Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

719

PUTA

OD 14.01.2018.

Tema mjeseca studenog 2012.g. - SVAŠTARENJE U VLASTITOM ŽIVOTU

Tema mjeseca studenog 2012.g. - SVAŠTARENJE U VLASTITOM ŽIVOTU
Nije tragično kad vam dipl. ekonomist orezuje živicu ili popravlja namještaj. Ali, kad vam se radi o zdravlju…treba pripaziti kome se dajete u ruke. Svaštaru, potencijalnom šarlatanu, ili tradicionalnom vidaru, travaru, reikistu…

SVAŠTARENJE U VLASTITOM ŽIVOTU

U ovoj zemlji naizgled smo dotjerali do abera. Ili možda samo do apsurda? Svaki dan na burzu se u stotinama prijavljuju novi nezaposleni. Svi kukaju kako im je teško spajati kraj s krajem, a tek rijetki pristaju raditi za mjesečnih 1600 kuna!

To im je ispod časti pa se radije „snalaze“. Kako? Možemo samo pretpostavljati! Neki žive na grbači svojih „staraca“ koji primaju mršavu mirovinu, ali još uvijek sigurnu. Mlađi se nastoje iseliti u prekomorske zemlje ili otići kao gastarbajteri u susjedne i obližnje.

Neki doista nađu novi posao u svom zanimanju ili nekom drugom. A većina se prepusti svaštarenju…i postanu majstori svakog zanata. Barem na riječima. ..Vrlo često, u potrazi za onim što im se čini lagodnijim načinom zarađivanja, postaju iscjelitelji, bioenergetičari, dakle, alternativci.

Nije tragično kad vam dipl. ekonomist orezuje živicu ili popravlja namještaj. Ali, kad vam se radi o zdravlju…treba pripaziti kome se dajete u ruke. Svaštaru, potencijalnom šarlatanu, ili tradicionalnom vidaru, travaru, reikistu…

Svaštarenje je tema mjeseca studenog 2012. Svaštarenje, koje u krizi koja izaziva kaos u kakvom jesmo, može biti pogubno i za davatelja ali još više za primatelja usluge. Ali, svaštarenje nije samo to; ono je pojava koju nalazimo u svakoj pori i na svakoj razini naših života.

Od vas se očekuje da opišete, oslikate, opjevate - svaštarenje. Ono može biti posve osobna pojava i ne mora biti vezano uz zarađivanje. Možda ste vi ili netko koga poznajete jednostavno sklon takvom načinu života.

Svaštarenje je u neku ruku i brand našeg doba; u velikom ubrzanju svakodnevnog života miješaju se civilizacije i stilovi. Sve pristaje uz sve i svakom je sve dopušteno. Naravno, do određene mjere.

U takvoj društvenoj atmosferi lako se postaje svaštar na svim razinama bića. Od tijela u koje trpamo hranu sa svih strana svijeta i bez obzira na godišnja doba, preko emocija u kojima se brzo i lako zaljubljujemo i još lakše iskačemo iz veza, preko uma koji u kratkom roku mora svladati bezbroj informacija, sve do naših duhovnih stremljenja u kojima turistički šaramo svijetom od jednog do drugog religijskog obora, istražujući mistične, poganske, šamanske i ine tehnike. Brzo se iz marksističkog pogana ili kršćanskog dogmatika pretvaramo u budističkog sljedbenika ili se pridružujemo nekoj novodobnoj sekti.

Svaštarenje u vlastitom životu! To je tema. Što ste sve bili i što biste još mogli postati u ovom životu?

Od vas se očekuje da uronite u vlastite putešestvije koje su vas dovele do sadašnjeg trenutka i nađete one prijelomne trenutke ili periode koji su vas odveli u nekom drugom pravcu, bio on uobičajen ili posve neočekivan.

Možda će onda termin svaštarenje izgubiti ponešto svog negativnog značenja i pokazati se u posve novom svjetlu. Da nije svaštarenja, mnogo čega ne bi bilo.

A mi ćemo, po običaju, svi zajedno odabrati najuspjelije priloge i bogato ih nagraditi.

Želimo vam puno uspjeha!

Vaše uredništvo www.magicus.info magazina

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Tema mjeseca listopada 2012.g. Ljubavologija: PRIRUČNIK NAŠ SVAGDAŠNJI Tema mjeseca prosinca 2012.g. - Imate li još ideala?