Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

384

PUTA

OD 14.01.2018.

MIT O ISUSU - NASTAVAK

MIT O ISUSU - NASTAVAK

Kako Energija prati misao
Ova Svjesnost ukazuje, da energija koju imamo stvara događaje, a u stvari ona zbog toga i postoji. Ta energija slijedi misao a misao stvara energiju, dakle, štovatelji đavla mogu stvoriti energetsko polje u koje Tamne Sile mogu ući i koristiti energiju tog polja, prema sustavu vjerovanja onih koji vjeruju u ta bića.

Ova Svjesnost ukazuje, da slično mogu i štovatelji svjetlosti, koji također mogu doprinijeti prepoznavanju Tamnih Snaga, ili đavla, i postojanju đavla, i mogu upozoriti da je vrag na zemlji, da može koristiti ljudsku energiju, onih koji su se na njega fokusirali.

Ova Svjesnost ukazuje, da ova akcija također može dati energiju „đavlu“, na ovaj način, u stvari, pomoći i doprinjeti oživljavanju tih pojmova, tako da pojedinac unutar sebe utjelovi slike, koje zapravo samo on vidi.

Ova Svjesnost ukazuje, da je tijekom mračnog doba, u srednjem vijeku, bilo mnogo institucija koje su djelovale javno, u svoje vjerovanje u vraga, da su oni zapravo videći đavla personificirali ga, a isto tako imaju i entiteti koji ekstremno vjeruju u anđele, i koji njih personificiraju. Ovaj način davanja energije duhovima, dopušta ovim duhovima da imaju privremeno ispoljenu energiju u fizičkom planu. To je gorivo nekim prirodnim energijama za fizičko biće, koje se također mogu pretvarati kao subjekti, bilo da su đavli ili bogovi, ovisno o tome koliko se energije daje, odnosno, koja se energija daje.

Ova Svjesnost ukazuje, da riječ "božansko" dolazi od Hindskog izraza "Deva". Taj naziv je u mnogim jezicima, kroz njihove institucije, davao mogućnost među-igre riječi, jer su se kroz različite institucije, kulture i jezik, mogla pokrenuti i usaditi razumijevanju, u tim kulturama, posudivši nekoliko pojmova i riječi od drugih. Ovo obično i jednostavno podrazumijeva većina subjekata, ali iz nekog razloga, osobe ne mogu zamisliti da su njihova božanstva, njihova religija i vjerovanja posuđena od drugih kultura.

Načelo je ostati neznanju
(Kako se koriste hipnotične tehnike)

Ova Svjesnost ukazuje, da ako bi netko imao vremena da napravi komparativne vjerske studije (a tu su i stotine knjiga na tu temu), šokirao bi se od podudaranja i sličnosti između različitih religija. Međutim, većina je jednostavno preuzela vjeru i dogmu, te kroz stalno ponavljanje i ponavljanje primili program. Oni su kroz svoje obrede i vjerske poglede sve druge sotonizirali, ostavši neupućeni ili bolesni, nemajući nikakvo znanje o postojanju, osim ubjeđenja u ispravnost vlastite religije.

 Ova Svjesnost ukazuje, da ne budete mnogo iznenađeni, jer druge religije to isto misle o njima. Ova Svjesnost ukazuje, da je kod neznalica načelo da spriječe osobu da otkrije što je to, jer oni onako hipnotizirani vide samo ono što žele vidjeti.

Ova Svjesnost ukazuje, da su oni kao igračke u rukama hipnotizera, koji drži igračku ili kristalno njihalo, njihajući ga ispred lica i govoreći; 

“U ime ovog božanstva ponovite; jedan dva, i opet, opet iznova, opet, opet, sve više, više i više, ne dajući im da postave bilo kakvo pitanje, u vezi ispravnosti tih božanstva, nego da samo ne smiju gledati na druga božanstva, koja su okolo njih, uz njih, iza njih i da nikada ne slušaju ono što oni govore“.

“Samo slušajte moje riječi, samo slušajte te riječi, to su svete riječi, to su riječi istine. Dovoljno je slušati moj glas, samo čuti moj glas, moj glas je sve što čujete. Pogledajte ovu igračku, pogledajte ovaj kristal - to je jedini pravi put, to je jedina istina vani - sve ostalo je laž“.

Ova Svjesnost ukazuje da je ovo jedna vrsta hipnotičkog programiranja, umetnuta vjerska božanstva kao igračke, ali se zapitajte, čemu služi ovaj sustav, odnosno čemu služe svi takvi sustavi.

Ova Svjesnost ukazuje na to, da možete umetnuti ime Krishne, Allaha, Krista, možete umetnuti ime Muhameda, možete umetnuti bilo koje ime u religijski sustav, i otkriti, da u suštini svi oni koriste iste hipnotičke tehnike, da je um kontroliran putem hipnoze, a samo je pitanje dali ćete potpasti pod taj utjecaj.

[Međutim, ova Svjesnost ukazuje, kada gledate i slušate, ne morate ispravnost toga dovoditi u pitanje, ali poruka koju vam daje ova Svijest je; na duge staze sve preispitajte.]

Zapamtite: Uvijek pitanjima dopustite dvojbe!
Ova Svjesnost ukazuje, ako želite prepoznati istinu ili realitet, potrebno je uvijek da pitate, istražujete, ne prisiljavati se da vjerujute u nešto. Možete prihvatiti nešta djelomično, možete vjerovati u bilo što, ali morate u bilo koje vrijeme imati neke od vaših pitanja, procijeniti koncepte i ideje, koje držite da su jasni, jer to stvara zdrav um koji nije za programiranje, ali koji može procijeniti, studirati i istraživati dokaze. Ova Svijest će vas podsjetiti, um nikada stvarno ne razmišlja, sve dok ga ne upitate što sve zna.

Religija Sumera je dana od strane vanzemaljaca
Ova Svjesnost ukazuje da je kršćanska religija izvedena iz mnogo različitih izvora. Židovska religija je u osnovi njen otac, pa i ako se razvila iz Hebrejskog učenja, ona je prihvatila druge religije, koje su još prije djelovale, čak iz vremena Sumera, velike drevne kulture koja je postojala puno prije Egipta, čak prije i  Židova i zemlje Kaldejske.

Religija Sumera postala je na bazi priče o vanzemaljcima, onih koji su se spustili s neba, i pravila koja su nametnuta ljudskom stvaranju, jer su ovi vanzemaljci bile uključeni u genetske eksperimente, stvarajući kromanjonce.

Ova Svjesnost ukazuje, da su ti spisi bili sačuvani kroz nekoliko uzastopnih kultura: Babilon, Kaldejce i Akadiju, i na kraju, mnogi od ovih drevnih spisa bili su povezani s Grcima, Hebrejima, pa čak i Egipćanima i postali dijelom drevne legende i mitologije koje se sada zove religija.

Pročitajte Bramlijevu knjigu „Gods of Eden“ – „Bogovi iz Raja“ za informacije o Tajnim školama.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako želite saznati o organizaciji, takozvanim tajnim zavjerama i školi, ova Svijest preporučuje knjigu Bramlija „Bogovi iz Raja“, koja opisuje tajna društva osnovana od strane vanzemaljaca, popunjena svećenicima, koji su tu bili vodiči i služili kao pomoć da zatupe masama misli. Kultura tih drevnih civilizacija je dobro opisana u ovoj knjizi, te ista ima svoje mjesto, jer čitajući ovu knjigu postoji mogućnost lakšeg razumjevanja nekih stvari.

ET na Zemlji i svećenstvo prethodnica su tajnim društvima
Međutim, ova Svjesnost ukratko ukazuje, tajna društva, svećenstvo i vanzemaljci dizajnirali su koncept, kako stoljećima kontrolirati i manipulirati društvo kroz religiju i obrede. Isti su razvili, bez većih pomjeranja, subjekte u društvu u kome se predviđalo i tražilo da se vanzemaljci promovišu na ovom fizičkom planu.

Smisao hebrejskog „Yod On Vau Heh Hin“
Ova Svjesnost ukazuje, da se ime Isusa na hebrejskom pisalo; Yod On Vau Heh Shin. Ime Jehove Yod On Vau Heh. "Cjevanica", dodajući da Isus predstavlja element Akasha. Yod On i Vau Heh, je pisano s obje strane, a Shin predstavlja vatru, zrak, vodu i zemlju, s time, Yod On Vau Heh Shin predstavlja peti element ili da je od Akasha - Božanski Duh.

Ova Svjesnost ukazuje, ako želite znati, Shin ili Akasha predstavljaju; savjest, znanje, kozmičku Svijest, jer imaju svojstvo božanskog Stvoritelja.

Naravno, ova Svjesnost ukazuje, da je ovaj simbolizam, kao takav, napisan od strane svećenika u starim školama, utjelovljen u bića, kako u ljudima i pojedincima, tako i u povijest kršćanstva, okupljajući oko toga sve institucije i stvarajući njihov karakter, a čitavo vrijeme provlačeći priču o njihovoj ljubavi za čovječanstvo.

Ova Svjesnost ukazuje, da je postojala urota kako bi se promovirala kršćanska crkva, kako bi se prikupio novac za crkvu, i gdje su u nekim slučajevima koristili drugo ime Isusa, ili su masakrirane civilizacije u ime Isusa, optužujući ih da su pogani, a Isus bi samo kao maska sudjelovao u tom, da bi počinitelje mogao poticati na te pokolje.

Izrečena je obmana, da je Biblija "riječ Božja"
Ova Svjesnost ukazuje, da postoji još jedan aspekt prijevare u vezi biblijske priče. Postoje izjave mnogih vjerskih vođe, da je Biblija „Riječ Božja“ i da je Bog napisao Bibliju. Tko je dobro shvatio čitajući Bibliju i to upoređivao s drugim ranijim radovima, mogao je uočiti da je veliki dio Biblije kopiran iz drugih kultura i iz starijih tekstova.

Justinijan je preporučio da se eliminira reinkarnacija
Ova Svjesnost ukazuje na drugo područje, a koje se odnosi na prijevaru, da ima vezu sa djelovanjem Justinijana, koji uklanja reinkarnaciju u Novom zavjetu ali nije izvadio sve, ostavljajući određena područja ili određene fraze, koje jasno ukazuju na reinkarnaciju. To je objašnjeno ranije.

Novi zavjet je napisan u obiteljskoj kući
Ova Svjesnost ukazuje da postoji još jedna pogrešna informacija u Novom zavjetu, koja ima vezu, tko je zapravo napisao knjigu Novog zavjeta.

Ova Svjesnost ukazuje, da je velik dio informacija napisano u obiteljskom apartmanu, gdje su osobe za taj kodirani rad, za to pisanje, primili novac, a te kodirane poruke u Novom Zavjetu se podudaraju s pisanjem nekoliko vama nepoznatih pisaca.

To tajno društvo je stoljećima koristilo te informacije, sa još nekoliko ljudi, a te informacije se još uvijek mogu naći i na raspolaganju su gore spomenutim s obzirom da im je to omogućavalo primat u vladanju.

12.05.2010.

www.joschua.biz

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 02.07.2010. 22:35h

  Član gemini1Merlin2 Istinu i samo istinu! Mora izaći na vidjelo do kraja vremena!
 • 03.07.2010. 08:33h

  Član bglavacMerlin13 Ovo je vrijeme kada će sve istine izaći na vidjelo!
 • 03.07.2010. 08:39h

  Član gemini1Merlin2 Konačno! Zaklela se zemlja raju, da se svake tajne znaju.
 • 04.07.2010. 12:43h

  Član helanaMerlin2 Gemini, moram da kazem sto ja mislim, bez namjere da povrijedim bilo koga. Pitam se, ko moze da vjeruje tim informacijama ljudi koji sebe smatraju tako obucenim i pozvanim da ih u transu primaju iz svemira? Sve ovo nije novo, sve je vec negdje receno, samo je sad skupljeno na jedno mjesto. Ja ne znam ko i zasto ima nesto protiv Isusa? Istina, u redu istina, svako zeli istinu, ali apsolutnu istinu zna samo Bog, a nama je dodjeljena vjera, ovakva ili onakva, jaca ili slabija, bazirana na iskustvima, saznanjima i nasim mogucnostima percepcije, i donosenja zakljucaka, dakle na nasem umu. Vjera je ono sto imamo i sto mozemo da mijenjmo. Putem te vjere Isus vec vise od dvije hiljade godina pomaze ljudima da se bore protiv svega zlog sto se tako lako u covjeku stvara, pomaze im da lakse i srecnije koracaju zemaljskim zivotom, oslobadja ih bola, straha, mrznje, zavisti, osvete i svega drugog sto ga tako cesto pritisce u zivotu i gusi. Pomaze im da saznaju sta je ljubav i da je daju, da razumiju ono drugo stvorenje njima nalik, da spoznaju da su isti, pred Bogom jednako vrijedni i da ne nabrajam dalje... Zahvaljujuci Isusu ovaj svijet je postao mnogo humaniji, mnogo laksi i udobniji za zivljenje. Mnogi mudri ljudi Isusa smatraju duhovnim uciteljem, mudracem, a mnogi vjeruju da je Mesija, Pomazanik, Sin Boziji, onaj koji uzima grijehe svijeta. On pomaze covjeku da oprosti drugom i da oprosti sebi, jer mu je i Bog oprostio. Onaj ko na taj nacim vjeruje u Isusa, sigurno nikada vise nece voljno i svjesno pogrijesiti. Ko moze biti protiv takvog Isusa? Kome smeta? Nastranu oni koji su uzimali Njegovo ime da se okoriste, radi nekih svojih sebicnih intresa i ciljeva, a takvih je mnogo bilo i bice. Ali, to je i proreceno \"nece svi koji mi govore Gospode, Gospode, uci u Carstvo Bozije...\", ili, \"mnogi ce se Njegovim imenom zvati...\" Mnogi su koristili Njegovo ime cineci zlo, ali istina je izasla na vidjelo i uvijek ce izaci, zna se koji su to... Kome smeta Isus, neko drugi hoce da se ga zamijeni, da se zrtvuje za covjeka kao On sto se zrtvovao? Mnogi su umrli i zrtvovali se za pravdu, za dobro i ljubav, ali samo je On koji se zrtvovao radi onih koji nisu bili dobri, koji su bili zli, koji nisu znali sta je ljubav i kojima je prijetila i koje je cekala kazna. Koliko se ljudi promijenilo u trenutku kad su to spoznali i shvatili, postali su olicenje ljubavi, a On je u njima izvrsio tu promjenu. Kome smeta Isus i zasto? Da je Bog htio, vec davno Njegovo se ime ne bi ni spominjalo, niti bi ljudi vjerovali u Njega, a desava se upravo suprotno, sve vise ljudi ga poznaje i vjeruje onako kako On to trazi.

SADRŽAJ UPISAO

Član gemini1Merlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana gemini1 dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro večer. Lp

  26.10.2020. 20:23h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče - svima.

  26.10.2020. 20:10h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala, Edine :) uzvraćam pozdrave :)

  20.10.2020. 11:13h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima. Poseban pozdrav za Sjenu.

  17.10.2020. 22:01h
 • Član iridairida

  ShadowOfSoul, u svakom trenutku možeš sama podignuti bilo koji svoj članak

  15.10.2020. 19:56h
 • Član bglavacbglavac

  Može. Lp

  15.10.2020. 08:21h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  o, pa može li neki moj članak bar 5 minuta biti prvi na naslovnici?? kad god stavim članak, odmah iznad njega zareda bar 5 drugih, a satima znam vidjeti jedan te isti članak na naslovnici? :)

  14.10.2020. 11:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

MIT O ISUSU