Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član stankovic.jure

Upisao:

stankovic.jure

OBJAVLJENO:

PROČITANO

698

PUTA

OD 14.01.2018.

"TV ZLATKO SUDAC" Nepokršteni grad i druge priče

‘spektrov’ satiričar otkriva programsku shemu televizije velečasnog zlatka sudca

 

Majstor bežičnog prijenosa opet briljira! Nakon što je pokrenuo portal, patentirao odvajanje od zemlje bez pomoći žičare, te pojavljivanje na dva mjesta bez pomoći psihijatra, Zlatko Sudac najavio je pokretanje katoličke televizije. - "donosi naš subotnji prilog - SPEKTAR"

Cisterne sa svetom vodom već hitaju poškropiti reflektore i studija, mikrofone i miksete, kamere i djelatnike, sve ljudstvo i tehniku što će kreirati medijsku katoličku povijest u Hrvata. Televizija je to koja neće imati zemaljski signal, ali ni zemaljskog urednika, televizija koja će vas duhovno i fizički najviše približiti nebu.

Dok se nagađa tko sve stoji iza projekta, tko će ga financirati, a tko gledati, Spektar ima ekskluzivnu priliku prezentirati nacrt programske sheme kojom Sudac planira privući gledatelje i sponzore.

PREKRSTITE SE, POLIJEĆEMO - Jutarnji program za sve koji se prije dnevnih obveza vole opuštati levitiranjem. Uz brojne praktične savjete o uspješnom uzlijetanju, bezbolnom slijetanju i najboljim rutama za kretanje zrakom, emitirat će se i servisne informacije o stanju u zraku, te praktično savjetovati o životnim temama, npr. kako postići da vam policijski alkotest ne prikaže realnu količinu konzumiranog misnog vina.

FLY, ZLATKO, FLY - Glazbeni spot, prerada hita s polovice osamdesetih u izvedbi Marka Perkovića Thompsona.

HOSTIJA, HOSTIJA, HOSTIJICA - Dječji program, voditelj don Anđelko Kaćunko. U svakoj emisiji don Anđelko na nekonvencionalan način otkriva djeci značenje bitnih pojmova kao što su pričest, krizma, ispovijed ili celibat. Emisija se snima u prirodi, s malodobnicima, pod budnom paskom pravobraniteljice za djecu.

MOJ IVANE, POBRATIME MIO, JESI SKORO SA ZLATKOM LETIO - Emisija u kojoj će Sudac odabrane vjernike poučavati levitaciji.

ELI, ELI, LAMA AZAVTANI - Emisija o nezbrinutoj djeci.

ZLATKO, LETI POLAKO - Emisija u kojoj se popularizira prometna kultura, te ukazuje na nedaće koje nastaju zbog nepridržavanja prometnih propisa.

NEDJELJOM U DVA - Emisija o bilokaciji u kojoj će velečasni Zlatko Sudac svake nedjelje sa sobom voditi polemične dijaloge o gorućim pitanjima za vjeru i vjernike u suvremenom svijetu.

OPRAH NOGE SHOW - Djelo iz autorske radionice patera Vjekoslava Lasića.

GALEB I JA - Popodnevni show velečasnog Sudca s izravnim javljanjima iz atmosfere.

VEČERA ZA PRIČEST - Gastro show, smiju sudjelovati samo osobe koje su primile sve sakramente, pobjednik će imati čest kuhati na pričestima.

1 PROTIV 100 - Game show u kojemu natjecatelj ima zadatak s križem na leđima izdržati što veći dio kalvarije nalik Kristovoj, dok mu stotinu protivnika zagorčava život kao grešnici Spasitelju. Najizdržljivije natjecatelje čekaju bogate nagrade isplaćene u Verbumovim izdanjima.

NAJSLABIJA KARIZMA - Još jedan game show u kojemu sedmorica hrvatskih karizmatičnih svećenika odgovaraju na pitanja o karizmatičnim iskustvima. Nakon svakog kruga, biraju tko ne zaslužuje ići u naredni krug, a pobjednik je onaj koji zadnji ostane i na najveći broj pitanja odgovori točno.

HARIZMATIČNI SUDIJA - Emisija namijenjena inozemstvu s glavnim ciljem širenja utjecaja među pripadnicima drugih religija i vjera u susjednim državama.

POKRŠTENIČKI KOD - Ova emisija bit će namijenjena praktičnim problemima onih koji iz bilo kojeg razloga još uvijek nisu katolici, a to, zbog razumljivih razloga, žele postati.

BRUH NAŠ SVAGDAŠNJI - Pod ovim imenom emitirat će se prilozi o lakšim kirurškim zahvatima.

MOLITVENIK - Središnja informativna emisija s katoličkim vijestima iz cijeloga svijeta. Analize, reakcije, reportaže, anateme i progoni vještica. Uređuje i vodi Slaven Letica.

PASIJA 1/200000000000000000000000 - Telenovela nastala po filmu Mela Gibsona.

DJEVICA, A NE VILA - Katolička verzija popularne hrvatske telenovele o Mariji.

U GORI RASTE ZELEN BOG - Necenzurirana verzija klasika Antona Vrdoljaka koji smjelo progovara o perfidnim oblicima potiskivanja katoličanstava u Jugoslaviji, te o pretvaranju cvijeta hrvatskoga naroda u tzv. muslimane.

NEPOKRŠTENI GRAD - Serijal o strahotama koje su proživljavali katolički ilegalci u Zagrebu pod komunističkom čizmom. Scenarist i redatelj: Zdravko Tomac.

STIGMANSKI MARŠ - Film Jakova Sedlara o zastrašujućim mukama nositelja sigmi.

PRONEVJERENO - Emisija o katolicima koji su okrenuli leđa svojoj vjeri.

KOŠULJU BILU NA SVOME TILU - Emisija o modi koju zajednički vode velečasni Sudac i Neven Ciganović. Afirmira svijetle odjevne i visoke glasovne tonove.

FRAMA - Reality program u kojemu pripadnici Franjevačke mladeži pokušavaju što duže živjeti na izdvojenoj lokaciji bez nazočnosti svećenika i bez mogućnosti ispovijedanja vjere. Pobjednika koji u takvim uvjetima izdrži 100 dana čeka glavna nagrada – zaređenje.

VELIKI BRAT PO VJERI - Još jedan reality show: princip natjecanja je sličan Farmi, ali pravo natjecanja imaju svi kršćani.

OKO SOKOLOVO - Pregled kamera sa svetih misa. Uz stručna tumačenja don Anđelka Kaćunka i Matea Beusana tragat će se za tobožnjim vjernicima koji na liturgijama samo otvaraju usta ili ne rade ni to.

STIGMOM NA STIGMU Informativna emisija o stanju kože na čelu velečasnog Sudca.

VIDOVITI ZVJEZDAN - Kontakt-program u kojemu na sva pitanja gledatelja, otvoreno i bez dlake na jeziku, a po cijeni od 1,89 kuna za minutu, plus PDV iz fiksnih, te 2,89 kuna plus PDV iz mobilnih mreža, odgovara pater Zvjezdan Linić. Ujedno i ispovijeda, pričešćuje, te po pristupačnim cijenama prodaje čudotvorne narukvice koje tjeraju zle sile i otpuštaju grijehe.

ZDRAVO MALENI - Show za odrasle.

PREGLED PROGRAMA ZA VJEČNOST

 

vladimir matijanić

www.slobodnadalmacija.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info