Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mgracan

Upisao:

mgracan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

497

PUTA

OD 14.01.2018.

TEMA MJESECA za srpanj: ISKUŠENJA VJERNOSTI

TEMA MJESECA za srpanj: ISKUŠENJA VJERNOSTI
Pošto bi Tema mjeseca srpnja – ljeto, sunce, plaža, zabava – trebala biti ljetno opuštena, odlučili smo prepustiti vama da pišete o onom vidu vjernosti koji vas osobno najviše intrigira; bio to vaš vjerni pas ili vjerni muž. Jer poslije ljeta dolazi jesen, a s njom i posljedice. Nudimo vam stoga samo natuknice, skupljene ad hoc koje se u ovo doba muževa i ljubavnika puštenih s lanca mogu povezati s pojmom spolne vjernosti. -

 

TEMA MJESECA: ISKUŠENJA VJERNOSTI

Otvorite li bilo koji rječnik i potražite značenje riječi vjernost, nećete naići na ono što biste možda prvo očekivali – vjernost partneru  –  a još manje riječ ljubav u objašnjenju. Vjernost je, naime, daleko, daleko širi i apstraktniji pojam, a inačice su mu: privrženost, odanost, pouzdanost, točnost, autentičnost…Sama se riječ vjernost definira kao osobina onoga koji je vjeran ili svojstvo onoga što je vjerno.

Pošto bi Tema mjeseca srpnja – ljeto, sunce, plaža, zabava – trebala biti ljetno opuštena,  odlučili smo prepustiti vama da pišete o onom vidu vjernosti koji vas osobno najviše intrigira; bio to vaš vjerni pas ili vjerni muž. Jer poslije ljeta dolazi jesen, a s njom i posljedice. Nudimo vam stoga samo natuknice, skupljene ad hoc koje se u ovo doba muževa i ljubavnika puštenih s lanca  mogu povezati s pojmom spolne vjernosti.  

- Duhovno/psihički aspekt: Rat spolova: živimo u dualnom svijet u kojem se u nama igraju i unutarnji muškarac i unutarnja žena u vječnoj potrazi za ravnotežom. I to na svim razinama - sve do molekularne; i naša je DNK dvonizna uzvojnica čiji se jedan niz može označiti znakom +, a drugi znakom -. Prvi je poput električne sile koja probija i bježi od centra, drugi je poput magnetske sile koja privlači sebi tj. središtu. Prvi je sila jang, koja ne može bez svoje suprotnosti - sile jin – kako bi zajedno tvorile tao, tj. put. U zapadnoj terminologiji su to animus i anima koji se međusobno nadopunjavaju. Ovisno o biološkom spolu koji smo dobili i  društvenim uvjetima u koje smo se rodili, ove se dvije temeljne sile manifestiraju na bezbroj razina i u bezbroj oblika.

- Društveni aspekt: Naše je doba, doba tranzicije iz patrijarhata u matrijarhat. Ubiremo prve plodove seksualne revolucije. Klatno na uri doseglo je svoj plus vrhunac i vraća se natrag svom suprotnom minus polu.

- Biološki aspekt: Skakanje iz kreveta u krevet i posljedice takvog ponašanja: spolne bolesti, sterilitet, raspad veze, patnje djece razvedenih roditelja…

- Energetski aspekt: može li nevidljivo umrežavanje sa znanim i neznanim spolnim energijama, pridonijeti općoj zbrci energija svih vrsta i dodatno ugroziti sve krhkije mentalno zdravlje svih uključenih?

- Planetarni aspekt: Ima li činjenica da se smanjivanjem Zemljina magnetizma i povećavanjem njene  rezonancije, smanjuje i koherentnost ljudskog društva (moral, običajno pravo), a povećavaju slobode pojedinca?  

- Vjerski i kulturološki aspekt: uloga celibata i bračnih zavjeta koji su dragovoljno prihvaćene zabrane koje onda energetski privlače svoju suprotnost i vode u devijacije kod osoba koje nisu iskreno predane i autentične.

Mišljenje da su prevare ljeti učestalije je vrlo rašireno, zato nam je ljetna tema mjeseca, upravo pitanje vjernosti...

Ovo je intrigantna tema i vjerujemo da će mnogi od vas imati šta napisati na tu temu. Mi ćemo se pobrinuti oko nagrada, vi samo pišite....Sretno!

Redakcija www.magicus.info

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info