Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1244

PUTA

OD 14.01.2018.

Sretan rođendan feng!

Sretan rođendan feng!

 

feng 22.07.19..

Sretan rođendan feng!

feng | 25.07.2010 01:05h

397. feng (3)

Profil autora: feng



Uvijek mi je čudno kada trebam nešto pisati o sebi.

Krenuo bih od moga nicka feng koji bi trebao bar dijelom reći ono čime se bavim a to je feng shui kao moja velika ljubav, premda sam "podjednako" zaljubljen i u astrologiju i karte. i tu je baza onoga što činim premda posjedujem još dosta znanja iz raznih duhovnih oblasti.

Moje učenje je počelo još u srednjoškolskim danima kada sam " otkrio" aqstrologiju i istinski bio fasciniran mogućnostima i mudrošču.

Naravno, s vremenom se to nadograđivalo i moja fascinacija jednaka je i danas. već 14 godina se profesionalno bavim raznim oblastima i rado volim reći da je ovo zapravo način življenja.

Isto tako, ukoliko bi neko želio više znati o području kojim se bavim slobodno neka mi predloži temu pa budem napisao tekst.

 mob:091 7370465 ( samo sms ) jer karakter posla mi ne dozvoljava razgovore mail: marijopetricic@gmail.com

 Obzirom da se u godinu dana članstva na magicusu nisi baš raspisao, ne preostaje nam drugo nego citirati jedan od tvojih tekstova, da te ljudi ipak malo upoznaju

Tek da znaju kome čestitaju rođendan...

 FENG SHUI KAO OSOBNI TRENER



S obzirom na sve veću prisutnost Feng Shui-a, imao sam potrebu da dam uvodni tekst i iz jedne posebne discipline koju smatram izuzetno primjen jivom u svakodnevnom životu, a bazirana je na mom dugogodišnjem istraživanju i praktičnom radu kroz feng shui. tekst koji slijedi je iz prateće skripte za polaznike radonice feng shui life coach. ukoliko želite još , rado ću vas informirati ili odgovoriti na vaša pitanja.uživajte


FENG SHUI
KAO OSOBNI TRENER

Gledano sa praktične strane , moderni Feng Shui stavlja naglasak na životni prostor i to iz jednostavnog razloga pošto dom ima veliki utjecaj na naše živote a moguće ga je kontrolirati. Nadovezujući se, Feng Shui moguće je primijeniti i na radna mjesta , vrtove ili bilo koje mjesto gdje se zadržavamo.

Razumijevanjem bitnih poveznica između nas i prostora koji nas okružuje moguće je djelovati na životna polja i na taj način možemo unijeti promjene u život.

Baza Feng Shui-a i načina djelovanja je u emocionalno-energetskom polju koje je u stalnom pokretu kroz i oko našeg tijela i svima nam je poznat pod pojmom aure. Ova vrlo suptilna i fina energija utječe na naše misli, ideje i emocije na dubokim staničnim razinama.

Proces energiziranja emocionalnom energijom jeste poveznica fizičke i emotivne strane te djeluje dvosmjerno na relaciji tijelo – emocije ( i obrnuto).

Ovdje je bitno razumjeti da se naša osobna energija miješa sa energijom okruženja te interakcijom dolazi do dubokog prodiranja koje utječe na naše misli ali i na naša emotivna stanja.

Utjecaj energije okruženja može nam pomoći u ostvarenju zadanih ciljeva i to tako da je usmjerimo sebi u korist. Kako je riječ o stalnoj interakciji između nas i okruženja , naše misli i osjećaji reflektiraju se u prostor koji nas okružuje.

S druge strane, Life Coach je nauk o umješnosti življenja i pomaže nam da učinimo više kada je riječ o životnim ciljevima. Pojednostavljeno, dan započinjemo sistematski s listom za djelovanje istražujući pritom nove dimenzije djelovanja kroz prihvaćanje vještina i talenata kako bismo ih upotrijebili za poboljšanje raznih životnih segmenata.

Izazov je u sadašnjem momentu i sagledavanju situacije kroz sadašnje mogućnosti jer sadašnjost je bitna kao osnova za početak avanture u pravom smislu te riječi.

Smisao Life Coach-inga je u sadašnjem posjedovanju svega što nam je potrebno za ostvarenje ciljeva i prihvaćanje izazova koji su pred nama.

Principi Feng Shui-a i Life coach-inga prirodno „ rade „ skupa jer primjena Life Coach-inga na osobnom nivou pomaže u identificiranju onoga što želimo i u tome nam Feng Shui pomaže konkretnim smjernicama za postizanje uspješnog okruženja.Samim time , upotrebom ideja možete biti mnogo konkretniji spram ciljeva .

Da bi lakše razumjeli o čemu je riječ, dovoljno je da se postavimo u poziciju biljke. Kako bismo joj pomogli u rastu moramo znati o kojoj vrsti je biljke riječ i što joj je potrebno za rast što je Life Coach-ing komponenta. Pogodna zemlja i idealni svjetlosni uvjeti ( atmosfera) je Feng Shui komponenta. Ukoliko ispravno odredimo oboje siguran sam da će biljka vrlo brzo procvjetati.

 

Čini se kao posve jednostavan princip...

Posadi biljku, njeguj je i sve ostalo će se uravnotežiti i rasti...

Pojednostavljeno, da...

Ali funkcionira...

Hvala ti za ove informacije feng!!!

Pouči nas još...

A tebi neka u životu sve raste i cvjeta...

Neka ti se ostvare sve želje... 

Sretan rođendan feng!


 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sretan rođendan zeljka! Sretan rođendan anchy!