Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član vajran

Upisao:

vajran

OBJAVLJENO:

PROČITANO

369

PUTA

OD 14.01.2018.

RAZGOVOR SA ŽIVOTOM

Myrtle Filmore rodila se 1845. god. u Ohio-u, SAD. Oko 20 godine obolila je od tuberkuloze koju je već imalo više članova njene obitelji. 1885. god, u 40-oj godini života, zdravlje joj se znatno pogoršalo i prognoza je bila da će živjeti još šest mjeseci. Krenula je u potragu za novim idejama. Jedne večeri je s mužem otišla na predavanje koje joj je promijenilo život. Predavač je rekao: “Ti si dijete Božje i ne nasljeđuješ bolest!”. Myrtl se vratila kući razmišljajući “Što ako je to istina? Ako jest, onda su me učili, i ja sam povjerovala, lažima.” Odlučila je promijeniti način na koji se odnosila prema svom tijelu. Umjesto da se žali kako ju tijelo izdaje, odlučila je izraziti zahvalnost za svaki njegov dio.

 

Sama je to opisala ovako:

 

“Došla sam do otkrića. Bila sam strašno bolesna; imala sam sve bolesti uma i tijela. Medicina i liječnici nisu mi više pogmagali i bila sam očajna kad sam otkrila praktično Kršćanstvo. Prihvatila sam ga i bila izliječena. Najveći dio iscjeljenja učinila sam sama jer sam željela steći razumijevanje radi kasnije upotrebe. Evo kako sam došla do tog otkrića:

 

Razmišljala sam o životu. Život je svugdje – u crvu i u ljudima. ‘Onda zašto život u crvu ne stvori tijelo poput ljudskog?’ upitala sam se. Onda sam pomislila ‘Crv nema toliko razuma kao čovjek’. Ah! Inteligencija, jednako kao i život, je potrebna kako bi se stvorilo tijelo.

 

Evo ključa mojeg otkrića. Život treba voditi inteligencija u stvaranju svih oblika. Isti zakon djeluje u mom tijelu. Život je jednostavno oblik energije i u našem tijelu ga treba voditi i usmjeravati inteligencija. Kako prenosimo (komuniciramo) inteligenciju? Mišljenjem i govorom, naravno. Tada mi je sinulo da bih mogla govoriti životu u svakom dijelu svog tijela kako bi oni činili ono što ja hoću. Počela sam podučavati svoje tijelo i dobila izvrsne rezultate!

 

Rekla sam život u svojoj jetri da nije troma niti lijena, već puna vitalnosti i energije. Rekla sam životu u mom želucu da nije slab i neučinkovit, već pun energije, snažan i inteligentan. Rekla sam životu u mom trbuhu da nije više zaražen neznalačkim idejama o bolesti, koje smo tamo stavili ja i liječnici, već daje pun poletne, slatke, čiste, cjelovite energije Boga. Rekla sam svojim udovima da su aktivni isnažni. Rekla sam svojim očima da one ne vide same od sebe nego izražavaju vid Duha, i da crpe iz neograničenog izvora. Rekla sam im da su one mlade oči, jasne, bistre, jer Svjetlo Boga sjaji kroz njih. Rekla sam svom srcu da čista ljubav Isusa Krista teče unutra i van kroz njegove otkucaje i da čitav svijet osjeća njegovo radosno pulsiranje.

 

Prošla sam kroz sve centre života u svom tijelu i govorila im riječi Istine – riječi snage i moći. Tražila sam od njih oprost za budalaste, neznajuće prijekore koje sam dijelila u prošlosti, kada sam ih osuđivala i nazivala slabima, neučinkovitima i bolesnima. Nije me obeshrabrilo što su se oni polako budili, već sam nastavila dalje, i potiho i na glas, izjavljivati riječi Istine dok organi nisu odgovorili. Nisam zaboravila ni reći im da su slobodni, neograničeni Duh. Rekla sam im da više nisu u ropstvu tjelesnog uma; da oni nisu pokvarljivo meso, nego središta sveprisutnog života i energije.

 

Onda sam zatražila Oca da mi oprosti što sam Njegov život uzimala u svoj organizam i tamo ga koristila tako loše. Obećala sam Mu da neću nikada, nikada više zaustaviti slobodan tok tog života kroz moj um i moje tijelo bilo kakvom pogrešnom riječi i misli; da ću ga uvijek blagoslivljati i ohrabrivati i s istinitim mislima i riječima u njegovom mudrom djelu izgradnje mog tjelesnog hrama; da ću koristiti svu vrijednost i mudrost govoreći mu što ja želim da učini.

 

Također sam vidjela da koristim život Oca u mišljenju misli i govorenju riječi. I počela sam jako paziti o čemu mislim i što govorim.

 

Nisam dopustila niti jednoj misli brige ili straha ulazak u svoj um i zaustavila sam tračljive, površne, mrzovoljne i ljute riječi. Svakih sat vremena sam poslala prema gore molitvu da Isus Krist bude sa mnom i pomogne mi misliti i govoriti samo ljubazme, istinske riječi pune ljubavi; i sigurna sam da je On sa mnom, jer sam sada tako mirna i sretna.

 

Želim da svi znaju za ovaj krasan, istinski zakon i da ga koriste. To nije novo otkriće, ali, kad ga koristite i dobijete plodove zdravlja i sklada, činit će vam se novim, i osjetit ćete kao da je to vaše vlastito otkriće.”

 

Myrtle su bile potrebne dvije godine dok nije postala potpuno zdrava, ali je nakon toga živjela još 45 čudesnih i produktivnih godina u kojima je mnoge podučila onome što je sama naučila.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    Svuda pođi - Magicusu dođi.

    14.05.2024. 22:42h
  • Član vanessavanessa

    .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

    14.05.2024. 16:40h
  • Član bglavacbglavac

    Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

    12.05.2024. 07:57h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info