Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mgracan

Upisao:

mgracan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

491

PUTA

OD 14.01.2018.

POMLAĐIVANJE (2)

Kako stovirti svoju pozitivnu paradigmu da biste radili na pomlađivanju?

POMLAĐIVANJE (2)

Kako stvoriti svoju pozitivnu paradigmu?

    Pozitivne paradigme mogu se stvoriti specifičnim, namjernim programiranjem. Programiranje je uputa koja se neprestano ponavlja. Pošto u svakom trenutku našeg postojanja, mentalna tijela - tj. naš viši i niži um - upravljaju fizičkim i emocionalnim tijelom, djelotvorni nas program oslobađa i vodi kroz život. Omogućuje nam da se lakše nosimo sa svakodnevnim problemima preživljavanja kako bismo mogli harmonično cvasti. Predlažem vam da usvojite sljedeći  program koji su mnogi otkrili da je najmoćniji, a dala nam ga je Jasmuheen.

   Ujutro, čim se probudite, izgovarajte redom prema uputama:

1.   “Izvoru svega, molim da se svaki trenutak svakog dana odvija u potpunom i savršenom skladu s božanskom voljom i prema božanskom vremenskom određenju.” (Garantira uspješno ispunjavanje svih usklađenih snova i vizija i oslobađa nas da se neprestano pitamo je li nešto što radimo zaista dobro za nas. Također nam dozvoljava da znamo da u slučaju da se nešto ne manifestira,  da to nije trenutno usklađeno s našim zadatkom na Zemlji  ili da prema božanskom vremenskom određenju još nije spremno da se dogodi  pa to možemo otpustiti ili na neko vrijeme odložiti.)

2.   “Molim da sve što radim u svakom trenutku bude za najviše dobro drugih i najviše dobro mene.” (Zašto bismo željeli da radimo išta što nije najviše? To nam također daje dozvolu da u svim svojim vezamo postignemo ono što je najviše moguće i oslobađa nas pretjeranih očekivanja.)

3.   “Molim da se energetska polja mojeg fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog

     tijela savršeno usklade kako bi se moje Božansko ja moglo svjesno manifestirati na

     fizičkoj ravni, i na svim razinama postojanja, na način da mi donosi veliku radost,

     lakoću, ljupkost, užitak i obilje.” (Najmoćnija energija transmutacije i kreativna sila u

     svemiru je ona našeg Božanskog ja (naše Ja jesam ili monada). Naređujući joj da nas

     uskladi znači da je to obavljeno najsnažnije moguće tako da je istodobno i užitak jer zaista

     više ne trebamo patiti za svoje Božanstvo ni ostajati u krugu neprestanog procesiranja.)

   Ovo gore je osnovni program a namijenjen je da se postigne ono što želimo stvoriti. Programi mogu biti dugoročni - osnovni - ili kratkoročni kako bi se postigao specifični rezultat. Ali, nakon reprogramiranja, moramo stalno ostati budni prema svojim mislima i odabirati da prihvatimo misliti samo ono što je usklađeno s beskrajnošću.

   Mnogi ne mogu iskusiti život u svojem punom savršenstvu a razlog je u tome što djeluje naše stanično sjećanje i ono na što se iz časa u čas odlučimo usredotočiti svoju pažnju. Dr Deepak Chopra smatra da  stanice nisu ništa drugo nego memorija odjevena u tvar. Uzašli majstori nam govore o tisućama godina staničnog sjećanja koje svatko nosi sa sobom. Pretpostavimo da je svatko od nas imao dosad barem 1000 otjelovljenja a svako je  u prosjeku trajalo 30 godina (da se poslužimo okruglim brojem). Svatko od nas tad čuva u stanicama 30.000 godina celularne informacije koja se temelji na sjećanju i koja potiče samo iz našeg zemaljskog ciklusa!

   Stoga se baviti celularnom memorijom bez posebnog programiranja značilo bi da bismo se mogli zabavljati eonima i gubiti vrijeme samo na to da saznamo nešto o sebi. Želimo li istinski znati tko smo u stvari, iskusiti beskrajnost, tada će najlogičniji pristup biti da se fokusiramo na svoje bezgranično Božansko ja, i da uz to imamo na umu da će ono na što se fokusiramo rasti i postati naša stvarnost!

 

   Programiranje za bezgraničnost počinjete izgovaranjem sljedećega: “Sva moja tijela su usklađena, napeta, spremna i zdrava. Ona vibriraju i također izražavaju sebe u savršenoj  i sinhroniziranoj harmoniji s otkucajima srca Izvora svega. To je istina u svakom trenutku bez obzira što radim, jedem li, spavam, vježbam ili meditiram.” Ovaj program briše “traku sa samogovorom” koju obično neprestano vrtimo u glavi, briše navike, osjećaj grižnje savjesti ili ograničavajuće misli koje možda imamo o tome kako jedemo, spavamo, vježbamo, meditiramo ili o nekim drugim navikama. Ako ste se već programirali, ubacite svoj vlastiti plan rada. Gornji program jednostavno uključuje.

   Jedan od izazova pri manifestiranju - nakon što ste uskladili svoju volju sa “širim planom” (Božanskom voljom) - je određivanje pravog vremena. Nema sumnje da su mnogi otkrili da se stvari neće uvijek manifestirati onda kad ih očekujete samo zato što ste usklađeni,  jer postoje i drugi dijelovi tog plana ( i drugi ljudi) na slagalici koje tek treba otkriti, stvoriti, manevrirati na mjesto itd. Stoga sam se služila s velikim uspjehom sljedećim programom jer dozvoljava savršeno, korak po korak, tekuće usklađeno odvijanje Božanske volje u božanskom vremenskom određenju. Reći ćete:  “Molim da moj sljedeći savršeni korak/stvar u nacrtu božanskog plana bude meni jasno otkriven i da mi sad također donese sredstva i savršene igrače koji će zajedno sa mnom stvarati i primjenjivati taj nacrt tako da se može sada fizički manifestirati.” Kako su mnogi među vama svjesni, mi prolazimo “grupnu inicijaciju” pri čemu učimo skladno zajednički raditi na ovom fizičkom planu. Stoga taj program priziva prave ljude (one koji će zajedno s nama manifestirati naše djelo u nacrtu) da rade s nama i da ostvare svoje vizije sada.   

   Za one među vama koji razumiju ili rade sa simultanim vremenom, sljedeći program omogućava pristup u naše prošle i buduće talente kako bismo se osnažili u našem ispunjavanju našega unaprijed određenog djela u “širem planu”: “Upućujem svoje Ja jesam prisustvo da mi donese u moju svjesnu svijest sve talente, darove, informacije iz prošlih, sadašnjeg i budućih života koji će me osnažiti u daljnjem ispunjavanju mojega dijela Božanskog nacrta na ovoj fizičkoj ravnini, SADA.”

   Oni koji se eventualno zanimaju za život na svjetlosti, mogu početi svoj proces  konverzije koji će im omogućiti blagi prijelaz s hrane na pranu, tj. da im se tijelo sve više hrani s eteričkih razina (što je prana) a manje iz atmosferskog carstva (što je hrana onakvu kakvu poznajemo).

“Naređujem punu pažnju i prisutnost moje tjelesne svijest. Naređujem da od ovog trenutka upijaš sve vitamine, hranidbene potrepštine i hranu - potrebne za vrhunsku izvedbu i fizičko zdravlje - od praničkih sila!”

   Predložila  sam vam opći program kojim ćete poboljšati svoj život, a sad idemo korak dalje prema tehnikama usmjerenima ka podržavanju volje za besmrtnošću koje nam predlaže Virginia Essene.

   Da bismo se mogli pripremiti za vječni život, potrebno je da se oslobodimo straha od smrti. Tijekom ovog postupka naići ćete na izvjestan broj prepreka koje morate nadići. Ovdje se često javlja sjećanje na neku strašnu smrt iz prošlih života pa je dobro razrješiti takva sjećanja u regresiji u prošle živote s terapeutom. Može vam se javiti užas zbog pomisli da možete prestati postojati. Možda ćete se ovim pitanjima htjeti pozabaviti duže vrijeme da bi ih očistili ili tek započeli njihovo čišćenje.

    Stoga ćete izgovarati sljedeću afirmaciju: “Opraštam sebi što sam ikad pomislio ili povjerovao da sam odjeljen od Izvora svega. Opraštam si za svaki promašaj i manjkavost koji su proistekli iz ove ograničavajuće misli. Opraštam sebi što sam bilo kad u svojoj prošlosti stvorio iskustvo smrti ili starenja, bolesti ili ograničenja bilo koje vrste. Znam da sam sve vrijeme svojeg postojanja djelovao najbolje što sam znao u okviru onog što sam razumio, zato ne krivim sebe za iskustva koja je stvorila moja ograničena misao.

   “Sada se odričem smrti. Odustajem od svakog starenja mog tijela, svake bolesti i svake druge posljedice koju je ograničena misao imala na moj fizički oblik. Odričem pomisao da sam bilo kojih godina. Ja jesam bez godina i vječan sam. Odričem se težnje da sam “netko u masi” pretvarajući se da ovaj oblik svjetla mora umrijeti. Odričem svaku emocionalnu sklonost ka smrti i umiranju u svakom obliku, ne samo u mojem tijelu, već i u mojem umu i osjećajima. Odričem se sprovoda, pogrebnih skupova i groblja. Odričem pomisao o napuštanju života. S radošću prihvaćam sada vječno življenje.”

   Ostavite sebi vremena i pustite da to prodre u vas. Obratite pažnju na to da pri obraćanju svojem Ja jesam izbacite iz rječnika svaku negaciju. A zatim nastavite: “Znam da sam jedno s Izvorom svega. Ja jesam čudesno biće koje se ostvaruje. Ja jesam svjetlost. Ja jesam ljubav, radost, moć, mudrost, sveznanje, sloboda, neograničenost, savršenstvo svojeg prvog jastva. Ja jesam život koji se vječno širi.

   “Sad dozvoljavam i pozivam to savršenstvo da se počne potpuno izražavati u svakom području mojeg života: u mojem umu koji neograničeno istinito razmišlja; u mojim prirodnim osjećajima ljubavi i radosti; u mojem tijelu pomlađenom i obnovljenog savršenstva, u iscjeljenosti svih bolesti - u njegovom ostvarivanju kao božanske tvari što ono i jeste!

“Moje tijelo je vječni život, cjelokupnost i savršenstvo. Ono je ostvareni Bog sada i zauvijek. Živim na Zemlji u ovom tijelu onoliko dugo koliko to želim - mogu živjeti tisuću ili dvije tisuće godina ako to poželim - u sve većoj ljepoti, snazi, zdravlju, živosti i radosti. Kad budem spreman napustiti zemaljsku razinu, ponijet ću svoje tijelo u svjetlost tako da za mnom ne ostane tijelo. Zahvalan sam za ovu istinu o mojem postojanju. I neka tako bude.”

   Ukoliko se doista želite sasvim osloboditi smrti i starenja, a prihvatiti svoju živost, poželjno je da budete strpljivi i ustrajni u ovom naporu. Apsolutno uvjerenje ne umire lako, posebno ne na razini podsvjesti. Što je desetljeće ili dva, ako je potrebno, u usporedbi s eonima pokoravanja našem “posljednjem neprijatelju” - smrti?

U sljedećem nastavku: Priprema podsvjesti za život

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 27.09.2008. 09:35h

  Član dinajaMerlin2 STEPHEN CHERNISKE: Metabolički plan- kako duže ostati mlad Najnovija medicinska otkrića koja se odnose na usporavanje procesa starenja, povećanje energije, jačanje pamćenja i zaštitu od srčanih bolesti. Izbor je prepušten vama: svojemu životu može dodati četrdesetak ili više živahnih, ispunjenih godina. Znanstvena fantastika? Zapravo, riječ je o najnaprednijoj znanosti utemeljenoj na uzbudljivim novim istraživanjima. U djelu ?Metabolički plan? međunarodno poznati biokemičar Stephen Cherniske govori o medicinskim otkrićima koja nam svima omogućuju da već od ovoga trenutka produžimo svoj život i njegovu kvalitetu. Ljudsko tijelo prirodno je obdareno nevjerojatnim moćima obnavljanja, popravljanja i regeneracije i posve je netočna tvrdnja da se mora pokoriti neminovnom propadanju. Te moći ne mogu se razotkriti u genetskom manipuliranju ili visokotehnološkim rješenjima, nego je stvar u tome da svoje tijelo navedete da usvoji metabolizam dvadesetogodišnjaka. ?Metabolički plan? pruža obuhvatan program prehrane i vježbanja posebno osmišljen za podizanje razine antioksidansa, borbu protiv bolesti, jačanje mišića, smanjivanje količine masnoća te poboljšanje pamćenja i vida. Cherniske nam govori o pomlađujućim svojstvima najnovijih dodataka prehrani kao što je 7-keto i raskrinkava mitove o kiselo/lužnatoj hrani. U svojoj knjizi razrađuje detaljne metaboličke planove osmišljene za ispunjavanje različitih potreba muškaraca i žena u različitim desetljećima njihova života, tako da točno znamo na što se i kada trebamo usredotočiti. Duži život, više energije, bolje zdravlje, obuhvatan osjećaj dobrobiti sve nam je to sada nadohvat ruke. Revolucionarna i nadasve praktična, ova knjiga naposljetku razrješava zagonetku starenja. Stephen Cherniske, magistar znanosti, nutricionistički biokemičar, upravljao je prvim američkim kliničkim laboratorijem specijaliziranim za ispitivanje prehrane s licencom FDA, savjetovao je američku olimpijsku ekipu i predavao na Američkom koledžu sportske medicine. Trenutačno radi kao predsjednik i glavni znanstveni savjetnik udruge Oasis Wellness Network u Bromfieldu, Colorado, SAD. ODLIČNA KNJIGA.
 • 27.09.2008. 10:54h

  Član kajaMerlin5 Prekrasno ! Hvala Ti draga Mirjana ! Sve dosada učeno i postizano korak po korak taklo ljepo sažeto u jednom kompletnom zamahu cjeline .... Usmjerivši se svjesno na naš pravi identitet Izvorom svega odjednom postane sve toliko jednostavnije ....prepoznavši da smo mi ostvareni Bog sada i zauvjek daje nam toliko potrebne hrabrosti za prelazak do tog ostvarenja u potpunosti.
 • 27.09.2008. 13:04h

  Član mgracanMerlin3 Hvala vam Dinaja i Kaja na doprinosu ovoj temi i podršci jer je mnogi duhovnjaci smatraju frivolnom.
 • 27.09.2008. 13:17h

  Član geminiMerlin4 Važno je biti zadovoljan sam sobom da bi čovjek bio duhovno zdrav, pa meni tema nije frivolna. Naravno, ne biti isključivo opterećen fizičkim izgledom, a bez mozga i duhovnosti. Sve umjereno.
 • 27.09.2008. 13:44h

  Član dinajaMerlin2 Draga mirjana te duhovnjake bi trebalo prvo pitati da nam objasne pojam frivolno...........ispraznost???? malovrijednost????????, ništavan?????, sičušan????????bijedan????????? bez vrijednosti???????? frivolan je toliko opsežan pojam da oni koj ga upotrebljavaju moraju doista što misle kada ga upotrijebe........žao mije ali ja u svijetu takozvanih duhovnjaka nalazim pojmove koji se mogu rastumačiti na različite način.........jednosmjeran um je frivolan uma...........a sada neka me DUHOVNJACI pitaju što sam pri tome mislila.........tvoji tekstovi draga mirjana nas uvode u svijet novonastajuće znanosti......a to je čudesan svijet novih mogućnosti koje čovjeku otvaraju bezborj vrata iza kojih se krije univerzum istinskog postojanja.........
 • 27.09.2008. 15:52h

  Član vajranMerlin3 stari a mladi. ima jako starih osoba mladih u srcu i jako mladih osoba starih u srcu. tako neki kazu... starost nije nista sto je lose. to je blagoslov. mogli bi cak i reci da je dobro biti dugovjecan a kada vec to jesmo, dobro je onda i ostati lijep... bolje lijep nego ruzan. ako je moguce... ostarjeti lijep... kako se nase fizicke snage smanjuju, smanjuju se i osjetila. sa starenjem osjetila zamjenjujemo okretanjem prema van. nas se duh okrece prema vanjskoj realnosti i penje se polako sve vise i vise... mladost je prepuna snova i planova. u mladosti stvaramo projekte od zivotne vaznosti. nastojimo ih ostvarivati. uspostavljamo proces.. kako godine idu, pojavljuju nam se novi horizonti. pojavljuju nam se putevi i mogucnosti. pojednostavljeno receno u jednom trenutku naseg zivota, u zrelim godinama, pojavljuju nam se dvije mogucnosti. jedna je da se sa nostalgijom prisjecamo proslih dogadjaja a druga je da sa istim mladenackim zarom zakoracimo prema starosti odnosno prema trenutku koji ce nas transformirati... prema smrti. duga starost i k tome jos i fizicka ljepota je uistinu bozji blagoslov. na stranu bolesti. ona nam omogucava da polako napredujuci hodamo prema smrti i dostojanstveno i mirno se oprostimo od ovoga zivota.. nekada davno starcima nisu zvali samo stare. zvali su tako i one askete koji su koracali po duhovnom putu, putu molitve. one ciji je zivot postao jedan i koji su izgubili interes za sve svjetove i sva stanja. zivote ove ili one. jer ovdje dolje za njih nije vise bilo motiva ni volje za borbu i natjecanje sa bilo kim, sa bilo cim. takve su zvali starima. produljenje zivota je nozda prilika da svi dobijemo priliku da duhovno sazrijemo. da postanemo starci onda kada treba i da umremo u vrijeme koje je za nas dobro.. u smislu da smo za taj cin sazreli. kako bilo da bilo, buducnost je u bozijim rukama.. da bi vidjeli sto buducnost nosi hajde da jako ostarimo u ljepoti.

SADRŽAJ UPISAO

Član mgracanMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mgracan dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  Smijeh je, viši oblik molitve!***

  01.04.2020. 16:57h
 • Član vanessavanessa

  ♥*

  01.04.2020. 16:15h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  31.03.2020. 18:40h
 • Član iridairida

  primijetili smo...♥

  31.03.2020. 11:50h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  počela sam pisati pjesme na slikama

  28.03.2020. 14:18h
 • Član iridairida

  svima koji svraćaju na ♥

  27.03.2020. 15:38h
 • Član vanessavanessa

  ♥*

  27.03.2020. 14:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

POMLAĐIVANJE (1) POMLAĐIVANJE (3)