Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

16

PUTA

OD 14.01.2018.

CIPELE, torbe i materijali za odjeću

CIPELE, torbe i materijali za odjeću
U psihoanalizi se obuvanje cipele često uspoređuje sa seksualnim činom, tj. ulazak noge u cipelu doslovno se identificira sa koitusom. Vjerojatno ponekad takvi snovi imaju i takve konotacije, no, prije svega provjerimo imamo li zdravstvenih problema vezanih za stopala. Obično nosimo cipele koje su nam udobne. I cipelama podsvijest može ukazati na našu nesigurnost. Možda imamo problema i sa identitetom. Ako smo u snu u prevelikim cipelama, preuzeli smo obveze koje su za nas prevelike i ne možemo ih odraditi. Šuplje cipele mogu značiti čak i sterilitet. Ako su simboli pozitivni uvjeravamo sebe da smo na dobrom putu ili smo nešto dobro obavili. Mijenjanje cipela sugerira na mijenjanje uloga u životu. Možda zauzimamo novi stav prema životu. Stare cipele ukazuju na to da je potrebno puno truda da bi uspjeli, kao i potrebu da dođemo do svoje srži i zapitamo se : tko smo? Stare cipele mogu biti i potrošene ideje. Nove cipele sugeriraju da smo pre-samosvjesni ali i da smo u nekom novom dijelu života koji nam je nov i nepoznat. Nove cipele u snu nam kojiput i nameću ideju novoga, promjene, da bi se pomaknuli u svom životu. Čizme: Snažne reakcije. Izmjenjena situacija, suprotno od očekivanoga, ako su naopako obučene. Teško iskustvo. Biti dominantan, glancati čizme. Izbor obuće u snu može biti izbor načina rješavanja problema.

NAPRTNJAČA:Uskoro ćete ići na duže putovanje i preuzeti težak i odgovoran posao.
NAPRTNJAČA - poslovno putovanje
TORBA: Vidjeti torbu - očekuje vas putovanje bez nekog cilja. Nova torba - primit ćete dobre vijesti. Prazna torba - budite malo štedljiviji, jer dolaze vam nesigurna vremena. Nositi torbu - dolazi vam razdoblje lošeg raspoloženja. Prodavati torbe - predznak sklapanja dobrih, uspješnih poslova.
TORBA ~ ako žena u snu nosi tešku torbu - vjerojatno je trudna ~ nova torba – dobitak ~ prazna torba – gubitak ~ nositi torbu - što teža torba veći zdravstveni problemi
TORBICA: Vidjeti torbicu - saznat ćete neku dobro čuvanu tajnu. Izgubiti torbicu - zbog velikih dugova imat ćete velikih problema i briga.
TORBICA - netko će vam se povjeriti ~ izgubiti - veliki novčani problemi


Torbe svih vrsta i veličina su uglavnom vezane za sanjačevu privatnost, a ponekad i za putovanja. Naprtnjače i ruksaci simboliziraju putavanja iz dužnosti (vojska) ili zabave (izleti). Zatvorene i zaključane torbe su često i simbol podsvijesti.


EKSTRAVAGANCIJA:
Ako ste ekstravagantno obučeni - očekuju vas veselje i sloga u obitelji.
ELEGANCIJA: Ako ste elegantni - ismijat će vas.
ELEGANCIJA - mogli bi doći u neugodnu situaciju
MODNI SALON: Očekuje vas uspjeh u ljubavi.
BUTIK ~ biti u njemu – srest ćete stare prijatelje ~ ako je butik vaš i prazan – poželjne su promjene na poslovnom planu
GARDEROBA -  ugodno druženje i veselje ~ ako ste nešto izgubili u garderobi ~ netko nije iskren prema vama
KICOŠ; Imat ćete posla s priglupim ljudima.
KIĆENJE; Kititi se - bit ćete osramoćeni. Kititi druge - upast ćete u tešku svađu.
KITITI SE – sramota ~ kititi drugog – neprilike
UKRAS; Vidjeti neki ukras - pretkazuje sretan brak. Izrađivati neki ukras - dolazi vam vrijeme briga i žalosti.
UKRAS ~ vidjeti - imat ćete sretan brak ~ praviti ukras - dolazi nestabilno i nesretno razdoblje UKRAŠAVANJE: Ukrašavati nešto - želja vam se može ostvariti samo uz pomoć mnogih sretnih okolnosti.
UKRAŠAVATI - planovi će vam se ostvariti uz puno truda i pomoći
ČETKA: Vidjeti četku - ogovara vas bliska osoba. Izgubiti četku - pomirit ćete se sa susjedom. Četkati odijelo - izazvat ćete neke neprilike. Četkati kosu - dobit ćete goste. ČETKA - ogovaraju vas i imat ćete problema
Četka: čistiti, otklanjati
Četka: čistiti, otklanjati
KRAVATA: Kravata vezana oko vrata - što prije vratite sve dugove!
KRAVATA - dužni ste nekim ljudima
KIŠOBRAN: Bit će ti na štetu tvoja dobrota.
KIŠOBRAN - netko vas iskorištava
ŠTAP - razdoblje u kojem ćete se dosta tražiti i nekako nećete biti zadovoljni
ŠTAP (za hodanje): Vidjeti štap - očekuje vas neko daleko, dosadno putovanje. Podupirati se štapom - dolazi vam vrijeme bolesti i neimaštine. Tući nekoga štapom - previše volite naređivati. Ako ste vi pretučeni štapom - dobro ćete se snaći u teškim i neugodnim situacijama.
SUNCOBRAN: Ne morate se bojati svojih protivnika; dobit ćete pomoć dobrog i moćnog prijatelja.
SUNCOBRAN - uz naklonost prijatelja na višem položaju pobijedit ćete konkurenciju
LEPEZA: Vidjeti lepezu - potajno očekujete počasti. Držati lepezu - ljubav vam neće biti uzvraćena. Izgubiti lepezu - draga osoba nanijet će vam tešku bol. Mahati lepezom - netko će vam odbiti prijateljstvo.
LEPEZA - draga osoba će vam nanijeti bol ili otići iz vašeg života
Lepeza:
uzrokovati duhovno kretanje
MONOGRAM: Vidjeti vlastiti monogram - imate o sebi previše visoko mišljenje. Tuđi monogram - očekuje vas nova ljubav ili prijateljstvo.
MARAMICA: Vidjeti maramicu - u ljubavi vas očekuje veliko razočaranje. Kupiti maramicu - očekujte bolest i neugodnosti.
MARAMICA - ljubavno razočarenje
MAŠNA: Ne ulijećite olako u nove dugove.
VRPCA: Vidjeti vrpcu - sklopit ćete iskreno i vrijedno prijateljstvo. Zlatna vrpca - popravit će vam se materijalne prilike. Zelena vrpca - probudit će se u vama mnoge nade. Crvena vrpca - predznak sreće i veselja. Žuta vrpca - predznak ljutine i svađe. Plava vrpca - imat ćete iskrenu i vjernu ljubav. Crna vrpca - mučit će vas teške brige. Beskrajna vrpca - upast ćete u velike dugove. Vrpca oko tijela - bit ćete nezadovoljni u poslu i u ljubavi. Vrpca u kosi - vama bliske osobe pletu spletke oko vas. Vidjeti vrpce da lepršaju - netko vas ogovara.
VRPCA - očekuje vas poboljšanje situacije


Iako tvrdnju da biti ukrašen sa ukrasima znači da ćeš postat slavan, ne treba bukvalno shvatiti ipak modni dodaci u snu znače da se možda trebamo potruditi oko dojma koji ostavljamo na svoju okolinu. Ako je ukrašavanje u snu prenaglašeno, moramo razmisliti o povratku jednostavnosti života. Kišobran, suncobran i štap često imaju falusnu simboliku. Četka može značiti kratak sukob. Razmirice ili podcjenjivanje nečega. Ignoriranje nekoga ili nečega (odčetkati). Čišćenje nekog prostora za nove ideje. Monogram je ptvrda identiteta i statusa.


OGLEDALO: Čuvaj se prijevara i intriga.
OGLEDALO ~ vidjeti svoj odraz - brak i dobra veza ~ biti u ogledalu drukčijim - takvim ćeš biti i na stvarnosti
ZRCALO: Vidjeti zrcalo - predznak vjenčanja u obitelji; izbjegavajte svađe i intrige. Vidjeti razbijeno zrcalo ili ga razbiti - očekuju vas veliki problemi i brige u obitelji. Gledati se u zrcalo - zdravima čast, bolesnima smrt.
Vidjeti se u ogledalu kako plaćeš: patnja će se povećati


Ogledalo je simbol sanjača i može najaviti nevjerojatna iskustva i uvide.(Alisa u zemlji čuda). Istu simboliku imaju; fotoaparat, kamera, razne slike. Može značiti i vlastitu narcisoidnost. No, često ogledalo znači vidjeti samo prikaz a ne i pravu istinu Vidjeti se u ogledalu kako plaćeš je koristan uvid i iscjeljujuće emocionalno pražnjenje.


LAK: Razočarat ćete se zbog neispunjenih nada.
LAK - vaši snovi se neće ostvariti
LAKIRATI  - okolina vas ne cijeni dovoljno
LAKIRANJE:Vaša dobrota neće biti cijenjena i pravilno vrednovana.
PUDER: Rasipništvo će vas dovesti do propasti.
PUDER - morate naučiti raspolagati pažljivije s novcem
SJENILO: Samo izuzetan oprez vas može sačuvati od štete.
RUŽ : Vara vas bliska osoba u koju imate veliko povjerenje.
RUŽ – pokazat će se da vam jedan dobar prijatelj i nije tako dobar
SAPUN: Vidjeti sapun - dobrog ste zdravlja. Imati sapun u ruci - nedajte se nagovoriti na sumnjive i ružne poslove. Kupovati sapun - poboljšat će vam se odnosi u obitelji.
SAPUN - potrebna vam je duhovna obnova
PARFEM - nemate razloga za sumnju, okružuju vas pravi ljudi


Ne samo nabrojani simboli, nego cijela paleta dekorativne i preparativne kozmetike i svi drugi načini uljepšavanja govore o našoj unutarnjoj potrebi da se svidimo, dodvorimo, istaknemo. Takvi su snovi izraz želje za pripadanjem i govore o našem trudu da pronađemo, zaslužimo, osvojimo i zadržimo ljubav.


VUNA - ljudi oko vas nisu iskreni i pokušavaju vas prevariti
VUNA : Vidjeti vunu - okruženi ste spletkama i prijevarama. Češljati vunu - okruženi ste zlim i neiskrenim ljudima. Kupovati vunu - očekuje vas poboljšanje materijalnih i društvenih prilika.
KONOPLJA: Vidjeti konoplju - očekujte uspjeh. Brati konoplju - budite spremni na svađu i neprilike.
LAN:Vidjeti lan - mir, blagoslov i bogatstvo vašoj kući. Presti lan - pred vama je velika ljubav i sretan brak. Kidati ga - čeka vas sretna budućnost. Kupovati lan - uskoro ćete sklopiti brak.
LAN - sreća na svakom području
PAMUK: Dolaze za vas neizvjesna vremena.pokušavaju narušiti vaš ugled i čast.
PAMUK - dovoljno ste snažni da se uhvatite u koštac s problemima
VATA : U nadolazećoj neugodnoj situaciji dobro ćete se snaći.
VATA - vjerujte u sebe


Vuna je simbol ukroćenih nagona, a konoplja, lan i pamuk simbol prirode koju je čovjek ukrotio na svoju dobrobit, a sve zajedno simbolizira našu vezu sa prirodnim silama.


VRETENO: Što više truda uložite, postići ćete veći uspjeh.
VRETENO - nagrada ovisi o uloženom trudu
PRESLICA: Dolaze vam dani siromaštva i bijede.
PRESTI - ljubavna sreća ~ vidjeti predivo - čuvajte se prevare
PREDIVO: Vidjeti predivo - pazite da vas ne slažu u važnim stvarima. Presti predivo - očekuje vas sretna ljubav. Kupovati predivo - veselje u kući.
NIT - morate se posvetiti i drugim stvarima osim posla
NIT: Priuštite si odmor koji vam je neophodno potreban.
KONAC: Bijeli konac - vi ste u pravu i bit ćete nepravedno okrivljeni. Crni konac - loš glas. Crveni konac - ljubav vam je uzvraćena. Plavi konac - upoznat ćete vrlo sumnjivu osobu. Konac u nekoj drugoj boji - ne miješajte se u tuđe poslove! Puknuti konac - smrtni slučaj u obitelji. Zamršeni konac - naći ćete se u opasnoj i složenoj situaciji. Namatati konac u klupko - bit ćete sretni i zadovoljni.
KONAC - ne petljajte se u tuđe poslove ~ puknut - loše vijesti
KLUPKO: Vidjeti klupko - ući ćete u posao o kojem ništa ne znate. Odmotavati klupko - uklonit ćete sve smetnje koje vam stoje na putu.
KLUPKO - sposobni ste riješiti sve probleme koji vam stoje na putu
ČVOR: Vidjeti čvor - muka. Vezati čvor - imat ćete neprilike. Odvezivati čvor - uspjet ćete zahvaljujući svojoj upornosti i dobivenoj pomoći od najbližeg prijatelja. Rezati čvor - dobit ćete novo, bolje radno mjesto. Ako ne možete odvezati čvor - pretrpjet ćete potpuni neuspjeh u nekom pothvatu.

ČVOR
~ vidjeti – problemi ~ vezati – problemi ~ odvezati - riješit ćete problem
OMČA – jedino uz puno truda možete riješiti svoje probleme i pomoći drugima da riješe
OMČA ; Ako u snu vezujete omču - uspjet će vam neki težak poduhvat.
UŽE :Vidjeti uže - dolaze vam nemirni dani puni svađe i nezadovoljstva; imajte više povjerenja sami u sebe! Biti vezan užetom - očekuju vas problemi i teške brige. Ako se uspijete odvezati - sve probleme i prepreke uspješno ćete svladati.
UŽE - pred vama je nesigurno razdoblje, ali budite uporni ~ biti vezan užetom – problemi ~ ako se uspijete odvezati - riješit ćete ih
UZICA - riješit ćete se briga koje vas muče
UZICA ; Namotavati ili odmotavati uzicu - neki od sadašnjih problema i briga će uskoro biti riješeni.


Vreteno u bajkama i paleti psiholoških simbola nosi falusnu simboliku, no ono je s preslicom i simbol čovjekovog stvaranja, simbol njegovih kreativnih i stvaralačkih moći. Konac i nit nas poput Arijadnine niti izvode iz mraka neznanja. Istu, samo naglašeniju simboliku imaju i uže i uzica. Katkad ukazuju na snagu i vrline kojih nismo svjesni. Klupko je čovjekov sakupljeni trud. Omča doista može simbolizirati probleme, opasnosti, ali i tajne i vlastite ili tuđe zamke, a čvor često simbolizira nerazmrsiv problem..


PLETENJE: Plesti - očekuju vas velike brige na poslu i u kući zbog partnerove nevjere.


Pletenje može značiti i zapetljanost u probleme, ali i elastičnost i fleksibilnost u vrlo nezgodnim životnim situacijama, treba uzeti u obzir i ostale elemente sna.


RAZBOJ: Prihvatit ćete se napornog posla koji će vam donijeti veliko zadovoljstvo ali i uspjeh.
TKATI - poslovni pothvat možete uspješno okončati ali morate uložiti ekstremne napore
TKATI - poslovni pothvat možete uspješno okončati ali morate uložiti ekstremne napore
TKALAC: U novom poslu vas očekuje dobra zarada.
TKANJE: Tkati - uz mnogo truda i opreza očekuje vas uspjeh u poslu. Vidjeti drugog da tka - očekuje vas kratkotrajna sreća.


Snovi o tkanju, tkačima i tkalačkim rekvizitima pričaju o našoj domišljatosti i upornosti.


PLATNO: Vidjeti platno - očekuje vas nasljedstvo ili dobar miraz. Prati platno - vreba vas neka bolest.
PLATNO ~ vidjeti – dobitak
GAZA - dobit ćete pomoć u rješavanju problema
ČIPKA: Vidjeti čipku - nenadana dobit. Izrađivati čipku - živjet ćete u oskudici.

ČIPKA
– uspjeh
TAFT: Prihvatite dobar savjet koji ćete dobiti!
DAMAST: Bijeli damast - zbog rasipništva ćete imati štetu i neprilike. Damast u boji - bit ćete zadovoljni u ljubavi.
ČOHA: Uspjeh i pohvale na poslu.
ČOHA – poslovni uspjeh
SVILA : Vidjeti svilu - uskoro ćete imati ljubavnika/ljubavnicu. Tkati svilu - bavit ćete se sumnjivim poslovima. Kupovati svilu - uživat ćete u blagostanju. Biti odjeven u svilu - vlastita oholost će vam nanijeti veliku štetu. Svilene čarape - bit ćete predmet spletki i ogovaranja. Svilena marama - ići ćete na put s drugom, ne svojom, ženom.
BARŠUN – iako imate dovoljno, mislite i o budućnosti


Tumačenje ovakvih snova je dosta složeno i za svaku vrstu tkanine je drugačije.Što je skupocjenija tkanina to je snažnija njezina simbolika. Bijelo, nekrojeno platno u nekim kulturnim sredinama u snu označava mrtvački pokrov. Gazu vezujemo za rane, bolnice, ali i rođenje i dojenčad. Čipka simbolizira umješnost u svemu što radimo. U ljubavi ona simbolizira suptilnost, ljupkost, a ponekad čak i raskoš. Svila je prirodni proizvod i naglašava sjaj unutarnje sanjačeve ljepote, a i poziva na prirodnost.


ŠKARE: Vidjeti škare - čuvajte se dobronamjernih savjeta. Zlatne škare - očekuje vas sreća i blagostanje. Rezati škarama - pred vama je neočekivani novčani dobitak. Brusiti škare - svađat ćete se u obitelji.
ŠKARE - nesloga, razmirice
KROJAČ: Vidjeti krojača - bit ćete uskoro u velikom veselom društvu. Biti krojač i držati škare - očekujte skoro razrješenje svog problema. Razgovarati s krojačem - posao vam neće uspjeti.
KROJAČ ~ biti - riješit ćete probleme
KROJAČICA: Najavljuje ogovaranje bliže okoline.
KROJAČICA - ogovaranja i neugodnosti
KROJITI – veselje
ŠIVAĆI PRIBOR : Dobiti ga - očekuje vas velika sreća. Izgubiti ga - mučit će vas ljubavni jadi.
ŠIVAĆI PRIBOR ~ dobiti - ljubavna sreća ~ izgubiti - ljubavni problemi
IGLA: Vidjeti iglu - poslovi s gubitkom. Pletaće igle - loša vijest. Ubosti se u iglu - učinit ćete nešto loše. Naći iglu - svađa u kući. Izgubiti iglu - rastanak s prijateljem. Navoditi konac u iglu - ne bi smjeli lagati. Šivati iglom - neugodnosti.
IGLA - brak ili skladno prijateljstvo ~ ubosti se iglom - vijest o tuđim zarukama
ŠILO:
Vaš trud i muka bit će nagrađeni.
ŠILO
– uspjeh
NAPRSTAK
– morate imati više razumijevanja
ŠIVATI - poslovni uspjeh
ŠIVANJE: Šivati - dobit ćete dobro radno mjesto. Ubosti se iglom pri šivanju - uskoro ćete saznati za nečije zaruke ili vjenčanje. Gledati da drugi šiva - očekuje vas uspjeh u trgovini.


Igla, šilo i općenito šivaći pribor: Popravljanje ili stvaranje nečega. Krpljenje neke veze, emocionalna i psihička bol. Sanjati da neko rabi iglu, potrebno je da povežete neke svoje stavove. Alternativno, seksualne konotacije (Falusna simbolika). Međutim često su prisutna i značenja potisnutih sitnih povreda koje u snu „dižu glavu“. Škare nose i simboliku odlučnosti, a naprstak zaštite. Krojenje ima veze s našim planiranje i procjenama.


DUGME: Dobitak. Izgubiti ga - smrt nekog bližeg.
DUGME - problemi i loše vijesti
GUMB: Vidjeti gumb - dobitak. Prišivati gumb - poboljšat će vam se materijalne prilike Otkidati gumb - očekuje vas svađa u obitelji. Izgubiti gumb - razočarat ćete voljenu osobu. Baciti ili razbiti gumb - skora smrt nekog bližnjeg.
GUMB - problemi i loše vijesti


Obično je to dugmad na odjeći u snu, ali ponekad i dugme koje treba stisnuti ili izgubljeno ili nađeno dugme. Ona predstavljaju našu psihu ili nas same. Ovisno o tome da li ste otkopčani ili zakopčani, treba tumačiti simbol. Možemo se otvarati novim mogućnostima ili se izražavati na novi način. Zakopčavanje bi moglo značiti potrebu da se zatvorimo u sebe i odmorimo se na neki način. Isto tako mogu značiti da se osjećamo ograničenima, sve ovisi o sojećajima tijekom sna. Ponekad je to upozorenje da bolje čuvamo svoju privatnost i svoje male tajne.


OBUĆA
: Ako sanjate čistu i novu obuću - očekujte vijesti koje će vas obradovati, ali nečista ili stara obuća označava neslogu u braku ili s partnerom u ljubavi.
OBUĆA - koliko ste zadovoljni obućom (izgledom i udobnošću) očekuje vas takvo razdoblje
OBUVATI SE - vjerujte u sebe ~ obuvati tuđu obuću - netko je neiskren prema vama
PAPUČA : Vidjeti papuče - netko vas željno očekuje. Nositi papuče - ispunit će vam se želja; sklopit ćete dobar i sretan brak. Dobiti papuče na poklon - pomoći ćete nekome tko nije zaslužio vašu pomoć.
PAPUČA ~ nositi - ispunjenje želje ~ vidjeti - nekome je stalo do vas više nego što pokazuje ~ dobiti - pomognite drugima

SANDALE
: Okolina vas smatra čudakom.
SANDALE - pripazite na svoje ponašanje
CIPELA: Vidjeti jednu cipelu - netko će vas prevariti. Uske cipele - rastanak od voljene osobe. Nove cipele - čuvajte se bolesti u nogama. Potrgane cipele - nevolje u bliskoj budućnosti. Kupovati cipele - imat ćete neočekivani izdatak. Poklanjati cipele - osvetit će vam se neobzirnost prema okolini. Izrađivati cipele - imat ćete novčani gubitak. Ako vam se cipele raspadaju - vi ste krivi za kraj ljubavi. Obuvati nove cipele - očekujte veliku sreću iz jednog ugodnog doživljaja. Stare cipele nositi - čuvajte se prijevare.

CIPELE ~
vidjeti - izdatak i neugodnost ~ obuvati - nevažan događaj donijet će vam radost
PLESNE CIPELE: Očekuju vas sitne svađice u kući.
BALETANKE - sitne obiteljske razmirice
ČIZMA: Vidjeti jednu čizmu - neimaština. Nove čizme - radost. Stare čizme - gubitak. Prljave - čuvajte se kleveta. Obuvati čizme - uspjeh. Izuvati - netko će umrijeti.

ČIZMA
~ ako je jedna – problemi ~ nove – uspjeh ~ stare – problemi ~ prljave - ogovaraju vas ~ obuvati  - uspjeh ~ izuvati – neuspjeh
ĐON: Vidjeti đon - selit ćete se. Imati novi đon na cipelama - očekujte radost i zadovoljstvo u obitelji. Poderani đon - imat ćete briga i teškoća sa dužnicima. Šupalj đon - čuvajte se ogovaranja.
POTPETICA – sreća

U psihoanalizi se obuvanje cipele često uspoređuje sa seksualnim činom, tj. ulazak noge u cipelu doslovno se identificira sa koitusom. Vjerojatno ponekad takvi snovi imaju i takve konotacije, no, prije svega provjerimo imamo li zdravstvenih problema vezanih za stopala. Obično  nosimo cipele koje su nam udobne. I cipelama podsvijest može ukazati na našu nesigurnost. Možda imamo problema i sa identitetom. Ako smo u snu u prevelikim cipelama, preuzeli smo obveze koje su za nas prevelike i ne možemo ih odraditi. Šuplje cipele mogu značiti čak i sterilitet. Ako su simboli pozitivni uvjeravamo sebe da smo na dobrom putu ili smo nešto dobro obavili. Mijenjanje cipela sugerira na mijenjanje uloga u životu. Možda zauzimamo novi stav prema životu. Stare cipele ukazuju na to da je potrebno puno truda da bi uspjeli, kao i potrebu da dođemo do svoje srži i zapitamo se : tko smo? Stare cipele mogu biti i potrošene ideje. Nove cipele sugeriraju da smo pre-samosvjesni ali i da smo u nekom novom dijelu života koji nam je nov i nepoznat. Nove cipele u snu nam kojiput i nameću ideju novoga, promjene, da bi se pomaknuli u svom životu. Čizme: Snažne reakcije. Izmjenjena situacija, suprotno od očekivanoga, ako su naopako obučene. Teško iskustvo. Biti dominantan, glancati čizme. Izbor obuće u snu može biti izbor načina rješavanja problema.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

EMOCIJE

KRISTALI

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ♥*

  18.01.2018. 19:13h
 • Član vanessavanessa

  ♥*♪♫ hvala:)

  17.01.2018. 13:33h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__)7 (__)7 kavica

  15.01.2018. 09:05h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  15.01.2018. 09:04h
 • Član iridairida

  ostalo sam ti napisala u komentaru...

  14.01.2018. 18:40h
Cijeli Chat

ENERGETSKE TEHNIKE

ISCJELJENJA

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runama

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSribebicaIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebDirektni putSemir-magijaInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ODJEĆA, OBUĆA, NAKIT I MODNI DODACI U SNOVIMA Dijamanti i ostali dragulji u snovima