dobio ni po turu čak ni kao malo dijete, veoma voljen i mažen, no ne prerazmažen, odrastao baš u pravog čovjeka  sa svim kvalitetnim karakternim osobinama, a sad smo pred zidom. I noćas mu je bilo loše. Primjenjujem reiki tretmane, svu moguću literaturu sam pročitala, molim se Bogu, i brinem.

Može li mi netko dati savjet jer u to nisam sigurna - naime da li moji reiki tretmani možda mogu naškoditi njegovoj psihi iako se zaista trudim da ih odradim korektno u skladu sa Reiki načelima?

Mogu li koristiti nešto od čajeva koji bi mogli zamijeniti antidepresive s obzirom na njegovu sklonost alergijama na lijekove?

S uspjehom smo izliječili astmu, već godinama nema nikakvih alergijskih tegoba osim povremeno na alergen s kojim je u direktnom kontaktu a bio je alergičan gotovo na sve: grinje, kućnu prašinu, vlagu u zidovima, nikotin, peludi trave i stabala, mlijeko, banane, lješnjak, čokoladu, neke vrste lijekova. Napominjem da smo što klasičnom medicinom (hiposenzibilizacijom) što alternativnim metodama (a ja vjerujem najviše molitvom)  uspjeli zaista eliminirati bolest, međutim ne znam kako sada riješiti situaciju. Po prvi puta mi je zaista teško jer mislim da nisam dovoljno  jaka da to riješim sama, a obilazeći liječnike, savjetnike, terapeute nailazim na puno različitih pitanja i odgovora od kojih mi je teško razlučiti koji je najkorisniji i najbolji.

Može li aktivacija DNK eliminirati reakciju njegovog mozga da šalje signale o bolesti koji u stvari ne postoje nigdje osim u psihi?

Hvala svima vama na suradnji i savjetima koje ću rado poslušati i primijeniti....

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 03.10.2008. 09:44h

  Član nlandekaMerlin4

  P.S.

  Od lijekova mu je liječnica propisala Seroxat 20 mg, i Rivotril 0,5 mg u kombinaciji što nije koristio zbog mogućeg izazivanja ovisnosti o lijekovima. Doktorici smo rekli da prakticiramo Reiki i da ćemo nastojati ne koristiti te lijekove koji izazivaju ovisnost. Međutim nakon odlaska na hitnu prije nekoliko dana stanje mu nije bilo najbolje i doktor mu je propisao Normabel 2 mg i Cipralex 10 mg koje sad koristi 4 dana međutim čini nam se da alergijski reagira na sastojke jer su se pokazale neke nuspojave koje mu izazivaju znatno veće tegobe od prijašnjeg stanja. Još jednom hvala.
 • 03.10.2008. 10:29h

  Član mystikMerlin2 nladenka, hoces li mi napisati tvoj mail
 • 03.10.2008. 10:33h

  Član nlandekaMerlin4 nada38landeka@yahoo.com
 • 03.10.2008. 10:59h

  Član devetMerlin6 ja ću se uključiti u ovo....iako to nerado činim. odogovor na ovakvo stanje si već dala sama u današnjem komentaru, citiram : \"U potpunosti se slažem, treba naći temelj poremečaja da bi se terapija uspješno provodila. Naime, sve se vrti u krug. Ukoliko psiha šalje signale bolesti, tijelo je bolesno i bolesnik troši lijekove da bi ozdravio međutim to mu ne dozvoljava psiha koja ne šalje signale ozdravljenja i nema načina osim zagospodariti psihom i nareditijoj da postupa drugačije\" ....završen citat svi ovi ljekovi koje navodiš, koriste se za teške depresivne situacije, paničnog poremečaja, PTSP-a, i što je najzanimljivije socijalnog anksioznog poremečaja....ili ti ga socijalne fobije...ne stvaraju ovisnost, odnosno i nakon duže primjene, slijedi i postepeno skidanje s njih...to sigurno dobro znaš... aktivacija DNK...hmm...neznam ..tu ti je Mirjana, valjda će pročitati članak pa prema tome i na adekvatan način pružiti pomoć....
 • 03.10.2008. 11:10h

  Član stefanijaMerlin1 Pohvalna je vaša iskrenost Draga gđo. Nlandeka, osobina vrijedna pažnje i vjerujem da ce se mnogi na magicusu javiti svojim iskustvima i savjetima. Vaša briga i želja pomoći djetetu je razumljiva. Obzirom da ste sve prošli, probali i primijenili od poznatih tehnika, lijekova reiki više ne bi savjetovali. Ovo vam pišem u ime svog društva istomišljenika.Sve ste opširno opisali činjenice govore da se tu radi o dubljim nivoima neravnoteže, na koju ne djeluju nikakvi vanjsko-unutarnji poznati čimbenici, i molitve i lijekovi, jer se radi možda o dubljem energetsko karmičkom sklop. Mnogi slučajevi su osjetljivi na neke utjecaje iz okoline koji često znaju biti vrlo suptilni i neprepoznatljivi. Također holistički gledano, tu ima više dimenzija, ne radi se samo o njemu već i o vama, sve na jednom nivou se događa i zbog vas. Ne u smislu dobrog ili lošeg već, poruke-pouke i osvještavanja nekog dijela duše koje na ovaj način traži iscjeljenje. Ne ponavljajte ono što do sada nije pomoglo. Imam pitanje da li ste pročitali knjige Lazareva i to ne morate sve (dobre su 1, 4,5,6). Reci cu vam jedno iskustvo s njim. Ne ulazim u to so tko misli o njemu (jer mnogi ne prihvaćaju, i ne mogu prihvatiti direktnu istinu o sebi (u tom obliku), i svojim slabostima na nivou karme, duha.) A on je najiskreniji iscjelitelj našeg vremena i u 100% svega što kaže je istina. Slučaj navodim isključivo radi razumijevanja i drugih dimenzija koje su odgovorne u bazi svih bolesti.Poznanica od mog brata oboljela od raka, i silne godinama da ne nabrajam ama sve probala, primjenila, što postoji za spas, bila sama majstor reiki.. Život živjela u okvirima tzv. boljih života. imala svoju djecu koju obožavala. Godinama se održavala ali i polako gubila bitku s zdravljem. Otputovala je Lazarevu u Rusiju, i kad je došla na red otvorila vrata da uđe u sobu za razgovor i još na vratima Lazarev joj je rekao. ?Draga gospođo, ovo je sve što ču vam reći?, ?Kad budete svu djecu na svijetu voljeli kao svoju onda će vam biti bolje?. Hoću vam reći pokušajte objediniti sve faktore koje vaš životni stav, način poimanja sebe, svijeta, boga čini takvim kakav je, te proanalizirati da li neke kardinalne promjene u stavovima treba još više pročistiti. Suosjećamo s vama i iskreno želimo da način, ozdravljenju ili poboljšanju zdravlja vašem sinu. Talete Normabel 2 mg i Cipralex 10, tek nakon 3 tjedna počinu stvarno djelovati i pokazale su se jako dobre za smirivanje ovakvih slučajeva. Ne bi savjetovali prekid do daljnjega dok s ene pokažu rezultati.
 • 03.10.2008. 11:14h

  Član nlandekaMerlin4 Hvala. Puno mi znači to što si komentirao moje pitanje. Naime, sve mislimo jednako, no kako natjerati psihu čovjeka da misli drugačije i da prihvati ozdravljenje a ne bolest ako zbog simptoma koji se pokazuju on ne može sebe uvjeriti da nije bolestan, a nije, jer svi nalazi pokazuju da su svi organi zdravi, dok u isto vrijeme bolest koja ga muči je teža bolest od bolesti nekog organa jer sa psihom je najteže kad ona upravlja svim funkcijama. Problem je osim toga još i to što se radi o kroničnom astmatičaru kojemu lijekovi izazivaju dodatne nuspojave koje ne izazivaju svim ljudima. To mu stvara dodatni osjećaj pojačane panike - nuspojave koje stvaraju lijekovi izazvane alergijskim reakcijama organizma stvaraju i osjećaj da je njegovo tijelo bolesnije nego što jest, i tako stalno iz početka.
 • 03.10.2008. 11:28h

  Član nlandekaMerlin4

  Stefanija

  Hvala na vašem komentaru. Tri puta sam pročitala komentar i svakako ću nabaviti knjige koje mi preporučujete jer ih nisam do sada pročitala. Puno puta sam se bavila ovim analizama svojeg života i odnosima prema drugima i tražila uzroke nevolja u svom životu možda u mojim pogrešnim odnosima prema drugima, no previše bi bilo reći da gotovo nikada nisam nikome nanijela zlo, dok drugi meni jesu i to puno, da nikad nisam bila zavidna, licemjerna, lažljiva, i sve druge negativne osobine koje bi možda kroz karmu naslijedila moja djeca. Ne znam u prošlim životima, ali za ovaj znam da sam 100% odradila sve što po mojim kriterijima čovjek mora odraditi da bi zaslužio da više ne pati. Upravo stoga i pomažem i drugima svojim iskustvom, znanjem i savjetima i to bez naknade da bi riješili svoje životne poteškoće, koliko je u mojoj moći. Dijete također razmišlja na isti način i nama novac nikada nije bio predmet rasprave niti nešto što nam je prioritet u životu. Za reiki se slažem s vaama i zahvalna sam što ste se toga dotakli, jer sam već protekla dva dana razmišljala o tome kako bi možda bilo vrijeme da stanem kako bih pratila razvoj bolesti. Mene sve zanima o tim stanjima, ne mogu reći da mi moje dijete nije važno, ali sve što prolazim sa osobama koje volim, zapisujem već godinama i iznosim svoje stavove jer smo svi različiti i svi različito reagiramo na mnoge stvari pa tako i na bolesti. Nitko od nas neće jednako reagirati čak ni na lijepu riječ a kamo li na bolest ili lijekove. Ovo što prolazim s njim, prošla sam i sa sestrom (jednostavno je odlučila umrijeti, a živjela je također životom bez nekih posebnih situacija koje bi mogle aktivirati tako tešku bolest poput raka). Mislim da mi ljudi imamo još puno toga o čemu ne znamo odgovore iako bi ih rado znala.
 • 03.10.2008. 12:33h

  Član mkrmarMerlin5

  MOJ MALI PRILOG

  Draga nlandeka,izuzetno cijenim vašu iskrenost i vašu majčinsku dužnost da sve poduzmete kako bi pomogli vašem sinu.Molim vas da me ispravite ako sam krivo razumjela,vi ste već kroz vaše iskustvo sa sinom pokazali što sve može majčina ljubav.Vjera u Boga,vjera u život uvijek podržava život na životu.Vama je to život davno pokazao da niste sami da kad zamolimo pomoć iskreno iz duše Bog se uvijek pobrine da nam pošalje odgovor koji tražimo.Pomoć može stići na razne načine i u raznim oblicima.Na nama je da budemo otvoreni za odgovore koje nebo daje.Nekada pošalje i svoje najbliže suradnike a to su anđeli.Nekad tu ulogu preuzimaju ljudi koje mi prepoznajemo i upoznajemo u našem životu kada je teško.Ne moraju biti vidljivi našem oku duša zna vidjeti nevidljivo.Mislim da smo svi pozvani pomoći jedni drugima,kao i da svi ljudi sve znaju.Zato i u bolnicama postoji konzili.Kad se riješava neki problem svi moraju staviti glave skupa i svako ponuditi što najbolje ima od sebe.Zato je dobro da ste se obratili na ovaj način ljudima sa ovog portala jer mislim da možete primiti puno korisnih i vrijednih informacija iz različitih izvora spoznaja i iskustva ljudi koji su možda prošli tom istom stazom kojom vi sada idete.Neki vam mogu služiti kao vodiči a neki kao putokaz.Naravno vi čete sami morati ići do mjesta gdje čeka odgovor na neka vaša pitanja.Pustite duši da vas dovede na izvor sveg znanja i mudrosti.Budite u miru i samo slušajte što govori vaša duša ona zna.Prikupite sve vrijedne savjete koje svi ovi ljudi mogu dati vama za pomoć.Tako ćete moči prepoznati ono što u ovoj situaciji vama može naj više koristiti.Anđeli će pomoći da prepoznate što čete od toga prihvatiti kao vašu istinu koju čete spoznati kroz iskustvo.Nadam se sretnom ishodu što prije i vjerujem da čete to iskustvo moči podjeliti svim drugim ljudima koji će se nači ili se nalaze u sličnoj situaciji.Divim vam se kao majka jer sam i sama prošla iskustvo kroz svoje majčinstvo.Podržavam svaku majku koja prolazi teško i bolno iskustvo za život i zdravlje svojeg dijeteta.Nešto više o meni možete pogledati na mojoj stranici.Možda sam samo putokaz,možda vodič,o tome čete vi znati naj bolje.Drago mi je ako sam i na ovaj način učinila nešto za vas što može pomoći da pomognete vašem sinu.Puno toplih pozdrava od Karlove mame Mirjane
 • 03.10.2008. 13:29h

  Član mkrmarMerlin5

  P.S.

  NADA je tvoje ime a to ne možeš nikada izgubiti.TO znači da tebe uvijek čeka neka nova mogučnost za tvoju budučnost.Kao što nosiš svoje ime Nada,neka te tvoja nada dovede do izvora mudrosti koji je u tebi.Bog te blagoslovio na tvom životnom putu.Stigni sretno do svojih odgovora.Nisi sama....imaš putokaz sa neba,...ponegad pogledaj gore i slušaj što ti anđeli govore.Sve je dobro na nebu je puno zvijezda koje osvjetljavaju put i u naj tmnijoj noći,znaš i sama sve će ovo proći.Ti češ sigurno do pravih odgovora doći.Tvoje ime je Nada a nada zna kako održati vjeru da je Bogu sve moguče.Puno puta je to pokazao ljudima zato smo ovdje da budemo potpora i svjedočanstvo drugima.Nikad nemoj izgubiti nadu jer tada bi izgubila samu sebe.Mirjana
 • 03.10.2008. 14:06h

  Član nlandekaMerlin4

  MIRJANA

  Draga Mirjana. Ne sjećam se kad mi je netko zadnji puta s toliko ljubavi i topline izrekao toliko riječi. Mislila sam dugo da sam samo ja toliko jaka, da mi Bog daje neiscrpnu snagu i pomoć na mom putu, i iskreno, puno puta sam se sama sebi divila zbog te snage. Ovo zadnje sada povlačim, jer družeći se virtualno sa tolikim brojem divnih ljudi tek sad vidim da nas Bog sve voli, i divim se tebi, draga, na nesebičnoj ljubavi koju širiš, i svjetlosti, a sve nadahnuta darom koji ti daje tvoje drago dijete. Toliko si me ganula svojim riječima da sam pokušala malo više proučiti i i naći izvor tvoje tolike ljubavi prema ljudima oko sebe unatoč patnji i boli. Pa eto, možda sam otkrila. Moja draga sestra koja je mlada preminula, i koju sam neizmjerno voljela zvala se Marija. Mirjana je inačica imena Marija i njeno tumačenje je \"ona koju voli Bog\". Ona je uz moju majku koja je umrla sa svega 26 godina moj anđeo. Puno puta i na mnogo načina poslale su mi svjetlost u tami, a možda su i ove riječi koje si mi uputila komponirane uz zbor naših ljubljenih Anđela. Hvala
 • 03.10.2008. 14:32h

  Član dinajaMerlin2 čudesni su putevi sudbina koje se susreću na ovom portalu. NADA, dum spiro spero, nadaj e dok u tebi postoji zadnji treptaj života, nadaj se dok dišeš jer disanjem obnavljaš život, ljubav, sreću osnovnu energiju u sebi. Pročitah komentare i u citatu koje je naveo DEVET si uistinu sve sama rekla..........Dok ti širiš toliko ljubavi oko sebe živjet će i oni kojima si život dala. Ti svojom LJUBAVI izrećenom na tebi svojstven način širiš LJUBAV i ovim virtualnim svijetom. LJUBAV je osnovna energija našeg postojanja, LJUBAV je STRUKTUA NAŠEGA UMA, LJUBAV je stanje naše duše, LJUBAV ne pozna neznanje, jer LJUBAV je najveće i najosnovnije ZNANJE koje posjedujemo. ONI koji šire LJUBAV oni šire ZNANJE.......ZDRAVLJE izrasta iz LJUBAVI koja pobjeđuje sve prepreke, suprostvalja se svim umjetnim putem stvorenim ljekovima i njihovom popratnom djelovanju. Ti si draga NADO, ti s tvojom bezgraničnom LJUBAVI si najbolji lijek svom djetetu. Kod mene se ne radi o djetetu, nego o čovjeku koji mi život znači, a bolest koja ga je napala je naodurnija zvijer kojoj se teško bez LJUBAVI suprostaviti. Vjeruj mi, bolest i zdravlje su uvijek u nama, a koja će od tih dviju suprotnosti pobijediti ovisi o nama samima i ljudima u koje vjerujemo. POkušavam snagom ljubavi usmjeriti i svoju i njegovu životnu energiju održati ono zdravo u njemu, a bolest prepuštamo lječnicima koji su za to kvalificirani.......MI se možemo jedino LJUBAVLJU boriti da održimo ZDRAVLJE....... To je osnovna filozofija SALUTOGENEZE, znanosti koja proučava održavanje ZDRAVOG DIJELA NAŠIH TIJELA: .........
 • 03.10.2008. 14:36h

  Član antopejicMerlin1

  MOLI SAVJET

  Za boziju energiju, ako se prenese ispravno. Nepostoji neizleciva bolest nego neilecive osobe.Ako se prenosi neispravno (pogresno) moze i da naskodi i onome ko prenosi i onome kome se prenosi to mnogi ili neznaju ili nece da znaju.Osoba koja radi sa bioenergijom treba da zna zakone i pravila bozije moci. PRVO treba osloboditi DUSU,DUH,pa onda TIJELO.SVEdok je dusa vezana sa strahovima DUH se ne moze razviti, dok se duh ne razvije TIJELO NEMOZE OZDRAVITI TOje zakon i pravilo od boga. Da bih mogo preneti cistu boziu energiju. Treba ti CISTE duse i biti veliki vjernik nebitno od VJERE jedo je vjera a drugo je VJEROVATI.Biti ciste duse, ibiti cist boziji kanal onda se moze cista bozija energija da prenese.Da Ne budeu prvo pare pa onda pomoc TO treba od SRCA I DUSE DA SE RADI onda nema bolesti koja se ne moze izlijeciti Da osoba ozdravi potrebno je da NEGATIVNE misli pretvori u POZETIVNE misli, da prihvati situaciju u kojoj se nalazi i da kaze falati boze na ovome ALI me OSLOBODI toga. Jako je bitno OPRASTATI i traziti OPROSTAJ i kazati boze OPOROSTI nama jer neznamo sta radimo i sam (A) SEBI OPRASTAM.Imati STRPLJENJE. Problem je u tome sto svi OCEKUJU da neko drugi za njih sve ucini a da ONI nista ne daju ni truda niti ulaganja niti sta da ne menjaju u svome zivotu. DALIste se pitali mnogi od vas STA sam ucinio (A) pozetivnog a koliko negativnog u mome zivotu MISLJU,DJELOM, ILI PROPUSTOM AKO neko treba pomoc javite se pozdravljam va sve anto
 • 03.10.2008. 14:48h

  Član dinajaMerlin2 da dragi Anto ti pišeš o čovjeku koji je, možda, griješio u životu, ali ovdje se radi o mladom čovjeku koji i da je htio nije imao vremena učiniti nešto ružno u životu. Uvjerena sam da takvo mlado stvorenje nije pred Božjim sudom jer Bog uistinu zna i osjeća više nego mi obični smrtinici. kako si mi onda možemo uzeti za pravo da mladom stvorenju govorimo o grijehu bez daga uputimo u svijet grijeha i objasnimo mu ŠTO JE UOPĆE GRIJEH? Evo i ja se sada pitam što je po tvom pitanju GRIJEH koji jedno tako mlado biće može učiniti?????????
 • 03.10.2008. 15:08h

  Član nlandekaMerlin4

  dinaja

  Hvala ti na predivnim riječima potpore i na savjetima. Mislim da ni Anto nije prestrogo mislio kad je rekao da se trebamo pitati što i kako radimo i kuda idemo jer puno toga ovisi i o tome što je u našoj glavi. i hvala mu na tome. No slažem se s tobom da se radi o mladom čovjeku i da nema velikih grijeha, naročito ako uzmem u obzir da sam ga odgojila u ljubavi, to sam već rekla, te da slijedi u potpunosti put kojim sam ga usmjerila. Htjela sam nešto tebi reći, i to se već dugo spremam, od onog dana kad si sa strepnjom očekivala liječničke nalaze. Što god da bude, i kakav god put da je određen, prođi ga s ljubavlju. Moja draga sestra koju sam već spomenula, umrla je nakon samo 3 mjeseca bolesti. U ta tri mjeseca danonoćno sam bila uz nju, do 8 ujutro sam ju držala za ruku, u 8 sa osmjehom na licu sam bila na poslu, jer živjeti treba i poslije takvog šoka kakva je smrt. Često nosim taj bol koji sam prolazila s njom, i svih onih trenutaka patnje. No isto tako se sjećam riječi koje sam joj uputila pred sam kraj, a sve je bilo znakovito. Danima je čitala knjigu \"Možeš ako misliš da možeš\" i toliko joj se dopala da ju je sama na kompjutoru prepisala da bi ju i u bolnici mogla čitati. Ona nije bila ta koja bi izdržala sve to da sam ja bila na njenom mjestu, bila je preosjećajna, prenježna, ali predobra duša no nije bila snažna. Nije se mogla nositi ni sa svojom bolešću, ja znam, i nitko me ne može uvjeriti u suprotno, da je ona sama odlučila umrijeti jer nije mogla trpiti toliku bol i kemoterapije. Njeno tijelo to nije moglo. Nekoliko dana prije rekla sam joj: \"seko, znam da nije lako nositi se sa rakom koji razara tijelo, no iza tebe je 20 godina neizmjerne sreće uz čovjeka kojeg voliš, uz djecu koju si mu podarila, ljude koji te vole\", tvoj rak tebe napada samo tako kratko vrijeme, a zamisli koliko je ljudi koje \"rak\" nagriza čitav život\" Rak u obliku mržnje, licemjerja, mrzovolje i svađe u obitelji, nerazumijevanja\". Tko se još može pohvaliti da je umro tako sretan? Možda se ove riječi neće svakome svidjeti, ali mislim da ti shvaćaš što želim reći: živi život, ljubi osobu koju voliš, svakim danom i svakim trenom daruj mu najljepše trenutke, i ni bolest, ni smrt ne može vas razdvojiti ni rastaviti\". Najveća bolest i patnja je živjeti bez LJUBAVI i bez osobe koja bi ti se samo bar nasmiješila, tek toliko da je uz tebe. Pusa
 • 03.10.2008. 15:12h

  Član nlandekaMerlin4 Da, zaboravila sam reći da sam u nedjelju, prvi put nakon 4 godine otkako je umrla čula njezin glas u trenutku dok sam se budila. Bila sam neizmjerno tužna, u ovakvim trenucima silno mi nedostaje jer je ona bila ta s kojom sam dijelila sve svoje nedoumice i razmatrala pitanja. Rekla mi je: Zašto nisi stavila moj sliku u okvir? Ništa nisam shvaćala u tom trenutku, ali dok sam se budila prebirala sam u mislima slike i točno sam znala koju sliku želi da uokvirim i znam što mi je mislila poručiti. Slika koju sam imala pred očima je bila ona na kojoj je ona imala svega 39 kg (koliko i godina) bez kose, ispaćena i s velikim osmjehom na licu. Od uha do uha. Moj putokaz kroz život.
 • 03.10.2008. 19:31h

  Član borivojMerlin3 astmatični bronhitis zbog kojeg smo preselili iz karlovca u rijeku, kod moje kčeri razriješila je akupunktura. to je nju mučilo više godina, i tretmanima - iglicama po uhu, ona toga više nema, sve je o.k. kažeš sin 19. godina, radi uz te i prisutan je s tobom. daj se okani sina i dozvoli mu da se razigra, da živi svoj život. da jurca sa djevojčicama, da se napaja s livada i šuma, da je sam i svoj... pročitaj knjigu vladimira megrea, ANASTAZIJA, cedar zvonki ruski, sve njegove knjige i ti i on... daj dozvoli malome da diše svojim plučima, zajašila si ga i on mora biti po tvome... tko to veli da tako mora biti... to je i prevelika tlaka po njemu... idi u tom smjeru i razriješit češ problem... pozsdrav, boro.
 • 03.10.2008. 20:04h

  Član nlandekaMerlin4 Kad bih mogla rijesiti problem ovim savjetom tko sretniji od mene. Iako sam sa radoznalošću i iščekivanjem pročitala i tvoj komentar, ne slažem se s njim. Bronhalna astma i alergijska astma imaju samo sličan naziv. Alergija nije bronhitis i mnogi to brkaju. Razlike ću objasniti u članku, i alergijska astma je vrlo teška bolest s kojom se zaista treba znati nositi s obzirom da svaki alergičar drugačije reagira na alergene kojima je izložen. Ako osoba izrazito alergično reagira na supstance iz hrane ili lijekova tada je problem vrlo velik jer sužava izbor hrane ili lijekova, a osim toga ne možemo znati unaprijed kakva je reakcija. Npr. alergija na Lontermin - antiastmatik, koja je kod njega bila veoma izražena, pa zatim alergija na kapi za oči koje je morao uzimati zbog kroničnog konjuktivitisa od čega je zamalo oslijepio, za sve je trebala hitna reakcija. Moje pitanje se odnosilo na sadašnje stanje jer sam astmu i alergiju magistrirala nažalost. Reakcija na antidepresive itd. Nisam loša majka, dapače moja djeca imaju potpunu slobodu u svakom pogledu i tako sam ih uvijek odgajala. Mali diše već odavno, najmlađi je u obitelji, stariji je u Irskoj živi svoj život i radi tamo, kćerka radi samostalno živi iako joj je svega 20 g. Znači da sam kao majka dokazala da nije problem u meni. Okidač je bio nešto drugo, i napadaj panike nije jednostavna stvar. Vrlo se teško otkriva a kad se otkrije teško je objasniti bolesniku da je on najvažniji faktor u izlječenju. Uvijek pratim sve što se događa i zapisujem i vrlo je zanimljiv tijek bolesti koji nije ni sličan onome kako ga opisuju medicinski stručanjaci. Rad sa mnom je sam odabrao, no tek je završio školu, dakle ni traga od tlake, nikad nije bilo postavljeno pitanje ocjena, potpuno kriva dijagnoza, iako bi mi bilo drago da si dobro dijagnosticirao to bi značilo da vrlo jednostavno i samostalno mogu riješiti problem... Pozdrav
 • 03.10.2008. 20:33h

  Član darioMerlin0 U jedinstvu različitosti jedne istine, savjetujem proćitati nanovo i ovaj prilog https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=1675
 • 04.10.2008. 12:04h

  Član mgracanMerlin3 DNK aktivacija može puno pomoći ali pod uvjetom da si osoba koju se aktivira doista dade sebi iz srca dopuštenje da pokrene uspavane potencijale. Drugim riječima, i DNK aktivacije su svojevrsni okidač promjena svjetonazora i životnih uvjerenja, zaokret u pravcu samopouzdanja i preuzimanja odgovornosti za svoj život. Nadam se da ne zvuči okrutno ako kažem da samo osoba koja se de facto u procesu SAMA aktivira, može okrenuti proces bolesti, tj. neravnoteže, u proces ozdravljenja, tj. ravnoteže. Draga, nlandeka, znam da si visoko na putu razvoja, podsjeti se svojih početaka i entuzijazma koji si ulagala u napore i borbu, a taj entuzijazam je sve. Nema li ga, ne znam što može pomoći.
 • 04.10.2008. 12:15h

  Član nlandekaMerlin4

  Mirjana

  Hvala ti. Sve to sam ja već izrekla, i pokušavam usaditi u svog sina isti takav entuzijazam i zelju za ozdravljenjem kakav sam imala i još uvijek imam i sama, no mislim da riječi izrečene od osoba koja imaju znatno veća iskustva, za njega imaju i puno veće značenje. Na putu smo napretka od jučer, puno su pomogli komentari iz kojih je tako očigledno kako samo snaga volje i neizmjerna ljubav - prvo prema sebi, a potom i od nas prema drugima mogu okrenuti proces iz bolesti u ozdravljenje. Javit cu ti se radi dogovora.
 • 04.10.2008. 19:16h

  Član mkrmarMerlin5

  NADA

  Drago mi je da već vidiš put i putokaze na svom putu prema riješenju tvojeg problema.Zanimljivo je i to što dva putokaza imaju čak i isto ime Mirjana,a i anđeli te vode i šapuću svoje ljepe rijeći a oni sami su najveći putokaz prema sreći.Zanima me dali je i tvoj sin (kojem ne znam ime)upoznat sa svime što njegova majka u ime njega poduzima i radi kako bi našla za njega ljek koji on treba.Nadam se NADO da imaš njegovu suradnju kao što on ima tvoju potporu jer složit ćeš se samnom do je jako važno u procesu izlaska iz takvog stanja.Neka Bog i anđeli budu uvijek s vama!!!!Karlova mama MIRJANA
 • 04.10.2008. 19:48h

  Član mkrmarMerlin5

  P.S.

  Nado vjerujem da je pomoć već na putu prema tvom sinu jer puno ljudi se je uključilo svojom pozitivnom energijom i na ovaj način šalje pomoć.POZDRAVI SINA mislim da njemu stiže pomoć i sa visina a najviše kroz ljubav koju njegova majka za njega ima!!!!Pozdrav svima.
 • 04.10.2008. 21:21h

  Član nlandekaMerlin4 Moj sin se zove Nikola i čvrsto vjeruje u sve što radim. Naučila sam ga da ljubi. Ljubi Boga, ljubi ljude i upoznat je sa svim mojim postupcima kako u životu tako i na ovom portalu. Uvijek sam bila spremna stati pred lice ljudi i pred lice Božje otvoreno i ponosno jer u svakom trenutku svog života slijedim Njega. Hvala svima na podršci i na pozitivnoj energiji. Zaista mu je bolje i sve vas pozdravlja s istom onom ljubavlju kojim ja ljubim njih i sve vas.
 • 04.10.2008. 22:15h

  Član mkrmarMerlin5

  HVALA!!!!

  Laku noć svima,slatki snovi i sanjajte u boji.NIKOLI I NADI posebno želim lijepe snove,a možda i kakve nove odgovore.Neka im u snu anđeli odgovore šapuću i neka dobro odmore dušu.Sutra je novi DAN!!!!
 • 04.10.2008. 22:46h

  Član nlandekaMerlin4 Laku noc! Slatko sam se nasmijala! Ne bi vjerovala ali proteklih deset godina svaku večer kažem SUTRA JE NOVI DAN! I kad sam se god našla pred zidom i nisam vidjela svjetlo - ja sam rekla SUTRA ĆU NAĆI SVJETLO, NOVI JE DAN!
 • 05.10.2008. 20:22h

  Član mkrmarMerlin5

  PREKRASAN DAN SUNCEM OKUPAN!!!

  Draga Nada želim ti ugodnu veče i laku noć kada odlučiš na počinak poć,lijepe snove i odgovore nove...Sutra je novi dan nadam se da će isto biti suncem okupan!!!!Vjerujem da je Nikola bolje i da i on ima lijepe snove.Pozdravljam i sve vrtualne prijateljice sa ovog portala i želim da još pišete o ljubavi jer ona nam svima treba to je dar sa neba.Podržavaj mo jedni druge i u životu će biti manje tuge.Tu smo jedni za druge......Radujem se svakom novom danu na ovom portalu!!!Laku noć svima.
 • 05.10.2008. 21:27h

  Član nlandekaMerlin4 Laku noć draga Mirjana, hvala na tvojim željama. Nikola je puno bolje, nakon još jednog dana jučer punog patnje sve noćas do pola 4, danas je svanuo novi dan, a Nikola se čak odvažio izaći s prijateljima. (Nije izlazio više od dva tjedna od straha i panike da ga ne uhvati novi napad, a gotovo svaku večer je imao najmanje jedan napadaj). Danas je bio nasmijan, veseo, i rekla bih veoma sretan. Pozdravljamo te, zahvaljujemo tebi i svima na vašim molitvama i pozitivnoj energiji. Lijepo spavaj ti i svi ostali virtualni prijatelji sa magicusa.
 • 22.10.2008. 13:30h

  Član dalajdamaMerlin0

  huuuuh!

  Osobno NISAM za reiki terapiju. Također, na mail ti mogu poslati holistički pregled - emocionalnu POČETNU dijagnozu oboljelog. Problem se riješava jedan po jedan, a ne sve zajedno. Od korijenske čakre prema vrhu. Ne reikijem!!!! Ne tuđom energijom (ma kako dobra bila energija bilo kojeg majstora...naša vlastita energija jedina je koja nam zaista može pomoći, a naše energetske centre NE SMIJE nam nitko dirati osim nas samih!!!!!!). Stvarna praksa reikia i JEDINI njezin smisao je tek savjetima i edukacijom voditi klijenta da što lakše i jednostavnije SAM odradi SVOJ posao. (Neka se nitko ne uvrijedi...molim lijepo). Za početak....SJEDNITE I RAZGOVARAJTE! Nakuplja u sebi previše strahova, jako puno neprobavljenih emocija, ne ispoljava svoje stvarne emocije, zadržava u sebi većinu onoga što misli reći, teško se prilagođava novim okolnostima, ljudima i pravilima...ljutnja, bijes, strah, krivnja....sve se to može iščitati iz ovoga što vidjeh ovdje. Nije ljubav ono što mi mislimo da je za nekoga - ljubav , već što taj netko sam za sebe kao ljubav poimlje i nije ljubavi nekome dovoljno kad mi mislimo da mu je dovoljno već kad on sam ustvrdi da je dovoljno. Ljubavi nikad odsta. Nekome od nas treba je jako puno, nekima je potrebno svaki dan ulijevati novu dozu ljubavi.... i ne kalkulirati koliko je \"dovoljno\". Nekome je sreća nešto posve drugo od onoga što mi mislimo da je za njega sreća....i tako redom.... dalaj.dama@gmail.com
 • 22.10.2008. 17:37h

  Član nlandekaMerlin4 Moram priznati, prilično dobra dijagnoza. Nakon tjedana i tjedana analiza, dijagnostike, razgovora i psihoterapije došli smo do sličnih zaključaka odnosno do analize točno ovih problema gore opisanih. Ni jedan lijek tu ne pomaže, pa ni energija, može samo sam sebi pomoći, ali tek kad shvati da je on taj koji to može. Dobro je već 2 tjedna, ne uzima lijekove, ide redovno u školu, i za sada nema ni tragova panici, osim što ja još primjećujem tragove nesigurnosti. Ali u potpunosti si u pravu da u sebi nakuplja previše strahova, neprobavljenih emocija, ljutnja, bijes, strah, puno toga. Puno toga se izdogađalo, a on je šutio i sve držao u sebi, ne pokazujući u stvarnosti što hoće. Kroz bolest se dogodilo i nešto dobro POČELI SMO RAZGOVARATI. STVARNO RAZGOVARATI, znači ne o svakodnevnim stvarima pro forme da nam prođe vrijeme, već o onome što je u duši i što ga tišti. I shvatili neke stvari. Eto, svako zlo za neko dobro. Zahvaljujem se na ponuđenoj pomoći, javit ću meilom. Pozdrav.
 • 22.10.2008. 17:54h

  Član nlandekaMerlin4

  P.S. - dalajdama

  Uz sve gore napisano, zaboravih reći da je gosp. Anto Pejić svesrdno ponudio svoju suradnju i pomoć, odmah, isti dan čim sam upitala za savjet, i od tada ga tretira energijom. Već sutradan je bio dobro, da li zbog energije ili zbog osjećaja da mu se može pomoći ne znam, no znam da bolesti nema. Što se tiče energije i reikija tu je očito vrlo teško donijeti neki sud, pokraj toliko podijeljenih mišljenja. Pozdrav!
 • 23.10.2008. 11:29h

  Član dalajdamaMerlin0

  ne možeš riješiti sve odjednom!!!!

  Nije teško donijeti sud....samo se treba povesti za logikom....Istina je da sami sebi najviše možemo pomoći i istina je da imamo u sebi i iscjeljujuću, pozitivnu energiju kao što imamo i negativnu zbog koje se razboljevamo...ali nikako sada nije vrijeme da svom potrebitom u ovom trenutku to pokušaš objasnit. Nemoj mu govoriti kako sam sebi može pomoći kad on to bude želio jer se bojim da će to na njega ostaviti još veći presing i moguću frustraciju (kako si ne želim pomoći? nastojim ali zašto ne ide...?). Sada treba samo razgovarati. Jako , jako, jako puno razgovarati (nije mi jasno zašto se ljutiš na mene, dosta ljutnje sam primjetila u gornjim komentarima). Tuđa Energija može \"eventialno\" pomoći da se ublaže tegobe, ali nataloženi problemi i dalje ostaju ako ne nađu izlaz prema van...ako se ne izraze, realiziraju....Osim toga suludo je očekivati da će svi problemi odjednom nestati (iako tvrdiš da jesu). Problem se riješava jedan po jedan. Emocija po emocija, stanje po stanje...uz puno, puno, puno oloženog truda i istinske ljubavi. Razgovarajte (nemoj ga ispitivati ko na policiji ili kod psihologa) pokušaj čitati između redova i ne zaletavaj se u zaključcima koje ćeš pri tom donositi. Ne polazi od sebe i svog ega negood njega i njegovog. Dok razgovaraš s njim zaboravi sebe.... Preporučujem ti da kupiš esencijalno ulje lavande i bora pobrineš se da vam životni prostori uvijek na njih mirišu . U mirisnu lampicu ( s dodatkom vode) ukapaj osam kapi lavande i samo jednu kapljicu bora. Svakim tjednom jednu kapljicu lavande zamjeni s kapljicom bora. Lavanda je majka a bor otac (nesvjesni uzročnici glavnine problema ako smijem primjetiti). Lavanda će utješiti, ublažiti probleme, pružiti s vremenom osjećaj pripadnosti, ljubavi, njege i pažnje, a bor će dati snage i volje za \"disanjem\" - životom! Istovremeno utjecat će na pomirenje emocija u potrebitom spram roditelja i s vremenom eliminirati neutješnost, krivicu, ljutnju...i ostalo, a što je najvažnije lavanda će ga potaknuti da se otvori i priča. Ona je idealna i općenito za međuljudske odnose jer potiče komunikaciju. I nemoj zaboraviti, ono što je nekom komad drveta, drugom je neprocjenjivo umjetničko djelo. I obrnuto. Eto toliko...uvijek mi se možeš javiti. Pozdrav.
 • 23.10.2008. 11:45h

  Član nlandekaMerlin4

  dalajdama

  U puno stvari se slažem s tobom, i ni u jednom trenutku nisam bila ljuta. Meni je taj osjećaj već duže vrijeme nepoznat. Svakoga poslušam s pažnjom, i uvijek polazim od pretpostavke da svatko nešto zna. Time nadopunjujem sebe sa dragocjenim informacijama. I zato sam ti zahvalna, a ne ljuta. Dapače, kad se netko potrudi da uoči problem i proanalizira, te uz to i osjeti potrebu da kaže svoje mišljenje, onda to treba cijeniti a ne se ljutiti. Evo i danas mi je vrlo dragocjen ovaj tvoj savjet o uljima lavande i bora. Od toliko brige, i trčanja, znam da sam o tome razmišljala prije nekog vremena, ali sam zaboravila, a on još dosta ima problema sa disanjem, i prije tjedan dana sam također pokušala se sjetiti kako sam dok je bio mali stavljala u njegovu sobu posudu s toplom vodom u koju bih ukapala ulja za smirenje i lakše disanje, najčešće mentu. I zaboravila sam, iako sam se puno puta uvjerila u korist od njih. Danas ću to svakako učiniti. Nisam znala na koji način se tumači, no sviđa mi se tvoje tumačenje, ima logiku, naročito kad povežem događaje iz naših života s onim što si ti iznijela. Dobra analiza. Napisat ću ti meil. Nisam te ignorirala, već puno radim, pokušavam uz to biti dobra majka, biti dobra \"magicusica\", željna sam znanja, dobra domaćica, i još puno toga, pa eto pokušavam sve to nekako složiti u ovaj jedan život i dan od 24 sata. Danas ću ti svakako još u meilu neke stvari napisati. Hvala još jednom. Pozdrav.
 • 23.10.2008. 11:51h

  Član dalajdamaMerlin0

  oprosti...

  Bit će da sam onda pogrešno protumačila uskličnike i velika slova na nekim mjestima....svakako pošalji ako želiš...mogla bih puno više biti od pomoći kad bi znala više....teško je ovako... Pusa velika i držite se! Cmok!
 • 23.10.2008. 11:59h

  Član dalajdamaMerlin0

  uh!

  Menta je POLITIČAR i nastoj ju izbjegavati....to na žalost NIJE dobro ulje za ove (ne)prilike. Ne opušta i ne smiruje svakoga, osobito ako se nepravilno dozira doprinosi bezvoljnosti ili depresiji čak....Svakako mi se obrati!!!! Čak preporučujem da prvo vrijeme koristiš SAMO lavandu...bor tek nakon prvog tjedna čiste lavande ubaci kap po kap ...svaki tjedan jednu kap više... NE mislim da si me ignorirala.,...niti se tim opterečujem...i ja sam u gužvi...većoj nego što si možeš zamisliti...mislila sam da si se uvrijedila jer sam \"skočila\" na reiki....ali dobro...
 • 23.10.2008. 12:07h

  Član nlandekaMerlin4

  Ma, ne

  Nikada me ne uzbuđuje kad netko kaže svoje mišljenje, to sam kroz život vrlo dobro svladala. To je kao kad više liječnika postavljaju dijagnozu, uvijek se razlikuju. Meni se reiki dopao jer sam na primjerima vidjela neke stvari u praksi, i ono što sam vidjela uvijek sam spremna reći na glas. No to ne znači da netko drugi ne može reći ono što misli.
 • 23.10.2008. 12:32h

  Član nlandekaMerlin4 Ni to o menti nisam znala. Mnogi savjetuju mentu kod dišnih problema, no i sama sam primijetila ponekad depresivna stanja.
 • 24.10.2008. 21:54h

  Član borgqueenMerlin1 Moj skromni doprinos...pokusaj homeopatski lijeciti dijete. Homeopatija lijeci uzrok-ne posljedicu; imam jako dobra iskustva sa tom granom komplementarne medicine.
 • 18.11.2008. 21:46h

  Član nlandekaMerlin4

  BorgQueen

  Tek sad vidjeh tvoj komentar i savjet. Hvala ti.
 • 18.11.2008. 21:46h

  Član nlandekaMerlin4

  BorgQueen

  Tek sad vidjeh tvoj komentar i savjet. Hvala ti.
 • 07.07.2011. 02:37h

  Član montezaroMerlin0

  napadaji panike

  Za boga miloga, svasta tu ima. Njamanje prave pomoci. Vjerojatni ste svi culi za Dr. Linusa Paulinga, dobitnika dviju Nobelovih nagrada. Postoji institut u USA, koji nosi njegovo ime. Naucnici su ustanovili da kod svake bolesti postoji poremecaj u kolicini minerala i vitamina u tijelu.(Ortomolekularna medicina). Ako igdje imate mogucnosti da vam doktor da uputnicu za laboratorij za analizu minerala (elektrolita) i eventualni nedostatak vitamina. U sjevernoj Americi to doktori nerado rade. Kad se sa uzimanjem vitamina i minerala koji nedostaju uspostavi ravnoteza u organizmu, dode i zdravlje. Imam knjigu sa receptima, ali sam je posudila. Kad mi je vrate, prevesti cu vam. (Potrebna je prava doza) Ja sam patila od napadaja panike i razumijem svakoga koga to muci. Do tada: kod napada panike jako pritisnite i masirajte (suprotno kazaljci na satu) tocku na sredini tabana, iza jastucica (papucice) -gdje zavrsi papucica. Postoji jos jedna tocka: na vrhu glave, na srednjoj liniji tijela (ne koristite kod djece). Jos jedna: na izbocini unutrasnje strane rucnog zgloba, u liniji sa malim prstom. Osjetiti cete kad pritisnete pravu tocku -jace ce vas zaboliti. Masira se (pritisce) 10-15 sekundi. Jos nesto - izbacite iz prehrane rafinirani secer. Kod nekih ljudi i najminimalnija kolicina secera uzrokuje napad panike.

SADRŽAJ UPISAO

Član nlandekaMerlin4 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana nlandeka dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan, svim Anama, Anjama, Ankicama, Anitama, Ankama, it.d...

  26.07.2021. 14:21h
 • Član iridairida

  Uživaj na odmoru...!!!

  26.07.2021. 11:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.07.2021. 07:28h
 • Član bglavacbglavac

  Nebuš sam puno nas je. Lp

  19.07.2021. 21:02h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Drago mi je da nisam sam. Necjepljeni će preživjeti, pa ne bih volio biti sam.

  19.07.2021. 13:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info