Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1324

PUTA

OD 14.01.2018.

Jezuiti i novi svjetski poredak

Jezuiti i novi svjetski poredak
Zbog ponovnih eskalacija sukoba u Palestini, potražio sam opet iz arhive sa srbijanske stranice Revija92 ovaj zanimljiv članak.
Solomon izmislio Novi svetski poredak!Šta se krije iza borbe za džamiju Al Aksa u Palestini

Piše Jasna Jojić

Napadi na jednu od najznačajnih islamskih svetinja u Jerusalimu mnogi vezuju za cilj jezuita da sprovedu plan totalne globalizacije sveta koji je svojevremeno prorekao kralj Solomon

CIA rukovodi ne samo “Vojskom” Vatikana već i islamističkim pokretima koji bi trebalo da izazovu Treći svetski obračun posle čega će doći Novo doba

Kad je palestinska informativna agencija `Palestine Nju Netvork` proletos objavila da su izraelske oružane snage razorile ulaz u poznatu džamiju Al Aksa, poznatu i kao Kupola od kamena, počela je opet stara debata da li su ove akcije međunacionalna borba za teritoriju između islamista i jevreja, ili samo nova uvertira u stari plan da se ponovo izgradi Solomonov hram.

Dakle, kad su u istočnom delu Jerusalima, srušile Marokansku kapiju na mostu koja vodi u ovo sveto mesto, Šeik Tamini, palestinski ministar pravde istakao je na konferenciji za štampu u Ramali da je to deo velikog plana da se Al Aksa džamija potpuno uništi i na njenim ruševinama izgradi novi hram.

Dodao je da su Izraelci `prodrli u islamsku četvrt Starog Grada u Jerusalimu i da zidaju sinagogu naseljavajući okolo jevrejsko stanovništvo. Izrael na ovaj način vrši sistematsko preuzimanje čitavog Jerusalima uz etničko čišćenje`.

CRNI PAPA
TRAŽI NOVU SVETU STOLICU

Mesto za hram Novog svetskog poretka, koji se stvara po planu kralja Solomona, koji treba izgraditi na mestu sadašnje Al Aksa džamija, biće i sedište Svete stolice. Tvrdi se da će tada papa sedeti u Jerusalimu, a ne u Vatikanu. Jer tamo su i zaista mošti Svetog Petra, što se u Vatikanu dugo čuvalo kao najstroža tajna. Ovu tajnu odao je odbegli jezuita Alberto Rivera a onda je zaista na posedu franjevačkog manastira `Dominus Flevit` u Jeruslimu, otkriven Sveti grob. To je kamen petrus, gde je Hrist namerio da izgradi crkvu, za Svetog Petra, prvog Papu. “Jezuiti ili Društvo Isusovaca (na amblemu imaju slova IHS i neguju kult Sunca) u okviru katoličke crkve, ustrojeni su kao vojska. Glavni u Redu je General i on je zapravo Crni Papa, stvarni vladar Vatikana. Prvi General i osnivač Reda je španski sveštenik Injasio Lojola, koji je 1534. za vreme vladavine Pape Pavla III smatrao da se protiv jeresi (sve većeg broja pristalica protestantizma) crkva mora boriti prikrivenim i nasilnim metodama”. Kad se učlanjuju u Red jezita, novi članovi se klanjaju pod žuto-belom zastavom papstva i crnom koja ima kamu sa dve oštrice i crveni krst iznad lobanje sa dve ukrštene kosti, tvrdio je Alberto Rivera, odbegli sveštenik.

Ali onda je stigla dodatna vest da su borbe oko džamije Al Aksa u stvari pakleni plan stvoren po jednom drevnom spisu. Da to čuveni Crni Papa rastura islamsku džamiju, koja se smatra trećim najznačajnijim religioznim mestom u svetu, iza Meke i Medine u Saudijskoj Arabiji.

To mesto na kojem je samo od 1996. godine, u sukobima poginulo na stotine ljudi je u stvari mnogo značajnije. Tamo su, priča se temelji drevnog Solomonovog hrama, najvažnijeg od svih građevina ovog “trećeg kralja Izrailja”. I želja Jevreja da napravi tunel oko tog poseda na kome se nalazi džamija s 1500 kvadrata i dvostruko većim dvorištem je početak mnogo ozbiljnijih građevinskih radova.

Publicista Majkl Kolins Pajper tvrdi da se sve ovo dešava zbog mnogo viših ciljeva nego što su nacionalistički ili resursni.

ISTORIJA
LEGENDE O IZRAELSKOM KRALJU

Solomon (što znači miroljubiv) bio je treći kralj Izraela, sin kralja Davida. Za razliku od njegovog oca koji je bio osvajač, Solomon je obogatio Izrael, i izgradio neverovatne palate.
Solomonov život zapisan je u Knjizi o carevima po kojoj vladarski tron nasleđuje od oca oko 1037. godine pre Hrista, koji ga je odredio za svog naslednika bez obzira na proteste starijih sinova kojima majka nije bila Vitsaveja. “Za vreme Solomonove četrdesetogodišnje vladavine Hebrejsko carstvo je dostiglo svoj vrhunac. Ovo razdoblje se u jevrejskim istorijskim spisima sa pravom naziva avgustovo doba. Stekao je poštovanje sunarodnika skupivši samo za jednu godinu 666 talenata zlata. Čim je zaseo na presto, počeo je širiti granice svog carstva ušavši u uniju sa Egiptom ženidbom sa ćerkom faraona”. A onda je hteo da prestigne domete građevinara drevnih faraona. Izgradio je palatu Ofelu, sistema za snabdevanje Jerusalima vodom, gradi tvrđavu Milon za odbranu Jerusalima, a u divljini gradi Tadmor koji će služiti podjednako i kao trgovački centar i kao vojna baza. I najvažnije, izgradio je hram u Jerusalimu u kojem je trajno trebalo biti smešten zavetni kovčeg njegovog oca. Ali Solomon je bio čuven po svojoj mudrosti, izrekama, i magiji. Legende kažu da je imao prsten mudrosti i ključeve neba s kojima je mogao sve.

On tvrdi da iza Novog Svetskog Poretka stoji famozni `Protokol sionskih mudraca`, delo za koje nikada nije pouzdano utvrđeno ko ga je napisao.

Analitičari poznatih medija tvrde da po njemu Novi Svetski Poredak treba da čine Svetska Vlada (za nevernike) i Svetska Crkva za vernike. “Dakle, mehanizam globalne uprave i u materijalnoj i u duhovnoj sfer jer su Protokol mogli da pišu samo veoma prosvećeni ljudi”. Njega je sumnja se preuzelo tajno društvo Iluminati. Bogati cionisti predvođeni Adamom Vajshauptu, nemačkim jezuitom iz 18. veka koje je vaskrsao pre dve godine u knjigama Den Braun, “Da Vinčijev kod” i “Anđeli i demoni”.

Amerikanac, komentator Adam Felps piše da je “napad na STC i Pentagon, 11. septembra 2001. naredio Peter- Hans Kolvenbah, Genaral Međunarodnog Vojnog Reda Društva Isusovaca (jezuita) poznat i kao Crni Papa. Njemu je u tome saglasnot dalo pet Asistenata (svaki je predstavnik za određenu hemisferu i koji se vode kao Oblasnici), jedan savetnik koji je imao zadatak da obustavi operaciju u slučaju da dođe do neke greške i njegov ispovednik, koji je bio zadužen da mu olakša savest i razreši ga mnogih grehova”. To su učinili jer “po planu Genarala mora da se razori poznato muslimansko svetilište džamija Al Aksa u Jerusalimu. Pri tome Crni Papa tajno koristi CIA i masonski cionistički Mosad, (koji sarađuje sa masonskim islamističkim obaveštajnim agencijama, koje uključuju i Osamu Bin Ladena i njegov MAK i pakistanski ISI). Sve ove organizacije rade na pravljenju velike konfuzije u svetu. To će izazvati globalni rat i omogućiti Malteškim Vitezovima, da ponovo sagrade Solomonov hram za Papski Cezarijanski Rimski Vatikan. Mesto za ovaj hram je baš tu gde je sada Al Aksa džamija”.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info