Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2562

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA
UZROK RAKA Mnoge smo godine vjerovali da je rak drugačiji od ostalih bolesti. Vjerovali smo da se rak ponaša poput požara koji kad jednom počne ne možemo zaustaviti. Zato ga moramo izrezati i zračiti do smrti ili kemijski razoriti svaku kancerogenu stanicu u tijelu tako da od tada nikada više ne može postati opet normalna. NIŠTA NE MOŽE BITI POGREŠNIJE OD TOGA. I vjerovali smo da karcinomi poput leukemije ili raka dojke imaju različite uzroke. Opet pogrešno.

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA

Hulda Regher Clark, Ph.D.,N.D.

MOŽDA VIŠE NEMATE VREMENA

najprije pročitati cijelu ovu knjigu ako imate rak i čekate na operaciju, kemoterapiju ili zračenje. Tada ćete željeti preskočiti prve stranice koje opisuju kako paraziti i otapala uzrokuju razvitak raka. Krenite direktno na instrukcije o eliminiranju parazita biljkama (Recept za izlječenje od raka) ili elektricitetom (Zappiranje parazita). Najbolje je da upotrijebite biljne recepte zajedno sa zapperom. Treba vam samo nekoliko dana da se izliječite od raka, bez obzira koje je vrste. Uopće nije važno koliko je napredovao – još uvijek ga možete trenutačno zaustaviti.

Kada ga zaustavite, preusmjerite pažnju na ozdravljenje (Drugi dio). Pročitajte povijesti bolesti da biste vidjeli kako je lako zaustaviti čak i smrtonosni rak (Treći dio). Učite od drugih da biste izbjegli pogreške.

Znači li to da možete otkazati datum operacije, zračenje ili kemoterapiju? Da, nakon izlječenja raka ovim receptom, ne može se vratiti. Ovo nije tretman za rak: ovo je lijek! Ali ako ne želite razljutiti svoje liječnike, slijedite i njihove želje. Budite oprezni da pri tom ne izgubite nijedan vitalni dio tijela u operaciji, jer će vam trebati kad ponovno budete zdravi!

Uvijek imajte na umu da su onkolozi ljubazni, osjećajni, suosjećajni ljudi. Oni vam žele najbolje. Oni nemaju načina znati porijeklo pravog uzroka i lijeka kancera jer ovo još nije bilo objavljeno za njih. Ja sam izabrala objaviti otkriće na ovaj način, tako da najprije dođe onima kojima je potrebno.

NAPOMENA ČITATELJU:

Mišljenja i zaključci izneseni u ovoj knjizi su moji, i ako nije drugačije navedeno, samo moji. Mišljenje izneseno ovdje je bazirano na mom znanstvenom istraživanju i na specifičnim studijima slučajeva koji uključuju moje klijente. Budite svjesni da je svaka osoba jedinstvena i može drugačije reagirati na tretmane opisane u ovoj knjizi. Prema prilici iznijeli smo preporučljive doze. Ponovo, prisjetite se da smo svi različiti i svaki novi tretman se treba primijeniti s oprezom i zdravim razumom.

Tretmani naglašeni ovdje nisu namijenjeni da zamijene druge forme konvencionalne medicine. Molim, slobodno konzultirajte svog liječnika ili zdravstvenu službu.

Kroz čitavu knjigu naglašavam prisutnost zagađivača u hrani i drugim proizvodima. Ti zagađivači su identificirani korištenjem uređaja za testiranje koji sam izumila, a poznat je pod imenom Syncrometer. Kompletne instrukcije za izgradnju i upotrebu ovog uređaja nalaze se u ovoj knjizi. Na taj način svatko može ponoviti testove ovdje opisane i potvrditi podatke.

Syncrometer je precizniji i svestraniji od najboljih metoda testiranja. Metoda za određivaje stupnja preciznosti je također ovdje data. Ali u ovom času je, ipak, u mogućnosti razotkriti pozitivne ili negativne rezultate, ne kvantificira. Mogućnost pogrešnog rezultata je oko 5%, što se može smanjiti opetovanim ispitivanjima.

U javnom je interesu znati kada jedna jedina bočica jednog jedinog proizvoda ima pozitivan test na ozbiljan zagađivač. Ako ima, najbolji put je izbjeći sve bočice tog proizvoda, što ja opetovano savjetujem. Ove preporuke se trebaju shvatiti kao namjera da upozorim i zaštitim javnost, a ne da pružim statitistički značajnu analizu. Moja je najveća želja da će proizvođači koristiti novu elektronsku tehnologiju iz ove knjige da bi nam pružili proizvode čišće nego ikada prije.

ZAHVALE

Veliku zahvalnost odajem Franku Jeromeu, DDS, što mi je posudio svoju kolekciju parazita. Da nije učinio slajd Fasciolopsis buskii u svojim studentskim danima i da ga nije sačuvao pažljivo kroz tri desetljeca pa ih darežljivo posudio meni, nijedno od ovih otkrića ne bi se dogodilo. Nadalje, većina HIV/AIDS pacijenata ne bi ozdravila bez njegova razvoja novog zubarstva koje ne koristi metale. Zahvale idu i njegovoj supruzi Lindi za strpljivost i spremnost da posluša nove ideje. I vrlo specijalna zahvala Mary L. Austin, Ph.D. sada preminuloj, za svakodnevnu podršku i koja je sve do svoje 97 godine imala zadivljujuću otvorenost uma. Još jedna zahvala mom sinu Geoffrey, čije sugestije, kompjutorske expertize, pomoć pri instrumentima i pisanju su nenadoknadive i vrlo dobrodošle.

Godine 1996. suradnja sa Patriciom Connolly Gorzen je dovela do otkrića zubnih toksina i omogućila bolju zubarsku praksu. To je direktno dovelo do poboljšanja mogućnosti preživljavanja mnogih smrtno bolesnih pacijenata. Njen je doprinos neprocjenjiv.

UZROK RAKA

Mnoge smo godine vjerovali da je rak drugačiji od ostalih bolesti. Vjerovali smo da se rak ponaša poput požara koji kad jednom počne ne možemo zaustaviti.

Zato ga moramo izrezati i zračiti do smrti ili kemijski razoriti svaku kancerogenu stanicu u tijelu tako da od tada nikada više ne može postati opet normalna. NIŠTA NE MOŽE BITI POGREŠNIJE OD TOGA. I vjerovali smo da karcinomi poput leukemije ili raka dojke imaju različite uzroke. Opet pogrešno.

U ovoj knjizi vidjet ćemo da su svi karcinomi slični. Sve ih uzrokuje parazit. Jedan parazit. To je ljudski crijevni metilj. Ako ubijemo parazita rak smjesta prestaje rasti, tkivo opet postaje normalno. Da bi čovjek dobio rak mora imati tog parazita.

Kako crijevni parazit može uzrokovati rak? Taj parazit tipično živi u crijevima gdje može napraviti nešto štete, uzrokujući samo kolitis, cronovu bolest ili iritirajuće trbušne sindrome ili ništa od svega toga. Ali ako napadne drugi organ, kao maternicu, bubrege ili jetru, nastaje velika šteta.

Ako se naseli u jetri uzrokuje rak! On se nastani u jetru samo nekih ljudi. Ti ljudi imaju izopropilni alkohol (često skraćeno IPA) u svojim tijelima. Svi pacijenti oboljeli od karcinoma (100%) imaju oboje – izopropilni alkohol i crijevnog metilja u svojoj jetri. Otapalo IPA je odgovorno za stvaranje uvjeta pogodnih da bi se metilj naselio u jetri. Da bi dobili karcinom morate imati oboje – IPA i metilja.

METILJI

Da bi shvatili rak trebamo shvatiti osnovnu činjenicu o ljudskom crijevnom metilju. Njegovo naučno ime je Fasciolopsis buskii. Metilj (eng. fluke) znači “plošni”, metilji su crvi iz porodica crva plošnjaka. Crv je plosnat kao list. Taj parazit nije nepoznat, proučavan je barem od 1925. godine.

Metilj ima stadije koje mora proći da bi se množio. Prvi stadij je jaje. Odrasli crvi proizvode milione jaja. Izlaze iz crijeva pražnjenjem utrobe. Odrasli pak ostaju tijesno pribljubljeni za stijenku crijeva (ili jetru, uzrokujući rak; ili maternicu, uzrokujući endometriozu; ili timus, uzrokujući AIDS; ili bubreg, uzrokujući Hodgkinovu bolest).

Većina ljudi, s vremena na vrijeme, ima male ozljede (ranice) u svojim crijevima. Te sićušne ranice omogućavaju jajašcima, koja su mikroskopske veličine, da prijeđu u krvni optok (jajašca ostalih parazita također dospijevaju u krv tim putem). Neka od tih jaja se zapravo razviju u crijevima ili u krvi. Mikroskopski nakot zove se Miracidia i to je drugi stadij. Oni plivaju okolo svojim malim plivaćim dlačicama. Naravno, jetra, čiji je posao da uklanja otrove, će ih prihvatiti i uništiti kako krv pritječe iz crijeva. Nemaju šanse preživjeti u normalnim uvjetima – u zdravim ljudima.

METILJ I IZOPROPILNI ALKOHOL

ALI NEŠTO SE SPECIJALNO DOGAĐA LJUDIMA KOJI IMAJU IPA U SVOJIM TIJELIMA. Jetra je nesposobna zarobiti i ubiti te sićušne crve u ranom stadiju. Tim bebi-stadijima je zapravo dozvoljeno da se udomaće u jetri i ostalim tkivima, kao da imuni sistem nema snage ubiti ih. Crvi se počinju razmnožavati u ljudima sa IPA u tijelima! Miracidia počinje proizvoditi male loptice u sebi, zvane redia. A svaka redia je živa! Ona se izbacuje iz miracidie i počinje se množiti. Od 40 redia svaka može proizvesti još 40 redia! I to sve iz jednog jedinog jajeta! Ovi paraziti legu jajašca i stvaraju milione redia izravno u VAŠE tijelo; u vašu maternicu ili pluća – gdje god raste vaš karcinom! Te redie se rasprostiru vašom krvlju, iskrcavaju se u bilo koje tkivo koje ih primi. Pušačka pluća, prsa sa dobroćudnim grudicama (kvržicama), žlijezde prostate pune teških metala, su primjeri tkiva koja daju rediama dozvolu za naseljavanje.

Razmnožavanje se nastavlja grozničavim tempom, generacija za generacijom. Redie se ugnjezde u jetri i ostalim tkivima odjednom mijenjajući svoj oblik. Nikne im rep i one opet mogu plivati. Sada se zovu Cercaria.

Cercaria samo treba naći mjesto za napad. Poslije toga se zalijepi za vaše tkivo. Rep nestane i počinje stvarati kukuljicu (kapsulu). Sada se zove Metacercaria. U normalnim uvjetima razvoja metilja ovo bi se događalo na nekom listu koji raste blizu jezera, pa bi metacercaria razvila izuzetno jaki oklop oko sebe da preživi zimu. Da li prisutnost IPA u vašem tijelu razara ovaj tvrdi oklop? To bi otklonilo zadnju barijeru da metilj dovrši čitav životni ciklus u vašem tijelu. Nakon nestajanja oklopa one izrastu u odrasle crve u vašem tkivu. NE U CRIJEVIMA NEGO U JETRI!

Sada je ciklus završen. Od jaja do miracidie do redie do cercarie do metacercarie i tada do odraslih! I sve one jedu i sišu i proždiru vaše vitalne tjelesne sokove.

Ali to nije normalno za metilje. Njihov normalni životni ciklus teče ovako:

 

Stadij

Normalan životni ciklus

1 Jaje

Izbacuje se pražnjenjem crijeva na tlo. Ispire se kišom u lokve

2 Miracidia

Razvija se iz jaja u vodi. Ima dlačice, može se gibati vrlo živahno i mora pronaći raspoloživog puža domaćina unutar jednog do dva sata ili se iscrpljuje i ugiba.

3 Redia

Razvija se unutar miracidie kao mala loptica do izbacivanja. To je “majka” redia, i svaka nosi “kćer” rediu do 8 mjeseci, sve to unutar puža živeći u limfnoj tekućini. Slično, kćer redia neprestano razvija cercariu.

4 Cercaria

Ima repić i koristi ga da izađe ih puža i dopliva do biljke. Ako se puž hrani na biljci, cercaria se prihvati za biljku ustima poput pijavice i formira kukuljicu unutar jedne minute. Repić otpada i nestaje.

 

5 Metacercaria

Ima dvoslojni oklop. Vanjski sloj je vrlo ljepljiv. Ali kako jedemo biljku na koju je zaljepljena, najmanji pritisak ga lomi ostavljajući cistu u ustima. “Gotovo neprobojni” unutarnji oklop štiti cistu od žvakanja a keratinu sličan omotač štiti ju od želučanih sokova. Ipak, kad dođe do crijeva (duodenum), crijevni sokovi razaraju taj sloj i oslobađaju crva. On se tad prihvaća za crijevne resice i razvija u odraslog metilja.

6 Odrasli metilj

Živi u crijevima i može proizvesti 1000 jaja svakim pražnjenjem crijeva i živjeti mnogo godina.

Kao što možemo vidjeti, ljudi su tipični domaćini jedino za stadij odraslih metilja i tada samo u crijevima. Možete li zamisliti pustošenje u svom tijelu ako odradite i pužev posao?

I kao da ti paraziti nisu dovoljno sotonski, čim odrasli dospiju u jetru, nešto se novo događa. Pojavljuje se faktor rasta zvan ortho-phospho-tyrosine. Čudovište je rođeno. Faktori rasta čine da se stanice dijele. Sada će se vaše stanice početi također dijeliti. SADA STE DOBILI RAK

DOBILI STE RAK

Prisutnost orto-fosfo-tirozina (OPT) je početak maligniteta. Ako ne djelujete tako da uništite tu mašinu za stvaranje parazita oni preuzimaju vaše tijelo.

Ali prvo sjednite i razmislite trenutak. Zašto se taj parazit tako grozničavo razmnaža u vašem organizmu umjesto da tiho živi u vašim crijevima. Zato što mu postojanje IPA u vašem tijelu dozvoljava razvoj izvan crijeva. Parazit jednostavno radi što i sva živa bića: preživljavanje i razmnožavanje. To nije prokleta priroda ovog parazita zbog kojeg ste dobili rak, već tragično zagađenje vašeg tijela IPA, to je greška. Naravno da napada i životinje kojima se hranimo i kućne ljubimce, ali na to ćemo doći kasnije. Prilično je vjerojatno da redie ili cercarie stvaraju OPT da bi sebi omogućile diobu za vrijeme razmnožavanja. Ostali faktori rasta se također stvaraju. To su: faktor rasta epiderme (EGF), faktor rasta uzrokovan metalima (PDGF), faktor rasta sličan insulinu (LGF) faktor rasta vlakana (FGF). Njih mogu stvoriti bakterije. Ali jedino Fasciolopsis razvija OPT. Ti stimulatori rasta nisu uopće namijenjeni multipliciranju vaših stanica. Normalni parazitni stadiji se razvijaju u jezeru punom puževa. Taj parazit nije mislio proći svoj životni ciklus u našim tijelima. Ali budući da naša tijela reagiraju na OPT na isti način, naše su stanice primorane na množenje i množenje i množenje, zajedno sa metiljnim stadijima i bakterijama.

OČISTIMO SE OD PARAZITA, IZLIJEČIMO RAK

Dobra je vijest da onda kada su metilji i svi njihovi stadiji ubijeni OPT nestaje! U iduća 24 sata sav OPT nestaje. Vaš malignitet je nestao. Još imate zadatak popravljanja štete. Ali vaš se rak ne može vratiti. Dobili ste bitku za svoj život.

Ali što je s borbom za vaše zdravlje? Vratimo se korak nazad u noćnu moru karcinoma. Zašto mikroskopski metilji izabiru grlić maternice ili prostatu ili pluća u koje se smjeste za razmnažanje? Možda zato što su ti organi razvili sigurnosne otoke za njih, tj. pretkancerogene tumore. Dobroćudni tumor je izgubio svoju imunološku moć (za vvas) tako da ne može loviti i ubijati te sićušne uljeze. Nakon svega tu je prisutnost OPTa i mnogo drugih toksina. Teški metali: bakar, kobalt i vanadij su tu. Često su tu i živa i nikl. Lantanidni metali kao itrijum i hafnijum su tu. Česti otrovi, kao arsen u kućnim pesticidima, su tu. PCB i freon su tu.Gljivice rastu i stvaraju patulin, smrtonosni mikotoksin. Je li samo slučajnost da paraziti najbolje preživljavaju i razmnažaju se u vašim najnezdravijim organima?

Jasno, morate učiniti 3 stvari:

Ubiti parazite u svim stadijima

Prestati unositi IPA u svoje tijelo

Izbaciti metale i otrove iz tijela da možete ozdraviti

Naučeni smo vjerovati da je svaki parazit tako jedinstven da se preporučuju različiti lijekovi za uništavanje svakog posebno. Najbolji lijekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju nekoliko vrsta crva. Ali to nije praktično kada su prisutne gomile različitih parazita. Imamo na tucete različitih parazita u nama. Najbolje bi bilo da ih sve zajedno uništimo, iako samo crijevni metilj uzrokuje rak.

Pogledajte u povijesti bolesti. Nije čudno da netko ima tucet (ili više) parazita od mogućih 120 vrsta od kojih posjedujem uzorke. Možete pretpostaviti da i vi imate tucet različitih parazita. Mi smo jako parazitirana bića. Naša su tijela dovoljno velika da opskrbe hranom i skloništem mnogo takvih slobodnih doseljenika. Da su smješteni izvana gdje bismo ih vidjeli kao štapiće ili končiće ribali bismo se četkama do krvi. Ništa nije odvratnije od pomisli na horde grizućih, žvačućih, puzajućih, sisajućih bića na našem tijelu. Ali što je s onima unutar našeg tijela? Ne možemo se vidjeti iznutra, pa pogrešno pretpostavljamo da tamo ničeg niti nema.

Biljni lijek protiv parazita

Američki domoroci su znali da ljudi imaju parazite. Ostali domorodački narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao i druge životinje. Često su provodili čišćenja koja su uključivala proljeve ili povraćanja da bi se riješili tih gmizavih uljeza. Mnoge kulture su nastavile tu praksu sve do mog vlastitog djetinjstva. Sjećam se da su me prisiljavali da progutam žlicu sumpora i melase (sirupa) i sirovi luk! Kako je to bilo grozno. Ali to nas oslobađa crva i ostalih parazita koje svi imamo. Gdje smo mi zalutali? Zašto smo napustili te mudre navike? Vidjela sam da ekcem nastaje zbog trakavice. Napadaji padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu. Shizofrenia i depresija su uzrokovane parazitima u mozgu. Astma je uzrokovana Ascarisom u plućima. Dijabetes je uzrokovan stočnim pankreatičnim metiljem Eurytrema. Migrene prouzrokuje crv vlašnjak Strongyloides. Akne rosacea uzrokuje Leishmania. Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psećim srčanim crvom Dirofilariom. I lista se nastavlja dalje…

Riješiti se svih tih parazita bilo bi potpuno nemoguće koristeći kliničke lijekove od kojih svaki uništi samo jednu ili dvije vrste parazita. Takva liječenja također teže k tome da vas potpuno razbole. Flagyl se koristi kod ameba i Giardia; kada se uzme točna doza može uzrokovati jaku mučninu i povraćanje. Kinin za malariju je prilično otrovan. Zamislite uzeti 10 takvih lijekova da ubijete tucet svojih parazita. Možda je to dobra vijest za proizvođače lijekova, ali ne i za vas.

Pa ipak, 3 biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita. I to bez glavobolje. Bez mučnine. Bez ikakvog smetanja drugim lijekovima koje već uzimate. Ne zvuči li to previše fantastično? Predobro da bi bilo istinito? To su darovi prirode nama. Te biljke su:

ORAH

PELIN

KLINČIĆ

Te 3 biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Klinčić ubija jaja. Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jaja će ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jajašca, milion stadija koji su već preplavili vaše tijelo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca. Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.

ORAH Zelena ljuska koja okružuje orah, na drvetu crnog oraha, ima čudotvorni parazitocidni učinak. Kada pocrni, nekorisna je. Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen. Za tjedan ili dva pocrnit će i propasti. Zbog toga svatko tko želi napraviti parazitocid mora biti oprezan i ne dopustiti da kritično vrijeme ubiranja prođe. Ja potičem svakoga da napravi svoj vlastiti parazitocid i preuzme odgovornost za održavanje sebe i svoje obitelji slobodnima od tih sićušnih monstruma. Recept za tinkture dan je u Receptima. Zapamtite da je tinktura ekstrahirana korištenjem etilnog alkohola a ne vode kao obični ekstrakt. ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih udruga nije moćan kao parazitocid. On je crn, a ne blijedo zelen, što ukazuje da je kritično vrijeme ubiranja prošlo. Razumljivo, ako nemate vremena da načinite svoj vlastiti, ako imate progresivni ili metastazirajući rak, pogledajte poglavlje Izvori.

Trebat ćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture da započnete. Ako imate obitelj trebat će vam više. Dok čekate da stigne, pripremite druge 2 biljke: pelin i klinčiće.

PELIN Pelin se sastoji od listova grma Artemisije. Moja je preporuka da ga uzgajate sami ako imate imalo prostora za to. Sjeme pelina je dostupno iz kataloga sjemenja (vidi Izvore).

Iako je količina potrebna za liječenje raka vrlo mala, ne možete bez nje. Ali Uprava za hranu i piće ga je označila kao toksičnog! Zbog toga se može nabaviti u koncentriranom obliku preko biljnih udruga.

Dokaz otrovnosti prihvaćen od FDA bi trebao biti objašnjen, ali nisam nikada vidjela slučaj trovanja, niti kao glavobolju niti mučninu. Granica otrovnosti mora biti mnogo viša od one koja je potrebna da ubije te parazite.

Pelin potječe iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvljedrvo s dobrim razlogom: ubija crve! Postoji mala smutnja koja je artemisija pravo crvljedrvo. Knjige i priručnici mogu pogriješiti, čak i kada vas ubjeđuju da su točni. Kupite artemisiju absynthium za svoj vrt. Ako sadite svoj vlastiti grm, osušite listove kada je biljka u cvatu. Listovi su zelenkasto sivi i prilično gorki. Nitko ih ni slučajno ne bi pojeo previše. Odrasli ih mogu staviti u kapsule. Za djecu sameljite ¼ čajne ²ličice i umješajte u med. Nisam eksperimentirala da bih znala dozirati preciznije od toga. Kapsule pelina su dostupne kao mješavina artemisije i drugih biljaka (vidi izvore).

KLINČIĆ Treća biljka neophodna za liječenje raka je klinčić. To je poznati začin koji se koristi u pekarstvu. Treba biti samljeven da bi otpustio svoja parazitocidna svojstva. Možete kupiti cijele klinčiće i samljeti ih u mikseru ili mlinčiću. Kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju! Njihova parazitocidna svojstva su ishlapjela odavno. Mljeveni klinčići iz trgovine zdrave hrane ili biljne ljekarne također mogu biti nedjelotvorni. Mogli su biti samljeveni godinama prije. Ako ih je biljna kompanija samljela i odmah napunila kapsule, pa pohranila u zatvorene boce, moć biljke je možda očuvana. Ali nemojte uzeti te detalje za sigurno. Morate ispitati svoj izvor i dobiti zadovoljavajući odgovor ili samljeti svoje vlastite (vidi Izvore).

Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da izliječite svoj rak. Dostajat će za prvih 18 dana parazitnog programa.

Postoji još jedan sastojak, ornithine, koji poboljšava ovaj recept. Paraziti stvaraju veliku količinu amonijaka. Amonijak je njihov ekvivalent urina i paraziti ga oslobađaju u našim tijelima u velikim količinama. Amonijak je jako otrovan posebno za mozak. Vjerujem da uzrokuje nesanicu i ostale probleme sa spavanjem noću i nemir preko dana. Uzimajući ornitin prije spavanja osiguravate si miran san. Arginin posjeduje slične efekte redukcije amonijaka, ali mora se uzeti ujutro jer daje budnost i energiju.

Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.

PROCEDURA ZA IZLJEČENJE

Ne ometaju djelovanje drugih lijekova. Nema potrebe prestati uzimati tretman koji vam prepisuje vaš klinički doktor ili alternativni terapeut, ako je nezagađen. (Preko pola lijekova koje sam testirala imaju tragove izopropilnog alkohola, benzena ili drvenog alkohola.)

Kako možete znati da li je lijek kontaminiran sa IPA? Samo Syncrometer metoda opisana kasnije, može testirati IPA u manje od 1 minute. Imate li prijatelja koji boluje od raka, mogli biste postati njegov anđeo naučivši upotrebu ovog uređaja.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 28.03.2008. 10:42h

  Član safirisMerlin7 Toliko mi je zanimljiv ovaj tekst da ću ga morati pročitati par puta...zašto se službena medicina ne pozabavi time ako su učinci toliko djelotvorni ...ono št mene zanima je kolika je cijena, barem po prilici,cjelokupnog tretmana,i preventive i lječenja ...hvala na ovim saznanjima!
 • 28.03.2008. 17:39h

  Član saraMerlin12 I preventiva i liječenje počinju 16-dnevnom terapijom. Kod zdravih osoba se ide na proghram održavanja - prema mojem višegodišnjem iskustvu - dovoljno jednom mjesečno. Kod jako bolesnih osoba nakon početne terapije treba pripravke koristiti jedan dan tjedno. Više informacija i "objašnjenja" na tel 091/165-88-88. Cijene su jako pristupačne.
 • 02.12.2008. 10:21h

  Član shantiMerlin3 Antiparazitni program je obaveza za sve bolesne, a preporuka kao preventiva za zdrave ljude. Povratne informacije koje dobijem od onih koji prođu taj program, ponekad su začuđujuće dobre.
 • 15.01.2009. 08:57h

  Član nioiivoMerlin0 Ne mogu naci objašnjenje o ceralijama, inace sve nađem. Zapela sam jer imam dijete i ne bi mu to htijela davati a ni sebi. Jucer sam izbacila svu kozmetiku iz kuce, osjecala sam se pomalo blesavo. Skoro svi kozmetički preparati sadrže neki propil. Vec prije dvije godine sam prestala koristiti dezodoranse koji imaju aluminij klorid jer sam citala da je taj jako opasan.
 • 15.01.2009. 09:11h

  Član gemini1Merlin2 Nikad nisam imala alergijske reakcije i probleme jer me nitko i ništa nisu uplašili, jedeš, piješ, koristiš sve bez straha i nema problema po intuiciji. Uopće me ne tangiraju napisi. Noli me tangere.
 • 15.01.2009. 09:20h

  Član gemini1Merlin2 Možda to piše cerealije. To su žitarice koliko ja znam. Dinaja sve zna, to bi ona dobro objasnila.
 • 15.01.2009. 12:39h

  Član saraMerlin12 Nioiivo, jučer sam ti u komentaru dala odgovor gdje da nađeš nešto više i konkretnije o ceralijama. Nemoj izbacivati iz kuće svu kozmetiku. Istina je da je prirodno najbolje, ali da nisi pročitala tekst možda ne bi došla u napast da išta baciš. Nekima ništa ne smeta i mogu koristiti sve, a neki su ipak nešto osjtljiviji pa moraju paziti što jedu, što koriste i slično. Ako imaš kakvih pitanja u vezi sa tekstom možeš mi se javiti mailom ili na telefon 091/507-12-66
 • 07.12.2010. 10:24h

  Član feriMerlin0

  feri

  pa puno vjerujem u biljne preparate za lijecenje parazita ja sam imla isto parzite pa sam trosila lijekove 2008 pa su mi rekli da vise nema ali mene strah da je toga jos ostalo i kako doci do lijeka prirode mislim posto sam vani dali to ima da se kupi u apoteci hvala
 • 31.01.2014. 13:20h

  Član barakuda1981Merlin0

  pozdrav!

  Novi sam ovdje  pa prije svega želim vas pozdraviti!

  imam 32 godine od rane mladosti se borim sa alergijom ali nikada u djetinjstvu nisam išao doktoru zbog istih simptoma ,dok 2006g mi u snu nije pozlilo imao sam osječaj da ču umrjrti nisam imao zraka .Ta zima zamene je bila užas od života,

  rinolani ,Hortihosteroidi itd teška upala sinusa  RINITIS

  neznam ni sam šta sve ne  uzastopna gušenja u snu itd..

  mnogo neprospavanih noči i guglanja na internetu naravno ne na hrvatskom, jel u to doba bilo je vrlo malo informacija takvog tipa .Naišao sam na stranice prepune upravo ovih savjeta koje sam i sam počeo koristiti.

  kupo sam čaj od pelina od travara   klinčiče cijele u konzumu,

  list crnog oraha sam čekao malo duže ali sam ga dobavio izvana preko istog travara .

  Naišao sam na informaciju da mi to neče previše pomoči ako ne očistim jetru  tako da sam se i na to odlučio pa šta bude neče biti gore nego sada.

  Maslinovo ulje bijelo, gorka sol  , sok od dva grejpa ništa pre skupo jeftinije od svih čajeva skupa. 

  Napravio sam si pripravak i dva dana ga pio ,poslje toga sam 40 dana koristio  mješavinu čajeva te nakon toga čisto preventivno  svaki dan sljedeče 2 godine pio dva deci pelina bez dodatka šečera.

  simptomi su nestali  nisam se gušio disao sam punim plučima, izgubio sam 12 kila jel je jetra napokon radila kako treba. Večina tegoba koja me mučila uz alergiju nestala je !!!

  Sada se nisam več dvije godine čistio i koristio majku prirodu i vratili su se simptomi, koliko god pazio na čistoču hrane i svoga okoliša. Iz svog iskustva  mogu reči da je ova metoda 100% učinkovita

  A svima koji u kuči imaju životinje ako volite sami sebe i život vaših bližnjih izbacite ih iz kuče, jel su oni jedni od glavnih uzročnika raznih bolesti, NIJE ISTINITA UZREČICA ONAJ KOJI NEVOLI ŽIVOTINJE NEVOLI NI LJUDE !!!! Več glasi ljudi se vole životinje simpatiziraju i imaju svoje mjesto u dvorištu!!!!!!!!!!!

 • 26.02.2015. 16:09h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  "Smjesta će sotona napustiti tvoje tijelo, jer već tri dana on gladuje i ne nalazi hrane u tebi. Izaći će iz tebe da bi zadovoljio glad vrelim mlijekom koje isparava - jer je to hrana kojoj je naklonjen. Osjetiti će njen miris i neće biti u stanju da odoli glsdi koja ga već tri dana muči. Ali Sin Čovječji če uništiti njegovo tijelo, da više nikog neće moći mučiti."

  Tada tijelp bolesnika zahvati groznica i pripade ga muka kao da će povraćati.

 • 26.02.2015. 16:25h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Uništavanje parazita na Isusov način:

   

  ...Smjesta će sotona napustiti tvoje tijelo, jer već tri dana on gladuje i ne nalazi hrane u tebi. Izaći će iz tebe da bi zadovoljio glad vrelim mlijekom koje isparava - jer je to hrana kojoj je naklonjen. Osjetiti će njen miris i neće biti u stanju da odoli glsdi koja ga već tri dana muči. Ali Sin Čovječji če uništiti njegovo tijelo, da više nikog neće moći mučiti."

  Tada tijelo bolesnika zahvati groznica i pripade ga muka kao da će povraćati - ali ne mogaše. I borio se za zrak jer nemaše daha. I klonuo je bez svijesti Isusu na skute.

  "Sada je Sotona stvarno napustio njegovo tijelo, i pogledajte ga". I Isus pokaza na otvorena usta bolesnika.

  I tada svi oni zapanjeni i užasnuti vidješe kako Sotona izlazi iz njegovih usta u obliku gnjusnog crva, pravo prema mlijeku koje isparava. Tada Isus uze u ruke dva oštra kamena i smrska glavu Sotone - a zatim izvuče iz bolesnika čitavo tijelo monstruma, koje bijaše gotovo jednake dužine kao i čovjek. Kada je gnjusno čudovište izašlo iz bolesnikovog grla, dah mu se odjednom povrati i svi bolovi prestadoše.. A drugi sa užasom posmatrahu gnjusno Sotonino tijelo.

  "Vidite kakvu odvratnu zvijer nosite u sebi i hranite tokom dugih godina. Izvukao sam ga iz vas i ubio da vas više nikada ne uzmogne mučiti." Zahvalite Bogu jer vas njegovi anđeli oslobodiše i ne griješite više da se Sotona ne povrati.Neka vaše tijelo od sad bude posvećen vašem Bogu."...

  Evanđelje mira Isusa Krista

SADRŽAJ UPISAO

Član saraMerlin12 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana sara dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Želim dobar dan - svima radostan

  25.07.2020. 13:07h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče...

  24.07.2020. 22:09h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA - ZAPPER