Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

342

PUTA

OD 14.01.2018.

Žene čuvajte se nasjedanja ...

Žene čuvajte se nasjedanja ...

Željela bih samo napisati za one koje ne znaju, da budu oprezne, jer ima osoba po portalima koje traže vašu kosu ili neki predmet, pod izlikom da su duhovni i da će vam pomoći u bilo kom pogledu, zakažu sastanak, uzmu vam neki predmet, a onda se bave hipnozom, magijom i telepatijom. Cilj im je svaka korist koju mogu izvući, pod izlikom da su dobri i veliki vjernici.

Nesretni su u lošim brakovima, prazni s ljubavnicama, po portalima traže avanture obećavajući duhovan seks, tantru i nude tobožnje izbavljenje, duhovni spas. Njima treba spas. Žene dobivaju novcem, drogom, magijom i alkoholom, ne mogu ostvariti ni poštenu vezu, pokvareni su, bolesni i koristoljubivi. Na žalost, nasjela sam pod izlikom da osoba želi vidjeti moju karmu pa je uzeo moj pramen kose, ali molim nekog tko mi može pomoći da me riješi te osobe, koja mi nudi seks i utječe magijom na mene. Čim osjeti da postoji opasnost da sve objavim, povuče se za dan-dva.

Istovremeno me mjesecima opsjedaju Sai Babine pristalice, žene koje traže društvo, novac, čašćenja. Puna su im usta ljubavi i dobrote, a same nisu ono što sile druge i nagovaraju.  

Ta muška osoba traži da se odreknem muža, posla, da odem k njemu na seks, da dajem novac koga nemam uokolo, te da odem njegovati osobe u inozemstvo. Vjerujem da se već do sada čudi kako njegova magija ne djeluje. Uzeli su mi i dva komada nakita.

Nikad me nije zanimao Sai Baba, niti sam željela otići u Indiju, niti je on moj Bog ni Otac. Nemam ništa protiv njega ali ne zanima me osobno. Sve ono što je on napisao napisali su i rekli i drugi.

Želim da me se pusti na miru, živim jednostavno s malo novca, nikom ne želim zlo i savjest mi je čista. Ako dođe atomski rat izgorit će svi, a ne kako kaže jedna žena koja mi šalje porukom mobitelom i na PC "da trebam izgoriti da se uništi sve loše". Izgorit će ona i svi luđaci koji iskorištavaju i magijaju druge i straše ih pričama o kataklizmama i svemircima. Prijete mi se gubitkom posla, pa batinama, pa smrti, pa da ću poludjeti, da će me udesiti da ispadne kao samoubojstvo. Nude mi seks mene to uopće ne zanima.

Žele da napustim svoj život, i pritom koriste magiju. Jesu li to duhovne osobe? Oni su sotonisti. Čudi se pri tome ta muška osoba kako već nisam došla k njemu na seks, jer kao i druge su osamljene pa su druge došle (kao ja osamljena). Žalim ga, jer imam osobu koja me voli, iako nije ljubavnik ni bogat.

Znala sam da nešto ne valja kad je na seminaru o svemircima predavateljica rekla "da ne žalim za psom jer me ionako vukao" i da "moram slušati muža kad budem u Indiji".

Životinje volim iznad svega i neću dozvoliti da se mom psu nešto dogodi radi bolesnih umova, a brak mi ne pada na pamet ni s Bogom ni s vragom niti sa čovjekom.

KLONITE ME SE DA NE BIH PO PORTALIMA ISPISALA VAŠA IMENA I PREZIMENA, A JA NEMAM NIŠTA SKRIVATI JER SAM ODUVIJEK BILA POTPISANA IMENOM I PREZIMENOM ZA RAZLIKU OD VAS MAGIJAŠA I FANATIKA SEKTAŠA. NITI ME ZANIMA TANTRA NITI KUNDALINI I ZVAT ĆU POLICIJU I PISATI U VATIKAN I BORITI SE NA SVE MOGUĆE NAČINE PROTIV VAS.

NAPISAT ĆU OVO NA SVE PORTALE, SVE ŠTO MI PIŠETE I RADITE, TE NA MENE UTJEČETE. A OSOBI PORUČUJEM DA NJEGOVA ŽENA ZNA ŠTO RADI I DA ĆE OSTAT SAM I NESRETAN, ZATO ŽELI POVUĆI DRUGE U SVOJU NESREĆU. MOŽDA BOLESNICI MISLE U SVOJOJ GLAVI ZAISTA DA SU DUHOVNI ALI SAMO SU ZLI. NEKA UBIJU SVOJ EGO NAJPRIJE, I TKO IM DAJE ZA PRAVO DA SE MIJEŠAJU U TUĐE ŽIVOTE I DUŠE?

KOLIKO STE POŠTENI VIDI SE PO TOME ŠTO NEMATE NIJEDAN JAVNI PODATAK OVDJE.

SREĆOM IMA DOBRIH I POŠTENIH A SVI SEKTAŠI NEKA ME SE OKANE. NIKAD ME NEĆE POVUĆI. OČITO JE SAI BABI LOŠE (čitala sam da gubi pristaše i sljedbenike) KAD NA SILU MAGIJOM PREKO DRUGIH ŽELI DOVUĆI ŽENE KOJE ON UOPĆE NE ZANIMA DA MU SLUŽE. ROĐENA SAM KATOLKINJA I TO ĆU OSTATI. TKO JE DUHOVAN, INDIJA MU NE TREBA, ON JE SAM CRKVA. TKO SE KOME KLANJA MENE SE NE TIČE, AKO BUDEM TREBALA POMOĆ OTIĆI ĆU U CRKVU.

Zvat ću policiju ako me još jedna osoba nazove da me navlači u sektu svemircima, Sai Babi, ili bilo kome, ili mi se bude prijetilo i ucjenjivalo, pa će izaći imena, prezimena i adrese u javnost. Ovo nije prijetnja, ovo je obrana javna od dugog maltretiranja.

 

 

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 19.05.2009. 09:15h

  Član gemini1Merlin2 U koga vjerujem i kome se molim samo je moja stvar. Dobila sam Božjom milosti da sam u društvu iskrenih tragaoca, a jedan mi je rekao nedugo: \"koji ego da ubijete? Jesu li oni ubili svoj ego\"? I \"kako ćete vjerovati u nekoga ako ga niste vidjeli ni spoznali\"? Mi većina ovdje ne znamo ni tko smo mi, niti smo vidjeli Boga. Ako netko postoji tko poštuje vjere i Avatare to sam ja. Ali jadni su svi koji mi žele nametnuti svoga Boga kao moga. Nikad neće uspjeti.
 • 19.05.2009. 09:21h

  Član shantiMerlin3 Gemini, jesi li sigurna da ovakav članak spada na Magicus???
 • 19.05.2009. 09:24h

  Član kajaMerlin5 ..... Geminice ljubljena .... SAMO JE JEDAN BOG .... a to si ti ...
 • 19.05.2009. 09:30h

  Član gemini1Merlin2 Znam Kajo, zato se ne klanjam nikom. Kad sam rekla osobi da mi vrati kosu, rekao je da ima na stotine kosa. Tako se istjeruju demoni iz žena preko kreveta znači. Jer molitvom bi znale i same. Ali ja sam Božja ljubimica pa sam zaštićena. Shanti imam pitanje - ti koji se baviš metodama Slavinskog prema jednom chatu - kako znaš gdje je granica? Ili misliš da će te tvoj Baba spasiti? Hvala, odoh raditi, u radu je spas.
 • 19.05.2009. 09:32h

  Član noviMerlin1 o čemu se ovo radi ,gemini šta si ovo od nekud prenjela... luđaka ima svugdje i onih koji su spremni iskoristiti,svatko zna što je loše a što ne... kome se prijeti policija,vojska,sve
 • 19.05.2009. 09:46h

  Član safirisMerlin7 Gema, je li ovo tvoje iskustvo, ili nekog drugog?
 • 19.05.2009. 09:55h

  Član gemini1Merlin2 Moje, tu je moj mobitel koga zanima, pa ću sve ispričati, može me se nazvati na dežurstvu. Suprotno onom kako me se smatra, nisam umišljena ni egoistična i spremna sam pomoći. Ali da mi bogatuni i prevaranti i iskorištavatelji govore da ostavim svoj život? Zašto oni ne ostave svoj lagodan život i ne odu čistiti i služiti u Indiju?! Sa svim svojim znanjem i novcem ja, koja nisam ni lijepa ni mlada, i napatila sam se i naslužila, ih ne želim. Nek si nađu druge žrtve, ne mogu na dobrotu ni pamet nego na magiju.
 • 19.05.2009. 09:56h

  Član gemini1Merlin2 Pecali su po svim portalima i nastavit će. A što se mog siromaštva tiče, rodila sam se siromašna i vjerojatno ću ostati, pa nemam što izgubiti.
 • 19.05.2009. 10:01h

  Član shantiMerlin3 Gema, ako želiš nekog prijaviti, učini to. Sa imenom i prezimenom, i radnjom. Ali nemoj svako malo potezati iste negativnosti. A da išta znaš o Slavinskom, nebi me pitala smješne stvari. A Baba me je već spasio.
 • 19.05.2009. 10:17h

  Član gemini1Merlin2 Spasio te jednom, ali neće te moći uvijek. Jer kad se dođe pred Božji sud, on je jako strog, puno stroži od ovih sudova. A objavit ću imena i prezimena jer vidim da me se ne ostavlja na miru ni dalje. Ženi koja mi je rekla da ću gorjeti u ovom životu poručujem da ju neće spasiti ni taj policajac koji joj dolazi na meditacije. Gorjet će i ona radi zastrašivanja. Neka me se okani i zaboravi moje brojeve i mailove. Savjest mi je čista, ne nazivam nikog i ne želim i ne radim ništa loše. Ovo sam javno napisala ovdje ako mi se što dogodi, pa možda netko povede istragu, jer objavit ću imena i prezimena na 10-ak portala, neki trag će ostati.
 • 19.05.2009. 10:36h

  Član noviMerlin1 mrzim zastrašivanje i bilo kakvo nasilno guranje nekakve istine... đaba im sve meditacije ili bilo što... onaj koji vjeruje u Boga ili sveprisutnoga strano mu je poimanje svega ovoga od navedenoga... pošalji ih svih u tri... i drugo jeb... magiju,ove one stvari idi za svojom istinom i bog... i da dobro bi bilo da se raskrinkaju ti tobožnji meditanti...to je to
 • 19.05.2009. 10:39h

  Član tigrusMerlin3 Draga Gemini, pobogu, pa što je to da privlačiš takva iskustva???
 • 19.05.2009. 11:09h

  Član zmudriMerlin0 Sad sam se stvarno uplašila,pa zar ovo stvarno postoji.ne mogu vjerovati gemini 1 da ti se ovo događa.nemoj okljevati objavi sve jer ovo sa zastrašivanjem mislim da to ne prolazi!!!!!pozz
 • 19.05.2009. 11:14h

  Član nikaMerlin1 toliko gnjeva, toliko ogorčenosti. gemini, prvo trebaš imati poštovanja prema samoj sebi! da bi mogla poštivati druge ljude, predmete i tuđa stajališta i komentare. svi koji te komentiraju,shvati, žele ti dobro, stalo im je, zato nemoj zauzimati takav agresivni stav.jer nećeš ništa naučiti=dobiti, a to želiš, zar ne??\'uvijek kada tražiš pažnju, tj. kradeš energiju i puniš se drugima, većinom to radiš sa velikim negativnostima, glumiš žrtvu,jesi primjetila? poMIRi se draga sama sa sobom, voli sebe, to je sve što trebaš..i molim te , zapamti, nitko ti ništa loše ne može učiniti ,ako ti to NE želiš.mir s tobom
 • 19.05.2009. 11:23h

  Član gemini1Merlin2 Dragi moji svi vi koji ste iskreni, a ne vi koji znate situaciju pa zataškavate, kriva sam si sama, to je istina, jer sam bila naivna. A možda mi je takva karma pa ispaštam, ali ovdje javno objavljujem da se zna da me se želi povući u tantre magije i sl. što me nikad nije zanimalo. Oni koji su prosvjetljeni ne treba im ni partnerica vjerujem. Kad počnem pisati imena i prezimena objavit ću to na puno portala. Kad ne netko tako nizak i prijeti mi se svim i svačim, ni ja se neću ničeg bojati. Opet napominjem, nisam tražila ovdje nikad ni prosvjetljenje, niti da me se uči magija, a da sam tražila ljubavnika ne bih ni došla na ovaj portal. Nego su ovo pokušaji nekog tko je mislio da ću pasti na magiju i novac, pa da će me privući njegovoj sekti ili njegovom bogu. Ali njegov bog nije moj. Ako dođe atomski rat i svemirci doći će svima, ako ću ja odgovarati za svoju karmu i svi će drugi. Ostavite me na miru. Kako sam katoličkih uvjerenja, samo takva čista osoba mi može pomoći, a sektaše ću prijaviti. Zadnje upozorenje.
 • 19.05.2009. 11:27h

  Član gemini1Merlin2 Ima divnih ljudi koji ne nagoravaju na pristup njihovom učenju ni radionicama ni njihovoj vjeri. Kažu svoje AKO IH PITAŠ, pa ako te privlači OK, ako ne, nikom ništa. Rade na sebi i idu dalje. A u mayi živimo svi, ali bitno da ne činimo ništa loše. A magija je koliko ja znam usmjeravanje tuđih energija u svoju korist. A to je kažnjivo.
 • 19.05.2009. 11:50h

  Član gemini1Merlin2 Ono što te smeta kod drugih to te smeta kod tebe. Doma im je situacija očajna pa gledaju tuđe veze i brakove. Tako su duhovni i u sretnim brakovima a nude se svuda.
 • 19.05.2009. 12:45h

  Član paskoMerlin1

  gemić

  svatko od nas sam si je kriv za odnose u koje stupa, zar ne?pa zar je netko mogao uzeti tvoj pramen i nakit bez tebe?puno čitaš, puno pišeš, ali čini mi se da ti još nedostaje onaj iskustveni dio duhovnog rasta kada imaš toliko ljutnje i bijesa...porazgovaraj sa nekim, jer bijes je rezultat straha i stresa kojeg očito proživljavaš, a čini mi se da si početkom godine imala sličan članak....ovako ti je sve čista fizika, zakon akcije i reakcije, ali to nije rješenje...ili se trebaš kloniti incidentnih situacija ili se naučiti živjeti s njima...bokić
 • 19.05.2009. 14:10h

  Član palominoMerlin1 Zanimljiva tema. A može se i nazvati, zašto su drugi krivi za sve što sam ili sama doživljavam. Ili pravilo koja se često naglašava u boljim temama . ?Sve je tvoja projekcija?. ?Sam stvaraš ono to doživljavaš?. Naravno da je svaka akcija, misao, druženje, kontakti i želje, krma. Karma je i upadanje u zamke, i uopće druženje sa društvom ili pojedincima za koje donekle ne znaš čemu streme čim se bave Kako možeš reagirat na lopova, pijanca, ego opijenog pojedinca a družiš se s takvima. Naivnost je samo riječ kojom se pojedinac izvlači za svoje nepromišljene poteze. Nikad nitko nije kriv što doživljavaš već ti sam što se družiš sa takvima i očekuješ nešto. Ako je neko takav i onakav (kao loš, nečist) nemoj i ti bit. Samo sebi možeš suditi.. Uvijek postoji moment iz kojeg se možeš maknuti, a ne dozvoliti si učestvovati u bilo čemu što ti nisi. Stalno postoje pojedinci koje zivkaju, uvlače, nameću i traže žrtve, to se zna, jer sve je neki oblik magije. Ako se preispitaš vidjet ćeš da su u svemu prvo bile osobne želje za nekom potvrdom, iza čega se događaju svi nesporazumi, jer očekivanja nisu ispunjena. U svim duhovnim pravcima , školama sljedbama ima svakakvih, i ludih i šizofrenih i bolesnih, zato nije kriv Si Baba ili Indija ili neka grupa ili ostali koji slijede Babu ili neki pravac. Savjesnije je samo o dotičnoj osobi pričati a ne o onome iza čega se magičar skriva kao lažni imidž za privlačenje. Činjenica je da doživljavaš sve ono što posiješ ma kako to nazvali, karma, sudbina naivnost. A posijano moraš i požinjat. Zato je bolje više ne grepsti po lošem iskustvu već se okrenuti sebi.
 • 19.05.2009. 16:00h

  Član angelsflyMerlin2

  draga gemini

  možda je sve to što se desilo, imalo neki svoj razlog... možda si nekoć sama odabrala upravo taj splet događaja, kako bi stekla neki novi uvid, nove spoznaje... sjeti se da iz svake nevolje, ukoliko ne poklekne, čovjek izlazi jači, veći, čvršći... ...\"nemoj govoriti Bogu kako je velika tvoja oluja, već reci svojoj oluji kako je velik tvoj Bog\"... želim Ti da se sve ubrzo smiri i razriješi...pozdrav Ti!
 • 19.05.2009. 16:21h

  Član borivojMerlin3

  draga gemini...

  ovo nije ništa novo što piše gemini, i nema niti trunčice iščuđavanja na njen ispis, niti bi ga trebalo biti... iščuđavaju se samo diletanti i one uzvišene persone koje si umišljavaju da su dosegle pravo znanje... tako na materijalnom planu vode se okršaji tko će se prije domoć apanaže i lika za tretman ili obuku... dok na duhovnim planovima ti okršaji su još žešći... prisjetite se samo unatrag pol godine kada je gemini pisala kako se njoj uvaljuju pojedinci i telefonskim pozivima joj dosađuju i ne može ih se otarasiti... zar ne primjećujete koje se konfrontacije odvijaju preko komentara i što se sve ne čini da bi se netko eksponirao i tako nametnuo širem krugu posjetitelja magicusa u cilju svoga probitka, pogotovo na materijalnom planu... to ne vidjeti i ne osjetiti je katastrofa, za te nazovimo ih duhovnjake... znate li zašto je među prvima upravo gema dobila onolike silne \"patuljke\" ??? vratite se unatrag pa si prosvjetlite znanje i spoznaju, što se to tada odigravalo. trebalo je nekima gotovo godinu dana da se neke pojave iskristaliziraju i izbiju na površinu... puseeeeeeeeeeeeeeee... dragoj gemi. tko zna, taj zna... tko nezna, žalim ga, žalim ih...
 • 19.05.2009. 17:14h

  Član kajaMerlin5 Dragi Borivoje , pitam te !!! Koja je sila jača ? SVJETLO ILI TAMA ???
 • 19.05.2009. 17:23h

  Član borivojMerlin3 SVJETLO NADJAČA TAMU ?... svakako, bilo je i bit će... ALI TAMA MOŽE DA TRAJE NEKO VRIJEME, SAD JEST SLUČAJ U KOJEM JESMO NA GLOBALNOM PLANU - KALI YUGA... pročitaj zadnji post na mom blogu \"PROTOKOL DINARSKIH MUDRACA\", pogledaj si: https:// budan.blog.hr/
 • 19.05.2009. 18:57h

  Član ivanajagodicMerlin1 Bitii naivan nije sramota. Prekriži taj dio,pomnoži s nulom i idemo dalje. Nije život stao zbog jedne pogreške. Sada si pametnija,sad znaš što više nikada nećeš učiniti,i nađi vremena za sebe,nađi u sebi vjeru i snagu da sve to jednostavno odmakneš od svog života. Ok,sve to je tu,to je istina,ali snagom svoje podsvijesti možeš sve to odmaknuti,prekini veze(očigledno je da je vrijeme ),i izgradi sebe do te mjere da sve to nestane. Za sve to treba volje i vremena ali nije nemoguće. vjera je jako bitna u tom svemu. Pomozi sebi da bi mogla primiti pomoć od drugih.Znaš,Sai ima divnih stvari za pročitati i svaka mu je na mjestu. probaj. Gemica moja, nije nemoguće....
 • 19.05.2009. 22:17h

  Član kajaMerlin5 Dragi Boro, Nas dva gledamo ŽIVOT iz različitih kutova. Kao što i sam primjećuješ naši pogledi se u potpunosti razlikuju, pa prema tome svaka naša diskusija je uzaludna i bila bi gotovo štetna. Kako bi Vajran rekao svatko navlači na svoj mlin. Ja sam ti seljak. Mene zanima samo ŽIVOTNOST ŽIVOTA. ŽIVI KVALITETNI ŽIVOT. Ja ti na one koji ne rade za dobro čovjeka ne obadiram . Izgradila sam si život do krajnje ljepote. Samostalna sam u tom življenju, pa mi tako ni država kao ni ostale institucije ne mogu naškoditi. Mudrost i inteligencija Onoga koji mi ju daje je daleko iznad vlastodržaca. Ne treba mi ni doktor, jer je Onaj sa kojim se družim iscjelitelj? Da ti ne nabrajam dalje,,,,, Govorim o VIBRACIJI ŽIVOTA koji je glavni pokretač svega. Moj moto je jednostavnost. Blaženstvo ljubavi. Ako bi slučajno rekao da mene nije briga za onakove stvari koje Ti dotičeš u svome članku, a trebalo bi, kako obično znaju reči \' tebe nije briga za našu domovinu jer ne ideš na glasanje, ? reci po srcu, ali onako pošteno? dali mogu pridonijeti našoj domovini VIŠE ako neprekidno surađujem sa Tvorcem svega stvorenog i pomažem mu da se njegova iscjeliteljska moćna energija spušta na Hrvatsku i cijeli Zemlju ?ili da čeprkam po povijesti i tuđim krivim potezima ?. ili, mi možda ne vjeruješ !!!? Ljubim te i grlim
 • 20.05.2009. 06:04h

  Član borivojMerlin3 pa zar nije drago plečko inzistirao na tome da se uvede reda u alternativi i da se njome ne može svatko baviti... BISERIIIIIIII: \"...sa Tvorcem svega stvorenog i pomažem mu da se njegova iscjeliteljska moćna energija spušta na Hrvatsku i cijeli Zemlju ?ili da čeprkam po povijesti i tuđim krivim potezima ?.\" - kaja to čeprkanje po bližoj i daljnjoj povijesti - KAJA MI NAPOMINJE?, a ne vidi da je sve to u funkciji i da nam se dešava... biti slijep i prelaziti preko svega toga je mimo svake pameti... nemoralno je sve to, to nije lijepo, tu nema dobrote, tu nema ljepote a ni ljubavi... tako ne pomažete, već samo odmažete... draga kajo, ja drumom dok vi šumom... razlika između mene i vas je kao između \"neba i zemlje\"... tu dodirnih točaka nema niti ih je ikada bilo... ja i vi ne gremo skupa, klonim se svih takovih razmišljanja i od njih distanciram...
 • 20.05.2009. 06:46h

  Član kajaMerlin5 Hvala Ti ljubljeni Boro, Rekao si da je Kali Yuga razdoblje u kojemu vlada tama. Tko je meni Kali Yuga da ima vlast nad menom ? Koliko puta smo proučavali da smo ONO što stvorimo misaono o sebi da JESMO. JER SMO SE TAKVIMA IZGRADILIT, OBLIKOVALI I TO POSTALI. To sam mnogo puta pročitala i u Tvojim člancima. Inače imam osjećaj da mnogi Tvoji članci su \" više na mojoj strani nego li na Tvojoj\" Ovo vrijeme je Novo doba. U njega se ne ulazi đuture, nego pojedinačno koliko to želimo i trudimo se . Ponovno spominjem Tvoje članke jer sam tu pronašla mnoge koji su prekoračili prag Starog i više se ne okreću na ono što je bilo. Jer ova povijest kakovu ti doživljavaš u Novom više ne postoji. DA , OVO JE VRIJEME PREKLAPANJE SVIJETOVA..... ali, uminuti če i to .... Ljubim Te cijelim srcem
 • 20.05.2009. 08:23h

  Član borivojMerlin3

  ČITAJ ODOZDO PREMA GORE...

  borivoj ako sam ja blesav, za ime boga miloga, nisu blesavi i ti anketirani ljudi i ta doktorica... DILETANATA U ALTERNATIVACA DANAS, KO NIKAD VIŠE OD PRIJE... KOTE SE KO U PRIČI.... --------------------------- alternativaca. ... svaka joj čast. imao sam što za vidjeti i čuti... geminin tekst još jednom pročita borivoj što je i točno... doktorica jedna je lijepo pričala o odnosu službene medicine i onih nazovimo ih borivoj katastrofa, jer svi napominju da alternativci na mukte i lak način obrću veliku lovu od naivaca... borivoj od 20-tak ispitanika nitko nije uz alternativce i ne vjeruju, osim jedne mlađe osobe i to polovično. borivoj pratim jutros u \"dobro jutro hrvatska\" anketu: vjerujete li u vidovnjake i iscjeljitelje. ..
 • 20.05.2009. 08:35h

  Član borivojMerlin3 --- On Wed, 5/20/09, Jadran wrote: From: Jadran Subject: RE: EXCELLENT PHOTOGRAPHIES !!! To: borivojbukva@yahoo.com Date: Wednesday, May 20, 2009, 7:50 AM ---------------------- Hvala boro Tko je nasa draga gemini? Lp jadran --------------------- jedna naša alternativka sa magicusa. upoznat ćete ju. lp, boro
 • 20.05.2009. 08:42h

  Član kajaMerlin5 ... možda je to najmanje bitno, ali da napomenem uzgred da ne poznajem niti jednu alternativnu praksu niti tehniku... čak ni neznam što je to alternativka ...
 • 20.05.2009. 08:50h

  Član borivojMerlin3

  ČITAJ ODOZDO PREMA GORE...

  svakako draga kaja, ništa mi neznamo, ni u šta nismo upučeni, meni je nepoznato... i tako \"šete bandijere\"... -------------- prodaju pod alternativce, i narušavaju ugled i umijeće onih koji znaju i upučeni su u nju... toliko. borivoj vjerujem i pristalica sam alternative i new agea... međutim ja ne mogu smisliti diletante koji se borivoj
 • 20.05.2009. 12:40h

  Član gemini1Merlin2 Pa nije samo moje iskustvo škola - moj prpošan i zabavan način je očito izazvao nekog na neki čin - SVE što mi doživljavamo je škola. Možda je nekom izazov bio da vidi koliko sam u nečem jaka, bilo etički, energetski ili kako hoćete. Moj ego nekom smeta, rekla bih onima čiji nemaju svoj izgrađen ili su kivni što se utapaju u mnoštvu umjesto da nekad hrabro istupe sa svojim mišljenjem. Fućka mi se što Baba ima 20 milijuna pristaša. Ja nisam od njegovih sljedbenika. Jer nemoguće je meni nametnuti nekoga da ga volim ili da me nešto privuče što me nikad nije. Nemoguće me povući u nešto jer sam svoja i vodi me intuicija. Tako sam odmah na početku se zakvačila s pristašama reikija. Možda se samo ne razumijemo - na pravi način, u pravo vrijeme, s pravim učiteljem, kod pravih osoba sigurno je divna metoda, ali tvrdim da se ovdje prostituirao - i nisam jedina koja to tvrdi. Uvijek ću se boriti protiv nametanja bogova, ideja, vjerovanja i svega drugoga. Jer nisam glavoklimavka. Tko je imao uši, čuo je.
 • 20.05.2009. 13:51h

  Član gemini1Merlin2 ?Veliki Zakon dodjeljuje svakom ljudskom biću samo 108 života i to nas podsjeća na Buddhinu ogrlicu sa njenih 108 perli. Ako čovjek ne zna kako iskoristiti 108 perli Buddhine ogrlice, ako ne postigne samorealizaciju u tih 108 života, tada se rađa u paklenim svjetovima prirode. Kad im vrijeme istekne, ljudi silaze u niže svjetove. Mnogi proroci, avatari i spasitelji, shvaćajući strahote pakla, dolazili su u ovaj svijet želeći nas spasiti, ali čovječanstvo ne voli avatare ili spasitelje. Čovječanstvo nije zainteresirano za spasenje. Unutarnja samorealizacija moguća je jedino na temelju ogromnog truda, a čovječanstvo ne voli činiti velike napore. Ljudi kažu, ?Jedimo i pijmo jer ćemo sutra umrijeti.? Unutarnja samorealizacija nikada nije rezultat mehaničkog procesa, čak i kad se radi o evoluciji. Zakon evolucije i njegov brat, zakon involucije, samo su mehanički zakoni prirode koji ne dovode do samorealizacije. Tko god se želi samorealizirati, mora krenuti Putem oštrice mača , napornim putem revolucije svijesti. Taj put je gorči od žuči; nitko ne voli taj put. \" (AGEA)
 • 20.05.2009. 13:56h

  Član gemini1Merlin2 A rijetki će proći uskim putem. Većina će ići širim.
 • 20.05.2009. 13:57h

  Član gemini1Merlin2 Isus iz Nazareta, Hermes Trismegistos, Mojsije, Sv. Augustin, Homer, Kralj Solomon, Buddha Shakyamuni, Padmasambhava, Muhamed, Elifas Levi, H.P. Blavatsky, Buddha Maitreya, Rudolf Steiner, Swami Shivananda, Nicolas Flamel, Majstor Moira, Max Heindel, Paracelsus, Arnold Krumm Heller, Dion Fortune, i Samael Aun Weor, velike ličnosti, pisci i mistici koji su obilježili posljednjih tri tisuće godina, svi oni se slažu u jednome, svi oni opisuju potpuno isto učenje, iako koriste različite simbole i jezike. To učenje je u potpunosti jednako onome kojeg opisuju misterije Eleuzine, Asteka, Maja, Kaldejaca, Esena, itd. To unutarnje znanje je Staza o kojoj je Isus iz Nazareta rekao: \"Uđite na uska vrata! Jer široka su vrata i prostran put koji vodi u propast i mnogo ih je koji njime idu. O kako su uska vrata i tijesan put koji vodi u Život i malo ih je koji ga nalaze!\" ? Matej 7:13 Uska vrata su vrata koja vode natrag u Eden; to su vrata na koja smo iz njega izašli vrlo davno. Ta vrata predstavljaju znanje o Velikoj arkani.
 • 20.05.2009. 14:33h

  Član gemini1Merlin2 Ovo važno upozorenje upućujemo djevojkama i nevinim ženama ovog svijeta. Upozoravamo ih da seksualnu magiju mogu prakticirati jedino sa svojim mužem. Čuvajte se mnogih prepredenih lisica koje šeću naokolo i zavode nevine djevojke zloupotrebljavajući seksualnu magiju. Upozoravamo vas da ne padnete u iskušenje. (Agea)
 • 20.05.2009. 15:27h

  Član dinajaMerlin2 a onda se, kao kruna svega, kao blještavi dijadem spoznaje i svijesnosti pojavila današnja znanost koja u svojim laboratorijima pronalazi dokaze za te drevne misli i tvrdi da se ta USKA VRATA nalaze u mikrouniverzumu svakog čovjeka, svaki čovjek nosi u sebi tu portu koja ga uvodi u raj koji se nalazi u univerzumu misaono- osjetilno- osjećajnog u svakom čovjeku...........mi ne trebamo one koji će nas voditi dalekim i širokim putevima spoznaje, mi trebamo one koji će nam ukazati kako da pronađemo ta uska vrata u sebi samome, ali čini mi se da takvih trenutačno nema........trostruki hermes , Mojsije, Isus iz Nazareta.........kasnije sv Augustin, Thomas Morus........oni su ucrtali taj put u čovjekovom univerzmu, put koji je most između srca i svijesti........put između duše i uma, jedini put kojim bi trebali naučiti koračati........Tomica Šćavina nam svojim tekstovima ukazuje taj davno, u ljudskoj svijesti, ucrtani put.........:-))))

SADRŽAJ UPISAO

Član gemini1Merlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana gemini1 dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info