Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

23325

PUTA

OD 14.01.2018.

BILJKE U SNOVIMA

BILJKE U SNOVIMA
Biljke su skoro uvijek vezane za emocije i naše unutrašnje duševne drame i događaje. Cvijeće simbolizira naša raspoloženja i duševna stanja. Drvo je simbol osobnog rasta i razvoja. Vrt je mjesto rasta i napretka. Voće se može odnositi na zdravlje. Ljekovite biljke su se u svim kulturama smatrale i svetim biljkama, u snovima tumačenje ovisi ipak o vrsti sanjanog bilja. Naprimjer, rascvjetali digitalis u snu može govoriti o ljubavnoj boli, ali može biti i sugestija da posjetite kardiologa jer je vaše srce kao tjelesni organ, u opasnosti. Tumačenje ovisi o kontekstu sna i o ostalim elementima sna. Otrovno bilje u snovim uvjek nosi upozorenja.

BILJE: Vidjeti ga - brige na pomolu. Brati ga - veliki novčani troškovi.
LJEKOVITO
BILJE – ozdravljenje
LJEKOVITO BILJE: Skupljati ga - popravit će vam se zdravstveno stanje.
BILJKE - problemi i iznenadni troškovi
PAPRAT: Smanjite malo tempo svog života inače nećete dočekati starost.
TRAVA ~ zelena - dobro razdoblje ~ gaziti - neugodna vijest ~ kositi – problemi ~ čupati - bolest bliskih osoba ~ jesti - dobro zdravlje ~ suha - gubitak prijatelja
TRAVA :Zelena i njegovana trava - pred vama je dug život i uživanje u malim, jednostavnim stvarima. Suha trava - izgubit ćete dobrog prijatelja. Sočna trava - očekuje vas blagostanje. Kržljava trava - netko blizak će vas pokušati prevariti. Pokošena trava - predznak manje prehlade. Visoka trava - očekuje vas daleko putovanje i poboljšanje vaše materijalne situacije. Čupati travu - najava bolesti u kući. Jesti travu - očekuje vas dobro zdravlje. Kositi travu - dolazi vam razdoblje briga i problema. Gaziti travu - uskoro će vam oboljeti dobar prijatelj.

Bilje označava prirodne sile, trebalo bi pustiti da se prirodni procesi u nama spontano odvijaju. Svakako je važno koju vrstu biljaka sanjamo. Trava je naziv za skup mnogovrsnog bilja i u snovima je manifestacija svega prirodnog. Korovi su samo ljudima korovi, priroda nije rasipna i nije stvorila ništa nekorisno, pa ipak u snu takav simbol možda doista poziva da napravimo reda u svom životu i iskorjenimo loše navike i ponašanja.


KOROV ~ vidjeti - gubitak, neugodnosti i svađe ~ brati korov – žalost
KOROV: Vidjeti korov - imat ćete neki gubitak i svađu u obitelji. Brati korov - očekuje vas velika žalost.
DRAČ : Rasprava sa rođacima.
DRAČ – obiteljski problemi
AMBROZIJA (biljka) – uspješno razdoblje, ali budite odlučniji i uporniji
TRSTIKA - nesuglasice s okolinom
TRSTIKA: Vidjeti trstiku - očekuje vas svađa s prijateljem. Trstika na vodi - zbog vlastite neodlučnosti doživjet ćete neuspjeh u poslu, čak siromaštvo. Rezati trstiku - u budućnosti vas očekuje zadovoljstvo i miran, sređen život.
ČIČAK: Vidjeti čičak - obratite pažnju na svoje prijatelje jer neki od njih su neiskreni. Čupati čičak - riješit ćete se nekih briga.
ČIČAK - okruženi ste neiskrenim ljudima; skinuti čičak - riješit ćete neki problem
ŽUTIKA: Predznak problema i bolesti.
ROGOZ : Gajite neosnovane nade.
ŠAŠ : Pretkazuje veliki novac i uspjehe na svim područjima.
ZIMZELEN: Svojim prijateljima možete pokloniti svoje povjerenje.
ZIMZELEN - okruženi ste iskrenim ljudima


Ne slažem se s narodnim tumačem, osim u slučaju korova i drača, trava je obično vrlo pozitivan znak i obično najavljuje doba prosperiteta na svim područjima.Korovi znače da vam netko ili nešto remeti planove, a drač doista najavljuje svađe i sukobe. Čičak u snu obično karakterizira napasne i dosadne ljude u vašoj okolini. Trstika i šaš su vodene biljke i u snovima najavljuju sugestije iz vlastite podsvijesti. Ambrozija ni u snu ni na javi nije dobra za čovjeka.Zimzelen najavljuje dugo pozitivno razdoblje.

DJETELINA
- velika radost i dobitak
DJETELINA: Vidjeti djetelinu - ne nadajte se velikom uspjehu. Djetelina sa četiri lista - očekuje vas velika sreća. Rascvjetana djetelina - prati vas sreća u životu. Polje obraslo djetelinom - naći ćete izlaz iz neimaštine. Brati djetelinu - nevjera u kući. Djetelinu naći - ugodno iznenađenje.

Mit o djetelini s četiri lista i velikoj sreći potječe od toga što je u prirodnim sortama takva djetelina doista rijetka. Danas genetičke djeteline imaju više takvih primjeraka nego onih prirodnih.Djetelina, kao i sijana trava najavljuju radost i dobitak, ali sanjačevim zalaganjem, a ne pukom srećom i često takvi snovi sugeriraju šta bi sanjač trebao napraviti. Dakle, djetelina s četiri lista je u sveopćoj simbolici svijeta uvjek simbol sreće, pa i u snovima. Možda zato što se teško nalazi, ili zato što nosi u sebi simetriju i ravnotežu stvaranja. U svakom slučaju u snovima označava teško ostvarenu ili iznenadnu, ali potpunu sreću.

BRŠLJAN: Vidjeti bršljan - steći ćete vjernog prijatelja. Saditi ga - izgubit ćete vjernog prijatelja.
BRŠLJAN –
novo prijateljstvo
KAKTUS - posvetite pažnju onome što radite kako poslije ne bi bilo problema
KAKTUS: Doživjet ćete štetu zbog vlastite nemarnosti.
BODLJA: Vidjeti bodlje - upoznat ćete vrlo neugodnu osobu. Ubosti se na njih - imat ćete gubitak na poslu. Lomiti bodlje - doživjet ćete nesreću u kući.

BODLJA –
neprilike
PUZAVAC: U najbližoj okolini predmet ste ružnih ogovaranja, a pripremaju vam se i razne podlosti.
SMILJE ; Vaša ljubav nikada se neće promijeniti.

Ove biljke su u snu simboli prijateljstva i međusobne suradnje. Bršljan može biti i znak potrebe za zaštitom. Kaktus znači da se osjećate se zbog nečega ugroženo. Pokušavate obraniti vaš teritorij, a može najaviti i dugu i bolnu oskudicu.

BOSILJAK:
Zadovoljstvo, napredak u radu i sreća.

BOSILJAK
- uspjeh i sreća
KADULJA: Za bolesne - skoro ozdravljenje. Za zdrave - dug život i dobro zdravlje.
KADULJA - sve bolje zdravstveno stanje
Kadulja
: Kadulja simbolizira štedljivost i praktičnost. Jesti kadulju, vaš raskalašeni život će vas dovesti do prosjačkog štapa..
KAMILICA: Vidjeti kamilicu - oboljet će vam netko od ukućana. Brati kamilicu - zdravlje. Piti čaj od kamilice - ozdravljenje.
KAMILICA – ozdravljenje
MAJČINA DUŠICA - poslovni uspjeh
MAJČINA DUŠICA: Uspjet ćete u svom poslu.
BOKVICA: Skoro ozdravljenje
KISELICA: Netko te ogovara.
GORUŠICA: Ogovarat će vas na poslu i zbog toga ćete imati neprilike.
HAJDUČKA TRAVA (STOLISNIK) - neugodnosti
KOPRIVA - ogovaranja i problemi
KOPRIVA: Vidjeti koprivu - nesreća. Brati koprive - ogovaraju vas. Ako vas opeče - doživjet ćete poniženje i nesreću.
Kopriva;
Predstavlja tešku situaciju koju trebate prevazići.
LAVANDA - problemi
LAVANDA;Očekuju vas velike brige.
RUŽMARIN : Pretkazuje tugu zbog rastanka.
RUŽMARIN - loše vijesti i promjene
ŽALFIJA - živjet ćete dugo
PAPAR ~ mljeti - tužne vijesti ~ vidjeti - više se brinite o zdravlju ~ jesti - netko će vm se povjeriti i istina će vas zaboljeti
PAPAR: Vidjeti papar - prekontrolirajte svoje zdravstveno stanje. Jesti papar - saznat ćete neku neugodnu istinu.
CIMET: Jesti cimet - dobit ćete neočekivani poklon.

CIMET
- dobitak ili poklon
VANILIJA - dobit ćete bolji društveni status
VANILIJA: Uskoro ćete biti uvedeni u visoko društvo.
ZAČIN: Pred vama je neki neugodan doživljaj.
ZAČINI - nešto će vam "začinite" život


Ovdje imamo skup ljekovitog i začinskog bilja koji svaki za sebe može značiti i zdravstveno upozorenje, ali doista može govoriti i o međuljudskim odnosima ili situacijama u kojima ćemo se opeći vlastitom nepažnjom. Začini u snu često ukazuju na to da nam u životu nešto nedostaje, možda da živimo monotono, i da nam je življenje bez boje, mirisa i okusa, ali često najavljuju i buđenje iz letargije i depresije, sve ovisi o kontekstu sna.

DUHAN: Vidjeti rast duhana u polju - rad bez uspjeha i rezultata. Nizati duhan - očekuje vas događaj o kojem ste dugo sanjali. Pušiti duhan - klonite se poznate žene. Šmrkati duhan - ostarit ćete prije vremena. Vidjeti vrećicu za duhan - bit ćete ugodno iznenađeni. Ako vi imate vrećicu za duhan - očekuje vas blagostanje u dužem vremenskom periodu.
DUHANKESA: Radosno iznenađenje.

DUHAN ~ u polju – problemi ~ nizati – ispunit će vam se očekivanja ~ pušiti – nisu svi ljudi oko vas iskreni ~ vrećica za duhan – pred vama je dobro razdoblje

HMELJ: Doživjet ćete loše iskustvo u ljubavi.
HMELJ - ljubavni problemi
KONOPLJA: Vidjeti konoplju - očekujte uspjeh. Brati konoplju - budite spremni na svađu i neprilike.
LAN - sreća na svakom području
LAN: Vidjeti lan - mir, blagoslov i bogatstvo vašoj kući. Presti lan - pred vama je velika ljubav i sretan brak. Kidati ga - čeka vas sretna budućnost. Kupovati lan - uskoro ćete sklopiti brak.
Lan: Napredak.
PAMUK - dovoljno ste snažni da se uhvatite u koštac s problemima
PAMUK: Dolaze za vas neizvjesna vremena.

Ovo su sve industrijske biljke i u snovima najavljuju napredak i dobit od vlastitog rada i zalaganja.

CVIJEĆE:Bijelo cvijeće - smrt. Crveno cvijeće - ozdravljenje. Uvenulo cvijeće - bolest. Saditi cvijeće - dobit ćete neočekivani novac. Ako vi sadite cvijeće - dugotrajno prijateljstvo pretvorit će se u ljubav. Brati cvijeće - čast. Ako vi berete cvijeće - pred vama su novi doživljaji, a možda i početak nove ljubavi. Gaziti cvijeće - izgubit ćete nadu. Kititi se cvijećem - prolazna radost. Dobiti cvijeće na poklon - radost. Mirisati ga - imat ćete glavobolja i teškoća u radu. CVIJEĆE - ljubav  ~ kakvo cvijeće sanjate takvi su vaši osjećaji ~ bijelo cvijeće – gubitak ~ crveno – dobrobit ~ uvenulo – bolest ~ saditi - pozitivne promjene ~ branje - napredak na emotivnom planu ~ gaziti cvijeće - morate se naučiti pozitivno razmišljati
CVJEĆARNA: Prolazni problemi.

CVJEĆARNA
- prolazni problemi
CVJETANJE:Cvjetanje zimi - glad. Cvjetanje uvele grane - početak nove ili obnova stare veze.

CVJETANJE
– promjene ~ cvjetanje zimi - trošite više nego što imate
BUKET: Primiti buket cvijeća - očekuju vas velika pažnja i radosne vijesti. Izgaziti ili baciti buket cvijeća - očekujte svađu sa prijateljem ili rastanak s voljenom osobom.

BUKET
~ primiti buket cvijeća - dobro razdoblje ili dobre vijesti ~ baciti buket - neugodnosti s parterom
KITA CVIJEĆA: Vidjeti cvijeće - skoro veselje, posjeta drage osobe ili rođenje djeteta. Dobiti kitu cvijeća - znak sreće u ljubavi. Dati nekome kitu cvijeća - udvarat ćete se nekome. Uvela kita cvijeća - neispunjene nade. Vidjeti cvijeće u bojama koje nisu prirodne - očekuje vas neugodna posjeta.
LATICE cvijeća ~ vidjeti – pazite netko nije iskren prema vama
STRUČAK: Očekuje vas velika sreća u ljubavi.
STRUČAK - ljubavno ispunjenje
PUPOLJAK: Vidjeti pupoljak - ispunit će vam se ljubavne čežnje. Ubrati ga - dobitak.

Cvijeće: Većina uživa u pogledu na cvijeće. Cjenimo njihovu ljepotu i vidimo njihovu vrijednost. U snovima mogu predstavljati jednostavne osjećaje kao i one najdublje. Okruglo cvijeće je prijateljski znak koji može biti „mandala“, simbol cjelovitosti. Daljnje tumačenje ovisi o bojama, u odnosu na čakre. Cvijeće predstavlja nadu, nevinost i većinu lijepoga u čovjeku. Cvijet je simbol promjene, prijelaza ili rasta. Primati ili davati ga ukazuje na naklonost, poštovanje, odobravanje, zahvalnost, divljenje i ljubav. Tumačenje ovisi o vrsti cvijeća i boji. Jedino uvenulo cvijeće najavljuje prekid ljubavnih, prijateljskih ili poslovnih veza.


BOŽUR: Znak velike i duge ljubavi.
CIKLAMA ~poklanjati – netko vam je jako drag ali to ne želite priznati, no ipak bi se mogli zbližiti ~ ubrati ili je dobiti – ljubavni uspjeh
ĐURĐICE:Očekujte poklon od jedne vama drage osobe. Đurđice brati - sreća u ljubavi. Darovati ih - veselje.
PERUNIKA - nova poznanstva
PERUNIKA: Sklopit ćete prijateljstvo s jednom veselom osobom.
JAGLAC: Vidjeti ga - očekuje vas sreća u igrama za novac, dobitak na lutriji.
JAGLAC - dobitak u igrama na sreću
JASMIN: Uživat ćete u dolasku voljene osobe.
JASMIN - ljubavna sreća
JORGOVAN - sreća u ljubavi
JORGOVAN: Vidjeti jorgovan - sreća u ljubavi. Mirisati jorgovan - imat ćete uskoro ljubavni susret, pun uživanja i sladostrašća. Brati ga - nepotrebne brige. Kupovati jorgovan - neuspio pothvat.
KAMELIJA: Dobit ćete poziv za maskenbal.
KARANFIL - poslovni uspjeh
KARANFIL: Sreća u poslovima.
KRIZANTEMA -dobre vijesti
KRIZANTEMA: Dobit ćete vijesti iz daljine.
LJILJANI ~ vidjeti ih ili nositi - okruženi ste iskrenim ljudima
LJILJAN: Vidjeti ljiljan - imate dobrog prijatelja. Nositi ljiljane - pred vama je velika, neočekivana sreća. Slomljeni ljiljan - nagovještaj nesporazuma i manjih neprilika u ljubavi. Žuti ljiljan - izgubit ćete povjerenje u prijatelja ili u voljenu osobu.
LJUBIČICA: Vidjeti ljubičicu - zadovoljstvo i sreća u ljubavi. Brati ljubičice - očekuje vas veliko veselje u kući. Dobiti ih - očekujte skoro sklapanje braka. Kititi se njima - omiljeni ste u društvu.
LJUBIČICE – dobar predznak, retkazuju ljubavnu i obiteljsku sreću, moguće zaljubljivanje
MAĆUHICE - nesigurnosti
MAĆUHICE: Vidjeti ih - očekuju vas velike brige i problemi. Brati maćuhice - primljeno obećanje neće biti ispunjeno.
MIRISI ~ biti namirisan - ovo je razdoblje povoljno za vas
MIRIS: Osjećati ugodan miris - ići ćete u neplaniranu posjetu. Neugodan miris - primit ćete loše vijesti. Osjećati slab miris - najava sretnog razdoblja. Jak miris - najava problema i neugodnih situacija.
MIRTA: Vidjeti mirtu - očekuju vas mnogi radosni trenuci. Srebrna mirta - uspjeh. Zlatna mirta - ugled u društvu.
NARCIS: Voljena osoba bit će vam nevjerna.
POTOČNICA : Vidjeti potočnicu - pomirit ćete se sa starim prijateljem s kojim ste već dugo u svađi. Poklanjati potočnice - izgubit ćete dobrog i vjernog prijatelja.
RAZLIČAK: Vjerna ljubav.
RUNOLIST - problematično razdoblje puno neugodnosti
RUNOLIST : Tražiti ga, naći ili se zakititi runolistom - okolina će vas prezirati zbog loših okolnosti u kojima ćete se naći.
RUŽA - predstoji vam dobro razdoblje, nove ljubavne nade i poboljšanje odnosa sa partnerom
RUŽA : Vidjeti ružu - očekuje vas velika radost zbog neke dobre, sretne vijesti. Crvena ruža - iskrena ljubav. Bijela ruža - dobit ćete poklon od voljene osobe. Žuta ruža - zbog vaše ljubomore vaša ljubavna veza bit će prekinuta ili prepuna nesporazuma i svađa. Uvele ruže - oslabit će ljubav vašeg partnera. Ruže u cvatu - očekuje vas sreća i bogatstvo. Ruže s mnogo trnja - imat ćete velike prepreke u ljubavi. Ružin pupoljak - očekuje vas sretna ljubav. Ružina grančica - primit ćete radosnu vijest od drage vam osobe. Brati ruže - sreća u ljubavi. Dobiti ružu - očekuje vas brak. Pokloniti ružu - steći ćete nove prijatelje. Nositi uvele ruže - netko vama blizak uskoro će umrijeti.
RUŽINO ULJE: Uspješno ćete dovršiti započeti posao uz pomoć dobrog prijatelja.
ŠAFRAN - spustite se na zemlju
ŠAFRAN : Nećete biti omiljeni u društvu zbog vaše umišljenosti.
TULIPAN - ljubavni problemi ~ saditi - novo poznanstvo ~ zalijevati - loš izbor partnera UVENUTI – ljubavni problemi
VISIBABA – obiteljski problemi
ZUMBUL - razveseliti će vas draga osoba poklonom

Ruža je kraljica cvijeća i obično predstavlja ženstvenost, ljepotu, ljubav ili romansu. Isto tako ruže mogu imati i spiritualno značenje, kao izražavanje pozitivnih i negativnih osjećaja. Isčupane latice mogu značiti gubitak nevinisti (časti). Svakako treba razmotriti boju ruže i okružje sna. Bijelo-čistoća, roza-romansa i ljubav, crna-smrt.Ruža označava razvijanje, otvaranje; potpunost i dovršenje kada je potpuno otvorena. Ostalo cvijeće u snovima može nositi različite poruke. Proljetnice obično znače neki novi početak. Ljiljan je i čst religiozni simbol i označava čistoću.Ljubičice i drugo nisko cvijeće pozivaju na skromnost i jednostavnost, možda čak i na poniznost.Cvijeće snažnih mirisa govori o intenzitetu naših odnosa s drugim ljudima. Iris je iris proljetni cvijet koji kao i ostale proljetnice simbolizira pozitivnu energiju. U Japanu vjeruju da iris ima moć čišćenja tijela i zaštitu kućanstva od zla i bolesti. U Grčkoj mitologiji je boginja Iris glasnica između neba i zemlje, raja i pakla i boga i čovjeka. San treba tumačiti u odnosu na vaše potrebe. Je li to potreba za čišćenjem organizma, sigurnošću ii tražite inspiraciju? Jaglac simbolizira čistoću, mladost i vitalnost. Jasmin označava ljubav i zaštitu, ali i kratkotrajna zadovoljstva. Jorgovan u snu nosi razočarenje i odbacivanje. Ne trebate sve vjerovati što čujete i vidite. Karanfil znači kratkotrajna zadovoljstva. Krizantema znači bogatstvo, napredak, poniznost i zahvalnost.

ALGE:
Iznenadno putovanje. predstoji vam putovanje
ALGE - predstoji vam putovanje (Iznenadno putovanje.)
LIŠAJ: Predznak bolesti.
LIŠAJ - pripazite na zdravlje
MAHOVINA: Vidjeti mahovinu - propast će vaši planovi u osobnom životu, ali na poslu vam slijedi neočekivana dobit i uspjeh. Ležati na mahovini - bili bi jako uspješni da malo manje ljenčarite. Skupljati mahovinu - bit ćete kažnjeni zbog lažnog svjedočenja.
MAHOVINA - ljubavni problemi, poslovni uspjeh
IMELA: Velika radost u obitelji zbog zaruka ili vjenčanja.

Imela: Predstavlja radosna događanja i sreću. Isto tako da vas neko privlači.
IMELA - vjenčanje na pomolu

Alge su elementarni oblik života i prahrana, vjeruje se u njihovu zaštitničku moć, a pripisuje im se i olakšavanje kod teških i kompliciranih poroda.Danas ih nalazimo u trgovinama zdrave hrane i u snovima su pozitivan simbol. Lišaj doista može najaviti bolest, ali kao i mahovina i imela govore s jedne strane o parazitizmu, događajima u sjeni koji nam promiču, našim previdima, neobraćanju pažnje, minoriziranju problema koji baš zbog toga mogu postati ozbiljni. Imela nosi i ljekovitu simboliku, a u starim kulturama je imala status rijetke i svete biljke. Vjenčanje pod imelom je utkano u mnoge narodne običaje.

BAŠTA: Uredna, napredak u životu. Zapuštena, bolest.
RASADNIK - promjene u obitelji i dobre vijesti
RASADNIK: Dolaze dani sreće i veselja u kući zbog prinove u obitelji.
SADITI - dobro razdoblje na privatnom i poslovnom planu
SADNICA - dobar obiteljski život
SADNICA : Imat ćete dobro i zdravo potomstvo.
SAĐENJE: Saditi bilje - imat ćete dobar i sretan brak. Saditi voćke - primit ćete neočekivani novac. Gledati kako drugi nešto sade - steći ćete nove, dobre prijatelje.
VRT: Vidjeti vrt - predznak sreće, zdravlja, uspjeha i blagostanja. Vrt pun cvijeća - sreća vas uvijek i svuda prati. Lijep vrt - očekuje vas veći novčani dobitak. Zapušten vrt - okruženi ste ljudima koji vam daju loše savjete. Šetati vrtom - velika sreća u obitelji. Raditi u vrtu - veliki uspjeh u poslu.
VRT – brak ~ ako je sređen - uspjeh u životu ~ ako je zapušten - očekujte probleme
BOTANIČKI VRT – ojačajte malo
VRTLAR ~ biti - ljubavna sreća ~ vidjeti - uljuljali ste se u rutinu
VRTLAR : Vidjeti vrtlara - uskoro ćete biti u dosadnom društvu. Gledati ga kako radi - očekuje vas neki dobitak. Biti vrtlar - očekuje vas iskrena i sretna ljubav.

Vrt je svakako odraz sanjačevih ambicija, poduzetnosti i sposobnosti. U snovima on je pozornica na kojoj se vide plodovi sanjačevih poduhvata i stremljenja.No, mogao bi biti i simbol izgubljene mladosti. Narodno tumačenje kaže da lijepi rascvjetali vrt znači veliku sreću i ljubav. Ako je vrt zarastao, znači da imate teškoća ali da ih možete prevladati. Vidjeti vrt s povrćem, znači da će se vaš trud isplatiti. Isto tako znači stabilnost i unutarnji rast. Cvijetni vrt, udobnost i ljubav, ali o potrebu da vas paze i maze. Vidjeti zarastao i zapušten vrt, znači da ste zapostavili vaše duhovne potrebe.Vrt nudi neograničeni potencijal rasta, ali taj rast ovisi o sanjačevom angažmanu.Zapušten vrt označava odsustvo volje da se išta učini za sebe.Važno je tko je u snu vrtlar. Rasdnik, sađenje i sadnice se doista odnose na sanjačev obiteljski život, a anemične i uvenule sadnice su poziv na odustajanje od nekih nauma ili upozorenje na zdravlje i sposobnosti sanjačeve djece.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijepo je jutro, biti će i lijep dan uživajte u njemu. Lp

  17.02.2024. 07:52h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, volite se. Sretno vam Valentinovo!

  14.02.2024. 04:13h
 • Član bglavacbglavac

  Zahvaljujem na merlinu dragoj duši koja mi ga je dodijelila. Pusa

  10.02.2024. 08:07h
 • Član iridairida

  neumorna...samo naprijed i sretno...!

  08.02.2024. 01:38h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  upisala fakultet..pojelo mi svo vrijeme skoro

  07.02.2024. 21:47h
 • Član iridairida

  ahoj djevojčice, pa gdje si ti nama nestala? -:)))

  07.02.2024. 20:39h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  cure, dobra večer :)

  07.02.2024. 19:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DOMAĆE ŽIVOTINJE U SNOVIMA II BILJKE U SNOVIMA II