Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

335

PUTA

OD 14.01.2018.

T I S I B O Ž A N S K O B I Ć E !

T I  S I  B O Ž A N S K O B I Ć E !
UNIVERZALNA JEZGRA TVOG BIĆA

 

T I    S I    B O Ž A N S K O  B I Ć E ! UNIVERZALNA JEZGRA TVOG BIĆA

Ako sada počneš intenzivno raditi sa svime, što ti je dosad rečeno, tad ćeš neophodno doći do točke, gdje ćeš upoznati samog sebe. Ova je točka većinom pokrivena. Ona se nalazi sakrivena iza jedne ili više zapreka. No, ako si pomoću ove knjige, ili na neki drugi način, uspio uspostaviti kontakt sa  svojim pomoćnicima svjetla, tad možeš uvijek i u svako vrijeme ovog svog svijetlog pomoćnika moliti za savjet i pomoć. Imaj povjerenja, da će ti on ili ona u svako vrijeme pomoći. Na našoj web stranici: www. sananda – net.de naći ćeš točne upute kako naučiti osobno uspostaviti kontakt sa duhovnim svijetom i tamošnjim tvojim pomoćnikom (metodu postignuća ovog kontakta također sam preveo i dodao na koncu ove knjige).

Samo ti uvijek jedno mora biti jasno: Pomoć ne dolazi uvijek u formi kako to želiš ti i tvoj Ego. Ove pomoći dolaze često u neugodnoj i nenaviknutoj formi, kako si ti ne možeš zamisliti. Znaj, da će se tvoja molba uvijek ispuniti. No, tvoj ego ne će pomoć kao takvu uvijek prepoznati. Točno iz ovog razloga ti često ne vidiš pružene pomoći, jer imaš drugačiju predodžbu. Ako moliš za pomoć, tad preuzmi ponuđenu ruku, kako ti je pružena. Svejedno, da li je to neugodno za tvoj ego ili ne, pomoć uvijek dolazi u formi u kojoj ti najviše i najbolje za sebe možeš učiti. Naši svijetli pomoćnici imaju jednostavno bolji pregled.

Podnaslov knjige „Otkrij univerzalnu jezgru svog bića“ sadrži tako veliku istinu, da se ovdje na to još jednom osvrćemo. Jer samo tvoje univerzalno JASTVO dovest će te do tvog postavljenog cilja.

ŠTO JE UNIVERZALNA JEZGRA TVOG BIĆA ?

Univerzalna jezgra bića, koja je tvoje pravo JASTVO ili SEBSTVO, koja je tvoje ti, tvoj JA, sve je drugo od onoga, što si ti il drugi dosada o tebi držali. Možda si dosada također živio više u MENE nego u JA ! Na ovim stranicama ti imaš ključ u svojoj ruci, da otkriješ univerzalnu jezgru svog bića – svoju univerzalnu jezgru bića, koja je tvoj JA JESAM, koji je apsolutno božanski i nepovrediv.

Iz ovog smo razloga uvijek ponovo naglašavali, da se ne radi o tome, da svoj EGO isrijebimo. Ti ne možeš nijedan dio svoje ličnosti usmrtiti. No, ti možeš sve transformirati. Upoznaj ono, što je tvoj EGO, kao svog stvaralački vrijednog duha blizanca. Daj mu činiti nešto produktivno, time da školuješ svoj duh. Očisti se od zastarjelih predodžbi i vjerskih pravila. Bavi se sa sobom, svojim željama i sklonostima i slijedi ih. Tako možeš uvijek više odgojiti svoj duh za stvaranje ideja. Sa ovim, od tebe stvorenim idejama, ti možeš svoj pozitivni EGO, svoju žensku stranu, smislenije zaposlit nego ikad prije. Što više za sebe stvaraš, predočavaš tim će biti zaposleniji tvoj ženski princip i moći će raditi za tvoje biće i ne će više akceptirati ili preuzimati JA volju drugih ljudi.

Možda si malo razočaran, da svoju transformaciju ne možeš zaključiti u toku nekoliko tjedana. No, što bi to imalo smisla ? Svaki čovjek, koji se je oslanjao na obećanja ove vrste, bio je razočaran i rasuo se je na ovaj ili onaj pokušaj. On je hitao od jednog guru-a do drugog, od jednog uvjerenja ka slijedećem, a da stvarno nije ništa postigao. Odrastao čovjek mora jednom moći promijeniti svoje mišljenje. No, on to može tek onda, nakon što je za samog sebe stvorio svoju sliku, umjesto da zastupa slike drugih ljudi. Ovo je posve drugi proces, nego se vezati na mišljenja navodnih učitelja. Poslušaj svako mišljenje – neutralno – i istražuj tada u svojoj duši svoje vlastito mišljenje. Budi svjestan samog sebe i preuzmi odgovornost za sebe i svoj život. Nikad se ne daj dresirati i misaono hipnotizirati.

Mi želimo, da barem donekle upoznaš samog sebe i da pokažeš hrabrost započeti i ustrajati sa vježbama.

Vratimo se temi o zaprekama. Ove će ti zapreke biti uvijek ponovno postavljene na tvoj put. Također misao: To mi je preglupo, jest također zapreka. Stvarno svjesnom i odraslom čovjeku ništa nije glupo, nikakav posao nije beznačajan. On poštuje sve i svakog. Upoznaj različite pojavne forme zapreka, koje su između ostalog:

*        Svrab za vrijeme faze opuštanja i meditacije. Pusti neka svrbi. Svrbež će nestati, kad postane nepodnošljiva.

*       Pospanost ili umor za vrijeme meditacije. Ostani budan i ti ćeš susresti svoju zapreku.

*            Sve vrste negativnog prosuđivanja kao: preglupo, predosadno, prejednostavno, preteško itd.

Posebno ne smije biti podcijenjena DOSADA kao zapreka. Time  što si dozivaš u svijest, da si već sve iskusio, i da ti je stoga sve tako dosadno, ti varaš samog sebe. Ako pratiš svoju dosadu tako, da unatoč toga apsolviraš svoje vježbe, prepoznat ćeš kako se zapreka, koja se je skrivala iza tvoje dosade, pred tobom gomila time, da ti biva uvijek dosadnije. I dalje vježbaj usprkos. To je disciplina.

Sve vrste iznenada pojavljenih tjelesnih simptoma većinom nisu ništa drugo nego zapreke. Ti ih možeš nadvladati ukoliko si probadanje, svrabež – i sve što se pojavi – pojačaš i u to udišeš. Pri izdahu izbaci simptom. Jednostavno izdiši. Ako misliš, da više ne možeš podnijeti, tad je granica zapreke dosegnuta. Idi dalje i pojačaj je posljednji put. Nakon kratkog trenutka ti ćeš ugledati svjetlo, simptom je nestao, zapreka je slomljena.

Za svladavanje zapreke ti moraš provaliti ograde i preskočiti granice. Ti se ne moraš boriti protiv tvoje zapreke, to bilo beskorisno. Ne, ti moraš posve jednostavno kroz nju proći i zapreku nadvladati. Ti svladavaš zapreku ukoliko uvijek, kad se u tebi pojavi NE – opozicija, kažeš glasno DA ! i upravo zbog toga i usprkos tome činiš. Pokaži svojoj zapreci, da si ti gospodar u svom životu.

Znamo, da je ovo teška vježba. No, ako želiš školovati svoju volju, tad počni time, da svoje unutarnje zapreke nadvladaš prije promjene. Ako susrećeš zapreke time, da ih osvojiš ili pobijediš, tad prepoznaješ svoju vlastitu snagu. Čeliči i školuj svoju volju tako, da prolaziš kroz zapreke. Uloži otpor svojim zaprekama.

Jedna žena, koja je rađala djecu, razumije što je zapreka. To je uvijek trenutak od kojeg ne možeš više dalje odnosno samo još želiš odustati. Do ove točke dolazi svaka žena u svakom procesu rađanja bez opijata. Kad je bol najjača i kad je tijelo dalo od sebe sveukupni potencijal snage, tad svaka žena doseže zapreku: ja ne mogu vše, ja odustajem. Sad treba jednostavno odustati prije nego me bol uništi. No, ovdje je – hvala mudroj Božici _ priroda utisnula jedno pravilo i tako se ova zapreka svladava funkcijom tijela. Priroda zauzima svoj tok. Pojavljuje se glava djeteta. Sve se još proživljava u sekundama i znači nadvladavanje zapreke.

Prikazala sam ovaj proces, jer je to za mene najbolji primjer za prelaženje granice i što iz ovoga možeš naučiti, kako se brzinom sekundi zapreka boli i straha pretvara u sreću i radost. Još nikad nisam doživjela novorođenu majku, koja nije, nakon što je zapreka bila nadvladana i dijete bilo na  njenim rukama, odmah zaboravila  bol i njenim je bićem vladala još samo radost i snaga.

Nije svako svladavanje zapreke povezano sa takvom boli. No, bol će se uvijek pojaviti u formi straha, panike i slično. Svako nadvladavanje zapreke sliči procesu rođenja. Za vrijeme rađanja svaka se u nutrini preobražava.Ona je stekla novi uvid u njenu vlastitu snagu i njenu energiju kojom je donijela na život dijete.

Smrt starog mišljenja jest rađanje novog shvaćanja, isto kao što smrt embrija predstavlja rađanje fizičkog života. Kako gore – tako dolje, kako u malom – tako i u velikom.. Zakon rezonance na svim područjima.

Ovaj osjećaj ne ćeš doživjeti, ako se u životu za nešto ne odvažiš. Ti ćeš kao i prije tražiti svoju slobodu u vanjštini. Nije uzalud ovaj današnji svijet pun samaca. unutarnja sloboda, koja nedostaje, treba biti uočljiva na vani. Nijedan čovjek nije svojevoljno samac. Svatko želi imati odnos , ali ne pretijesan, jer to jako ograničava slobodu. Tako je blizina postala nemoguća i teret. Partner je nerado viđeno ogledalo, kojeg rado prekrivamo ili razbijamo.

Svaki put, kad si svladao jednu zapreku, otkrivaš nešto, što ti posve jasno ukazuje zašto si ovdje, tko si ti u stvari, što je stvarni smisao tvog puta. Ti ćeš biti sposoban kanalizirati svoje energije i upraviti ih, i kao iskre SVE – DUHA smisleno ih založiti za sebe i za cjelinu. To je pokušaj, koji je isplativ.

Za ovaj pu stigli smo do konca ove tematike. Još nije sve rečeno, što se ima reći. No, ti sada imaš ključ, koji te može dovesti znatno bliže do samog sebe i tvog Praizvora. Koristi ovaj ključ znanja i otvori svoja unutarnja vrata za veličinu tvoje duše.

Mi te želimo ovdje, sa ove stranice, posljednji put pozdraviti, poslati naše energije i još jednom zamoliti, da nastojite stupiti u kontakt sa svojim duhovnim pomoćnicima, anđelima čuvarima, uzašlim majstorima – majstoricama. Tu su svi odgovori. Ti moraš samo učiti razlikovati svoje unutarnje glasove.. Otvori se, također ako ti strah od ranjavanja to onemogućuje ili te blokira. Prepoznaj i svladaj ovu zapreku time, da upotrijebiš ključ. Sjeti se zakona o RITMU. U tebe će ući samo onoliko, koliko si spreman otvoriti svoja vrata.

Dakle, otvori posve vrata svog srca, tad će tebi moći dotjecati svjetlo u punoj snazi. Ti ćeš uvijek samo toliko primiti koliko si spreman dati i uzeti. To je zakon. Otvori se sam sebi. Dopusti, da padneš u ruke Božice. Budi siguran, da ne možeš nikada dublje pasti nego u ruke svoje duše. Znaj, ona ti nikada ne će dopustiti, da padneš, jer IZVOR ljubi svoje stvaranje, jer on stvara svjesno.

Sjeti se svog božanskog IZVORA i slijedi ga tako, da otvoriš svoj vlastiti unutarnji potencijal. Za jedan divan svijet, koji hiti ususret kvantnom skoku.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

OŽUJAK...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  primijetili smo...♥

  31.03.2020. 11:50h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  počela sam pisati pjesme na slikama

  28.03.2020. 14:18h
 • Član iridairida

  svima koji svraćaju na ♥

  27.03.2020. 15:38h
 • Član vanessavanessa

  ♥*

  27.03.2020. 14:49h
 • Član vanessavanessa

  Hvala također☕️♥♥*Lp

  22.03.2020. 11:11h
 • Član aliusalius

  22.03.2020. 09:09h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Jutros smo se tresli ali sve je prošlo dobro. Nadam se da ste dobro. Neka vas sreća prati cijeli dan. Lp

  22.03.2020. 07:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

OPHOĐENJE SA OSNOVNIM HERMETIČKIM ZAKONIMA ZAKLJUČNA RIJEČ OD SANAT KUMARE