Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

520

PUTA

OD 14.01.2018.

Iscjeljivanje od strane Anđela Ljubavi

Iscjeljivanje od strane Anđela Ljubavi
Mi, Anđeli ljubavi želimo ponuditi zazive ozdravljenja koja omogućavaju prizivanje energije ljubavi koja djeluje kao pročišćavajuća vibracija kroz cijelo biće i životnu stvarnost. Ovaj zaziv može se čitati naglas tijekom meditativnoog stanja uma ako želite i više puta dnevno. To je alat za pomoć vašem ozdravljenju i aktivaciju ljubavi unutar vašeg bića.

Iscjeljivanje od strane Anđela Ljubavi

“…Dopustite da sve što vas pritišće svojom težinom odleti van vašeg područja. Neka sav strah i sumnje napuste vaše tijelo. Otpustite ponos i taštinu i predrasude. Mi ćemo vas odvesti sa sobom na više razine, maknut ćemo kamenje iz vašeg srca, iscijelit ćemo sve što preostane snagom naše Ljubavi. Ovdje smo kao vaša braća i dobrovoljno smo pristali podijeliti s vama našu Ljubav i razumijevanje. Ovdje smo u velikom broju, kao Legija Svjetla, da se tako izrazim. Ovdje smo da bismo vas uzdigli na više razine postojanja. Dopustite da vam olakšamo teret i da sjedinimo našu Ljubav s vašom. Rad s vama će biti jedinstven poduhvat za uzdizanje vaše duše…” - Laura Tyco – 2. studenog 2011 – Arkanđel Mihael

Kako uspješno učiniti to što predlaže Arh. Mihael ?

Nadovezujući se na spomenuti članak, nudimo predivan Zaziv Anđelima Ljubavi kojim se može čudesno oživjeti sebe i pomoći majci Zemlji i cijelom Čovječanstvu.

Iscjeljivanje od strane Anđela Ljubavi

Kanalizirano kroz Natalie Glasson- 25/10/2010, www.omna.org

Mi, Anđeli ljubavi, snažno vas grlimo u čistoj prisutnosti čiji smo kanal, direktno iz Anđeoskog Kraljevstva i duše moćnog Stvaratelja. Biti, prihvatiti i dijeliti ljubav, je naša svrha i misija kao božanskih bića Svjetla. Za nas nema veće svrhe, SVE za ljubav jest, i treba biti bit svega. Mi smo ovdje da dijelimo ljubav; to je naša glavna svrha kao Anđeoskih bića. Naša je svrha učiti i podsjetiti duše kako BITI ljubav, razumjeti energiju ljubavi, utjeloviti energiju ljubavi i biti voljen kroz njezina djela. Također, asistiramo ljudima da budu voljeni u svim njihovim međuljudskim odnosima, da uče pozitivne utjecaje ljubavi i njene njegujuće sposobnosti.

U suštini, možemo vam pomagati u razumijevanju i prihvaćanju ljubavi u vašim fizičkim i duhovnim poukama, spajajući ih zajedno u potpuno postojanje ljubavi. Vođeni smo od Stvoritelja da pomažemo čovječanstvu u ostvarivanju čiste bezuvjetne ljubavi, uz razumijevanje da to nije samo osjećaj ili misao, nego sveta energija koja s lakoćom vječno teće kroz i oko vašeg bića. Ljubav je svijest, vibracija i energija koja prirodno postoji u vama jer ste vi Stvoritelj i stoga držite sve iste karakteristike i vrijednosti Stvoritelja.

Zahvaljujući energiji ljubavi, držeći istinu i pravu bit Stvoriteljeve duše, njena je velika sposobnost pročistiti stagnirajuće i negativne (niskih vibracija, n.a) energije, omogućavajući da ljubav bude duboko iscjeljujuća i transformirajuća energija. Kada sebi dopustite prihvatiti našu i Stvoriteljevu ljubav, vi zapravo dopuštate vašem srcu i duši da se otvori, to je iznimno snažno, kao kad se počinju rađati prirodne, čiste i mudre energije i svijest vaše biti i duše. Prihvaćanje ljubavi otvara vaše srce i omogućuje ljubavi da se u vama pokrene.

Ta ljubav teče kroz vaše biće usidravajući vas u svjetlosti i ljubavi, dok se stapa s ljubavlju koja vam je usmjerena. Rezultat je božanski predivan osjećaj biti voljen i postojati kao ljubav kao i novo pronađena otvorenost i povjerenje izražavanja ljubavi. Mnogi vjeruju da kada prime iscjeljenje ili energiju ljubavi, da je ta energija ljubavi jednostavno usidrena u njihovu vibraciju, stvarajući čisteći i obnavljajući proces, ali to je aktivacija koja nastaje duboko unutar duše osobe koja omogućuje manifestiranje najveće transformacije.

Neki ljudi nisu u stanju prihvatiti ljubav Stvoritelja, jer se ne osjećaju vrijedni te ljubavi, ali teže od toga je prihvatiti ljubav ako prvo ne vjerujete u ljubav i u izražavanje ljubavi koja je prirodno u vašoj duši. Kada ste ljubav, vi ćete privlačiti ljubav, kada ste koncentrirani na postojanje kao ljubav, vi ćete osjetiti stalan protok viših vibracija ljubavi otvarajući vaš energetski sustav prema vašem postojanju. Ako je vaše srce zatvoreno za ljubav, tada će ljubav stvoriti malo iscjeljenje unutar vašeg bića, jer vi zapravo odbijate od sebe Stvoriteljevu ljubav i poričete sebe kao ljubav Stvoritelja.

Važno je shvatiti snagu i pozitivni iscjeljujući utjecaj koje ljubav ima. Dopuštajući ljubavi da teće u, i kroz vaše biće, pomagati će vam da budete uravnoteženi i usredotočeni kroz vrijeme promjene, osigurati da dobijete podršku i vibracije koji su potrebni, dopuštajući promjenama koje su potrebne da se dogode za pomoć ostvarivanju vašeg duhovnog rasta.

Mi, Anđeli ljubavi želimo ponuditi zazive ozdravljenja koja omogućavaju prizivanje energije ljubavi koja djeluje kao pročišćavajuća vibracija kroz cijelo biće i životnu stvarnost. Ovaj zaziv može se čitati naglas tijekom meditativnoog stanja uma ako želite i više puta dnevno. To je alat za pomoć vašem ozdravljenju i aktivaciju ljubavi unutar vašeg bića.

Zazivi Anđelima Ljubavi

 • Voljeni Anđeli Ljubavi, okružite me sada i napravite oko mene štit čiste svjetlosti ljubavi koja me grli nježno i lagano.
 • Neka me vaša ljubav potpuno ispuni, kupajući me u najsvetijim vibracijama Anđeoske i Stvoriteljeve ljubavi.
 • Dozvolite, da me vaša ljubav podržava i štiti sada i uvijek u mojoj realnosti, ostajući sa mnom vječno.
 • Molim vas da se Vaše božanske energije ljubavi, usidre duboko u moje fizičko tijelo, u svaku stanicu, kosti, mišiće i živce, u moju krv i kožu.
 • Neka vaša ljubav bude prisutna u svakom aspektu mojeg fizičkog tijela, vibrirajući kao energija, zvuk i osjećaj ljubavi.
 • Kao što vaša ljubav stalno teče u moje biće, ja odabirem da se Božanska ljubav duboko usidri u moje auričko polje i postane potpuno i sasvim prisutna u mojem eteričnom, emocionalnom, mentalnom i duhovno tijelu.
 • Sa prisutnošću Božanske ljubavi u mojem cijelom biću, sve negativne energije, začepljenja, ograničenja, strahovi i sumnje, apsolutno i potpuno nestaju, a ja postojim kao najviša vibracija ljubavi koja je najprikladnija za mene SADA.
 • Pomognite mi da mislim kao ljubav !
 • Pomognite mi da djelujem kao ljubav !
 • Pomognite mi da postojim kao ljubav !
 • Pomognite mi da potpuno utjelovljujem ljubav !
 • Ja jesam cjelina Stvoriteljeve ljubavi !
 • Molim Vas, dopustite da transformacija počne unutar mene i da bude dovršena s lakoćom, tako da mogu postojati kao čisti svjetionik ljubavi na Zemlji.
 • Ja sada tražim Anđele Ljubavi da sa energijama ljubavi otvore moje kanale tako da s lakoćom mogu izražavati ljubav.
 • Neka prirodna energija ljubavi aktivirana iz moje duše, sjaji jasno i sjajno u moju okolinu, stalno stvarajući jezgroviti stup ljubavi, unutar mojeg bića.
 • Molim vas, uskladite moje trenutne osobnosti i percepcije sebe sa mojim Božanskim jastvom tako da mogu postojati kao moja istina.
 • Neka ljubav unutar mene bude usklađena sa dušom Stvoritelja, stalno zračeći iz mog bića i vodeći me naprijed, kao što moji kanali izražavaju ljubav, snažno otvarajući moju dobrobit, zdravlje i vitalnost, poboljšavajući promjenu u savršenstvo Stvoritelja.
 • Snagom ljubavi, svi financijski strahovi, blokade, problemi i ograničenja se rastapaju, pomažući mi u otvaranju prema obilju bogatstva Stvoriteljeve energije, usidravajući je u moju stvarnost.
 • Neka sva bol i patnja unutar mojeg tijela i uma sada budu rastopljeni i neka ljubav iscijeli bol i patnju čovječanstva.
 • Moja najdublja želja jest da cijelo čovječanstvo i ja postojimo kao ljubav i potpuno doživljavamo ljubav Stvoritelja.
 • Sasvim vjerujem da se to SAD lako ostvaruje i da vibracije ljubavi zrače iz Zemlje sada, obavijajući je potpuno.
 • Neka svi moji duhovni i fizički odnosi budu ispunjeni ljubavlju, neka ljubav iscjeljuje i veže duše Stvoritelja širom svijeta u ljubavi i miru.
 • Ljubav je sada zamijenila strah, ljubav je jedina istina u mome umu i svijesti čovječanstva.
 • Zemlja je ujedinjena u ljubavi, ja jesam podržavan / a ljubavlju Stvoritelja i dušama čovječanstva, te šaljem ljubav čovječanstvu i mojem vječnom jedinstvu sa Stvoriteljem.
 • Moja najveća želja jest da čovječanstvo može vidjeti svrhu, istinu i slobodu koje ljubav nudi kad su Stvoritelj i ljubav njihovih duša, vezani kao Jedan.
 • Anđeli ljubavi, pokažite mi molim vas, kako me ljubav osnažuje, tako da mogu slobodno svima dijeliti moje svete iscijeljujuće energije kroz moje otvoreno srce i dušu.
 • Pokažite mi kako živjeti život ljubavi i omogućite mi da sada napravim potrebne promjene.
 • Ja jesam ljubav i prihvaćam da sam čista vibracija Stvoriteljeve ljubavi !
 • Dopustite da prisutnost ljubavi donese pozitivne promjene mojem biću i životu kao i stvarnosti čovječanstva.
 • Ja SADA šaljem ovu molitvu, fokus i koncentraciju do samog srca Stvoritelja. (vizualiziraj-svjedoči kako se to sada događa).
 • Anđeli Ljubavi, molim Vas, obuhvatite me sada vašom ljubavi.
 • Hvala vam ! (osjećaj zahvalnosti u srcu)
 • Neka tako bude sada ! ( 3x )

Prijevod i adaptacija: Damirian, 3.11.2011.

PDF verzija za ispis na vaše računalo: Andjeli ljubavi

Tags: Duhovnost, Molitve, Unutarnja promjena

This entry was posted on petak, studeni 4th, 2011 at 1:00 prijepodne and is filed under Razno. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

IZVOR :CIVILIZACIJA SVJETLOSTI

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  24.02.2020. 19:49h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Arkanđel Mihael 2.11.2011. POZIV na su-DJELOVANJE povodom 11.11.11.