Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

477

PUTA

TEMA ZA MJESEC KOLOVOZ – KLIMATSKE PROMJENE ILI MANIPULACIJA VREMENA

TEMA ZA MJESEC KOLOVOZ – KLIMATSKE PROMJENE ILI MANIPULACIJA VREMENA
Na čistim lažima forsiraju se klimatske promjene. Ova planeta prošla je mnoge klimatske „promjene“ i razne klimatske događaje ali to je normalni slijed prirodnih pojava i ništa od toga nije pokazatelj da predstoji klimatska apokalipsa. Klimatska znanost pretvorila se je u što?

Nova agenda zamjenjuje staru koja se je zvala covid. Akteri isti i cilj isti, totalna kontrola i depopulacija stanovništva .Gura se u prvi plan Zelena agenda koja podrazumijeva postizanje nulte emisije ugljika. Zamislite vi ovo, pa već i budala zna da je CO2 plin života. Bez ugljičnog dioksida svi bi pomrli od nedostatka hrane. CO2 neophodan je za svu fotosintezu koja pokreće život na planeti Zemlji. Mi izdišemo ugljični dioksid , a svaka živa biljka oslanja se na ugljični dioksid koji je neophodan za njen rast i napredak što znači da je to hrana za biljke, drveće , usjeve i sve živo na planeti.  Jasno je da bez ugljičnog dioksida život na Zemlji bi bio izbrisan.

Na čistim lažima forsiraju se klimatske promjene. Ova planeta prošla je mnoge klimatske „promjene“ i razne klimatske događaje ali to je normalni slijed prirodnih pojava i ništa od toga nije pokazatelj da predstoji klimatska apokalipsa. Klimatska znanost pretvorila se je u što? Znanstvenici kao i u prijašnjoj priči podupiru agendu porobljivača Zemlje i ljudi zbog nekih materijalnih koristi kao da to i njih neće doći glave. Doći će ali će za njih biti prekasno. Vrhunski klimatski znanstvenici kažu da im je naređeno da sakriju istinu da temperatura Zemlje nije uopće porasla u zadnjih 15 godina.

Fizičar dr. John Clauser, dobitnik Nobelove nagrade izjavio je da „klimatska kriza“ je prijevara. Klimatsku krizu je okarakterizirao kao opasnu korupciju znanosti koja prijeti svjetskom gospodarstvu i dobrobiti milijardi ljudi. Upozorio je javnost da je narativ o „klimatskoj krizi“ koji guraju globalna elita i glavni mediji prijevara s financijskim motivom.

Da bi stvorili klimatski poremećaj već godinama se koriste geoinžinjeringom, chemtrailsima , HAARP-om. Mediji, vlade i političari odgovorni su za uništenje ozonskog omotača planete. Svi koji ovo spominju prema njima su teoretičari zavjere.

Postoji preko 170 registriranih patenata koji se odnose na geoinžinjering i manipulaciju klimom, a jedna od tehnika je i promjena vremena uz pomoć zaprašivanja. Vjerujem da ste puno puta vidjeli za vrijeme lijepog vremena kako nebo postaje puno bijelih tragova, a nakon toga slijedećeg jutra slijedila je kiša, oluja ili tuča. Zna se i što sadrže ovi tragovi: aluminijev oksid, barijum, stroncij, bakreni sulfat, kalijum joda dakle radi se o teškim metalima koji su opasni za  ljude, zemlju i vodu. Prisustvo ovih metala vodi u zdrastvene probleme pa je tako rak u velikom porastu kao i alchajmer i druge bolesti. Veliki požari koji se događaju su isto tako posljedica zaprašivanja jer je aluminij vrlo zapaljiv, a taloži se na lišću drveća. Zbog istih razloga zemlja postaje zatrovana kao i voda što dovodi do uništenja hrane. U atmosferi je u zadnjih 5 godina drastično povećan nivo aluminija i do 50 000% - slovima : pedeset tisuća posto! Više niti nebo nije plavo. Ovo nema smisla, ali ima za one koji mrze čovječanstvo. Kontrola vremena im omogućuje da unište bilo koju zemlju koja im padne na pamet. Umjetne oluje kakve su pogodile Hrvatsku i cijeli Balkan imaju svoju poruku.

Sada na kraju imamo i još jednu nesreću o kojoj se ne smije govoriti, a to je HAARP sustav snažnih radarskih antena usmjerenih prema ionosferi. Zovu ga još i ionskim grijačem. Ako se ionosfera izloži zračenju mogu se generirati ogromne količine energije koje se koriste za uništavanje određenog područja.

Na sjednici Ujedinjenih naroda koja je bila posvećena kontroli vremena , chemtrailsima, zaprašivanju i u svemu onom što vlade ovog svijeta, a pogotovo hrvatska vlada, ne priznaju već govore kako je to teorija zavjere za koju nema dokaza, rečeno je da se radi o eksperimentima privatnih kompanija i svjetskih vlada! Priznanje je tu pred nama i sada se postavlja pitanje tko je dopustio PRIVATNIM KOMPANIJAMA da vrše svoje eksperimente, nad nama. Da li su to isti oni koji su zabranili protugradnu obranu?

Pitamo se zašto Hrvatska, tako mala zemlja ima čak tri HAARP-a i to na Ravnoj Gori, Sljemenu i Tušiloviću kraj Karlovaca. Udomili smo nešto što nas može ubiti. Ako vlast u svakoj državi pripada narodu pitam se kako to da mi o tome ništa neznamo. Zaključak  svega je da su klimatske promjene laž i manipulacija vremenom kako bi se uvela apsolutna kontrola nad čovječanstvom.

 

Dragi magicusi, zanima nas kakve su vaše spoznaje o klimatskim promjenama, što vi mislite o tome i kakva rješenja predlažete. O svemu ovom molimo vas da nam pišete, a mi ćemo vas kao i uvijek za vaš trud  i doprinos nagraditi! Cijenimo svaki vaš uradak koji doprinosi podizanju svjesnosti i novim saznanjima.

 

Uredništvo magicusa

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

TEMA ZA MJESEC SRPANJ - ZABRANA ASPARTAMA TEMA ZA MJESEC RUJAN – NOVA ŠKOLSKA GODINA I EKSPERIMENT CJELODNEVNA ŠKOLA