Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

905

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA - ZAPPER

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA - ZAPPER
UNIŠTAVANJE PARAZITA POMOĆU ZAPPERA Iako je biljni program ubijanja parazita jako efikasan, protiv parazita možemo se boriti i električnom strujom. Svaka metoda ima svoj djelokrug sjajne učinkovitosti.

Alternative?Postoji li zamjena za orah, klinčiće ili pelin? Vjerujem da postoji velik broj biljaka koje mogu ubiti metilje.

Dok čekate na biljke mogli biste probati sve vitamine i biljke koje su vam sada dostupne, a za koje znate da su tradicionalno korištene u tretmanu raka.Propisana doza klinčića, pelina, oraha uz korištenje zappera ubija sve preostale stadije u tijelu, uključujući i crijevni sadržaj teško dostupan manjim dozama ili el. struji. Alkohol u tinkturi može vas učiniti lagano omamljenim kroz par minuta. Jednostavno ostanite sjediti dok se ponovo ne osjetite dobro. Možete staviti tinkturu u toplu (mlačnu) vodu da pomogne ispariti nešto alkohola, ali ne koristite vruću vodu jer uništava parazitocidnu moć.

Kroz godinu: 2 žlice tinkture ekstra jake jednom tjedno. To će ubiti sve parazitne stadije koje pokupite od svojih prijatelja, obitelji ili kućnih ljubimaca. Članovi obitelji i prijatelji također trebaju uzeti 2 čajne žlice svaki tjedan da izbjegnete ponovnu zarazu. Oni možda imaju nekoliko parazitnih stadija u svojim crijevima bez simptoma. Ali kad se ti stadiji prenesu nekome tko je imao rak, oni istog trena traže neizlječeni organ da se nastave razmnožavati.

U početku možete uzimati od nekoliko kapi do 1 žlice tinkture (do 6 dana).

Možda vas čudi zašto treba čekati pet dana do uzimanja doze od 2 žlice. To je pogodnije za one koji imaju osjetljiv želudac ili su zabrinuti za toksičnost ili popratni efekat.

Za 6 dana ćete se uvjeriti da nema toksičnosti ili popratnih efekata.

Brži proces U načelu, ako ste se nakon prve kapi uvjerili u obnavljajuću moć tinkture uzmite 2 žlice tinkture već prvi dan.

Sporiji proces: S druge strane (ako ste zabrinuti za svoju sigurnost zbog toga što uzimate tu biljku) nastavite s jednom kapi, povećavajući po svom vlastitom ritmu dok se ne ohrabrite do doze od 2 žlice.

Jako razvijena bolest: Uzmite dozu od 2 žlice 2x na dan kroz 5 dana. Nakon toga uzimajte 2 žlice na dan, tjedan dana. Ako vam je puno bolje, možete smanjiti dozu na dva puta tjedno po 2 žlice. Ovo će biti vaša doza za održavanje kroz godinu dana. Zapamtite da uključite pelin i klinčiće (kapsule) sa svakim tretmanom. Ako vam se stanje ne popravlja uzmite dozu kao za trakavice, str.14.

 

Extra jaka orahova tinktura

Kapsule pelina

(200-300 mg)

Kapsule kličnića

(vel. 0 ili 00)

 

2 žlčiice žličicax dnevno,

Prije jela

Kapsule 1xdnevno, na prazan želudac

Kapsule 3xdnevno

zajedno s hranom

(uz obrok)

     

1,1,1

     

2,2,2

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3,3,3

     

3

12

   

Od sad jednom tjedno

13

     

14

     

15

     

16

     

17

 

Od sad jednom tjedno

 

18

   

3

Od sada se ne trebate strogo držati rasporeda, nego umjesto toga možete izabrati bilo koji dan u tjednu da uzmete sve sastojke antiparazitnog programa.

Nastavite s održavanjem P.P. neograničeno da spriječite ponovnu infekciju u budućnosti.

Natuknica za uzimanje pilula: Kada uzimate kapsule ili tablete imajte malo kruha na dohvatu. Ako bi se pilula zalijepila progutajte nešto kruha. Kruh gura pilulu kroz grlo pa će vam opet biti dobro. Nikada ne uzimajte šaku pilula odjednom. One se mogu nagurati zajedno i stvoriti vam mnogo neugodnosti. Uzimajte ih po jednu.

 ODRŽAVANJE PARAZITNOG PROGRAMA

Uvijek sakupljate parazite. Oni su svuda oko vas. Dobijate ih od drugih ljudi, svoje obitelji, sebe, svog doma, svojih ljubimaca, nekuhanog mesa i nekuhanih mlječnih proizvoda.

Vjerujem da su glavni izvori crijevnog metilja nekuhani mlječni proizvodi i meso. Nakon što se tim putem inficiramo, prenosimo ih jedni drugima putem krvi, sline, sjemena, majčinog mlijeka – što podrazumijeva ljubljenje u usta, sex, dojenje i nošenje (porod) djece.

Članovi obitelji skoro uvijek imaju iste parazite. Ako jedna osoba dobije (oboli od) karcinom, ostale vjerojatno također imaju crijevne metilje. Oni također trebaju proći kroz program čišćenja.

Činite to 1x tjedno. Sastojke možete uzimati u različito doba dana ili zajedno:

1. Orah tinktura ekstra jaka: 2 čajne žlice na prazan želudac, prije jela ili spavanja

2. Kapsule pelina: 7 kapsula (sa 200-300 mg pelina) na prazan želudac

3. Kličnići: 3 kapsule (oko 500 mg svaka ili puna veličina 00 kapsula) na prazan želudac

4. Ornitin po potrebi

 

Jedini popratni efekt koji se može osjetiti je za vrijeme otpuštanja bakterija i virusa sa mrtvih parazita. Trebalo bi ih odmah zappirati.DJEČJI PARAZITNI PROGRAM

Ekstra jaka orahova tinktura Djeca provode isti parazitni program kao i odrasli kroz 5 dana. Šesti dan, umjesto 2 čajne žlice uzimaju sljedeće:

Niacinamid (ne niacin) pomaže detoksifikaciji od alkohola u tinkturi. Možete ga zgnječiti i staviti u žlicu s medom ako je potrebno. Ponekad se desi da malo niacina dođe u niacinamidne tablete pa uzrokuje navalu vrućine. To je bezopasno i brzo prođe.

Iako je parazitni program jako dobar za djecu koja pokupe parazite mnogo češće od odraslih, ne bi trebalo nastavljati s programom održavanja zbog sadržaja alkohola. Dvaput godišnje očistite djecu od parazita ili kad god su bolesna.

U slučaju dječjeg raka, treba provesti mnogo jači program. Doze treba povećavati dok se vitalni znaci ne poboljšaju – do 16 čajnih žlica ako je potrebno. Vidjeti tretman protiv trakavice na str. 14.Pelin i klinčići

Povećavajte dozu od 1 dana za svaku godinu života. Npr. četverogodišnjak slijedi program odraslih do 4. dana, tada prestaje. Opet, nije preporučljivo da budu na programu održavanja pelina i klinčića. U slučaju dječjeg raka nije potrebno povećavati doze kao sa orahovom tinkturom.OČISTIMO I KUĆNE LJUBIMCE

Kućni ljubimci imaju gotovo sve parazite kao i mi, uključujući Ascaris (česti okrugli crv – oblić – ljudska glista), trakavicu, Trichinella, Strongyloides, srčane crve i ost. Sve ljubimce koji žive u našim domovima trebalo bi ih očistiti od parazita i držati ih na tom programu. Mjesečni posjeti veterinaru ovako postaju nepotrebni.

Nije potrebno riješiti se ljubimca da bismo ostali čisti od parazita. Ali ako ste stvarno bolesni, najbolje ih je dati prijatelju na čuvanje dok vam ne bude bolje.

Vaš ljubimac je dio vaše obitelji i trebao bi biti lijep, čist i zdrav baš kao i vi. To nije tako teško postići. Evo recepta:Program za čišćenje kućnih ljubimaca

1. Peršinova voda: kuhajte 3 minute veliki svežanj svježeg peršina u 1,2 l vode. Bacite peršin. Nakon kuhanja možete smrznuti veći dio tekućine u nekoliko čašica. To je mjesečna zaliha. Stavite 1 čajnu žličicu peršinove vode u hranu vašeg ljubimca. Ne morate paziti da je konzumira. Koju god količinu uzme bit će zadovoljavajuće.

Sve su doze bazirane na pretpostavci da je pas ili mačka teška 5 kg. Udvostručite količinu ako je težina 10 kg, i tako dalje.

Životinje su pune parazita, morate biti prilično pažljivi da ih ne deparazitirate prebrzo. Svrha peršinove vode je da održi protočnost bubrega tako da mrtvi paraziti budu brzo eliminirani. Oni prilično vole peršinovu vodu. Vjerojatno osjećaju njenu korisnost. Uradite ovo tjedan dana prije nego počnete s orahovom tinkturom (ne ekstra jaka nego obična):

2. Obična orahova tinktura: 1 kap na hranu. Ne tjerajte ih da pojedu. Pažljivo brojte; mačke tretirajte dvaput tjedno. Pse tretirajte dnevno – npr. pas od 15 kg treba dobiti 3 kapi dnevno (ali do te doze dođite postepeno povećavajući jednu kap dnevno). Ne upotrebljavajte ekstra jaku tinkturu.Ako životinja povraća ili ima proljev, možete očekivati da ćete ugledati crve. To je ekstremno zarazno i opasno. Ne dozvolite djeci da čiste nered iza psa. Na ono što je pas izbacio izlijte mješavinu soli i joda i ostavite da stoji 5 minuta prije nego očistite. Nered (iza životnje) izvan kuće čistite na isti način. Konačno, očistite ruke razrijeđenim žitnim alkoholom (1 dio alkohola u 4 dijela vode). Žitni alkohol je u stvari etilni alkohol koji se dobije fermentacijom žita. Česta marka u US je Everclear. Ali budite oprezni. Pakiranja u obliku malih pljoskica su zagađena otrovima kroz procese pumpanja i punjenja, bez ikakve sumnje. Odaberite 750ml ili litrenu bocu koja je, očevidno, flaširana drugačije. Pazite da alkohol čuvate dalje od dosega djece, ne oslanjajte se na njihovu disciplinu. Pazite da ne kupite izopropilni (za čišćenje) alkohol u ovu svrhu.

S pelinom počnite tjedan dana kasnije.

· Kapsule pelina: (200-30 mg pelina po kapsuli) otvorite kapsule i najmanju moguću količinu (prstohvat) stavite na njihovu suhu hranu. Ovo radite tjedan dana prije nego počnete s klinčićima.

· Klinčići: stavite najmanju moguću količinu na suhu hranu. Sve to raditi rutinski da ne prestrašite životinju. Obratite pažnju kako se vesele i igraju. Ne budite nervozni.Napredujte postupno da se životinja navikne jesti sve to. Da ponovimo:

- 1. tjedan: peršinova voda.

- 2. tjedan: peršinova voda i orah.

- 3. tjedan: peršinova voda, orah i pelin.

- 4. tjedan: peršinova voda, orah, pelin i klinčići

- ...

Životinja se ne bi trebala penjati po stolovima i stolcima. Treba jesti iz svoje posude, ne vaše. Ne treba spavati na vašem krevetu. Spavaća soba bi trebala biti zabranjena zona za nju. Ne ljubite svog ljubimca. Perite ruke nakon igre. NIKAD, NIKAD ne dijelite hranu sa životinjom. Ne držite mačkinu kutiju za nuždu u kući; ugradite mala mačja vrata u svoja ulazna. Nosite zaštitnu platnenu masku dok mijenjate sadržaj mačkine kutije. Imate li pješčanik za djecu, kupite novi pijesak i držite ga pokrivenim. Ne jedite u restoranima gdje metu tepih dok vi jedete (prašina sadrži jajašca parazita unešena izvana). Nikad ne dozvolite djeci da pužu po pločniku ili po podu javne zgrade. Perite ruke djeci prije jela. Hranu u obliku «štapića» jedite vilicom. Ako je prikladno, ostavite obuću s vanjske strane vrata.

Otapala (razrjeđivači) su jednako loša za vas i za vašeg ljubimca. Sva aromatizirana hrana za životinje zagađena je otapalima kao što su karbon tetraklorid, benzen, IPA, drveni alkohol, itd. Ne kupujte tu hranu.

Životinje mnogo doprinose životu ljudi. Oslobodimo se parazita, ne ljubimaca, osim ako ste bolesni.

UNIŠTAVANJE PARAZITA POMOĆU ZAPPERAIako je biljni program ubijanja parazita jako efikasan, protiv parazita možemo se boriti i električnom strujom. Svaka metoda ima svoj djelokrug sjajne učinkovitosti.

Možete napraviti zapper ili ga nabaviti. Napajan je 9 voltnom baterijom. Neki ljudi osjećaju malo treperenje, ostali ne osjećaju ništa. Nakon 7 minuta napravite 20-40 minuta pauze. Kroz to vrijeme virusi i bakterije će se odvojiti od mrtvih parazita. “Zappirajte” drugi put. Ponovite pauzu. I konačno zappirajte treći put.

Upravo ste ubili sve viruse, sve bakterije i sve parazite, uključujući metilje, koje je struja zappera mogla doseći. Malo preostalih je sakriveno u žučnom kamenu, bubrežnom kamenu, čirevima ili u crijevnom sadržaju. Povećavanje voltaže ne pomaže. Samo doza od 2 žlice ekstra jake tinkture oraha doseže ih na tim mjestima.

Zbog toga trebate koristiti obje metode (biljke i struja). Zappirajte 3x dnevno, dok se ne budete osjećali dobro. Ne čekajte na sve tinkture i zapper da bi počeli. Počnite s onim što imate, po programu koji ste dobili.

Smatrajte svoje tijelo cvjetnim vrtom. Sićušni insekti jedu vaše lišće i latice, legu jaja koja se pretvaraju u gladne gusjenice, savijaju u kukuljice i razvijaju u nove odrasle, neprekidno.

Ne čekajte ništa. Morate ih uništiti što prije i kako god znate da spasite što je više moguće latica i listova.BOLEST UZROKOVANA TRAKAVICOM

Ako ste činili sve po uputama u knjizi i nema poboljšanja, usprkos tome što uzimate 2 čajne žličice ekstra jake tinkture 2x dnevno, usprkos zappiranju, vjerojatno imate trakavicu.

Trakavice je teže uništiti nego ostale parazite. Ne gubite vrijeme ako imate tumor na mozgu, rak želuca, rak gušterače ili rak jajnika.

Da bi ubili trakavicu u svim njenim fazama potrebna je velika količina ekstra jake orahove tinkture. Postupak je sljedeći:

1. Uzmite 8 čajnih žličica orahove tinkture ekstra jake i 3 tablete niacinamida od 500mg

2. Odmorite se 1 sat, pa uzmite ornitin

3. Uzmite 8 čajnih žličica tinkture i 3 tablete niacinamida 500mg da detoksificirate alkohol.

4. Zappirajte 7 minuta da uništite jajašca koja izlaze iz umirućih parazita. Čekajte 20 minuta i

tada ponovo zappirajte 7 minuta. Čekajte ponovo 20 minuta i ponovite zappiranje treći put

sedam minuta.

Uzmite vode koliko želite da vam olakša popiti tinkturu. Pijuckajte pomalo da izbjegnete mučninu.

Ova sjajna biljka je potpuno bezopasna ali alkohol nije, zato uvijek uzmite niacinamid nakon nje. I NE POKUŠAVAJTE VOZITI AUTO NEKOLIKO SATI NAKON UZIMANJA.

Ako nemate niacinamid ili zapper svejedno uzmite tinkturu. Ne možete si dozvoliti čekanje.

Ovo je jednokratni tretman. Vaše bi se stanje trebalo osjetno popraviti već idući dan. Nakon toga nastavite uzimati 2 čajne žličice dnevno, kao prije.

Čak ni 16 čajnih žlica ekstra jake tinkture ne ubija sve latentne faze trakavice u vašem tijelu. Ubija samo izlegle jedinke. Izbjegavajte proizvode kao benzen, izopropilni alkohol i drveni alkohol da bi spriječili razvoj trakavice. Prije ili kasnije, vjerojatno kroz dva tjedna razvije se nova trakavica. Ako sumnjate da se to dogodilo ponovite dozu od 16 čajnih žličica.PARAZITI SU OTIŠLI, PROPILNI ALKOHOL JE SLIJEDEĆI

Sad kad ste ubili crijevne metilje i izliječili rak, što je slijedeće? Dva zadatka još preostaju:

1. PRESTANITE unositi propilni alkohol u svoje tijelo!!!

2. Riješite se teških metala i uobičajenih otrova iz svog tijela, prehrane i stana. To će iscijeliti oštećena tkiva i zaustaviti vašu sklonost ka stvaranju tumora.IPA je antiseptik koji se često koristi u kozmetici. Provjerite svu kozmetiku i potražite riječ «propanol» ili «isopropanol» na etiketi. Obično to tamo piše, jer se još uvijek ne sumnja da IPA izaziva rak. Nisam sigurna za derivate kao što je propamid, propacetamid, izopropyl galat ili kalcij propionat – pretvaraju li se u tijelu u IPA, pa nemojte riskirati. Ne koristite ništa što u nazivu sadrži «prop». Ne poklanjajte drugima kozmetiku koju ste odbacili. Ne spremajte je. Bacite to odmah!

Zapamtite, 100% pacijenata koji imaju rak ima IPA akumuliran u jetri i kanceroznom tkivu. Ljudi koji nemaju rak, nemaju IPA u jetri. Pogledajte povijesti bolesti. Često jedan partner ima rak: može se vidjeti da taj ima i IPA i odraslog metilja u jetri. Orto-fosfo-tirozin je prisutan u organima kao što su pluća, gdje se rak razvija. Drugi partner nema rak, iako oboje imaju iste parazite. Kod nje ili njega metilj je samo u crijevima. Ne postoje jajašca ni u kojem stadiju nigdje u tijelu. Nema nikakvog otapala.

Evo liste najčešćih proizvoda za njegu tijela koji sadrže IPA: kozmetički preparati, šampon, lak za kosu, voda za ispiranje usta, pjena, losion za tijelo, preparati za brijanje, i, naravno, alkohol za čišćenje. Ako imalo sumnjate, izbacite ih iz kuće!

Iako iz sredstava za njegu tijela dobijamo najveću koncentraciju IPA, on se također nalazi i u našoj hrani! Primarni izvor IPA je okus ili boja. Ekstrahirani su pomoću otapala! Ekstrahirani koncentrat se naziva «začinski oleoresin». Naravno, otapala bi trebala biti odstranjena prije nego konačan proizvod dođe do potrošača. Ali ništa ih ne može sasvim odstraniti, pa zato postoje pravila koja određuju kolika količina je dozvoljena u pojedinom proizvodu. Jedinica mjere je ppm (parts per milion). 50 ppm bi bilo otprilike 50 kapi na milion kapi, ili ugrubo jedna kap na litru.

Ovo je izvadak iz «Code of Federal Regulations» (CFR):

21 CFR 173.240 (4-1-94 edicija) Izopripilni alkohol.Izopropilni alkohol može biti prisutan u namirnicama po propisanim uvjetima:

a) U začinskom oleoresinu kao ostatak nakon ekstrahiranja začina, u količini ne većoj od 50 ppm.

b) U limunovom ulju kao ostatak proizvodnje ulja, u količini ne većoj od 6 ppm

Ukratko za ostala otapala:

Otapalo

Dozvoljena količina u začinskom oleoresinu

Paragraf u 21 CFR

Aceton

30 ppm

173.210

Etilen diklorid

30 ppm

173.230

Metilni alkohol

50 ppm

173.250

Metilen klorid

30 ppm

173.255

Hexan

25 ppm

173.270

Trikloretilen

30 ppm

173.290

Drugi uzrok postojanja IPA zagađenja (i ostalih zagađivača) u našoj hrani je upotreba kemikalija koje proizvođači koriste da bi sterilizirali opremu kojom se hrana obrađuje.

21 CFR 178.1010 (4-1-94 edicija) Sanitarna otapala.Sanitarna otapala mogu se sigurno koristiti za čišćenje posuđa i opreme koja se koristi pri obradi hrane i drugim kontaktima s hranom, kao što je ovdje specificirano, uz sljedeće uvjete:

a) Nakon korištenja sanitarnih otapala, potrebno je opremu dobro isprati vodom, prije kontakta s hranom. [Napomena: brisanje ili sušenje nije navedeno.]

b) Otapala koja se sastoje od nečeg što je navedeno, čemu se može dodati komponenta generalno priznata kao sigurna i komponenta koja je ranije prihvaćena i dozvoljena. [Sada dolazi (1) kroz (43) pretpostavljenih otapala za steriliziranje, uključujući nekoliko sa IPA, kao:]

(25) Otapalo na bazi vode koji sadrži elementalni jod (CAS Reg.No. 7553-56-2), kalij jodid (CAS Reg.No. 7681-11-0), i izopropanol (CAS Reg.No. 67-63-0). Dodatno se može koristiti za spremnike napitaka, uključujući spremnike za mlijeko i posuđe, i površinu s kojom hrana dolazi u dodir na javnim mjestima.

[Tada je u paragrafu (c)(19) specificirana točna koncentracija joda. Nigdje nema specificirane koncentracije izopropanola. Može ga se koristiti po želji.]

Iako postoje regulative za odstranjenje sanitarnih otapala, zapanjujuća istina je preskočena: da ništa nikada ne može biti sasvim odstranjeno kad je jednom dodano. Ili možda ipak zakonodavci nisu slučajno preskočili ovu činjenicu. Vjerojatno su mislili da mala količina – premala za mjerenje ultraljubičastim spektrofotometrom – ne može štetiti.

Dobra je vijest da IPA sam izlazi iz tijela u roku 5 dana kad ga prestanete uzimati.IPA je zagađivač u hladnim cerealijama. Prestanite ih kupovati. Čak i najprirodnije hladne cerealije su zagađene. Nisam testirala baš sve što je na tržištu, ali testirala sam toliko da ne biste trebali riskirati niti s jednom. Pogledajte Recepte i sami ih napravite.

Zašto je toliko važno osloboditi se IPA ako ste se već riješili crijevnog metilja i trenutno ste već na programu održavanja? Jer se reinfekcija može desiti vrlo, vrlo brzo! Namirnice kao fast-food hamburgeri nisu dovoljno jako zagrijani da bi se ubile metacercarie (oklopljena faza koja preživljava ekstremnu vrućinu i hladnoću u lokvama vode). Čak i da zamolite da vam hamburger ispeku jače, vjerojatno će taj hamburger biti skinut sa grila istom lopaticom koja je upravo spustila sirov komad za drugog gosta, poništavajući vaš trud. Unutar 24 sata metilji su vašem tijelu, neki se već razvijaju u odrasle, i prije nego uzmete svoju sljedeću dozu orahove tinkture, oni su u vašoj jetri i ponovo vam proizvode orto-fosfo-tirozin. Ali, to se neće desiti bez prisustva izopropilnog alkohola. Sa izopropilnim alkoholom hoće.

Ne biste trebali uzimati visoke doze parazitocida kao zamjenu za izbjegavanje izopropilnog alkohola. To nije rješenje!

Proučite sve etikete na proizvodima za njegu tijela koje kupujete. U tu svrhu imajte uvijek uz sebe povećalo.Alternative 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA