Član gemini

Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

Saturn u poljima ... (što trebamo učiti)?

Saturn u poljima ... (što trebamo učiti)?
Saturn s položajem od 12 polja predstavlja područje života: a) u kojem se uči dalje, čisti karma kroz kušnje, opterećenja ili odgovornosti; b) gdje se želite riješiti strahova koji su posljedica prošloživotnih i prijašnjih ovoživotnih negativnosti; c) vezano za uspjeh i životnu zadaću. Zalaganjem uglavnom sami dolazite na svoj put karijere svojim izborom i osobnim interesom.

VAŽNA NAPOMENA: Ako ne znate položaj svog Saturna, upitajte astrologa (slobodno me nazovite, ako ne poznate nijednog)

SATURN U 1. POLJU

Učite imati samo-povjerenja. Treba truda, ustrajnosti, a oni pomažu rastu autoriteta. Može doći do odgode postizanja uspjeha zbog zlorabe moći u prijašnjim životima.

Trebate nadići strahove nesigurnosti, stidljivosti, pomanjkanja hrabrosti i vjere u sebe. Ovi strahovi se rješavaju druženjem s raznim ljudima, što otvara nove vidike i samospoznaju. Dobro se uče i kroz rad u grupi.

SATURN U 2. POLJU

Učite poštivati zakone i moralne vrijednosti. Oni pridonose nutarnjoj snazi čovjeka.

Treba nadići strahove od siromaštava, oskudica, bijede, jer se to provlači iz prijašnjih života. Dobro je neumorno raditi. Spoznajete da li su prave vrijednosti u materiji ili u vrlinama. Znajte da novac ne kupuje sigurnost, niti osobnu vrijednost. Ovo učite dugim putom dok ne ostvarite znatna materijalna sredstva, bogatstvo ili pak gubitkom svega što imate.

SATURN U 3. POLJU

Učite prevazići osjećaj manje vrijednosti, stidljivosti. Razvijate intelektualne sposobnosti, možete postati dobar učitelj ili pisac.

Treba nadići strah od izražavanja, strah od učenja zbog moguće kazne što se prije previše pričalo, strah od putovanja zbog moguće preživjele nesreće. U slučaju zlorabljene komunikacije ili zabrane iste drugima u prošlim životima, sada se lekcije uče kroz govorne ili slušne mane, probleme u učenju ili mentalnu retardiranost.

SATURN U 4. POLJU

Učite odgovornost prema obitelji kroz terete, teške odnose, emotivnu hladnoću ili neprisutnost nekog od članova uže obitelji.

Treba nadići strahove od odgovornosti, od emotivne povrede. Odgovornost se ne može izbjeći, jer su problematični odnosi prisutni sve dok se odgovornost ne prihvati i ne ispuni. Emotivna hladnoća ili neuzvraćanje pažnje partnera može raniti, povrijediti. Treba naučiti suosjećati, cijeniti obitelj. Posebno se treba brinuti o djeci. Ukoliko se u prošlosti napustila obitelj ili potpuno zanemarila, to sad učite kroz teška iskustva.

SATURN U 5. POLJU

Učite što je ljubav, što znači voljeti, što znači biti prihvaćen ili priznat.

Treba nadići strahove od samoizražavanja, kreativnosti, hrabrosti. Zbog prijašnje odbačenosti ili pak zbog tlačenja ili zlorabve moći razvili su se ovi strahovi. Ne tražite grčevito pažnju ili priznanje. Sve dolazi spontano. Razvijajte najprije ljubav prema sebi, otkrijte svoju individualnost i kapacitete davanja, potom primanja. Ovdje se može raditi i o karmičkom dugu prema djetetu ili djeci, što se rješava brigom o njima, raspoloživošću i odgovornošću za nijh. Može se raditi i o karmičkom dugu na polju ljubavi.

SATURN U 6. POLJU

Naučite da zdravlje ovisi o stanju uma. Misli imaju veliku snagu i mogu dovesti do bolesti. Ovdje isto učite o efikasnosti svog rada.

Treba nadići strah od bolesti. To ćete najbolje postići radom u zdravstvu ili iscjeljivanjem. Ako već imate zdravstvene probleme, može se raditi o karmičkom dugu. Obratite pozornost na bitnost prehrane,na brigu o tijelu u smislu "u zdravom tijelu zdrav duh". Upoznajte se s prirodnim metodama uspostavljanja zdravog stanja.

SATURN U 7. POLJU

Učite lekciju biti svoj, biti svoj i biti u društvu, kao i biti s partnerom. Trebate prihvatiti da je veza uzajamno nadopunjavanje i obostrani rast.

Treba nadići strah od samoće i odbačenosti. Također treba nadići strah od emotivne povrede. Nemojte ulaziti u problematične veze, nikako u višestruke ili one s velikim razlikama u obrazovanju ili s prevelikom razlikom u godinama, jer ćete opet na teži način učiti o vezama. Mogu uslijediti nove emotivne povrede. Ovdje se može raditi o karmičkoj vezi ili karmičkom dugu partnerstva.

SATURN U 8. POLJU

Naučite shvatiti, razumijeti svoj emotivni obrazac. Ne smijete se dati tlačiti, iskorištavati, jer to vodi emotivnom ranjavanju, ali niti vi ne smijete zlorabiti moć, iskorištavati ili vrijeđati partnera. Ovdje je vjerojatno potrebno iscjeljivanje kao dio rasta duše.

Treba nadići strah od intimnosti ili teškoće u davanju i primanju. Teškoće proizlaze iz prijevare ili druge vrste udarca u prošlom ili u ovom životu. Problemi mogu nastati i u emocionalno nepovezanoj obitelji zbog hladnoće odnosa, svađa, ljutnje, prevelike ljubomore. Stoga je mogući strah od emotivnog davanja, podjele osjećaja s drugim, strah od seksa. Ili obrnuto, moguć je pretjeran seksualni život, razne nepravilnosti i izopačenosti. Često se radi o emocijama nevjere i izdaje. Put oslobađanja straha ili nepravilnosti se odvija razvijanjem povjerenja najprije u sebe, a potom u druge.

SATURN U 9. POLJU

Učite biti tolerantni, slobodni, ali ne pretjerivati. Vrlo je povoljno uvećavati svoje znanje.

Treba nadići strah od mentalnog ugnjetavanja, dogme, oduzimanja slobode, što su najčešći strahovi doneseni iz prošlosti. Posljedice mogu biti izgubljena vjera ili razočaranje u vjeri. Nadiđite ovo nalaženjem vlastite istine i razvojem osobnog sustava vjerovanja.

SATURN U 10. POLJU

Učite kako se ostvaruje put svoje karijere, odnosno put uspjehu.

Treba nadići strah od osobne moći, od uspjeha ili strah od javnog ponižavanja što je posljedica zlorabe moći u prošlom životu. Još mogu biti prisutni strahovi od promašaja, gubitaka ili velikih ambicija, što su većinom posljedica strogih i prekritičnih roditelja. Treba nadići vlastite sumnje, ne koristiti ne-etička sredstva na putu karijere i ne zlorabiti moć, jer u protivnom slijedi pad, gubitak položaja.

Mnogo rada je potrebno za uspjeh, osim toga potreban je oprez, samodisciplina i služenje širokom društvu što garantira priznanje.

SATURN U 11. POLJU

Razvijajte povjerenje i učite o vrijednosti prijateljstva.

Treba nadići strah od odbacivanja. Moguće ste bili u prošlosti odbačeni iz društva i sada takvu vrstu straha treba otpustiti. Nadići strah od nesigurnosti, od niže vrijednosti. Ove strahove možete nadići samo izravnim suočavanjem s istima. Od koristi vam može biti rad u grupi.

SATURN U 12. POLJU

Učite biti suosjećajni, uslužni, pomagati drugima, posebno osobama s problemima u razvoju ili ovisnicima.

Treba nadići strah od ovisnosti, od mentalne bolesti što je najvjerojatnije posljedica takvog osobnog iskustva u prijašnjem životu. Radom s hendikepiranim osobama i njihovim problemima vraća se dug za svoju prijašnju nesposobnost. Može se raditi i o karmičkom dugu zbog toga što ste izvlačili korist od mentalno bolesnih ili drugih previše suosjećajnih i slabih ljudi. Dug se vraća služenjem. Služenje je također vrlo korisno za oslobađanje Ega.

(Iz Ave Luna, Karma i evolucija L. Kindij)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

BRZI CHAT

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Još o Saturnu ... SATURN - MEZOPOTAMSKI MITOVI O SATURNU