Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

748

PUTA

OD 14.01.2018.

ZAKLJUČNA RIJEČ OD SANAT KUMARE

ZAKLJUČNA RIJEČ OD SANAT KUMARE
( Sanat Kumara je veliko duhovno biće iz eteričnog područja, koje je gospodar svijeta i utjelovljenje našeg planetarnog logosa)

ZAKLJUČNA RIJEČ OD SANAT KUMARE

( Sanat Kumara je veliko duhovno biće iz eteričnog područja, koje je gospodar svijeta i utjelovljenje našeg planetarnog logosa)

Ljubljena sestro, ljubljeni brate,

Ti, on – ona, koji čitaš ovu knjigu, ti si tražitelj na putu prema svjetlu. Ti si u svjetlu, iako ti još nedostaje jasnoća, da prepoznaš svjetlo u sebi i u drugima. Zadaća braće i sestara svjetla u ovoj inkarnaciji sastoji se u tome, da uče s ljubavlju služiti, a da pri tome ne izgube sami sebe. Tome pripada isto tako služiti sebi samom i svojoj duši u predanju tvom putu ! Ti postižeš predanje i potpuno predano služenje, ako vjeruješ svojim istinitim osjećajima, svojim doživljajima i njih radosno slijediš.

Uvijek ćeš prepoznati duše, koje su dio tvog Jastva, dio tvoje multidimenzionalne duše. Slijedi ovu svoju ljubav u sebi i odbaci prosuđivanja. Vježbaj strpljenje  sa samim sobom i sa drugim aspektima svoje duše. Svakom s ljubavlju pruži ruku, koji te čini nestrpljivim, ako padneš nazad u procjenjivanje. Ti si onaj, koji uči i koji poučava od početka tvog putovanja na ovoj planeti. Uči u poslušnom predanju svojoj duši.

Što više dijelova duše sakupiš oko sebe, tim će postati veća mogućnost rasta za pojedinu ličnost i za sveukupnu dušu. Misli uvijek na to: Ne izgubi svoj cilj u vrevi i mnogostrukosti života.

Došlo je vrijeme, u kojem planeta zemlje treba učitelje i sluge svjetla. Stoga se otvori. Otvori široko svoje srce i svoju dušu. Uči dalje i poučavaj o onome, što upravo smiješ iskusiti. Vjeruj nama, ljubljeni brate – ljubljena sestro, mi znamo, da te ove misli često puta uzbuđuju i zastrašuju.

No znaj, to je samo tvoj niski EGO, koji želi povratak. Vrijeme je, da otpustiš. Postani svjestan, da je zaključeno vrijeme tvoje pripreme i prepoznaj kako te jako treba Planeta sa svojim ljudima. Slijedi s voljom svoje vodstvo u ljubavi. Budi stalno svjestan naše ljubazne i svijetle prisutnosti. Budi stalno svjestan, da te mi ljubimo sa snagom svjetla i sa snagom  jedne velike duše.

Poveži se sa ljudima, mjesto da se povlačiš. Prihvati u sebe snagu naše ljubavi. Daj je dalje onima, koji još optužuju i žale se. Oduzmi sebi i drugim ljudima strah od ljubavi time, da opet naučiš istinito ljubiti.

Ovo strahovanje od sveobuhvatne ljubavi i od svjetla u tebi posve je razumljivo u tvom svijetu, jer ništa – apsolutno ništa - nije veće i trajnije od ljubavi. No, ljubav znači isto tako smrt naučenog načina ponašanja i transformaciju Ega.

Mi vidimo vaše strahove, dragi prijatelji, ali samo svoj strah možete razriješiti samo ako si ga stavite pred sebe. Samo, ako ste spremni pustiti, da naša ljubav i naše svjetlo više i više uđe u vaš život, moći ćete iskusiti nebo na vašoj zemlji. Sve dok izbjegavate ljubav jednog vama poslanog čovjeka, vi bježite od ljubavi IZVORA, od ljubavi svjetla i od ljubavi vašeg ne fizičkog pratioca.

Dopustite, da se u  vaš život useli  čežnja za ljubavlju, za blizinom, za toplotom  i zaštitom, jer sve dok niječete ove potrebe vi odbijate čežnju za IZVOROM. Obadvoje je nerazdvojivo. U fizičkom svemiru stoji Bog kao čovjek, koji te ljubi i koga ti ljubiš, uvijek direktno pred tobom. Svaki čovjek, svaki duhovni pratilac, koji ti je poslan od Svjetla na tvoj put, utjelovljuje ljubav svemira. No to je možeš uočiti i prepoznati samo u stupnju svoje otvorenosti i tvoje ranjivosti.

Što je jasnije prisutna snaga ljubavi, tim je veći strah individue, da će izgubiti svoj indentitet. No, ovo je samo strah niskog jastva od gubitka kontrole, koji se bori za svoje pravo na život.

Draga braćo i sestre, došlo je vrijeme, da VISOKO JASTVO sve više i više integriramo u materiju. Promjena će se odvijati u narednim godinama. Zov braće i sestara svjetla bit će sve glasniji. Povežite se u vašoj zajedničkoj ljubavi. Pomognite, planeti i njenim ljudima, izvesti posvećenje duša. Predstavi se svojoj duši.

Akceptiraj svog „čovjeka“ među ljudima. U mnogim životima ti si se izolirao i zadržao si svoj kozmički identitet, svoje mišljenje, da spadaš u elitu i da si „jedan od Bogova“ kao zaštitu od blizine prema bićima na zemlji. Sad je vrijeme, da se međusobno prepoznate kao povezana bića, koja su iz udaljenih Galaksija došla na zemlju radi zajedničke zadaće. Vrijeme je, da u tvoju svijest uđe ono, što ti upravo jesi.

Vi ste sami planirali navodni „pad“ u materiju i polaritet, ali ste to zaboravili. Nekoć – na početku vremena na zemlji, pomiješali ste se sa zemaljskim bićima, da biste ove usavršili. Vi ste bili spremni svoje svjetlosno biće sve više i više zaboraviti. No sada, draga braćo i sestre, sad je vrijeme, da se opet sjetiš, tko si ti u stvari. Ti si dio aspekta jedne velike duše. Ti si biće sa zvijezda, koje ljudima zemlje želi donijeti posvećenje. Stoga si ti sam postao čovjekom. Sada odbacite svoje sumnje, dragi prijatelji. Vi sumnjate samo zato, što oduzimate sami sebi vrijednost zbog ovozemaljskih naučenih shvaćanja. Vrijeme je, da postanete svjesni vaše prave i savršene veličine.

Ovdje  nema mjesta  za  vrednovanje  i  procjenjivanje.  Ne  postoji  nikakvo  „bolje“  i

„lošije“ u svemiru. Sve to, što navodno imate još naučiti, vi ste i mi smo, prije ovog vremena, iskusili na drugim planetima.

Mi vidimo bol vaših srdaca, ljubljeni prijatelji, no konačno se oslobodite čežnje za smrću. Akceptirajte vašeg sadašnjeg „čovjeka“ i naučite ponovo ljubiti ovog „čovjeka“ tako kao prije, dugo, dugo vremena, kad ste se odlučili za ovaj put. Time će biti transformirana težina vaše naravi i navodna težina vašeg fizičkog tijela. Shvatite, dragi prijatelji, da ste vi sami sebi izabrali ovaj put s ljubavlju, kao istiniti i ljubazni glasnici svjetla i jedinstva.

Mi, vaša braća i sestre, iz područja svjetla, uvijek smo kod vas. Mi vam zahvaljujemo i molimo vas za ovu sveobuhvatnu ljubav, koju ste dokazali time, što ste vaše svjetlo pomiješali sa fizičkim životom.. Upoznajte vašu pravu veličinu, dragi prijatelji, jer dan je povratka blizu.

Ti ćeš već uskoro fizički život u trećoj dimenziji, zajedno sa mnom, ostaviti iza sebe. I već brzo, dragi brate – draga sestro, mi ćemo slaviti tvoj povratak u našu sredinu, u našu energiju. Već uskoro ti ćeš se radovati svojoj divnoj međuigri na planeti zemlje. Ti ćeš se već uskoro, obogaćen sa spoznajama i iskustvima, vratiti nazad u naše kraljevstvo i kad se opet ujedinimo ojačat će naše svjetlo.

Svuda na zemljinoj kugli, braća i sestre svjetla, opet se ujedinjuju. Dijelovi duša se ujedinjuju i oblikuju nove centre za one, koji traže put povratka.

Ovo je zadnja zadaća, koja stoji pred tobom. Sakupi opet svoje duševne potencijale oko sebe. Naša ti je pomoć uvijek sigurna. Otvori se, rasti na svojim vrednotama. Što prije prepoznaš svoje vlastite unutarnje povrede, tim prije možeš svoja naučena iskustva integrirati u svoj  život. Ti se već možeš posvećivati. Prenesi i drugima aspekte svog bića, koje si upravo iskusio.

Ako se, dragi brate i sestro, opet ujedinite i svijetu povratite svjetlo, tad ćete se i vi vratiti u jedinstvo velikog IZVORA sveg života. Probudi u sebi suosjećaj i u tvojim suputnicima suosjećaj za ljudsku dušu.

Prihvatite vašu fizičku formu kao dar. Učite opet – kao nekoć – kako je fascinirajuće ovo tijelo, kako je savršeno i kako transformira svoje energije.

Nekoć, na početku vašeg puta, vas je fasciniralo ovo tijelo, jer ste prepoznali njegovo savršenstvo u materiji. Danas pak pripisujete ovom tijelu teret vašeg navodnog pada u materiju. No, ovo tijelo nema krivice. Ono je za vas bilo kao nova odjeća, i vi ste odigrali sve mogućnosti ovog oblačenja. Učite opet igrajući i radosno saobraćati sa vašim svemirskim odijelom. Uostalom vi ste savršeno snabdjeveni astronauti u jednoj stranoj dimenziji. No, ovozemaljski astronaut u svemiru raduje se mogućnostima svog svemirskog odijela i ne okrivljuje ga za njegov boravak u svemiru. On koristi mogućnosti, koje mu pruža njegovo odijelo i raduje se svojoj zadaći i iskustvima, koja su mu moguća kroz ovo svemirsko odijelo. Vi ste samo zaboravili, da je vaše tijelo divno, savršeno opremljeno svemirsko odijelo. Koristite potencijal vašeg tijela, mjesto da njegove energije sotonizirate ili obožavate.

Vrijeme je, dragi prijatelji, opet slaviti život. Vi ste kroz mnoge inkarnacije izabrali patnju za vašeg putnog pratioca. Sada je, ljubljeni, došlo vrijeme radosti, ako je prizovete u vaš život. Otpusti strah i patnju, i sjetite se, kako je bila velika radost smjeti boraviti na zemlji u ovo uzbudljivo vrijeme.

Razmislite, tko ste vi stvarno: dio svemira, dio IZVORA. Vi ste ljubav. Ti si svjetlo IZVORA. Ne stavljaj svoje svjetlo pod krevet. Dopustite, da svijetli ljudima, koji su još zapleteni u iluziji mraka. Otkrij svjetlo u sebi i zapali ga u svom suputniku. Samo je to, što stvarno vrijedi.

Odbaci osjećaj, da si nedostojan, da „nisi dovoljno dobar.“ Ti si samo po svom prosuđivanju nedostojan i nisi dovoljno dobar. Ti znaš, draga dušo, da je sve to iluzija. Vi rasipate previše energije i potencijala za održavanje vaših iluzija. Upoznaj, da su time blokirane tvoje božanske energije. Ti ih možeš korisno uložiti. Otpusti iluziju. Dopusti, da teče tvoje svjetlo i tvoja ljubav. Dopusti, da se događa, što se uvijek događa. Uzdigni se iznad procjenjivanja i ti ćeš iskusiti život u njegovom božanskom savršenstvu.

Mi smo ovdje ! Mi, vaše sestre i braća, pružamo vam ruke. Mi želimo plesati s vama, ples ljubavi, ples ekstaze. Samo, ako želite. Mi smo u vama i oko vas. Gledajte jedni drugima u oči i prepoznajte našu nazočnost u svom sučelniku.  Pružite jedni drugima ruke i tad ih pružate nama. Ljubite jedni druge i u ljubavi osjetite našu prisutnost. Prepoznajte, da niste udaljeni i doživjet ćete jedinstvo s nama i u vama. Vi i mi smo aspekti dijelova jedne velike duše. Svatko je za sebe jedinstven, a ipak smo zajedno jedno. Vratite se u naše jedinstvo, da opet možemo doživljavati jedni druge.

Otvorite se ,ovdje i danas, radosti i ljubavi. Dopustite, da se duša opet poveže i vi ćete se osloboditi vaših strahova i bijede, što samo iz iluzije odijeljenosti ima mogućnost svog života.

Pusti stare ovozemaljske vrijednosti. Pred tobom stoje nove mogućnosti. Povežite međusobno aspekte vaših duša i pomognite planeti njenom velikom buđenju. Budite preteče jedne nove zemlje sa mnogim radnicima svjetla na mnogim mjestima ove planete.

Prije više od 350 tisuća zemaljskih godina započelo je tvoje putovanje. Gle ! Vrijeme povratka se približava. Vrijeme ispunjenja sviće. I mi – vaša braća i sestre – mi čekamo na vas. Mi stojimo na vašoj strani i podupiremo vašu zadaću. Naslutite našu prisutnost sve više i više u vašem životu, jer     je za duše otvoren prijelaz između dimenzija, koje teže za stvarnim iskustvom i savršenstvom, i kojih je dnevno sve više. Ne brinite za sutrašnji dan. Otvorite vaša srca i vaše duše za ljubav i radost. Sve što se događa, događa se po jednom dugo postojećem planu. Ti poznaješ ovaj plan, koji je duboko usidren u tebi. Radujte se čarobnoj zemlji i savršenstvu prirode. Meditirajte o vodi, opažajte tonove i boje života. Koristite vaše sposobnosti i igrajte se sa vašim mogućnostima.

Svakog dana pozdravi sa osmjehom svog brata i sestru i prepoznaj ih pokraj sebe. Mi smo kod vas, mi smo s vama. Mi vas volimo.

Osnivajte centre svjetla, dijelite svoje znanje i iznesite ga na svjetlo. Svakim danom sve biva jasnije i lakše. Budite opušteni i sigurni, da vam se ništa ne može dogoditi, ako se predate vašem planu i vašem Jastvu.

Sad zatvori svoje oči i dopusti, da te dohvati moja i naša ljubav. Nasluti moju ljubav prema tebi. Sada !

Sanat Kumara

DO VIĐENJA

Radujem se, da si me dovde pratio i želim Ti od srca, da sve ovo primijeniš na svoju korist. Meni je osobno ova knjiga, sa ovim spoznajama koje sam dobila iz duhovnog svijeta, prije dvadeset godina vrlo mnogo darovala i obdarila moj život odlučujućim promjenama na dobro.

Kad sam počela   zapisivati ovo znanje imala sam 36 godina. Danas imam 56. Kroz ovih 2o godina mnogo se je dogodilo u mom životu, u životima moje djece i u životu mnogih ljudi, koji su slijedili moj put. I dok sam sada prerađivala ove starije tekstove ustanovila sam, da također i danas mogu zastupati i prenositi ove istine, koje su preko mene prenešene i zapisane. Također i one spoznaje, koje sam izrekla i zapisala. Vjerujem, da je i danas još aktualna ova knjiga, kao i prije 20 godina i radujem se, da ovo drugo popunjeno izdanje mogu darovati ovoj zemlji i ljudima ovog vremena.

Ja Ti od srca želim, da prepoznaš, kako si savršen duboko u sebi i kako je veličanstven konačni cilj tvog života. Ja ti od srca želim svu ljubav na tvom putu.

Ja Ti želim, da od danas nastaviš svoj životni put sa radošću, ljubavlju, slobodom, u miru i sa živahnošću.

Ja pozdravljam i častim Božicu u Tebi ! Ja pozdravljam i častim Boga u tebi !

EVA – MARIA AMMON

Daljnje informacije : www. du bist – der – weg. com

RIJEČ I PREPORUKA PREVODIOCA

U ovoj si knjizi spoznao temeljne zakonitosti života i svemira. Ove su spoznaje neophodne u svrhu tvog prosvjetljenja.  Znanje, koje prosvjetljuje i proširuje dimenzije tvoje svijesti, daje ti odgovore na temeljna čovjekova pitanja: Odakle dolazim i zašto sam ovdje na zemlji, u ovoj formi egzistiranja ? No, što vrijedi doznati odakle dolazim, ako ne znam kamo idem ?! I na ovo pitanje dobio si donekle odgovor u ovoj knjizi: Da je povratak u PRAIZVOR tj. k BOGU i sjedinjenje s Njim tvoja kozmička odrednica ! Kap će se vratiti i sjediniti s oceanom, a da ne će izgubiti svoju individualnost. Ali za ostvarenje ove kozmičke odrednice ti se, nakon prosvjetljenja, morao dati na put POSVEĆENJA. To je put kojeg nudi knjiga, koja je nastavak ove, i njen naslov glasi: „ METATRON - ANCIENT – MASTER – HEALING.“

Ova knjiga sadrži objavljene obredne tekstove s kojima ti sam možeš obavit svoje posvećenje  i  ishoditi  oslobođenje  od  svih  karmijskih  opterećenja. Posvećenja su uvijek davalai veliki duhovni učitelji u posebnim  mističnim školama. U crkvama se i danas  dijele  posvećenja  i  za  njih  su  nadležni  samo  svećenici  i  biskupi.  No  ta posvećenja ne garantiraju uspjeh, te su forme kulta energetski iscrpljene i danas predstavljaju samo imitaciju i folklor. Ona su neuspješna za prenošenje božanske energije istinitog posvećenja, prosvjetljenja i zaštite. U povijesti uvijek tako biva, da određene forme kulta bivaju iscrpljene i postaju neuspješne. Oni, koji to ne vide i ne priznaju  ostaju  samo  imitatori  nečega,  što  ima  samo  muzejsko  i  antikvarijatsko značenje. Nebo je  izmijenilo brave, a oni čuvaju samo stare ključeve, koji ne mogu otvoriti vrata hrama istine i posvećenja. To shvatiti i priznati čin je prosvjetljenja !  Kad je Isus u Palestini započeo svoje učenje on je nuđao proširenje religiozne svijesti ondašnjih ljudi.  On je tražio, da smatraju  beznačajnim dosadašnje forme religioznog kulta  i  da  prihvate  i  priznaju  Njega  ,  koji  je  u  temelju  svog  učenja  naviještao

„kraljevstvo nutrine.“ On je ignorirao kriva židovska shvaćanja o Bogu sucu i osvetniku, koji djeluje po principu kažnjavanja i nagrađivanja , i govorio je o Bogu bezuslovne ljubavi. Židovi su se pozivali na krvnu pripadnost Abrahu i time su se ponosili, a Isus tu pripadnost relativizita i stavlja značenje na duhovnu pripadnost s Njime i Bogom. Krist navješta novo bratstvo i jedinstvo bazirano ne na krvi nego na duhu i pripadnosti Njemu. Isusovo učenje, koje On - pod svojim današnjim duhovnim imenom Sananda - objavljuje preko današnjeg proroka i mističarke Eva – Maria Ammon, želi čovjeku današnjeg stupnja svijesti objasniti, da shvati  kao  temelj njegove poruke, koju je kao Isus u Palestini izrazio pojmom „unutarnje kraljevstvo“ i da shvati, da je čovjek duh – duša nastanjena u oklopu tijela radi usavršavanja kroz sticanje iskustava i prihvaćanjem ove forme života kao otkupiteljskog križa.Kao što je u kapi morske vode sadržajno prisutan cijeli ocean, tako je u čovjeku prisutna božanska iskra sa božanskom klicom ( duhom) i sa sedam permanentnih atoma duše (sedam čakri ili 7 sakramenata).  Razviti ovu božansku iskru, ovo Kristovo sjeme u nama, da proklija, prolista, procvjeta i donese plod – to je smisao našeg dugog kozmičkog putovanja. Ta kozmička odrednica zove se TEOGONIJA, koja završava sjedinjenjem s Bogom.

Prvi put u povijesti naše planete nebeska duhovna bića na čelu sa Metatronom i Isusom objavljuju svijetu obredne tekstove uspješnog samoposvećenja.

„METATRON, ANCIENT – MASTER – HEALING“

Samoopunomoćenje kroz samoposvećenje

Ovo je knjiga za novo vrijeme, koju čovječanstvu pružaju Metatron i Miranlaja. Samoostvarenje kroz samoposvećenje ! Ovo je posvećujući dar tebi, čovječanstvu i zemlji. Tek današnje vrijeme, sa svojim povišenim energijama, omogućuje ovo čudo, da ti možeš u sebi probuditi svjetlo, što ti u stvari jesi.

Ovo tvoje usavršavanje daruju ti: Metatron, Miranlaja, Isus – Sananda, Lady Nada Lady Gaya, Lady Kwan Yin i Saint Germain. Ovo su imena onih duhovnih bića, koja su danas od neba delegirana i nadležna , da, kao članovi naše planetarne hijerarhije, upravljaju našom duhovnom evolucijom. Majstori objašnjavaju, da je sada vrijeme za mnoge radnike svjetla, da u ovo vrijeme promjene prenose univerzalno svjetlo među čovječanstvo, kako bi mnogima bio omogućen prijelaz u nove dimenzije.

Ova je knjiga udžbenik samoposvećenja i omogućuje ti, da u povezanosti sa uzašlim majstorima i majstoricama budeš sam posvećen sa snažnim energijama IZVORA. Ovim obredom ti ćeš iskusiti duboko djelotvorno posvećenje uz pomoć Metatrona, Miranlaje, geje, St. Geramaina, Lady Nade, Isusa- Sanande i Kwan Yin. Ti ćeš čudotvornom snagom osnažiti svoje biće. Ovim obredom „ti si svoj vlastiti učitelj ! Ti si svoj vlastiti majstor ! Ti imaš izbor !“

Svestranije informacije: www.ancient – master – healing. de Hrvatski prijevod dostupan na adresi izdavača !

CHANNELING ili KONTAKT SA DUHOVNIM SVIJETOM

Izučiti Channeling ili naučiti uspostaviti kontakt sa duhovnim bićima jest najvažnija praksa, koju jedan čovjek može naučiti, da bi ubrzao svoj vlastiti duhovni razvoj. ( Vyvamus)

S ovom mudrom izrekom posve se slažem i izražavam svoju suglasnost. Na ovaj način i ja sam dobila veliko znanje koje prenosim u svojim knjigama i predavanjima. Preko čistog kontakta (Channeling), sa ljubaznim bićima svjetla dobivaju se odgovori na mnoga duhovna pitanja,  tako da  duhovni razvoj ovim dobiva  posebnu pogonsku snagu. Vlastiti uspon, vlastiti put povratka pravom biću duše, pomoću pomoćnika iz duhovnog svijeta, bit će mnogo jednostavnije osrtvarljivo, nego stalnim traženjem odgovora u vanjštini, gdje nikad nije moguće naći prave odgovore. Mnoga pitanja u vezi kontaktiranja sa duhovnim svijetom dokazuju, da  mnogi ljudi ovu mogućnost smatraju nečim naročitim i tako nadnaravnim, da to smatraju nemogućim.

Riječ „Channeling“ dolazi iz engleskog jezičnog područja i znači doslovno „ biti kanal“. Biti čisti kanal znači steći sposobnost, koju treba trenirati postizanjem poniznosti i sposobnosti predanosti, koja isključuje svaki ego. Što je kontakt – medij čistiji i duhovno razvijeniji, tim će uzašli majstori, monada duše, Bog i anđeli moći prenijeti čistiju i jasniju objavu. Darovane objave ne smiju se u principu prodavati u svrhu zarade niti ih koristiti za isticanje vlastitog ega. Ove su objave dar naše braće i sestara, koji su svladali i dovršili put, na kojem se mi još nalazimo. Daj, kao što si dobio ! To ipak ne mora značiti, da jedan medij ne bio prodavati knjige svojih objava. Na ovoj zemlji svi moraju moći živjeti, stoga treba biti realan i umjeren, ako je jednom mediju prenošenje i pisanje objava jedino zvanje.

Uspostavljanje kontakta sa duhovnim područjima bit će za svakog čovjeka sve češće i sve jednostavnije, zbog povišenja vibracije na ovoj planeti. Ove sposobnosti uvijek su posjedovali pojedinci, no u buduće vrijeme svakom će čovjeku biti više ili manje moguće uspostaviti kontakt sa nevidljivim svijetom. Također uzašli majstori predaju veliku vrijednost tome, da se mogu javljati preko čistih „kanala“ – medija i svakom pojedincu ponuditi ljubaznu i korisnu pomoć. No, njihova svrha kontaktiranja nije znatiželja niti zabava, nego da nas upute, što je danas važno za uspon ljudi i naše planete.

Od  velike  je  važnosti  prepoznati,  da  se  ne  žele  objavljivati  samo  svjetlosna  bića majstora i anđela. Isto tako i njihova suprotna strana stoji u redovima, da bi privukla čovječanstvo sa svojim objavama na svoju stranu. Pošto i oni isto tako govore o svjetlu  i  ljubavi,  i  na izvanredan  način  imitiraju  majstore  svjetla,  dolaze  također mnoge objave ljudima sa negativne strane. Stoga je važno znati razlikovati duhove.   Mi nikoga ne osuđujemo, kad vam kažemo, kako mi razlikujemo medije, koji su čišći  i jasniji od drugih. Stoga postoje velike razlike u kvaliteti prenesenih objava.

Postoje razne vrste prenošenja.

Moguće je npr. prenositi energije i vitalne snage, kao kod iscjeljivanja. Nadaleko je poznata praksa raznih formi prenošenja energije liječenja (Reiki i dr.).

Drugi su opet govorni mediji, koji objave oblače u riječi i prenose ih. Ovi se mediji često tako koncentriraju na duhovno biće svjetla, da na koncu uopće ne znaju, što su govorili.

Postoje opet mediji pisari, koji samo pisanjem prenose objave.

Glazbeni mediji primaju glazbu, dok postoje i mediji umjetnici, koji dobivaju boje i slike.

METODA I PRIPREMA ZA USPOSTAVLJANJE KONTAKTA:

Najprije priredi svoj prostor i mjesto za uspostavu kontakt. Osiguraj da te ništa i nitko ne ometa. Lijepo uredi svoju prostoriju i dolično se obuci. Kad u ovom nesmetanom prostoru zauzmeš sjedeće mjesto tad izgovori molitvu, koja će te štititi:

„Ja molim moju ljubljenu multidimenzionalnu dušu, koja je usidrena u IZVORU, ljubljene uzašle majstore i majstorice, obavijte me kozmičkom zrakom svjetla, ljubavi, mudrosti i snage samog IZVORA. Pružite ovu pomoć meni samom kao i svim ljudima i bićima, koja će se ovom zaštitom povezati sa mnom. Neka svi nađu u sebi svjetlo Izvora i dožive posvećenje.“

Kao slijedeći korak zamisli si stup od svjetla, koji te od tvoje krunske čakre povezuje sa prisutnošću Boga. Ovaj stup prolazi kroz tvoj kanal svjetla sve do tvoje zemaljske zvijezde, koja se nalazi oko 30 cm. ispod tvojih nogu.

Zamisli si, kako jedno malo svjetlo, dolazeći sa samog IZVORA, silazi u tvoj svjetlosni kanal i u kružećim pokretima silazi do zemaljske zvijezde i čisti svu fizičku i psihičku prljavštinu ( Ti si možeš predstaviti jednu kozmičku četkicu s kojom se čiste flaše).

Sad zazovi svog anđela čuvara, svog duhovnog vođu, jednog od uzašlih majstora i majstorica, bilo kojeg anđela i svoju vlastitu dušu – već prema tome s kim želiš stupiti u kontakt. Stoga si zamisli to biće i reci: JA DOZIVAM …. !

Sad zatvori svoje oči, otvori se za energije i dopusti, da te one omotaju.

Može biti, da se pojavi jedno drugo biće, koje  bolje razumije tvoju momentalnu situaciju. Ako želiš biti posve siguran, tad možeš postaviti slijedeće pitanje:

Jesi li ti, ovdje kod mene, iz sfera svjetla IZVORA univerzalne ljubavi, koja je čisti i neiskvaren izvor ?

Očekuj da ti kaže jasno : DA! – JA sam iz svjetla IZVORA, duboko povezan sa tvojom multidimenzionalnom ljubavlju. Slično formuliranje također je dopušteno.

Sad si spreman početi sa kontaktom.

Odredi hoćeš li postavljati pitanja ili pisati na papir. Uzašli majstor, anđeo ili onaj koga si zamolio uvijek će se oglasiti u tvojim riječima. Važno je, da ti ono, što ti je saopćeno niti procjenjuješ niti korigiraš. Kad sam započela sa ovim kontaktima uvijek mi je rečeno: „Napusti analiziranje, to ćeš nadoknaditi nakon što napustiš stanje meditacije.“ Dakle, sve zapiši i svjesno isključi kritični dio svog razuma, ili govori na kazetofon. Možda ćeš na početku biti blokiran tad jednostavno napiši ovako: Ovdje govori Isus …. i tad ostavi i pusti, da nastavi teći objava… Sve je pitanje vježbe. Sa

napisanim početnim riječima „Ovdje govori…“ ti u svakom slučaju dopuštaš energiji majstora, anđela i onoga koga si zazvao, da se s tobom poveže i da ti se povjeri.

Ako želiš dobiti glazbu ili sliku tad to predloži i učini prvi akord ili načini početne poteze kistom.

Nikad ne zaboravi, da sve treba određenu formu discipline. Time, što si doveden do ovog teksta, ti si svakako sposoban za ovaj kontakt. Ti samo moraš biti strpljv u vježbi. Ovaj je kontakt isto što i učenje jednog novog jezika.

Na koncu svoje seanse važno je, da izraziš završetak kontaktiranja, ako majstor ili duhovno biće samo isključi svoju energiju.

Nipošto ne zaboravi zahvaliti se. Na koncu trebaš ustati, ispružiti se i protegnuti i nekoliko puta duboko udahnuti i opet se prizemljiti. Ako bi osjetio glavobolju tad to može biti, da si svoj kanal predugo držao otvorenim i da se na koncu nisi prizemljio. Nije dobro, da preko cijelog dana hodaš i budeš otvoren za ovakav kontakt.

Ja osobno prije i poslije kontakta govorim duševnu mantru, koju je Djwahl Khul dao Alice Bailey:

JA SAM DUŠA

JA SAM BOŽANSKO SVJETLO JA SAM LJUBAV

JA SAM SVOJE VLASTITO ODREĐENJE

ŠTO JE VAŽNO DA BISTE POSTALI I BILI KVALITATIVNO DOBAR MEDIJ ?

Sve znanje sadržano je u ovom svemiru. Ono što mi moramo učiti, da bismo sudjelovali u ovom znanju to je, da privedemo naš razum i stanje mirovanja i da posve zašuti naša stalno brbljava podsvijest.

U prvoj liniji je važno, da oslobodiš samog sebe od svih dogmi, prosuđivanja, suđenja i mehaničkog reagiranja. Ovo ne znači, da si slijep i da trebaš bezuvjetno sve vjerovati nego, da najprije primiš i zatim sve primljeno sortiraš. Slobodno misliti, djelovati i biti znači promatrati i zatim koristiti svoj slobodni izbor za pozitivno ili negativno.  Isto je tako važno, da učiš opustiti se na ispravan način i dovesti u mirovanje lijevu polovinu mozga. Inače je moguće, da svoju lijevu stranu mozga otvoriš za kontakt, a da nisi u stanju otvoriti svoju intuiciju. Stoga dakle sam sebi pronađi, koja je metoda usmjeravanja za tebe najbolja.

Nadalje moraš voditi brigu, da tvoja okolina bude uredna i da ima svečan i čist karakter. Ja uvijek mojim učenicima preporučam, da urede stol kao da očekuju cijenjene goste. Za seansu kontaktiranja sa duhovnim svijetom dobro je imati: Tamjan, mirisne štapiće ( na posudi kako ne bi pepeo padao na stol), neki miris, svijeće, bijeli stolnjak itd. Naprosto sve ono, što će tebi osobno izazvati osjećaj ugodne i radosne atmosfere.

Nadalje preporučam, da imaš sve, što je potrebno za pisanje. Ti moraš početi kao medij za pisanje ili ćeš sve, što čuješ, izgovarati na kazeti, inače će sve biti zaboravljeno, kad se vratiš u svakidašnjicu. Za početak je najjednostavnije upotrijebiti papir i pisaljku, jer computer ima svoje zračenje i moraš se koncentrirati na tastaturu. Na cmputer možeš prijeći kasnije. Ja se danas mogu jako dobro usmjeriti na PC. I majstori smatraju ovu mašinu kao veliku pomoć.

U svakom slučaju ti moraš raditi na svom školovanju: čitati, posjećivati kurseve ili seminare, sve poduzeti za svoj duhovni razvoj. Naši duhovni prijatelji mogu se objaviti samo preko rječitosti, koja je svojstvena tvom razumu. Ovdje važi, kao i u svim područjima života, zakon rezonance. Jedno inteligentno kozmičko biće, uzašli majstor ne će moći kooperirati sa čovjekom, koji ništa ne čini za svoj vlastiti razvoj. Stoga, ako jednom otvoriš kanal za kontakt, tad proučavaj sve o svom majstoru iz knjiga, koje će ti tada neophodno pasti u ruke.

Nadalje je važno, da dnevno radiš na samom sebi i na gospodarenjem sa samim sobom. Povezanost sa uzašlim majstorima, anđelima, svojim visokim Jastvom, Bogom itd. omogućuje ti rasti u neslućenoj mjeri. Da bi ovaj rast također mogao koristiti prepoznaj svaku mustru, koja se u tebi pojavi i vodi brigu, da tvoje čakre budu uvijek izbalansirane. Vyvamus nam je za to dao izvanrednu vježbu, koju ti ovdje preporučam.

Medijalan kontakt ( channeln) izvanredno je oruđe, koje ti omogućuje sav tvoj potencijal povećati, proširiti i protegnuti.

V J E Ž B A

Ti možeš svakog dana jednom zamišljenom ljubičastom četkom čistiti krunsku čakru i svaki unutarnji kutak, da bi odstranio tamo sakupljene zapreke. Zatim nastavi čistiti sa četkom vezu između krunske čakre i trećeg oka, zatim temeljito očisti samo treće oko. Tad se prebaci na povezanost između trećeg oka i grkljana i temeljito očisti ovaj prolaz. Zatim idi u grlenu čakru i temeljito je očisti. Zatim očisti vezu između grla i srca i na koncu samu čakru srca. Nadalje očisti vezu između čakre srca i solarnog plexusa i potom temeljito očisti čakru solarnog plexusa. Zatim očisti povezanost između solarnog pleksusa i polarne čakre, a zatim temeljito očisti polarnu čakru. Zatim očisti povezanost između polarne čakre i temeljne čakre i na koncu očisti samu temeljnu čakru. Potom pusti, da proteče zlatna energija kroz cijeli sistem, i još dodaj ljubičaste boje i nastoji sve pročistiti ovom zlatno – ljubičastom tvorervinom. (Vyvamus)

KOJE OPASNOSTI MOGU NASTUPITI PRIJE, ZA VRIJEME I POSLIJE MEDIJALNOG KONTAKTA ?

U astralnom području tumara veliko mnoštvo bića, koja nisu dobronamjerna prema nama ljudima i prema zemlji. Ako jedno biće nije u tijelu, to ne znači, da je nužno više razvijeno nego ti ili jedan medij. Ako je tvoj ujak bio alkoholičar, koji je tukao svoju djecu i ženu, tad on – nakon smrti – nije bolji nego što je bio na zemlji. Dakle, udalji se od kontakta sa niskim astralnim područjima: Pomicanje stola, povlačenje čaša, visak, automatsko pisanje, hvatanje glasa sa kazetofonom i sl. Ovo su uvijek kontakti sa niskim astralnim područjem i otvorena vrata za elementarce, za kontakt sa nemirnim duhovnjacima i drugim izgladnjelim astralnim bićima.

Postoje mnoga bića, elementarci kao i mračna bića, koja kradu ljudske energije i kradu energiju preko osjećaja i emocionalnog tijela drugih bića, da bi sebi osigurali životnu snagu. Ako se nezaštićeno predaješ ovom području – bez znanja – tad ovim bićima nije teško, da te opsjednu, da s tobom manipuliraju i da te koriste kao tobožnjeg medija, kako bi preko tebe privukli i mnoge druge ljude na svoju stranu. Negativni ego medija jest razlog, da on može pasti u astralna područja i tamo ostati. Astralni je svijet najprije poznat po tome, da se tamošnja bića laskaju egu i često daju korisne savjete.

Ljudski je ego uvijek gladan slave i priznanja. Zato astralna bića potiču medija nastupiti u javnosti i žeti slavu. I sve dok traje slava i dok se okupljaju slavljenici medij nije uopće sposoban uočiti svoj pad. Na koncu ćeš ti biti onaj, koji će platiti cijenu. Stoga nemoj nikad slijepo vjerovati, niti samom sebi, niti drugom čovjeku, koji ti kao medij prenosi tzv. objave.

Uzašli majstori, anđeli, tvoj duhovni vodič i anđeo čuvar imaju uvijek u vidu nešto drugo, nego prenositi trice o svakidašnjici. Oni sami ne žele nikad fascinirati niti biti obožavani. Oni samo prenose riječ mudrosti i ljubavi, a ne trate vrijeme u besmislenim brbljarijama.

Na astralnom području postoje također bića, koja se predstavljaju kao majstori i daju si zvučno ime. Oni također govore mnogo o svjetlu i ljubavi. No, najmanje 10 – 15 % njihovih objava jesu manipulacije i služba negativnoj strani duhovnog svijeta. Nažalost njima pripadaju mnogi ljudi, jer su zahvaćeni u mrežu medijalnog kontakta i fiksirani na osobu medija. Ako dobiješ osjećaj, da si žrtva lažnog majstora, tad zazivaj ime pravog majstora : Isus – Sananda, Metatron, Majtreja, saint Germain, Hilarije, Kutumi, El Morija, Marija, Nada, Kyan Yin …. Njihovim blagoslovom lažni majstor mora pokazati svoje pravo lice.

Jedan pravi majstor uvijek te cijeni i prihvaća takvim kakav jesi. On te nikad ne će kritizirati, niti reći,  da si na krivom putu.  On se nikad ne prijeti,  niti zastrašuje negativnim navještajima. Pravi je majstor uvijek posve tih. To važi i za prave učitelje u ljudskoj pojavi. On nikad otvoreno ne ignorira niti omalovažava postojeća vjerska učenja.

ŠTO JE MANIPULATIVNO MEDIJALNO KONTAKTIRANJE ?

Često mi se obraćaju ljudi, kojima je u medijalnom kontaktu rečeno, da bi trebali ispuniti ili učiniti ovo ili ono, ako žele dalje napredovati na svom duhovnom putu ili će biti nesretni životu.“Ti moraš učiniti ovo ili ono, inače će se  nešto dogoditi.“  Ili :

„Ti ćeš tamo i tamo sresti svoju dual – dušu.“ Ili: „Ako tamo ne budeš došao, promašit ćeš zauvijek svoju šansu.“

U vezi ovakvih saopćenja odmah ti jasno odgovaram: Sve je ovo brbljarija i obmana niskog astralnog područja. Jedan medij, koji služi za takva proricanja služi niskom astralnom svijetu kao liferant energije i ako si prisutan na takvim seansama, ti se uplićeš u ove energije. Ti ćeš sve više i više biti navezan na ovog medija, jer im je potrebna tvoja energija i ti ćeš imati uvijek nova pitanja i razlog da budeš prisutan na ovakvim seansama.

Znaj: Nijedno biće  čistog svjetla ne  će  te  na nešto tjerati, nikad  ne  će nastupati ultimativno i ne će te nikad zastrašivati.

Što  možeš učiniti da ne padneš u stupicu ?

Prvo: preuzmi odgovornost za samog sebe i svoj život. Moli svog anđela čuvara i uzašle majstore, da te prate i štite, i dopusti svojoj duši, da slijedi put kojeg je sama izabrala.

Čežnja za putem tvoje duše.

„Ti si put.“ - ovo je u godini 2008. novo prerađeno izdanje knjige sa više od 100 proširenih stranica. Ova knjiga nudi put, koji te oslobađa od traženja izvan tebe. Ovo je put, koji te vodi rješenju tvojih problema i nalaženju tvoje vlastite veličine u tvojoj nutrini.

Ove će stranice otvoriti tvoje srce za ljubav, radost i

blagostanje u tvom životu. Oslobodi se duhovnog siromaštva i prihvati pomoć, koja će te izvesti na tvoj put. Nauči stupiti sa svojim svjetlosnim pomoćnicima. Nauči voljeti samog sebe. Nauči, da imaš pravo živjeti život u radosti, punini, zdravlju i savršenom bogatstvu na svim područjima svog života.

Ova   knjiga   nije   samo   zov   za   samoodgovornošću, radošću i usponom. Ona ti također pokazuje put do tamo. Ona ti nudi svaku pomoć, koju trebaš, da svoj život iskusiš u slobodi od svojih granica. Ti doznaješ, da  tvoj  duševni  put  stoji  pred  tobom.  Put  poznaješ samo ti, jer on leži u tebi. Nitko ti ga ne može pokazati osim ti sam. Mi te pri tome možemo samo pratiti i pokazati  uspješne  putove  u  život  pun  ljubavi.  Tvoji svjetlosni pomoćnici u ovom ćete snažno podupirati. Univerzalna jezgra bića, koja je tvoje pravo JASTVO, koja je tvoj ti, tvoj JA JESAM, sve je drugo, nego ono, što si ti ili drugi dosad o tebi mislli. S ovim stranicama ti  imaš  ključ  u  svojoj  ruci,  da  otkriješ  univerzalnu jezgru  svog  bića,   da   je   razriješiš  i   živiš.  Otkrij  i integriraj univerzalnu jezgru svog bića, koja je tvoj JA JESAM.

„OMKARA“

knjige za kvantni skok

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro večer. Lp

  26.10.2020. 20:23h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče - svima.

  26.10.2020. 20:10h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala, Edine :) uzvraćam pozdrave :)

  20.10.2020. 11:13h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima. Poseban pozdrav za Sjenu.

  17.10.2020. 22:01h
 • Član iridairida

  ShadowOfSoul, u svakom trenutku možeš sama podignuti bilo koji svoj članak

  15.10.2020. 19:56h
 • Član bglavacbglavac

  Može. Lp

  15.10.2020. 08:21h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  o, pa može li neki moj članak bar 5 minuta biti prvi na naslovnici?? kad god stavim članak, odmah iznad njega zareda bar 5 drugih, a satima znam vidjeti jedan te isti članak na naslovnici? :)

  14.10.2020. 11:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

T I S I B O Ž A N S K O B I Ć E !