Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član srce

Upisao:

srce

OBJAVLJENO:

PROČITANO

608

PUTA

OD 14.01.2018.

pismo za bibycu

pismo za bibycu

Draga Bibyce,

                        

pre svega želim Ti dobro jutro, lep i uspešan dan.

Kod mene je tako. Jednom neko u mom srcu, za uvek u mom srcu, bez obzira, da li sam ja u njegovom i bez obzira i ako nas je životni put rastavio. takva sam, tako fuinkcioniram :) Ti si jedna od tih iz virtuale, koja je u mom srcu.

Kažu, kada se stalno nešto opravdavaš, sve manje ti se veruje. To je donekle tačno, ali ne i uvek. Pogotovo u virtuali jer je druženje kompliciranije.

Ne povlačim se, samo mala pauza, jer i sama shvatam da sam nametljiva (lav...ali ne i svaki)  ne zamerim nikome, ne ljutim se na nikoga. Samo do dva člana mi se je ispraznio osećaj, a o tome sam pisala.

Niko sa nikakvim komentarom me ne naljuti, ne zamerim... naprotiv volim otvoren razgovor i za to sam, da se nesporazumi razjasne do kraja, jer u suprotnom se ponavljaju svakih toliko vremena, u živo, tako i u virtuali, gde je još više kmplicirano, jer se i drugi umešaju u konflikt. (Istina je, ne dozvoljavam da me se ponižava, vređa, nepristojno, i odreagiram takvima, na kulturan način) 

Tri puta u tri meseca, da sam ja zbog tebe se povukla (!?) To mi nije jasno pogrešno si to zaključila.

Pišem članke, komentare veoma jednostavno i nije ih teško razumeti. Ne pišem dvosmisleno i iznenadi me kada se moj komentar tumači drugačije nego je napisano. Kod mene je, piši kao što govoriš čitaj kako je napisano :)

Često se ne komentira sadržaj članka, površno se pročita, a nick je taj koji izazove razna komentarisanja  pa se ostali komentari nadovezuju na predhodne i na koncu ispadne gluhi telefon.

Penzioner sam, usamljena, to je moj izbor, o razlozima bi morale biti u živo... ne poznanice, ni susede, već prijateljice, da bih Ti ga objasnila. Nisam nesretna, nisam sretna a zadovoljna sam.. i znam nadopuniti tu usamljenost.

Čovek sam kojem je važno tuđe mišljenje u dobru i slabom, pa je moje kilometarsko komentiranje razlog više, zašto sam toliko prisutna i verovatno kod nekih, moj "izostanak" izazove pitanje: šta je sada sa njom...ljuti se :) Isto tako sam čovek, koji ima svoje životne principe, kao i svako. U onome što je po meni i za mene pravilno ne odustajem.

Hvala Ti za objašnjenje oko Tvoga čitanja/ne čitanja... komentiranja ostalih članova. Razumem vas radne ljude..jer...i ja sam bila radnik. Premalo vremena je tada bilo.. a eto dođe čovek u period života kada ga se ima još i još....videćeš....setićeš me se.

Draga Bibyce, toliko. Još jedanputa, ne ljutim se, nisi Ti, niti bilo ko drugi uzrok moje pauze.. ja sam o tome razmišljala, da sam preterala...da se trebam prilagoditi uslovima virtualnog druženja..a naravno slušam i vaša mišljenja ne samo meni upućena već i drugima..slušam vas mlade...:) eto mene možda već sutra :)

                   

 

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info