Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član nlandeka

Upisao:

nlandeka

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3173

PUTA

OD 14.01.2018.

SRODNA DUŠA I DUŠA BLIZANAC - ALKEMIČARSKI BRAK

SRODNA DUŠA I DUŠA BLIZANAC - ALKEMIČARSKI BRAK
Kozmički zakon definira da mi prvo odredimo svoj identitet u Bogu, prije nego kompletno otključamo duhovni potencijal našeg twin flamea. Sve dok twin flames ne postignu određeni nivo majstorstva i jednote sa svojim vlastitim Sopstvom, ne mogu se nositi sa svojom negativnom karmom naglašenom i povećano upravo zbog prisustva njihovog twin flamea. Taj isti jeinstveni faktor koji daje twin flamesima veliku duhovnu moć, njihov indentični otisak porijekla identiteta, može isto tako uzrokovati povećavanje njihovih negativnih uzoraka.

Bez sumnje, svatko od nas mora naučiti da promijeni negativne uzorke – bazni metal – naš ljudski ego u alkemičarsko zlato – našeg Stvarnog Sopstva.

 

To se zove alkemijski brak – brak naše duše, našeg ženskog aspekta bića sa «janjetom» koje je naše trajno i stvarno Sopstvo, muški aspekt. Ljubav ovog Kristovskog Sopstva, tog dijela nas koji uvijek ostaje u stalnom kontaktu sa našim Izvorom - Ja Jesam Prisustvom jest ljubav neuporediva sa bilo čim. To je onaj Voljeni kome su sveci sa Istoka i Zapada dali sve što imaju. Svakodnevno ubrzavajući svoju svjesnost svojim udruživanjem s Bogom, sveci su postepeno prerasli ljudski ego. Njihove duše stopile su se sa svojim stvarnim duhovnim Sopstvom i vratile se nazad u Srce samog Boga.

 

SIMPTOMI» susreta sa TWIN FLAME-OM

Kako ćete znati da ste sreli svoj blizanca?

 

Evo nekoliko «simptoma» koje su prezentirali oni koji su imali ovo konkretno životno iskustvo:

1. Sreli ste se pod potpuno neplaniranim i neočekivanim okolnostima
2. Postoji trenutačni osjećaj da se poznajete otprije
3. Odmah ste osjetili duboku povezanost jedno s drugim
4. Postoji elektricitet između vas dvoje koji riječi ne mogu opisati
5. Odnos se uspostavlja odmah...kao da nije prošlo nimalo vremena od onda kad ste zadnji put bili zajedno
6. Imate osjećaj kao da niste ni živjeli sve dok se ovo ujedinjenje nije dogodilo
7. Donosi osjećaje za koja niste vjerovali da su mogući
8. Vas dvoje ste nerazdvojni
9. Kad pogledate jedno drugom u oči vrijeme i prostor se gube i nemaju više značaja za vas
10. Nema prepreka između vas...odnos je totalno otvoren
11. Vaši razgovori nikad da završe
12. Oboje imate snažnu želju da služite čovječanstvu na jedan znakovit način
13. Stalno dajete jedno drugom i nikad ne mislite da primite nešto zauzvrat
14. Postoji jedna posebna svetost u vašem odnosu koja transcendira sve što ste dotad doživjeli
15. Vi još uvijek imate karmičkih pitanja sa svojom drugom polovicom iz prethodnih života ali vi to razjrešavate sa totalnim opraštanjem i bezuvjetnom ljubavlju
16. Nijedno ne ovisi od onog drugog da bi malo osjećaj vlastitog identiteta
17. Postoji stvarni osjećaj da su vaše emocije i bukvalno neograničene...imate snažan osjećaj vječnosti
18. Vaši osjećaji jedno za drugo su veoma duhovna
19. Nema ograničenja u odnosu ...sve je sloboda bez potrebe za posjedovanjem ili kontroliranjem onog drugog
20. Vas dvoje bez ikakve sumnje znate da ste vi spojeni zajedno sa nekim razlogom
21. Vi se ne natječete jedno s drugim niti se pretvarate da ste nešto drugo od onog što jeste
22. Iako ste isti, nema sumnje da vi osjećate da ste kompletni kroz ono drugo
23. Povjerenje, strpljivost, prihvatanje slabosti onog drugog dogadja se automatski
24. Postoji veliki osjećaj svrhe i značenja u vašem odnosu
25. Vaša seksualnost je sveti akt koji slavi neuvjetovanu ljubav koju imate jedno za drugo
26. Kad pogledate jedno drugom u oči, vi vidite doslovce samog sebe
27. Doživljavate osjećaj kompletnosti, cjelovitosti koja se ne može ni sa čim uporediti.

Nema sumnje da su neki od gore opisanih simptoma slični sa onima vašeg soul matea. Ali ono što njih razlikuje jeste to što se kod blizanačkih plamenova osjeća temeljna kompletnost i preplavljujući osjećaj duhovnosti. Twins žele služiti čovječanstvu na neki poseban način.

 

Postoji i sveti osjećaj intimnosti i osjećaj božanski inspirirane cjelovitosti koji se osjeća u ovom odnosu.

 

TWIN FLAMES – By Gillian MacBeth-Louthan


Kao muškarci i žene, vi se inkarnirate sa magnetnim „alatom“ za privlačenje svog blizanačkog plamena, drugom polovicom vašeg bića. U početku kad je Bog odlučio da više stvara, on je poslao zraku svjetla ka naprijed (u prostor). Ta zraka svjetla se razdvojila i od nje su nastale dvije odvojene frekvencije. One su postale dva bića, dva polariteta i dva smjera. Ona su se odvojila jedna od drugog, idući naprijed u prostor ka galaksijama, zvijezdama, prema planetama, prikupljajući znanje odvojeno i doživljavajući život različito.


Ova odvojenost bila je veoma važna za kozmički plan.

 

Kakvo dobro bi bilo učinjeno za Boga da se iskuša isto?

 

To bi bilo poražavajuće za više sopstvo. Zato se Univerzum proširio i muiški i ženski aspekt Boga se udaljio jedan od drugog stvarajući sve više i više odvojenost u njihovom srcu (jer to je bilo Jedno srce).

 

Često tokom mnogih života i inkarnacija, blizanački plamenovi dotakli bi srce onog drugog samo za trenutak. Povezanost srca je bila intenzivna i često veoma traumatična. Mnogo puta kroz smrt ili oslobođenbje oni bi se ponovno vrlo brzo razdvojili.

 
Tvoje srce bilo je tužno najveći dio vremena. Ono nije bilo ispunjeno sa toliko željenom i zapamćenom od ranije jednom istinskom ljubavlju. Vi se sada krećete jedno ka drugom kao magnetski puls jednog Srca koji vas sve više i više privlači jedno durgom. Ovaj magnetični puls vas dovodi do mjesta prisjećanja i ponovnog povezivanja sa ovim božanskim ujedinjenjem, ali vi se prvo morate ponovno povezati sa Jednim srcem – u sebi samima.

 
Vi koji ste u braku i stabilnim vezama još uvijek imate mnogo distance između sebe. Postoji jedna velika iskrivljena linija koja živi u brojnim brakovima/vezama. Svaki od bračnih partnera očekuje da onaj drugi ispuni njhiove želje, težnje, snove i stremljenja. Partner ne zna za ove tihe ugovore i nema sjećanje na to da je potpisao takav dokument. Ovo stvara trenje i naglu promjenu jer jedno drugom partneri nisu pročitali svoje želje, um ili budućnost. Ove velike pukotine stvaraju se u vidu iskrivljene linije koja ide između Jednog Srca. Iskrivljena linija usklađuje sa velikom magnetičnom silom koja gura vaše srce sve dalje i dalje od Vječne jednote.

 

Većina ljudi ima divan dom, ljepo auto, dobar posao, ali i dalje žive odvojeno u istom prostoru sa velikom udaljenošću između njihovih srca.

 

Zato je vrijeme za sve muškarce i žene na Zemlji da čuju poziv svoga srca.

 

Vi ste navikli da je vaše srce prazno iznutra, vi ste postavili stvari tako da imate malo od odnosa, malo od braka. Vi smrvite svoje želje u prah udaljavajući se od onog što toliko trebate. Mislite da ta potreba dolazi u obliku druge osobe, ali nije druga osoba ono što vi istinski želite, to je Bog u svakoj osobi kojem težite. To je jedina stvar koja će utažiti žeđ vaše duše i vašeg srca.

 
Mi svi se nađemo uhvaćeni u zamku ljudskih odnosa. Jedni druge optužujemo za neuspjehe, pogrešno djelovanje i za slabosti kod onog drugog.

 

Dozvolili ste da se odvojite jer je tako lakše, ne boli tako puno ako smanjite „obim“ svoga srca.

 
Razlog što mnogi ne vide želju svog srca i njen adekvatan odraz u vašem životu jer je ne vidite u sebi samima. Još uvijek se spotičete o svoju vlastitu ličnost, vašu vlastitu ljudsku prirodu i vašu tamu.

 

I sve dok ne pređete puni put kroz lavirint bivanja ljudskim bićem, nećete mioći da se obrglite srcem Boga koji stoji ispred vas, kao vaš Blizanački Plamen!


Mnogi od vas su u ljubavnom odnosu o kome vi sebi lažete mnoge stvari.

 

Baš kao i Pepeljugine sestre koje pokušavaju obuti nešto što im ne stoji. Vi nastavljate pokušavati da obujete staklenu cipelicu – sužavajući svoje stopalo i srce, pokušavajući da se ono uklopi.

 

Laganje je tako bolno da iscijedi i sam život iz nas. Prestanite lagati sebi. Ako se cipelica ne moće obuti – onda ne može!

 

Budite pošteni i iskreni, i naravno, časni!

 
Vaš blizanački plamen i vaša srodna duša će doći, ali hoćete li biti spremni? 

 

Kao mlada na svoj dan vjenčanja, hoćete li i dalje biti u pidžami, uplašeni da otvorite vrata, uplašeni da skinete viklere iz svoje kose, uplašeni da će vas vidjeti bez šminke na jutarnjem svjetlu?

 

Onaj koji dolazi u vaše srce ne vidi vaše bore, vaše mane, ili vaše sijede u kosi...Oni samo vide svjetlo i to je sve što mogu da vide.

 

Vi sebe možete pokušavati popraviti u sljedećih 100 godina, ali dok se vi ne popravite iznutra, neće vam to ništa pomoći. Izvana, vi ste iluzija koja se mijenja iz dana u dan, od frizure do frizure od odjeće do odjeće. I ništa više.

Svi vi počinjete se stapati sa svojom drugom polovicom od početka ovog novog milenija.

 

Naravno, nekima će trebati duže da se pronađu, a neki će to učiniti za samo par minuta.Bit ćete jedno u kome su dvije osobe, dva lica Boga, koja su se konačno vratila jedno drugome. Osjetit ćete veliko olakšanje jer ćete misliti da je sav posao ovim završen, ali ne.- posao je ovim tek počeo.


Twin Flames: A True Story of Soul Reunion by Antera

 

RECEPT U SEDAM TOČAKA

Dakle,  možemo li privući soul mate-a u naš život?

Prema Sussie and Otto-u Collinsu to je sasvim moguće:

 

Oni daju recept sadržan u 7 točaka:

1. Odluči kakav odnos NE ŽELIŠ i nauči nešto iz prethodnog kakav si imao(imala)
2. Odluči kakav odnos ŽELIŠ
3. Kreiraj NAMJERU za ono što želiš i otkloni prepreke za postizanje tog cilja
4. Uskladi sebe s onim što želiš i budi zahvalan/zahvalna za ovo što sada imaš – stvori afirmacije u koje možeš povjerovati poput: da li se primičem ili udaljavam od onog što želim svojim sadašnjim mislima, vjerovanjima i ponašanjem? Otiđi na ono tiho mjesto u tebi gdje zaista vjeruješ da se to može ostvariti. Ako ti ne vjeruješ, neće se ni ostvariti. Za šta ti možeš biti zahvalna u sadašnjoj situaciji? Stvori strategiju kako da se odblokiraš u trenucima kad padneš u depresiju i nevjerovanje
5. Koristi emocije da te vode do tvog idealnog partnera i do bližeg kontakta sa samom tobom.
6. Poduzmi sledeći logičan korak u stvarnosti
7. Vjeruj i otpusti sve...

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Super, sad ju samo treba pročitati. Lp

  15.05.2021. 16:50h
 • Član DeVeTDeVeT

  :))))))

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  je lupao na vrata...

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  koji

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  poštar

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  donio

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  stigla

  14.05.2021. 20:22h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info