Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1028

PUTA

OD 14.01.2018.

DNK I NJENA VAŽNOST

DNK I NJENA VAŽNOST

Ljudska DNK sadrži potencijal dvanaest struna, mi trenutno imamo otključane dvije.

Mogučnosti dvije strune su velike ali pokušajte si zamisliti koje nam mogučnosti

pruža dvanaest struna. Dvanaest struna DNK je vrhunac našega razvitka.

Razvijemo li potencijal od dvanaest struna LEVITACIJA,TELEKINEZA,TELEPATIJA . . . . . . .

postaju dječjom igrom.  95% DNK koje znanstvenici nazivaju OTPADOM(smečem)

je deset struna raspršenog DNK koji,ako želimo postići naš puni potencijal, moramo ponovno sastaviti.

PRAVO ZNANJE,PODIZANJE SVJESTI,MEDITACIJA,POZITIVNO RAZMIŠLJANJE . . . . . .  vežu pokidane strune  DNK.

No to nije i toliko jednostavno.Sile koje kontroliraju,manipuliraju našu stvarnost svijesne su našega potencijala

stoga poduzimaju sve da do toga ne dođe.

Farmaceutski giganti,GMO,pesticidi,onečišćenje vode,zraka,svakodnevno

bombardiranje subliminalnim porukama putem medija,alkohol,cigarete,umjetni zaslađivaći,nezdrava prehrana,religije,školstvo,

vrijeme,odvajanje od sadašnjeg trenutka. . .

Sve su to njihova oružja,alati za tihi rat koji sprječavaju dostizanje naših punih potencijala.

E V O   Š T O  K A Ž U  U Č E NJ A   PLEDIJACA     O   V A Ž N O S T I   DNK

prenešena kroz Barbaru Marciniak u transu. 15.11.1990.

>>GENETSKE PROMJENE<<

Pozdrav!

Zadovoljni smo jer razumijemo da su nas privukli oni od vas, koji su od svjetlosnih frekvencija. Nije jednostavno pridobiti naše vozilo (Barbaru Marciniak) da putuje naokolo po mjestima jer ima svojeg posla. Mi to razumijemo, stoga smo uzbuđeni što smo ovdje.

Mi smo, naravno, Pledijci, i ovo je prijenos uživo sa Stanfordskog Univerziteta u Paolo Altu, Kalifornija.

Večeras bi htjeli razgovarati o različitim temama... "Genetsko kodiranje" ... je li to naslov koji nam je dodijeljen? Dobro o tome ćemo opširnije kada dođemo do toga. Željeli bismo vam pričati o sekundarnim frekvencijama frekvencijske modulacije i ljudskoj DNK. Zvuči poprilično dosadno, jel'? No, jamčimo vam večeras jedno zaista uzbudljivo vrijeme!

Na vama će biti da prikažete koliko ste pametni... Koliko možete percipirati... Oni od vas koji su upoznati sa našim radom razumiju da mi nismo enciklopedija univerzuma, iako smo ponosni što ponekad to možemo biti u zavisnosti od situacije.

Željeli bismo da vi počnete upotrebljavati druge izvore informacija, da počnete pristupati ljudskoj kreaciji, i da ju razvijate kroz različitosti novih metodologija.

Frekvencijska modulacija i ljudska DNK... To je velika priča. Ovo je prvi dio dvodijeljne sesije.

Čovječanstvo je experiment. Čovječanstvo je bilo dizajnirano. Kao i sve ostalo što postoji u Kreaciji. Primarni Kreator – koristiti ćemo ovaj izraz – otpočeo je čitavu stvar davno prije u ovome što vi nazivate vašim lokalnim univerzumom, kao jedan experiment za nešto veće, za nešto što bi vi nazvali istraživanjem sebe, za zadovoljenjem sebe, izražavanjem sebe. Primarni Kreator iznjedrio je energije i esencije u život, produžetke sebe u ovo što vi nazivate vašim lokalnim univerzumom, obdarujući svoje produžetke istim darovitostima koje i sam ima. Primarni Kreator u vašem lokalnom univerzumu dao je voljno i slobodno. POSTOJE MNOGI DRUGI UNIVERZUMI, MNOGI DRUGI NAČINI DIZAJNIRANJA UNIVERZUMA. Ovaj je dizajniran kao zona slobodne volje. Sve će biti dopušteno. Sve stvari.

I tako su izašli ti produžetci Primarnog kreatora i otpočeli experimentiranje sa energijom Primarnog Kreatora koja je postojala unutar njih samih. I naravno, uzeli su si u zadatak ono što je rekao Primarni Kreator. Primarni je Kreator rekao: "Idite van i stvarajte, i onda donesite sve stvari natrag meni." Prilično jednostavan zadatak, nije li? "Idite van i stvarajte, i onda donesite sve stvari natrag meni." Drugim riječima, "Ja ću vama dati od sebe, vi idite vani i davajte od sebe slobodno, tako da sve što vi stvorite u ovom unizerzumu može razumijeti svoju esenciju, moj identitet." Ovdje mi malkice antropofilozofiramo našeg Primarnog Kreatora...

Te energije – mi ćemo ih zvati bogovima, bogovima stvoriteljima – izašle su van, i otpočele stvarati svoju vlastitu kreaciju. I svaka je sljedstvena kreacija stvarala drugu kreaciju, kako bi obdarila, kako bi pomagala u razvoju ovoga, vašeg lokalnog univerzuma. Konačno, u jednom od galaktičkih sistema došlo je do plana da se stvori mjesto zvano Zemlja, originalno osmišljeno da bude intergalaktički centar za razmjenu informacija. Ahhh, jedan nevjerojatan plan, predivno mjesto smješteno na ivicama jednog od galaktičkih sistema, idealno da bude dosegnuto iz jedne galaksije prema drugoj, koje postoji u blizini mnogih putnih portala, brzih putova koji postoje kako bi energije putovale kroz vašu prostornu zonu.

I tako je iznešen originalni plan, i recimo još da je vladala jedna raznovrsna i slatka gužvica kako bi se prijavili individualni predstavnici iz svih galaksija, kako bi svaka od njih imala svojeg predstavnika na planeti. Neki od tih bogova stvaratelja bili su majstori genetičari koji su kroz svoje hijerarhije bili sposobni iznjedriti i raditi na sastavljanju kodiranih molekula identiteta, frekvencija, i električkih naboja da bi stvorili život. I mnogo je raznih i osjetljivih civilizacija, mnogo, mnogo, mnogo, dalo svoje DNK, voljno, da bi imali predstavnika svojeg koda, svoju DNK na ovoj planeti. Glavni majstori genetičari dali su se na posao i dizajnirali ono što će biti nazvano raznolikošću vrsta, neke od kojih su ljudske, neke od kojih su različite od ljudske, neke od onih koje zovete životinjskim, i sve su to stvorili igrajući se varijacijama DNK koje su kao svoj doprinos centru za razmjenu informacija, svjetlosnom centru, dale te civilizacije.

Kada govorimo o svjetlosti, govorimo o informaciji. Oni od vas koji imaju iskustva u kojima su dozvolili da svjetlost uđe u njihovo fizičko tijelo, znaju da kada se jednom izložite svjetlosti, počinjete povećavati svoju količinu znanja. Vaše percepcije, sve glede vas, započima se mijenjati... Počinjete se buditi. Tama koju je stvarao vel sada je odstranjena. Dakle, kada govorimo o svjetlu, govorimo o vraćanju informacija, namjeri donošenja ogromne količine informacija na ovu planetu, čija je frekvencija drastično kontrolirana, ali to dolazi kasnije u priči.

I tako je plan Zemlje bio grandiozan... Ti bogovi stvaratelji nisu postojali u vremenu kakvog vi znate. Recimo da nekoliko miliona godina u njihovim terminima nije značilo ništa. I drugačije su energije iznjedrene u postojanje. Bilo je vrsta ljudi, da baš poput vas, ljudi koji su izgledali kao i vi, čija je DNK jednom bila netaknuta, koji su razvili vrlo visoko evoluirane civilizacije. Ovo se naravno dogodilo prije puno vremena... Govorimo o razdoblju od prije 500.000 godina na vašoj planeti. Ne govorimo o civilizacijama koje vi zovete Lemurija i Atlantida... njih mi nazivamo modernim ljudima. Mi govorimo o drevnim civilizacijama čiji su ostatci (ovo vam je vjerojatno prvi glas o tome) zakopani ispod južne polarne kape, na Antarktiku. No to ćemo ostaviti za razgovor neke druge večeri.

Tako je projekt Zemlja završen. Izgledala je primamljivo. Poželjno da bude u nečijem vlasništvu, stoga su u ranoj povijesti u vašem prostoru bili vođeni ratovi za vlasništvo nad planetom. Jeste li se ikada zapitali tko posjeduje Zemlju? Vi mislite da je ona bez vlasnika u svemiru? Ahhh, morali biste nešto naučiti o svemirskim teritorijama. I tako su se zbile neke administrativne promjene . A izvorni planeri, usput da kažemo originalni planeri vašeg univerzuma, bili su porodica svjetlosti. Oni su osmislili jedan centar informacija, mjesto gdje će galaksije davati svoje informativne doprinose. Zemlja je trebala biti knjižnica, razumijete li, kozmička biblioteka, mjesto nevjerojatne ljepote, mjesto na kojem će se eksperimentirati sa načinima pohrana informacija kroz frekvencije, putem genetičkih procesa.

Zanimljiva stvar glede okršaja koji se zbio prije nešto više od 300.000 godina, je da je došla izvjesna grupa entiteta, borila se u svemiru - kao što su se i mnogi drugi bili borili u svemiru za ovu kneževinu Zemlju, za ovaj primarni komad nekretnine - i oni su pobijedili. Pobijedili, iznurili su svjetlost. To vam daje novu ideju o svjetlu, jel'? I tako je ovo postalo njihova teritorija. Bilo je tu velike radioaktivnosti, nuklearnog djelovanja. Velik dio Zemlje bio je napukao na pola. A originalna vrsta, adamični čovjek, kako će kasnije biti zvan, bio je uvelike uništen i razbacan.

I tako su ti novi bogovi, ti novi bogovi stvaratelji, također bili i majstori genetičari. Razumijeli su proces. Razumijeli su kako da stvore život. Htjeli su ovaj teritorij zbog svojih vlastitih razloga. Dopustite da vam damo još jednu naznaku o tome zbog čega su stvorene teritorije i zašto su bile držane.

Postoji svjesnost u svim stvarima. To će jednog dana vaši znanstvenici početi razumijevati. I tada ćete zaista početi posjedovati planet za sebe. Postoji svjesnost unutar svih stvari. Svijest konstantno komunicira. Svijest vibrira, ili može biti navođena da vibrira, što se onda naziva elektromagnetskim frekvencijama. EM frekvencije su vrlo zanimljiva. One naginju vrlo različitim načinima djelovanja. Jedan od načina koji ćemo mi razmotriti govoreći sa vama večeras, jest taj da se EM energije svjesnosti mogu ponašati kao "hrana". Promislite o tome... Može djelovati kao hrana. Poput jabuka koje se mogu pripremiti, pojesti i probaviti na raznorazne načine, možda se i svijest može pripremiti i probaviti na raznorazne načine. Razumijete li?

Dakle, neki su entiteti, u procesu svoje vlastite evolucije, bili počeli otkrivati da kako su stvorili život i stavili svijest u stvarri varirajući frekvencije, kroz moduliranje frekvencija svjesnih oblika, da se tako mogu i hraniti. Mogu sebe održavati u postojanju. Počeli su razumijevati da je to način na koji je Primarni Kreator hranio sebe. Poslao je vani druge da stvore izvor hrane za njega.

Novi vlasnici vaše planete, te kneževine vani na rubu vašeg galaktičkog sistema, imali su drugačiji apetit, drugačije prioritete nego bivši vlasnici. Oni su sebe hranili strahom. Oni su sebe hranili kaosom, iako je strah njihov primarni izvor hrane. Na neki način on ih je hranio, poticao i držao u snazi. Razumijete? Dakle, prije nešto više od 300.000 godina, ti bogovi stvoritelji o kojima govori vaša biblija, o kojima govore babilonske pločice i tekstovi širom svijeta, su došli i preuredili, prekrojili, domorodce, da ih tako nazovemo. I ti su bogovi stvaratelji prekrojili vašu DNK kako bi ograničili vaše mogućnosti primanja/odašiljanja izvjesnih frekvencijskih pojaseva.To je nešto što je u tijeku već jako, jako dugo vremena.

Kakvu ulogu u tome igrate vi? Zašto ste ovdje? Zašto ste vi stvoreni u ovoj priči? Za neke od vas ovo je baš poput sna. Mi vas podsjećamo na ono što znate unutar sebe. Došli smo na vašu planetu da pokrenemo vaše banke sjećanja. Da nadahnemo ljudsku rasu kroz obitelj svjetlosti, da počne sama stvarati svoju stvarnost. Mi, kao Pledijci, stvaramo svoje iskustvo. Došli smo unatrag kroz ono što vi nazivate vremenom, u ono što bi možda moglo biti nazvano našom prošlošću, tragovima predstavnika svjetlosti kako bi podijelili frekvenciju sa vama, frekvenciju za koju se svatko od vas složio da nosi na ovoj planeti, kako bi promijenio DNK preuređene ljudske rase. Ovo je velika priča.

Naravno, izvorni planeri nisu imali niti imaju namjeru izgubiti svoj teritorij - jeste li mislili da će je oni samo tako predati? Isto tako, oni postoje u različitom vremenskom sektoru od vas. Dakle, novi su vlasnici došli i radili u svojim laboratorijima i stvorili radnike, verzije ljudi sa drugačijom DNK, dvostranom dvostrukom spiralom DNK. Uzeli su originalnu DNK ljudske vrste i rastavili ju. Da, nije li to pametno? Rastavili su originalnu DNK. I ostavili ju, naravno, unutar ljudske ćelije. Jednostavno su je razdvojili na dijelove.

Unutar ljudskih ćelija nalaze se ono što mi nazivamo svjetlošću kodirane niti, fine tanke niti energije koje nose informaciju. I kada te tanke fine niti rade zajedno, poput kabela, recimo optičkog vlakna / kabela, one oblikuju spiralu, spiralu vaše DNK. Naravno, kada ste bili preuređeni, bili ste ostavljeni sa dvije spirale, dvostruke spirale, polovično osvijetljene. Drugim riječima, sve što nije bilo neophodno, što bi vas držalo informiranima, bilo je isključeno. I tako ste ostavljeni sa dvostrukom spiralom koja vas drži u izvjesnim operativnim, ali kontroli podložnim frekvencijama. I vi ste naravno bili smješteni u svojoj slobodnovoljnoj zoni...

Kada ovdje govorimo o vama, ljudima, ne mislimo neophodno na one u ovoj dvorani, naravno... Vi ste porodica svjetlosti, koja je više nego ljudska, mnogo više nego ljudska. Doći ćemo i na to.

I tako, recimo da je nešto poput elekrtične ograde, frekvencijske ograde, bilo stavljeno oko planete. Neki su od vas vidjeli ono što su vaši tehnološki znanstvenici bili stvorili, mislimo na eletričnu ogradu koja zadržava životinje u određenom ograđenom prostoru. Tako je slično napravljeno oko vaše planete, kao kontrola količine frekvencija ljudi koje mogu biti modulirane i izmijenjene. I, kako priča ide, namještena je takva frekvencija oko planete da je postalo vrlo teško za frekvencije svjetlosti, za frekvencije informacija da je probiju. A kada su te svjetlosne frekvencije bile u mogućnosti da se probiju, tko je bio u mogućnosti da ih primi? DNK je bila isključena. Vlakna kodirana svjetlošću više nisu bila organizirana. I tako kozmičke zrake koje donose život nemaju nešto na što bi se mogle priključiti i zadržati se.

Postojalo je mnogo uzvišenih experimenata. I izvorni planeri počeli su pozivati obitelj svjetlosti da ide i infiltrira se u projekt, da se počne inkarnirati, da otpočnu jedan po jedan donositi svjetlosnu informaciju u mjesto koje je bilo izgubljeno. I tako je porodica svjetlosti započela svoj rad ovdje, došavši u sistem koji je bio lišen svjetlosti, lišen informacija, i omogućujući putem redefiniranja ljudskih zakona, da se te stvaralačke kozmičke zrake uspiju probiti u tijelo, u pojedinca za pojedincem, u grupu za grupom. U vrlo su malom broju tijekom svih ovih eona te frekvencije informacija donošene na vašu planetu. Vremenom su vođene velike bitke, informacija je uvijek tražila način da bude izražena. Izvorni planeri su to znali, kozmički rečeno, to je bila lekcija za njih, u omogućavanju i razumijevanju bogova stvaratelja koji su uzeli njihov projekt.

I tako su naumili da stvore svoju vlastitu verziju plana, u vrijeme kada će frekvencija Zemlje biti izmijenjena, u vrijeme kada će vlasnici stradati ako ne budu uspjeli promijeniti svoju frekvenciju. Njihov će izvor hrane biti odstranjen, hranjivi izvor straha, hranjivi izvor strepnji, kaosa, gladi, potištenosti. Jeste li dobili sliku stvari?

Pogodite tko odstranjuje izvor hrane? Vi! Kao članovi obitelji svjetla, vi ste odmetnici. Vi ste rušitelji sistema. Vi volite ući u sisteme i uzrokovati probleme. Vi ste poznati; vaš ogranak obitelji svjetla... volite ulaziti u sisteme realnosti i izmjenjivati frekvencije donoseći uvijek informacije. Vaš zadatak kao članova obitelji svjetla nije da preobraćujete, nego da jednostavno uđete u sisteme i tu se ponašate poput priključka, prijemnika, koji prima stvaralačke kozmičke zrake u svoja tijela, tijela koja zauzimate kao ljudi, jer vi ste prerušeni kao ljudi, i počinjete omogućavati procesu da se počne razvijati. Obzirom da ste kodirani, a vaše sjećanje počinje rasti, počinjete odgovarati na plan o tome da ste došli ovamo da učestvujete u mijenjanju frekvencija, da držite, zadržavate i održavate izvjesne frekvencije, zatim da živite s njima, i kako živite s njima tako utičete na svakoga i svako mjesto gdje idete. To je ono što radite sada.

Postoje mnogi koji razumiju svoj zadatak. Postoje mnogi čija se sjećanja počinju izdizati. Objasnit ćemo to.

Plan za izmjenom frekvencijske modulacije ljudske vrste ima neke veze sa ponovnom izgradnjom vaše DNK, ponovne izgradnje svjetlošću kodiranih vlakanca. Postoji gigantski plan. Vi kao članovi obitelji svjetla djelujete u mnogim, mnogim mjestima. Drugim riječima, vaš zadatak nije samo na Zemlji. Vi ste multidimenzionalni, i postoje mnoge druge verzije vas gdjegod se razbijaju sistemi, lome paradigme. Dakle, dio vašeg zadatka je uspostaviti kontakt sa sa tim svojim sebstvima, te razumijeti kako ostale vaše verzije vas samih izlaze na kraj sa svojim dilemama, kako oni razbijaju svoje sisteme, sisteme u kojima se oni nalaze. Jer, vidite, postoje izvjesni bogovi, kako bi ih vi nazvali, koji stoje u pozadini ovih procesa, koji se pak mogu nazvati univerzalnim procesima.

Trenutno se čini da je ovo jedan vrlo lokalni, Zemaljski proces, no togaj je uključeno puno više. Zemlja pomaže na svoj vlastiti način evoluciju univerzuma. Zemlja je mjesto na kojem se u ovo vrijeme dešavaju neke stvari, predodređena točka frekvencijske modulacije, a ljudska je DNK prijemnik i početak cijelog ovog procesa koji će uticati na puno, puno, puno drugih svjetova. Dakle, kao članovi porodice svjetlosti vi ste se složili da dođete na Zemlju mnogo puta u različitim obličjima, mnogim različitim vremenskim okvirima kako bi naučili poteze, teritoriju, postali uvježbani u doživljavanju Zemlje i da bi sebe pripremili za vrijeme kada će izmjena frekvencije biti udizajnirana u plan, i kada ćete svi biti pozvani da se inkarnirate u velikom broju i potaknete izvođenje plana.

To je plan koji se provodi na vašoj planeti u ovo vrijeme, kako vam to na najneutralniji način možemo objasniti. Ovo je razlog da se porodica svjetlosti svugdje počinje ujedinjavati. Jednu stvar morate shvatiti: morate se fokusirati na ono što imate zajedničko a ne na ono što imate različito. Vi na planetu informacije donosite neutralno kako bi poticali svoj vlastiti razvoj. To trebate raditi.

Pojedinosti plana tiču se evoluiranja DNK, koja će evoluirati sa dvije na dvanaest spirala. Tih će dvanaest spirala odgovarati dvanaestero energetskih centara, čakri, vrtložića, kako god da ih želite nazvati, unutar i izvan vašeg tijela. U ovo vrijeme postoje milijuni vas na planeti sa zadatkom, koji su se složili da to naprave. Pregršt vas postaje nepokolebljivo. I onda taj pregršt utiče na druge, i uskoro ćete početi zadobivati veliku jasnoću o tome tko ste vi i što vam je zadatak.

Čakri unutar tijela ima sedam, sedam osnovnih, iako su to, recimo, predstavnici uzeti iz izvjesnih područja... Postoji puno, puno energetskih centara u tijelu. Kako se plan ne bi izjalovio, i kako frekvencije ljudi ne bi raznijele njihove umove na komade, poduzete su velike mjere predostrožnosti, i donešene izvjesne zrake da ih smire, tako da ljudi mogu evoluirati brzo sa promjenama znanja, identiteta i informacija.

Treća je spirala, kada je bila u ljudi razvijena, davala raspoznavanja osjećaja i upotrebu treće čakre. Prve dvije spirale, ili dvostruka spirala, uključene su u rad prve dvije čakre, u opstanak i seksualnost. I ako pogledate po planeti vidjet ćete da velika većina ljudi kruži tim dvama centrima kroz eone, ponovo i ponovo. Treća spirala, kako svjetlošću kodirana vlakna počinju povezivanje u snopiće, otvaraju potencijal za područje solarnog plexusa, centra osjećanja, gdje počinjete spoznavati stvarnost... gdje počinjete osjećati povezanost sa vašom okolinom, vašom Zemljom.

Tri spirale, jednom kada se nađu u izvjesnim ljudskim tijelima, s vremenom utiču na evoluiranje još tri. Oni bi odgovarali četvrtoj - srčanoj čakri, petoj - grlenoj, i šestoj - trećem oku. One onda počinju micati čovjekovo iskustvo, doživljavanje, prema gore, iznad uvijek jedno te istog starog smeća, u nešto veće, suosjećajnije, sa ljubavlju i osjećajima izraženima u novoj viziji, sa mogućnošću stvarnog doživljavanja, a ne samo pričanju o tome.

Zatim, sljedeće tri uključuju krunsku, koja kada se otvori, omogućuje svjetlosnim frekvencijama da uđu, da preurede tijelo, spoje čovjeka sa svojim spiritualnim sebstvom. To je hodnik, kapija između fizičkog i ne-fizičkog. Sedma, osma i deveta... Osma je jedan informacijski centar smječten s vanjske strane ljudskog tijela, za neke ljude on je udaljen nekoliko centimetara, a za neke nekoliko metara, a za neke i mnogo kilometara, u zavisnosti koliko je netko sposoban da pogura taj svoj centar za prikupljanje informacija.
Deveta čakra je ona koja postoji izvan atmosfere vaše planete. Dakle, to je planetarna čakra. Ona vas dovodi u kontakt sa energijama vaše planete i područjima u svemiru izvan vašeg planeta.

Zadnje tri spirale, koje nisu uključene u većine ljudi na općenitoj frekvencijskoj bazi... Možemo vam reći da priča o spiralama uključuje evoluciju solsticija i ekvinocija kroz godinu, i posljednje tri od dvanaest, za one koji su u stanju rukovoditi ovom mutacijom energije, doći će u mjesecu decembru, u razdoblju od 33 dana ubrzavanja energije (od 1. decembra do 2. januara), kada će te zrake početi sa daljnjim preuređenjem onoga što je već bilo preuređivano.

Sada, zadnje tri čakre... Što će one učiniti? One će vas povezati sa vašim 10., 11. i 12. centrom. Počet ćete prihvaćati u velikim količinama van-planetarne informacije. I van-planetarni realiteti će zaista početi pokazivati svoja lica. Započeti će,... postajati će potvrđenima, priznatima. Jer je to neophodno. Zadnje tri... deseta je sunčeva čakra. Ona postoji u vašem sunčevu sistemu, hraneći vas informacijama. Jedanaesta je galaktička, a dvanaesta je univerzalna, van domašaja vašeg univerzuma.

Jednom kada vi, kao članovi obitelji svjetla, budete u stanju primiti tu mutaciju u svoje tijelo, i budete u stanju integrirati različite centre informacija, što će se s vama dogoditi? Izdići ćete se iznad svojih osobnih drama. Mnogi od vas već se nalaze iznad svojih osobnih drama... Džubretarluka i težine svakodnevnog života. Vi ste u odnosima sa njima, da; tako da možete razumijeti kako su ljudska bića zgrčena. Nije na vama da postanete umiješani u te drame. Na vama je da razumijete da stvarate svoje osobno iskustvo, da postanete svjesni stvaratelj. I više od toga, da postanete svjesni pamtioc toga tko ste vi.

I tako, kada se 10., 11. i 12. čakra počnu otvarati, mnoge će se van-planetarne energije otpočeti pojavljivati u vašim životima, i na vašoj planeti, kako sve više i više i više vas bude zadržavalo tu frekvenciju. Kako držite tu frekvenciju, tako donosite informacije na planetu. Donosite informaciju koja će zaprepastiti i šokirati većinu svijeta. Ovaj će proces rasti i mijenjati se kroz razdoblje od 20 godina.

Već se mnoge stvari u izvjesnim dijelovima vašeg svijeta pojavljuju, izlaze na vidjelo, dok su u drugim dijelovima još uvijek u kamenom dobu. Doći će do stapanja identiteta, kultura, biti će stapanja mnogih novih svjetskih poredaka. Biti će puno kaosa i puno konfuzije. Kao članovi porodice svjetlosti, na vama je da to opažate, i da razumijete da se ovdje odvija jedan evolucijski proces, frekvencijska modulacija, i da će oni koji mogu rukovati izmijenjenom frekvencijom, u svakom slučaju evoluirati. A oni koji ne budu mogli rukovati, nositi se sa frekvencijskom modulacijom, u svakom će slučaju još uvijek moći stvarati svoju stvarnost i nikada neće više biti žrtve. Na planeti u ovo vrijeme vlada gužva ljudskog roda. Oni koji su ovdje znaju prokleto dobro što će se dogoditi na ovom mjestu, oni žele biti u blizini velike promjene. Dakle, to bi onako u sažetim crtama, bio plan. To je dobar plan, jel'?

Dali smo sve od sebe kako bi vam predstavili ovaj sažetak o tome što je na stvari, što se događalo, protiv čega se borite i zbog čega. I sada bi se željeli posvetiti vašim pitanjima.

Mi razumijemo da bi svatko od vas htio sa nama pričati, ili barem mnogi od vas, pa onda namjeravajte u svojim umovima ono o čemu bi htjeli da vam mi pričamo, a ponekad ćete odgovor dobiti i kroz naše odgovaranje na pitanje od nekog drugoga. Mi smo jako dobri u očitavanju energija onih ljudi sa kojima smo došli u kontakt, a naša je namjera da vam pomažemo na najbolji način što možemo, jer ste ovdje na zadatku. Naša je namjera da vam donesemo smislenost podizanja, smislenost razumijevanja da postoji božanski plan koji se provodi. I željeli bi vas podsjetiti da je sve što trebate učiniti to da postanete jasni glede onoga što želite, i onda se možete prebaciti na brze puteve božanskog plana, možete početi djelovati sa lakoćom i nepokolebljivošću. Raspravljat ćemo o nekim metodologijama ako vas to zanima. A sada se posvećujemo vama.

- Slijede pitanja iz publike -

Pitanje: Imam osobna iskustva sa bićima koja žive od disharmonične emocionalne energije. Izgleda da su ta bića suočena sa odlukom, da ako je njihov izvor hrane odsječen, onda su osuđena na ...

Odgovor: Na umiranje od gladi. I pogodite što, oni ne žele umrijeti od gladi. I pogodite što, ona se vraćaju ovamo. Ona su ovdje, jer razumiju da se ovdje događa krahiranje sistema. Stoga su ovdje kako bi stvarala još veće rasulo i strah, da se još jednom bore za ovu teritoriju. Razumijete li ovo? Njihov im je izvor hrane veoma bitan.

Pitanje: Onda će ono što se događa na Srednjem Istoku proizvesti mnogo hrane ...

Odgovor: Da. Vrlo dobro. Također, obzirom da ste spomenuli Srednji Istok, dopustite da vam damo nekoliko naznaka o njemu. Kao što smo vam rekli u našoj priči, područje Mezopotamije je ono gdje je priča otpočela, gdje su ti bogovi stvaratelji napravili svoju startnu bazu, prije nekih 300.000 godina. Shvatite sada da tamo postoje portali, ili možemo reći energetske šahte, gdje netko mora ući u planetarnu egzistenciju. Postoji divovski portal na Srednjem Istoku, staza ulaska na vaš planet kojeg izvjesni bogovi stvaratelji posjeduju, imaju pod svojom okupacijom kroz nekih 300.000 godina. Bilo je tu prepada, borbi, svakakvih stvari kroz ovaj portal. Kroz ovaj se portal frekvencija čovječanstva može kontrolirati. To nije jedini portal koji je probijen kroz svo ovo vrijeme. Ti bogovi stvaratelji koji su bili ovdje prije 300.000 godina se vraćaju. Oni još uvijek postoje. Oni ne žive, djeluju ili postoje prema istim zakonitostima kao i vi. Drugim riječima, 300.000 godina njima nije neko predugo vrijeme za življenje, razumijete li to? Tako je u vašem sektoru vremena a ne u njihovom. Oni putuju kroz svemir, prostor. Oni su vrlo interesantna stvorenja. Pomogli su razvoju vaše civilizacije. Pomogli su uništavanju vaše civilizacije. Čak i između sebe oni se svađaju i bore. Vjerovali ili ne, bogovi stvaratelji to rade. Vratimo se sada pitanju... Oni gube kontrolu planete, stoga se vraćaju na svoj primarni portal, kreiraju strah i kaos u svom portalnom području, jer je to njigovo gnijezdo. Njigovo gnijezdo nije iznad nego ispod zemlje.

Pitanje: Onda je to povezano sa Sivima i Drakonima?

Odgovor: Sve je to dio hijerarhije. Mnogi od onih unutar hijerarhije ne razumiju kako stvari djeluju unutar rangova, baš kao što oni unutar vojnog servisa SAD-a ne razumiju baš uvijek vojnu hijerarhiju. To je vrlo podijeljeno. To predstavlja način održavanja kontrole: razdijeli, odijeli moć.

Pitanje: Postoji li za nas, koji smo od svjetla, neki način, nešto što bi mogli učiniti svjesno da pomognemo izgladnjivanju tih... ?

Odgovor: Da... Držite svoju frekvenciju. Apsolutno. Način na koji možete najbolje djelovati u ovo vrijeme jest da budete održavatelji svoje frekvencije i da ne obilazite naokolo spašavajući sve druge. Radite sve što je u vašoj moći da sebe održite konstantno budnima, konzistentno u razumijevanju o tome što se dešava, i konzistentno sa frekvencijom svjetla koje vam donosi informaciju, sa frekvencijom ljubavi koja je ujedno i frekvencija kreacije.

- nastavlja se -

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  22.05.2022. 07:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima.

  13.05.2022. 21:27h
 • Član vanessavanessa

  https://www.youtube.com/watch?v=k7MPTmsPfkI

  10.05.2022. 17:29h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫♫♪♥

  05.05.2022. 20:13h
 • Član vanessavanessa

  Bravo Sjenko***https://www.youtube.com/watch?v=KlYhvzbI6eE

  05.05.2022. 20:05h
 • Član iridairida

  Broj članova kluba 11 950

  05.05.2022. 18:19h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, čestitam vam 1. Svibnja Praznik rada. . Uživajte u miru. Lp

  01.05.2022. 07:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DNK I NJENA VAŽNOST - nastavak