Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mlabos

Upisao:

mlabos

OBJAVLJENO:

PROČITANO

214

PUTA

OD 14.01.2018.

Idemo u Europu!!!!

Idemo u Europu!!!!
Forward koji me se dojmio...

Idemo u Europu!!!!

Vozač kamiona iz Slovenije je negdje na TV-u rekao kako radi dnevno po 16-18 sati za golu plaču, bez plaćenih prekovremenih sati, bez plaćenog toplog obroka. Kad bi se pobunio,kaže,to njegov gazda jedva čeka, jer bi ga poslao na burzu i uzeo Rumunja koji bi mu vozio u pola cijene, ali gazda istovremeno priča kako je u EU super, jer svaki mjesec kupi novi kamion.

Bugarin (poslovni partner) priča kako je Bugarska živjela od izvoza voća i povrća, a sada sve uvoze iz EU, dok se država sve više zadužuje.

Mađari pričaju kako su postali najamni radnici u (do jučer svojim) vinogradima, jer su ih Francuzi najprije uništili s niskim (dampinškim) cijenama, da bi, kada Mađari nisu više mogli vračati banci kredite, od banaka kupili za sitan novac gotovo sve vinograde. Tako se sada najpoznatiji Mađarski vinogradi (Tokajac) nalaze u vlasništvu Engleza.

U Češkoj je EU prisilila vlasnike šećerana da zatvore tvornice, dok su radnici završili na burzi, a sve zato jer EU ima previše šećera, a previše šećera ima zato jer ga EU uvozi iz Kube i na njemu je puno veća zarada.

Njemačka je zbog prekoračenja kvote dozvoljenog zagađivanja, prema sporazumu iz Kijota, veliki dio prljave industrije prebacila u Češku. Jedini čovjek koji je  zbrojio dva i dva je predsjednik Klaus koji tvrdi da je ulazak Republike Češke u EU čisti promašaj i u znak protesta ne dozvoli da se  zastava EU izvjesi na njegovu rezidenciju.

Prošle godine u veljači sam jedne nedjelje u vijestima na radiju u osam sati čuo u špici krajnje uznemirujuću vijest U Mađarskoj građani nezadovoljni EU izišli na ulice, krenuli prema parlamentu, policija napravila barikade, očekuje se ono najgore.Uključio sam radio da čujem vijesti, međutim Mađarska se nije više spominjala. Navečer sam s nestrpljenjem čekao dnevnik na TV, o spomenutom događaju ni riječi.

Znači da je saborska komisija za informiranje već reagirala. Nakon par dana stjecajem okolnosti sreo sam se s nekim Mađarima pa sam upitao što je to bilo. Najprije nisu shvaćali na što mislim, a kada sam im objasnio što je bilo na vijestima, odmahnuli su rukom i rekli 'Ma kod nas su stalno neke demonstracije protiv EU'. E pa sada se pitam gdje je demokracija, gdje je sloboda štampe, kojom se toliko busamo u prsa.

Tvrdim da je to zato jer bi protiv EU bilo ne 50% građana RH, već 90% da ovakve vijesti prikažu na našoj televiziji. Bojim se da na kraju građani neće niti glasovati o ulasku u EU, već će do tog vremena Sabor promijeniti Ustav, pa će Sabor mjesto nas donijeti najbolje rješenje, a to je ulazak u EU, jer znaju da su im izgledi da narod glasa za EU  veoma mali . Tako je bilo u Nizozemskoj i Sloveniji, kada su kroz ispitivanje javnog mijenja shvatili da će narod biti protiv ulaska u U. Kada se puk pobunio što se nije izišlo na referendum, odgovor je bio Vi ste glasali za našu stranku, koja je u svom programu imala ulazak u EU i mi sada samo izvršavamo ono što smo vam u predizbornoj kampanji obečavali.

Nadalje, zašto Ustav EU nije prošao u Francuskoj i Nizozemskoj, zašto su pribjegli Lisabonskom sporazumu, zašto Lisabonski sporazum prihvaćaju parlamenti, zašto ga ne dadu na referendum? Zato jer bi prošli kao u Irskoj, a u Irskoj znamo nisu prošli.

Da li su naši političari svjesni toga što čine ovom narodu? Da li su svjesni toga da će ulaskom u EU u vrlo kratkom roku sva dobra preči u vlasništvo Bjelosvjetske mafije i da će naš narod biti najamna radna snaga, bolje rečeno robovi. Oni nisu svjesni da kada vlasnik plati porez na dobit, ostatak dobiti završava van granica RH, dok ako je vlasnik Hrvat ta dobit se opet investira u RH. Znam dobro o čemu pričam, jer sam donedavno radio u stranoj tvrtci i znam koliko novca  je svake godine vlasnik odnosio iz RH.

Što je to potaklo sve naše stranke da u svojim programima gotovo svi (osim nekih malih stranaka) imaju ulazak u EU. Kao jedini logični odgovor nameće mi se misao da su  kupljeni, jer bogatoj EU (s velikim osjećajem za pronalaženje zlatnog rudnika) nije problem podijeliti našim političarima stotinjak milijuna eura da bi ovi napravili sve što se od njih traži. Njima investirati taj novac je kao meni dati prosjaku 5 kuna.

Zar nitko ne vidi da su vodeće članice EU (Engleska, Francuska, Nizozemska , Portugal , Španija i Njemačka), sve od reda bile kolonijalne sile, da su kolonije osvojili ratom, da su u tim ratovima poubijali milijune ljudi i opljačkali sve što se opljačkati moglo. Ali sve što su oružjem dobili, oružjem su i izgubili. Sada imaju muzeje pune umjetnina, zlata, bjelokosti i dragulja ali imaju i izdajnike (one koji su za njih ratovali u vlastitoj domovini protiv vlastitog naroda), koji su im sada problem (U Francuskoj: Marokanci, Tunižani, Alžirci, Mauri i.t.d., London ima preko 50% obojenog stanovništva, a da ne pričamo o tome na što liči Nizozemska) i izvor su kriminala.

Sada imaju i jedno veliko iskustvo, pa su poučeni Aljaskom, koju su SAD kupile od Ruskoga cara došle do zaključka: što se otme oružjem, oružjem se može vratiti, > ali što se kupi, može se samo kupnjom vratiti, pa su sada krenuli osvojiti svijet na novi način: globalizacijom.

Pročitajte malu plavu knjižicu EU-am koja se zove Ustav EU-a u kojoj sve iše...

I sada su te zemlje lansirale priču o globalizaciji. Što se to krije iza globalizacije?   Globalizacija je kolonizacija bez ispaljenog metka.

I mi nasjedamo tim hohštaperima, koji nas uče što je to demokracija, što je dobro, a što je zlo, a do jučer su sijali smrt širom svijeta.

Istrijebili su cijele civilizacije. Najveći demokrati na ovome svijetu SAD donedavno su imali robove, a do jučer se nisu vozili u istim autobusima sa crncima, dok je Dubrovačka republika 1642 godine donijela zakon o ukidanju ropstva, dakle u vrijeme kada je Sjeverna Amerika još bila engleska kolonija i nije postojala kao država (SAD su  oformljene kao država 1776 godine).

I sada im je taktika da žrtvu najprije bace na koljena (najčešće kroz financijska zaduženja), a onda dolaze s kovčezima novca, odvjetnicima i ugovorima, pa sve vrijedno kroz kratko vrijeme promijeni vlasnika, naravno za sitan novac, jer i kralj u pustinji, kada umire od žeđi, daje kraljevstvo za kap vode.< br>>

Ja jesam za EU, ali ne EU s ovakvom politikom, politikom koju vode kapitalisti, a ne političari. Kakva je to politika kada su kapitalisti zbog svoje gramzljivosti, pohlepe i nepresušne želje za što većim bogatstvom svoj kapital radi veće zarade prebacili u Kinu (gdje radnik radi za 1 $ dnevno), a radnike uz čiju pomoć su stekli taj isti kapital šalju na burzu, da bi robu proizvedenu u njihovim tvornicama u Kini, dopremili u EU i da je prodaju svojim dojučerašnjim radnicima,  koji sada žive od socijalne pomoći.

Tako su do sada uništili tekstilnu industriju u EU, obućarsku industriju, načeli drvno prerađivačku industriju, automobilsku  industriju i.t.d.

Tvrdim da ovakva politika EU nije dobra, da se bazira samo na kapitalu, a za čovjeka više nitko ne brine. Sada više nije dovoljno raditi radnim danom što bi rekli Zagorci od ve do ve, već je potrebno raditi i subotom i nedjeljom, ali to samo kod nas, dok ti isti centri u svojim matičnim državama nedjeljom ne rade (Austrija i Njemačka).

No, ta politika je politika rezanje grane na kojoj sjede i kada 50% radnika u EU završi na burzi, a druga polovica više ne bude mogla plaćati socijalu radnicima na burzi, ponovo će poteći krv potocima. Da li će se to krvoproliće zvati Oktobarska ili Francuska revolucija nije bitno ali to je s ovakvom politikom EU neminovno.

Bogataše u EU kod nas najviše zanima Slavonska ravnica, izvori pitke vode i naša obala zajedno sa otocima. Industrija ih ne zanima, to imaju kod sebe u Koreji, Kini, Vijetnamu, Turskoj i Indiji.

Njih naša  industrija koja im konkurira smeta. Nju treba uništiti. Pogledajte samo kakav pritisak rade na našu vladu u vezi brodogradilišta. Naša brodogradilišta im smetaju jer konkuriraju Korejskim, koja su u njihovom vlasništvu. To opravdavaju slobodnim tržištem i zaštitom tržišnog natjecanja.

Kad smo već kod slobodnog tržišta da kažem i to da je njihova teorija da sve što nije profitabilno, dakle što ne može na tržištu opstati, treba propasti. Ali to pravilo važi samo za neke, iako tvrde da smo svi jednaki (sve svinje su jednake samo su neke jednakije, Ornel), pa pitam se zašto onda sada u ovoj krizi nisu pustili da propadnu sve banke u EU i SAD-u, jer su po toj logici trebale propasti, zašto su automobilskoj industriji dali financijsku  injekciju, zašto je samo Amerika, da spasi svoje gospodarstvo žrtvovala preko tisučupetsto milijardi USD.

Zar mi dotacijama ne spašavamo svoje gospodarstvo? Zar nije bolje da im pomognemo sa dva tri milijuna USD, nego da ti radnici završe na burzi, gdje će koštati  proračun desetak puta više.

Dakle mi sve slijepo vjerujemo tim bjelosvjetskim lažovima. Možda ćete reći da sam pregrub u iznošenju svojih ocjena. Ne nisam pregrub, ja sam očajan, mogu ovo pismo poslati i u novine ali one ga neće  objaviti, jer su sve novine nadzirane. Pokušao sam na internetu kritizirati EU, nakon tri dana moje računalo je na internetu  zblokirano i moji komentari više nisu izlazili.

Goebbels, Hitlerov šef propagande je za ove današnje managere propagande bio dječji vrtić. Ovi danas su učenici Američkog agresivnog marketinga rođenog u potrošačkom društvu (Marketing, što je to ustvari? Jedna definicija kaže da je potrošačko društvo izgradilo marketing, koji je sposoban čovjeka uvjeriti da kupi nešto što mu ne treba, za novac koji nema-karticu).

To pak znači da čovjeka treba nagovoriti da se što više zaduži, jer je onda s njime lakše vladati.

Ako čovjek nikome ništa ne duguje, tada si može puno toga dopustiti, ali ako duguje, za auto, za kuću ili stan, dovoljno mu j e priprijetiti otkazom i čovjek šuti jer ako ostane bez posla ostat će bez svega, a nitko ne želi ostati bez egzistencije i dobara koje je stjecao mukotrpnim radom , pogotovo kada iza sebe ima obitelj, koja je svakom  radniku svetinja.

Koliko su lažljivi, sjetit ćete se i sami, kada Vas podsjetim na obećanja stranih banaka. Dok nisu imali pristup u RH, onda su nas  uvjeravali, da ako im otvorimo vrata, da ćemo imati kamatu, istu kao i u njihovim matičnim državama (kod njih je sada kamata 3%, a kod nas 13%), kada su ušli obećavali su tvrtkama, koje pređu k njima iz tadašnjeg SDK, da će im platni promet raditi besplatno.

No naše tvrtke na to nisu nasjedale, pa su onda dr. Šošić i dr. Đodan javno popljuvali  SDK, nazvavši SDK komunističkim nostrodontom, koji treba ukinuti, (jer takvo što ne postoji nigdje u svijetu), a poslovne subjekte prebaciti u poslovne banke. Napokon su donijeli zakon koji je tvrtke prisilio da  račune i novac prebace u poslovne banke, ali tog časa više nijednoj banci nije palo na pamet održati obećanje o besplatnom platnom prometu, štoviše cijena platnog prometa je poskupjela otprilike pet puta.

U tim istim bankama danas možete dobiti kredit za auto, kamion ili bilo što drugo proizvedeno na zapadu u roku par sati do par dana, dok za recimo farmu krava kredit će naš seljak ganjati par godina.

Naša vlast je po meni učinila najveći propust 1992. godine, kada je u pred pristupnim ugovorima s EU potpisala da će otvoriti naše tržište Evropskim proizvodima i da će prodati banke. Tim potezom smo uništili domaću industriju, poljoprivredu i tržište novca ili rečeno šahovskom terminologijom, poklonili smo protivniku kraljicu i topove.

Da nastavim sa šahovskom terminologijom: naša vlada igra šah s EU, a ima znanje početnika, koji zna samo kako se vuku figure, dok protivnik zna desetak poteza unaprijed i unaprijed zna gdje će nas navući na tanki led i matirati, odnosno postići sve ono što su naumili.

Za ulazak u EU najprije su nam uvjetovali suradnju sa Haškim sudom. Zatim smo morali izručiti generala Gotovinu, pa smo morali prihvatiti ZERP, sada ćemo morati dati Slovencima 90% onoga što traže i tako malo po malo, najednom ćemo se naći na koljenima bez hlača.

Ako se samo malo suprotstavimo izvući će asa iz rukava, a to je da će preko noći zatražiti povrat svih dugova, a to je ovoga časa oko 50 milijardi USD.

I što mislite što nas onda čeka? Čeka nas jedino moguće, a to je uvođenje maksimalnih poreza na sve moguće i nemoguće, od poreza na rogatu stoku za seljake, porez na višak stambenog prostora, porez na vikendice, aute (neke od njih već imamo ali će sada biti nekoliko puta veći), porez na porez i do čega će to dovesti? Dovest će do drastičnog pada cijena nekretnina i do općeg kolapsa u zdravstvu, školstvu i trgovini.

I sada je jasno zašto EU inzistira na brzom sređivanju gruntovnice i zemljišnih knjiga.

Prošle godine, naš premijer je rekao da je Hrvatska jedna velika obitelj, sa čime se ja u potpunosti slažem, samo se pitam da li je u  njegovu malu obitelj dolazila policija i centar za socijalni rad raditi reda ili je taj red radio sam, pa se pitam zašto mu u velikoj obitelji EU treba raditi reda?

Nadalje, mnogi besplatni programi EU su  izmišljeni za to da pripreme teren za dan D.

Npr. program po kojem emisari EU uče naše lumene, kako gospodariti društvenom imovinom, a za to im trebamo dati popis društvene imovine s procjenom vrijednosti.

Da li Vam to što govori?

Prije točno 100 godina 1909. godine A.G. Matoš je napisao...Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše..Za volju ne znam kome, žbir uzama.

Da je Matoš kojim slučajem danas živ vjerojatno bi napisao

Jer Hrvatsku mi moju raščerupaše, strancima je prodadoše, na križ je ko Isusa raspeše da djeci svojoj budućnost u blagostanju osiguraše

O jeziku da i ne govorimo. U našem svakodnevnom govoru koristimo više engleskih riječi, nego što Srbi imaju u svom jeziku  turcizma, iako su Srbi bili pod Turcima 500 godina.

U Hrvatskom saboru je nakon dugotrajne borbe prvi puta održan govor na Hrvatskom jeziku (ako sam dobro zapamtio) 1830 godine.

Čini mi se da ćemo kroz par godina u saboru poslije latinskog, talijanskog, njemačkog i mađarskog progovoriti engleski..

Mogao bih se ovako jadati u nedogled i trošiti Vaše dragocjeno vrijeme.

Možda ćete se pitati zašto pišem ovo. Pa zato što su pred nama izbori i da razmislite, gdje smo, kuda idemo s ovakvom politikom (iako su mnogi ugovori potpisani i morat će ih poštivati svatko, tko dođe na vlast) i gdje ćemo završiti.

Iziđite u svakom slučaju na izbore.

Glasujte prema svojoj savjesti, a ne onako kako Vam poručuju s jambo plakata, jer sutra će nam s pravom reći da imamo vlast kakvu zavređujemo, jer ćemo tu vlast sami izabrati svojim glasom.

Prije nekoliko godina Turska je napravila veliki zaokret u politici, samo zato što je narodu dojadila politika najvećih, koji su se smjenjivali na vlasti, a u biti za narod je uvijek ostajalo sve isto. Dolaskom na vlast malih stranaka Turska je napravila veliki skok.

Nadam se da i mi želimo da živimo bolje, da imamo bolje zdravstvo, besplatno školstvo, da nam umirovljenici ne kopaju po kantama za smeće, da jednom riječju živimo bolje, jer sada živimo gore nego prije 70 godina.

Možda ćete se ovoj posljednjoj rečenici nasmijati i reći ...Tko je pri je 70 godina vozio auto? ali da bi napravili pravu usporedbu budite svjesni da je u ono vrijeme prosječni muškarac imao završena četiri razreda osnovne škole (danas srednju školu), da je u to vrijeme radio samo muž, dok je supruga u podstanarskom stanu odgajala 6-7 djece. Kako su živjeli? Jadno. Preko tjedna su jeli krumpir, grah, tijesto, a jedino nedjeljom su jeli malo mesa. No preživjeli su s jednom radničkom plaćom, bez dječjeg dodatka, bez socijalne pomoći, bez karitasa.

Pitam Vas da li bi danas jedan radnik, koji radi negdje u tvornici za 3.000 kn., kojemu supruga ne radi, koji bi imao sedmero djece i koji bi bio podstanar mogao preživjeti s tim prihodom? Dok plati stan i režije ostalo bi im za preživjeti 5,55 kn.Dnevno po članu obitelji s time da s tim novcem moraju platiti hranu, izlaske, oblačenje, higijenu i.t.d. Mislim da s tim novcem ne bi preživio ni najbolji iluzionist David Coperfield.

Standard o kojem danas pričamo je umjetni. U prvom redu jer se temelji na kreditima, a u drugom redu zato što danas u 95% slučajeva rade i supruge, a prosječna obitelj ima jedno ili dvoje djece..

 

                             \\\\////
                          /  _    _  \
                         (  (o)  (o)  )
=====oOOO====(_)=====OOOo======
           
   
Lijepi pozdrav,                            
 ==============Oooo.=============
             .oooO       (      )
              (      )         )    /
               \    (          ( _ /
                \ _ )

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 20.02.2010. 13:17h

  Član simonaalba77Merlin3 Ogranak HND-a pri HTV-u najoštrije je osudio grubi pritisak kojeg je na novinara HTV-a Gorana Rotima izvršila Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj i njezin šef, veleposlanik Paul Vandoren. Naime, 18. veljače ove godine, u Hrvatskoj je, na inauguraciji Predsjednika Republike Ive Josipovića, po prvi puta boravio povjerenik EU za proširenje i europsko susjedstvo Stefan Fule. Novinar Goran Rotim zakazao je intervju s Fuleom, te su, suprotno uobičajenim pravilima i odnosima koji vrijede između medija i tijela javne vlasti u demokratskim sustavima, iz Delegacije EU unaprijed zatražena precizna pitanja koja će biti postavljena gospodinu Fuleu. To je učinjeno uz obrazloženje da se mora što bolje pripremiti za razgovor, jer je riječ o njegovom prvom javnom nastupu u RH. Rotim želio je izbjeći lažni, inscenirani intervju te nije dostavio precizna pitanja, već samo razrađeni popis sedam područja koja će biti teme razgovora. \'\'Nakon obavljenog intervjua, iz Delegacije EU u RH kolegi Rotimu stižu prijeteći mailovi u kojima mu se prenosi nezadovoljstvo povjerenika EU-a, gospodina Stefana Fulea zbog načina na koji je vođen intervju. Novinara se proziva zato što je postavio više od sedam pitanja, odnosno više pitanja od najavljenih tema razgovora!! (Zar itko može i treba očekivati da će o jednoj temi razgovora dobiti samo jedno pitanje??!!). A kao najveći \'krimen\' kolegi se spočitava to što se \'drznuo\' postaviti nenajavljeno, ali ipak iznimno važno i aktualno pitanje o fiskalnoj krizi u Grčkoj i njezinom utjecaju na stabilnost eura. Zbog takvog \'neposluha\' i nepristajanja na politički diktat, šef Delegacije EU, gospodin Vandoren i neimenovana glasnogovornica gospodina Fulea odlučili su kazniti kolegu Rotima tako što će mu zabraniti ili onemogućiti sve buduće intervjue s visokim europskim dužnosnicima!!!\'\', stoji u priopćenju Izvršnog odbora Ogranka HND-a pri HTV-u. Dodaje se da ovakav postupak predstavlja snažni politički nasrtaj na neovisnost medija i novinarske slobode. Takav potez osobito je šokantan zbog činjenice što su medijske i svekolike druge slobode, neki od glavnih temelja na kojima počiva plemenita ideja europskog ujedinjavanja. Posebno zbunjuje to što takvi potezi dolaze iz Delegacije EU u RH, kao institucije koja u hrvatskoj javnosti uživa izniman ugled i značaj. \'\'Zbog svega navedenog tražimo da sva mjerodavna tijela HRT-a zaštite svoga novinara te ugled HRT-a kao javne i neovisne medijske kuće. Isto tako, pomoć i zaštitu u očuvanju novinarskih i medijskih sloboda tražimo i od Hrvatskog novinarskog društva kao strukovne udruge. Uz to, o ovom nemilom događaju promptno ćemo izvijestiti Europsku i Međunarodnu federaciju novinara, a očekujemo i očitovanja mjerodavnih europskih tijela i institucija\'\', piše u priopćenju kojeg je potpisala Elizabeta Gojan, v.d. predsjednica Izvršnog odbora Ogranka HND-a pri HTV-u.
 • 20.02.2010. 13:25h

  Član mlabosMerlin12

  simonaalba77

  Umjesto komentara....odnekud mi poznata terminologija .. Zbog takvog \'NEPOSLUHA\' i nepristajanja na politički diktat, šef Delegacije EU, gospodin Vandoren i neimenovana glasnogovornica gospodina Fulea odlučili su KAZNITI kolegu Rotima tako što će mu ZABRANITI ili ONEMOGUĆITI sve buduće intervjue s visokim europskim dužnosnicima!!!\'\', stoji u priopćenju Izvršnog odbora Ogranka HND-a pri HTV-u.
 • 20.02.2010. 14:00h

  Član simonaalba77Merlin3 Čelična šaka umotana u baršunastu rukavicu.
 • 20.02.2010. 15:05h

  Član gemini1Merlin2 Mlabos hvala ti! Lavice su borci, svakako i časne osobe! Meni je netko nadređeni rekao da zašto bi država proglasila Zakon o bankrotu i vadila ljude iz dugova kad ih nije ona napravila. TKO OMOGUĆUJE VEĆ DUGO, DUGO GODINA DA LOPOVI, BANDA I LIHVARI SVAKE SEKUNDE POTPISUJU S LJUDIMA OVDJE, OD UMIROVLJENIKA NADALJE, UGOVORE NA KARTICE I ČEKOVE?! Znate li vi kolike su kamate na to?! Kad sam doživjela nesreću, nisam mogla više stavljati novce s kartice na karticu, tj. plaćati kamate, i jedna od najzloglasnijih banaka u RH tužila me, i sad mi mjesečno režu s računa samo 1 milijunti dio ukupnog duga, a glavnicu neću otplatit za života ako ne nađem jamca, bolji posao ili ne dignem hipoteku na stan kojeg nemam. A i da mi je plaća čista, tako je bijedna, malo veća od pola prosječne u RH, da ni od toga ne mogu živjeti. I to ja, za koju svi znaju da od mladosti radim i vikende i smjene i dva posla. A stalno se žalim i opet ću, da je hrana koju kupujemo preskupa, loše kvalitete. Sad sam kupila šaku matovilca, košta 13 kn (za naše plaće i mirovine puno). Režije su nam pre, prevelike, konkretno moje su pola plaće. Naše rukovodstvo mora postati svjesno da će im narod izaći na ulice, pogotovo jer će ovo biti rekordna godina nezaposlenosti, ljudi su sve očajniji i nervozniji.
 • 20.02.2010. 16:32h

  Član simonaalba77Merlin3

  malo batine pa malo mrkve...

  Vandoren se ispričao Rotimu Šef Delegacije Europske unije u RH Paul Vandoren osobno je pisao novinaru HTV-a Goranu Rotimu zbog \"izoliranog incidenta\" oko intervjua s Štefanom Fueleom www.rt.com Izrazio je žaljenje i ispriku zbog \"neprimjerene komunikacije\", rekao je u subotu šef odjela za politička pitanja Delegacije EU-a u RH David Hudson. Hudson je rekao da Delegacija ne namjerava komentirati specifične elemente iz priopćenja Ogranka Hrvatskog novinarskog društva na HTV-u, izrazivši nadu da spomenuti incident neće utjecati na dobre odnose s hrvatskim medijima. Također je podsjetio da je Delegacija uvijek aktivno podupirala slobodu tiska i uvijek dizala glas u slučajevima kada su novinari bili podvrgnuti napadima ili zastrašivanju. Po njegovim riječima, pismom upućenom novinaru Rotimu Delegacija EU u RH smatra cijelu stvar zaključenom. Ogranak Hrvatskog novinarskog društva na HTV-u u današnjem je priopćenju osudio pritisak i \"prijeteće mailove\" delegacije EU u Hrvatskoj na čelu s veleposlanikom Paulom Vandorenom na HTV-ovog novinara Gorana Rotima, zbog nezadovoljstva povjerenika EU za proširenje i europsko susjedstvo Štefana Fuelea načinom Rotimovog vođenja intervjua s njim za \"Dnevnik Plus\". Rotimu je, kako stoji u priopćenju, Delegacija EU u RH zamjerila što je postavio više od sedam pitanja, odnosno više pitanja od najavljenih tema razgovora, a najveći \"krimen\" mu je što se \"drznuo postaviti nenajavljeno, ali ipak iznimno važno i aktualno pitanje o fiskalnoj krizi u Grčkoj i njezinom utjecaju na stabilnost eura\". HND-ov ogranak na HTV-u priopćenju je najavio da će o tom događaju izvijestiti Europsku i Međunarodnu federaciju novinara, očekujući očitovanja mjerodavnih tijela i institucija. (hina/metro-portal)
 • 20.02.2010. 19:55h

  Član vanessaMerlin9 Zašto sam si dozvolila, da pročitam članak ?????? Sve to znajućI, ne želim To znati,pa ne kupujem novine i kad su vijesti napuštam prostoriju....PRODANI SMO...VEĆ.. ODAVNO NARODE..VEĆ DAVNO....ovo je samo točka na I.Tko nas \"šljivi\". I napuštajmo tople domove za nekakva \"ustoličenja\".Budimo pijuni na hladnoći, da nekome uvelićamo dan.Da netko bude zapamćen , da nas je\" UVEO\" kamo nismo htjeli.Nije uopće važno tko je taj čovijek.Svi su poslušnici. Zašto uvijek moramo, kud svi turci.???.. .Duboko se nadam , da će se našim ulaskom i \"zajednica raspasti\", ali tada kao i sada , narode, prodani smo ko najeftinije kurve uz lošeg makroa...uz ispriku prostitutkama, poslovnim ženama, koje bar znaju svoju cijenu.
 • 20.02.2010. 20:50h

  Član mgracanMerlin3 Priroda oko n as, a i mi sami- tj. naša tijela - strogo su hijerarhijski organizirani. Taj model prirodno slijede i ljudska društva... ali ...zahirenje je moguće...kad prorade materijalni interesi i nezajažljiva pohlepa...plus strah od budućnosti i populacijske eksplozije u kojoj je život jeftin a življenje skupo.
 • 20.02.2010. 21:00h

  Član mgracanMerlin3 Neprijatelji su, nažalost, uvijek drugdje nego što očekujemo...EU, po mojemu nije neprijatelj...opasnost je mnogo bliže, gotovo iza leđa...
 • 20.02.2010. 21:10h

  Član vanessaMerlin9 mgracam.....ova spoznaja tješi,zato ne mrzim nikoga ,jer svako na kraju ima što zaslužuje.Nitko i ništa nije za sva svemena.Ti si puno ljepše od mene rekla , ono što sam ja osjećala.Pusa :-))))

SADRŽAJ UPISAO

Član mlabosMerlin12 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mlabos dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥☕️♥☕️♥:))))))))))))))

  08.04.2020. 22:39h
 • Član mkrmarmkrmar

  Vanesa hvala za kavu :)

  06.04.2020. 19:06h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobra večer,dragi ljudi

  06.04.2020. 19:05h
 • Član vanessavanessa

  ☕️♥☕️♥☕️♥

  05.04.2020. 15:02h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima,cvjetnica neka vam donese mir i blagoslov

  05.04.2020. 09:43h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu nedjelju vam želim. Lp

  05.04.2020. 07:59h
 • Član vanessavanessa

  :))))))))))))))))))))))))))))

  03.04.2020. 15:37h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info