Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

337

PUTA

KAKO POMAK ZEMLJINE FREKVENCIJE IZ 3D U 5D MIJENJA NAŠU STVARNOST I BUDUĆNOST

KAKO POMAK ZEMLJINE FREKVENCIJE IZ 3D U 5D MIJENJA NAŠU STVARNOST I BUDUĆNOST
U dubinama našeg svijeta bjesni tihi rat - rat koji je brižljivo skrivan od očiju javnosti, ali je njegov utjecaj dubok i dalekosežan. Ovo nije samo još jedna priča; to je otkriće surove stvarnosti s kojom se suočavamo, stvarnosti koja je bila obavijena slojevima prijevare i manipulacije. Istina je, kako kažu, čudnija od fikcije, a ono što ću otkriti dovest će u pitanje samo tkivo vašeg razumijevanja svijeta.

Ovo je OGROMNO: Kako pomak Zemljine frekvencije iz 3D u 5D preoblikuje našu stvarnost i budućnost!

Moćne organizacije i institucije aktivno pokušavaju cenzurirati Gazetteller.com. Potičemo vas da podijelite ovu vijest sa svijetom.

U dubinama našeg svijeta bjesni tihi rat - rat koji je brižljivo skrivan od očiju javnosti, ali je njegov utjecaj dubok i dalekosežan. Ovo nije samo još jedna priča; to je otkriće surove stvarnosti s kojom se suočavamo, stvarnosti koja je bila obavijena slojevima prijevare i manipulacije. Istina je, kako kažu, čudnija od fikcije, a ono što ću otkriti dovest će u pitanje samo tkivo vašeg razumijevanja svijeta.

U srcu ove bitke je Zemljina frekvencija – koncept koji neupućenima može zvučati ezoterično, ali je od iznimne važnosti. Anunnaki, ime koje odjekuje kroz drevne tekstove i moderna šaputanja, odigrali su ključnu ulogu u tome. Promijenili su Zemljinu frekvenciju, prebacujući je s pozitivne na negativnu polarizaciju. Ovo nije samo manja izmjena u kozmičkom stroju; to je temeljna promjena s katastrofalnim implikacijama. Svrha? Stvoriti svijet pripremljen za rat, uništenje i, što je najvažnije, kontrolu.

Implikacije ove promjene su jezive. Viši ešaloni moći, oni koji djeluju u sjeni, stvorili su društvo u kojem je vrijednost ljudskog života sekundarna u odnosu na njihove podle ciljeve. Što je više kaosa i smrti, to je lakše manipulirati i kontrolirati preživjele. Ovo nije samo teorija; to je hladna, teška stvarnost u kojoj živimo.

Razgovarajmo o novčanom sustavu temeljenom na dugu, majstorskom potezu ove velike manipulacije. To je sustav osmišljen za porobljavanje, vezanje ljudi u lance financijskog ropstva. Dužnički robovi, to je ono što smo postali, mučeći se u beskrajnom ciklusu posuđivanja i otplate, sizifovskoj borbi koja koristi samo lutkarima koji vuku konce.

A tu je i ocrnjivanje onih koji se usuđuju propitivati, osporiti status quo. Etiketirani kao proricatelji sudbine, teoretičari zavjere, oni su zapravo vjesnici istine. Oni su ti koji vide kroz veo laži, koji razumiju sumornu stvarnost našeg svijeta. Ali njihovi su glasovi prigušeni, ismijani i odbačeni. Zašto? Jer u svijetu izgrađenom na prijevari, istina je najveća prijetnja.

Demokracija, pojam koji se s ponosom hvali, nije ništa drugo nego fasada za podmukliji oblik diktature. To je sustav u kojem većina, često izmanipulirana i zavedena, nameće svoju volju manjini. Ovo nije sloboda; to je tiranija maskirana kao izbor.

Anarhija, koncept demoniziran i krivo shvaćen, zapravo se odnosi na samoupravljanje, na oslobađanje od lanaca nametnute vlasti. Ali u našem uvrnutom svijetu, to je preimenovano u kaos i nered.

Sada je vrijeme za buđenje. Kabala duboke države, pojam od kojeg se zgražaju svi upućeni, orkestrira zločine protiv čovječnosti nezamislivih razmjera. Ovo nisu puke igre moći; to su egzistencijalne prijetnje samom našem biću. Djelujući izvan očiju javnosti, oni se nekažnjeno rugaju prirodnim zakonima, a njihovi postupci imaju strašne posljedice za sve nas.

Uzmite u obzir takozvanu pandemiju i akciju cijepljenja koja je uslijedila. Predstavljeno kao dobronamjerni napor da se zaštiti čovječanstvo, to je sve samo ne. Pouzdani izvori, glasovi razuma u moru ludila, upozorili su na pravu prirodu ovih cjepiva. Ali njihova upozorenja nailaze na gluhe uši, ugušena od strane nemilosrdnog propagandnog stroja.

Rezultat? Stanovništvo mentalno okovano, nesposobno vidjeti istinu, čak i dok im gleda u lice. Tužna stvarnost je da je značajnom dijelu čovječanstva nemoguće spasiti se, izgubljeno zbog laži i prijevara kojima su hranjeni od rođenja.

Vlade, odraz društva kojim vladaju, ogrezle su u gluposti i kratkovidnosti. Njihovi postupci bili bi smiješni da nisu tako tragični. Nada leži u buđenju masa, što je zastrašujući zadatak s obzirom na rasprostranjeno ispiranje mozga i podmukle učinke takozvanih Covid injekcija.

Ali postoji tračak nade. Zemlja je u tranziciji, prelazi iz 3D u 5D postojanje. Ovo nije samo fizička transformacija; to je duhovno. Zemljina frekvencija se podiže, što je neophodan korak za ovu tranziciju. Oni koji su budni, koji razumiju pravu prirodu našeg svijeta, na čelu su ove monumentalne promjene.

Planetarna tranzicija koja mijenja sve!

Neugoda koju doživljavamo nije slučajna; to je simptom mnogo većeg fenomena. Nalazimo se na ključnoj točki naše planetarne tranzicije, gdje se pojavljuju dvije različite vremenske linije. Jedan vodi do Nove Zemlje, područja koje rezonira višim frekvencijama i prosvijetljenom sviješću. Drugi, zaglibljen u gustoći Treće dimenzije, put je kušnji i pomirenja. Ovo nije puko nagađanje; to je stvarnost koja se odvija pred našim očima.

Klackalica naših svakodnevnih iskustava, čudni osjećaji koje ne možemo točno odrediti, sve su pokazatelji ove monumentalne promjene. Stara frekvencija, ona na koju smo tako dugo navikli, postaje nepodnošljiva. To nije samo osjećaj; to je opipljiva promjena u vibracijskoj biti našeg svijeta.

 

Ovaj proces, koji Frosi naziva Uzašašćem, nije samo duhovni koncept. To je fizička, mjerljiva promjena u energiji koja nas okružuje. Oni koji su usklađeni s višim frekvencijama počinju se osjećati izvan mjesta u starom svijetu, poput četvrtastog klina u okrugloj rupi. Svjetlo nove vremenske trake zasljepljuje one koji su još uvijek ukorijenjeni u sjenama starih običaja.

Sve veća netolerancija i sukobi kojima svakodnevno svjedočimo nisu samo društveni problemi; oni su manifestacije ovog vibracijskog nesklada. To je bitka, ne vojski i oružja, već frekvencija i svijesti. Staro i novo se sukobljavaju, stvarajući trenje koje je opipljivo u našim interakcijama i iskustvima.

Ovdje se ne radi samo o osobnom rastu ili duhovnom prosvjetljenju. Radi se o opstanku i evoluciji naše vrste. Izbor vremenske linije za praćenje nije proizvoljan; to je odluka koja će odrediti budućnost naših duša. Etičko i moralno stanje naše svijesti je kompas koji nas vodi do naše sudbine.

Razdvajanje ovih vremenskih linija nije budući događaj; upravo se događa. Elektromagnetska polja ove dvije staze su u interakciji, uzrokujući kaos i nelagodu koju osjećamo. Ali ova interakcija neće trajati zauvijek. Kako se vremenske trake razilaze, smetnje će prestati, a mi ćemo se naći okruženi samo onima koji rezoniraju s našom odabranom frekvencijom.

Ovo nije vrijeme za neodlučnost ili samozadovoljstvo. Svaki trenutak koji provedemo držeći se starih običaja, svađajući se s onima koji nisu na našem putu, odgađamo svoje putovanje u više dimenzije. Ovdje se ne radi o prosuđivanju ili nadmoći; radi se o prepoznavanju prirodnog tijeka naše evolucije.

Moramo se osloboditi veza i uvjerenja koja nas vežu za stari svijet. Nije svima u našim životima suđeno isto putovanje. Odvajanje žita od kukolja, kako kaže Frosi, nužan je korak u zatvaranju ovog velikog planetarnog ciklusa.

Zaključno, poruka je jasna: stara frekvencija postaje nepodnošljiva i sada je vrijeme da izaberemo svoj put. Ovo nije teorija zavjere; to je poziv na buđenje da prepoznamo duboke promjene koje se događaju unutar i oko nas. Izbor je naš, a vrijeme za djelovanje je sad.

William Reed

https://gazetteller.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info