Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

21668

PUTA

OD 14.01.2018.

BILJKE U SNOVIMA

BILJKE U SNOVIMA
Biljke su skoro uvijek vezane za emocije i naše unutrašnje duševne drame i događaje. Cvijeće simbolizira naša raspoloženja i duševna stanja. Drvo je simbol osobnog rasta i razvoja. Vrt je mjesto rasta i napretka. Voće se može odnositi na zdravlje. Ljekovite biljke su se u svim kulturama smatrale i svetim biljkama, u snovima tumačenje ovisi ipak o vrsti sanjanog bilja. Naprimjer, rascvjetali digitalis u snu može govoriti o ljubavnoj boli, ali može biti i sugestija da posjetite kardiologa jer je vaše srce kao tjelesni organ, u opasnosti. Tumačenje ovisi o kontekstu sna i o ostalim elementima sna. Otrovno bilje u snovim uvjek nosi upozorenja.

BILJE: Vidjeti ga - brige na pomolu. Brati ga - veliki novčani troškovi.
LJEKOVITO
BILJE – ozdravljenje
LJEKOVITO BILJE: Skupljati ga - popravit će vam se zdravstveno stanje.
BILJKE - problemi i iznenadni troškovi
PAPRAT: Smanjite malo tempo svog života inače nećete dočekati starost.
TRAVA ~ zelena - dobro razdoblje ~ gaziti - neugodna vijest ~ kositi – problemi ~ čupati - bolest bliskih osoba ~ jesti - dobro zdravlje ~ suha - gubitak prijatelja
TRAVA :Zelena i njegovana trava - pred vama je dug život i uživanje u malim, jednostavnim stvarima. Suha trava - izgubit ćete dobrog prijatelja. Sočna trava - očekuje vas blagostanje. Kržljava trava - netko blizak će vas pokušati prevariti. Pokošena trava - predznak manje prehlade. Visoka trava - očekuje vas daleko putovanje i poboljšanje vaše materijalne situacije. Čupati travu - najava bolesti u kući. Jesti travu - očekuje vas dobro zdravlje. Kositi travu - dolazi vam razdoblje briga i problema. Gaziti travu - uskoro će vam oboljeti dobar prijatelj.

Bilje označava prirodne sile, trebalo bi pustiti da se prirodni procesi u nama spontano odvijaju. Svakako je važno koju vrstu biljaka sanjamo. Trava je naziv za skup mnogovrsnog bilja i u snovima je manifestacija svega prirodnog. Korovi su samo ljudima korovi, priroda nije rasipna i nije stvorila ništa nekorisno, pa ipak u snu takav simbol možda doista poziva da napravimo reda u svom životu i iskorjenimo loše navike i ponašanja.


KOROV ~ vidjeti - gubitak, neugodnosti i svađe ~ brati korov – žalost
KOROV: Vidjeti korov - imat ćete neki gubitak i svađu u obitelji. Brati korov - očekuje vas velika žalost.
DRAČ : Rasprava sa rođacima.
DRAČ – obiteljski problemi
AMBROZIJA (biljka) – uspješno razdoblje, ali budite odlučniji i uporniji
TRSTIKA - nesuglasice s okolinom
TRSTIKA: Vidjeti trstiku - očekuje vas svađa s prijateljem. Trstika na vodi - zbog vlastite neodlučnosti doživjet ćete neuspjeh u poslu, čak siromaštvo. Rezati trstiku - u budućnosti vas očekuje zadovoljstvo i miran, sređen život.
ČIČAK: Vidjeti čičak - obratite pažnju na svoje prijatelje jer neki od njih su neiskreni. Čupati čičak - riješit ćete se nekih briga.
ČIČAK - okruženi ste neiskrenim ljudima; skinuti čičak - riješit ćete neki problem
ŽUTIKA: Predznak problema i bolesti.
ROGOZ : Gajite neosnovane nade.
ŠAŠ : Pretkazuje veliki novac i uspjehe na svim područjima.
ZIMZELEN: Svojim prijateljima možete pokloniti svoje povjerenje.
ZIMZELEN - okruženi ste iskrenim ljudima


Ne slažem se s narodnim tumačem, osim u slučaju korova i drača, trava je obično vrlo pozitivan znak i obično najavljuje doba prosperiteta na svim područjima.Korovi znače da vam netko ili nešto remeti planove, a drač doista najavljuje svađe i sukobe. Čičak u snu obično karakterizira napasne i dosadne ljude u vašoj okolini. Trstika i šaš su vodene biljke i u snovima najavljuju sugestije iz vlastite podsvijesti. Ambrozija ni u snu ni na javi nije dobra za čovjeka.Zimzelen najavljuje dugo pozitivno razdoblje.

DJETELINA
- velika radost i dobitak
DJETELINA: Vidjeti djetelinu - ne nadajte se velikom uspjehu. Djetelina sa četiri lista - očekuje vas velika sreća. Rascvjetana djetelina - prati vas sreća u životu. Polje obraslo djetelinom - naći ćete izlaz iz neimaštine. Brati djetelinu - nevjera u kući. Djetelinu naći - ugodno iznenađenje.

Mit o djetelini s četiri lista i velikoj sreći potječe od toga što je u prirodnim sortama takva djetelina doista rijetka. Danas genetičke djeteline imaju više takvih primjeraka nego onih prirodnih.Djetelina, kao i sijana trava najavljuju radost i dobitak, ali sanjačevim zalaganjem, a ne pukom srećom i često takvi snovi sugeriraju šta bi sanjač trebao napraviti. Dakle, djetelina s četiri lista je u sveopćoj simbolici svijeta uvjek simbol sreće, pa i u snovima. Možda zato što se teško nalazi, ili zato što nosi u sebi simetriju i ravnotežu stvaranja. U svakom slučaju u snovima označava teško ostvarenu ili iznenadnu, ali potpunu sreću.

BRŠLJAN: Vidjeti bršljan - steći ćete vjernog prijatelja. Saditi ga - izgubit ćete vjernog prijatelja.
BRŠLJAN –
novo prijateljstvo
KAKTUS - posvetite pažnju onome što radite kako poslije ne bi bilo problema
KAKTUS: Doživjet ćete štetu zbog vlastite nemarnosti.
BODLJA: Vidjeti bodlje - upoznat ćete vrlo neugodnu osobu. Ubosti se na njih - imat ćete gubitak na poslu. Lomiti bodlje - doživjet ćete nesreću u kući.

BODLJA –
neprilike
PUZAVAC: U najbližoj okolini predmet ste ružnih ogovaranja, a pripremaju vam se i razne podlosti.
SMILJE ; Vaša ljubav nikada se neće promijeniti.

Ove biljke su u snu simboli prijateljstva i međusobne suradnje. Bršljan može biti i znak potrebe za zaštitom. Kaktus znači da se osjećate se zbog nečega ugroženo. Pokušavate obraniti vaš teritorij, a može najaviti i dugu i bolnu oskudicu.

BOSILJAK:
Zadovoljstvo, napredak u radu i sreća.

BOSILJAK
- uspjeh i sreća
KADULJA: Za bolesne - skoro ozdravljenje. Za zdrave - dug život i dobro zdravlje.
KADULJA - sve bolje zdravstveno stanje
Kadulja
: Kadulja simbolizira štedljivost i praktičnost. Jesti kadulju, vaš raskalašeni život će vas dovesti do prosjačkog štapa..
KAMILICA: Vidjeti kamilicu - oboljet će vam netko od ukućana. Brati kamilicu - zdravlje. Piti čaj od kamilice - ozdravljenje.
KAMILICA – ozdravljenje
MAJČINA DUŠICA - poslovni uspjeh
MAJČINA DUŠICA: Uspjet ćete u svom poslu.
BOKVICA: Skoro ozdravljenje
KISELICA: Netko te ogovara.
GORUŠICA: Ogovarat će vas na poslu i zbog toga ćete imati neprilike.
HAJDUČKA TRAVA (STOLISNIK) - neugodnosti
KOPRIVA - ogovaranja i problemi
KOPRIVA: Vidjeti koprivu - nesreća. Brati koprive - ogovaraju vas. Ako vas opeče - doživjet ćete poniženje i nesreću.
Kopriva;
Predstavlja tešku situaciju koju trebate prevazići.
LAVANDA - problemi
LAVANDA;Očekuju vas velike brige.
RUŽMARIN : Pretkazuje tugu zbog rastanka.
RUŽMARIN - loše vijesti i promjene
ŽALFIJA - živjet ćete dugo
PAPAR ~ mljeti - tužne vijesti ~ vidjeti - više se brinite o zdravlju ~ jesti - netko će vm se povjeriti i istina će vas zaboljeti
PAPAR: Vidjeti papar - prekontrolirajte svoje zdravstveno stanje. Jesti papar - saznat ćete neku neugodnu istinu.
CIMET: Jesti cimet - dobit ćete neočekivani poklon.

CIMET
- dobitak ili poklon
VANILIJA - dobit ćete bolji društveni status
VANILIJA: Uskoro ćete biti uvedeni u visoko društvo.
ZAČIN: Pred vama je neki neugodan doživljaj.
ZAČINI - nešto će vam "začinite" život


Ovdje imamo skup ljekovitog i začinskog bilja koji svaki za sebe može značiti i zdravstveno upozorenje, ali doista može govoriti i o međuljudskim odnosima ili situacijama u kojima ćemo se opeći vlastitom nepažnjom. Začini u snu često ukazuju na to da nam u životu nešto nedostaje, možda da živimo monotono, i da nam je življenje bez boje, mirisa i okusa, ali često najavljuju i buđenje iz letargije i depresije, sve ovisi o kontekstu sna.

DUHAN: Vidjeti rast duhana u polju - rad bez uspjeha i rezultata. Nizati duhan - očekuje vas događaj o kojem ste dugo sanjali. Pušiti duhan - klonite se poznate žene. Šmrkati duhan - ostarit ćete prije vremena. Vidjeti vrećicu za duhan - bit ćete ugodno iznenađeni. Ako vi imate vrećicu za duhan - očekuje vas blagostanje u dužem vremenskom periodu.
DUHANKESA: Radosno iznenađenje.

DUHAN ~ u polju – problemi ~ nizati – ispunit će vam se očekivanja ~ pušiti – nisu svi ljudi oko vas iskreni ~ vrećica za duhan – pred vama je dobro razdoblje

HMELJ: Doživjet ćete loše iskustvo u ljubavi.
HMELJ - ljubavni problemi
KONOPLJA: Vidjeti konoplju - očekujte uspjeh. Brati konoplju - budite spremni na svađu i neprilike.
LAN - sreća na svakom području
LAN: Vidjeti lan - mir, blagoslov i bogatstvo vašoj kući. Presti lan - pred vama je velika ljubav i sretan brak. Kidati ga - čeka vas sretna budućnost. Kupovati lan - uskoro ćete sklopiti brak.
Lan: Napredak.
PAMUK - dovoljno ste snažni da se uhvatite u koštac s problemima
PAMUK: Dolaze za vas neizvjesna vremena.

Ovo su sve industrijske biljke i u snovima najavljuju napredak i dobit od vlastitog rada i zalaganja.

CVIJEĆE:Bijelo cvijeće - smrt. Crveno cvijeće - ozdravljenje. Uvenulo cvijeće - bolest. Saditi cvijeće - dobit ćete neočekivani novac. Ako vi sadite cvijeće - dugotrajno prijateljstvo pretvorit će se u ljubav. Brati cvijeće - čast. Ako vi berete cvijeće - pred vama su novi doživljaji, a možda i početak nove ljubavi. Gaziti cvijeće - izgubit ćete nadu. Kititi se cvijećem - prolazna radost. Dobiti cvijeće na poklon - radost. Mirisati ga - imat ćete glavobolja i teškoća u radu. CVIJEĆE - ljubav  ~ kakvo cvijeće sanjate takvi su vaši osjećaji ~ bijelo cvijeće – gubitak ~ crveno – dobrobit ~ uvenulo – bolest ~ saditi - pozitivne promjene ~ branje - napredak na emotivnom planu ~ gaziti cvijeće - morate se naučiti pozitivno razmišljati
CVJEĆARNA: Prolazni problemi.

CVJEĆARNA
- prolazni problemi
CVJETANJE:Cvjetanje zimi - glad. Cvjetanje uvele grane - početak nove ili obnova stare veze.

CVJETANJE
– promjene ~ cvjetanje zimi - trošite više nego što imate
BUKET: Primiti buket cvijeća - očekuju vas velika pažnja i radosne vijesti. Izgaziti ili baciti buket cvijeća - očekujte svađu sa prijateljem ili rastanak s voljenom osobom.

BUKET
~ primiti buket cvijeća - dobro razdoblje ili dobre vijesti ~ baciti buket - neugodnosti s parterom
KITA CVIJEĆA: Vidjeti cvijeće - skoro veselje, posjeta drage osobe ili rođenje djeteta. Dobiti kitu cvijeća - znak sreće u ljubavi. Dati nekome kitu cvijeća - udvarat ćete se nekome. Uvela kita cvijeća - neispunjene nade. Vidjeti cvijeće u bojama koje nisu prirodne - očekuje vas neugodna posjeta.
LATICE cvijeća ~ vidjeti – pazite netko nije iskren prema vama
STRUČAK: Očekuje vas velika sreća u ljubavi.
STRUČAK - ljubavno ispunjenje
PUPOLJAK: Vidjeti pupoljak - ispunit će vam se ljubavne čežnje. Ubrati ga - dobitak.

Cvijeće: Većina uživa u pogledu na cvijeće. Cjenimo njihovu ljepotu i vidimo njihovu vrijednost. U snovima mogu predstavljati jednostavne osjećaje kao i one najdublje. Okruglo cvijeće je prijateljski znak koji može biti „mandala“, simbol cjelovitosti. Daljnje tumačenje ovisi o bojama, u odnosu na čakre. Cvijeće predstavlja nadu, nevinost i većinu lijepoga u čovjeku. Cvijet je simbol promjene, prijelaza ili rasta. Primati ili davati ga ukazuje na naklonost, poštovanje, odobravanje, zahvalnost, divljenje i ljubav. Tumačenje ovisi o vrsti cvijeća i boji. Jedino uvenulo cvijeće najavljuje prekid ljubavnih, prijateljskih ili poslovnih veza.


BOŽUR: Znak velike i duge ljubavi.
CIKLAMA ~poklanjati – netko vam je jako drag ali to ne želite priznati, no ipak bi se mogli zbližiti ~ ubrati ili je dobiti – ljubavni uspjeh
ĐURĐICE:Očekujte poklon od jedne vama drage osobe. Đurđice brati - sreća u ljubavi. Darovati ih - veselje.
PERUNIKA - nova poznanstva
PERUNIKA: Sklopit ćete prijateljstvo s jednom veselom osobom.
JAGLAC: Vidjeti ga - očekuje vas sreća u igrama za novac, dobitak na lutriji.
JAGLAC - dobitak u igrama na sreću
JASMIN: Uživat ćete u dolasku voljene osobe.
JASMIN - ljubavna sreća
JORGOVAN - sreća u ljubavi
JORGOVAN: Vidjeti jorgovan - sreća u ljubavi. Mirisati jorgovan - imat ćete uskoro ljubavni susret, pun uživanja i sladostrašća. Brati ga - nepotrebne brige. Kupovati jorgovan - neuspio pothvat.
KAMELIJA: Dobit ćete poziv za maskenbal.
KARANFIL - poslovni uspjeh
KARANFIL: Sreća u poslovima.
KRIZANTEMA -dobre vijesti
KRIZANTEMA: Dobit ćete vijesti iz daljine.
LJILJANI ~ vidjeti ih ili nositi - okruženi ste iskrenim ljudima
LJILJAN: Vidjeti ljiljan - imate dobrog prijatelja. Nositi ljiljane - pred vama je velika, neočekivana sreća. Slomljeni ljiljan - nagovještaj nesporazuma i manjih neprilika u ljubavi. Žuti ljiljan - izgubit ćete povjerenje u prijatelja ili u voljenu osobu.
LJUBIČICA: Vidjeti ljubičicu - zadovoljstvo i sreća u ljubavi. Brati ljubičice - očekuje vas veliko veselje u kući. Dobiti ih - očekujte skoro sklapanje braka. Kititi se njima - omiljeni ste u društvu.
LJUBIČICE – dobar predznak, retkazuju ljubavnu i obiteljsku sreću, moguće zaljubljivanje
MAĆUHICE - nesigurnosti
MAĆUHICE: Vidjeti ih - očekuju vas velike brige i problemi. Brati maćuhice - primljeno obećanje neće biti ispunjeno.
MIRISI ~ biti namirisan - ovo je razdoblje povoljno za vas
MIRIS: Osjećati ugodan miris - ići ćete u neplaniranu posjetu. Neugodan miris - primit ćete loše vijesti. Osjećati slab miris - najava sretnog razdoblja. Jak miris - najava problema i neugodnih situacija.
MIRTA: Vidjeti mirtu - očekuju vas mnogi radosni trenuci. Srebrna mirta - uspjeh. Zlatna mirta - ugled u društvu.
NARCIS: Voljena osoba bit će vam nevjerna.
POTOČNICA : Vidjeti potočnicu - pomirit ćete se sa starim prijateljem s kojim ste već dugo u svađi. Poklanjati potočnice - izgubit ćete dobrog i vjernog prijatelja.
RAZLIČAK: Vjerna ljubav.
RUNOLIST - problematično razdoblje puno neugodnosti
RUNOLIST : Tražiti ga, naći ili se zakititi runolistom - okolina će vas prezirati zbog loših okolnosti u kojima ćete se naći.
RUŽA - predstoji vam dobro razdoblje, nove ljubavne nade i poboljšanje odnosa sa partnerom
RUŽA : Vidjeti ružu - očekuje vas velika radost zbog neke dobre, sretne vijesti. Crvena ruža - iskrena ljubav. Bijela ruža - dobit ćete poklon od voljene osobe. Žuta ruža - zbog vaše ljubomore vaša ljubavna veza bit će prekinuta ili prepuna nesporazuma i svađa. Uvele ruže - oslabit će ljubav vašeg partnera. Ruže u cvatu - očekuje vas sreća i bogatstvo. Ruže s mnogo trnja - imat ćete velike prepreke u ljubavi. Ružin pupoljak - očekuje vas sretna ljubav. Ružina grančica - primit ćete radosnu vijest od drage vam osobe. Brati ruže - sreća u ljubavi. Dobiti ružu - očekuje vas brak. Pokloniti ružu - steći ćete nove prijatelje. Nositi uvele ruže - netko vama blizak uskoro će umrijeti.
RUŽINO ULJE: Uspješno ćete dovršiti započeti posao uz pomoć dobrog prijatelja.
ŠAFRAN - spustite se na zemlju
ŠAFRAN : Nećete biti omiljeni u društvu zbog vaše umišljenosti.
TULIPAN - ljubavni problemi ~ saditi - novo poznanstvo ~ zalijevati - loš izbor partnera UVENUTI – ljubavni problemi
VISIBABA – obiteljski problemi
ZUMBUL - razveseliti će vas draga osoba poklonom

Ruža je kraljica cvijeća i obično predstavlja ženstvenost, ljepotu, ljubav ili romansu. Isto tako ruže mogu imati i spiritualno značenje, kao izražavanje pozitivnih i negativnih osjećaja. Isčupane latice mogu značiti gubitak nevinisti (časti). Svakako treba razmotriti boju ruže i okružje sna. Bijelo-čistoća, roza-romansa i ljubav, crna-smrt.Ruža označava razvijanje, otvaranje; potpunost i dovršenje kada je potpuno otvorena. Ostalo cvijeće u snovima može nositi različite poruke. Proljetnice obično znače neki novi početak. Ljiljan je i čst religiozni simbol i označava čistoću.Ljubičice i drugo nisko cvijeće pozivaju na skromnost i jednostavnost, možda čak i na poniznost.Cvijeće snažnih mirisa govori o intenzitetu naših odnosa s drugim ljudima. Iris je iris proljetni cvijet koji kao i ostale proljetnice simbolizira pozitivnu energiju. U Japanu vjeruju da iris ima moć čišćenja tijela i zaštitu kućanstva od zla i bolesti. U Grčkoj mitologiji je boginja Iris glasnica između neba i zemlje, raja i pakla i boga i čovjeka. San treba tumačiti u odnosu na vaše potrebe. Je li to potreba za čišćenjem organizma, sigurnošću ii tražite inspiraciju? Jaglac simbolizira čistoću, mladost i vitalnost. Jasmin označava ljubav i zaštitu, ali i kratkotrajna zadovoljstva. Jorgovan u snu nosi razočarenje i odbacivanje. Ne trebate sve vjerovati što čujete i vidite. Karanfil znači kratkotrajna zadovoljstva. Krizantema znači bogatstvo, napredak, poniznost i zahvalnost.

ALGE:
Iznenadno putovanje. predstoji vam putovanje
ALGE - predstoji vam putovanje (Iznenadno putovanje.)
LIŠAJ: Predznak bolesti.
LIŠAJ - pripazite na zdravlje
MAHOVINA: Vidjeti mahovinu - propast će vaši planovi u osobnom životu, ali na poslu vam slijedi neočekivana dobit i uspjeh. Ležati na mahovini - bili bi jako uspješni da malo manje ljenčarite. Skupljati mahovinu - bit ćete kažnjeni zbog lažnog svjedočenja.
MAHOVINA - ljubavni problemi, poslovni uspjeh
IMELA: Velika radost u obitelji zbog zaruka ili vjenčanja.

Imela: Predstavlja radosna događanja i sreću. Isto tako da vas neko privlači.
IMELA - vjenčanje na pomolu

Alge su elementarni oblik života i prahrana, vjeruje se u njihovu zaštitničku moć, a pripisuje im se i olakšavanje kod teških i kompliciranih poroda.Danas ih nalazimo u trgovinama zdrave hrane i u snovima su pozitivan simbol. Lišaj doista može najaviti bolest, ali kao i mahovina i imela govore s jedne strane o parazitizmu, događajima u sjeni koji nam promiču, našim previdima, neobraćanju pažnje, minoriziranju problema koji baš zbog toga mogu postati ozbiljni. Imela nosi i ljekovitu simboliku, a u starim kulturama je imala status rijetke i svete biljke. Vjenčanje pod imelom je utkano u mnoge narodne običaje.

BAŠTA: Uredna, napredak u životu. Zapuštena, bolest.
RASADNIK - promjene u obitelji i dobre vijesti
RASADNIK: Dolaze dani sreće i veselja u kući zbog prinove u obitelji.
SADITI - dobro razdoblje na privatnom i poslovnom planu
SADNICA - dobar obiteljski život
SADNICA : Imat ćete dobro i zdravo potomstvo.
SAĐENJE: Saditi bilje - imat ćete dobar i sretan brak. Saditi voćke - primit ćete neočekivani novac. Gledati kako drugi nešto sade - steći ćete nove, dobre prijatelje.
VRT: Vidjeti vrt - predznak sreće, zdravlja, uspjeha i blagostanja. Vrt pun cvijeća - sreća vas uvijek i svuda prati. Lijep vrt - očekuje vas veći novčani dobitak. Zapušten vrt - okruženi ste ljudima koji vam daju loše savjete. Šetati vrtom - velika sreća u obitelji. Raditi u vrtu - veliki uspjeh u poslu.
VRT – brak ~ ako je sređen - uspjeh u životu ~ ako je zapušten - očekujte probleme
BOTANIČKI VRT – ojačajte malo
VRTLAR ~ biti - ljubavna sreća ~ vidjeti - uljuljali ste se u rutinu
VRTLAR : Vidjeti vrtlara - uskoro ćete biti u dosadnom društvu. Gledati ga kako radi - očekuje vas neki dobitak. Biti vrtlar - očekuje vas iskrena i sretna ljubav.

Vrt je svakako odraz sanjačevih ambicija, poduzetnosti i sposobnosti. U snovima on je pozornica na kojoj se vide plodovi sanjačevih poduhvata i stremljenja.No, mogao bi biti i simbol izgubljene mladosti. Narodno tumačenje kaže da lijepi rascvjetali vrt znači veliku sreću i ljubav. Ako je vrt zarastao, znači da imate teškoća ali da ih možete prevladati. Vidjeti vrt s povrćem, znači da će se vaš trud isplatiti. Isto tako znači stabilnost i unutarnji rast. Cvijetni vrt, udobnost i ljubav, ali o potrebu da vas paze i maze. Vidjeti zarastao i zapušten vrt, znači da ste zapostavili vaše duhovne potrebe.Vrt nudi neograničeni potencijal rasta, ali taj rast ovisi o sanjačevom angažmanu.Zapušten vrt označava odsustvo volje da se išta učini za sebe.Važno je tko je u snu vrtlar. Rasdnik, sađenje i sadnice se doista odnose na sanjačev obiteljski život, a anemične i uvenule sadnice su poziv na odustajanje od nekih nauma ili upozorenje na zdravlje i sposobnosti sanjačeve djece.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU...

LIPANJ..

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ko lovi - uloviće, a ko hvata - uhvatiće.

  25.05.2023. 15:10h
 • Član iridairida

  u nevrijeme legnem, u nevrijeme se dignem i dok uhvatim ritam dana, ode dan...kako da uhvatim još i redovnu komunikaciju ovdje...:)))

  25.05.2023. 14:48h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, danas je Jupiterov dan, dan koji donosi sreću u svemu što radite ali zapamtite dobro se dvostruko vraća . Lp

  25.05.2023. 08:52h
 • Član bglavacbglavac

  Ovo sam bila postavila malo provokativno kako bi potaknula magicuse na komunikaciju ali nitko nije očito shavatio, ali ti si to odmah skužio. Hvala ti na razmjeni mišljenja. Lp

  24.05.2023. 15:03h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bitno je da se čovjek može osloniti na drage ljude, komšije. Ne kažu bez veze:"Ljubi djecu žene svoje, možda je neko od njih i ...tvoje".

  24.05.2023. 12:16h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Hahahaha......."planirajte prinovu u obitelji, a ako vam je teško zatražite pomoć od dragih ljudi."...hahahahaha.....

  24.05.2023. 12:14h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, ponedeljak je mjesečev dan . Bavite se cvijećem i bilkama. Slušajte muziku, posjetite starije i nemoćne, rješavajte emocionalna pitanja, planirajte prinovu u obitelji, a ako vam je teško zatražite pomoć od dragih ljudi. Lp

  22.05.2023. 08:27h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DOMAĆE ŽIVOTINJE U SNOVIMA II BILJKE U SNOVIMA II