Buntovnik

2

Broj Merlina

Buntovnik s razlogom! Zanima me ljubav, svjetlost, samospoznaja, znanje.... Bavim se; stolarija-tesarstvo, trčanje na srednje i duge pruge, voditelj Yoge i tehnika disanja, numerologija. Pridružen Magicusu 21.6.2008.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

LJEKOVITA ILI OPASNA SUNČEVA SVJETLOST??? 1.dio

“Nema porasta raka kože, očnih bolesti, poremećaja imunog sistema ili štete u okolišu koje bi se mogle pripisati porastu UV zračenja. Najveći južnoamerički grad koji je najbliži antarktičkoj ozonskoj rupi je Punta Arenas u južnom Čileu. Uprkos suprotnim izvješćima, tamo nije bilo zdravstvenih problema vezanih za ozon, a mjerenja UV zračenja pokazuju porast toliko malen da nema nikakva značajnog učinka. "
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Mamografija i rak

Gomilaju se dokazi protiv rutinskog korištenja mnogih uobičajenih skrining metoda kao što su mamografija i CT skeniranje..... Rutinski mamogrami su neučinkoviti i povećavaju rizik od raka dojke..... CT skenovi mogu uzrokovati rak kod djece.....Mnogi karcinomi nestaju sami od sebe.......
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Netko je oklevetao Arija

Netko je oklevetao Arija U javnosti se malo govori o Dioklecijanu, o njegovim vremenima i svjetonazoru. Odavno ga se, naime, otpisalo kao poganina, sljedbenika vulgarne seljačke religije masa koja je praznovjerno obožavala rimski panteon, a ne kaže sa da su antički bogovi simbolički prikazivali kozmičke principe koji gospodare prirodnim silama.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

O Vlajima i Vlasima

U našem jeziku riječ Vlasi se također dodiruje s riječju vlasi (kose), što je povezano s Volosom (Velesom), kosmatim demonskim božanstvom demijurgom koji odgovara egipatskom Ptah i helenskom Hefestu. Hefest i Veles imaju vučje to jest pseće glave, a Hefest i Ptah su, zmajevi - bogovi tehnolozi i gromovnici. Templari koji vuku porijeklo od Dalmatinske konjice (i duže) i danas nose crveni križ na bijeloj podlozi, simbol demijurga, egipastkog boga Ptah....
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Predaja o Zlatnom dobu

Predaja o Zlatnom dobu Dapače, predaja o Zlatnom dobu govori o čovjeku koji živi i djeluje potpuno usklađen s prirodom, a čitav je svijet zemaljski raj u kojem se odražava i njeguje nedjeljivi i cjeloviti bitak. E sada, kako funckionira ta Sveta znanost, Sciencia Sacra, nije pitanje na koje se može dati kratak odgovor, ne zato što je istina kompleksna, dapače, nego zato što su naše zablude korijenite i što nas od istine dijeli, zapravo, zastrašujući jaz zabluda i laži
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

O ILIRSKO- SLAVENSKIM ZABLUDAMA

I svi tzv. grčki filozofi predsokratovci, uključujući čak i Platona, bili su protiv zapisivanja znanja zato što su znali da papir trpi sve i da se zapisima lako manipulira. Mi i sama imena tih grčkih filozofa dobijamo podsredstvom Helena kao grčka, ali to ne znači da su ti filozofi bili Grci kao što, primjerice, Johannes Lucius nije neki Latin iz Lazia, već je to naš slavenski, dalmatinski povjesničar Ivan Lucić Trogiranin.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Pri moru, uprav srpskih strana, leži Troja ukopana od grčkoga ognja pala

Raspored rijeka, opis kretanja zvijezda iz Ilijade, etimologija, narodnja predanja, dokazi na terenu pa i zdrav razum ukazuju na to da se Troja zaista nalazi tu kod nas. Dakle, naš narod u svojim predanjima uporno priča o tome da su Dubrovnik i Kotor građeni kamenjem iz razorene Troje. Nije ta teza o Troji kod nas, dakle, prisutna godinama već milenijima.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Balkan - naše iskonsko područje

Za našu autohtonost postoje neoborivi genetički dokazi, a da ne pričamo o etnološkom, obrednom, antropološkom, jezičnom i svakom drugom kontinuitetu. Jednostavno, priča o dolasku i seobama Slavena je izmišljena, a zatim napisana, oslikana, opjevana, uprizorena i predstavljena sredinom XIX. stoljeća i tako je ta nakaradna konstrukcija betonirana.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Anatole A. Klyosov - Slaveni i Indusi imaju istog zajedničkog pretka.

Slaveni i Indusi imaju istog zajedničkog pretka roda R1a1, koji je živio prije 4.300 godina, a predak samih Slavena, sistim haplotipom, živeo je nešto ranije, prije 4.500 godina, to su i bili Arijevci koji su prije 3.500 godina stigli u Indiju sa južnog Urala pod nazivom Arijevaca. Pod tim nazivom su ušli u indijski ep. Jezik nisu dobili iz Indije ili Irana, već su, naprotiv, svoj tamo donijeli. Arijevski. Praslavenski. Sanskrit. Ili protosanskrit, ako hoćete.
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Anatole A. Klyosov - Praslaveni sa Balkana su prvi Arijevci

Mit o doseljavanju primitivnih slavena u 7.st. je pobijen genetičkom potragom za prapostojbinom Arijevaca, za kojom se ispostavilo da je Balkan prvobitni dom Arijevaca-Praslavena otprije 12 200 god., i to ne prosto Balkan, već Srbija, Kosovo, Bosna, Makedonija koji imaju najstarije haplotipove roda R1a1. Što znači da su južni slaveni oduvijek tu i da imaju pravo na povijest starih Grka, Trojanaca, Ilira... i da su prvi nositelji napredne kulture i prvog pisma (pismo Lepenskg Vira i Vinčansko pismo) u Europi i Aziji. I vjerojatno prve izbjeglice u Europi sa Atlantide nakon njenog pada
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Planet X ili Nibiru nije komet Elenin

komet Elenin ima promjer 4km i na daljini 34,4milijuna kilometara ne može imati ama baš nikakav utjecaj na Zemlju, a datumi (27.09. i 17.10.2011.) približavanja komete Elenin/planet X-a i za koje tvrde da su početak katastrofa na zemlji nemaju veze s Planetom X, nego sa samom kometom, koja očito još ništa nije pokrenula. Dolazak komete Elenin je napravio zbrku i prikrio stvarni dolazak planete X i kataklizmičkih događaja na zemlji 2012. i 2013.god...
Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

Libija je napadnuta

Zašto se vodi rat protiv države u kojoj svi imaju besplatnu zdravstvenu zaštitu, besplatno školovanje, malu nezaposlenost i u kojoj je prošle godine svaki stanovnik na poklon dobio 500 US dolara? Libija je bila veoma prosperitetno socijalističko društvo, praktično bez kriminala i nasilja. Zato agenti CIA i MI6 oko nje pletu mrežu već trideset godina.