Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

682

PUTA

OD 14.01.2018.

Tema mjeseca srpnja 2012.g. - Vi ni-ste svoje tijelo

Tema mjeseca srpnja 2012.g. - Vi ni-ste svoje tijelo

Vi ni-ste svoje tijelo

U redu, vi niste tijelo! Ali...Što ste ako niste i tijelo? Ono je hram božanske iskre koja ga prožima do zadnjeg atoma i pleše život na ovom modrom planetu. Kroz zadane faze i u određenom zemaljskom vremenu od rođenja tijela do njegove smrti.

Kratko je to kratko! A toliko mjesta za obići, toliko drugih ljudi za upoznati, toliko užitaka za kušati...Toliko žalosti i gorčine za
probaviti!

Nije čudo da se u tom ludom plesu mnogi izgube i propadnu. Većina, pak, nekom providnošću otpleše svoj ples baš onako kako je to bilo predviđeno višim planom s malim otklonom ovdje i ondje, ali ga radosno otpleše do zadnjeg daha. A onda se gasimo poput mušice koja se rađa u zoru, a ugiba sa zalaskom Sunca.

Pred nama je još jedno ludo ljeto, a ljeto je po defaultu godišnje doba koje pripada tijelu i njegovim užicima. Što ćete učiniti ovog ljeta da uživate život u svoj njegovoj punini?

To je tema ovog vrelog srpnja 2012. Vi odlučite koji ćete aspekt ove
kompleksne teme opisati! Hoće li to biti jednokratne ljubavi ili užici jela i pića. Ili nešto sasvim pedeseto kao, na primjer, seljanka koja u ljetnu zoru ubire mahune graška, a one joj, onako baršunasto vlažne i još hladne nježno sjedaju u dlanove poput muških mošnji. Seks s biljkama...i to je moguće.

U svakom slučaju, raspišite se, raspištoljite se onako rableovski, renesansno! Raspojasano, kao da je ovo zadnje ljeto u životu, a vi slavite zemaljske užitke na svakom koraku, u svakom trenutku.

Prisjetite se neke epizode iz vašeg ili tuđeg života u kojem su strast i sladostrašće dominirali cijelim bićem. Trenuci u kojima ste osjećali kako se gubite i rastapate u silini emocija.

Nemate li takvih doživljaja, pokušajte se uživjeti u doživljaj ekstaze; dobro će vam činiti! Dovoljna je sekunda te energije života da pročisti vaše tijelo i vaš duh i vaš um pa da u novi dan krenete osvježeni i kao iznova rođeni. I to je terapija!

Naše je tijelo veličanstveni i najsavršeniji instrument koji ćemo ikad imati. Pomislite samo koliko je funkcija u stanju obavljati u isto vrijeme; možete svirati neki instrument, u vama raste dijete,
probavlja se jelo, zacjeljuje neka ranica, vaše tijelo diše i znoji se, a istodobno razmišljate o tome što ćete ručati...

Bez obzira kakvo je - ružno, staro, smežurano, kljasto, bolesno - ono je vaš jedini skafander u ovoj biosferi u koju smo uronjeni. Može nam pružiti bezbrojne užitke i bezbrojne boli.

Pišite o tome! A mi ćemo svi zajedno pažljivo i radosno pročitati vaš uradak i bogato nagraditi one najbolje. Želimo vam puno uspjeha!

Vaše uredništvo www.magicus.info

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Tema mjeseca lipnja 2012.g. - Žene - jučer, danas, sutra Tema mjeseca kolovoza 2012.g. - ŠTO SE MORA, NIJE TEŠKO!