Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

377

PUTA

OD 14.01.2018.

MIT O ISUSU

MIT O ISUSU
Od 1963, Cosmic Awareness Communications. (C.A.C.), Kozmička Svijest je uspostavila komunikaciji kroz pažljivo obučen kanal. Informacije sadržane u ovom tekstu, primljene su kroz duboki unutarnji trans i \"prenose\" se preko obučene osobe. (Paul Shockley)

Kako se razvilo kršćanstvo
Ova Svjesnost želi podsjetiti, da je povijest Isusa, prvom pisanom riječju, bila napisana tek 80-ak godina nakon njegovog postojanja u ovoj ravnini, (3D) također vas želimo obavijestiti da je poznata osoba Isus, bio sastavljen iz mnoštva različitih informacija.

Ova Svjesnost ukazuje da u suštini, pod Konstantinom, poimanje katoličke religije ili univerzalne (katolička znači Universal), je službena rimska religija, koja je bila je sastavljena od raznih vjerskih spisa, koji su zajednički uobličili ono što je danas poznato kao kršćanstvo. Mnogi od tih spisa bili su sakupljeni iz različitih izvora, a svi zajedno stavljeni su u jednu knjigu koja se zove Biblija.

Evolucija Biblije
Ova Svjesnost ukazuje da je knjiga napisana od strane Lloyd Grahama prijevara, a takođe i mitovi u Bibliji, da ova knjiga nema porijekla za svoje priče, posebice u Starom zavjetu, u kome su dolovno uzeti, riječ po riječ, ili pojam po pojam, iz najranijih spisi. Na primjer, priča o Noi i njegovih četvero djece, uzeti su iz pisama i ranijih starih zavjetnih priča, kako bi samo bila iskorišena, a imena djece u Starom zavjetu, su identična originalu.

Ova Svjesnost ukazuje, da je priča o Mojsiju ukradena iz Sirijskih mitova i da je veliki broj priča, unutar Starog zavjeta, samo rezultat pokušaja Hebrejskih svećenika da stvore skup mitova i priča, kroz koje bi mogli organizirati svoju vjeru, svoje vlastitu filozofiju i da se u one dane formira više kohezije.

Ova Svjesnost ukazuje da je Graham Loyd kopao dovoljno duboko da pronađe stariju povijest Babilona, koji je bio izvor priče o rajskom vrtu, preko sirijskih i drugih kultura i iz povjesnih arhiva Indije.

Ova Svjesnost ukazuje, da čak i Novi zavjet, njegovi suštinski obrasci, su vezane priče iz ranijih izvora, kao što su Zoroaster, Mitra, Krishna, Buddha, Egipat i druge, u kojima mnoge priče doslovce parafraziraju ranija događanja, a mnoge od tih priča su izravno iz drugih spisa, kao što je priča o Isusu. Priče o Isusu, su priče koje su preuzete iz ranijih tuđih radova.

Ova Svjesnost ukazuje, da je važno da shvatite, da podrijetlo Biblije nije došlo iz pera Boga, nego je došlo iz prethodnih tekstova, iz različitih kultura i naroda, a u to vrijeme, okupljeni Hebrejski svećenici su potencirali ovaj posao. Ova Svjesnost ukazuje da te zemlje, koje su bili oteli, tek kasnije su označili kao Pogane – Filozofija Poganskih Naroda, ali to se dogodilo tek nakon što su ove priče usvojene.

Kako utjecati na simbole subjekata
Ova Svjesnost ukazuje, da je tijekom većeg dijela ovog (prošlog) razdoblja, od 2000 godina - doba Ribe, institucije su više sklone prema otvorenoj i plitkoj interpretaciji priča, umjesto da vide dublje skrivena značenja. Uz izrastanje psihologije, koja ima simbolički značaj, u odnosu na Freuda o stanju sna, gdje on naglašava važnost simbola i njihovu više-značajnost, gdje su i ustanove također počele prepoznavati simbolizam u drugim razinama, koji je do tada bio zanemaren ili posve zaboravljen.

Međutim, ova Svjesnost ukazuje, da je većina naglasaka u prošlosti na tajnim školama i u simbolici, a ne racionalnim porukama.

Ova Svjesnost ukazuje, da rituali koji su uspostavljeni u crkvama, posebice u katoličkoj crkvi, doista su simboli: luk do oltara, te razni rituali koji se održavaju, imaju neke simboličko značenje i simboliku u podsvijesti, koja to bolje razumije od racionalnog uma.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako institucije ne mogu, ne prihvaćaju učenja ili edukaciju o važnosti i značenju simbola, oni postaju žrtve onih koji razumiju moć i kontrolu, i pod kontrolom su putem manipulacija simbolima.
 
Kako je nastao mit o Isusu

Prvo, morate razumjeti da je Isus bio sastavljen od različitih entiteta, a ime je izabrano nekoliko stotina godina kasnije, na skupu velikog vijeća u Nikeji, gdje je Konstantin naredio različitim vjerskim sektama da stvaraju zajedno jednu religiju za Rim, univerzalnu religiju koja će uključivati sve aspekte različitih religija, kako bi je svatko mogao prihvatiti kao svoju.

Utjecaj Apolonija iz Tyana
(Pročitajte od Apolonija iz Tyana - „Krist je Realnost“? Izmišljena priča o Isusu)

Taj entitet Apolonije iz Tyana je središnja figura jednog vjerskog poretka, koji je prevladavao u to vrijeme u Rimu, a njegov život bio podređen vjerovanju Svetoj Rimskoj i katoličkoj verziju kršćanskog epa, koja je postala službena religija Rima, oko 300 AD.

Ova Svjesnost ukazuje da je ta Apolonijeva izgrađena energija, bila energija još nekoliko duhovnih vođa rimskih vjerskih sekti, u čije su priče također bili uključeni, te su duhovne ličnosti i božanstava drugih rimskih vjerskih redova, vjerskih priča ili mitovima, koji su stigli iz drugih kultura, prisvojili i ugradili u novu religijsku kulturu - kršćanstvo

Krišna primjerice, iz Indije je bio jedan od vjerskih kultova grupacija u Rimu, a njegova priča je spojena s onom Apolonija iz Tyana. Priča o Krišni, je priča kako je taj entitet došao na zemlju, rođen od djevice, koji je pokušao spasiti ljude od grijeha i pogrešaka i bio obješen za te svoje napore.

Ova Svjesnost ukazuje da je ova priča ugrađena u priču o Isusu, a priča o Apoloniju je također bila dio ove priče. Tu su i osobe čija je religija bila obožavanje sunca, koje je imalo 12 kuća i znakova, i njegovi štovatelji su imali priču u kojoj je Isus bog sunca, a 12 učenika su odražavali 12 znakova, koje su oni štovali u Rimu. Naravno, to je bila astrološka religija.

Spojene priče u onu poznatu o Isusu
Ova Svjesnost ukazuje, da su različiti vjerski redovi i rimska administracija, formirali zajedničku priču u kojoj je središnji herojski lik bio Sin Božji, imao 12 učenika, rođen od djevice, čije su namjere i cilj bili da spasi čovječanstvo, a zbog njegovih napora, administracija ga ubila i stavila na križ. Da mu je tijelo također imalo određene čudotvornosti, uključujući i njegovu mogućnost da dodirom liječi narod ili nekoga povrati iz mrtvih, da se preseli u stanje tjelesne suspendirane animacije, kao neki od majstora u Indiji, kako je pokazivano nekoliko puta tijekom povijesti.

Katolička crkva je pokušala uništiti Isusa i njegovu obitelj
Dakle, jedan aspekt spoja poznatog kao Isus, preselio se prema zapadu, do Indije i Kašmira, što bi značilo, da je entitet poznat kao Isus, živio do starosti. Drugi aspekt ovog spoja nastavio je prema istoku, zajedno sa Svetom obitelji, u kojoj je, po Mariji, bio rođen kao dijete.

Ova Svjesnost ukazuje da su oni prikazani kao Sveta Obitelj, čime je Katolička crkva činila sve napore da iskorjeni, uništi i ukloni sve tragove i informacije koje okružuju taj entitet. Templari su nasuprot tome, činili sve napore da sakriju, očuvaju i nastave štiti tu lozu, do određene točke, a to je otprilike nekoliko stotina godina kasnije, dalje šireći tu priču, kako su tu Svetu obitelj i potomke Svete obitelji odveli u Novi svijet, kroz „novo-pronađenu-zemlju, koja će se kasnije nazvati Sjedinjene Američke Države.

Ova Svjesnost ukazuje, da su u tom smislu, razne organizacije pridonijele montaži onog poznatog kao Isus, na zapadu, dok su druge ustanove pridonijele toj montaži onog poznatog kao Isus, na istoku.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako bi nastojali razgovarati o Isusu na tradicionalan način, otvorila bi se Pandorina kutija nelogičnosti, dok bi se približavali tražeći istinu o tome, jer je priča o biblijskom Isusu sastavljena od nekoliko različitih entiteta, a ne stvarna priča.

Novi svjetski poredak će također stvoriti mitskog Krista za novu Eru
To stvaranje mita, od strane ljudi iz Rima, koji su se na to usredotočili, isto je kao i danas, gdje se stvaraju napori od strane NWO-a, (Novi Svjetski Poredak), da uspostavi novi vjerski red, jednu svjetsku religiju, koju mogu koristiti svi subjekti kao neku vrstu kompromisa, gdje će se tijekom vremena, entitet poznat kao Krist, u kršćanskoj mitologiji, entitet poznat kao Muhammad u islamskoj, a u istočnjačkoj religiji Buddha, s različitim vjerskim vođama iz različitih svjetskih religija, predstaviti u jednom sklopu kao nova smjesa.

Ako se ovome doda neki poznat kao Antikrist ili Novi Mesija koga tek treba odrediti, onda je sklopljena kockica za djelovanje, za ujedinjenjem svih religija protiv navodnog zla - Antikrista.

Ova Svjesnost ukazuje, da ono što se dogodilo u Rimu bio je politički trud. Konstantin je prikupio energije kontradiktornih religijskih skupina, da bi se zaustavio rat i borba između tih skupina, koje su u Rimu bile podijeljene. Konstantinova akcija je bila u tome da obavijesti vjerske vođe različitih zaraćenih sekti u Rimu, da se zajedno povežu nekoj vrsti vjerske predanosti, vjeri koja bi pravno bila priznata od strane Rima. Ipak, većina njih je učinila velike napore i dala svoj pristanak toj posebnoj vjerskoj dogmi, vrijednostima i predanosti novo-formiranom božanstvu, koje je postalo Sveta Rimokatolička vjera - "katolička" znači "univerzalna". 

Ova Svjesnost ukazuje, da ovom akcijom nisu bili u potpunosti svi zadovoljni. Nitko nije bio potpuno zadovoljan, ali svatko od prisutnih je dodao dio njihove vjere i oni su se mogli tako sigurno osjećati, da će njihova vjera biti sačuvana, pokopavanjem u kršćansku religiju. Ime Isus je bilo izabrano kao ime junaka, odnosno srednje zadovoljenje, jer je ono značilo "ni on, ni ona" - to je bio neutralan pojam.

Raspravljalo se o mnogim imenima, uključujući i Zevsa
Bilo je onih koji je predagali ime Zevsa, ali mnogi su prigovarali, jer je to bio grčki bog, a Rimljani nisu uvažavali grčke bogove. Stoga su nastojali pronaći rimsko ime ili ime koje je neutralno, da ga i Rim može koristiti kao svog vlastog boga. Na kraju se na čelu našlo ime Isusa ili Hesusa, što u „Hebrejskom terminu“ znači; „Ni on, ni Ona“ - neutralno. 

Izvorno ime Krista je Christos - Isus Krist, a Christos znači Prosvijetljeni, ili Isus Predstavljeni, a priznato je i tradicionalno Kristovo tijelo. Grci su imali lik po imenu Krestus Krest, a značenje Krestus je visina ili vrh, a bilo je i nekoliko drugih krista.

Bilo je i mnogo drugih prije Isusa krista
Krist u nekim kulturama ima svoju verziju Krista. U Indiji je poznat kao Krišna. Ova Svjesnost ukazuje da je Krišna indijska verzija samog Krista. Bilo je mnogo krista prije Isusa Krista.

Taj naziv se koristio u dalekoj prošlosti, Atlantidi, te stoga, nije bilo potrebno tražiti novi izraz, nego samo iz duboke prošlosti ovaj povući i složiti ga u novu religiju Rima. Koncept Hesus Krist, Isus Krist je bio rezultat, da ga većina institucija može prihvatiti, jer prema tom pojmu nije bilo nikakve odbojnosti.

Vrijednosni mit je realnost, ali povijesno je neistinit
Mit je apsolutno i potpuno stvaran i istinit, a njegov utjecaj na institucije je apsolutno i potpuno stvaran ali povijesni aspekti su iskrivljeni, tako da kada ljudi govore o Isusu, govore o velu koji ga pokriva. Čak i ta zavjesa koja je napravljena, preuzeli su je drugi, koji su je dvije tisuće godina samo još više zabetonirali, stvarajući tako još jedan, drugi pokrov.

Ova Svjesnost ukazuje, da je naravno postojala osoba čije je ime bilo Hesus i ovaj entitet je došao iz Nazareta, živio na području Nazareta, i zbog toga nije bilo tijela Isusa iz Nazareta, jer je on bio samo jedan od ostalih kompozitnih spojeva, koji je stvoren od drugih subjekata: Apolonija Tyana s jedne strane, Krišne s druge, Boga Sunca, Rimskih štovatelja Sunca i drugih.

Ova Svjesnost ukazuje, da ona razumije, da je ovo izuzetno zbunjujuće za mnoge ljude i zbog toga se u potpunosti i ne očekuje trenutačno prihvatanje, a institucije to i ne zanima, jer prihvačanjem nove teorije, stara bi se morala srušiti, a za takvo nešto još nema kandidata, barem onih iz vladajući, kako religiskih, tako i drugih moćnika. Ova svijest je samo pružila istinu, kao što vidite, samo odgovarajući na pitanja.

Čuda iz biblijskih priča došla su iz ranijih izvora
Ova Svjesnost ukazuje, da povijesne priče s vodom, pranje nogu i iscjeljenje slijepca, su priče koje se mogu naći u ranijim vjerskim spisima, iz drugih izvora i u drugim kulturama, prije kršćanske povijesti.

Postoje pisani dokumenti u ranijim spisima, iz drugih kulturnih područja, u drugim krajevima svijeta, koji su samo uključeni u kršćansku povijest, kao dio ukupnog mitskog stvaranja, koja bi mogli Rimljanima poslužiti kao religija.

Kako je Isus preživio raspeće
Ova Svjesnost ukazuje, da je u povijesti Isusa (Heysoosa) iz Nazareta, ovaj entitet imao kult, u kome je ovaj entitet Heysoos iz Nazareta, u svojoj sobi imao križ i raspeće, jer je o tome mnogo znao proučavajući indijska učenja. Na primjer, ovaj entitet je znao za umjeće suspendirane animacije, da kada bi pojedini entitet bio razapet, on je ulazeći u stanje suspendirane animacije mogao ostaviti dojam kao da je mrtav. Nakon što mnogi pretpostave da je mrtav, isti je mogao ustati iz groba (pećine) i onda otići, tj, uskrsnuti.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet koji je poznat kao Marija Magdalena otplovila u smjeru Francuske i Engleske.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet Tyana otišao prema Zapadnoj Indiji, a mnoga iskustva, koja su mu se kasnije pripisivala, on je povezivao razmišljajući o povijesti Krista i zato se smatralo da je on Krist.

Ova Svjesnost dalje ukazuje, da shvaćanjem tko su te osobe, svaka ponaosob, pridonosi priči o Isusu Kristu, a može se i vidjeti da ima mnogo različitih tumačenja i dokaza u vezi Kristove priče, koja se nastavljala u različitim smjerovima.

Ova Svjesnost ukazuje, moguće je pratiti Krišnu kroz određene oblike i dokazati da je Krišna premješten u vrijeme poznato kao kršćanska era, i da se kao navodno reinkarnirao, ili je u stvari, subjekt Isusa Krista. Argument bi bio: Postoji velika sličnost između Krishne i Krista, dakle, zbog tih i tih događaja, sugerirano je da se Krišna reinkarnirao i nastavio svoj rad u Svetoj zemlji za vrijeme ranog Rima.

Ova Svjesnost ukazuje, da su izgleda s nekom vrstom dokaza, neke institucije odbacile vjerovanje da je Krišna prijašnje utjelovljenje Isusa Krista. Naravno, priče o Isusu  su sastavljene iz informacija koji su došli kao priče o Isusu iz Nazareta, a te informacije su došle iz života Apolonije Tyana i drugih velikih učitelja, koji je učen od strane „onih“, koji su sastavili Kršćansku nauku.

Knjiga; „The World's Sixteen Crucified“ ili Kršćanstvo prije Krista
Ova Svjesnost ukazuje da postoji knjiga koju bi institucije trebale razmotriti, da se više za ovo zainteresiraju.
( Knjiga koja je napisana 1875. a napisao ju je Kersey Graves. On tvrdi da Isus nije bio stvarna osoba, ali se stvaranje u velikoj mjeri temelji na ranijim pričama o božanstvu, gdje su razapeti ljudi spašeni od strane Boga-spasitelja i kao takvi spustili se i uzašli iz podzemlja).

Ova Svjesnost ukazuje i tvrdi, da su mnoge rane povijesti drugih kultura paralelno povezane sa dešavanjima, u kojima su junaci tih kultura, zapisano u najstarijim spisima, doživjeli ili su radili iste djelatnosti kao i kasnije Isus Krist u kršćanskoj vjeri, a izmjenjene su samo neke sitne pojedinosti, kao što su pranje nogu, ozdravljenje slijepih, oživljavanje mrtvih i slično, kao i djevičansko rođenje, a u biti ili na drugi način priče su identične.

Ova Svjesnost ukazuje, da je paralelno s ovim pričama, Krišna takođe imao slična iskustva, a postoji i nekoliko drugih, ukupno 16 spasitelja, čiji je način življenja paralelan s Isusom, čak u nekim situacijama precizan.

Znanje je obavilo i posljednji tabu
(Zašto ljudi prihvaćaju religiju, bez puno pitanja)

Ova Svjesnost ukazuje, da je pokriveno područje, u kome se govorilo o Kršćanskoj religiji, koja je važila kao jedno od posljednjih tabua.

Ova Svjesnost ukazuje, da je zapanjujuće kako religija može početi rasti i postati tako snažna. U jednom trenutku, novac postaje izuzetno važan u religiji, a kada novac počinje dobivati svoju izuzetnu važnost, tada je religija za neke ljude jako dobro ustrojena, brzo rastu i postaju stabilni u materijalnom smislu, dakle, korijeni im postaju jaki i rastu čak i ako nisu tako izoštreni.

Jehovi svjedoci i Mormoni preventivni izazovi
U nekim slučajevima, osoba će poduzeti ekstremne mjere kako bi sakrila ili potisnula izazov za religijom - to je napravljeno i u kršćanstvu. Ova Svjesnost ukazuje, da je to urađeno s nekoliko drugih religija, uključujući „LDS“ crkvu (mormonska crkva) i Jehovi svjedoci. 

Ova Svjesnost ukazuje, da kako individua raste, raste i njeno uvjerenje koje je forsirano kroz institucije, da je religija ispravna, odnosno, zašto zajednički ne napredovati tjelesno i religijski, te stoga, većina individua „uskače u vagon“ vlaka, da tako kažemo, jednostavno zato jer je to ono što svatko radi.

Ova Svjesnost ukazuje, drugim riječima, veći rast religije brže i lakše se prihvaća bez uvida o njenoj valjanosti. U početku, borbu za vjeru i uvjerenje imalo je samo nekoliko ljudi.

Ova Svjesnost ukazuje, da će u budućnosti biti samo mali broj „super ljudi“, drugi će vremenom prihvatiti religiju bez slušanja, samo zato jer drugi kažu "To je"! To će za neke osobe biti dovoljno i tada će postati fanatični u svojoj religiji, jer većina ljudi nikada ne postavlja pitanje porijekla ili valjanosti svoje religije. Jednostavno će se prihvati tvrdnje koje promoviraju religiju i njene sponzore.

Ova Svjesnost ukazuje, da je religija snažna kao valjak ili lokomotiva, koja uvijek počinje s teškoćama, ali jednom kada se počne okretati, to je gotovo nemoguće zaustaviti.

Zapamtite: Uvijek dopustite dvojbe, uvijek pitajte!
Ova Svjesnost ukazuje, da morate uvijek stvoriti potrebu da pitate, istražujete, nikada nečemu na silu ne vjerovati. Možete nešto djelimično prihvatiti, ali uvijek imajte spremna pitanja, u bili koje vrijeme, da ocjenite koncepte a pojasnite ideje, jer to stvara zdrav um, koji nije zatvoren ali koji može procijeniti, proučiti i istražiti dokaze.

Ova svijest će vas podsjetiti, um zapravo nikada ne razmišlja, on je aktivan i smatra da sve zna.

Vrag je nastao u Isusovo vrijeme?
(Kako su se stvorile Vjerske muke i vladalo narodom u ovom vijeku)

Ova Svjesnost ukazuje, da je terminologija koja je vezana uz Lucifera, prihvaćala ga kao da je babilonski bog, a u stvari, Lucifer je pojam, koji zapravo znači Svjetlo.

Ova Svjesnost ukazuje, da je izraz "vrag", onaj koji je došao iz „Hindu deve“, a to je bila vrsta bogova ili određenih duhovnih bića, koji su bili vođe raznih koncepata i ideja, sličnih hindu filozofiji, da su kršćani i mnoge drugi vjerske filozofije, to posudili iz raznih drugih misterioznih škola širom svijeta i sakupili u jednu filozofiju.

Ova Svjesnost ukazuje o suštini entiteta tijekom godina, Isus je putovao od mjesta do mjesta, učeći u misterioznim školama izgubljena učenja, koja uključuju Egipat, Indiju, Tibet i Perziju, te Babilonsku i Hebrejsku filozofiju.

Ova Svjesnost ukazuje, da je na sličan način, na Bliskom istoku i okolnim mjestima, krstarilo mnogo različitih religija s Istoka, Tibeta, Indije i Egipta, a time i mnogo različitih filozofija, u ta vremena bio je velik Hebrejski utjecaj u svim ovim različitim religijama.

Ova Svjesnost ukazuje, da je vjera u biti, više ili manje, vladala umovima ljudi, kao što danas ekonomski i politički sustav vlada umovima ljudi. To je dakle bilo društvo tog vremena, odabrano od nekoliko vjerskih aspekata iz različitih pozadina, sastavljen religijski sustav vjerovanja za kontrolu masa, nešto slično kao i danas, tu i tamo se izabere politički sustav i pripremi odgovarajući koncept kako kontrolirati mase.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Hebrejska religija posudila puno pojmova od Egipćana i Babilonaca, naravno, sve je prilagođeno njihovom narodu, ukomponovani su događaji i imena, a također je i dosta toga posuđeno iz Kršćanske religije, Mitraizma, Gnostike, Tibetanskog, Indijskog i drugih vjerskih sustava.

Ova Svjesnost također ukazuje, da su Hebreji dosta toga posudili od Kaldejaca i Babilonaca i ukomponovali u svoj stila života. Mnogo toga je uzeto od Esena i njihovog načina življenja, koji je pak sastavljan dugi niz godina, te raznih Esenskih učenja, za koje su vlasti osjetile da su više kompatibilna za njihove potrebe.

Početak rada na Vragu
Ova Svjesnost ukazuje, da je u to vrijeme religija bila sklonija da sugerira, da je njeno vjerovanje i njeni bogovi bolji od drugih.. (koliko se do danas izmijenilo neka svatko sam prosudi)

Međutim, ova Svjesnost ukazuje, da su u to vrijeme, različite religije imale tendenciju da druga božanstva prikazuju kao lažna, kao i njihove bogove, a da su njihova božanstva i njihovi bogovi pravi. Ovaj trend se postupno iskrivljivao i doveo do riječi "Deva", u Hindu filozofiji to znači "vrag".

Ova Svjesnost ukazuje, da koncept đavla, u smislu personificiranja, kao što se obično shvaća u današnjim fundamentalističkim učenjima, nije počeo uzimati korjen sve do prošlog stoljeća. Tijekom srednjeg vijeka, kada su razni umjetnici ta načela utjelovili u ljude, kao što je slučaj kod grčkog boga Pana - grčki bog Pan imao tijelo; pola ljudskog a pola kozijeg oblika, tako da je ovaj entitet često prikazivan s rogovima i repom, tako da su ljudi počeli vjerovati, da je đavo/sotona/vrag - entitet s rogovima i repom.

Ova Svjesnost ukazuje da je korišteni izraz "žrtveni jarac" u stvari koncept đavla koga simbolizira jarac, sve usko povezano i zbrkano s Panom, koji je doprinjeo konceptu đavla, zajedno s vjerovanjem da se neki entitet vani zove "vrag", ako ga se htijelo riješiti ili mu dati nezgodan epitet koji će se na njega odnositi, u smislu; "Eno vraga" - "Eno đavla."

Ova Svjesnost ukazuje, da je u samom stvaranju ljudskog uma, zapravo kod ljudi koji imaju negativnu prirodu, koji se identificiraju s tamom, prisutni ovakvi nazivi, kojima su ih mase okarakterizirale. Mnogi entiteti su dobili takav naziv jer su se oni lično identificirali sa silama tame.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u nekoliko poganskih učenja i čarolija, moguće da se osoba identificira s mračnim silama, koristeći sliku čovjek-koza-simbol, za koju se smatra da je simbol đavla, čime se praktično prakticira obožavanje đavla.

- nastavlja se -

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro večer. Lp

  26.10.2020. 20:23h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče - svima.

  26.10.2020. 20:10h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala, Edine :) uzvraćam pozdrave :)

  20.10.2020. 11:13h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima. Poseban pozdrav za Sjenu.

  17.10.2020. 22:01h
 • Član iridairida

  ShadowOfSoul, u svakom trenutku možeš sama podignuti bilo koji svoj članak

  15.10.2020. 19:56h
 • Član bglavacbglavac

  Može. Lp

  15.10.2020. 08:21h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  o, pa može li neki moj članak bar 5 minuta biti prvi na naslovnici?? kad god stavim članak, odmah iznad njega zareda bar 5 drugih, a satima znam vidjeti jedan te isti članak na naslovnici? :)

  14.10.2020. 11:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

MIT O ISUSU - NASTAVAK