Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1942

PUTA

Tema mjeseca za listopad - ZNATE LI ČIME SE HRANIMO I ZAŠTO SMO SVE BOLESNIJI

Tema mjeseca za listopad - ZNATE LI ČIME SE HRANIMO I ZAŠTO SMO SVE BOLESNIJI
Za vrijeme prosječnog života čovjeka od 70 godina, čovjek pojede čak 6,5 kg godišnje takozvanih „dopuštenih“ kemikalija, a postavlja se pitanje što se s tih 6,5 kg otrova događa u našem organizmu.

Većinu svog života hranili smo se samo onim što nam je priroda darovala. Imali smo svoj vrt, a sezonska hrana bila nam je izvor prehrane. Višak koji smo imali mijenjali smo za ono što nam je bilo potrebno . Hranili smo se jednostavno, a jelo se je pripremalo svježe jer nismo imali hladnjak ni zamrzivač. Tako su živjeli svi oko nas i koliko se sjećam nije bilo bolesti. Ovakav način prehrane zadržali su stanovnici mnogih naših sela što je jako dobro. Uzgoj hrane na prirodan način omogućuje nam da vodimo brigu o svom zdravlju.

 

Moja baka i mama jako su dobro znale koje biljke su si dobri susjedi, što sa čim treba saditi protiv nametnika. Gnjoivo je bilo prirodno, a ako se trebalo nešto pošpricati tada se je to radilo sa otopinom kopriva i nekih još drugih biljaka .

Nikakvi otrovi se nisu upotrebljavali.

Danas zbog klimatskih promjena radi čega imamo ekstremno topla i suha ljeta, a blage zime razmnožavaju se nepoželjne biljne vrste, insekti i životinje  pa je potrebno je koristiti kemiju i agrotehnologiju. Ako se to radi razumno poštujući upute struke onda i takav uzgoj hrane možemo nazvati prirodnim. Hrana proizvedena na prirodan način ima bolji okus i veću nutritivnu vrijednost, a takva proizvodnja također štiti okoliš.

U trgovini danas možemo naći hranu iz cijelog svijeta za koju neznamo kako je uzgojena. Kod nas je ukinuta Uredba o obaveznom označavanju GMO proizvoda. Zbog velike ponude hrane neovisno o sezoni hrana se bira prema izgledu ili vlastitom mišljenju o tome da li je zdrava ili nije. Ovakav izbor donio je mnoge zdrastvene probleme. Da bi zadržali i održali zdravlje važno je razvijati vlastiti prirodni uzgoj hrane. Mnoge bolesti vezane su uz konzumaciju nezdrave hrane.

Prehrambeni suverenitet trebao bi biti pravo svakog naroda, njime se utvrđuje vlastiti sustav prehrane bez ugrožavanja drugih ljudi i okoliša. Korporacije to ne poštuju. Za preživljavanje jednog naroda potrebno je plodno tlo, čista voda  i čisti zrak. No kao što znamo tlo se zagađuje upotrebom glifosata aktivne komponente koja se nalazi u sredstvima  za zaštitu bilja. Jedno istraživanje je pokazalo da je glifosat otkriven u urinu čak 40% stanovnika Hrvatske. U organizam se unosi kroz hranu i vodu. Francuski znanstvenici objavili su 2005. u časopisu američkog Nacionalnog instituta za znanosti okolišnog zdravlja studiju o tome da glifosat uzrokuje odumiranje ljudske placente i ubija embrij. Američki nezavisni znanstvenici s MIT-a 2013. su studijom dokazali da Monsantov Roundup (glifosat) uzrokuje Parkinsonovu i Alzheimerovu bolest, rak, autizam, ALS, ADHD, neplodnost, poremećaje serotonina i mnoštvo drugih zdravstvenih problema. 

Za vrijeme prosječnog života čovjeka od 70 godina, čovjek pojede čak 6,5 kg godišnje  takozvanih „dopuštenih“ kemikalija, a postavlja se pitanje što se s tih 6,5 kg otrova događa u našem organizmu.

Kad govorimo o potrebi čistog zraka onda se moramo osvrnuti na neprestalno danonoćno  zaprašivanje . Od trenutka kada je Hrvatska pristupila NATO-u, nad našim glavama su se počeli pojavljivati chemtrailsi.

Do sada u ovim kemijskim mlaznicama pronađeni su sljedeći agensi:
1. Pseudomonas Aeruginosa – bakterija koja napada većinom respiratorni sistem čovjeka
2. Pseudomonas fluorescens - izaziva infekcije krvi i respiratornog sistema
3. Serratia marcescens - upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića
4. Mycoplasma fermentes incognitus - vrsta patogenog mikroorganizma za koju se pretpostavlja da je bio-inženjerirana u američkim vojnim laboratorijama i koja je pronađena kod 45% američkih vojnika koji boluju od tzv. golfskog sindroma.
5. Streptomyces i druge vrste gljivice
6. Neke vrste kvasaca
7. Određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju da izmjene genom čovjeka
8. Soli barijuma
9. Aluminijum 
10. Ethylene dibromide (dibrometan) C2H4Br2– mirisa sličnog hloroformu; izaziva depresiju CNS-a, edem pluća i nadražuje sluznicu respiratornog trakta,
11. Dehidrirane ljudske crvene i bijele krvne ćelije (eritrociti i leukociti)
12. Fibrozni filamenti (njihova uloga je navodno da omoguće određenim mikroorganizmima koji se nalaze u ovoj kemijskoj smjesi da živi stignu do zemlje, jer bi ih normalni atmosferski uslovi uništili. Tako se na područjima zaprašivanja mogu naći smeđe fibrizne niti slične paučini koje su veoma toksične.)

Dakle radi se o specijalno modificiranim, nepoznatim, neregistriranim letjelicama koje lete na velikoj visini i koje, prije svega, niti jednoj zračnoj službi ne polažu račune – jer su vojne.  Kemijski sastav ovih agensa djeluju pogubno na ljudsko tijelo i imunološki sustav.  Hrvatska je prva po broju umrlih u Evropi od malignih bolesti. Vlade mnogih zemalja priznale su da su otrovni chemtrilsi stvarni, a ne neka divlja teorija zavjere. Kako pored ovog zla hrana može biti zdrava..

Po svemu sudeći budućnost ljudske civilizacije pripada onima koji uzgajaju vlastitu hranu. Možda uzgoj vlastite hrane izgleda kompliciran i težak ali se svakako isplati jer kad pogledamo tvorničku hranu i analiziramo ju vidimo da je puna otrova i jedini cilj joj je izazivanje bolesti i smrti. Tvornička hrana dizajnirana je da ubija. Ovo zvuči užasno ali je istinito. Ako ne želimo biti žrtve sustava onda moramo  proizvoditi svoju hranu i podržati poljoprivredne proizvođače koji proizvode zdravu hranu.

Kakva su vaša iskustava sa današnjom hranom koja nam se nudi lijepo dizajnirana, a čija hranjivost i sastav je u konačnici otrov. Pišite nam o tome dragi magicusi, a mi ćemo nagraditi vaš trud prigodnim poklonom.

Redakcija magicusa!

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

TEMA ZA MJESEC RUJAN - ŠTO VAS SPREČAVA DA BUDETE SRETNI? TEMA MJESECA ZA STUDENI - MOLITVE TREPERE U PLAMENU SVIJEĆA