Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

427

PUTA

OD 14.01.2018.

Zemljotresi-Zašto se Zemlja trese

Zemljotresi-Zašto se Zemlja trese
Najveći dio vas je sasvim svjestan da ovog trenutka vaš planet trpi mnoge promjene. I još jednom želimo podvući osnovni razlog: ponovno vam kažemo da ove metastaze ne samo da su prikladne, već su potrebna sredstva koja omogućavaju Zemlji i ljudskom rodu da napuste staru i da uđu u novu energiju. Ovi zemljotresi su projektirani da očiste, pročiste i uzdignu vibracije planeta kao što su to i drugi zemaljski dinamični događaji koji su tako često pogrešno shvaćeni. Tako, tražimo od vas da prepoznate da je u tijeku rastuća aktivnost zemljotresa, cunamija, globalnog zatopljenja i super uragana. Ne treba ih se bojati niti trebaju biti zaustavljeni.

 

Metatron – Zemljotresi (veljaca 2011.)

08.30.11

Arhanđeo Metatron Channeling: James Tipton (Tyberonn)
Veljača 2011

Zemljotresi – Zašto se Zemlja trese

Pozdrav, Voljeni! Ja sam Metatron, Gospodar Svjetlosti i želimo vam dobrodošlicu u ovom trenutku SADAŠNJOSTI, dok okružujem svakog od vas Nebeskom Svjetlošću.
Jedan najnoviji val zemljotresa je razdrmao vaš planet u posljednjih sedam dana. Gubitak ljudskih života se dogodio na Novom Zelandu. Razumijemo duboku traumu i bol Novog Zelanda, isto kao veliku patnju i žalost koja prati sva takva katastrofalna događanja, kao što je to bilo u zemljotresima na Haitiju i Čileu i u cunamiju u Indoneziji. Biti čovjek u ovom periodu promjena na Zemlji je mnogima veoma teško, i molimo sve od vas da upute svoje molitve onima koji proživljavaju srce-parajući gubitak. Mi iz anđeoske oblasti smo sa vama.
Iako je bio jedan veliki gubitak u ljudskim životima i razaranja područja i objekata blizu Christchurcha, ove potrese ne treba smatrati karmom ili kaznom i najmanje nečim drugim negativnim.
Majstori, kažemo vam da ovo što se događa moralo se dogoditi. To je jedno potrebno prestrojavanje.
Na Novom Zelandu, slijedećih mjeseci će biti novih potresa, neki snažniji po skali Richter, ali ta podrhtavanja neće dovesti do jednakih razaranja koja su se dogodila prvi put. Zemlja se pomjera, jer putuje u novu energiju.
Najdraži, osjećamo vašu bol za ove gubitke i veoma vas cijenimo jer održavate energiju promjena u svim teškoćama koje podnosite. Zaista razumijemo tugu oblasti dualiteta. Okružujemo vas ljubavlju u vrijeme ovih trenutaka tranzicije.
Reći ćemo vam da, iako teški, ti događaju sjedinjuju osobe i izvlače van najbolje od čovječanstva, dovodeći do toga da ljudi pomažu jedni druge. Zato vas molimo da nam dozvolite da vas obavijestimo o tome što se događa bilo s linearne perspektive bilo iz jedne više dimenzionalne perspektive. Govorimo o tome zašto se Zemlja trese.
Ovi zemljotresi se događaju najviše u zonama tektonskih pukotina, ali i u ključnim zonama koje su glavne točke rešetke za novu Zemlju, i u slučaju Novog Zelanda, a posebno u Christchurchu su oba ova slučaja. Istog dana su bili zemljotresi na cijelom planetu: u Novom Zelandu, u Kolumbiji, Angoli, Egiptu, Islandu i Čileu… svi u skali od 4,0 – 5,3. Nijedan od ovih nije prouzročio gubitak ljudskih života, ali brojni scenariji podrhtavanja i udara su bili zaista dokaz planetarnih promjena koje se sada događaju i ustvari ubrzavaju. Kažemo vam da mjesta koja godinama nisu imala zemljotrese, čak i tisućama godina, ubrzo će podrhtavati, uključujući obje Amerike, Afriku, Aziju, Europu, Ujedinjeno Kraljevstvo i Australiju.
Najveći dio vas je sasvim svjestan da ovog trenutka vaš planet trpi mnoge promjene. I još jednom želimo podvući osnovni razlog: ponovno vam kažemo da ove metastaze ne samo da su prikladne, već su potrebna sredstva koja omogućavaju Zemlji i ljudskom rodu da napuste staru i da uđu u novu energiju. Ovi zemljotresi su projektirani da očiste, pročiste i uzdignu vibracije planeta kao što su to i drugi zemaljski dinamični događaji koji su tako često pogrešno shvaćeni. Tako, tražimo od vas da prepoznate da je u tijeku rastuća aktivnost zemljotresa, cunamija, globalnog zatopljenja i super uragana. Ne treba ih se bojati niti trebaju biti zaustavljeni.
Čišćenja zemljotresima i sličnim utiču na svjesna polja energije živuće Zemlje, otpuštajući, pre-šifrirajući i prestrojavajući sve što je dotiče. Na taj način jedna nova svijest, jedna Nova Zemlja počinje da se kreće naprijed.
Još uvijek strah ustrajava i to je prirodno i sasvim razumljivo. Čak i oni od vas u takozvanim sigurnim zonama koje nisu direktno pogođene, nesvjesno su potpuno svjesni prethodnih globalnih kataklizmi koje su poplavile Atlantidu, Lemuriju i druge. Četiri puta, Najdraži, ljudska egzistencija na planetu je bila praktično eliminirana. Zato razumijemo zašto se bojite da će zemljotresi, globalno zatopljenje, vulkanske erupcije, oluje i potencijalno pomicanje magnetnih polova opet stvoriti novo „ponovno pokretanje“ koje će izbrisati život takav kakvog ga vi poznate. Ponovno pokretanje će biti, zapravo, ali vam kažemo da će za sada biti jedno postupno pomicanje, koje će na neki način ovisiti od reakcije mase čovječanstva. I pored dramatične teatralnosti vaših vijesti i filmova, 2012 neće biti Globalno Uništenje. Prije Skladnog Približavanja od prije 34 godine, zaista bi se to dogodilo, ali vi ste to promijenili. Kryon, Majstor Magneta, prije više od jedne decenije vam je govorio o promjenama određenim Harmoničnim Približavanjem, kako se čovječanstvo susrelo s dimenzijom Svjetla i napisao je scenarij kako će se dogoditi Uzašašće.
Tako vam kažemo da strahovi o naginjanju osovine i premještanju magnetnih polova koji su dramatično prikazivani u sredstvima informiranja i u filmovima neće se dogoditi. Taj strah se može napustiti. Osovina planeta se neće nagnuti na uništavajući način kako ste se bojali, nijedan uništavajući meteor neće spasti na Zemlju, niti će se magnetni polovi pomaknuti u 2012.
Ponovno vam kažemo da su, ustvari, mjere i izbor ljudskih bića odredili da NEĆE biti velike globalne kataklizme, masovnog uništenja na svjetskoj areni. Umjesto toga operacije čišćenja će se događati po manjim lokaliziranim scenarijima i čovječanstvo će sada uistinu napredovati prema višem nivou.
Ne radite greške, Najdraži, promjene koje će dozvoliti čišćenje će se nastaviti i to se mora učiniti. I ako bi mase bile propisno poučene i imale otvoren stav i viziju višeg dobra, neophodne promjene bi mogle biti provedene lakše i prije, umjesto kasnije.
Međutim, mnogi među ljudima su oni koji žele „spasiti planet“, prema vašim terminima. Mnogi od vas još ne shvaćaju da su promjene potrebne, i u stvari planet ne ovisi o ljudskom spasenju.
Onda, kako se ovim upravlja? Bilo bi prikladnije ako bi poravnavanje sa svjesnom Zemljom moglo biti optimalno i usklađenije. Prednost je što vi počinjete da uspostavljate stvarniji funkcionalni dijalog između Zemlje i čovječanstva. Oni od vas koji su proveli čitave živote kao Čuvari Zemlje, autohtoni, Druidi, Atla-Ra sada su ovdje posebno zato da održavaju energiju ovih dijaloga, koji se sada lakše događaju. Evo zašto ste privlačeni prema čvorovima moći, točkama stvaranja vrtloga-portala i pre-kodiranje Solarnog Diska.
Poteškoće s mnogim drugima koji imaju dobre namjere su te što oni nisu usklađeni iznutra, nemaju dovoljno visoki kvocijent svjetla da prihvate istinsku prirodu stvarnosti. I tako ove mase, dok žele da pomognu, ustvari ne znaju kako. Misle da je ispravno preduhitriti promjenu i premjestiti ju drugdje; bolje tamo nego ovamo, razumijete? Ne razumiju svi oni koji žele pomoći najveće dobro, višu svrhu ovih događaja koje zovete super uragani, vulkanske erupcije, zemljotresi i cunamiji.
Tako, veći dio jednostavno reagira sa strahom na ove događaje, i želi biti oslobođen iščekivanja. Izbjeći strah nije isto kao razumjeti strah i zato ih mase čovječanstva transmutiraju i ustvari ih ponovno stvaraju. Otopiti i rastjerati događaje promjena nisu nužno korisne ni za Zemlju niti za čovječanstvo. Teškoće s onima koji žele pomoći su da vjeruju da znaju više i da su „akademskiji“ po njihovom shvaćanju. Međutim, oni izostavljaju božansko, izostavljaju integritet onoga što se zove duh, metafizika. Ne razumiju niti vide savršenstvo u onome što se događa, jer je jako teško onome koji ne razumije da je sve u savršenstvu, da je sve u potpunom redu, dakle, u suštini, oni ne dodaju mast škripućem kotaču, već nastoje da spriječe okretanje zupčanika koji postaju još krući i blokiraniji, i tako evolucija postaje teža, vidite? Uvijek je strah najveći krivac.
Rekli smo vam da je glavni uzrok globalnog zagrijavanja povećanje brzine zemljine unutarnje rastopljene jezgre (željezo-nikal). Ubrzana rotacija povećava unutarnju i vanjsku masu jezgre. Stvorena toplina ima snažan učinak na plašt, i utječe na odnos aksijalne rotacije. Sam mehanizam ovih promjena rotacije povećava slijed linearnog vremena na vašem planetu. Ekspandirana masa unutrašnje jezgre uzastopce povećava ispuštanje aniona koje nazivate Schumannova Rezonancija, aksijalna inklinacija, i ustvari i polaritet planeta.
U sadašnjem stanju ovo podešavanje nije završeno. I kao posljedica toga je nesklad u centru planeta, u samoj jezgri. Ovaj nesklad je prouzročen nestabilnošću stvorenom gore navedenim povećanjem rotacije; o tome kako jezgra rotira bilo u smjeru kazaljki na satu bilo u suprotnom smjeru.
I tako bi onda trebala biti i ravnoteža na zemlji. Inače, bez ove ravnoteže Zemlja se zaista ne može pomaknuti ka svojim višim oktavama kao potrebna priprema za dostizanje viših dimenzija. Istinit i ironičan je paradoks da, najveća nepoznata stvarnost masama ljudskog roda je ta da bi bez ove ravnoteže elektromagnetizma bilo još više promjena na zemlji.
Prvo bi bio zemljotres, pa onda uragan i tornado da uravnoteže, vidite? Zatim još jedan zemljotres, zatim uragan i tornado koji stvaraju model po vlastitom nahođenju, koji ne bi bio od nikakve pomoći. Ovako, dakle, ima jedna prethodna energija za to kako se elektromagnetizam kreće po planetu, kružeći u sistemu rešetke i prožimajući potom Zemlju i također uravnotežujući je iznutra. Nije stvar u potrebi da se izbjegnu promjene Zemlje, već da se uspostavi ravnoteža gdje je ravnoteža prikladna. Neuravnoteženost, ako nije ispravljena, garantiramo vam, dovela bi do kataklizme na makro skali. Bolje je onda da se ostvaruju mikro događaji da bi doveli do ravnoteže i radeći tako onemogućili makro događaje, shvatite.
Općenito, bilo je izbacivanja koronalne mase, solarnih oluja koje stvaraju, takozvani, solarni vjetrovi koji su sve veći, neki najveći do sad registrirani. Sada vas pitamo koja je uloga solarnih vjetrova ili izbacivanja koronalne mase na uzašašće planeta? Kažemo vam da ovi mijenjaju vibraciju koja se tiče Zemlje. Mijenjaju frekvencije u kojima umovi ljudskih bića djeluju. Osiguravaju sučelje za viši dimenzionalni pristup.
I tako vam pričamo zbog čega su podrhtavanja na Zemlji, govorili smo prije o tome zašto je Zemlja izabrala da se trese. Najdraži, to je za Uzašašće, Uzašašće koje ste vi kreirali. Zato shvatite, Ljudi, da zemljotresi i uragani pružaju kasnije čišćenje i ublažavaju i osvjetljavaju vaše čvorove moći i planetarne meridijane. Podrhtavanje nije nikakva kazna, već prije jedno lijepo re-kalibriranje, kao ublažavanje njihala dualnosti i ekspanzije prema višoj dimenziji.
I tako oni od vas koji imaju povišeni kvocijent svjetla trebali bi biti svjesni „zašto“ o tome što se događa i zapravo o vašim višim aspektima radosnog čovječanstva za promociju Zemlje. Ovisi o vama da li ćete reagirati na ovo s malom ili velikom odlučnosti sa strahom ili s jednim kalibriranjem restrukturacije u linearnosti.
Zemlja je jedna snažna prisutnost. Zemlja ne može biti uništena. Dali prihvaćate ili ne, ništa ne može biti uzeto zemlji ako to Zemlja ne dozvoli. Čovjek ne može uništiti Zemlju, samo svoju sposobnost da živi na njoj. Zemlja kao jedna svjetleća kugla lave bila je svjesna kao što je i sada. Promjene koje dolaze su prihvaćene od Gaje (Zemlja op.p.), Više Svijesti ljudskog roda i na jednom višem nivou su djelotvorno usklađeni senzibilnošću zemlje,sunca i Njega kog nazivate Bog Stvoritelj. Znajte da je sve u savršenom skladu.
I tako, Najdraži, prije nego što završimo ovu poruku, kažemo vam da postoji jedan još veći život koji se odvija oko i iznad vas, iznad svete Zemlje, iznad Zemlje koja se mijenja. Ove energije sada utječu na vaše polje svjesnosti. To je svjetlo suptilne prirode. Nije svjetlo očekivanja, jer ne posjeduje logiku, već je svjetlo udobnosti, blagostanja, i donosi uistinu energiju iz „kuće“ anđeoskog područja.
Reći ćemo vam, na ovom posebnom planetu dualnosti, ova voljena i sveta Zemlja, svi oni koji se otvaraju i dozvoljavaju ovom nebeskom Svjetlu da uđe u njihovu sferu utjecaja, njihovo polje svijesti, odmah će se naći blagoslovljeni u duhu i obasjani božanskom vedrinom. Ova je energija tiha, pomirljiva, i spaja svakog od vas sa vašom božanstvenošću, sa vašom istinskim nebeskim domom. Dostupna je svima onima koji se otvaraju i odmah je takva. Ovo svjetlo, ova energija uključuje i stvara jedno mjesto ozdravljenja i blagostanja. Ljudska bića na putu još uvijek ne traže da uključe blagostanje u svoju potragu razumijevanja, ali svi vi biste trebali, ukoliko je ovo jedan poklon istini i svi dijelovi bića vašeg trojstva to zahtijevaju, jer vremena se mijenjaju i mi smo svi sa vama, uvijek tu da vam osiguramo da sve ide dobro, čak i u teškim trenucima.

Ja sam Metatron i dijelim sa vama ove svete Istine. I kažemo vam da svako od vas je Voljen. Niste sami.
…I tako jest.

Preveo: Fredi
Izvor: Lightworker.it

izvor: civilizacija svjetlosti

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Istina je izdaja u carstvu laži Intervju sa princezom Sharulom Dux